17 Ekim 2019 Perşembe

Yürüyüş botları için çete hayatını değiştirme

İngiltere'de yerel konseylerin sevk ettiği modern köleliğin çocuk mağdurlarının sayısında 8 kat artış oldu.

Ulusal Suç Ajansı rakamları, 2014 yılında 127’den 127’ye Geçen yıl 1.152 -% 807'lik bir artış.

Belediye Bitkisel Bebek Güneş Kremi "ilçe hatları" uyuşturucu çeteleri sayısının artmasıyla artışın yol açtığını söylüyorlar.

Konseyler Bu tür mağdurları desteklemek için özel bir fon bulunmuyor.

Modern Kölelik Yasası 2015 uyarınca, bir kişiyi zorla çalıştırma konumunda tutmak veya seyahatlerini kısa süre sonra sömürmek amacıyla seyahatlerini kolaylaştırmak suçtur.

Yasa, daha fazla cümle ve daha çok emek, ev işçiliği, seks işçiliği veya uyuşturucu satmak zorunda kalan insanlar için daha fazla yardım getirdi.

'Büyük baskı'

İlçeler arası uyuşturucu çeteleri, ülke genelinde gençleri, kriminal kazanım için uyuşturucu dağıtımına yardım etmeye zorlama niyetiyle hareket etmektedir.

T Yerel Yönetim Derneği, modern kölelik için çocuk yönlendirmelerindeki hızlı artışı, savunmasız çocuklar için sağladıkları hizmetler üzerinde zaten büyük bir baskı yarattığını söylüyor.

Modern kölelik çetesinin kurbanı oldum

Çeteler 'evrimleşti' olarak modern kölelik incelemesi

Sistem İngiliz kölelik kurbanları için başarısız mı?

Uyuşturucu satmak zorunda kalan çocuklar

Sadece bir yılda, 2017’den 2018’e kadar, çocuk yönlendirmelerinin sayısı% 67, çocuklarla ilgili konseylerin yönlendirmelerinin% 92’si artmıştır.

Aynı zamanda yetişkinlerde de artmaktadır. Mağdurlar çoktan yetişkin sosyal bakım sistemine baskı yapıyorlar, diyor LGA.

'Aşağılık suç'

Şansölyenin gelecek yılki harcama incelemesini kullanması Modern köleliğin mağdurlarını desteklemek için uzun vadeli ve sürdürülebilir bir finansman sağlamak.

LGA'nın Daha Güvenli ve Daha Güçlü Topluluklar Kurulu'na başkanlık eden Simon Blackburn, “Modern köleliğin aşağılık suçu toplumlarımıza karşı artan bir tehdit ve acımasız gangsterlerden fiziksel şiddet korkusu ile çalışan hassas kişilerin hayatlarını mahvedebilir.

"Özellikle ilçe yoluyla belirli risklerle karşı karşıya kalan çocuklarla ilgili olarak, meclis tavsiyelerinin hızlanma oranı - Uyuşturucu kaçakçılığı veya çocuk cinsel sömürüsünün ana hatları, gerilmiş belediye hizmetleri, özellikle de çocukların hizmetleri üzerinde çok büyük bir etkiye sahip. Bu istismarın üstesinden gelmek ve mağdurlarını desteklemek, ayrıca uzun vadede sürdürülebilir bir NRM [ulusal sevk mekanizması] sistemi oluşturmak. "

Modern kölelik veya sömürü nedeniyle birinin acil bir tehlike altında olduğuna inanan herkes Acil bir tehlike yoksa 999 veya 101’den polisi aramalısınız. Alternatif olarak, 08000 121 700 numaralı Modern Kölelik Yardım Hattı'nı arayın.

Avustralya yarış atı katliamı iddiaları soruşturma başlattı

Medya yazısı

Trump 'yarattığı bir sorunu çözmekten kutluyor'

Türkiye, kuzey Suriye'de Kürt liderliğindeki kuvvetlerin geri çekilmesine izin vermek için ateşkes yapmayı kabul etti.

Anlaşma Organik Yüz Temizleme Sabunu Başkan Yardımcısı Mike Pence ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da görüşmelerde buluştuktan sonra geldi.

