12 Mayıs 2020 Salı

Coronavirus 'test, takip ve izleme' planları bekleniyor

Telif hakkı

WELSH DEVLET

Resim Dijital pazarlama
Vaughan Gething Salı günkü testlerde günde 5.330'a ulaştığını söyledi

Güvenilir Muhalefet partileri, Galler'de kilitleme önlemleri kaldırılacaksa, koronavirüsü test etme, izleme ve izleme planlarının hayati önem taşıdığını söylüyor.

Galler Sağlık Bakanı Vaughan Gething'in daha sonra teklifler çıkarması bekleniyor.

Sızan bir rapor günde yaklaşık 30.000 testin gerekli olabileceğini önerdi, ancak bakanlar çok daha azının gerekli olacağına inanıyorlar. Plaid Cymru planları "çok gecikmiş" olarak adlandırırken.

Raporu sızdırıldığından beri Halk Sağlığı Galler (PHW) analizinin artık gerekli test sayısının 7.500 aralığında olacağını önerdiğini söyledi. günde 17.000'e kadar ancak günde 10.000 test "gerçekçi bir gereklilik" olurdu.

Galler'deki koronavirüs istatistiklerini tahmin etme

Galler'de hangi Covid-19 kararları verilir ?
Galler neden İngiltere'de olduğu gibi 65 yaşın üzerinde test yapmıyor?

Bay Gething, 21 Mart'ta PHW'nin geçen hafta PHW genel müdürünün Nisan ayı sonuna kadar günde 9.000 test kapasitesini hedeflediğini söyledi. "aşina değildi" ve daha sonra hurdaya atılan bir hedefti.

Hafta sonu, Birinci Bakan Mark Drakeford şöyle dedi: "Şu anda sadece kilit çalışanları, bakım evlerindeki insanları, insanları test ediyoruz Hastanelerde ve topluluk testine geçeceğiz, önümüzdeki üç haftayı bu rejimi sıkıca yerine getirmek için kullanacağız. "

Görsel altyazı

Test, İzleme ve izleme, salgınları kontrol altında tutmanın anahtarı olarak görülüyor

Salı günü, Bay Gething gazetecilere günlük test kapasitesinin 5.330'a yükseldiğini ve bunun bunun artması için " hafta ".

Galce Hükümeti'nin günlük haber konferansına test, takip ve izleme planını anlattı", carr yapmamız gerektiğini düşündüğümüz test seviyesini belirlemek zorunda kalacak y dışarı ".

'Ciddi bir şekilde eksik'

Çarşamba günü yapılan duyurudan, Muhafazakar Senedd sağlık sözcüsü Angela Burns, Galler İşçi Bakanlarını kilitlenme kısıtlamalarını" hafifletme korkusu "olmakla suçladılar. "ihtiyaç duyulan test seviyesine yakın bir yere ulaşamadık".

"Gerek duydukları yere sayı almak için yedi haftadan fazla olmasına rağmen, hala günde yaklaşık 1.200 kişiyi test ediyoruz. "dedi.

" Galler Hükümeti, Galler halkına kilitlenmeyi nasıl kolaylaştıracağımız konusunda umut ve vizyon vermeli, ancak bu noktada ikisi üzerinde ciddi bir eksiklik var. "

Resim yazısı

Angela Burns, gerekli sayıda testin hiçbir yerde yapılmadığını söylüyor

Ekose Cymru için sağlık konusunda konuşan Rhun ap Iorwerth, Welsh Hükümeti'nin "çok gecikmiş" planları, "test kapasitesinde keskin bir artış değil, kısa vadede en az iki katına çıkmayı değil, aynı zamanda testte hızlı geri dönüşler için net planları da içermelidir. ve izleme ".

" Gerçek odak, burada Galler'de yer alan sistemlere, yerel yetkililerle ve sağlam sistemler inşa etmek için diğerleriyle birlikte çalışarak yapılmalıdır "dedi. >
"Başlamaya bile başlayamayız

Mavi Peter: Kilitlenme sırasında yeni sunucu açılacak

Telif hakkı

YAPRAK ARBUTHNOT

Resim yazısı

Yaprak Arbuthnot'un romanında beklenmedik bir dostluk hikayesi anlatılıyor

hakları, serbest gazeteci Leaf Arbuthnot ilk romanını hazırlamak için hazırlıklarla oldukça meşgul olmalıydı. Ancak, çoğumuzda olduğu gibi, normal yaşam, Seo süpürdüğü gibi durma noktasına geldi.

Bu, (ucuz) beyaz şarap yakıtlı bir basın partisi ya da ondan kamuoyu okumaları hakkındaki fikirleri bırakmak anlamına geliyor Eliza'yı arıyor Roman diyor.

