27 Şubat 2020 Perşembe

Met Polis şefi yüz tanımayı 'kötü bilgilendirilmiş' eleştirmenlerden koruyor

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

West Midlands'daki bir milyon hanenin Mart ayından itibaren ultra hızlı gigabit özellikli geniş banda erişebileceğini söylüyor.

Şirket, gigabit Arama motoru açılmasının İngiltere'nin en büyüğü olduğunu ve Coventry, Birmingham ve çevresindeki bölgelerde sunulacağını söylüyor.

Gigabit teknolojisi daha fazla indirme hızına izin veriyor saniyede 1.104 megabitten fazla. Ortalama İngiltere hızı 54Mbps'dir.

Ancak ultra yüksek hızların ayda en az 62 £ maliyeti olacak - bu yılda 744 £.

Yüksek ücret için ödeme yapan müşteriler hızlı bağlantı, ortalama bir bağlantıda geçeceği saat yerine üç dakikadan biraz fazla bir sürede 20 gigabaytlık ultra yüksek çözünürlüklü bir 4K film indirebilecek.

Virgin'in gigabit teklifi zaten Southampton, Manchester ve Reading'te bulunan şirket, bu yıl "milyonlarca" ev daha eklemeyi planladığını açıkladı.

Uswitch fiyat karşılaştırma sitesinde geniş bant uzmanı Nicholas Baker, "önemli" İngiltere'nin uzun zamandır diğer ülkelerin gerisinde kaldığı geniş bant ağını güncelleme çabası içindeydi ”.

Ancak ilk alımın düşük olabileceği konusunda uyardı.

"Gerçek şu ki pek çok hane bu tür hızlara ihtiyaç duymayacak. Araştırmamız şu anda dörtte birinden azının 60Mbps'den fazla hıza (üçte birinden fazla) hizmet verdiğini gösteriyor. d) Geniş bant hızlarının ne olduğunu bile bilmiyorum. ”

Hükümet sözü

Ülkenin geniş bant ağını yükseltmek, geçen yıl hükümet tarafından belirlenen temel hedeflerden biriydi. />
Boris Johnson, 2025 yılına kadar ülkedeki her hane halkına "tam elyaf" geniş bant sağlama sözü verdi - birçok hizmet sağlayıcısının aşırı iyimser olduğuna inandığı bir hedef.

Tam elyaf nedir? Geniş bant?

Bakanlar 2025 yılına kadar herkes için 'tam elyaftan kaçıyor' '

Tam elyaf için £ 5 milyar - katılıyor mu?

"Tam fiber "bir fiber optik kablonun doğrudan insanların evlerine iletilmesi anlamına gelir. Ancak hükümet, o zamandan beri planlarını, bazıları yüksek hızlı geniş bant sunmak için daha eski kablo standartlarını kullanabilen "gigabit özellikli" bağlantılara kaydırdı.

Geleneksel olarak, bakır İngiltere'nin internetinin bel kemiği oldu. Altyapı, ülke çapında telefon ağında kullanıldığı ve çoğu eve girdiği için, bakırın kazılması ve fiber optik kablo ile değiştirilmesi pahalı ve çok iş gerektiriyor.

Dijital Sekreter Oliver Dowden dedi Virgin Media'nın yeni duyurusu "İngiltere'deki herkese gigabit genişbant dağıtma" planına doğru atılan bir adımdı.

"Virgin Media gibi şirketlerle yakın çalışıyoruz ve bunu sağlamak için 5 milyar £ yatırım yapıyoruz. ulaşılması en zor alanların geride bırakılmadığını "söyledi.

Geleceğin kanıtlanması

Geçen yılın sonunda regülatör Ofcom'un son raporunda, İngiltere'deki en az üç milyon hane bir gigabit hızına erişebilir - önceki yılın neredeyse iki katı.

Kobe Bryant: Bir basketbol efsanesi genç oyunculara nasıl ilham verdi

Telif hakkı

INAH

Resim yazısı

Heykel yasadışı olarak Meksika'ya ihraç edildi

Meksika antik bir bronz döndürdü Yetkililer, ülkeyi kaçakçılık girişiminden sonra Nijerya'ya heykel yaptığını söylüyorlar.

Eski eser, bir zamanlar güçlü Yoruba krallığının telif ve tanrılarını tasvir Facebook seo eserlerle ünlü Nijerya'nın güneybatı Ife kentindendir. .

Heykel, bağdaş kurup oturmuş, kafa elbise giyen ve bir nesne tutan bir adam.

Gümrük memurları, Mexico City'deki ana havaalanında ele geçirdi.

Meksika Ulusal Antropoloji ve Tarih Enstitüsü başkanı Diego Prieto, "Güzel bir bronz parça ve Nijeryalı miras olması, evine dönmesi gerektiğini" söyledi.

Enstitü, heykelin Yoruba kökenli olduğunu doğruladı ve Nijerya'nın Meksika büyükelçisi Aminu Iyaw'a verildi.

Afrika Canlı: Bu ve diğer hikayelerle ilgili güncellemeler

Afrika'nın yağmalanan hazinesi kılavuzu s '

Versay Antlaşması'nda bahsedilen Tanzanya şefinin kafatası

Meksika dışişleri bakanlığı, eserin yasadışı olarak ihraç edildiğini söyledi.

"Yasadışıya karşıyız kültürlerin ve dolayısıyla insanlığın bütünlüğünü baltaladığı için, menşe uluslarının kültürel mirasının fakirleşmesinin önemli bir nedeni olan arkeolojik parçaların ticarileştirilmesi, "dedi dış ilişkiler sekreter yardımcısı Julián Ventura Valero. />
Yetkililer, heykelin Meksika'ya kaçırılması girişiminin ardında kim olduğu veya tam kökenleri hakkında ayrıntı vermediler

Makaleler: Virüs, ekonomi ve büyük olaylardan korkuyor

Telif hakkı

EPA

Resim yazısı

Dört İtalyan turist virüs için pozitif test ettikten sonra 700 kadar konuk Tenerife otelde karantina altında. />
Coronaavirüs üzerinden Tenerife'deki bir otelle sınırlanan İngilizler, negatif test etmedikleri sürece Organik seo aya kadar eve uçmayacaklar, Jet2 havayolu şirketi dedi.

Jet2 ile rezervasyon yapan yolcuların anlaşıldığı anlaşılıyor. 10 Mart'a kadar İngiltere'ye uçmayacağını belirten mesajlar aldı.