Bütün çatışmalar beş gün duraklatılacak ve ABD geri çekilmeyi kolaylaştıracak Pence, Türkiye'nin sınırda “güvenli bölge” olarak nitelendirdiği birliklerden biri olduğunu belirten Pence, ”dedi.

Kürt YPG’nin tam olarak uyup uymayacağı belli değil.

Komutan Mazloum Kobani, Kürt liderlerinin savaşın şiddetli olduğu Ras el Ayin ve Tal Abyad sınırındaki şehirler arasındaki bölgedeki anlaşmayı yerine getireceğini söyledi.

"Kaderi tartışmadık Diğer bölgelerden de "dedi.

Türkiye'nin Suriye saldırısı dört haritada anlatıldı

Bakış Açısı: Suriye, Trump’ın bitiminde başlıyor olabilir

İngiltere Tabanlı Savaş, Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'ni izliyor (SO HR), ateşkes ilanına rağmen Ras el-Ain’da çatışmaların sürdüğünü söyledi.

Suriye’de 72 sivilin öldüğü ve geçtiğimiz sekiz gün içinde 300.000’den fazla yerinin değiştirildiği belirtildi. /> Saldırıya ne sebep oldu?

Türkiye Cumhurbaşkanı Donald Trump, ABD güçlerini Suriye-Türkiye sınır bölgesinden çekeceğini açıkladıktan sonra Türkiye sınır ötesi saldırısını başlattı.

Amacı, Türkiye'nin bir terör örgütü olarak gördüğü bir Kürt milis grubunu (Halkın Koruma Birimleri (YPG)) geri çekmekti.

Türkiye’de iki milyona kadar Suriyeli mültecinin yerleştirilmesini Sınır bölgesi, ancak eleştirmenler yerel Kürt nüfusun etnik temizliğini tetikleyebileceği konusunda uyardılar.



AFP / GETTY IMAGES

Resim yazısı

ABD, Kuzey Suriye’deki taarruzun sona ermesi için Türkiye’yi ve müttefiklerini zorladı YPG’nin baskın olduğu bir grup olan es (SDF), Suriye’de İslam Devleti’nin (İD) grubuna karşı ABD’nin yanında savaştı.

Ancak Çarşamba günü, Kürtlerin "melek olmadığını" söyledi : "Bizim sınırımız değil. Bunun üzerine hayatını kaybetmemeliyiz. "

Trump ateşkese nasıl tepki verdi?

Bay Trump, başkan yardımcısını açıklamadan önce Türk ateşkesini tweetledi. Yazma: "Milyonlarca hayat kurtulacak!"

Resim Telif Hakkı @realDonaldTrump

@REALDONALDTRUMP

Rapor

Daha sonra ekledi: "Bu anlaşma ASLA 3 gün önce yapılmadı. Bunu başarmak için bazı "zor" bir aşk olması gerekiyordu. Herkes için harika. Hepsinden gururlu! "

Bay Pence, duyuru sırasında Donald Trump'ın" güçlü liderliğini "belirterek şunları söyledi:" Ateşkes istedi. Şiddeti durdurmak istedi. "

Medya başlığı

Mike Pence, Suriye’de Türk ateşini ilan etti

" ABD’yle gurur duyuyorum gerekli, ancak biraz sıradışı bir yolu izlememe devam ediyordum, "Sayın Trump, Twitter’a ekledi.

Pence-Erdoğan’ın toplantısından bir gün önce, Trump’ın Türk mevkidaşına bir mektup gönderdiği ortaya çıktı. saldırgan hakkında mektup, onu çağıran: "bir tou olmayın

Derbyshire köyü meyveli pastayı yeniden yarattı

Medya başlığı

Boris Johnson: "Cumartesi günü oy vermek isteyecekler"

Boris Johnson, "çok emin" olduğunu söyledi milletvekilleri, çektiği Brexit anlaşmasını geri dönecek AB’de - DUP’a muhalefetine rağmen.

Başbakan cumartesi günü en son Commons oyu Yatıştırıcı Krem beklenen şeyi kazanacağını iddia etti.

"Bu İngiltere’de Brexit'in yaptırılması için demokrat olma şansımız ve 31 Ekim’de çıkma şansımız ”dedi.

