7 Mayıs 2020 Perşembe

Robot insan çalışanlarına ve diğer teknoloji öykülerine yardım sunuyor

Resim başlığı

NHS, uygulamayı tanıtmak için bir farkındalık kampanyası yürütüyor

NHS, koronavirüs temas izleme uygulamasının arkasındaki kaynak kodunu yayınladı.

Şimdiye kadar 40.000'den fazla kişi akıllı telefon yazılımını kurdu.

Sağlık hizmeti bu aşamada sadece Wight Bedava seo hedefliyor, ancak bunun uygulamanın kullanıma sunulmasının ilk aşaması olduğunu söylüyor - Test değil.

BBC News adına yapılan testler, geliştiricilerin Apple'ın iPhone'larda Bluetooth kullanımına ilişkin kısıtlamalar üzerinde çalışmak için bir yol bulduğunu doğruladı.

In İlgili bir gelişme olan Sağlık Bakanı Matt Hancock, Baroness Dido Harding'in daha geniş test, takip ve izleme programına başkanlık edeceğini duyurdu.

Randevu, TalkTalk'ın genel müdürü olduğu zaman İnternet sağlayıcısı büyük bir veri ihlali yaşadı ve etkilenen müşterileri düzgün bir şekilde bilgilendiremedi.

Merkezi sistem

NHS Covid-19 uygulaması, o Kablosuz Bluetooth sinyalleri göndererek, insanların akıllı telefonlarını birbirlerine ne zaman yaklaştıklarını ve ne kadar süreyle takip ettiklerini takip etmek için kullanın.

Görüntü başlığı

Wight Adası'nda yaşayan 16'lar şu ana kadar NHS Covid-19 uygulamasını indirdiler

Bunlardan biri hastalanırsa, anonim olarak kayıtların yüklenmesini tetikleyebilir, böylece uyarılar başkalarına kademeli olabilir enfekte olmuş, kendilerinden izole olmalarını istemiş, eğer gerekli görülürse, potansiyel olarak herhangi bir belirti göstermeden önce, ancak hala oldukça bulaşıcıdır.

Manuel temas takibi de dahil olmak üzere diğer önlemlerle birlikte, bu, Durumlarda başka bir artışa neden olmadan hafifletilmelidir.

Sağlık hizmetinin dijital inovasyon birimi olan NHSX, uygulamaya güç sağlamak için merkezi bir sistem seçti, bu nedenle kişi eşleştirme işlemi İngiltere merkezli bir bilgisayarda gerçekleşiyor Bireysel akıllı telefonlar yerine sunucu.

Ve bu kararın uygulama anlamına geleceği konusunda çok fazla spekülasyon yapıldı iPhone'larda kötü çalışmaya mahkum edildi.

Apple, üçüncü taraf uygulamaların ekran dışında ve arka planda çalışırken Bluetooth'u ne kadar kullanabileceğini sınırlıyor, ancak bu kuralı rahatlatmaya söz verdi Merkezi olmayan bir sistem kullanan iletişim izleme uygulamaları Google ile birlikte gelişiyor.

Ve Singapur ve Avustralya, bu nedenle merkezileştirilmiş uygulamalardan merkezi olmayan uygulamalara geçeceklerini belirttiler.

Ama NHSX kendi çözümünü bulduğunu söylemişti.

Ve bir siber güvenlik şirketi tarafından yapılan ön testler başarılı olduğunu gösteriyor.

Kalem Test Ortakları Bir avuç "hapishane" iPhone'unda uygulama - normalde kullanıcılardan gizlenen etkinliği izlemelerine izin vermek için değiştirildi.

Görüntü başlığı

Bluetooth "tokalaşırken analiz edilen bir siber güvenlik ekibi

Alışveriş merkezleri yeniden açılıyor: 'Evden çıkmak için can atıyorduk'

Telif hakkı

AİLE FOTOĞRAF Seo
Resim yazısı

Ahmaud Arbery
Bir baba ve oğul tutuklandı ve suçlandı silahsız bir siyah adam olan Ahmaud Arbery'nin ölümcül ateşi için ABD'nin Georgia eyaleti.

64 yaşındaki Gregory McMichael ve 34 yaşındaki Travis McMichael Perşembe günü eyalet soruşturma bürosu tarafından gözaltına alındı.

Müfettişler yaptığı açıklamada, her ikisi de cinayetle suçlandı ve ağır saldırılara maruz bırakıldığını söyledi.

25 yaşındaki Bay Arbery, çift tarafından karşı karşıya geldiği Şubat ayında koşu yapıyor. br />
Vurulduktan sonraki haftalarda beyaz olan McMichael'lere karşı suçlamada bulunulmaması yaygın öfkeyi kışkırttı.

Gürcistan Soruşturma Bürosu her iki erkeğin de Perşembe günü geç saatlerde Büro, baba ve oğlunun Bay Arbery ile iki ateşli silahla yüzleştiğini ve onu vuran ve öldüren genç McMichael olduğunu söyledi.

Image başlık

Travis McMichael (l eft) ve Gregory McMichael Perşembe günü gözaltına alındı

Arbery nasıl öldü?

Bay Arbery, 23 Şubat öğleden erken saatlerinde kıyı kenti Brunswick'te koşmaya başlamıştı.

Bir polis raporunda Gregory McMichael, Bay Arbery'yi gördüğünü ve şüpheliyi bir dizi saldırıya benzediğine inandığını söyledi.

O ve oğlu kendilerini silahlandırdı ve onu takip etti.

Medya altyazısı

Öldürülen Gürcistan insanının annesi adalet istiyor

Polis raporunda Gregory McMichael oğlu "dur, dur, seninle konuşmak istiyoruz" demişti ve Bay Arbery oğluna saldırmıştı. Atışlar, Bay Arbery'nin Satilla Shores mahallesindeki sokağa düşmesiyle ateşlendi.

Bay Arbery'nin annesi Wanda Cooper Jones, polisin oğlunun olaydan önce bir hırsızlığa karıştığını söyledi, ancak Aile, keskin koşucunun bir suç işlediğine inanmadığını ve silahsız olduğunu söyledi.

CBS, çatışma sırasında acil servislere bir dizi çağrıda bulunduğunu bildirdi. Bir 911 çağrısında, bir komşu bölgede inşaat halindeki bir evde siyah bir adamın görüldüğünü söyledi.

Adamın şu anda ne yaptığını sorduğunda, arayan "caddeden aşağı koşuyor" dedi.

Hangi kanıt var?

Bu hafta, ülke çapında bir çatışma ortaya çıktı ve çekimleri gösteriyor gibi görünen cep telefonu videosu ortaya çıktı.

Çekim , mahalledeki başka bir adam tarafından alındığı iddia edilen, geniş gün ışığında yolda koşarken Bay Arbery'yi bekleyen McMichael'leri gösteriyor.

36 saniyelik klip, seçimin ardından bir araçtan çekildi. Kamyonun olaya karıştığı söyleniyor.

Bir adam koşu yapıyor ve ardından arkadan sabit toplamaya yaklaşıyor.

H

VE Day: Asla umudundan vazgeçme diyor Auschwitz kurtulan

Telif hakkı

RJ SALMON / FOX FOTOĞRAFLAR Google serp HULTON ARŞİVİ / GETTY GÖRÜNTÜLERİ

Resim yazısı

VE Günü, Avrupa'da İkinci Dünya Savaşı'nın sona erdiğini gösteriyor

Sokak partileri veya kamu hizmetleri olmayabilir, ancak Galler halkı bir neslin kurbanını hatırlamaya hazırlanıyor.

Dünyada 15.000'den fazla Galli asker öldü Savaş İki.

Kilitlenmeye rağmen, VE Günü'nün 75. yıldönümünde hepimiz için duraklama, kutlama ve ödeme yapma konusunda bir dizi özel etkinlik düzenleniyor.

Peki günü evden çıkmadan nasıl işaretleyebilirsiniz?

İngiltere hükümeti, Mayıs ayının sonundaki yıldönümü kutlamalarına izin vermek için geleneksel Mayıs ayı başlarında banka tatilini 8 Mayıs Cuma gününe taşıdı. Avrupa'da savaş.

Medya altyazısı

VE Day'in 70. yıldönümünü kutlamak için Galler boyunca fenerler yakıldı

Coronavirus sosyal mesafe kısıtlamaları birçok kamuoyu anlamına geliyor kenotaf hizmetleri, savaş anıtları ve d yıldönümünü kutlaması planlanan kiliseler iptal edildi.

Polis, salgını engelleme kısıtlamaları devam ederken insanları sokak partileri olmamasına, bunun yerine VE Günü'nü evlerinde ve bahçelerinde kutlamak için uyardı. .

Ama Birinci Bakan Mark Drakeford, virüsün "kendi tarihimizdeki bu olağanüstü zamanda" hatırlama, kutlama ve şükran duymalarını durduramayacağını söyledi.

duraklatmaya ve yansıtmaya, bir bardak kaldırmaya ve hatta hayatlarını verenlerin onuruna evlerimizden eski bir şarkı bile söylemeye teşvik edildi.

Görüntü başlığı

19 Mayıs 1940'ta İkinci Dünya Savaşı sırasında binlerce okul çocuğu Londra'dan Monmouthshire'a tahliye edildi

Gün içinde ne planlanıyor?

BST saat 11: 00'de ülke çapında olacak Düşenleri hatırlamak için iki dakikalık sessizlik

BBC, saat 15: 00'de BBC, Sir Winston Churchill'in Avrupa'daki barışın duyurulduğu anı yeniden kazanmak için zafer konuşmasından alıntılar yapacak 75 yıl önce, ardından Başbakan Boris Johnson'dan bir konuşma

Aynı zamanda insanlar bir tost için bir bardak yükseltmeye davet edilecekler

BST saat 21: 00'de Kraliçe, BBC tarafından yayınlanan önceden kaydedilmiş bir mesajda, babası Kral George VI'nın 75 yıl önce bir radyo adresi verdiği tam olarak ulusa hitap edecek

Kısa bir süre sonra kapınıza gidebilirsiniz. veya tekrar buluşacağımız kitlesel bir şarkıya katılmak için pencere

İmge başlığı

1945'te VE Günü partisine katılan Amerikan askerleri

İster tek başına, ister aile ile tecrit olsun, insanlar kilitleme sırasında parti atmosferini yeniden yaratmak için evlerini kiraz kuşu ve posterlerle süslemeye teşvik ediliyor.

Resmi VE Day web sitesi, Savaş zamanı yemek, müzik ve aktiviteler evinizde bir sokak partisi oluşturmak için, pencereleriniz için özel kiraz kuşu yapmak için bir şablon burada bulunabilir.

