24 Şubat 2020 Pazartesi

İran'ın seçimi neden önemlidir?

Telif hakkı

AFP

Resim yazısı

İran'da Bedava seo az 61 Covid-19 vakası bildirildi

İran'ın sağlık bakan yardımcısı, yeni koronavirüs hastalığını örtbas etme iddiasını reddetti, çünkü orada teyit edilen ölüm sayısı 12'ye yükseldi.

İran'ın merkezindeki Kum için bir parlamenter Covid-19 salgını, yetkilileri sorunun tamamı hakkında yalan söylemekle suçladı.

Ahmed Amirabadi-Farahani sadece Kum'da 50 kişinin öldüğünü söyledi.

Bu Iraj Harirchi bir basın toplantısında yaptığı açıklamada, bu sayının yarısının bile öldüğünün kanıtlanıp kanıtlanamayacağına söz veren bakan tarafından reddedildi.

"Bu bilgiyi kategorik olarak reddediyorum" dedi. "Siyasi çatışmaların zamanı değil. Koronavirüs ulusal bir sorundur," diye ekledi.

Koronavirüs salgını hakkında daha fazla bilgi

Bir salgın olabilir mi? ?

Bilmeniz gerekenler

Salgın için görsel bir rehber

Söyle Haveyoursay@bbc.co.uk adresine e-posta göndermekten nasıl etkilendiğiniz.

Hükümet sözcüsü Ali Rabiei, yetkililerin neden olduğu bulaşıcı solunum hastalığı olan Covid-19 ile ilişkili ölümleri bildirme konusunda şeffaf olacağı konusunda ısrar etti.

Ancak, Bay Amirabadi-Farahani iddiasını geri çekmeyi reddetti.

"Bakan yardımcısına 40 ölü insanın adını verdim. Şimdi istifasını bekliyoruz, "dedi Ilna haber ajansı tarafından aktarıldı.

Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus Cenevre'deki gazetecilere İran'daki vakaların ani artışının İtalya ve Güney Kore'de olduğu gibi "derinden endişeliydi".

İran'daki görünür ölüm oranının sorulduğu DSÖ Sağlık Acil Durum Programı'ndan Dr. Michael Ryan şöyle dedi: "Çok Yeni etkilenen herhangi bir ülkede ilk enfeksiyon dalgasına dikkat edin. Sadece ciddi vakalar tespit ediyor olabiliriz ve ölümler fazla temsil edilecektir. ”

Dr Ryan, DSÖ ekibinin destek vermek için Salı günü İran'a geleceklerini söyledi. altyazı

BBC'nin çevrimiçi sağlık editörü, virüs hakkında bildiklerimizi anlatıyor

İran'da geçen Çarşamba gününden bu yana en az 61 Covid-19 vakası bildirildi. />
Sağlık bakanlığına göre Kum ilinin 34 vakası en kötü durumda. Tahran'da 13 vaka, Gilan altı, Markazi dört, İsfahan iki ve Hamadan ve Mazandaran biri var.

Yetkililer Covid-19'un yayılmasını önlemek amacıyla Kum'daki okulların ve üniversitelerin kapatılmasını emretti.

İran Parlamentosu sözcüsü Sağlık Bakanı Said Namaki'nin Pazartesi günü, Isna haber ajansının haberine göre, "İran'da koronavirüs enfeksiyonlarının sebebi ülkeye Pakistan, Afganistan ve Çin'den yasadışı yollardan giren insanlar" dedi.

Pazar günü Kum'da ölenlerden birinin şehirden düzenli olarak Çin'e seyahat eden bir tüccar olduğunu belirtti.

İnsanları büyük bir kader olan Kum'a seyahat etmekten kaçınmaya çağırdı.

Kanada genişleyen yardımlı ölüme kapı açıyor

Medya altyazısı

Bölge Savcısı Cyrus Vance Jr: "Weinstein kısır, seri bir cinsel avcıdır"

Harvey Weinstein'ın suçluları tecavüz ve cinsel saldırı davasında suçlu kararları memnuniyetle karşıladılar eski Hollywood moğoluna karşı. İstiklal seo Aktris Rose McGowan BBC'ye "bu harika bir gün" dedi, diğerleri ise kararın kurbanlara seslerinin duyulacağını umut getirdiğini söyledi.


Yırtıcı cinsel saldırıdan en ciddi şekilde kurtuldu.

Weinstein, iki kadınla ilgili suçlu kararlar nedeniyle 25 yıla kadar hapis cezasına çarptırıldı. Avukatları itiraz edeceğini söylüyor.

"Ben masumum. Bu Amerika'da nasıl olabilir?" Weinstein'ın avukatı Arthur Aidala müvekkilinden şöyle dedi:

Eski film yöneticisi Los Angeles'ta 2013'te hala iki kadına saldırmakla suçlanıyor.

Toplamda en az 80 kadın Onu, aktrisler Gwyneth Paltrow, Uma Thurman ve Salma Hayek de dahil olmak üzere onlarca yıl gergin cinsel suiistimalle suçladı.

İddialar, kadınları, Güçlü erkekler.

Harvey Weinstein hesaplaşmalarıyla nasıl yüzleşti

Weinstein, Los Angeles'ta tecavüzle suçlandı

Weinstein '25 milyon dolarlık suçlayıcı anlaşmasıyla'

Weinstein, bir zamanlar Pulp Fiction, Good Will Hunting, Kralın Konuşması ve Shakespeare in Love gibi Oscar kazananlarıyla olağanüstü bir başarı elde etti.

Acı çektiği New York Bellevue Hastanesi'ne alındı Kararın açıklanmasından sonra göğüs ağrılarından.

Cezayı beklemek için Riker's Adası'ndaki hapishaneye taşınması gerekiyordu.

New York mahkemesinde ne oldu?

Yedi erkek ve beş kadının jürisi, müzakerelerin beşinci günü Pazartesi sabahı kararlarına ulaştı.

Tüm suçlamaları reddeden Weinstein, 2006 yılında cinsel olarak eski yapım asistanı Mimi Haleyi'ye saldırmaktan ve 2013 yılında eski bir oyuncu olan Jessica Mann'a tecavüz etmekle suçlandı. Hakim hemen hapse gönderilmesini emretti.

Telif hakkı

REUTERS

Resim yazısı

Weinstein, karardan sonraki dakikalarda hiçbir duygu göstermedi

Ancak jüri, potansiyel bir ömür boyu hapis cezası ve Mann'in birinci derece tecavüzünü taşıyan iki sayıdaki yırtıcı cinsel saldırıdan beraat etti.