DUP, AB’ye giriş noktalarındaki gümrük kontrollerinde imtiyazlara aykırı Kuzey İrlanda.

Parti genel başkan yardımcısı Nigel Dodds, başbakanı "ne pahasına olursa olsun anlaşma yapamayacak kadar istekli" olmakla suçladı.

Olduğu gibi : Brexit anlaşma reaksiyonu

Yeni Brexit anlaşmasında neler var?

DUP, Başbakan'ın yeni Brexit anlaşması için oy kullanamıyor '

Brexit anlaşması: Sorularınız cevaplandı

Kuennsberg: Johnson hala çok fazla kumar oynadı

Başbakan, Bre'den yaptığı anlaşma için destek kazanmalı kendi tarafındaki xiters, ve şimdi bağımsız olarak oturan 23 eski Tory milletvekilinden - 21'i de dahil olmak üzere geçen ay Tory parlamento partisinden, anlaşma yapmayan bir Brexit'i önleme amacıyla kendisine isyan ettiklerinden sonra da isyan ettiler. br />
İşçi Milletvekillerini, yeni anlaşmada işçilerin ve çevrenin korunmasına ilişkin endişeleri de ikna etmelidir.

Shadow Brexit sekreteri Sir Keir Starmer, İşçi'nin anlaşmaya itiraz edeceğini söyledi İngiltere’nin gelecekte AB düzenlemelerinden daha fazla uzaklaşmasına izin verecek.

Yeni anlaşmanın "on yıllık bir kuralsızlaştırmanın yolunu açtığını" söyledi ve hükümetin "kesmek için lisans vereceğini" söyledi. işçi, çevre ve tüketici korumaları.

Brüksel’de konuşan Johnson, defalarca Parlamento’dan Brexit anlaşması yapamayan selefi Theresa May ile aynı kaderi tanıyacağını reddetti.

"Parlamentodaki meslektaşlarım bu sözleşmeyi okudukları zaman isteyeceklerinden eminim. Cumartesi günü ve sonraki günlerde oylamada oy kullandı ”dedi. Brüksel’deki AB zirvesinde.

DUP endişeleri

Hükümetin destek için dayandığı DUP’a başvuru Kilit Commons oylarında, İngiltere’nin AB’yi “bir İngiltere olarak” bırakabileceği ve “geleceğimize birlikte karar verebileceği” konusunda ısrar etti.

Bay Dodds daha önce Bay Johnson’ın anlaşmasına karşı "büyük bir oylama" beklediğini söyledi. Cumartesi günü Avam Kamarası'nda - ve DUP yasaların değiştirilmesinde "önemli bir rol oynamayı" bekledi.

Yeni anlaşma, büyük ölçüde geçtiğimiz yıl Theresa May tarafından kabul edilenle aynıydı - ama eleştirmenlerin İngiltere’yi AB gümrük kurallarına süresiz bağlı tutabileceğini söyleyen tartışmalı geri dönüş maddesini kaldırıyor.

Kuzey İrlanda şimdi İngiltere’nin gümrük birliğinde kalacaktı, ancak bazılarında gümrük kontrolleri de olacaktı İrlanda ve AB tek pazarına giderken geçen mallar.

Medya yazısı

DUP: PM 'her ne pahasına olursa olsun çok istekli'

DUP şöyle dedi: "Th İngiltere’nin iç sınırları dahilinde kabul edilemez. "

Parti ayrıca Kuzey İrlanda’ya potansiyel olarak İngiltere’nin geri kalanına farklı bir KDV rejiminin bir parçası olmaya itiraz ediyor ve anlaşmayı ihlal etme konusunda endişeli Good Friday Anlaşması’nın milliyetçi ve sendikacı topluluklara önemli konularda danışmanlık yapma prensibi.

Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, Brexit’in uzatılması gerekmediğini söylediğinde daha önce telaşlanmasına neden oldu. bir anlaşma ".

Bu, her zaman 31 Ekim’in ötesine geçmemesi konusunda ısrar eden Bay Johnson için büyük bir destek olarak görülüyordu.