Resim yazısı

İnsanlar İngiltere joi yapmaya teşvik ediliyor n a ma

Supermoon dünya çapında gece gökyüzü yanar

Telif hakkı

GETTY IMAGES

İngiltere, VE Day'in 75. yıldönümünü kutlayacak ve ülke koronavirüs nedeniyle kilit altında kaldığı için Kraliyet Ailesi'nin önde gelen övgüleriyle. br />
Galler Prensi ve Cornwall Düşesi, İkinci Dünya Savaşı sırasında askerleri ve kadınları onurlandırmak için saat 11: Facebook seo iki dakikalık bir sessizliğe yol açacak ve Kraliçe daha sonra ulusa hitap edecek. >
Başbakan VE Günü kuşağına "minnettarlığımız sonsuz olacak" diyerek teşekkür etti.

Etkinlikler tüm gün sürüyor, ancak halka açık toplantılar iptal edildi.

Avrupa Zaferi Günü, o zamanki başbakan Sir Winston Churchill'in, Nazi Almanya'sının koşulsuz olarak teslim olmasından sonra Avrupa'daki savaşın sona erdiğini açıkladığı günü 1945'te kutladı.

VE Günü nedir?

VE Günü bu yıl nasıl kutlanacak?

Bu yılki kutlama, koronavirüs pandemisinin yol açtığı kilitlenme, büyük ölçekli sokak partileri veya partileri olmayacağı için sınırlı olacak

Ancak BBC, kilometre taşı olayını işaretlemek için Sir Winston'un konuşmasının bazı bölümlerinin yeniden yayınlanması da dahil olmak üzere bir dizi özel program yayınlıyor.

A pre- Kraliçe'den kaydedilen mesaj BBC One'da 21: 00'da yayınlanacak - babası King George VI'nın 75 yıl önce bir radyo adresi verdiği tam an.

'Bir yüce çaba'

Başbakan Bay Johnson bir mesajda, savaş sırasında "aynı ulusal çaba ruhunu talep ediyor" diyerek virüs salgınına atıfta bulundu.

" Geçtiğimiz yıllarda geçit törenleri ve sokak kutlamaları yaptık, ancak 1945'ten beri doğan hepimiz, İkinci Dünya Savaşı'nı kazanan nesile en değerli olduğumuz her şeyi borçlu olduğumuzun bilincindeyiz "dedi.

Daha sonra bir tecrübeli ile görüntülü görüşme yapması gereken Bay Johnson, "Bugün yaşlı olabilecek, ancak bir zamanlar fr kaderini taşıyan sayısız sıradan insanın kahramanlığı sayesinde hayatta kaldık ve sonunda zafer kazandık.

Resim yazısı

Bay Johnson, anma gününden önce Westminster Abbey'de bir mum yaktı

Resim yazısı

O ve Westminster Dekanı Meçhul Savaşçının Mezarı'na sosyal olarak mesafe

"Dünyada askerlerimiz, denizcilerimiz ve havacılar Naziler'e cesaret, ustalık ve inatla savaştı Dayanıklılık.

"Kadınlar ev cephesinde hava saldırılarına karşı şehirlerimizi savundular, fabrikaları çalıştılar, hastaneleri yönettiler ve düşman kodlarını kırdılar. Her yaştan, ırktan ve arka plandan gelen insanlar büyük bir çabayla bir araya geldi. ”

Bay Johnson da hayatta kalan gazilere yazdı ve coronavirüs nedeniyle devam eden kilitlenmeye rağmen" acımasız " Düşman "her zaman hatırlanacaktı."

VE Günü nedir?

İmge başlığı

Başbakan Winston Churchill Buckingham'ın balkonunda duruyor Kraliyet Ailesi ile birlikte Saray (Kraliçe, sonra Prenses Elizabeth, solda) 8 Mayıs 1945'te

8 Mayıs 1945'te Avrupa'da Zafer (VE) Günü, İngiltere ve Müttefiklerinin resmi olarak Nazi Almanya'sını kabul ettiğini gördü Neredeyse altı yıl süren savaştan sonra koşulsuz teslim olma.

Başbakan Winston Churchill 15: 00'de radyoda, Almanya'nın bir gün önce teslim olması sonrasında Avrupa'da savaşın sona erdiğini açıkladı. />
Dünya genelinde spontane kutlamalar başladı

Coronavirus: Havayolu patronu, gençler tekrar uçmak istiyor

Telif hakkı

RESİMLERDE / İYİ GÖRÜNTÜLER

Seyahat kısıtlamalarının nihai olarak hafifletilmesine hazırlanmak için 18 Mayıs Organik seo günü İngiltere genelinde tren hizmetlerini artırmayı planlıyor.

Bu hareket, bazı insanlar işe döndüklerinde demiryollarının yolculardaki artışla başa çıkmasını sağlayacak.

Demiryolu patronları ve hükümet kaynakları BBC'ye hizmetlerin yaklaşık olarak artırılacağını söyledi Normal zaman çizelgesinin% 70'i.

Şu anda, koronavirüs kilitlenmesi nedeniyle normal demiryolu hizmetlerinin sadece yarısı çalışıyor.

Yeni bir zaman çizelgesinin benimsenmesi ve daha fazla trenin yeniden sunulması gerekiyor bir çok planlama, bu nedenle tam zaman çizelgesinin ortalama olarak yaklaşık% 70'ine artış için hazırlıklar yapılıyor.

Demiryolu patronları, hastalık veya insanların kendi kendini yalıtma nedeniyle sektördeki personel eksikliklerini söylüyor Yeni tarifenin verebilecekleri maksimum hizmet seviyesi olduğu anlamına geliyor.

Coronavirus: Burada trenlerde sosyal mesafe kalacak mı?

Coronav İris: Düşen talep üzerine kesilecek tren hizmetleri

Ulaştırma Bakanlığı sözcüsü, "Ulaştırma'nın toparlanmayı desteklemek için zamanında nasıl tepki verebileceği konusunda bir dizi seçeneği inceliyoruz. Zaman gelir ve bunu yapmak güvenlidir.

"Desteklememiz istenebilecek herhangi bir senaryoya hazırlanıyoruz."

Kaynakların kent odaklı olması muhtemel Uzun mesafeli şehirlerarası yollar yerine banliyö hatları.

Hizmetler artarken, bu çok sayıda insanın 18 Mayıs'ta işe geri döneceği anlamına gelmiyor.

Seyahat kısıtlamalarının hafifletilmesinin aşamalı olarak yapılması muhtemeldir - hükümet, yolcu sayısının sınırlandırılması için çalışma saatlerinin kademelendirilebileceğini önerdi.

Bakım yapılırsa, iki metrelik sosyal mesafelendirme önlemi trenlerin kapasitesini % 90'a kadar, taşıt sayısındaki herhangi bir artışı yönetmek gerçek bir zorluk olacak.

Basit bir rehber: Kendimi nasıl koruyabilirim?

AVOIDI NG İLETİŞİM: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

UMUT VE KAYBI: Koronavirüs hikayeleriniz

ARAÇ ARAÇ: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

TEST: Koronavirüs için test alabilir miyim

Coronavirus: Obezite riski artırır mı?

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Obez olmanın, kalp hastalığı, kanser ve tip 2 diyabet gibi bir dizi hastalık riskini arttırdığı bilinmektedir.

Erken araştırmalar Covid-19 ile insanları daha hasta Seo getirebileceğini gösteriyor, ancak neden böyle?

Obezitenin virüs için bir risk olduğuna dair kanıt var mı?

Bu soru, uzmanlar cevabı bulmaya çalıştıkça birçok çalışmanın konusu oldu.

İngiltere'de Covid-19'lu yaklaşık 17.000 hastane hastasının obez olan - 30'dan fazla vücut kitle indeksi (VKİ) - obez olmayanlara göre% 33 daha fazla ölme riskine sahipti.

NHS elektronik sağlık kayıtlarında yapılan ayrı bir çalışma, ölme riskinin iki katına çıktığını buldu. Covid-19'dan obez insanlar arasında. Araştırmacılar, kalp hastalığı ve tip 2 diyabet gibi obezite ile bağlantılı diğer sağlık koşullarının da riskin daha da artacağı göz önüne alınırsa, araştırmacılar dedi.

Ve İngiltere'de yoğun bakımda kritik hastaların bir araştırması. Birimler, sağlıklı bir BMI ile% 26'ya kıyasla yaklaşık% 34.5'in aşırı kilolu,% 31.5'in obez ve% 7 morbid obez (toplam% 73) olduğunu bulmuşlardır.

Bu rakamlar% 64 fazla kilo ile karşılaştırılmıştır. BK popülasyonunda obez -% 35 BMI 25-29 ve% 29 BMI 30 veya daha yüksek BMI ile.

Vücut kitle indeksi, birinin kilogram cinsinden kilosunun boyuna bölünmesiyle hesaplanır. Dünya obezitesi yüksek oranlar göz önüne alındığında, Dünya Obezite Federasyonu, koronavirüs ile sözleşme yapan insanların yüksek bir yüzdesinin "25'in üzerinde bir BMI'ya sahip olacağını" söylüyor. ABD, İtalya ve Çin'den yapılan ilk çalışmalar da önemli bir risk faktörü olduğunu öne sürüyor.

Yaşlanmak, erkek olmak ve altta yatan sağlık sorunları, Covid-19'dan daha ciddi hasta olma riskini arttırıyor.

BASİT BİR REHBER: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİM ÖNLEMEK: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

UMUT VE KAYBI: Koronavirüsünüz hikayeler

ARAÇ ARACI: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

STRES: Akıl sağlığınıza nasıl bakacaksınız

Neden obez olma riski ?

Ne kadar fazla kilolu olursanız, o kadar fazla yağ taşırsınız, daha az uyum sağlarsınız ve akciğer kapasiteniz azalır. Bu, kana ve vücudun etrafına oksijen almak için daha büyük bir mücadele olduğu anlamına gelir. Bu kalp ve kan akışını da etkiliyor.

"İnsanlar daha fazla kilolu oldukları için daha fazla oksijen talep ediyorlar. Bu da sistemlerinin aslında daha fazla baskı altında olduğu anlamına geliyor" diyor Prof Naveed Sattar Glasgow Üniversitesi'nden.

Koronavirüs gibi bir enfeksiyon sırasında, bu ciddi olabilir.

"Sonunda obez vücut, ana bileşene oksijen gitmemesi nedeniyle bunalır. organlar "diyor Reading Üniversitesi'nden Dr. Dyan Sellayah.

Yoğun bakımdaki aşırı kilolu ve obez insanların nefes alma ve böbrek fonksiyonlarını destekleme konusunda yardıma daha fazla ihtiyaç duymalarının bir nedeni budur.

Xbox: Microsoft Series X konsolu için ilk oyunları açıkladı

Resim başlığı

NHS, uygulamayı tanıtmak için bir farkındalık kampanyası yürütüyor

NHS, koronavirüs English seo izleme uygulamasının arkasındaki kaynak kodunu yayınladı.

Şimdiye kadar 40.000'den fazla kişi akıllı telefon yazılımını kurdu.

