24 Ekim 2019 Perşembe

İngiltere'nin Johnson Aralık seçimlerini hedefliyor



AİLE EL KİTABI

Resim yazısı

Nusrat gazyağı ile dolduruldu ve bir çatı üstündeki ateşe verildi

Bir Bangladeş mahkemesi, cinsel taciz öğretmenini suçladıktan sonra ateşe giren bir öğrencinin öldürülmesi nedeniyle 16 kişiyi Leke ve İz Bakım Seti çarptırdı.

19 Nusrat Jahan Rafi, Nisan ayında Feni'de küçük bir kasabada öldü. Başkent Dakka'nın dışına 160km (100 mil).

Cinayetten mahkum olanlar, baş öğretmen Nusrat'ı taciz etmekle suçladı ve iki kadın sınıf arkadaşı içeriyordu. Nusrat için adalet isteyen bir dizi protesto için.

Dava, bu tür davaların genellikle yıllarca sürdüğü bir ülkedeki en hızlı davalardan biri oldu. Savcı Hafez Ahmed gazetecilere verdiği demeçte, "Bangladeş'te hiç kimsenin cinayetten kurtulamayacağını" kanıtladığını söyledi. br /> "Onu bir anlığına unutamam" dedi. Shirin Akhtar, haber ajansına Reuters’in kararını duyduktan sonra gözyaşlarıyla anlattı. “Hala yaşadığı acıyı hissediyorum.”

Sanık avukatları, temyiz edeceklerini söylüyor.

Kız cinsel tacizi bildirdiği için yandı.

Dünyanın bir günü öldürülen kadınlar

Nusrat'ın ölümüyle ilgili soruşturma, kendi sınıf arkadaşlarını ve toplumdan bir dizi güçlü adamı içeren kendisini susturmak için bir komplo ortaya çıkardı. />
Polisin taciz şüphesiyle tutuklanmasının ardından cezaevinden öldürülmesi emrini verdiğini söyleyen Siraj Ud Doula dahil üç öğretmen Perşembe günü mahkemede suçlu bulundu. Suçlu bulunan sanıklardan ikisi, Ruhul Amin ve Maksud Alam, iktidardaki Awami Ligi partisinin yerel liderleridir.

Nusrat’ın yanlış bilgi yayma konusunda mahkum olanlarla bir dizi yerel polisin işbirliği yaptığı tespit edildi. intihar etmişti. Memurlar, Nusrat cinayeti için yargılananlar arasında değildi.



REUTERS

Resim yazısı

Nusrat gitti Polis müdürünün Siraj Ud Doula olduğunu iddia etmek için (ortada) geçen Mart ayında cinsel tacizde bulundu.

Mart ayında polise gitme kararını destekleyen Nusrat ailesine o zamandan beri polis koruması verildi. Abisi Mahmudul Hasan Noman, yaşamları için hala endişe duyduklarını söyledi.

“Beni zaten mahkeme salonunda kamuoyunda tehdit ettiklerini biliyorsunuz” dedi. “Çok korkuyorum. Başbakanı güvenliğimizi sağlamaya çağırıyorum. Polis polisi de refahımızı izlemeli.”

Ancak ailenin kararı memnuniyetle karşıladı. cezanın hızlı bir şekilde yapılması. Bangladeş'te ölüm cezası asılarak yapılır

Öfke, gözyaşı ve adalet için mücadele

Feni'deki Akbar Hossain, BBC Bengali,

Hakim kararı açıkladığında, sanıklardan bazıları gözyaşlarına boğulurken, diğerleri mahkeme salonuna adaletsiz bırakıldıklarını söyledi.

Ancak Bangladeş'te Nusrat gibi daha çok kadın Adalet reddedilir.

Bangladeş'in eğitim kurumlarında cinsel taciz - Nusrat'ın katıldığı gibi medreseler de dahil olmak üzere - yaygındır, konuşma maliyeti yüksektir.

Ne oldu? Nusrat?

Müdürünün bildirmesinden 11 gün sonra bu yıl 6 Nisan'da okulunun çatısına kiralandı.

Maharashtra ve Haryana: İktidar BJP karışık sonuçlara yöneldi

Medya başlığı

Römork konteynerinde otuz dokuz ceset bulundu

Essex'te soğuk bir römorkta ölü Kaş ve Kirpik Bakım Serumu 39 kişi Çin vatandaşıydı.

Polise, sekiz kadın ve 31 erkeğin öldürülmesi şüphesiyle 25 yaşındaki kamyon şoförü Mo Robinson'u sorgulamak için ekstra bir 24 saat verildi.

Kuzey İrlanda'daki üç mülk basıldı ve Ulusal Suç Ajansı “organize suç grupları” işin karışıp karışmadığını tespit etmek için çalışıyorlar.

Karavan, Belçika'daki Zeebrugge'den Thames Nehri üzerindeki Purfleet'e ulaştı.

Ambulans personeli, konteynırdaki cesetleri keşfetti. Çarşamba günü saat 01: 30’dan hemen sonra grilerdeki Waterglade Endüstri Parkı’nda.

Kamyon ve treyler limanı 01: 05’ten kısa bir süre sonra Purfleet’te terk etti. ünite - kamyonun ön kısmı - Pazar günü Dublin’den yola çıkarak Galler’deki Holyhead aracılığıyla ülkeye girdi.



FACEBOOK

Görüntü captio n

Kamyon şoförü yerel olarak Mo Robinson olarak, Armagh İlçesinden seçildi.

Essex Polisine Perşembe günü Başsavcı Yardımcısı Bay Robinson'ı sorgulamak için daha fazla zaman tanıyan bir hakimin ardından konuşan Pippa Mills önceliğinin "ölen 39 kişinin saygınlığını korumak ve sevdiklerine cevap almamızı sağlamak olduğunu" söyledi.