Karardan sonraki dakikalarda Weinstein, Baş avukatı Donna Rotunno ile konuştu.

New York'taki üçüncü derece tecavüz suçlaması, rızası olmayan veya 17 yaşın altındaki veya olmayan bir kişiyle cinsel ilişkiye girmek olarak tanımlandı. için rıza verildi Rıza gösterememekten başka bir neden yoktu.

Savcılar, Weinstein'ı kadınları manipüle etmek ve onlara saldırmak için Hollywood'daki güç pozisyonunu kullanan bir seri avcı olarak tasvir etti.

Savunma ekibi dedi. Savunma, film yürütücüsü ve suçlular arasındaki cinsiyetin rızası olduğunu ve suçluların kariyerlerini ilerletmek için kullandığını söyledi.

Savunma, iddiaların "tecavüz olarak yeniden adlandırılan pişmanlık" olduğunu belirtti. İki suçlu Weinstein ile temas halinde kaldı ve iddia edilen saldırılardan sonra onunla seks yaptı, işaret etti.

Buraya nasıl geldik?

Allega

Robotlar tarafından basılmış bir 'biftek' yer misin?

Telif hakkı

REUTERS

Yaygın Addis Ababa kentine bakan yüksek masasından Markos Lemma çok iyi bir görüşe sahip.

Teknoloji inovasyon merkezi İstanbul seo uzmanı kurucusu olarak, ortak çalışma alanı genellikle güçlü kahve ve büyük hayallere körüklenen geniş gözlü girişimcilerle dolup taşıyor.

Ama internet kapandığında, her şey öldürüldü

Dijital haklar grubu Access Now tarafından BBC ile paylaşılan veriler, geçen yıl hizmetlerin 33 ayrı ülkede kasıtlı olarak 200'den fazla kapatıldığını gösteriyor.

" Buradaki trafik durur. Kimse gelmez - ya da ne zaman yaparlar uzun süre kalmazlar çünkü internet olmadan ne yapacaklar? " Markos diyor.

"Zamanında teslim edemediğimiz için iptal edilen bir yazılım geliştirme sözleşmemiz vardı, çünkü ... İnternet bağlantısı kesildi. Uluslararası müşterilerin de işletmelerimizin onları görmezden geldiğini düşünüyoruz, ancak yapabileceğimiz hiçbir şey yok. ”

Resim yazısı

Markos Lemma, ortak çalışma alanı IceAddis için bir logonun önünde

Motosiklet sürücüleri yemek vermek yerine beklemektedir. İnternet bağlantısı olmadan, insanlar çevrimiçi veya uygulamalarda sipariş veremezler, diyor Markos.

"İnternetin kapatılmasının işletmeler ve buradaki insanlar üzerinde doğrudan bir sonucu var."

İnternet bağlantısını kesme

Sadece Etiyopya değil, etkisi sadece ekonomik değil. Access Now'ın araştırmaları, elektrik kesintilerinin dünyanın dört bir yanındaki on milyonlarca insanı çeşitli şekillerde etkilediğini gösteriyor.

Hükümet yetkilileri, servis sağlayıcılara belirli alanların alınmasını engellemek için interneti "kapatabiliyor". Sinyaller - veya bazen, belirli web hizmetlerine erişimi engelleyerek.

İnsan hakları grupları, önlemin dünyanın her yerinde hükümetin baskısının belirleyici bir aracı haline gelmesinden endişe ediyor.

Nasıl Hükümetler interneti kapatıyor mu?

Rusya, fişsiz internetini başarılı bir şekilde test ediyor

BBC tarafından analiz edilen bu yeni veriler, kesintinin giderek protesto zamanlarıyla bağlantılı olduğunu gösteriyor.

2019'da internetin 60'dan fazla protesto sırasında kapatıldığını ve seçim dönemlerinde 12 vakanın gerçekleştiğini gösteriyor.

Hükümetler genellikle kapatmanın kamu güvenliğini sağlamaya yardımcı olduğunu söylüyor ve sahte haberlerin yayılmasını durdurmak için.

Ancak eleştirmenler çevrimiçi bilgi akışını bastırdıklarını söylüyor ve çevrimdışı herhangi bir potansiyel muhalefetin üstesinden gelmek.

BM, 2016 yılında internet erişiminin bir insan hakkı olduğunu ilan etti ve evrensel erişim elde etmek, Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'nin (SDG) bir hedefidir.

Ancak, tüm liderler bu fikre abone değil.

Ağustos 2019'da Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed internetin "su veya hava değil" olduğunu ve duruşların önemli bir araç olarak kalacağını açıkladı Ulusal istikrar için

Medya altyazısı

YouTuber'lar Hindistan tarafından yönetilen Keşmir'de çevrimdışı kaldı

Markos Lemma hala bu iddiaya kızıyor. />
"Hükümet interneti önemli görmüyor. Bence internetin sadece sosyal medya ile ilgili olduğunu düşünüyorlar, bu yüzden internetin ekonomik değerini ve bunun ekonomiyi nasıl etkilediğini gerçekten görmüyorlar. "

Hindistan karartma listesini üstleniyor

2019 için yeni veriler, Hindistan'ın geçen yıl herhangi bir ülkenin açık ara en fazla duruşuna sahip olduğunu gösteriyor.

Mobil veri veya geniş bant hizmetleri, ülkenin çeşitli bölgelerinde yaşayanlar için kapatıldı Ülke 121 kez, çoğunluğu (% 67) tartışmalı Hindistan tarafından yönetilen Keşmir'de meydana geliyor.

Hindistan neden internet kesintilerinin dünya lideri?

Delhi'den Keşmir'e: Ne ha

Polis vahşeti inkar ederken Nijerya ölü futbolcuyu yasta

Telif hakkı

MOLISE MOLISE

Google serp yazısı

Başbakan Thomas Thabane (L) ve eşi Maesaiah (R) Pazartesi günü birlikte mahkemeye çıktılar

Lesotho başbakanı avukatları, mahkemeye yabancılaşmış eşinin cinayetinden suçlanamayacağını söyledi çünkü pozisyonu onu kovuşturmaya karşı bağışık hale getiriyor.

Başbakan Thomas Thabane Eşi Lipolelo Thabane, 2017 yılında vurularak öldürüldü.

Dava şimdi Yüksek Mahkemeye havale edildi. Mevcut karısı zaten cinayetten suçlandı.

Bay Thabane, ofisteyken ev içi cinayetle suçlanan ilk Afrikalı lider olacak.

Dava birçok kişiyi şok etti Tamamen Güney Afrika ile çevrili küçük kara ile çevrili küçük krallıkta.