Perşembe günü İngiltere'de, İrlanda'da ilk teyit edilen vaka da dahil olmak üzere üç kişi daha teşhis edildi. >
O hasta Dublin üzerinden kuzey İtalya'dan seyahat etmişti.

Kuzey İrlanda baş tıbbi memuru "güçlü enfeksiyon kontrol önlemleri" nin yerinde olduğunu söyledi.

Perşembe günü, Sağlık yetkilileri, İtalya'da kuzey İtalya ve Tenerife'deyken virüsü kasılan iki yeni virüs vakasını doğruladı.

Bu arada, uzmanlar okul clo'yu uyardı Covid-19'a neden olan virüsün yayılmasını durdurmak için İngiltere'deki büyük spor etkinliklerinin, konserlerin ve festivallerin iptal edilmesi ve iptal edilmesi.

İngiltere'nin baş tıbbi memuru Prof Chris Whitty, Virüsün İngiltere'deki insanlar arasında iletilmesi "sadece bir zaman meselesiydi".

Salgın yoğunlaşırsa, okulları kapatmak ve insanların toplu toplantılarını durdurmak için gerekli olabileceğini söyledi. Uzun bir süre, muhtemelen iki aydan fazla ".

CANLI: Coronavirüs dünyaya yayılıyor

Hisse senetleri küresel mali krizden bu yana en kötü hafta yaşıyor

İngiltere koronavirüs için nasıl hazırlanıyor?

Coronavirus: Ne kadar endişelenmeliyiz?

Dünya Sağlık Örgütü de salgının "belirleyici bir noktaya" ulaştığı konusunda uyardı. Yerel makamlara göre "salgın potansiyeli" vardı.

Yerel makamlara göre İtalya en az 650 koronavirüs vakası ve 15 ölüm gördü.

Tenerife kilitlenmesi

Bazı 168 İngilizler 700 g arasında İtalyan bir doktor da dahil olmak üzere en az dört misafirin ardından Tenerife'deki Costa Adeje Sarayı'nda kalan uestlere koronavirüs teşhisi konuldu.

Perşembe günü, Kanarya Adaları sağlık bakanı 130 düşük Riskli konuklar - yaklaşık 50 İngiliz vatandaşı da dahil olmak üzere - pazartesi günü geldikleri ve pozitif test eden dört İtalyan ile temasa geçmedikleri için ayrılabilecekler.

Ancak Jet2, havayolu Jet2'nin İki hafta karantinada kalana veya hastalık için negatif test edilene kadar otelde kalan yolcuları uçurun.

Medya başlığı

İki çocuk annesi Lara Pennington, kilitli otelde "çok güvensiz" hissettiğini söyledi

Jet2, yaptığı açıklamada, "Karantina sırasında H10 Costa Adeje Sarayı'nda kalan hiçbir müşteriyi uçmayacağız, bu inkübasyon süresi geçene kadar veya tanınmış bir otorite tarafından Covid-19 için açıkça test edilmedikçe ve onaylanmadıkça Virüsten temiz. "

Fo

Crystal Palace dinozorları 'risk altında' kaydına eklendi

Telif hakkı

AFP / OLI EŞARP

Resim yazısı

Okul kapatma kararının sağlık görevlilerinden bağımsız olarak alındığını söyledi

Derbyshire'daki bir okul, "ana nüfusu arasında" onaylanmış bir Arama motoru vakasından sonra kapanmıştır.

Buxton'daki Çöp İlköğretim Okulu, ihtiyati bir derin temizlik yapıldıktan sonra Pazartesi gününe kadar kapalı olacak .

"Onaylanmış bir koronavirüs vakası" nedeniyle okuldan bir milden daha kısa bir tıp merkezi de kapandı.

Halk Sağlığı İngiltere (PHE) Hükümet tarafından daha önce ilan edilen iki yeni davadan.

PHE East Midlands'den Dr. Fu-Meng Khaw, kişinin Tenerife'deyken enfekte olduğunu söyledi.

"Var Şu anda okuldaki herhangi bir öğrenci veya personel için sağlık riski arttığını ve şu anda kapalı kalmak için hiçbir halk sağlığı nedeni olmadığını gösteren hiçbir bilgi yok. ”diye ekledi Zoe



Bbc o gördüm birkaç ambulans g o Kasabadaki bir mülke, Çarşamba günü saat 22: 45 GMT'de, tehlike tarzı beyaz takımlardaki sağlık görevlilerinin birinden birine yardım etmesinden önce. ambulansların olay yerinden ayrıldığını söyledi. Mavi ışıkları açık.

Resim yazısı

Zoe Milly Jones, Twitter'da Buxton'da ambulans konvoyunun bir videosunu yayınladı

BBC Radyo Derby muhabiri Okulda bir oğlu olan Matt Barlow, ebeveynlerin Çarşamba gecesi kapanması konusunda uyarıldığını ve daha önce başka bir güncellemenin gönderildiğini söyledi.

Ebeveynin çocuk olmadan tatilde olduğunu söyledi. Öğrenci Pazartesi ve Salı günü 350 öğrencisi olan okula gitmişti.

Ebeveyn okula etkilenen bir bölgeye seyahat ettiklerini söylediğinde, Çarşamba günü çocuğu okuldan uzak tutma kararı alındı.

Daha sonra okul, çarşamba akşamı ebeveynin durumunun kötüleştiği konusunda bilgilendirildi ve tam bir kapatma gerektiğine karar verildi.

Buxton Medical Practice de kapatıldı ve ben ts answerphone mesajı şu anda şöyle diyor: "Onaylanmış bir koronavirüs vakamız var.

" Tüm uygun önlemlerin alınmasını sağlamak için Halk Sağlığı İngiltere ve CCG ile irtibat kuruyoruz. Lütfen uygulamaya gelmeyin. "

NHS Derby ve Derbyshire Klinik Çalışma Grubu, uygulamanın Cuma günü yeniden açılacağını ve" hastaların randevularının yeniden düzenlenmesi gerekiyorsa hastalara tavsiyede bulunulacağını "söyledi.

Resim yazısı

Uyarı, okulun baş öğretmeni Anthony Tierney tarafından yazılmıştır

İsmini vermek istemeyen başka bir ebeveyn BBC Radio Derby'ye şunları söyledi: " Bence okul çok mantıklı bir karar verdi.

"[Koronavirüs] çok uzakta bir şey gibi gözükmesi şaşırtıcıydı.”

Halk Sağlığı ile ortak bir açıklamada İngiltere, Derbyshire İlçe Konseyi'nden Dean Wallace, halkın riskinin "düşük kaldığını" söyledi.