Konsey Üyesi Paul Berry, County Armagh'daki Laurelvale köyünün nerede olduğunu söyledi. Robinson ailesi yaşıyor, "tam şok" içindeydi.

Oğlunun Çarşamba günü sosyal medya aracılığıyla tutuklandığını öğrenen Robinson'ın babasıyla temas halinde olduğunu söyledi.

"Yerel topluluk, [Mo Robinson] 'ın bu konuda masum bir şekilde yakalandığını umuyor, ancak bu Essex Polisinin ellerinde ve bunun faillerini yakalamaya çalışmak için profesyonel ellerinde bırakacağız. "dedi.

Kamyon Tilbury Docks'ta güvenli bir bölgeye taşındı, böylece soruşturmalar" barış içinde yapıldı " d "Karavanın içindekilere azami saygınlık" vermek için.

Essex Polisi, güç tarihinin en büyük cinayet soruşturması olduğunu ve kurbanların "Çin vatandaşı olduğuna inanıldığını" söyledi. />
Biri genç yetişkin bir kadın olan 39 kişinin resmi kimliğinin "uzun bir süreç olabileceğini" söyledi.

Çin'in İngiltere Büyükelçisi Liu Xiaoming büyükelçilikle ölüm raporlarını büyükelçiliği okudu ve İngiliz polisi ile yakın temas halindeydi.

Medya yazısı kamyon "

Polis, kamyonun Bulgaristan 'dan olabileceğini önerdi, ancak daha sonra memurların inandığını söyledi

İngiltere - Yeni Zelanda: George Ford Rugby Dünya Kupası yarı finalinde anıldı

Medya başlığı

Römork konteynerinde otuz dokuz ceset bulundu

Essex'te soğuk Antioksidan Bakım Seti römorkta ölü bulunan 39 kişi Çin vatandaşıydı.

Polis, sekiz kadını ve 31 erkeği öldürmekten şüphe ettiği için kamyon şoförü Mo Robinson, 25'i sorgulamaya devam ediyor.

Kuzey İrlanda'daki memurlar, üç mülk baskın düzenledi ve Ulusal Suç Ajansı tanımlamaya çalıştığını söyledi. "Bir bölümü oynamış olabilecek organize suç grupları".

Karavan, Belçika'daki Zeebrugge'den Thames Nehri üzerindeki Purfleet'e ulaştı.

Ambulans personeli, konteynırdaki cesetleri keşfetti. Çarşamba günü saat 01: 30’dan hemen sonra grilerdeki Waterglade Endüstri Parkı’nda.

Kamyon ve treyler limanı 01: 05’ten kısa bir süre sonra Purfleet’te terk etti. Birim - kamyonun ön kısmı - Pazar günü Dublin’den yola çıkarak Galler’deki Holyhead aracılığıyla ülkeye girdi.

Resim yazısı

Kamyon şoförü seçildi Armagh İlçesinden Mo Robinson olarak yerel olarak

Meclis Üyesi Paul Berry, Robinson ailesinin yaşadığı İlçe Armagh'daki Laurelvale köyünün, "tam şok" yaşadığını söyledi.

He , oğlunun Çarşamba günü sosyal medya aracılığıyla tutuklandığını öğrenen Robinson'ın babasıyla temas halinde olduğunu söyledi.

"Yerel topluluk, [Mo Robinson] 'un masum bir şekilde yakalandığını umuyor bu mesele ancak Essex Polisinin ellerinde ve bunun faillerini yakalamaya çalışmak için profesyonel ellerinde bırakacağız ”dedi.

Kamyon güvenli bir yere taşındı. Tilbury Docks, soruşturmaların "barış içinde yapıldığını" ve "karavanın içindekilere azami derecede saygınlığı" verebileceğini söyledi.

Essex Polisi, gücün tarihindeki en büyük cinayet soruşturması olduğunu ve mağdurların olduğunu söyledi. hepsi "Çin vatandaşı olduğuna inanılıyor".

Biri genç yetişkin bir kadın olan 39 kişi, bir koronerin kurulması için tam bir işlemden geçecek kimliği tanımlamadan önce ölüm nedeni olduğunu söyleyen kuvvet şöyle dedi:

Medya yazısı

Essex kamyon ölümleri: CCTV, endüstri parka geldiğini gösterir

Polis Başlangıçta kamyonun Bulgaristan'dan gelebileceğini öne sürdü, ancak daha sonra memurlar İngiltere’ye Belçika’dan girdiğine inandıklarını söyledi.

Bulgaristan dışişleri bakanlığı sözcüsü kamyonun ülkede kayıtlı bir ülke adına kayıtlı olduğunu söyledi. İrlanda vatandaşına ait bir şirket.

Ölen kişinin "çok düşük ihtimal" olduğunu söylemişti. Bulgarlar.

Essex kamyon ölümleri: Ne biliyoruz

İngiltere'ye kaç göçmen öldü?

Kanal 4, kamyon ölümlerinden sonra belgesel erteledi

Belçika Federal Cumhuriyet Başsavcılığı, organizatörlere odaklanacak bir dava açtığını söyledi ve bir başkaları da nakliyeye dahil oldu.

Bir sözcü, konteynerin Salı günü saat 14: 29’da Zeebrugge’ye ulaştığını ve öğleden sonra Purfleet’e erken saatlerde gelmeden önce limanı terk ettiğini söyledi. Çarşamba günü.

Kurbanların konteynere ne zaman yerleştirildiği veya Belçika'da bunun gerçekleştiği belli değildi.

Medya yazısı

'Kamyonları biten insanları gördüm'

Grays'taki St Peter ve St Paul Kilisesi, insanların mum yakması ve