Sağlık hizmeti bu aşamada sadece Wight Adası'nı hedefliyor, ancak bunun uygulamanın kullanıma sunulmasının ilk aşaması olduğunu söylüyor - Test değil.

BBC News adına yapılan testler, geliştiricilerin Apple'ın iPhone'larda Bluetooth kullanımına ilişkin kısıtlamalar üzerinde çalışmak için bir yol bulduğunu doğruladı.

In İlgili bir gelişme olan Sağlık Bakanı Matt Hancock, Baroness Dido Harding'in daha geniş test, takip ve izleme programına başkanlık edeceğini duyurdu.

Randevu, TalkTalk'ın genel müdürü olduğu zaman İnternet sağlayıcısı büyük bir veri ihlali yaşadı ve etkilenen müşterileri düzgün bir şekilde bilgilendiremedi.

Merkezi sistem

NHS Covid-19 uygulaması, o Kablosuz Bluetooth sinyalleri göndererek, insanların akıllı telefonlarını birbirlerine ne zaman yaklaştıklarını ve ne kadar süreyle takip ettiklerini takip etmek için kullanın.

Görüntü başlığı

Wight Adası'nda yaşayan 16'lar şu ana kadar NHS Covid-19 uygulamasını indirdiler

Bunlardan biri hastalanırsa, anonim olarak kayıtların yüklenmesini tetikleyebilir, böylece uyarılar başkalarına kademeli olabilir enfekte olmuş, kendilerinden izole olmalarını istemiş, eğer gerekli görülürse, potansiyel olarak herhangi bir belirti göstermeden önce, ancak hala oldukça bulaşıcıdır.

Manuel temas takibi de dahil olmak üzere diğer önlemlerle birlikte, bu, Durumlarda başka bir artışa neden olmadan hafifletilmelidir.

Sağlık hizmetinin dijital inovasyon birimi olan NHSX, uygulamaya güç sağlamak için merkezi bir sistem seçti, bu nedenle kişi eşleştirme işlemi İngiltere merkezli bir bilgisayarda gerçekleşiyor Bireysel akıllı telefonlar yerine sunucu.

Ve bu kararın uygulama anlamına geleceği konusunda çok fazla spekülasyon yapıldı iPhone'larda kötü çalışmaya mahkum edildi.

Apple, üçüncü taraf uygulamaların ekran dışında ve arka planda çalışırken Bluetooth'u ne kadar kullanabileceğini sınırlıyor, ancak bu kuralı rahatlatmaya söz verdi Merkezi olmayan bir sistem kullanan iletişim izleme uygulamaları Google ile birlikte gelişiyor.

Ve Singapur ve Avustralya, bu nedenle merkezileştirilmiş uygulamalardan merkezi olmayan uygulamalara geçeceklerini belirttiler.

Ama NHSX kendi çözümünü bulduğunu söylemişti.

Ve bir siber güvenlik şirketi tarafından yapılan ön testler başarılı olduğunu gösteriyor.

Kalem Test Ortakları Bir avuç "hapishane" iPhone'unda uygulama - normalde kullanıcılardan gizlenen etkinliği izlemelerine izin vermek için değiştirildi.

Görüntü başlığı

Bluetooth "tokalaşırken analiz edilen bir siber güvenlik ekibi "test ettiği cihazlar arasında yapıldı.

" İlk olarak birbirlerine yakın yerleştirildiğinde, telefonlar Bluetooth üzerinden sekiz veya 16 sekilde 'işaret' yapmaya başlayacaktı d aralıklarla, "kurucu ortağı Ken Munro dedi.

" Diğerleri, uygulamanın 'arka plandayken etkili olmadığı konusunda endişelerini dile getirdi.

"Testlerimiz bunun telefonların her biriyle karşılaşıp karşılaşmadığını işaret etmeyi etkilemiyor gibi görünüyor

Gazete başlıkları: VE Day'de 'Umut' ve kilitlenme

Medya altyazısı

Dışişleri Bakanı Dominic Raab

Kilitleme değişikliklerinin "mütevazı" olacağını söyledi Başbakan, hükümetin koronavirüs kısıtlamalarını hafifletmeyi düşünürken "maksimum Organik seo ile ilerleyeceğini söyledi.

Boris Johnson İngiltere'nin Pazar günkü kilitlenme planlarını açıklayacak, ancak bakanlar önlemlerde kısa vadeli değişikliklerin "mütevazı" olacağı konusunda ısrar ettiler.

Hükümetin günlük brifinginde, Dışişleri Bakanı Dominic Raab, hafifletme kısıtlamaları hakkındaki medya raporlarını "güvenilir bir rehber değil" olarak nitelendirdi.

Değişikliklerin farklı ülkeler arasında değişebileceğini de sözlerine ekledi.

İskoçya'nın kilitlenmesinden sonra geliyor. resmi olarak genişletildi ve Kuzey İrlanda Yöneticisi, kilitlenmeyi hafifletmek için henüz "boşluk" olmadığını söyledi.

Galler, hükümetin Welsh hükümetinin spekülasyon haberleri sonrasında uyardığı cumhuriyetin kilitlenme planlarını duyurması bekleniyor Bay Johnson'ın kilitleme önlemlerini nasıl hafifletebileceği halka halka "karışık mesajlar" gönderme riskiyle karşı karşıya.

Bazı n Gazeteler, egzersizle ilgili kuralların gevşeyebileceğini ve daha fazla insanın işe dönmeye teşvik edilebileceğini öne sürdü.

İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda, kilitleme düzenlemeleri konusunda kendi kararlarını verme yetkisine sahipti - ve Farklı oran.

Dört ülke arasında karışık mesajlar

Sağlıklı insanları kısıtlamalardan kurtarmanın zamanı geldi mi?

'Yeni normal ne olacak? “?

Kilitlenmenin sona erdirilmesi için yapılan beş test

Başbakan, devredilen ulusların liderlerine, koronavirüsle mücadelede İngiltere çapında bir yaklaşıma bağlı olduğunu söyledi" İngiltere'nin farklı kısımları biraz farklı hızlarda hareket etmeye başlıyor "dedi Downing.

" Bu kararlar her ulus için bilime dayalı olarak verilecek, "diye ekledi 10 No'lu bir sözcü. >
Son rakamlar, koronavirüs pozitif test ettikten sonra İngiltere'de hastanelerde, bakım evlerinde ve daha geniş toplulukta ölen toplam insan sayısının 30.615 olduğunu gösteriyor - günlük bir artış İngiltere'nin 539. dakikası var.

İngiltere, Perşembe günü 24: 00'da BST'ye 09: 00'da bazı 86.583 test sağladı - bu, hükümetin birbirini takip eden beşinci gün için günde 100.000 hedefini kaçırdığı anlamına geliyor.

Resim yazısı

İngiltere'de açık hava egzersiziyle ilgili kısıtlamaların Pazartesi'den itibaren kaldırılabileceğine dair raporlar vardı

Resim yazısı

İngiltere, Perşembe akşamı NHS personeli ve diğer kilit çalışanlar için haftalık alkışa katıldı

Brifingde, Sayın Raab, kısıtlamalardaki kısa süreli değişikliklerin "mütevazı, küçük, artımlı ve çok dikkatli bir şekilde izleneceğini" söyledi. .

Mevcut kuralların hala banka tatili hafta sonu boyunca geçerli olacağını vurguladı ve insanları "rehberliği takip etmeye devam etmeye" çağırdı.

Medya raporları üzerinde Dışişleri sekreteri, raporların gelecekteki politika kararlarına "güvenilir bir rehber" olmadığını söyledi.

Coronavirus: R çok önemli bir sayı mı?

gelecekteki karar ns, enfekte olmuş bir kişinin v'yi geçeceği ortalama insan sayısını temsil eden - R seviyesi olarak bilinen - üreme sayısına dayanacaktır.

Ty: Merkür adayı İngiliz rapçi 47 yaşında, koronavirüs öldü

Telif hakkı

GETTY İstiklal seo

Resim yazısı

James Corden'ın oynadığı ilk oyun One Man, Two Guvnors ilk akla gelen oyun oldu
< Ulusal Tiyatro, sahnede yer alan sanatçılara, koronavirüs krizi sırasında çevrimiçi olarak yayınlanmanın ödeme teklif edileceğini gösteriyor.

James Corden, Benedict Cumberbatch ve Tamsin Greig, National ücretsiz olarak görüntülenmeye hazır hale getirildi.

"Nominal" ödeme, National'ın Nisan ayının başından beri YouTube'da yayınladığı tüm prodüksiyonlar için geçerli olacak.

The mekan, kabul etmeyi seçip seçmediklerinin sanatçılara bağlı olduğunu söyledi.

"Ulusal Tiyatro istikrarsız bir finansal gelecekle karşılaşmaya devam ederken, artık ilgili tüm sanatçılara ödeme yapabileceğimizi hissediyorum." İcra direktörü Lisa Burger dedi.

"Büyük birçoğunun şu anda özellikle zorlu bir zaman geçirdiğinin farkındayız."

Ulusal Tiyatro 'kanaması Para kazanmak '

Koronavirüs kilitlenmesi sırasında sanatlar interaktifleşiyor

Koronavirüs salgını nedeniyle tiyatroların ve sinemaların kapatılmasına yanıt olarak Nisan ayında Ulusal Ev Tiyatrosu başladı.

İzleyiciler onları ücretsiz olarak izleyebildiler ancak Milliyetçi'nin çalışmalarını desteklemek için bağış yapmaya teşvik edildi.

Burger, tiyatronun "cömert" tarafından "şaşırdığını ve sevindiğini" söyledi. Bağış aldı.

Resim yazısı

Gillian Anderson ve Tom Hiddleston da ödeme teklif edilen oyuncular arasında olacak

Tiyatro ulaştığını söyledi aktörler birliği ile Akan yapımlarda yer alan "tüm sanatçılara ve yaratıcılara" ödeme yapmak için Eşitlik anlaşması.

Onikinci Gece, Danny Boyle'den Frankenstein ve One Man, İki Guvnors gibi gösteriler yedi gün boyunca kullanıma sunuldu Apiece.

Gillian Anderson ve Tom Hiddleston'ın oynadığı şovlar, önümüzdeki birkaç hafta boyunca girişimin bir parçası olarak yayınlanacak.

Resim yazısı
Benedict Cumberbatch (solda) ve Jonny Lee Miller, Frankenstein'daki başrolleri değiştirdi

Ulusal Tiyatro, bu haftasonu Ralph Fiennes ve Sophie Okonedo'nun oynadığı Antony ve Kleopatra ile devam ediyor. br />
Program, önümüzdeki haftalarda Ulusal ortak tiyatrolarından bazılarının gösterilerini de içerecek şekilde genişletilecek.

Young Vic'un Tennessee Williams'ın A Streetcar Named Desire adlı 2014 evrelemesini, Başrolde Anderson ve Crown'un Vanessa Kirby.

Bu arada, tiyatro hayranları Hiddleston'un Donmar Warehouse'un 2013 Coriolanus yapımında unvan rolünü izleyebileceklerini izleyebilecekler.