BBC Africa Live: Bu ve diğer hikayelerle ilgili güncellemeler

Lesoto cinayet dramasının kalbindeki karakterler

Bir cinayet gizemi, başbakan ve uzun süren karısı

Pazartesi günkü duruşmada savunma avukatı Qhalehang Letsika: "Müvekkilim ofisteyken yargılanamaz, ancak “

Cumhurbaşkanı sulh yargıcı, davayı, en az üç hakemden oluşan bir heyetle dinlediğinde Anayasa Mahkemesi olarak oturacak olan Yüksek Mahkemeye havale etmiştir.

80 yaşındaki Bay Thabane, tıbbi tedavi için Güney Afrika'ya gittiği için geçen hafta mahkeme görünümünü kaçırdı.

Ülkeden kaçtığını bildiren raporları reddetti. Ocak ayında, karısı Maesaiah Thabane, polis ona karşı bir tutuklama emri çıkardıktan sonra Güney Afrika'ya gitti.

Bay Thabane, Temmuz ayında istifa ederek kendi partisinden ofisten ayrılma baskısına direneceğini söyledi. Hemen.

Thabane hâlâ sorumlu - şimdilik

Lesoto anayasal bir monarşidir ve anayasa kralın bir suçla suçlanamayacağı açık olsa da, Başbakan'ın kaderi.

Bay Thabane'in kendisi ve şimdiden Lipolelo Thabane cinayetiyle suçlanan mevcut eşi Maesaiah Thabane için dokunulmazlık aramak istediği bildirildi, ancak bunun ne olduğu açık değil Cinayet davası için bir anlamı olacaktır.

Savcılar, herkesin yasalar önünde eşit olduğunu ve Bay Thabane'nin bir istisna olmaması gerektiğini savunuyor.

Ülkenin en büyük yasal zihinleri - tam bir tezgah Yüksek Mahkemedeki yargıçlar - yasanın neye izin verdiğini deşifre etmek zorunda kalacaklar. Şüphesiz, bu davanın Lesoto yasalarını ve yargının bağımsızlığını test edeceğidir.

Bay Thabane utanmış ve siyasi olarak zayıflamıştır - All Basotho Sözleşmesi'nde (ABC) bazıları onu terk etmek istiyor derhal bu cinayet çöküşüyle yüzleşmek

Belçikalı Aalst şehri Yahudi karşıtı geçit töreni 'sadece eğlence' diyor

Telif hakkı

REUTERS

Resim yazısı

Polis, olayda çocuklar dahil olmak üzere yaklaşık İstanbul seo uzmanı kişinin yaralandığını söyledi

Batı Alman kasabası Volkmarsen'deki bir karnaval geçit töreninde bir kalabalığa sürüldü.

Üçte biri çocuk olan otuz kişi ağır yaralandı.


Volkmarsen'in bulunduğu Hessen eyaletindeki yetkililer, olaydan sonra "önlem olarak" tüm karnaval geçitlerini iptal etti.

Ne? Volkmarsen'de oldu mu?

Olay, Rosenmontag veya Rose Pazartesi kutlamaları sırasında gerçekleşti - Almanya, Avusturya, Belçika ve İsviçre'nin bazı bölgelerinde kutlanan bir karnaval günü. Almanya'da ulusal bir tatil olmamasına rağmen, okullar genellikle gün boyunca kapalıdır.

Yerel medya, gümüş bir Mercedes'in geçit töreni ve bir grup insana kurulan plastik barikatlardan geçtiğini bildirdi. Polis, olayın yerel saatle 14: 45'te (13:45 GMT) meydana geldiğini söyledi.

Medya altyazısı

Acil durum ekipleri, bir araba Alman bir kalabalığa girdikten sonra tepki veriyor Karnaval

Alman medyasında alıntılanan görgü tanıkları, sürücünün kalabalığa doğru hızlandığını ve çocukları hedef aldığını söylüyor.

Alman haber sitesi HNA, tanıkların bir adamın sürdüğünü söylediğini belirtti. Alman gazetesi Bild'e göre, polis "kalabalığa girdi.

Polis bunun bir saldırı olduğuna inandığını, ancak siyasi bir güce işaretinin bulunmadığını söyledi.

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı

Otomobilin geçit töreninin etrafında kurulan plastik barikatlardan geçtiğini bildiriyor

Bir açıklamada Frankfurt Savcılık, şüphelinin olayda meydana gelen yaralanmalar için tıbbi tedavi gördüğünü ancak daha sonra soruşturma hakimi önüne çıkartılacağını söyledi.

Steffen Roettger iki kızının geçit töreninde olduğunu ve olaydan sonra onu. Yayıncı NTV'ye, "10 yaşındaki çocuğum bir kenara çekildi ve sadece darmadağın edilmekten kaçınıldı." Dedi.

İnsanların "her yerde yatıyor" olduktan sonra kızının "şokta" olduğunu söyledi.

"O görüntüleri kafasından acele etmeyecek."

Tepki ne oldu?

Polis kurdu insanların olayın fotoğraflarını veya videolarını göndermeleri için bir portal. Ayrıca belediye binasından etkilenen herkes için bir bilgi merkezi oluşturdular.

Hesse eyalet lideri Volker Bouffier, "birçok masum insanı ağır yaraladı" ve "korkunç eylemde şok" olduğunu söyledi.

Bir açıklamada, başsağlığı dileklerini

Çevre Ajansı şefi: Taşkın ovalarında yeni evler inşa etmekten kaçının

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

İngiltere'nin en fakir topluluklarında yaşayan kadınlar arasında yaşam beklentisi 2011'den bu yana azaldı, artan sağlık eşitsizliklerine dair bir uyarı bildirdi.
< Genel olarak, yaşam beklentisi büyümesi son on yılda - 100 yılda ilk kez durdu. Arama motoru Sağlık Bakanı Matt Hancock, "daha yapılacak çok şey" olduğunu söyledi.

En büyük düşüşler kuzeydoğu İngiltere'nin en yoksun bölgelerinde görülürken, en büyük artışlar Londra'nın en zengin bölgelerinde görülmüştür.

İngiltere genelinde benzer eğilimler görülebilir, Raporda şöyle dedi.

Ülkenin sağlık eşitsizliği konusunda önde gelen uzmanlarından Prof Sir Michael Marmot tarafından hazırlanan rapor, zengin ve fakir arasındaki artan farkla ilgili ilk veriyi yayınladıktan 10 yıl sonra geliyor. Kuzey ve güney, İngiltere'de.

Bu takip raporu, on yıllık kemer sıkma işleminden sonra resmin daha da kötüleştiğini buluyor.