Prens William ve Kate Pakistan turnesinde kraliyet hayranları üzerinde toplandı

Medya başlığı

Boris Johnson: "Cumartesi günü oy vermek isteyecekler"

Boris Johnson, "çok emin" olduğunu söyledi milletvekilleri, çektiği Brexit anlaşmasını geri dönecek AB’de - DUP’a Günlük Bakım Seti

Başbakan cumartesi günü en son Commons oyu olması beklenen şeyi kazanacağını iddia etti.

"Bu İngiltere’de Brexit'in yaptırılması için demokrat olma şansımız ve 31 Ekim’de çıkma şansımız ”dedi.

DUP, AB’ye giriş noktalarındaki gümrük kontrollerinde imtiyazlara aykırı Kuzey İrlanda.

Parti genel başkan yardımcısı Nigel Dodds, başbakanı "ne pahasına olursa olsun bir anlaşma yapamayacak kadar istekli" olmakla suçladı.

CANLI: Brexit En son

Yeni Brexit anlaşmasında neler var?

DUP, Başbakan'ın yeni Brexit anlaşması için 'oy kullanamıyor'

Brexit anlaşması: Sorularınız Cevaplandı

Kuennsberg: Johnson hala güçlü bir kumarla karşı karşıya kalıyor

Başbakan, Brexiters’tan merhametli bir anlaşma için destek kazanmalı kendi tarafının yanı sıra, bağımsız olarak oturan 23 eski Tory milletvekilinin de - hiçbir anlaşmaz Brexit’i önlemek amacıyla kendisine karşı isyan ettikten sonra geçen ay Tory parlamento partisinden kovuldukları 21 kişi de dahil olmak üzere. >
İşçi Milletvekillerini, yeni anlaşmada işçilerin ve çevrenin korunmasına ilişkin endişeleri de ikna etmeli.

Shadow Brexit sekreteri Sir Keir Starmer, İşçi'nin anlaşmaya itiraz edeceğini söyledi. İngiltere, gelecekte AB düzenlemelerinden uzaklaşmaya devam edeceğini söyledi.

Yeni anlaşmanın "on yıllık bir kuralsızlaştırmanın yolunu açtığını" söyledi ve hükümete "kesim yasası" işçisini vereceğini savundu. çevre ve tüketici korumaları.

Brüksel’de konuşan Johnson, defalarca Parlamento’dan Brexit anlaşması yapamayan selefi Theresa May ile aynı kaderi tanıyacağını reddetti.

"Parlamentodaki meslektaşlarım bu sözleşmeyi okudukları zaman oy vermek isteyeceklerinden eminim. Cumartesi ve sonraki günlerde, "dedi. Brüksel’deki bir AB zirvesinde.

DUP endişeleri

Hükümetin kilit Commons’a destek için dayandığı DUP’a başvurması oylamada, İngiltere’nin AB’yi “bir Birleşik Krallık” olarak bırakabileceği ve “birlikte geleceğimize karar verebileceği” konusunda ısrar etti.

Bay Dodds daha önce Cumartesi günü Bay Johnson’ın anlaşmasına karşı "büyük oy" beklediğini söyledi. Avam Kamarası Meclisi - ve DUP mevzuatın değiştirilmesinde “önemli bir rol oynamayı” bekledi.

Yeni anlaşma, büyük ölçüde, geçtiğimiz yıl Theresa May tarafından kabul edilenle aynıydı - ancak eleştirmenlerin İngiltere’yi AB gümrük kurallarına süresiz bağlı tuttuğunu söyleyebilecek tartışmalı backstop maddesi.

Kuzey İrlanda şimdi İngiltere’nin gümrük birliğinde kalacaktı, ancak geçen bazı mallar için gümrük kontrolleri de olacaktı İrlanda ve AB tek pazarına giderken.

Medya başlığı

DUP: PM 'ne pahasına olursa olsun istekli çok istekli'

DUP Dedi ki: "Bu ac değil İngiltere’nin iç sınırları dahilinde kabul edilebilir. "

Parti ayrıca Kuzey İrlanda’ya potansiyel olarak İngiltere’nin geri kalanına uygulanan farklı bir KDV rejiminin bir parçası olmayı reddetti ve Hayırlı Cuma’yı ihlal eden anlaşma konusunda endişeli Anlaşmanın milliyetçi ve sendikacı topluluklara önemli konularda danışmanlık yapma ilkesi.

Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, daha önce gerekmediğini söylediğinde daha önce telaşlanmasına neden oldu.

Ben Enwonwu: 'Afrika'nın Mona Lisa'sının ardındaki Nijeryalı ressam


Antioksidan Bakım Seti AFP / GETTY IMAGES

Resim yazısı
ABD, kuzey Suriye’deki taarruzun sona ermesi için Türkiye’yi ve müttefiklerini zorluyordu. />
Türkiye, kuzey Suriye’de, Kürt liderliğindeki güçlerin geri çekilmesine izin vermek için ateşkes yapmayı kabul etti, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence’in yaptığı açıklamada,

Ankara’da Pence’le Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

Bütün askeri operasyonlar beş gün duraklatılacak ve ABD, Kürt liderlerinin "güvenli bölge" dediklerinden "düzenli bir şekilde geri çekilmesini" kolaylaştıracak. Sınırda.

Türkiye geçen hafta saldırısını başlattı.

Ankara’nın Kürtçe bir milis milleti olarak gördüğü Suriye Demokratik Güçlerini (SDF) geri çekmeyi amaçlıyordu. Terörist grubu ve bölgede iki milyona kadar Suriyeli mülteciyi yeniden yerleştirdi.

Türkiye'nin Suriye saldırısı dört haritada anlatıldı

Bakış açısı: Suriye, Trump için sona ermeye başlayabilir

Eleştirmenler, Bu hareket yerel Kürt nüfusunun etnik temizliğini tetikleyebilir.

Sınır ötesi taarruz ABD Başkanı Donald Trump'ın ABD güçlerini sınır bölgesinden çekeceğini açıkladıktan sonra geldi - ABD'de yaygın olarak eleştirilen bir karar ve uluslararası olarak.

Bay Trump, Bay Pence açıklamasını yapmadan önce ateşkes hakkında tweet attı, şunu yazdı: "Milyonlarca hayat kurtulacak!"

Twitter yazısını atla @realDonaldTrump

Türkiye'den güzel haberler. @VP ve @SecPompeo ile kısa bir süre sonra Haberler Konferansı. @RTErdogan'a teşekkür ederiz. Milyonlarca hayat kurtulacak!

- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 17 Ekim 2019

Rapor

Twitter'ın göndereceği mesaj @realDonaldTrump

Sonradan ekledi: "Bu anlaşma ASLA 3 gün önce yapılmadı. Yapılması için" zor "bir aşk olması gerekiyordu. Herkes için harika. Gurur! "

Bay Pence, duyuru sırasında Donald Trump'ın" güçlü liderliğini "vurguladı ve" Ateşkes istedi. Şiddeti durdurmak istedi "dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gazetecilere saldırganın yalnızca SDF sınır bölgesini terk ettiği zaman kalıcı olarak durdurulacağını söyledi.

"Operasyonu durduruyoruz, durdurmuyoruz" dedi. “Operasyonu ancak [Kürt güçleri] bölgeden tamamen çekildikten sonra durduracağız.”



REUTERS

Resim yazısı

Başkan Yardımcısı Mike Pence, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun yanında duyuru yaptı

Sayın Pence, ABD’nin askeri saldırı sona erdiğinde Türkiye’ye uygulanan ekonomik yaptırımları kaldıracağını ve Bu arada daha çok dayatmak.

SDF, Washington ile Ankara arasındaki görüşmelerde temsil edilmedi ve gelişmeler hakkında henüz yorum yapmadı.

Bay Pence, ABD’nin Kürt liderliğindeki ittifak ile temas kurdu ve geri çekilmesini kolaylaştırmaya yardımcı olacak

Brexit: Nigel Dodds Boris Johnson 'anlaşma için çok istekli' diyor

Medya yazısı

DUP: PM 'ne pahasına olursa olsun anlaşma yapmaya çok hevesli' '

Boris Günlük Bakım Seti "Demokrat Birlikçi" ne pahasına olursa olsun bir anlaşma yapamayacak kadar istekliydi " Parti genel başkan yardımcısı Nigel Dodds şunları söyledi:

Brüksel’de AB liderleri görüşmesinden önce Perşembe günü İngiltere ile AB arasında bir Brexit anlaşması yapıldı.