Derbyshire'daki ikinci bir okul - Chesterfield'ın Brookfield Community School - bir öğrencinin virüs için test edildiğini söyledi. Önlem ancak normal olarak açık kalacaktı.

Olay yerinde

BBC Radio Derby Matt Barlow tarafından

Kapatma kararı bağımsızdı okul m tarafından yapılan bir Sağlık görevlileri tarafından onlara zorlanan biri yerine, yönetim.

Ancak okulda bir çocuğu olan bir ebeveyn olarak, mantıklı bir önlem gibi görünüyor -

Bilim adamları Big Bang'den bu yana en büyük patlamayı tespit etti

Telif hakkı

CHANDRA X-RAY GÖZLEMİ

Resim yazısı

Ophiuchus gökada kümesinin görüntüleri patlamayı onaylıyor gibi görünüyor

Bilim adamları uzayda Arama motoru bir patlama olduğuna dair kanıt tespit ettiler - daha önce gözlemlenenlerden beş kat daha büyük.

Büyük enerji salınımının yaklaşık 390 milyon ışıkyılı içerisindeki süper kütleli bir kara delikten kaynaklandığı düşünülüyor. Dünya.

Patlamanın Ophiuchus gökada kümesinde dev bir göçük bıraktığı söyleniyor.

Araştırmacılar bulgularını Astrofizik Dergisi'nde bildirdi.

Uzun zamandır sıcak gaz ve karanlık madde ile iç içe binlerce bireysel gökada içeren dev bir kümelenme olan Ophiuchus gökada kümesi hakkında garip bir şey olduğunu düşünmüşlerdi. X-ışını teleskopları tuhaf bir eğri kenarı casusluk yapmıştı.

Spekülasyon, bunun merkezi bir kara delikten emisyonlarla gazında oyulmuş bir boşluğun duvarı olabileceği yönündeydi. />
Karadelikler, madde akmasıyla ünlüdür, ancak aynı zamanda olağanüstü miktarda malzeme ve enerjiyi jetler şeklinde de dışarı atacaklardır.

Bilim adamları ilk başta açıklamalarından şüphe duydular, boşluk çok büyüktü; Kendi Samanyolu galaksimizin 15'ini üst üste deliğe sığdırabilirsin.

Bu, kara delikli patlamaların hayal edilemeyecek kadar şaşırtıcı olması gerektiği anlamına geliyordu.

Ama yeni Avustralya'daki Murchison Widefield Dizisi'nden (MWA) ve Hindistan'daki Dev Metrewave Radyo Teleskopundan (GMRT) gelen teleskop verileri bunu doğrulıyor gibi görünüyor.

"Bazı açılardan, bu patlama, patlamanın 1980'de St Helens Dağı (volkan) dağın tepesinden koptu, "dedi Washington DC'deki Deniz Araştırma Laboratuvarı Simona Giacintucci ve çalışmanın baş yazarı

Strabane: Cenaze savaşından sonra üç tutuklama ve 13 kapak ele geçirildi

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı

Hasta, virüsün neden olduğu solunum yolu hastalığı olan Covid-19 için olası bir pozitif sonuç gösterdi. Halk Sağlığı Kurumu, Kuzey İrlanda'daki ilk İngilizce seo vakasının doğrulandığını söyledi.

Baş tıbbi memur Dr. Michael McBride, yetişkinin kuzey İtalya'dan Dublin.

Hastanın bir GP ile temasa geçtiğini ve kendini izole etmek için adımlar attığını söyledi.

BBC, hastanın bir kadın olduğunu ve bir çocukla birlikte seyahat ettiğini anladı. Son 36 saat içinde Dublin'den NI. Çocuğun hastanede olmadığına ancak test sonuçlarını beklediğine inanılıyor.

Dr McBride, hastanın Covid-19, virüsün neden olduğu solunum hastalığı ve test için olası bir pozitif sonuç gösterdiğini söyledi. Sonuç İngiltere'deki laboratuvarlar tarafından doğrulandı.

"Sağlık hizmetimiz bu tür enfeksiyonlarla başa çıkmak için çok iyi ve hazırlandığımız halkı güvence altına almak istiyorum," dedi Dr. McBride.

"Bu varsayımsal pozitif test sonucunun sonucu olarak NI popülasyonu riski değişmedi."

Koronavirüs salgını ile ilgili tavsiye ve en son güncellemeler için Halk Sağlığı Kurumu Özel bir web sitesi.

Görüntü altyazısı

Sağlık görevlileri duyuruyu Perşembe akşamı bir basın toplantısında yaptı

Hasta uzman bakımı ve kamuoyu alıyor Sağlık personelinin, hastanın daha fazla yayılmasını önlemek için temas ettiği herkesi tanımlamak için "hızlı bir şekilde çalıştığını" da sözlerine ekledi.

Geçiş teması endişe etmemelidir.

Dr McBride, davanın özellikle seyahatle bağlantılı olduğunu, ancak hastanın okul gezisinde olmadığını söyledi.

Hasta hakkında daha fazla ayrıntı yok Serbest bırakıldı ve Kuzey İrlanda'ya gitmek için toplu taşıma araçlarını kullanıp kullanmadıkları bilinmiyor.

İtalya önemli bir enfeksiyon merkezi haline geldi ve şu anda 500'den fazla koronavirüs vakası var.
< İngiltere bir koronavirüs salgını ile nasıl başa çıkacaktı?

Coronavirus: Ne kadar endişelenmeliyiz?

Nerede bir koronavirüs aşısı ile birlikteyiz?

BBC NI sağlık muhabiri Marie-Louise Connolly, teyit edilen herhangi bir davanın Belfast Kraliyet Victoria Hastanesi'nde Perşembe günü etkinleştirilen bir izolasyon birimine alınacağını söyledi.

"Bireyin gizliliğini korumak için Sağlık Bakanlığı, hastanın nereye bakıldığını veya durumlarını, yalnızca uzman bakımı aldıklarını doğrulamayacaktır "diye ekledi.

Medya başlığı

' Sonuçları beklerken hasta kendini izole etti '

RTÉ'nin Başbakan Zamanında konuşan İrlanda Cumhuriyeti baş tıbbi memuru Dr Tony Holohan, sağlık otoritelerinin bu olasılığa hazırlandığını ve kılavuzların çalıştığını gösterdiğini söyledi.

Yetkililerin, İtalya'dan Dublin'e uçakta bireyin iki sırasında oturan yolcularla temas kuracağını söyledi.

Çarşamba günü, PHA 52 kişinin Koronavirüs için test edildi ve tüm sonuçlar negatifti.

