2 Haziran 2020 Salı

Milletvekilleri Commons işlemlerine nasıl devam edeceklerine oy verecek

Telif hakkı

PA MEDYA

Resim yazısı

Bu yılın başlarında, bir yolcu gemisinden kurtarıldıktan sonra Heathrow Havaalanı'ndaki yolcular Dijital pazarlama br /> Hükümet, önümüzdeki aylarda İngiltere'ye giren insanlar için 14 günlük karantina kuralını gevşetmenin yollarını arıyor, BBC Newsnight öğrendi.

Pazartesi'den itibaren uçakla gelen çoğu insan, feribot veya İngiltere vatandaşları da dahil olmak üzere tren kendi kendine tecrit etmelidir.

Ancak bazı milletvekilleri ve işletmeler, seyahat endüstrisine zarar vereceği konusunda uyarıda bulunarak planla ilgili endişelerini dile getirdi.

Bir hükümet Kaynak Newsnight'a, bakanların koronavirüs karantinası etrafındaki yollara baktıklarını söyledi.

Bu, 14 günlük kuraldan muaf olan işçi listesinin genişletilmesini veya düşük enfeksiyon oranlarına sahip ülkelere seyahat koridorlarını içerebilir. Hükümetin daha önce düşündüğünü söyledi.

Herhangi bir değişiklik bilim tarafından yönlendirilecek, ancak kuralın gevşemesi için olası bir tarih 20 Temmuz olabilir, tesadüf Okul tatillerine bakarak, Newsnight'a anlatıldı.

Yolcular için yeni karantina kuralları nelerdir?

Bu yıl tatile gidebilir miyim?

İngiltere, 'hava köprüleri' konusunda anlaşmalı, iş gruplarını uyarmalı

Kamyon sürücüleri, polis memurları, mevsimlik tarım işçileri gibi bazı meslekler muaf olmasına rağmen, karantina önlemleri 8 Haziran'da yürürlüğe girecek,

İrlanda Cumhuriyeti, Kanal Adaları ve Man Adası'ndan gelen insanlar da muaf olacak.

Gezginler İngiltere hükümetine nerede olduklarını söylemek zorunda kalacaklar kalacaklar ve bir adres vermedikleri takdirde yetkililer konaklama ayarlayacak.

İngiltere'de rastgele nokta kontrolleri ve 1.000 £ para cezası verilirken İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda'daki hükümetler empoze edebilir

Konut bakanı Simon Clarke BBC Breakfast'a karantina politikasının "yeni davaların gelme riskini en aza indirecek" orantılı bir adım "olduğunu söyledi. İngiltere'ye g "sadece onu kavradığımız zaman".

Bunun "geçici, zaman sınırlı bir önlem" olduğunu söyledi, ancak "hayati" olduğunu da ekledi Gerektiği sürece tanıtıldı.

Planın, bu hafta Parlamento'ya atıldığında daha ayrıntılı olarak belirlenmesi bekleniyor. Milletvekillerinin sanal olarak gerçekleşen haftalar süren işlemlerden sonra Salı günü Westminster'e dönecekleri.

Yolcuların halka açılmasına izin verilecek olanlar da dahil olmak üzere, hangi gelişlerin yapılmasına izin verileceği konusunda ekstra rehberlik de bekleniyor. Eğer başka bir yolla kalacak yerlerine ulaşamazlarsa, karantina planının üç haftada bir gözden geçirilmesi ve ilk gözden geçirmenin Haziran ayı sonunda yapılması bekleniyor.

Resim yazısı

Pazartesi günü, bazı ilkokul çocukları okula döndü, ancak sosyal olarak mesafe bırakmak zorunda kaldılar

Resim yazısı

Bu arada, at yarışı Kapalı kapılar ardında yeniden başladı

İçişleri Bakanı Priti Patel, planın geçen ay açıklandığını belirterek, tedbirin "sınırımızı geçme vakalarının riskini azaltacağını" söyledi.

Ancak eleştiri var Hükümetin bazı milletvekillerinin yanı sıra seyahat ve havacılık endüstrisinden.