Vurgulamaktadır:

stalling yaşam expe İngiltere'de 2010 yılından bu yana erkekler ve kadınlar için ctancy

alan ne kadar mahrum olursa, alanların en yoksul% 10'undaki kadınlar arasında ortalama yaşam süresi kısalıyor, yaşam beklentisi 2010-12 ve 2016-18

Yoksul bölgelerdeki insanlar, hayatlarını varlıklı bölgelerdekilere göre daha fazla kötü sağlıkla geçiriyor

İnsanların kötü sağlık durumlarında geçirdiği zaman 2010'dan bu yana İngiltere'nin her yerine yayıldı

yoksun bölgelerde ve Londra dışındaki bölgelerde fon kesintileri daha büyüktü ve bu alanları daha fazla etkiledi

"İngiltere on yılını kaybetti," dedi Prof Marmot , ülkenin sağlığına verilen zararı "şok edici" olarak nitelendiriyor.

"Sağlık iyileşmeyi durdurduysa, bu toplumun gelişmeyi bıraktığı anlamına gelir."

Enstitünün raporu Sağlık Eşitliği, son on yılı işaret eden genişleyen sağlık eşitsizliklerini ve kötüleşen sağlığı koruyor, sadece çok soğuk kışlara, grip veya NHS veya sosyal bakım ile ilgili sorunlara bırakılamaz.

Bunun yerine,"Birçoğu artan eşitsizlik gösteren sosyal ve ekonomik koşullara" değiniyor.

Prof Marmot benzer eğilimlerin, Birleşik Krallık'ta görülebileceğini ve yaşam beklentisindeki yavaşlamanın daha belirgin olduğunu söyledi. ABD dışındaki çoğu Avrupa ve diğer yüksek gelirli ülkelerde. Hükümet, "aciliyet" olarak sağlık eşitsizlikleriyle mücadele etmeli ve kuzeydeki yoksunluk alanlarını düzeye çıkarmalıdır. Raporda, Londra ve güneyde yaşayan insanların sağlığa kavuştuğu belirtildi. Başbakan tarafından "acil eylem" için.

Bay Hancock yaptığı açıklamada, "Yapılması gereken daha çok şey var ve cesur önleme gündemimiz, NHS ve çocukların sağlığını iyileştirmek için dünyanın önde gelen planları, herkesin uzun ve sağlıklı bir yol göstermesine yardımcı olacaktır. Hayat. "

Medya başlığı

Sırt yaralanması sonrasında Satpal Jutla işsizdi ve şimdi Coventry'deki bir serviste iş tavsiyesi veriyor

'Yardımcı oldu zihinsel olarak '

Coventry gibi bazı şehirlerde,

Avcılar: Yahudi gruplar Amazon gösterisinde Holokost tasvirini eleştiriyor

Telif hakkı

LIONSGATE

Gareth Malone Military Wives korosunu yarattığında, sonuçta ortaya çıkan şöhret telaşından çok daha kalıcı Facebook seo derin sonuçlar elde edildi.

Topluluk, Malone liderliğindeki BBC Two's The Choir serisinin bir parçası olarak 2011 yılında kuruldu.

Belgesel, anonim bir askeri eş grubundan, Kraliçe.

Malone'un çabaları, ortak şarkı söylemenin terapötik değerini göstermenin yanı sıra, askeri eşin hayatına dair bir fikir verdi - en azından yalnızlık ayları ve "sert bir üst tutma" ihtiyacı Dudak ", ortakları yokken endişeyle sarılmış olmasına rağmen.

Bunlar, zor duyulan, duyulmasına izin verilmeyen kadınlar, ancak Malone onlara halka açık bir yüz ve ses verdi.

Malone'un Devon'daki Chivenor askeri üssünden eşleri korosu - daha sonra Plymouth'takilere katıldı - aslında ilk değildi. Bu kredi, kendi buharları altında kurulan Kuzey Yorkshire'daki Catterick Garnizon kadınlarına gidiyor. Malone'da TV belgeseline dönüşen bir fikir ortaya çıkardılar.

Ve şimdi hikaye, Catastrophe'nin Sharon Horgan'ın oynadığı yeni bir filmde ve film ve tiyatro yıldızı Dame Kristen Scott Thomas'ın büyük ekrana vuruyor. />
The Fully Monty'den Peter Cattaneo'nun yönettiği prodüksiyonda yoğun bir şekilde yer almasa da, Malone hikaye danışmanı olarak rol aldı.

Film, Malone's unsurları ile Catterick hikayesinden gevşek bir şekilde ilham aldı Orijinal koro atıldı.

Telif hakkı

LIONSGATE

Resim yazısı

Yönetmen Peter Cattaneo, Full Monty

Cattaneo, "büyük ekranda nadiren görülen bir yaşam tarzını keşfetmek ve özünde müzik ve şarkı söyleyerek bir film yapmak" istediğini söyledi.

"Gerçek askeri eşlerle tanışmaya başladığımda, zengin temalar kısa süre sonra kendilerini gösterdi: şarkı yoluyla birlik ve arkadaşlık bulan parçalanmış bir grup insan: v'lerini bularak 'sessiz kalması ve devam etmesi' beklenen kadınlar Oices, "diye ekliyor.

Horgan, asi bir genç kızının annesi, biraz yorgun, biraz yorgun, Lisa'yı oynuyor.

Telif hakkı

LIONSGATE

Resim yazısı

Umarım pratik yapmak mükemmelleştirir

Felaket oyuncusu senaryoyu ilk okuduğunda ağladı.

Tears For Fears, Cyndi Lauper, Yazoo ve Human League gibi 80'lerin pop parçalarının yer aldığı filmde, "Beni etkiledi ama aynı zamanda kendinizi iyi hissettiriyor" diyor.

"Harika. Bu kadınların bir araya gelmelerini ve içinde bulundukları gerçekten zor duruma rağmen iyi bir şey olduğunu görmek için "diyor Horgan.

" Ve aşkla ilgili olmayan bir kadın kadrosu olan bir film kırık kalpler ama şimdi daha büyük bir şey hissetti. Birbirlerine yardım etmek için bir araya gelen kadınlar şu anda yapmamız gereken şeydir, çünkü eğer dikkatli olmazsak, hiç kimse yapmaz. ”

Ayrıca, Horgan,

"Herkesin yaşadığı şekilde içe dönük hale geldiğini söylüyor. Hayat çok zor ve hepimizin üstesinden gelmek için çok şeyimiz var ama biraz daha ötesine bakarsanız, gerçekten olumlu bir şey olabilir. "

Telif hakkı

LIONSGATE

Resim yazısı

Kate (Kristen Scott Thomas) ve Lisa (Sharon Horgan) uyum içinde çalışmayı öğrenmek zorundalar

Horgan'ın karakteri Lisa ve Scott Thomas'ın Kate çok farklı

Christopher Kapessa'nın ölümünden sonra polis ve CPS ırkçılıkla suçlandı

Medya başlığı

Tatar yayı katili nasıl yakalandı

Bir adam, uydu antenini düzeltmeye çalışırken emekli bir öğretim görevlisini tatar yayı ile vurarak öldürmekten suçlu bulundu.