Perşembe gününün erken saatlerinde, İngiltere'de iki hasta daha coronavirüs için pozitif test etti, yani tota

Kuzey başlangıç ekonomisini bölen yeni 'doğu-batı bölünmesi'

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı

Önceki yıllarda Arama motoru yapımı daha az sıkı çevresel kriterlere tabidir

İngiltere'nin iklim değişikliği ile ilgili yasalarını ihlal ettiği gerekçesiyle mahkemelerde 28,8 milyar sterlinlik bir yol programına itiraz edilebilir.

Gelecek ay yayınlanacak olan planlar, azaltma taahhütlerini dikkate almıyor BBC emisyonları öğrendi.

Çevrecilerin yasal zorluklarıyla karşı karşıya olmaları muhtemel.

Perşembe günü bir mahkeme Heathrow'u genişletme planlarının iklim politikalarını

Planlar neler?

Başbakan, kuzey İngiltere'ye odaklanan altyapı harcamalarıyla birçok yeni yol vaat etti.

Ama bu hangi yolların para için değerli olduğu ve ilerlemesi gereken kararlar veren yetkililerdir.

Önerilen bir yolun faydalarını tartmaları gerekiyor - örneğin sürücülerin inşa edilmesi halinde ne kadar zaman kazandıracakları - dr'e karşı Artan karbon emisyonları potansiyeli de dahil olmak üzere awbacks.

Sorun nedir?

Mevcut parasal değer değerlendirmesi, en son Nisan 2019'da güncellenen yönergeler kapsamında yapıldı. İngiltere, 2050 yılına kadar emisyonları% 80 oranında azaltmayı planlıyordu.

Ancak iki ay sonra hedef, İngiltere'nin aynı tarihe kadar emisyonların neredeyse% 100'ünü azaltmasını taahhüt etti.

BBC News, daha sert hedefleri dikkate almak için kılavuzların henüz güncellenmediğini öğrendi.

Güncel kılavuzların olmaması, bazı iklim koşullarına zarar veren yol planlarının Yeni iklim yasaları uyarınca reddedilmeleri gerektiğinde onaylandı.

İklim kampanyacıları Heathrow genişleme davasını kazanıyor

Bu Heathrow'un üçüncü pisti için son veriyor mu?

İklim değişikliği için gerçekten basit bir kılavuz

Bir baskı grubu olan Transport Action Network, yaptığı araştırmalarda, emisyonları artırdığı gösterilse bile bazı yol programlarının devam ettiğini gösteriyor. Emes, potansiyel karbon emisyonları hakkında herhangi bir veri içermiyor.

"Tüm sistemin umutsuzca gözden geçirilmesi gerekiyor. Değerlendirmeler iklim öncesi kriz döneminde yapıldı. İngiltere'nin Net Zero emisyonlarına olan bağlılığını dikkate almıyorlar, "dedi sözcüsü Becca Lush.

Grup şimdi hükümete karşı yasal işlem yapmayı düşünüyor.

Ne? Heathrow ile ne ilgisi var?

Yol değerlendirmesi Perşembe günü Heathrow kararına ilişkin Temyiz Mahkemesi ile yakından ilgili.

Yargıçlar eski ulaşım sekreteri Chris Grayling'in Heathrow'un genişlemesi için izin vermeden önce iklim değişikliği konusundaki en son taahhütleri hesaba katın ve projeyi şüpheye düşürün.

İmaj başlığı

Çevreciler Heathrow'un genişleme planlarına karşı kararı kutladı

Havacılık çok kötü kirleten bir sektördür, ancak otomobiller hakkındaki tartışmalar daha az açıktır.

Suriye savaşı: İdlib'deki hava saldırısında 29 Türk askeri öldü

Telif hakkı

AFP

Resim yazısı

Türk birlikleri Suriye'nin kuzey batısındaki isyancı güçleri destekliyor

En azından Vali Rahmi Doğan, Suriye'nin kuzey batısında Suriye "rejim güçleri" tarafından düzenlenen bir hava saldırısında 29 Türk askerinin öldürüldüğünü söyledi.

İdlib ilinde Dijital pazarlama fazlası yaralandı Türkiye'nin Hatay iline bağlı Diğer raporlar ölümü daha da artırdı.

Türkiye şimdi Suriye birliklerinin hükümet hedeflerine karşı misilleme yapıyor.

Rusya'nın desteklediği Suriye güçleri, İdlib'i desteklediği isyancılardan geri almaya çalışıyor. Türk askerleri.

İdlib savaşı neden önemli?

Suriyeli yetkililer şimdiye kadar kalan son Suriye eyaleti İdlib'deki en son yükseliş hakkında kamuya açık yorum yapmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'da acil bir üst düzey güvenlik toplantısı yaptıktan sonra Türk ordusu Suriye hedeflerine vurmaya başladı.

Türk lider istiyor Suriye hükümeti, Türkiye'nin askeri gözlem noktaları kurduğu ve ilerlemelerini durdurmazlarsa daha önce onlara saldırmakla tehdit ettiği pozisyonlardan geri çekilmeye zorladı.

Ancak Suriye hükümeti ve Rusya, Rusya, 2018'i Türkiye'yi 2018 ceasefir'ini ihlal etmekle suçladı e isyancıları topçu ateşiyle destekleyerek.

Medya başlığı

İzleyin: Türkiye savunma bakanlığı ülkesinin Suriye'ye yönelik tehdidini yineliyor

İngiltere merkezli monitör Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Perşembe akşamı hava saldırısında en az 34 Türk askerinin öldürüldüğünü söyledi. Yaralıların tedavi için Türkiye'ye geri getirildiklerini söyledi.
"Tüm bilinen" Suriye hükümeti hedefleri Türk hava ve kara destek birimleri tarafından ateş altında tutuldu, Türkiye'nin iletişim direktörü Fahrettin Altun, devlet haber ajansı Anadolu tarafından aktarıldığını söyledi. Türkiye, saldırıya “ayni cevap vermeye” karar verdiğini söyledi.

NATO üyesi Türkiye, Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu'nun NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile görüştüğünü söyledi.

Yeni ve büyük bir risk unsuru

BBC Dünya Servisi Orta Doğu editörü Sebastian Usher

Bu, Türkler arasında gittikçe artan bir doğrudan çatışmada yeni ve tehlikeli bir yükseliş ve İdlib'deki Suriye hükümet güçleri. Her iki taraf da son birkaç hafta boyunca zarar gördü. Ancak son Türk kayıpları tehlikeli bir anda geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Esad'ın kuvvetlerine karşı, İdlib'deki Türk birliklerinin yakınındaki cephe pozisyonlarından geri çekilmezlerse büyük bir askeri operasyon düzenlemekle tehdit etti. önümüzdeki iki gün.