Streetcar Named Desire adlı Gillian Anderson'ın yıldızları

Eleştirmenler Hiddleston'un 'powerhouse' Coriolanus'u selamlıyor

Diğer başlıklar Barber Shop Chronicles, Leeds Playhouse ile ortak yapım ve siyasi drama Quiz oyun yazarı James Graham'ın bu evi.

"Dünyadaki tiyatrolar kapalı kalırken, devam edebiliriz

Coronavirus: Hepsi giyinmiş ve gidecek hiçbir yer yok

Medya altyazısı

Dışişleri Bakanı Dominic Raab

Kilitleme değişikliklerinin "mütevazı" olacağını söyledi Başbakan, hükümetin koronavirüs kısıtlamalarını hafifletmeyi düşünürken "maksimum dikkat" ile ilerleyeceğini söyledi.

Boris Johnson İngiltere'nin Pazar günkü kilitlenme planlarını açıklayacak, ancak bakanlar önlemlerde kısa vadeli değişikliklerin "mütevazı" olacağı Bedava seo ettiler.

Hükümetin günlük brifinginde, Dışişleri Bakanı Dominic Raab, hafifletme kısıtlamaları hakkındaki medya raporlarını "güvenilir bir rehber değil" olarak nitelendirdi.

Değişikliklerin farklı ülkeler arasında değişebileceğini de sözlerine ekledi.

İskoçya'nın kilitlenmesinden sonra geliyor. resmi olarak genişletildi ve Kuzey İrlanda Yöneticisi, kilitlenmeyi hafifletmek için henüz "boşluk" olmadığını söyledi.

Galler, hükümetin Welsh hükümetinin spekülasyon haberleri sonrasında uyardığı cumhuriyetin kilitlenme planlarını duyurması bekleniyor Bay Johnson'ın kilitleme önlemlerini nasıl hafifletebileceği halka halka "karışık mesajlar" gönderme riskiyle karşı karşıya.

Bazı n Gazeteler, egzersizle ilgili kuralların gevşeyebileceğini ve daha fazla insanın işe dönmeye teşvik edilebileceğini öne sürdü.

İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda, kilitleme düzenlemeleri konusunda kendi kararlarını verme yetkisine sahipti - ve Farklı oran.

Dört ülke arasında karışık mesajlar

Sağlıklı insanları kısıtlamalardan kurtarmanın zamanı geldi mi?

'Yeni normal ne olacak? “?

Kilitlenmenin sona erdirilmesi için yapılan beş test

Başbakan, devredilen ulusların liderlerine, koronavirüsle mücadelede İngiltere çapında bir yaklaşıma bağlı olduğunu söyledi" İngiltere'nin farklı kısımları biraz farklı hızlarda hareket etmeye başlıyor "dedi Downing.

" Bu kararlar her ulus için bilime dayalı olarak verilecek, "diye ekledi 10 No'lu bir sözcü. >
Son rakamlar, koronavirüs pozitif test ettikten sonra İngiltere'de hastanelerde, bakım evlerinde ve daha geniş toplulukta ölen toplam insan sayısının 30.615 olduğunu gösteriyor - günlük bir artış İngiltere'nin 539. dakikası var.

İngiltere, Perşembe günü 24: 00'da BST'ye 09: 00'da bazı 86.583 test sağladı - bu, hükümetin birbirini takip eden beşinci gün için günde 100.000 hedefini kaçırdığı anlamına geliyor.

Resim yazısı

İngiltere'de açık hava egzersiziyle ilgili kısıtlamaların Pazartesi'den itibaren kaldırılabileceğine dair raporlar vardı

Resim yazısı

İngiltere, Perşembe akşamı NHS personeli ve diğer kilit çalışanlar için haftalık alkışa katıldı

Brifingde, Sayın Raab, kısıtlamalardaki kısa süreli değişikliklerin "mütevazı, küçük, artımlı ve çok dikkatli bir şekilde izleneceğini" söyledi. .

Mevcut kuralların hala banka tatili hafta sonu boyunca geçerli olacağını vurguladı ve insanları "rehberliği takip etmeye devam etmeye" çağırdı.

Medya raporları üzerinde Dışişleri sekreteri, raporların gelecekteki politika kararlarına "güvenilir bir rehber" olmadığını söyledi.

Coronavirus: R çok önemli bir sayı mı?

gelecekteki karar ns, enfekte olmuş bir kişinin virüsü geçireceği ortalama insan sayısını temsil eden - R seviyesi olarak bilinen - üreme sayısına dayanacaktır.

"Gelecekte R'yi bulursak seviye goe

Coronavirus: 'Sağlıklı' 21 yaşındaki hastanede haftalar geçirdi

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Nicola Sturgeon, İskoçya'da kilitlenmenin uzatılacağını açıkladığı için evde kalış mesajını bırakmanın "felaketli" olabileceği konusunda uyardı.

Boris Johnson'un bazı kilitleme kurallarını hafifletmek için hamlelerin bir parçası olarak sloganı hurdaya çıkarabileceği öne sürüldü.

Bayan Sturgeon, İskoç hükümetinin Organik seo izin vermeye hazır olabileceğini söyledi Dışarıda daha fazla zaman geçirin.

Ama "açık, iyi anlaşılmış" evde kalış mesajını kazımanın "potansiyel olarak felaket bir hata" olduğunu söyledi.

Bayan Sturgeon tercih edeceğini söyledi Dört ülkenin de birlikte değişiklik yapması gerekiyor, çünkü bu halka tutarlı mesajlar verilmesine yardımcı olacak.

Ancak, farklı aşamalarda olsaydı "farklı yollara" gitmenin mümkün olduğunu söyledi.

Bayan Sturgeon ile başbakan arasındaki bir çağrının ardından Bay Johnson sözcüsü, İngiltere'nin farklı bölgelerinin "kararla" biraz farklı hızlarda hareket edebileceğini kabul etti. Her ulus için bilime dayalı olarak yapılan iyonlar ".

Canlı: İskoçya'daki koronavirüsle ilgili en son

PM ', İngiltere'nin kilitlenme konusunda uluslarına saygı göstermelidir. br /> Hem İskoç hem de İngiltere hükümetleri coronavirüs kilitleme önlemlerini Perşembe günü resmen uzattılar.

Ancak Pazar akşamı gelecek hakkında televizyonda konuşacak olan Johnson bazı önlemlerin alınabileceğini ileri sürdü Pazartesi'den kaldırılacak.

Bayan Sturgeon, açık hava egzersiziyle ilgili kuralları rahatlatmaya açık olduğunu söyledi, ancak bu "kritik noktada" başka hiçbir önlemin hafifletilmemesi gerektiğini söyledi.

"Evde kal mesajını" kaldırmak insanların kafasını karıştırabileceğini de sözlerine ekledi.

Medya altyazısı

Coronoavirus: Mesajın değiştirilmesi artık felaket olabilir '

“Virüsün hızlı bir şekilde yeniden canlanmasını önlemek için bu kritik noktada çok dikkatli olunması gerekiyor.”

"Kararların artık bir ölüm kalım meselesi olduğunu söylemek abartı değil. />
"Bu yüzden onlar Çok çok, çok ağır ve neden büyük bir dikkatle alınmaları gerekiyor ve bu yüzden onları alırken dikkatli olmaya devam edeceğim. ”

Bayan Sturgeon bunun düşünüldüğünü söyledi. İskoçya'nın enfeksiyon oranının hala İngiltere'nin diğer bölgelerinden daha yüksek olabileceğinden, potansiyel olarak sınırın kuzeyindeki ilk Covid-19 vakaları İngiltere'den daha geç geldi.

erken kısıtlamalara "baskı uyguladı" ve "kanıtlarla bilgilendirilen, İskoçya için doğru ve güvenli olan kararlar verecekti."

'Biraz farklı hızlar'

Başbakan sözcüsü Bay Johnson, devredilen idarelerin liderleri ile yaptığı çağrıda "bunun koronavirüsle mücadelede kritik bir an olduğunu vurguladığını" söyledi.

Dedi ki: "İngiltere'ye devam etme taahhüdünü yineledi İngiltere'nin farklı kısımları biraz farklı hızlarda hareket etmeye başlasa bile, koronavirüsle mücadelede geniş çaplı yaklaşım. Bu kararlar her ulus için bilime dayanarak verilecek.

"Hepsi, idarelerimiz arasında sürekli katılımın hayati olduğunu ve önümüzdeki günler ve haftalar içinde yakın temasta kalmayı kabul etti."

Nicola Sturgeon, virüsün yeniden canlanmasını durdurmak için İskoçya'daki kilitlenmeyi uzatması gerektiğini söyledi.

Çünkü

Coronavirus: Salford deposundan çalınan £ 160k değerinde KKD maskeleri

Medya altyazısı

Dışişleri Bakanı Dominic Raab

Kilitleme değişikliklerinin "mütevazı" olacağını Google serp Başbakan, hükümetin koronavirüs kısıtlamalarını hafifletmeyi düşünürken "maksimum dikkat" ile ilerleyeceğini söyledi.

Boris Johnson İngiltere'nin Pazar günkü kilitlenme planlarını açıklayacak, ancak bakanlar önlemlerde kısa vadeli değişikliklerin "mütevazı" olacağı konusunda ısrar ettiler.

Hükümetin günlük brifinginde, Dışişleri Bakanı Dominic Raab, genişleme kısıtlamaları hakkındaki medya raporlarını "güvenilir bir rehber değil" olarak nitelendirdi.

Değişikliklerin farklı ülkeler arasında değişebileceğini de sözlerine ekledi. resmi olarak genişletildi ve Galler hükümeti, Bay Johnson'un halka "karışık mesajlar" gönderme riski olan kilitleme önlemlerini nasıl kolaylaştırabileceğini gösteren medya raporlarını uyardı.

Bazı gazeteler, egzersiz kurallarının gevşetilebileceğini ve daha fazla kişinin işe dönmeye teşvik edildi.

İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda, Westminster hükümetinin kilitlenmeye karar verdiklerinden sapın - ve farklı bir oranda kısıtlamaları kaldırabilir.

Dört ülkedeki karışık mesajlar

Sağlıklı insanları özgür bırakmanın zamanı geldi

'Yeni normal' ne olacak?

Kilitlenmenin sona erdirilmesi için beş test

Başbakan liderlere Downing Street, “Birleşik Krallık'ın farklı kısımları biraz farklı hızlarda hareket etmeye başlasa bile” koronavirüsle mücadelede İngiltere çapında bir yaklaşıma bağlı olduğunu söyledi. Downing Street,

"Bu kararlar verilecek Her ulus için bilime dayanarak, "10 No'lu bir sözcü ekledi.

Son rakamlar, pozitif testlerden sonra İngiltere'de hastanelerde, bakım evlerinde ve daha geniş toplulukta ölen toplam insan sayısını gösteriyor Koronavirüs için 30.615 - günlük 539 artış.