74 yaşındaki Gerald Corrigan English seo iki delik geçirdi ve Nisan ayında Anglesey saldırısında diğer organlara zarar verdi.

39 yaşındaki Bryngwran Terence Whall, Anglesey, reddetti Cinayet ancak Mold Crown Court'taki bir jüri tarafından suçlu bulundu.

Savcılar yemeğin kurcalandığını ve Whall'ın silahla silahlandığını, Bay Corrigan'ı beklediğini söyledi.

Bay Corrigan'a yapılan saldırıda kullanılan geniş ok, avcılık için keskin kenarlara sahipti, jüri üyeleri duydu.

Avlanan hayvanları "hızla ölüme" dönüştürmek için tasarlandı.

Telif hakkı

AİLE FOTOĞRAF

Resim yazısı

Gerald Corrigan geçen Mayıs ayında, tatar yayı ile evinin dışında vurulduktan üç hafta sonra öldü Cıvata

Bay Corrigan ciddi iç yaralanmalara uğradı ve Sepsis üç hafta sonra.

18 Nisan 2019 akşamı, gece yarısından kısa bir süre sonra sinyali kaybettiği TV izliyordu. Vurulduğu sırada yer seviyesindeki uydu çanağını ayarlamak için dışarı çıktı.

Bir spor terapisti olan Whall, duruşma boyunca gece bir tarlada bir adamla seks yaptığını söyledi. Bay Corrigan vuruldu.

Thomas Barry Williams bunu reddetti - çiftin sadece arkadaş olduğunu söyledi.

Ama Whall'ın öldürme gecesindeki kesin hareketleri verilerle takip edildi Eşine ait olan ve ödünç aldığı bir Land Rover'daki "kara kutu" teknolojisinden.

Savcılık, onsuz, yalanlarıyla kaçacağını söyledi.

Resim yazısı

Gerald Corrigan'ın evi - ve katile onu vurması için net bir görüş sağlayan duvardaki boşluk

Whall ve başka bir adam, Gavin Jones, 36 Bangor, High Street, Adalet sürecini saptırmak için komplo kurmaktan suçlu bulundu ve Jones, bir motorlu taşıtın kundakçılıktan suçlu bulundu.

41, Darren Jones ve 34, zaten suçlu olduğunu iddia etmişti Kundaklama olayına.

Dördü de Cuma günü mahkum edilecek.

Tatar yayı katili nasıl yakalandı

Araç içi teknoloji tatar yayı katilini yakalamaya nasıl yardımcı oldu? Gerald'ın kızı Fiona Corrigan, "Tatar yayının neden olduğu yaralanmalar sadece öldürmek için değil ... sakatlanmak üzere tasarlanmıştır.

" Belirli bir silah büyük oyunu devirmek için tasarlandı ... ve babam da böyle oldu. Av. Nedenini asla bilemeyebiliriz. "

Babasının" iyi bir adam "olduğunu söyledi. Emekliliğinden zevk alan ortalama bir adam "diyerek şunları ekledi:" Hayatımız onsuz aynı olmayacak. "

Kardeşi Neale, Bay Corrigan'ın ardından aileye yardım eden herkese teşekkür ederek ona katıldı. "Babam çok zeki ve akıllıydı. Bana sabırlı ve affetmemi söyledi. ”

Bay Corrigan'ın ortağı Marie Bailey," dünyayı benim için kastettiğini "söyledi.

" Her gün benim

Luke Evans babanın kazasından sonra Swansea hastanesini övdü

Medya başlığı

Tatar yayı katili nasıl yakalandı

Bir adam, uydu antenini düzeltmeye çalışırken emekli bir öğretim görevlisini tatar yayı ile vurarak öldürmekten suçlu bulundu.

74 yaşındaki Gerald Corrigan karnında iki delik Bedava seo ve Nisan ayında Anglesey saldırısında diğer organlara zarar verdi.

39 yaşındaki Bryngwran Terence Whall, Anglesey, reddetti Cinayet ancak Mold Crown Court'taki bir jüri tarafından suçlu bulundu.

Savcılar yemeğin kurcalandığını ve Whall'ın silahla silahlandığını, Bay Corrigan'ı beklediğini söyledi.

Bay Corrigan'a yapılan saldırıda kullanılan geniş ok, avcılık için keskin kenarlara sahipti, jüri üyeleri duydu.

Avlanan hayvanları "hızla ölüme" dönüştürmek için tasarlandı.

Resim yazısı

Gerald Corrigan geçen Mayıs ayında, tatar yayı cıvatası ile evinin dışına vurulduktan üç hafta sonra öldü

Bay Corrigan ciddi iç yaralanmalara maruz kaldı ve üç sepsisden öldü hafta sonra.

O olmuştu 18 Nisan 2019 akşamı, gece yarısından kısa bir süre sonra sinyali kaybettiği TV izledi. Vurulduğu sırada yer seviyesindeki uydu çanağını ayarlamak için dışarı çıktı.

Bir spor terapisti olan Whall, duruşma boyunca gece bir tarlada bir adamla seks yaptığını söyledi. Bay Corrigan vuruldu.

Thomas Barry Williams bunu reddetti - çiftin sadece arkadaş olduğunu söyledi.

Ama Whall'ın öldürme gecesindeki kesin hareketleri verilerle takip edildi Eşine ait olan ve ödünç aldığı bir Land Rover'daki "kara kutu" teknolojisinden.

Savcılık, onsuz, yalanlarıyla kaçacağını söyledi.

Resim yazısı

Gerald Corrigan'ın evi - ve katile onu vurması için net bir görüş sağlayan duvardaki boşluk

Whall ve başka bir adam, Gavin Jones, 36 Bangor, High Street, Adalet sürecini saptırmak için komplo kurmaktan suçlu bulundu ve Jones, bir motorlu taşıtın kundakçılıktan suçlu bulundu.

41, Darren Jones ve 34, zaten suçlu olduğunu iddia etmişti Kundaklama olayına.

Dördü de Cuma günü mahkum edilecek.