DUP Commons’daki teklifleri NI’nin çıkarlarına uygun olmadıkları için desteklemek mümkün değildir.

Anlaşmanın 31 Ekim’den önce Parlamento’da geçmesi halinde partinin desteği çok önemli. Son tarih.

Live: Brexit, Başbakan AB zirvesine başkanlık ettiğinde en son

Yeni Brexit anlaşması kabul edildi, diyor Boris Johnson

Tamamen: Yenilenen para çekme anlaşma metni

DUP’un kaygısının kalbinde yer alan onay sorunu

DUP lideri Arlene Foster ile birlikte konuşan Dodds, Başbakan’ın uzatılmasını talep eden Benn Yasası’nın Cumartesi günü bir anlaşma yapılmadı, Bay Johnson'ı "çaresizlik önlemleri" ne zorladı.

"Eğer sinirini tuttu - uzattı - İngiltere’nin hem ekonomik hem de anayasal bütünlüğünü koruyan daha iyi tavizler elde edecekti, "dedi Bay Dodds.

DUP’un Brexit hakkındaki düşüncesi neden sorun?

DUP, Para Çekme Anlaşmasının değiştirilebileceğini kanıtladığından bu yana, "daha iyisi için daha iyi değiştirilmesi gerektiğine" inandığını söyledi.

O Anlaşmadaki rıza meselesinin “Belfast Anlaşması’nın büyük bir yeniden yazılması” olduğunu ve “Kuzey İrlanda’daki herhangi bir siyasi süreçle ilgili endişesi olan herhangi birinin çok, çok endişe etmesi gereken bir şey” olduğunu ekledi. >
Bay Dodds, Cumartesi günü Bay Johnson'ın anlaşmasına karşı "büyük bir oylama" beklediğini ve DUP’un bu konuda izole edilmeyeceğini söyledi.

'Rızanın temel taşı'

İngiltere ve AB bir anlaşmanın yasal metni üzerinde çalışıyorlar, ancak yine de hem İngiltere hem de Avrupa parlamentolarının onayına ihtiyacı olacak.

Medya yazısı

Hükümet Kuzey İrlanda Sekreteri Julian Smith’ten DUP’tan vazgeçmediğini söyledi

Brüksel’de konuşan AB’nin baş Brexit müzakerecisi Michel Barnier, anlaşmadaki rıza önerisini "yeni kabul edilen yaklaşımımızın temel taşı" olarak nitelendirdi. br />
"Protokolün yürürlüğe girmesinden dört yıl sonra, Kuzey İrlanda'nın seçilmiş temsilcileri, Kuzey İrlanda'da ilgili sendika kurallarını uygulamaya devam edip etmeme konusunda karar verebilecekler." dedi. br />
Tepki NI'de ve İrlanda Cumhuriyeti'nde neler oldu?

Londra Bölgesi'nde konuşan Kuzey İrlanda Sekreteri Julian Smith, "Kimseyi Terk Etmedik" Dedi. Hükümet DUP’un oylarına güvenmeme kararı aldı.

AB’nin zirvesi için Brüksel’de bulunan Taoiseach (İrlanda Başbakanı) Leo Varadkar, “Bu Avam Kamarası’nın üyelerine kalmış Şimdi bir anlaşma isteyip istemediklerine karar vermek için. "

Medya yazısı

" Kuzey için benzersiz bir çözüm oluşturur İrlanda "- Leo Varadkar

Ulster Bank’ın baş ekonomisti Richard Ramsey, anlaşmanın geçen yıl AB’ye yaptığı AB’nin Theresa May’a yapacağı anlaşmadan" çok daha kötü "olduğunu söyledi - daha sonra milletvekilleri tarafından reddedildi.

Image Copyright @Ramseconomics

@RAMSECONOMICS

Rapor

Kuzey İrlanda Yiyecek ve İçecek Derneği (NIFDA) başkanı Brian Irwin anlaşmayı "genel olarak kabul eder" ve şart

AB ve İngiltere tarafından kabul edilen yeni Brexit anlaşması



PA MEDYA

İngiltere ve AB müzakere ekipleri arasında Brüksel’de bir Avrupa liderleri toplantısından önce bir Brexit anlaşması yapıldı. Organik Bebek Bakım Kremi Prime Bakan Boris Johnson tweetledi: "Kontrolü geri alan çok yeni bir anlaşmamız var."