İngiltere, Perşembe günü 24 saat 09:00 BST'ye 86.583 test verdi - yani hükümet günde 100.000 ta kaçırdı. Ardışık beşinci gün için rget.

Resim yazısı

İngiltere'de açık hava egzersiziyle ilgili kısıtlamaların Pazartesi gününden itibaren kaldırılabileceğine dair raporlar vardı

Mümkün olan adresleme Brifingde kısıtlamaların hafifletilmesi üzerine Raab, "Kısa vadede yapılacak herhangi bir değişiklik mütevazı, küçük, artımlı ve çok dikkatli bir şekilde izlenecektir."

Mevcut kuralların Banka tatil hafta sonu ve insanları "rehberliği takip etmeye devam etmeye" çağırdı.

Medya raporları üzerinde kilitlenmeyi kolaylaştıracak baskılarla yüzleşmek, dış sekreter raporların geleceğe "güvenilir bir rehber" olmadığını söyledi Politika kararları.

Gelecekteki kararların yeniden temel alınacağını da sözlerine ekledi.

Coronavirus: Hükümet, kilitlenmeyi hafifletme konusunda 'dikkat' çağrısında bulundu

Telif hakkı

PA MEDYA English seo
Resim yazısı

İngiltere'de açık hava egzersiziyle ilgili kısıtlamaların Pazartesi'den itibaren kaldırılabileceğine dair raporlar var

Başbakan, İskoçya'nın kilitlenmesini genişlettiği için koronavirüs kısıtlamalarını hafifletmeyi düşünürken hükümetin "azami dikkat" ile ilerleyeceğini söyledi.

Galce hükümeti, Boris Johnson'un kilitlemeyi nasıl kolaylaştırabileceğini belirten medya raporları açıkladı "kafa karıştırıcı" olarak önlemler.

Bazı gazeteler, egzersiz kurallarının gevşetilebileceğini ve daha fazla insanın işe dönmeye teşvik edildiğini öne sürdü.

Bay Johnson, İngiltere için kilitleme planlarını açıklayacak Pazar saat 19: 00'da (BST).

Yasaya göre, hükümet kısıtlamaları her üç haftada bir gözden geçirmeli ve Perşembe son teslim tarihini işaret ediyor.

Her ne kadar kilitlenme - önce 23 Mart - büyük ölçüde yerinde kalacak, "evde kal" mesajının hurdaya çıkarılması bekleniyor ve muhtemelen daha fazla açık hava aktivitesine izin verilecek.

Lat Est rakamlar, koronavirüs pozitif test ettikten sonra İngiltere'de hastanelerde, bakım evlerinde ve daha geniş toplulukta ölen toplam insan sayısını 30.615 - günlük 539 artış gösteriyor.

Dört kişiden karışık mesajlar Milletler

Sağlıklı insanları kısıtlamalardan kurtarmanın zamanı geldi mi?

'Yeni normal' ne olacak?

Kilitlemeyi sonlandırmak için beş test

İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda, Westminster hükümetinin kilitlenmeye karar verdiği şeyden sapma gücüne sahipler ve farklı bir oranda kısıtlamaları kaldırabilirler.

Başbakan Devrilen Sokak liderleri, "Birleşik Krallık'ın farklı kısımları biraz farklı hızlarda hareket etmeye başlasa bile" koronavirüsle mücadelede İngiltere çapında bir yaklaşım benimsediğini söyledi. Downing Street,

"dedi. Bu kararlar her ulus için bilime dayalı olarak verilecek, "diye ekledi 10 No'lu bir sözcü ekledi.

Sayın Johnson, kabinenin bir toplantısında İngiltere hükümetinin daha önce İkinci bir zirveyi riske atan ve bilim ve veriler tarafından "her adımda" yönlendirilecek hiçbir şey yapmayın.

Başbakan, hükümetin sosyal mesafeyi hafifletmenin etkisini yakından izleyeceğini söyledi. Tedbirler ve gerekirse 10 nolu kurallara göre sıkın.

Hükümetin günlük brifinginde Dışişleri Bakanı Dominic Raab, medya raporları üzerinde kilitlenmenin hafifletileceğini gösteren baskılarla karşılaştı.


Ekledi: "Londra'da olup olmadığınız , Edinburgh, Cardiff veya Belfast, başka bir uzun banka tatili hafta sonu girerken mesaj çok açık: Rehberliğe uyun. "

Sayın Raab," kısa vadede "kısıtlamalarda yapılacak herhangi bir değişikliğin "mütevazı, küçük, artımlı ve çok dikkatli bir şekilde izlenen" ol.

'Çok riskli'

İskoçya'da, Birinci Bakan Nicola Sturgeon bunun "felaket" olabileceği konusunda uyardı ophic "diyerek ülkenin kilitlenmesinin uzatılacağını açıkladı. Yetkili, kısıtlamaların hafifletilmesinin bu aşamada "çok, çok riskli" olacağını da ekledi.

Ancak Bayan St

Bing Liu: Çin doğumlu profesör ABD cinayet intiharında öldü

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Geçen hafta, koronavirüs pandemisinden gelen ekonomik ücret artmaya devam ederken 3.2 milyon Amerikalı daha işsizlik ödeneği aldı. Dijital pazarlama Yeni başvurular, Mart ortasından bu yana toplam işsizlik talebini ABD işgücünün% 33,3 milyonuna veya yaklaşık% 20'sine getirdi.

Çalışma Bakanlığı tarafından her hafta bildirilen yeni taleplerin sayısı azaldı Mart ayında 6.9 milyon zirveye ulaştığından beri.

Ancak olağanüstü yüksek kalıyorlar.

Ve yeniden başlamak için son hamlelere rağmen, yardım toplayan kişi sayısı artmaya devam etti ABD ekonomisti Paul Ashworth, ülkenin bazı bölgelerinde açılma.

"Devam eden iddialardaki önemli artış ... biraz hayal kırıklığı yaratıyor, çünkü az sayıda insanın işe çağrıldığını gösteriyor."

Uber, Lyft ve Airbnb gibi şirketler, kapanmaların durması nedeniyle son haftalarda kesintiler yapan firmalar arasında yer alıyor. Önemli miktarda seyahat.

Etki ekonomi genelinde hissedildi, diğerleri arasında tıbbi uygulamaları, restoranları ve idari çalışanları etkiledi.

Ekonomistler Nisan ayının aylık işsizlik oranını söylüyor Cuma günü serbest bırakılacak olan oranın% 15 veya daha yüksek bir seviyeye ulaşması bekleniyor.

Sadece iki ay önce işsizlik oranı% 50, 50 yılın en düşük seviyesindeydi.

Koronavirüs ABD'de ele alındığından, ülke on yıldır en kötü büyüme rakamlarına maruz kaldı, 2008 mali krizinden bu yana görülmeyen ticari faaliyetlerin rekor ve düşüşlerine ilişkin en kötü perakende satış raporu.

Bu arada, haftalarca süren yüksek işsizlik iddiaları 700.000'in önceki rekorunu aştı.

Gıda kileri talepte ani artışlar yaşadı ve ev sahipleri ve kiracılar aylık ödemeleri erteledi.

Ulusal çok aileli konut konseyi - apartman sahipleri için bir sektör grubu - geçen ay kiracıların yaklaşık üçte birinin Princeton sosyoloji profesörü Matthew Desmond, "Her şey değişmezse ve tahliye normal olarak devam ederse, bu halk sağlığı krizi tam bir evsizlik krizine dönüşecektir" dedi. Tahliye Laboratuvarı projesini yürüten üniversite.

Ekonomistler, işletmeler yavaş yavaş yeniden başladıkça acıların hafiflemesini umuyorlar.

Gap gibi perakendeciler bazı mağazaların yeniden açılması planlarını zaten açıkladı . J Crew ve büyük mağaza Neiman Marcus da dahil olmak üzere diğerleri iflas etti.

Moody's Investors Service, işsizlik oranının yıl sonuna kadar% 7'ye düşebileceğini tahmin etti, ancak bu tahmin virüse bağlıdır. Kapanış ne kadar uzun süre devam ederse, ekonominin geri tepmesi o kadar zor olacaktır.

"ABD pandemi içermiyorsa ve ekonomi ikinci çeyreğin ötesinde kapalı kalırsa, işsizlik oranı daha da artacaktır. ... ve şu anda geçici olarak gördüğümüz iş kayıplarının birçoğu kalıcı olacaktır ”dedi.

Coronavirus: Yolcular İngiltere'deki bazı havaalanlarında eldiven giymelerini söylediler

Telif hakkı

PA MEDYA

Resim yazısı

İngiltere'de açık hava egzersiziyle ilgili kısıtlamaların Pazartesi'den itibaren İstanbul seo uzmanı dair raporlar var

Başbakan, İskoçya'nın kilitlenmesini genişlettiği için koronavirüs kısıtlamalarını hafifletmeyi düşünürken hükümetin "azami dikkat" ile ilerleyeceğini söyledi.

Galce hükümeti, Boris Johnson'un kilitlemeyi nasıl kolaylaştırabileceğini belirten medya raporları açıkladı "kafa karıştırıcı" olarak önlemler.

Bazı gazeteler, egzersiz kurallarının gevşetilebileceğini ve daha fazla insanın işe dönmeye teşvik edildiğini öne sürdü.

Bay Johnson, İngiltere için kilitleme planlarını açıklayacak Pazar saat 19: 00'da (BST).

Yasaya göre, hükümet kısıtlamaları her üç haftada bir gözden geçirmeli ve Perşembe son teslim tarihini işaret ediyor.

Her ne kadar kilitlenme - ilk kez 23 Mart - büyük ölçüde yerinde kalacak, "evde kal" mesajının hurdaya çıkarılması bekleniyor ve muhtemelen daha fazla açık hava aktivitesine izin verilecek.

Karışık m Dört ülkede mesajlar

Sağlıklı insanları kısıtlamalardan kurtarmanın zamanı geldi mi?

'Yeni normal' ne olacak?

Beş Kilitlenmeyi sona erdirme testleri

İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda, Westminster hükümetinin kilitlenmeye karar vermesinden sapma gücüne sahiptir - ve farklı bir oranda kısıtlamaları kaldırabilir.

Downing Street, başbakanın koronavirüs önlemlerine "dört uluslu yaklaşımı" sürdürmek istediğini ve "ayrılmanın olması gereken tek koşulun onu destekleyen kanıtlar olduğunda" olduğunu söyledi.

Bay Johnson, daha önce kabinesinde yaptığı toplantıda İngiltere hükümetinin ikinci bir zirveyi riske atan hiçbir şey yapmayacağını ve "her adımda" bilim ve veriler tarafından yönlendirileceğini söyledi.

Başbakan Hükümet, sosyal uzaklaştırma önlemlerinin herhangi bir şekilde hafifletilmesinin etkisini yakından izleyecek ve gerekirse No 10'a göre kuralları sıkılaştırmaktan çekinmeyecektir.