Tatar yayı katili nasıl yakalandı

Araç içi teknoloji tatar yayı katilini yakalamaya nasıl yardımcı oldu? Gerald'ın kızı Fiona Corrigan, "Tatar yayının neden olduğu yaralanmalar sadece öldürmek için değil ... sakatlanmak üzere tasarlanmıştır.

" Belirli bir silah büyük oyunu devirmek için tasarlandı ... ve babam da böyle oldu. Av. Nedenini asla bilemeyebiliriz. "

Babasının" iyi bir adam "olduğunu söyledi. Emekliliğinden zevk alan ortalama bir adam "diyerek şunları ekledi:" Hayatımız onsuz aynı olmayacak. "

Kardeşi Neale, Bay Corrigan'ın ardından aileye yardım eden herkese teşekkür ederek ona katıldı. "Babam çok zeki ve akıllıydı. Bana sabırlı ve affetmemi söyledi. ”

Bay Corrigan'ın ortağı Marie Bailey," benim için dünya anlamına geldiğini "söyledi.

" Her gün kalbim kırık. Tekrar kırıldığını hissediyorum ve hiçbir şey yapamam "dedi.

" Onu öldüren üzgün, bükülmüş kırık ruha, insanlığın bir onsu, herhangi bir tereddüt duygunuz varsa, o zaman şimdi bize bunu neden yaptığını söylerdin. ”

Kuzey Galler Polisi'nden Det Ch Insp Brian Kearney, kararın ardından Bay Corrigan'ın" barbarca, ortaçağ tarzı bir infazın kurbanı olduğunu söyledi. İngiltere'nin en güvenli yerlerinden biri "ve" tamamen masum "idi.

" Terence Whall, h

Harvey Weinstein havza davasında tecavüz suçlu bulundu

Seo başlığı

'Kahraman' olarak tanımlanan Harvey Weinstein mağdurları

Harvey Weinstein tecavüz de dahil olmak üzere cinsel tacizden suçlu bulundu, eski Hollywood moğolunun ve #MeToo hareketinin zaferi.

67 yaşındaki Weinstein, New York'ta üçüncü derece tecavüz ve birinci derece cezai cinsel eylemden hüküm giydi.

Temizlendi yırtıcı cinsel saldırıların en ciddi sayısı. 25 yıla kadar hapis cezasına çarptırılıyor.

2013 yılında hâlâ Los Angeles'ta iki kadına saldırmakla suçlanıyor.

En az 80 kadın onu cinsel istismarla suçlamakla suçlamıştı. aktrisler Gwyneth Paltrow, Uma Thurman ve Salma Hayek de dahil olmak üzere on yıllar boyunca.
Film yöneticisi bir zamanlar Pulp Fiction, Good Will Hunting, King's Speech ve Shakespeare in Love gibi Oscar kazananlarıyla olağanüstü bir başarı elde etti.

New York mahkemesinde ne oldu?

Yedi erkek ve beş kadının jürisi, müzakerelerin beşinci günü Pazartesi sabahı kararına ulaştı.

Tüm suçlamaları reddeden Weinstein, cinsel olarak saldırgan eski yapım asistanı Mimi Haleyi'den mahkum edildi. 2006 yılında ve 2013 yılında eski bir oyuncu olan Jessica Mann'a tecavüz etti. Hakim, hemen hapse gönderilmesini emretti.

Image altyazı

Weinstein, karardan sonraki dakikalarda hiçbir duygu göstermedi

Ancak jüri, potansiyel bir ömür boyu hapis cezası alan iki sayıdaki yırtıcı cinsel saldırıdan beraat etti ve Mann'ın tecavüz derecesi.

Karardan sonraki dakikalarda Weinstein baş avukatı Donna Rotunno ile konuşurken hiçbir duygu göstermedi. 11 Mart'ta hapse mahk
Harvey Weinstein hesaplaşma ile nasıl yüzleşti

New York'taki üçüncü derece tecavüz suçlaması, bir kişiyle cinsel ilişkiye girmek olarak tanımlanıyor rıza yapamayan veya 17 yaşın altında olan veya rıza gösterememe dışında bir nedenden dolayı rıza vermeyen. Savcılar Weinstein'ı Hollywood'daki iktidar konumunu kullanan seri bir yırtıcı olarak tasvir etti. Kadınları manipüle edin ve onlara saldırın.

Savunma ekibi, film yöneticisi ve suçlular arasındaki cinsiyetin rızaya uygun olduğunu ve suçluların ilişkileri kariyerlerini ilerletmek için kullandığını söyledi. Savunma, iddiaların "tecavüz olarak yeniden adlandırılan pişmanlık" olduğunu belirtti. İki suçlu Weinstein ile temas halinde kaldı ve iddia edilen saldırılardan sonra onunla seks yaptı, işaret etti.

Buraya nasıl geldik?

Weinstein'a yönelik iddialar başladı Ekim 2017'de, New York Times'ın on yıllar öncesine dayanan olayları ilk kez bildirdiği zaman ortaya çıkıyor

Weinstein, "çok acı çektiğini" kabul eden bir özür yayınladı, ancak iddialara itiraz etti

Düzinelerce suçlama ortaya çıktıkça Weinstein, şirket yönetim kurulu tarafından kovuldu ve Hollywood'dan sürgün edildi.

2017 yılının sonlarında New York'ta bir ceza soruşturması başlatıldı, ancak Weinstein Mayıs 2018'e kadar suçlanmadı Kendisini polise teslim ettiğinde.

Harvey Weinstein skandalı nasıl ortaya çıktı

Buradaki iddialar neydi?

Whitehall HR patronu 10 numara 'gerginliklerin' peşinde

Telif hakkı

PA MEDYA

Resim yazısı

Diamond Princess yolcu gemisinden tahliye edilenler Cumartesi günü Arrowe Park Hastanesi'ne götürüldü

İngiltere, İngilizce seo vakalarıyla başa çıkmak için "iyi hazırlanıyor" ve bireylerin riskinin "düşük kaldığını" söyledi. Downing Street, İngiltere'de test edilenlerin% 99'unun Negatif geri dönün.

Cumartesi günü İngiltere'ye geri dönen dört yolcu gemisi virüsü pozitif test ettikten sonra İngiltere'deki toplam vaka sayısı 13'e çıktı.

Dünyada daha fazla vaka ortaya çıktıkça salgının salgın ölçeğine ulaşabileceği korkuları ortaya çıkıyor.

Pazartesi günü saat 14: 00'dan itibaren 6.527 dönüşle birlikte İngiltere'de toplam 6.536 koronavirüs testi yapıldı. Sağlık Bakanlığı, olumsuz olarak dedi.