Eski bir kabine bakanı Newsnight'a bu fikrin "daft" olduğunu söyledi ve hükümete ent "bu konuda kazık gitmek" olmaz.

Meanwhi

Cefnogwyr Cymru yn galw am yardım ben gael ad-daliadau teithio Euro 2020

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı

Diş hekimleri hastalara sadece koronavirüs kilitlenmesi sırasında acil tedavi sunuyor Seo Gelecek yıla kadar dolgular gibi rutin diş hekimliğinin hastalara ulaşamayacağı konusunda endişeler dile getirildi.

Merthyr Tydfil'de bir uygulama yapan Lowri Leeke, deliklerin "çok uzun" olduğunu söyledi.

Galler'deki kıdemli dişhekimleri, uygulamaların acil bakımın hızlandırılmasından daha fazlasını sunmalarına izin vermek için planlar istiyor.

Galler Baş Dişhekimliği Memur Dr. Colette Bridgman "aşamalı ve dikkatli bir yaklaşım" yaptığını söyledi.

Diş hastaları dişlerini kaybedebilir '

' Galler'de diş hekimlerini daha fakir bölgelerden uzak tutun ' />
Troedyrhiw'deki Deintyddfa Hapus'ta (Mutlu Diş Hekimliği Uygulaması) Bayan Leeke ve meslektaşları, koronavirüsten bir gün önce 30 ila 40 hastayı görmekten şimdi sekiz veya dokuza kadar gitti.

" 11 haftadır böyle oldu - emer triaj yapabiliriz Telefon üzerinden gencies ancak sağlamaya izin verdiğimiz tek tedavi, herkesin istemediği dişleri çıkarmaktır, ancak maalesef bizim için başka bir seçenek yok "dedi.

Resim yazısı

Lowri Leeke, hastaların rutin yardım için çok uzun süre beklemek zorunda kalacağına inanıyor

"Çok garip zamanlar, çok üzücü - hastalarımızı özlüyoruz ve yeni olacaklara uyum sağlamak zor Norm.

"Bence rutin diş hekimliği - sadece dolgular - hem hastalar hem de bizim için uzun bir süre Ocak'a kadar mevcut olmayacak."

Pek çok dedi hastalar Şubat ayından bu yana tedavi için bekliyorlar ve gelecek yıla kadar görülmeyebilirler: "Vizörlerimizi, maskelerimizi, eldivenlerimizi ve fırçalarımızı giymeye ve her şeyi steril tutmaya alışkınız - neden başlayamadığımızı anlamıyorum Ocak ayından daha erken normal çalışıyor. "

Ayrıca, hem NHS'yi hem de özel hastaları gören uygulamaları gibi" büyük bir finansal etki "olacağını öngördü.

"Hala finanse edildiğimiz NHS elementimiz var, ancak özel element% 50 - özel hastalardan gelen iş gelirimin büyük bir kısmı bu yüzden kaybediyorum," diye ekledi. >
Görüntü altyazısı

Diş hekimlerine yeniden açılma zaman çizelgesinin değişebileceği söylendi

İngiliz Dişhekimleri Birliği daha hızlı hareket için "büyük, büyüyen bir talep" olduğunu söyledi

Dr Bridgman, Welsh Hükümeti'nin meslektaşlarının endişeleri için "kesinlikle canlı" olduğunu ve zaman çizelgelerinin sürekli gözden geçirileceğini söyledi.

İnsanlar ne zaman gidebilirler Diş hekimi?

Galce uygulamalarına yazdığı bir mektupta planladığı planlarla, üç aşamada daha geniş bir dişhekimliği hizmeti yelpazesi geri dönecekti.

Koronavirüs tehdidi nedeniyle, Dişhekimlerinin 17 Mart'tan bu yana temel tedaviler dışında tümü gerçekleştirmeleri önlenmiş olup, acil diş merkezlerine (UDC) atıfta bulunan, daha hızlı aerosol üreten prosedürler gerektiren hastalar (yüksek hızlı delme gibi)