İki taraf anlaşmanın yasal metni üzerinde çalışıyor, ancak yine de onayına ihtiyacı olacak. Hem İngiltere hem de Avrupa parlamentoları.

DUP başarısından şüphe uyandırarak, hala destekleyemediklerini söyledi.

Kuzey İrlanda partisi daha önce yapabileceklerini söyleyen bir açıklama yaptı. teklifleri "işler geçerli değil" ve - Başbakan'ın açıklamasından sonra - ifadelerinin "hala geçerli olduğunu" söylediler.

CANLI: Başbakan, en geç AB zirvesine gittiğinde Brexit anlaşması

DUP, Brexit anlaşmasını 'işlerin durduğu haliyle' reddediyor

İşin kırılgan anlaşmasını geri çekebilecek sorun

İşçi lideri Jeremy Corbyn, anlaşmanın müzakere edilenden daha "kötü" olduğunu söyledi Başbakan selefi Theresa May tarafından "yeniden olmalı "Milletvekilleri tarafından.

Ancak Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker" adil ve dengeli bir anlaşma "olduğunu söyledi.

Avrupa Konseyi Başkanına anlaşmayı öneren bir mektupta Donald Tusk: “Para çekme işlemini tamamlamanın ve mümkün olduğu kadar çabuk bir şekilde Avrupa Birliği'nin İngiltere ile gelecekteki ortaklığı konusundaki müzakereye devam etmenin tam zamanı” diye yazdı.

İkisi de ve Johnson, anlaşmayı geri almaları için ilgili meclis üyelerini çağırdı.

Hiçbir kaynak BBC’nin siyasi editörü Laura Kuenssberg’e, Johnson’ın daha sonra AB liderlerinden Brexit’in son tarihine uzatma taleplerini reddetmelerini isteyeceğini söylememiş Milletvekilleri Eylül ayında, Parlamentonun o tarihte bir anlaşma yapmadan anlaşmaya varmadığı veya vazgeçmediği takdirde 19 Ekim’de uzatma talebinde bulunmalarını gerektiren Eylül’de bir yasa çıkardı.

Twitter gönderisini @bbclaurak tarafından atla

10 kaynak yok diyor Johnson, liderlerden daha fazla gecikmeyi reddetmelerini ister - beklenir AB anlaşmalarına 'yeni anlaşma veya gecikme yok ama gecikme yok' demelerini açıklamasını istemek için

- Laura Kuenssberg (@bbclaurak) 17 Ekim 2019

Rapor

Twitter'ın @bbclaurak tarafından gönderilen ilanı İngiltere'nin ayrılmasından sonra İrlanda sınırındaki sorunları çözmek için.

Bunu kaldırarak, Brexiteers’in kendi partisinde ve DUP’te desteğini sağlamayı umuyordu. Commons’da başarılı bir oylama.

AB’nin baş müzakerecisi Michel Barnier, yeni anlaşmanın dört ana unsura dayandığını söyledi:

Kuzey İrlanda’nın sınırlı kalmaya devam edeceğini söyledi özellikle mallarla ilgili AB kuralları seti

Kuzey İrlanda’nın İngiltere’nin gümrük bölgesinde kalacağını, ancak AB’nin tek pazarına "giriş noktası" kalacağını

bir agr var Tek pazarın bütünlüğünü korumak ve İngiltere’nin KDV üzerindeki meşru dileklerini yerine getirmek için çaba

Kuzey İrlanda temsilcilerinin Kuzey İrlanda’da sendika kurallarını uygulamaya devam edip etmeyeceğine dört yılda bir karar verebilecekleri

Sayın Barnier, Brüksel’de düzenlediği basın toplantısında, Kuzey İrlanda Meclisi’nde oylamaya izin veren son noktanın "yeni kabul edilen yaklaşımımızın bir dönüm noktası" olduğunu söyledi. Karar
hem sendikacıların hem de milliyetçilerin çoğunluğunun kuralları geçebilmeleri için kuralları desteklemesini istemek yerine basit bir çoğunluğa dayanmak.

Onay sorunu