İtalya şu anda 165 olan Avrupa'da en fazla sayıda koronavirüs vakasına sahip ve beşinci ölümünü virüsten bildirdi.

denemek için zor önlemler aldı ve Lombardiya ve Veneto bölgelerindeki birkaç küçük kasabada bir kilitlenmenin uygulanması da dahil olmak üzere salgını içerir.

Gemi kaçakları arasında dört yeni İngiliz koronavirüsü vakası

Coronavirüs yayılımı pandemik korkularını artırıyor

İrlandalı, virüs korkuları arasında İtalya'yı ziyaret etmemesi konusunda uyardı

Başbakan'ın resmi sözcüsü, "Tavsiyeden önderlik edeceğiz Halk sağlığı ve tıp uzmanlarından ve İngiliz halkını en iyi şekilde korumak için gerekli olduğunu düşündükleri adımları atacak. ”

Bireyler için risk“ düşük kalıyor ”ve İngiltere'de test edilenlerin% 99'u gelmişti Geri negatif, sözcüsü ekledi.

Dedi: "İngiltere vakaları için iyi hazırlandık, daha fazla yayılmayı önlemek için denenmiş ve test edilmiş prosedürler kullanıyoruz ve NHS son derece iyi hazırlanmış ve enfeksiyonları yönetmek için kullanılıyor Hükümet

Dünya Sağlık Örgütü ve uluslararası ortaklarla "yakından çalışmaya" devam edecek ve " Tüm olasılıklar için hazırlıklı "dedi.

İngiltere Sağlık ve Halk Sağlığı Bakanlığı salgıyla başa çıkmak için aşağıdakileri içeren bir dizi önlem aldı:

NHS, her ambulans hizmetine ve bazı hastane birimlerine uzman ekipler yerleştiriyor

Coronavirus teşhis testleri, günde 1.000'den fazla kişinin test edilmesine izin vermek için İngiltere genelindeki laboratuvarlara sunuluyor

Dışişleri Ofisi dokuz ülkeden doğrudan uçuşların "gelişmiş izlemesini" gerçekleştiriyor: Çin, Tayland, Japonya, Güney Kore, Hong Kong, Tayvan, Singapur, Malezya ve Makao

Yeni yasal güçler Hükümetin virüsü izole olduğundan şüphelenilen kişileri tecrit altında tutmasına izin vermek için düzenlenen

Dışişleri Bakanlığı hafta sonu İtalya için seyahat tavsiyesini güncelledi.

Medya Altyazı

İngiltere'deki Coronavirus: Covid-19 hakkında bilmeniz gereken 5 şey

İrlanda Dışişleri Bakanlığı vatandaşlarına tavsiyelerde bulundu n İtalya'nın etkilenen bölgelerine seyahat etmek için.

Bu arada, ru

İklim değişikliği: Okullar bize başarısız oluyor

Telif hakkı

GETTY IMAGES / NURPHOTO

"Bu, gezegene en fazla zarar veren eğitimli insanlar" diyor altıncı eski Joe İngilizce seo

Bakanlar, "öğrencilerin iklim değişikliği konusunda öğretilmesinin hayati önemde olduğunu" ancak Joe okulların bunları hazırlayamadığını söylüyor İklim acil durumu için.

Gelecek hafta Parlamento'ya çevresel bir eğitim revizyonu çağrısı gelecek olan Teach the Future'un kurucu üyesidir.

"Dereceli insanlar Oxford ve Cambridge'den fosil yakıt şefi yöneticileri haline gelen ve onlar dünyamızın en fazla yıkımına neden olanlardır "diyor Joe.

" Bu nedenle eğitimin böyle olmadığını gösteriyor başarılı ve eğitimimiz bozuldu, çünkü eğitim daha da kötü olmayan daha iyi insanlar yaratmalı. "

Çarşamba günü, Devizes School'da bir öğrenci olan Joe ve 18 yaşın altında bir düzineden fazla Geleceği Öğretin çekirdeğini oluşturan Parlamentonun Teras Pavyonunu devralan milletvekilleri için kitlesel bir resepsiyona ev sahipliği yapacak.

İngiltere Öğrenci İklim Ağı tarafından ortaklaşa yönetilen grup, en iyi okul iklim grevleriyle tanınıyor ve SOS-UK Ulusal Öğrenciler Birliği iklim yardım kuruluşu, temel taleplerini içeren ve Joe'nun "gerçekten büyük olacağına" inandığı bir İngilizce acil eğitim tasarısı hazırlıyor.

Okul grevcileri protesto gazilerinden neler öğrenebilirler

Binlerce kişi İngiltere iklim protestolarına katılıyor

İklim değişikliği: Binlerce kişi vatandaş meclisine katılmaya davet edildi

Öğrenciler iklimi protesto etmeye davet etti Değişim

Geleceği Öğretin, taslağın bir aşamada özel üyenin faturasının temelini oluşturabileceğini umuyor, ancak şimdilik amaç "milletvekillerini bizim tarafımıza çekmek".

Fikir, mühendislik, matematik ve fen eğitimini başlatmayı ve Amerika'ya uzayda avantaj sağlamayı amaçlayan 1958 ABD Ulusal Savunma Eğitimi Yasası'na dayanıyor. ve silah yarışları.

Para kazandı - Temmuz 1969'a kadar Apollo görev kontrolündeki ortalama yaş sadece 28 idi.

"Bence eğitimin kullanılabileceğini gerçekten gösteriyor Zor bir sorunu çözmek için, eğer odak hükümetten koparsa, "diyor bu yaz tarih, biyoloji ve kimyada A-seviyelerine oturacak Joe.

Resim yazısı


Ama sadece bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik konularına odaklanmak yerine, iklim acil eğitim yasasının kapsamı çok daha geniş olmalı, İnanıyor.

"Uzay yarışı sadece bir şeydi, ancak iklim krizi her şeyin her bir parçasını etkiler ve ister sanat olsun, ister matematik olsun, toplumun her bir parçasından çözüm gerektirir. bilim olsun ya da olmasın. "

Herkesin davranışlarının çevre üzerindeki etkisini anlamasını ve" işleri sizin kadar az olumsuz etkiye sahip bir şekilde yapmaya çalışmasını istiyor. " can ".

Mühendisler önemli bir role sahipken, temelde eğitimin daha sürdürülebilir olması gerekiyor

Katherine Johnson: Gizli Şahsiyetler Nasa matematikçisi 101 yaşında öldü

Telif hakkı

GETTY IMAGES

Harvey Weinstein, cinsel saldırıdan suçlu bulundu, eski Hollywood moğoluna çarpıcı bir düşüş ve #MeToo'nun tacize karşı hareketi için zafer kazandı.