Şimdilik bunun olduğuna dair bir işaret yok. Türkiye, aldıkları kilit kasabaları geri kazanmak için bir karşı saldırı düzenledikleri için desteklediği isyancı savaşçılarına askeri desteğini artırıyor.

Celtic 1-3 Kopenhag (2-4 agg): Avrupa Ligi'nden İskoç şampiyonu

Telif hakkı

EPA

Kuzey İrlanda, ilk koronavirüs vakasını teşhis ederek İngiltere'nin toplamını 16'ya getirdi.

Yetkililer hastanın seyahat ettiğini söyledi Kuzey İtalya'dan Dublin üzerinden geldi İstiklal seo İngiltere'de bir laboratuvar tarafından onaylanacağı tahmin edilen olumlu bir sonuç gösterdi.

Sağlık yetkilileri Perşembe günü erken saatlerde İngiltere'de iki yeni virüs vakasını onayladıktan sonra geliyor.

Bu hastalar İtalya ve Tenerife'deyken virüse yakaladılar.

Kuzey İrlanda baş tıbbi memuru Dr. Michael McBride: "Kuzey'deki ilk pozitif vakayı planlıyoruz İrlanda ve bunun ne zaman olmayacağı sorusu olduğunu açıkça ifade ettik.

"Hemen yanıt vermemizi sağlayan güçlü enfeksiyon kontrol önlemleri aldık. Sağlık hizmetimiz enfeksiyonları yönetmeye alışkındır ve hazırlandığımızı garanti eder. ”

Dr McBride davanın İtalya'ya yapılan bir okul gezisine bağlı olmadığını söyledi. Kuzey İrlanda Halk Sağlığı Kurumu bunun Daha fazla yayılmayı önlemek için hastanın temaslarını izlemek ve kontrol etmek için "hızlı bir şekilde çalışma".

Ayrıca Perşembe günü, Dünya Sağlık Örgütü salgının "belirleyici bir noktaya" ulaştığı ve "pandemik potansiyele" sahip olduğu konusunda uyardı.

İkinci bir gün boyunca Çin dışındakinden daha fazla vaka bildirildi.

'NI nüfusu riski değişmedi'

Dow 4'ten fazla düştü Koronavirüs stok routunda%

İngiltere koronavirüs için nasıl hazırlanıyor?

Coronavirus: Ne kadar endişelenmeliyiz?

Sözleşmeli olan kişi Tenerife'deki virüs Derbyshire'dan. İlçedeki bir okul, dava nedeniyle kapandı.

Diğer kişinin İngiltere'nin hangi kısmından olduğu belli değil, ancak virüsü kuzeyde daralttı İtalya.

İtalya'da şu anda yetkililerin bulunduğu 17'den fazla kişinin öldüğünü bildiren 500'den fazla koronavirüs vakası var.

'Sadece zaman meselesi'

En son pozitif test geliyor İngiltere'nin baş tıbbi memuru Prof Chris Whitty, virüsün İngiltere'deki insanlar arasında iletilmesinin "sadece bir zaman meselesi" olduğu konusunda uyardı.

Salgının yoğunlaşması durumunda, yakın okullar veya kitle toplantılarını "oldukça uzun bir süre, muhtemelen iki aydan fazla" durdurmak.

Bu arada Bakanlar Kurulu "toplu ölüm hazırlıkları hakkında yerel makamlarla iletişim halinde. ", BBC Newsnight bunu anlıyor.

Medya altyazısı

BBC'den Hugh Pym'e, doğrudan test tesisinin nasıl çalıştığına dair özel bir gösteri yapıldı

Konseylerden, koronavirüsten ölümler şiddetli ise, yeni - belki de kitle - buri'yi nerede bulabilecekleri de dahil olmak üzere kamu hizmetleri üzerindeki baskılarla başa çıkma planları hakkında sorular soruluyor.

27 Şubat itibarıyla, Birleşik Krallık'ta toplam 7.690 kişi virüs için test edildi.

Pozitif testi yapan 16 kişiden sekizi Çok hastaneden taburcu edildi.

Otel karantinası

Başka yerlerde, koronavirüs hit Tenerife otelde karantinaya alınan 50 Briton'un ayrılabilecekleri söylendi.

Bir 168 doktor, İtalyan bir doktor da dahil olmak üzere en az dört konuk koronavirüs için pozitif test ettikten sonra H10 Costa Adeje Sarayı otelde kendilerini izole etmeleri gerektiğini söyleyen 700 misafir arasında.

Kanarya Adaları sağlık bakanı daha önce Pazartesi günü geldi ve int gelmedi gibi toplam 130 konuk, terk edebileceğini duyurdu

Coronavirus: İran'ın şehirleri karantinaya alma planı yok, Rouhani

Telif hakkı

AFP

Resim yazısı

Türk askerleri Suriye'nin kuzeyinde isyancı kuvvetleri destekliyor

En Dijital pazarlama 22 Türk Bir Türk il valisi Suriye'nin "rejim güçleri" tarafından hava saldırısında askerlerin öldürüldüğünü söyledi.

Kuzeybatı'daki İdlib'e yapılan saldırıda birkaç kişinin daha yaralandığını söyledi. . Diğer raporlar ölümü daha da artırdı.

Türkiye cumhurbaşkanı grevden sonra üst düzey bir güvenlik toplantısı düzenledi.

Suriye kuvvetleri, İdlib'i desteklediği isyancılardan geri almaya çalışıyor Türk askerleri.

İdlib savaşı neden önemli?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye kuvvetlerinin Türkiye'nin askeri gözlem noktaları kurduğu konumlardan geri çekilmesini istiyor.

İlerlemelerini durdurmazlarsa Suriye hükümet güçlerine saldırmakla tehdit etti.

Ancak Suriye hükümeti ve müttefiki Rusya, üzerinde anlaşmaya varılan ateşkes hatlarına geri dönme talebini reddetti 2018.

Medya altyazısı

İzleyin: Türkiye savunma bakanlığı ülkesinin Suriye'ye yönelik tehdidini yineliyor

Rusya da Türkiye'yi 2018 ateşkesini ihlal etmekle suçladı isyancıları ateşle destekledi.

İngiltere merkezli monitör, Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Perşembe akşamı hava olaylarında en az 34 Türk askerinin öldürüldüğünü söyledi Trike.

Yaralılar tedavi için Türkiye'ye getirildi, dedi Doğan.