"Hayatımın derin dondurucuya itildiğini hissediyorum. Tüm bu şeylerin kaybolduğunu görmek üzücü. Biraz iç karartıcı," diye ekliyor. />
Bunun yerine, Londra'daki daireden ziyade anne babasının Reading yakınlarındaki evinde, kitabının nasıl ilerleyeceği ve sanat ve kültür serbest meslek hayatının geleceği hakkında endişeleri gidermek için dikkat dağıtıcı teknikler deniyor.

Pişirme, ailenin taktiklerinden bir piliç olan "gülünç kabarık" Norbert ile oynadığı gibi listede de yüksekti.

Resim yazısı

Nigella Lawson'ın zencefilli kurabiye acı bir zamana biraz tatlılık getirdi

Ama bu şeyler sadece bir krizde, özellikle normalde kapsayacağı olaylar durduğunda ve kağıtlar, mücadele ederken salgından önce bile, serbest çalışanların görevlendirilmesi konusunda kararsızlar.

"Bununla uğraştığım için hayal kırıklığına uğradım. Daha paranoyak gibi görünüyorum. Arkadaşlarım bunun tamamen iyi olduğunu söylüyor. Bu bir salgın, kariyerin bitmiyor "diyor Guardian, Seyirci ve Sunday Times gibi yazarlar için yazan Leaf.

" İşimin ne kadarının güvendiğini anlıyorum dünyada her zamanki gibi iş ile oluyor. Ancak biliyorum ki şanslıyım, kitabım hiç çıkmıyor ve internet olmasaydı gerçekten dereye çıkardım.

"Yine de tekrar tekrar güvence ile üsse dokunmam gerektiğini hissediyorum. Düşük seviyeli bir ihtiyacım var. Bu kendimi sevmemi sağlıyor. ”

Resim yazısı

Zor zamanlarda komşu destek

Duyguları ile uyuşacak Bir çok insanınki - ve kitabının temaları da öyle olacak.

Şaşırtıcı bir şekilde bir pandemi ile ilgisi olmamasına rağmen, Eliza'yı Aramak, kuşaklar arası yalnızlık hakkında - son yıllarda giderek tartışılıyor - ve Konfor bölgenizin dışında insan bağları oluşturmanın değeri.

Kahramanları, 70'lerinde dul, dehşete kapılmış şair Ada ve 25 yaşındaki birinci sınıf İtalyan doktora Oxford öğrencisi Eliza. Her ikisi de en gerçek haliyle yalnızlıktan boğuluyor.

Sosyal etkileşime yönelik hiçbir çaba yok - Eliza için daha taze olaylar ve seks olsun ya da Ada için destekleyici bir “ran-a-gran” olarak işe alın - Bireysel duygusal boşluklarını doldurabilirler.

Ve yol boyunca birbirlerinden yaşasalar da, bir sağlık krizinin engelleri olmasa bile birçok komşu gibi dünyalar olabilirler. Ve nesil boşluğu yardımcı olmuyor.

Resim yazısı

Norbert, konuşma sınırlı olsa bile kendi özel arkadaşlığını getiriyor

Ama

2021 yılına kadar Reading ve Leeds festivalleri başladı

Telif hakkı
İstanbul seo uzmanı GETTY IMAGES

Resim yazısı

Billie Eilish Pazartesi günü yasaklama düzenini aradı

Pop yıldızı Billie Eilish Birkaç kez ebeveynlerinin mülküne izinsiz giren bir adama karşı geçici bir sınırlama emri verildi.

LA'daki bir hakim, Prenell Rousseau'ya Billie ve aile üyeleri BBC'den 200 metre uzakta durmasını emretti Doğrulandı.

18 yaşındaki Eilish Pazartesi günü sivil taciz koruması için evraklar açtı.

TMZ tarafından alınan belgelere göre, Rosseau eve çıktı. Yıldızın geçen hafta toplam yedi kez yaşadığı yer.

Bir keresinde giriş kazanmak için kapı kolunu denedi.

24 yaşındaki çocuk da " Mahkeme gazetelerinde iddia ettiği iddia edilen Eilish, kendisiyle konuşmak da dahil olmak üzere ve yüz maskesi takamamış olan düzensiz davranış.

Bir sonraki duruşma 1 Haziran'da Stanley Mosk Adliyesinde planlanıyor.

Eilish duri çocukluk evinde duri Pandemi'nin ilk haftalarında dünya turunu iptal etmek zorunda kaldıktan sonra koronavirüs kilitlenmesi.

O zamandan beri Lady Gaga'nın Evde Evde Bağış Toplayıcısı ve Homefest: James Corden's Late Late Show Special.

Bizi Facebook'ta veya Twitter'da @BBCNewsEnts'ta takip edin. Bir hikaye öneriniz varsa, entertainment.news@bbc.co.uk adresine e-posta gönderin.