Bay Johnson, daha sonra devredilen ulusların liderleriyle konuşacak.

'Çok riskli'

İskoçya'da, Birinci Bakan Nicola Sturgeon düşmenin "felaketli" olabileceği konusunda uyardı ülkenin kilitlenmesinin uzatılacağını ilan ettiği için evde kalma mesajı. Yetkili, kısıtlamaların hafifletilmesinin bu aşamada "çok, çok riskli" olacağını da sözlerine ekledi.

Ancak, Sturgeon, İskoç hükümetinin insanların dışarıda daha fazla zaman geçirmesine izin vermeye hazır olabileceğini söyledi. >
İskoçya, kilitlemeyi kaldırmak için zaten bir dizi seçenek belirlemişti, ancak Bayan Sturgeon, erken önlemleri hafifletmek için "basınçlandırılmayacağını" söyledi.

Tercihinin dört milletin hepsi aynı hızda değişiklikler yapmak için ama "farklı aşamalarda olup olmadığımızı ve farklı yollardan gitmek istiyorsak tamamen yetişkin bir şekilde karar verebiliriz" dedi.

Bayan Sturgeon bu medyayı ekledi Başbakanı kilitlemeyi kolaylaştırmayı planlayan raporlar İskoç hükümeti ile tartışılmamıştı.

Egzersiz kuralları neden rahatlatılabilir?

Sağlık Muhabiri Lauren Moss tarafından

Coronavirüs, ister içeride ister dışarıda olsun, hava sıcak, soğuk veya nemli olduğunda ayrım yapmaz. Dünya Sağlık Örgütü'nün belirttiği gibi, tüm alanlarda bulaşabilir.

Bilim, birisinin öksürdüğü veya hapşırdığı zaman virüsün küçük solunum partikülleri yoluyla bulaştığını gösterir.

Bu daha büyük damlacıklardan bazıları

Coronavirus: Galler'deki okullar 1 Haziran'da yeniden açılmıyor

Eğitim Bakanı Kirsty Williams, Galler'deki okulların koronavirüs nedeniyle kapatıldıktan sonra 1 Haziran'da yeniden açılmayacağını söyledi.

Birinci Bakan Mark Drakeford, okulların yeniden açılması için en az üç hafta önceden haber verilmesi gerektiğini söyledi. en erken Haziran ayından itibaren Dijital pazarlama

Bayan Williams, İngiltere'de duyurularda "spekülasyon" olduğunu söyledi.

"Galler'deki okulların durumu değişmeyecek 1 Haziran'da "dedi.

Takip edilecek daha fazla şey

Galler'deki Coronavirus vakaları: 18 virüs daha öldü

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

İngiltere ve Galler hükümetleri arasında gerginlik arttıkça Galler'deki insanlara bu hafta sonu evde kalmaları hatırlatılıyor.

Perşembe günü yapılacak bir inceleme ile Galler Hükümeti, Galler'deki kurallardan sorumlu olduğunu vurguladı.

Boris Johnson'ın İngilizce seo kısıtlamaları nasıl hafifletebileceğine dair gazete kapsamının "kafa karıştırıcı" olduğunu söyledi. >
Ancak bir İngiliz hükümet bakanı Galler'den bir sonraki aşamaya İngiltere çapında bir yaklaşıma sadık kalması için çağrıda bulundu.

İskoçya kilitlenmeyi uzattıkça Başbakan 'dikkat' istedi.

Galler Birinci Bakanı Mark Drakeford, daha sonra İskoç ve Kuzey İrlanda mevkidaşlarıyla yaptığı çağrıda başbakanla görüşecek.

Galler'deki bakanlar, tekrar tekrar kilitlenme halinde kendi yollarına gidebileceklerini belirttiler seçin - ancak İngiltere çapında sisteme devam etmeyi tercih eder.

Ancak Perşembe günü Guardian'da yer alan bir makale, dört uluslu bir yaklaşım isteyen Drakeford'un bilinçlendirilmediğini iddia etti Başbakanın İngiltere'de ne yapmayı planladığını.

Başbakanın Pazar günü kilitlenmeyi kolaylaştırmakla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor - ancak değişikliklerin çok sınırlı olacağı düşünülüyor.
Kilitleme Galler, İskoçya ve Kuzey İrlanda'da uygulanan kurallara tabidir. Bakanlar, her üç haftada bir, en geç Perşembe günü yasal olarak gözden geçirmeleri gerekiyor.

Galler kabinesi üyeleri bu sabah bir araya geldi ve öğleden sonra tekrar toplanacaklar - bir sözcü ilk bakanın kararı "vadesinde" açıklayın.

Şimdiye kadar koronavirüs kilitlenmesi İngiltere genelinde büyük farklılıklar gösterdi, küçük farklılıklarla - Galler para cezaları ve cezalar üzerinde farklı bir yapıya sahip, iki metrelik farklı kurallar İşyerinde sosyal mesafe ve egzersizle ilgili farklı kurallar.

Kilitleme kısıtlamalarını gözden geçirme

Sağlığı kısıtlamalardan arındırmanın zamanı geldi mi?

VE Günü öncesinde uyarı veren sokak partileri

Galler Hükümeti sözcüsü: "Bugünün gazetelerindeki bazı raporlar kafa karıştırıcı ve İngiltere genelindeki kişilere karışık mesaj gönderme riski taşıyor."

Daha önce şöyle dedi: "Galler halkının bir şey hakkında küçük şeylerle ilgili olarak verdiğimiz kararlar hakkında net ve doğru bir şekilde bilgilendirilmesi çok önemlidir. Bu kadar da ortanca. "

İngiltere hükümetinin Galler Sekreteri Simon Hart, Galler Hükümetine kendi yoluna gitmemesi için çağrıda bulundu.

Western Mail'de yazmak dedi. : "Bu önümüzdeki aşamada, Galler'deki insanlar ve işletmeler için en iyisi olacak İngiltere çapında bir yaklaşım."

'Hazır gibi görünmüyor'

Ekose Cymru'nun Westminster lideri Liz Saville-Roberts, başbakan Boris Johnson ile diğer Commons muhalefet liderleriyle birlikte Perşembe günü bir araya geldi.

Görüşmeden sonra şöyle dedi: "Boris'e vurgu yaptım Johnson, İngiltere'nin dört ülkesine olan bağlılığı bir şey ifade etmek istiyorsa, Galce, İskoç ve Kuzey İrlanda hükümetlerinin mevcut yaklaşımdaki herhangi bir değişikliği kabul etmesi gerektiğini söyledi. "Dedi." Mevcut netlik eksikliği büyük endişeye yol açıyor ve bu banka tatili haftasonu yapılmadığında değişikliklerin yapıldığına inanan insanların potansiyel sorunları. "

Başbakanı da" hareket etme isteğine direnme "konusunda uyardı. Çok çabuk ve önce halkın sağlığını koy ".

Daha önce, bir Pl

VE Day: Dame Vera Lynn mesajda 'umut kalıyor' diyor

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Ulusal English seo Ofisi'ne göre, siyah erkeklerin ve kadınların İngiltere ve Galler'deki beyaz insanlar olarak koronavirüs ile ölme olasılığı iki kat daha fazla. br />
Analiz, insanların yaşadığı ve insanların yoksunluk ve önceki sağlık önlemlerinin dikkate alınmasından sonra eşitsizliğin devam ettiğini gösteriyor.

Hint, Bangladeş ve Pakistan topluluklarından insanlar da önemli ölçüde daha yüksek ölme riski.

Hükümet konuyla ilgili bir inceleme başlattı.

ONS analizi, Covid-19'u içeren ölümlerle ilgili verileri etnik köken 2011 nüfus sayımı.

Yaş, yer ve yoksunluk, dezavantaj ve önceki sağlık önlemlerini dikkate alarak, siyah insanların Covid-19 ile ölme olasılığının beyaz insanlardan% 90 daha fazla olduğunu buldu. />
Siyah Afrika İngilizleri 'üçlü' virüs ölüm oranıyla karşı karşıya

Etnik kökene göre izlenecek Coronavirus vakaları

NHS güveni BAM'a öncelik veriyor Covid-19 üzerinde E personeli

Analiz, Hintli, Bangladeşli ve Pakistanlı topluluklardan erkek ve kadınların% 30 ila% 80 arasında artmış bir risk yaşadıklarını tespit etti.

Robert Cuffe BBC'nin istatistik başkanı, analizin daha yüksek riskin nedenlerini tam olarak açıklayamayacağını, çünkü insanların yaşam koşullarını, kalabalık yaşam koşullarında olup olmadıklarını, virüse ön hattan maruz bırakıp bırakmadıklarını dikkate almadığını söyledi. roller veya topluluklar arasındaki riski artırabilecek diğer farklılıklar.

ONS, riskin bir kısmının verilere dahil edilmeyen diğer sosyal ve ekonomik faktörlerden kaynaklanabileceğini önerdi.

Bazı etnik grupların "halka açık mesleklerde aşırı temsil edilebileceği" ve daha çok işteyken enfekte olma riski altında olabileceği belirtildi.

ONS, koronavirüs arasındaki bağlantıyı incelemeyi planlıyor Risk ve meslek.

Önceki sağlık ve yer gibi faktörleri dikkate almadan analiz siyah buldu İnsanlar virüse yakalandıktan sonra ölme olasılığının dört katından fazlaydı.

Ancak Nottingham Üniversitesi'nde bulaşıcı hastalıkların epidemiyolojisi profesörü olan Prof Keith Keith Neal, rakamın "yanıltıcı" olduğunu söyledi.

Grupların daha fazla koronavirüs vakası olan bölgelerde yaşayıp yaşamadıkları gibi "bilinen faktörler" için ayarlama yapmama risk farkının olduğundan daha büyük görünmesini sağlayabilirdi.

Sonra Bu konulardaki faktörler arasında, siyah kadın ve erkeklerin ölüm oranı, beyaz kadın ve erkeklerin 1.9 katı kadardır. Bangladeşli ve Pakistanlı erkekler için risk 1,8 kat daha fazla ve bu topluluklardaki kadınlar için 1,6 kat daha yüksekti.

'Harekete geçilmelidir'

David Lammy, Gölge adalet sekreteri, siyahi insanların karşılaştığı daha büyük riskin "korkunç" olduğunu söyledi.

"Bu orantısızlığın nedenlerinin araştırılması acil. Beni kara korumak için önlemler alınmalı

Norveç'te Norveç cami saldırısı ve cinayet davası başladı

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı

Philip Manshaus Perşembe günü mahkemede bir dizi ırkçı, Yahudi aleyhtarı ve komplo teorilerini dile getirdi

Oslo'da cinayet ve İstanbul seo uzmanı suçlamasıyla suçlanan 22 yaşındaki Norveçli bir adamın yargılanması başladı.