NATO üyesi Türkiye, Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu'nun NATO Sekreteri ile görüştüğünü söyledi. General Jens Stoltenberg.

Perşembe günü erken saatlerde Erdoğan, İdlib'deki hava saldırısında üç Türk askerinin öldürüldüğünü söyledi.

Türkiye savunma bakanlığı, bu olaya Suriye'nin "rejim hedeflerine" çarpması.

En son çatışmalar, Türkiye destekli isyancıların stratejik şehir Saraqeb'i Perşembe günü Suriye hükümet güçlerinden aldıklarını söyledikten sonra geldi.

Medya başlık

Suriyeli mülteci aileler güvenlik arayışlarında

Çatışma, Aralık ayından bu yana yaklaşık bir milyon Suriyeli evlerinden sürdü. BM, İdlib için tam kapsamlı bir savaşın "kan banyosu" na yol açabileceğini söyledi.

Reuters haber ajansı Perşembe günü üst düzey bir Türk yetkiliden Türkiye'nin sınır muhafızlarını durdurmaya karar verdiğini ve Suriyeli mültecilerin Avrupa'ya ulaşmaya çalışmasını önlemek. Ancak, bu resmi olarak doğrulanmadı.

Rusya, BM Güvenlik Konseyi'nde kuzey Suriye'de insani bir ateşkes çağrısını reddetti.

Belçika ve Almanya'dan yapılan açıklamaya cevap verme sivillerin öldürülmesinin durması gerektiğini, Rusya büyükelçisi tek çözümün ülkeden terörist dediklerini kovalamak olduğunu söyledi

İskoç bakanlar, Trump servetini soruşturmaya çağırdı

Medya altyazısı

Trump, Organik seo koronavirüs yanıtından sorumlu tutuyor

Başkan Donald Trump, ABD hükümetinin koronavirüs salgınına tepkisini koordine etmek üzere Başkan Yardımcısı Mike Pence'i atadı. br />
Her iki adam bir Beyaz Saray haber konferansına Amerikan halkının riskinin çok düşük olduğunu söyledi.

Duyuru, ortaya çıkan koronavirüsün neden olduğu enfeksiyonun yeni vakaları olarak geldi. Çin, dünya çapında hızlı bir şekilde yayıldı.

ABD'deki 60. davanın ilk kez ABD topraklarında meydana geldiği.

Kaliforniya'da kimliği belirsiz kişinin "hayır Konuyla ilgili seyahat geçmişi veya bilinen başka bir hastaya maruz kalma "dedi. Hastalık Kontrol Merkezleri (CDC).

ABD koronavirüs konusunda ne kadar endişeli olmalı?

Ne kadar yakın olmalı? bir salgına mı gidiyoruz?

Bilmeniz gerekenler

Basına hitap eden Bay Trump, ABD'nin koronavirüs ile başa çıkabileceğine olan güvenini ifade etti.

"Biz çok, çok hazırız Bu, "Bay Trump, Bay Pence'ın" bunun için belirli bir yeteneği olduğunu "da sözlerine ekledi.

Araştırmacılar bir aşıyı" hızla geliştiriyorlardı "diye devam etti.

Medya altyazısı

Coronavirus: Beş ülke, beş yanıt

Bununla birlikte, Ulusal Alerji ve Enfeksiyon Hastalıkları Enstitüsü Müdürü Anthony Fauci, bir aşı yapılmasını beklemediğini söyledi. en erken bir buçuk yıl için hazır.

Basın toplantısı, Trump'ın daha önce medyanın koronavirüs üzerindeki gereksiz alarmı başlattığını bir tweet ile önerdiği için eleştirildiği için geldi. Caronavirüs'ün [sic] olabildiğince kötü görünmesini sağlamak için "

" ABD çok iyi durumda! " Tweet attı.

Ancak haber konferansında Bay Trump, virüsün yayılması durumunda ABD'nin hazırlaması gerektiği konusunda uyardı. "Toplumumuzun her yönü hazırlanmalı," dedi.

Virüsün ABD'ye yayılmasının daha önce "ne zaman" ve "değil" meselesi olduğunu daha önce uyaran halk sağlığı yetkilileriyle çelişti. Trump gazetecilere verdiği demeçte,

"Bunun kaçınılmaz olduğunu düşünmüyorum." demişti.

ABD'ye belirli uçuşları içeren enfeksiyon sayısını sınırlama kararlarını verdi.

Medya altyazısı

Koronavirüsün yayılmasını önlemek için kendi kendine izole etmenin beş yolu

ABD sağlık sekreteri Alex Azar, Ev, daha iyi hastalık gözetimi, yerel yönetim müdahale koordinasyonu, terapötiklerin geliştirilmesi ve maskeler gibi kişisel sağlık koruma ekipmanlarının üretiminin arttırılması da dahil olmak üzere beş önceliğe odaklanmak için bir plan geliştirdi.

Daha fazla ABD vakası olacak Azar beklediğini söyledi.

Eleştirmenler, Bay Pence'in yeni görevini hızla kınadılar ve birkaç kişi daha önce en kötü HIV krizini ele aldığı için eleştirildiğini belirterek Indiana tarihinde 2015 yılında eyalet valisi olduğu zaman.

Başlangıçta sağlık danışmanlarının savunduğu temiz iğne değişimine karşı çıktı. Tıp dergileri daha sonra, programın daha önce yürürlüğe girmesi durumunda salgının yavaşlatılabileceği sonucuna vardı.

Twitter'da eleştirmenler, yeni görevine muhalefet etmek için "Pencedemic" hashtagini kullandılar.

Sorunuzu koronavirüs ile ilgili cevaplayabilir miyiz?

İşte ne

Kamyon Fife A92 üzerinde arabasına çarptıktan sonra polis memuru havaya uçtu

Telif hakkı

MALCOLM RODGER

Resim yazısı

Malcolm Rodger, seks suçlusu Bill Kelly nedeniyle nasıl "tuzağa düşmüş, donmuş ve korkmuş" hissettiğini anlattı
Organik seo Eski bir genç futbolcu, İskoçya'dan İngiltere'ye kaçakçılık yaptıktan sonra kötü şöhretli bir pedofil tarafından cinsel tacize uğradığını iddia etti.

Malcolm Rodger, eski teknik direktör Barry Bennell tarafından saldırıya uğradığını söyledi. Hükümlü seks suçlusu Bill Kelly tarafından kendisine tanıtılıyor.

Ayrıca BBC Radio Scotland'ın John Beattie ile olan Drivetime'a İspanya'da bir turnuva sırasında istismar edildiğini söyledi.