67 yaşındaki Weinstein, New York'ta üçüncü derece tecavüz ve İstanbul seo uzmanı derece cezai cinsel eylemden hüküm giydi.

Ama en ciddi avcı sayısından temizlendi cinsel saldırı. 25 yıla kadar hapis cezasına çarptırılıyor.

2013 yılında hâlâ Los Angeles'ta iki kadına saldırmakla suçlanıyor.

En az 80 kadın onu cinsel istismarla suçlamakla suçlamıştı. aktrisler Gwyneth Paltrow, Uma Thurman ve Salma Hayek dahil onlarca yıl.

İddialar, kadınlara güçlü erkeklere karşı kötü davranış iddialarıyla halka açılmaları için ilham veren #MeToo hareketinin merkezinde yer aldı.

Film yöneticisi bir zamanlar Pulp Fiction, Good Will Hunting, Kralın Konuşması ve Shakespeare in Love gibi Oscar kazananlarıyla olağanüstü bir başarı elde etti.

New York mahkemesinde ne oldu?

Yedi erkek ve beş kadının jürisi, müzakerelerin beşinci günü Pazartesi sabahı kararına ulaştı.

Tüm suçlamaları reddeden Weinstein, cinsel taciz eden eski yapım asistanı Mimi Haleyi'den mahkum edildi. 2006 yılında ve 2013 yılında eski bir oyuncu olan Jessica Mann'a tecavüz etti.

Harvey Weinstein hesaplarını nasıl karşıladı?

New York'ta üçüncü derece tecavüz suçlaması, rıza gösteremeyen veya 17 yaşın altındaki veya rıza gösterememe dışında bir sebeple rıza vermeyen bir kişiyle cinsel ilişkiye girmek olarak tanımlanır.

Medya altyazısı

Harvey Weinstein'dan kurtulanlar 'kahraman' olarak nitelendirildi

Ancak jüri, potansiyel bir ömür boyu hapis cezası alan iki sayıdaki yırtıcı cinsel saldırıdan beraat etti ve Mann'ın birinci derece tecavüzü.

Karardan sonraki dakikalarda Weinstein baş avukatı Donna Rotunno ile konuşurken hiçbir duygu göstermedi.

Ama hakim derhal hapse gönderilir. Mahkeme görevlileri tarafından kuşatıldı, kelepçelendi ve mahkeme salonundan yönetildi. 11 Mart'ta mahkencedm edilecek.

Harvey Weinstein skandalı nasıl ortaya çıktı

Weinstein, lacivert bir takım elbise giymiş ve yürüyen bir çerçeveye yaslanan karardan önce ortaya çıktı. />
Resim yazısı

2006 yılında Weinstein, eski yapım asistanı Mimi Haleyi'ye cinsel saldırıya maruz kaldı

Resim yazısı

Weinstein eski hevesli aktris Jessica'ya tecavüz etti Mann (ortada) 2013'te

İddialar nelerdi?

Weinstein'ın televizyon yapımlarından birinde çalışan Bayan Haleyi, davet ettikten sonra yapımcı tarafından saldırıya uğradığını söyledi. Onu Aşağı Manhattan'daki evine.

O,

Shrewsbury seli: 'Şimdiye kadarki en yüksek' zirve kaydedilebilir

Medya altyazısı
English seo Shrewsbury'de bir su kayağı sel suyunda kürek çekiyor
Bir şehir merkezinin bazı bölümleri, bölgedeki sel baskınının "şimdiye kadarki en yüksek" seviyesine ulaşabileceği uyarısı altında su altında. br />
Shrewsbury ve Ironbridge'de şiddetli sel uyarıları var, yani ölüm tehlikesi var.

Shropshire Belediyesi Shrewsbury çevresindeki birçok rotayı kapattı ve sel baskınları

B&B Darwin's Townhouse'un sahibi, sel suyunun "sonrasında her şeyi yok etmesinden" bir haftadan az bir süre sonra 11 odanın sular altında kaldığını söyledi.

Shropshire selindeki son güncellemeler

Şehir merkezi B & B'yi işleten Ann DiTella, personelin "binanın tüm mahzenlerini" sular altında bıraktığı için mobilya, yatak ve çarşafları kurtarmaya çalıştıklarını söyledi.

O İşletmenin yaklaşık 30.000 £ 'a mal olacağını tahmin etti.

Görüntü başlığı

Ironbridge'deki suyun engelleri aşması bekleniyor

Görüntü başlığı

İtfaiyeciler geliyor Çevre Ajansı (EA) Galler dağlarındaki yağışların Severn Nehri'nin aşağısında sorunlara neden olduğunu söyledi.

100'den fazla sel var uyarıları ve Storm Ciara ile başlayan üçüncü haftadaki sağanak yağışlardan sonra İngiltere'de yaklaşık 200 uyarı.

Bir gecede Shrewsbury'deki Frankwell ve Coleham Head'de savunma çıktı.

EA Ayrıca Wharfage, Ironbridge için şiddetli bir sel uyarısı yayınladı ve uyarılan mülkler, sürekli şiddetli yağışların ardından "üst üste" geçme nedeniyle selden etkilenecektir.

Buildwas nehir göstergesindeki su seviyelerinin Salı akşamı 6.7m (22ft) ila 7m (23ft) arasında zirve yapıyor.

Telford ve Wrekin Konseyi çalışanları geceyi Ironbridge bölgesinde kum torbaları dağıtarak geçirdi. Jackfield'daki risk altındaki evler ilk yardım alan kişilerdi.

Yetki, ekiplerin "ihtiyaç duyan herkese" yardım etmek için Ironbridge Gorge'da olduklarını tweetledi.

Resim yazısı

Lunts Eczane etkilenen işletmeler arasında

Resim yazısı

Shrewsbury'deki Chester Caddesi su altında

Debbie İngiliz Köprüsü yakınında yaşayan Bradbury-Walker, suyun 8 ft'lik mahzenlerini doldurduğunu ve zemin katta üç ila dört inç olduğunu söyledi.

"İlk kez bu şekilde sular altında kaldı ve Burada yaşadığımız beş yıl içinde ev "dedi.

" Kanalizasyonlar dolu ama neyse ki şu anda hala elektrik var.

" İhtiyacımız olursa evden kaçmanın yolu. Arka kısım oluşturuldu. "

@TelfordWrekin tarafından Twitter gönderisini atla

Ve bugün nehir saat 3'te pic.twitter.com/pcg4kFkYLT

- Telford & Wrekin Konseyi (@TelfordWrekin) 24 Şubat 2020

Rapor

Twitter gönderisinin @Telfo tarafından yazılması