30 Aralık 2019 Pazartesi

Allen Clarke: Ospreys teknik direktör ayrıldığını doğruladı

Telif hakkı

Mum JACKSON / GETTY IMAGES

Çiftçiler, Brexit'ten sonraki bir yıl boyunca mevcut sübvansiyon seviyelerini alacaklar, ancak daha uzun vadeli güvenlik verilmesi yönünde çağrılar yapıldı.

Temel Ödeme Planı, çiftçilere ne kadar arazi kullandıklarına bağlı olarak para veriyor.

Şansölye Sajid Javid İngiltere hükümetinin 2020 için 243 milyon sterlin sağlayacağını açıkladı.

2021'de programın yerini almayı planlayan Galce Hükümeti, fonu memnuniyetle karşıladı, ancak bunun yalnızca daha önce yapılmış taahhütlere dayandığını söyledi.

2021'de değiştirilecek çiftlik sübvansiyonları

Çiftçilerin bulamaç kirliliği kuralı değişikliklerine duydukları öfke

Kırsalişleri bakanı Lesley Griffiths, Galler'in uzun yıllar Avrupa yatırımından faydalandığını ve bunun Galli çiftçiler ve kırsal topluluklar için "hayati önemde" olduğunu söyledi.

Ekledi: "Açık olalım, bu [finansman duyurusu] yalnızca daha önce yapılmış taahhütlerde iyiye gidiyor.

" İngiltere hükümetini Gelecekte tarım için finansman ve mevcut AB fonlarının yerine geçme garantisi.

"Bu, tarımı desteklemek, ekonomiyi geliştirmek, iklim değişikliğiyle mücadele etmek ve çevremizi korumak için gelecekteki önemli çalışmaları planlamamızı sağlayacak Bay

Bay Javid, paranın Galler'deki çiftçilerin geleceği planlamasına, mahsullerini ekmesine ve çiftlik hayvanlarına güvenle bakmasına izin vereceğini söyledi.

"AB'den ayrıldığımızda ve Ortak Tarım Politikası'ndan kurtulduğumuzda, Birleşik Krallık'ta yaşamın temel taşı olan hayati kırsal topluluklarımızı daha adil ve daha az bürokratik olarak destekleyebileceğiz. sistemi, "dedi.

Welsh Sekreteri Simon Hart finansmanın kontrolünü geri almayı ekledi" hizmet ettiğimiz insanları daha iyi temsil etmemizi sağlayacak "dedi.

NFU Cymru başkanı John Davies, fonun "bir miktar istikrar ve süreklilik sağlamaya" yardımcı olduğunu söyledi.

Ekledi: "Galler tarımının geleceğini güvence altına almak için, hükümetin Gallerli çiftçilerin burada yasa dışı olacak çevre ve hayvan refahı standartlarına yapılan ithalatlar haksız yere zarar görmez.