İskoç Futbol Federasyonu şu anda tarihi kötüye kullanımı araştırıyor.

Bir sözcü şöyle dedi: "İskoç FA, İskoç futbolunda cinsel istismarla ilgili nihai raporu bekliyor ve bundan önce herhangi bir yorum yapmak uygun olmaz."

Resim yazısı

Malcolm Rodger, 13 yaşındayken Batı Lothian'da başarılı bir gençlik takımı için oynadı.

İsimsizliğinden feragat eden Bay Rodger, na Onu geçen yıl hapsedilen eski Celtic Boys Kulübü koçu Jim McCafferty olarak kötüye kullanan üçüncü bir adam.

Eski asker, Channel Four News ile yaptığı röportajda çileğini de tanımladı. >
İskoç Futbolunda Cinsel İstismarın Bağımsız Gözden Geçirilmesi lideri Martin Henry, programa sadece geçen ay insan ticareti kanıtı elde ettiğini söyledi.

Resim yazısı

Bennell, Crewe Alexandra ve Manchester City'nin gençlik ekiplerinde çalıştı

Bay Rodger, Batı Lothian'daki Uphall Saints Boys 'Club'a imza attığında 13 yaşındaydı.

Takım çok verimli geçti kupa kazananları ve profesyonel taraflar için bir besleyici kulübü olarak görev yaptı.

Antrenörü, daha sonra 22 yıllık bir süre boyunca 12 kurbana karşı cinsel suçlar kataloğu için hapse atılacak olan Bill Kelly adında bir adamdı.

Bay Rodger: "O (Kelly) başlangıçta aileme bol bol yetenek gösterdiğimi söyledi, ancak fazladan eğitim benim için daha fazla kapı açılmasını ve potansiyel profesyonel kariyer.

"Açıkçası o genç, hassas, bilinmeyen yaşta başıma ne olduğunu bilmiyordum.

" Sonra bulunduğum bir ortama yerleştirildim Tuzağa düşmüş, donmuş, korkmuş, nereye döneceğini bilmiyordu.

"O ve başkalarının beni kötüye kullanmaya devam ettikleri iki yıl boyunca karakterimi etkili bir şekilde değiştirdi."

Barry Bennell cezası: Mağdurlar yıkık hayatlardan bahsediyor

Jim McCafferty: Futbol yıldızı hayalleri üzerine avlanan istismar

Futbolun çocuk seks istismar skandalı: Bir zaman çizelgesi

1984'te ekip Blackpool'a gitti ve Bay Rodger, Bill Kelly'nin onu Barry Bennell ile tanıştırdığı sahil kasabasında olduğunu söyledi.

Bennell 2018'de bir hakim tarafından "şeytan" olarak tanımlandı enkarne "1979 ve 1991 yılları arasında 50 çocuk cinsel istismarı için 31 yıl hapis cezasına çarptırıldığı için.

Geçen yıl Manchester City, eski antrenörün kurbanlarını telafi etmek için bir çocuk cinsel istismar kurbanı ödeme planı oluşturdu,

Bay Rodger Avukatına iki açıklamada ayrıntılı olarak sunulan deneyimlerinin, onları "gözle görülür şekilde üzgün" olarak okuyanlardan bazılarını bıraktığını söyledi.

Kelly'nin iki mevsim boyunca onu 30 kez kötüye kullandığını tahmin ediyor

Bay Rodger, "Beni uluslararası bir futbol turnuvası için İspanya'ya götürdü ve 10 gün boyunca sürekli olarak istismar etti.

" O sırada beni Barry Bennell'le ikinci kez tanıştırdı ve temelde ayağa kalktı ve Barr'ı korudu

Yasadışı uyuşturucular 'pizza kadar kolay'

Telif hakkı

PA MEDYA

Heathrow Havalimanı'nda üçüncü bir pist için tartışmalı planlar mahkeme kararından sonra şüphe uyandırdı.

Hükümetin kararı Temyiz Mahkemesi, genişlemenin yasalara aykırı olduğu için İstiklal seo taahhütlerini dikkate almadığını söyledi.

Heathrow karara itiraz edeceğini, ancak hükümetin itiraz etmeyeceğini söyledi. >
Yargıçlar gelecekte İngiltere'nin iklim politikasına uyduğu sürece üçüncü bir pistin devam edebileceğini söyledi.

Dava çevre grupları, konseyler ve Belediye Başkanı tarafından getirildi Yargılamadan sonra BBC çevre analisti Roger Harrabin,

Yargılamadan sonra "mahkeme salonu dışındaki çevrecilerden şamatalar ve jubilasyon atlamaları" olduğunu bildirdi. Hükümetin karara itiraz etmeyeceğini.

Image Copyright @grantshapps

@GRANTSHAPPS

Rapor

İçinde bir röportaj, o s genişlemenin devam edip etmeyeceğine "Heathrow ve mahkemelerin" karar vermeleri için yardım.

"Bu hükümet Başbakan'dan havalimanının genişlemesine kadar kesinlikle kararlıdır, ancak, Genişlemenin çevre dostu olduğundan emin olun "dedi.

Heathrow CEO'su John Holland-Kaye, havaalanının Yargıtay'daki mahkemenin kararına itiraz edeceğini söyledi:" Temyiz mahkemesinin bunu aldığını düşünüyoruz Yanlış ".

" Çok güçlü bir yasal vakamız var ve bunu çok sıkı bir şekilde yapacağız, "dedi.

Bu arada Heathrow'un hükümet, "genişlemenin iklim değişikliği konusunda Paris anlaşmasına uygun olduğunu gösterebileceğimizden emin olmak için" politikasını gözden geçirdi.

"Bu sorunun düzeltilebilir olduğundan eminiz ve hükümetin İngiltere'nin ihtiyaç duyduğu genişletilmiş Heathrow'a binmesini ve teslim etmesini "diye ekledi. "Heathrow genişlemesi olmadan küresel İngiltere olmayacak."

Heathrow genişlemesi: Üçüncü pist planı nedir?

İklim değişikliği nedir?

Davayı getiren çevre gruplarından biri olan Dünya'nın arkadaşları, kararın "iklim adaleti için kesinlikle çığır açan bir sonuç" olduğunu söyledi.

Kampanya grubunun yasal başkanı Will Rundle, "Bu karar, iklim değişikliğini tüm planlama kararlarının merkezinde tutmak için heyecan verici daha geniş etkilere sahiptir.