Philip Manshaus'un 17 yaşındaki üvey kız kardeşini öldürdüğü iddia edildi Johanne Ihle-Hansen geçen Ağustos ayında.

Daha sonra Norveç'in başkentinin batısındaki Al-Noor İslam Merkezi'nde ateş açtı, ancak hızla güçlendi.

Suçlu olmadığını iddia etti. Terör ve cinayet suçlamaları hakkında suç duyurusunda bulundu ancak davanın gerçeklerinin doğru olduğunu itiraf etti.

Perşembe günü mahkemede görünen Philip Manshaus, Yargıç Annika Lindstrom'a "olağanüstü adalet" çağrısı yaptığını söyledi - Bir insanın bir suç işlemekten başka seçeneği olmadığını ve bu yüzden cezalandırılamayacağını söyleyen Norveç.

Bir noktada komplo teorileri, anti-Semitizm ve homofobi bir tirade girdi.

Gazeteciler ve seyirciler watc Dava devam etmekte olan koronavirüs salgını nedeniyle video bağlantısı ile menteşeleniyor.

Ne ile suçlanıyor?

Polis, üvey kız kardeşi Johanne'yi aile evinde ölü olarak vurmakla suçladı. 10 Ağustos. Cinayete ırkçı bir neden olduğunu söylüyorlar.

Terörizmle suçlanan Norveç cami saldırısı zanlısı

Çevrimiçi ortamda aşırı sağ bir tehdit var mı?


22 yaşındaki çocuk, evinin yakınındaki Baerum'daki Al-Noor camisine birkaç silah aldığını itiraf etti. O sırada içeride üç kişi vardı, ona güç vermeyi başardı.

Medya altyazısı

Mohammad Rafiq silahlı adamla mücadele etti

Caminin direktörü saldırgan kask ve vücut zırhı kullanarak binaya girmişti. Birkaç atış yapıldı ama içeride kimse ciddi şekilde yaralanmadı.

Emekli bir Pakistan hava kuvvetleri subayı Muhammed Rafiq, saldırganı ele geçirdiği, onu tutturduğu ve silahlarını ondan aldığı için övüldü. />
Perşembe günü ne oldu?

22 yaşındaki mahkeme, Yeni Zelanda'daki 51 kişiyi öldüren Christchurch terör saldırısından esinlendiğini söyledi.
< "Saldırıyı daha iyi planlamasını" istediğini, ancak "savaşma fırsatına sahip olmaktan gurur duyduğunu" söyledi.

Bir neo-Nazi grubu gençleri nasıl işe aldığını

Aşırı sağ Covid-19 'infodemik'i Facebook'ta yayıyor

Sanık, yargıç mahkeme salonunun “değil” gibi ırkçı, anti-Semitik ve homofobik komplo teorilerini de berbat etti. Minber ".

Duruşmada toplam 30 tanık konuşacak. Babası, Johanne Ihle-Hansen'in annesi gibi ifade verecek.

Medya altyazısı

Saldırının ardından Başbakan Erna Solberg, nefret söylemine karşı çalışmanın

Coronavirus: Leicestershire bakım ev işçileri ücret kesintileri 'hakaret' ile karşı karşıya

Telif hakkı

PA MEDYA

Resim yazısı

Şansölye Rishi Sunak hükümetin Mart İngilizce seo iş tutma planını açıkladı

Coronavirüs kilitlenmesi, İngiltere'nin iş gücünün neredeyse dörtte biri başladı.

Altı milyondan fazla insan, geçici olarak hükümet tarafından ödenen ayda 2.500 £ 'a kadar olan ücretlerinin% 80'ini yaşıyor.

Fakat yüzbinlerce işçi çatlaklardan düştü çünkü pandeminin etkisinin belirginleşmeye başlayacağı süre boyunca yeni işlere başlamışlardı.

Yeni çalışanlar için "daha cömert" bir planın güvencelerine rağmen, birçoğu ücretsiz izin almak, yeni iş aramak veya hak talebinde bulunmak istemek zorunda kaldı.

'Hükümet vaatleri bir duman perdesi'

Hükümetin iş tutma planı açıklandığında, sadece 28 Şubat'a kadar işverenlerinin PAYE sistemine kayıtlı olan kişilere açıktı.

Ama son ay Hükümet, planın 19 Mart'a kadar istihdam edilen insanlara genişletildiğini açıkladı.

Leicestershire'daki Hinckley'den Campaigner Natalie Greenway şunları söyledi: "Başlangıçta ona baktım ve 'harika, Bu şu an kürklü olacağım anlamına geliyor ', çünkü yeni işime 16 Mart'ta başladım. ”

Ancak hak kazanmak için bir çalışanın RTI (Gerçek Zamanlı Bilgi) başvurusu yapması gerekecek, ya da maaş bordrosu, HMRC'ye gönderildi.

Resim yazısı

Natalie Greenway, iş bekletme planı kapanış tarihinin değiştirilmesine yönelik kampanya yürütüyor

Pek çok yeni Yeni başlayanlara Mart ayı sonunda ödeme yapıldı ve bu nedenle yeni genişletilmiş programa hak kazanmadı.

"Bu bir duman perdesi ve biraz PR dublör. Bu bir değişiklik değil, "dedi Greenway.

İngiltere Misafirperverliği CEO'su Kate Nicholls, RTI koşullarının sadece endüstrisinde 350.000 ila 500.000 kişiyi etkileyebileceğini söyledi.
< Bir Hazine Komitesine, 28 Şubat'a kadar işveren maaş bordrosunda oldukları için furlough programına uygun olduklarını düşünen kişilerin 19 Mart'a kadar ödenmedikleri için hariç tutulduğunu duyduğunu söyledi.

Bir Hazine sözcüsü, çalışanların "her zaman bir RTI başvurusuna dahil edilmesi gerektiğini" söyledi ve bu yeni bir gereklilik değildi.

'Yemek için neredeyse hiç param kalmadı'

Resim yazısı

Bekar anne Jasmin Mayes, 19 Mart'tan sonra yeni bir işe başladıktan sonra gereksiz hale getirildi

Nottinghamshire'daki Ashfield'daki Sutton'dan Jasmin Mayes yeni rolüne başladı Kilitlenmenin ilk gününde.

Bir pencere malzemeleri şirketinde bir işten bir havacılık firmasında çalışmak için taşınmıştı.

Ama tek ebeveyn şimdi bekliyor un yeni şirketi ona gereksiz ve eski işveren r yaptıktan sonra iversal kredi

İskoçya'nın kağıtları: İngiltere, kilitleme kurallarını hafifletme konusunda bölündü

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı

Ian Blackford, tüm muhalefet partilerinin Bay Johnson ile çalışmak istediğini söyledi

SNP'nin Westminster'deki lideri, Başbakan Boris Johnson'un koronavirüs stratejisinin Facebook seo devrilmiş ülkelerine "saygı göstermesi" gerektiğini söyledi.

Ian Blackford, İngiltere'nin tamamının aynı şeyi çekmesinin önemli olduğunu söyledi.

Bay Johnson, Pazartesi gününden itibaren bazı kuralların hafifletilebileceğini öne sürdükten sonra, İngiltere'deki koronavirüs kilitlenmesini daha sonra kabinesi ile gözden geçirecek.

Ama Bay Blackford Başbakan'ın İngiltere çapında bir fikir birliği oluşturmak için çalışıyor.

BBC'nin Günaydın İskoçya programına şunları söyledi: "Böyle bir durumda, hayatlar gerçekten tehlikede olduğunda, işleri doğru bir şekilde yapmamız önemlidir.

"Bu dostluk elini başbakana uzatıyorum. Hepimiz onunla çalışmak istiyoruz, ancak devredilen yönetimlere saygı göstermek zorunda. "

Dolap ile kilitleme kısıtlamalarını gözden geçirme

Sağlıklı yaşamın tam zamanı kısıtlamalardan insanlar?

'Yeni normal' ne olacak?

Kilitlenmeyi sona erdirmek için beş test

Yasalara göre, İngiliz hükümeti Kilitlemeyi her üç haftada bir gözden geçirin ve Perşembe en son teslim tarihine işaret ediyor.

Başbakan, kilitlenmenin bir sonraki aşaması için planların ana hatlarını çizmek üzere Pazar günü ülkeye hitap edecek.

Image caption

Boris Johnson'un bazı kilitleme kısıtlamalarını hafifletmeyi tercih ettiğine inanılıyor

İngiltere'de "evde kal" mesajının hurdaya çıkarılması bekleniyor ve bakanlar ekonomiyi yeniden başlatmak istiyor .

Kilitlenmeyi kolaylaştırma seçenekleri daha sonra İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda'daki idarelerin temsilcileri ile görüşülecek.

Bay Blackford, gelecekteki tavsiyelerin böyle olabileceğini söyledi. İskoçya'da bundan farklı İngiltere'nin geri kalanında.

Dedi: "İskoçya'daki enfeksiyon oranının - R oranının İngiltere'nin geri kalanının biraz üstünde olduğunu biliyoruz.

"Her şeyden önce, halk burada yaşayan insanların çıkarlarına dikkat etmemizi beklerdi."

Görüntü başlığı

Çok sayıda insan güneşlenirken fotoğraflandı Kilitleme sırasında Glasgow Botanik Bahçeleri

Bay Blackford, evlerinden daha fazla zaman geçiren insan sayısında belirgin bir artıştan endişe ettiğini söyledi.

Çok sayıda insan takip ediyor Bir Glasgow parkında yüzen kilitlenme kuralları fotoğrafı çekildi.

Aileler ve şezlong grupları, şehrin Botanik Bahçeleri'nde güneşli havanın tadını çıkarırken iki metrelik mesafeli kuralları gözlemleyerek resmedildi.

Ancak evlerini, sadece altı haftadan uzun bir süredir devam eden zorunlu yolculuklar için terk etme kısıtlamalarını kırıyorlardı.

İkinci artış

Bay B

Akıl hastalığı: Bir pandemide krizle başa çıkmak

Telif hakkı

PACEMAKER

Kuzey İrlanda Yöneticisi, daha sonra herhangi bir kilitleme kısıtlamasının nasıl ve ne zaman gevşetileceğine dair tartışmalara devam edecek.

Maliye Bakanı Conor Murphy, Perşembe günü bir planın üretileceğini umuyor, ancak yürütmenin tarihlere bağlı kalmayacağını İstanbul seo uzmanı
Pazar günü Boris Johnson, İngiltere'nin kilitlenmesini kolaylaştırmaya yönelik kendi planını hazırlayacak. br />
Yürütme organının koronavirüs mevzuatını Cumartesi gününe kadar gözden geçirmesi bekleniyor.

Düzenlemeler başlangıçta 28 Mart'ta Kuzey İrlanda'da yürürlüğe girdi ve yürütme tarafından daha önce bir kez uzatıldı.

'Doğru yapın'

Bakanlar, bu hafta yöneticinin tıbbi bilimsel danışmanlarının tavsiyesi doğrultusunda aşamalı bir rahatlama hakkında ayrıntılı tartışmalar düzenliyorlar.

Çarşamba günü, Murphy yöneticinin banka tatil hafta sonu Perşembe günü böyle bir plan yapabileceğini umduğunu, ancak bunun kesin olmayacağını söyledi. O zamana kadar kamuoyuna açıklandı.

"Son teslim tarihine ulaşmak için acele etmekten ziyade doğru bir şekilde yapılmasından endişe duyuyorum" diye ekledi.

Analiz: Nasıl elde ederiz? Kilitlenme dışında mı?

'Yeni normal' ne olacak?

Eğitim Bakanı, "son derece olası" bir eğitimin NI'daki okulların aşamalı olarak geri dönebileceğini söyledi Eylül, yeni bir eğitim yılının başlangıcında.

BBC Radio Foyle's Kahvaltı programında konuşan Peter Weir, tarih öncülüğünde değil kriterlere dayalı olacağını ve herhangi bir kararın yöneticinin Daha geniş iyileşme planları.

Personel için KKD'yi güvence altına almak, okul yemeklerine izin vermek için sosyal mesafeyi koymak ve okul taşımacılığında önlemlerin alınmasını sağlamak gibi "pratik tedbirler" dedi.

Altyapı Bakanı Nichola Mallon, daha sonra kilitleme kısıtlamalarını hafifletme planları üzerine yürütme toplantısında toplu taşıma ile ilgili yüz maskeleri konusunu gündeme getirmeyi planladığını söyledi.

Son olarak Ek olarak, İrlanda hükümeti, İrlanda Cumhuriyeti'nin yavaşça yeniden açılmasına yardımcı olmak için 18 Mayıs - 10 Ağustos tarihleri arasında kısıtlamaları kaldırmak için ayrıntılı bir zaman çizelgesi hazırladı.

Basit bir kılavuz: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİM ÖNLENMESİ: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

ARAÇ ARAÇ: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

HARİTALAR VE GRAFİKLER: Görsel rehber Salgına

STRES: Akıl sağlığınıza nasıl bakılırsınız

Birkaç Stormont bakanı, Kuzey'de kilitleme kısıtlamalarını kaldırma aşamalarında öngörülen tarihleri yerleştirmeyi desteklemediklerini söyledi İrlanda, bazı önlemlerin yeniden alınması gerektiğinde.

Geçen hafta, Tarım ve Çevre Bakanı Edwin Poots kiliselerin ve bahçe merkezlerinin kontrollü bir şekilde yeniden açılması çağrısında bulundu.

Transfer penceresinde hangi Premier League kadrolarının çalışması gerekiyor? En iyi 10 kulüp

Telif hakkı

PA MEDYA

Resim yazısı

Şansölye Rishi Sunak hükümetin Mart İstanbul seo uzmanı iş tutma planını açıkladı

Coronavirüs kilitlenmesi, İngiltere'nin iş gücünün neredeyse dörtte biri başladı.

Altı milyondan fazla insan, geçici olarak hükümet tarafından ödenen ayda 2.500 £ 'a kadar olan ücretlerinin% 80'ini yaşıyor.

Fakat yüzbinlerce işçi çatlaklardan düştü çünkü pandeminin etkisinin belirginleşmeye başlayacağı süre boyunca yeni işlere başlamışlardı.

Yeni çalışanlar için "daha cömert" bir planın güvencelerine rağmen, birçoğu ücretsiz izin almak, yeni iş aramak veya hak talebinde bulunmak istemek zorunda kaldı.

'Hükümet vaatleri bir duman perdesi'

Hükümetin iş tutma planı açıklandığında, sadece 28 Şubat'a kadar işverenlerinin PAYE sistemine kayıtlı olan kişilere açıktı.

Ama son ay Hükümet, planın 19 Mart'a kadar istihdam edilen insanlara genişletildiğini açıkladı.

Leicestershire'daki Hinckley'den Campaigner Natalie Greenway şunları söyledi: "Başlangıçta ona baktım ve 'harika, Bu şu an kürklü olacağım anlamına geliyor ', çünkü yeni işime 16 Mart'ta başladım. ”

Ancak hak kazanmak için bir çalışanın RTI (Gerçek Zamanlı Bilgi) başvurusu yapması gerekecek, ya da maaş bordrosu, HMRC'ye gönderildi.

Resim yazısı

Natalie Greenway, iş bekletme planı kapanış tarihinin değiştirilmesine yönelik kampanya yürütüyor

Pek çok yeni Yeni başlayanlara Mart ayı sonunda ödeme yapıldı ve bu nedenle yeni genişletilmiş programa hak kazanmadı.

"Bu bir duman perdesi ve biraz PR dublör. Bu bir değişiklik değil, "dedi Greenway.

İngiltere Misafirperverliği CEO'su Kate Nicholls, RTI koşullarının sadece endüstrisinde 350.000 ila 500.000 kişiyi etkileyebileceğini söyledi.
< Bir Hazine Komitesine, 28 Şubat'a kadar işveren maaş bordrosunda oldukları için furlough programına uygun olduklarını düşünen kişilerin 19 Mart'a kadar ödenmedikleri için hariç tutulduğunu duyduğunu söyledi.

Bir Hazine sözcüsü, çalışanların "her zaman bir RTI başvurusuna dahil edilmesi gerektiğini" söyledi ve bu yeni bir gereklilik değildi.

'Yemek için neredeyse hiç param kalmadı'

Resim yazısı

Bekar anne Jasmin Mayes, 19 Mart'tan sonra yeni bir işe başladıktan sonra gereksiz hale getirildi

Nottinghamshire'daki Ashfield'daki Sutton'dan Jasmin Mayes yeni rolüne başladı Kilitlenmenin ilk gününde.

Bir pencere malzemeleri şirketinde bir işten bir havacılık firmasında çalışmak için taşınmıştı.

Ama tek ebeveyn şimdi bekliyor un Yeni şirketi onu gereksiz hale getirdikten ve eski işvereni onu geri almayı reddettikten sonra iversal kredi.

"Bir fayda hesaplaması yaptım ve eğer doğruysa faturaları yiyecek veya benzin olmadan kaplayacak .

"Çocuk bakımı artık işini kaybettiği için babasından durdu, bu yüzden bu ay 83.85 £ çocuk parası alacak ve bu her şey."

O kızı Elodie ücretsiz sc için uygun değil

İngiltere Merkez Bankası rekor düzeyde en derin durgunluk konusunda uyardı

Telif hakkı

EPA

Boris Johnson, Pazartesi Dijital pazarlama itibaren bazı kuralların hafifletilebileceğini önerdikten sonra koronavirüs kilitlenmesini daha sonra kabini ile birlikte inceleyecek.

Kanun hükümetin kısıtlamaları her üç haftada bir gözden geçirmesi gerekiyor ve Perşembe en son süreyi işaret ediyor.

Başbakan, kilitlenmenin bir sonraki aşaması için planların ana hatlarını çizmek üzere Pazar günü ülkeye hitap edecek.

"Evde kal" mesajının hurdaya ayrılabileceği anlaşılıyor, bakanlar ekonomiyi yeniden başlatmak istiyorlar.

Sağlıklı insanları kısıtlamalardan kurtarmanın zamanı geldi mi?

'Yeni normal' ne olacak?

Kilitlemeyi sonlandırmak için yapılan beş test

Bay Johnson, daha sonra kilitleme kısıtlamalarını tartışmak üzere üst ekibinin bir toplantısına başkanlık edecek, 23 Mart'ta altı haftadan daha önce tanıtıldı.

Ancak başbakan hafta sonu açıklama yapana kadar herhangi bir değişiklikle ilgili büyük duyurular beklenmiyor.

kilitlenme büyük ölçüde bekleniyor Bay Johnson, yerinde kalmak için Pazartesi günü bazı önlemlerin hafifletilmeye başlayabileceğini öne sürdü.

"Mümkünse, bu önlemlerin bazılarının Pazartesi günü devam etmesini istiyoruz" dedi. Başbakanların Soruları.

"İnsanların ertesi gün ne olacağını bilmeleri iyi bir şey olurdu, bu yüzden hafta sonu Pazar günü bunu yapmanın en iyi zaman olduğunu düşünüyorum. "

Resim yazısı

Loughborough'da evde antrenman yapan GB Takımı paraşütçü Claire Cashmore dahil olmak üzere insanlar evde kalıyorlar

Resim yazısı

Cenaze törenlerine katılabilecek kişi sayısı, Ipswich'teki Eric Stonestreet'in hizmetinde olduğu gibi sınırlıydı

Ancak Sayın Johnson, hükümetin herhangi bir değişiklik olduğundan emin olması gerektiğini de söyledi. kısıtlamalar verilerle desteklendi ve "bu veriler önümüzdeki birkaç gün boyunca sürekli olarak geliyor" dedi.

Hayır 10, "kaldırılması için bir düğmeye basmak gibi bir durum olmayacağını" söyledi tüm önlemler bir anda ve "peop" Farklı bir normal tipe hazırlanmak zorunda kalacak. ”

İskoçya'nın ilk bakanı Nicola Sturgeon, şimdiden veya önemli değişiklikleri duyurmasının pek mümkün olmadığını belirtti.

O, günlük egzersizle ilgili rahatlatıcı kurallar veya insanların küçük bir sosyal "kabarcık" ile buluşmalarına izin vermek de dahil olmak üzere, dikkate alınan seçenekler hakkında bir makale yayınladı.

Kilitleme 'devam'

BBC Newsnight'ın siyasi editörü Nicholas Watt, nihai kararlar henüz alınmamış olmasına rağmen, mevcut kilitlemenin "üç hafta kadar daha devam edeceğini" söyledi.

" Dışarıda büyük bir odaklanma "- örneğin, dışarıda daha fazla egzersize veya şantiyelerde daha fazla çalışmaya izin vermek.

Muhabir, Bay Johnson'un tıbbi yüz maskeleri değil yüz kaplamalarının da kullanılabileceğini söyleyebileceğini de sözlerine ekledi. Bazı durumlarda halk.

İmge başlığı

Commons, Bay Johnson'ın ilk PMQ'larında sosyal mesafeyi Covid-19'dan kurtarma

BBC siyasi editörü Laura Kuenssberg, hükümetin "evde durma" mesajının - kilitlemenin 23 Mart'ta başlamasından bu yana çıkardığını - "çıkış yolunda" olduğunu söyledi. />
Halk Sağlığı İngiltere de "hükümet kampanyasının bir sonraki aşamasına geçme beklentisiyle tüm iletişim materyallerini gözden geçirdiğini" söyledi.

Lib Dem lideri lider Ed Davey, mesaj değişti, virüsün bulunduğu tespit edilen kişilerin temaslarını test etme ve izleme konusunda etkili bir plan olması önemliydi.

"İşlerin değiştiğine dair yanlış bir izlenim bırakmak istemiyoruz dramatik ve hayat