" Geliştiricilerin ve kamu otoritelerinin, iklim etkisi söz konusu olduğunda dikkate alınması gereken zaman Onların zararlı gelişmeleri. "

Telif hakkı

REUTERS

Greenpeace, hükümetin" Heathrow'un genişleme planlarını kalıcı olarak topraklaması "gerektiğini söyledi.

İngiltere'nin genel müdürü John Sauven, "Üçüncü pist maliyetler, gürültü, hava kirliliği, habitat kaybı ve erişim eksikliği konusunda zaten dizlerinin üstünde ve şimdi Heathrow'un başka bir impo temizlemek için zor bir engel.

"Boris Johnson şimdi Heathrow'u sefaletinden çıkarmalı ve üçüncü pisti bir kez ve herkes için iptal etmelidir. Hayır, kıvılcım yok, yalan yok, U dönüşü yok. ”

Milletvekilleri 2018'de Heathrow'un genişlemesini desteklemek için o sırada Boris Johnson o sırada ülke dışına çıktı.

Başbakan olmadan önce, Johnson 2015 yılında Heathrow'da "buldozerlerin önüne uzanıp binayı durdurun, üçüncü pistin inşasını durdurun" sözü verdi.

Bu karar uçacak Dünya çapında 747'den daha hızlı.

Dünyada giderek daha fazla politikacı, ekonomilerini iklimini nötr hale getirme sözü veriyor, ancak Temyiz Mahkemesi hakimleri bu niyetin tam olarak ne anlama geldiğini gösterdi.

Şu andan itibaren, e

Polis memuru A92 kazasında ağır yaralandı

Telif hakkı

MALCOLM RODGER

Resim yazısı

Malcolm Rodger, seks Bedava seo Bill Kelly nedeniyle nasıl "tuzağa düşmüş, donmuş ve korkmuş" hissettiğini anlattı

Eski bir genç futbolcu, İskoçya'dan İngiltere'ye kaçakçılık yaptıktan sonra kötü şöhretli bir pedofil tarafından cinsel tacize uğradığını iddia etti.

Malcolm Rodger, eski teknik direktör Barry Bennell tarafından saldırıya uğradığını söyledi. Hükümlü seks suçlusu Bill Kelly tarafından kendisine tanıtılıyor.

Ayrıca BBC Radio Scotland'ın John Beattie ile olan Drivetime'a İspanya'da bir turnuva sırasında istismar edildiğini söyledi.

İskoç Futbol Federasyonu şu anda tarihi kötüye kullanımı araştırıyor.

Bir sözcü şöyle dedi: "İskoç FA, İskoç futbolunda cinsel istismarla ilgili nihai raporu bekliyor ve bundan önce herhangi bir yorum yapmak uygun olmaz."

Resim yazısı

Malcolm Rodger, 13 yaşındayken Batı Lothian'da başarılı bir gençlik takımı için oynadı.

İsimsizliğinden feragat eden Bay Rodger, na Onu geçen yıl hapsedilen eski Celtic Boys Kulübü koçu Jim McCafferty olarak kötüye kullanan üçüncü bir adam.

Eski asker, Channel Four News ile yaptığı röportajda çileğini de tanımladı. >
İskoç Futbolunda Cinsel İstismarın Bağımsız Gözden Geçirilmesi lideri Martin Henry, programa sadece geçen ay insan ticareti kanıtı elde ettiğini söyledi.

Resim yazısı

Bennell, Crewe Alexandra ve Manchester City'nin gençlik ekiplerinde çalıştı

Bay Rodger, Batı Lothian'daki Uphall Saints Boys 'Club'a imza attığında 13 yaşındaydı.

Ekip çok verimli geçti. kupa kazananları ve profesyonel taraflar için bir besleyici kulübü olarak görev yaptı.

Antrenörü, daha sonra 22 yıllık bir süre boyunca 12 kurbana karşı cinsel suçlar kataloğu için hapse atılacak olan Bill Kelly adında bir adamdı.

Bay Rodger: "O (Kelly) başlangıçta aileme bol bol yetenek gösterdiğimi söyledi, ancak fazladan eğitim benim için daha fazla kapı açılmasını ve potansiyel profesyonel kariyer.

"Açıkçası o genç, hassas, bilinmeyen yaşta başıma ne olduğunu bilmiyordum.

" Sonra bulunduğum bir ortama yerleştirildim Tuzağa düşmüş, donmuş, korkmuş, nereye döneceğini bilmiyordu.

"O ve başkalarının beni kötüye kullanmaya devam ettikleri iki yıl boyunca karakterimi etkili bir şekilde değiştirdi."

Barry Bennell cezası: Mağdurlar harap hayatlardan bahsediyor

Jim McCafferty: Futbol yıldızı hayalleri üzerine avlanan istismar

Futbolun çocuk seks istismar skandalı: Bir zaman çizelgesi

1984'te ekip Blackpool'a gitti ve Bay Rodger, Bill Kelly'nin onu Barry Bennell ile tanıştırdığı sahil kasabasında olduğunu söyledi.

Bennell 2018'de bir hakim tarafından "şeytan" olarak tanımlandı Enkarne "olarak 1979-1991 yılları arasında 50 çocuk cinsel istismarı için 31 yıl hapis yattığı için.

Geçen yıl Manchester City bir çocuk cinsel kurdu

Uni kabulleri, öngörülen notların kullanımını engelleyebilir

Telif hakkı

GETTY IMAGES

Eğitim Sekreteri Gavin Williamson, İngiltere'deki üst düzey yöneticilerin niteliklerini ödemek için çıraklık fonu kullanan işverenlere saldırdı.

O "Yüksek Bedava seo yöneticiler için MBA (İşletme Yüksek Lisans) kurslarını sübvanse etmek için çıraklık vergisini kullanan firmaları durdurmak istiyor.

Bay Williamson, büyük işverenler tarafından ödenen verginin iş şansından faydalanması gerektiğini söylüyor "dezavantajlı".

Kıdemli liderler için çıraklık nakit kullanımının gözden geçirilmesini emretti.

Çıraklık vergisi maaş faturanın% 0,5'ini büyük işverenlerden alıyor - Parayı becerilerini geliştirmek ve eğitim sağlamak için kullanmak niyetiyle.

Ancak plan, genç insanlara yeni fırsatlara yardımcı olmak yerine finansmana erişmek için "sahte çıraklıkların" yaratıldığı yönünde suçlamalarla karşılaştı. br />
'Sahte çıraklık' kursları hakkında uyarı

Düşük vasıflı işler çıraklık olarak yeniden adlandırılıyor
Büyük işverenler çıraklık parası harcamıyor

Mevcut işlerin çıraklık olarak "yeniden düzenlendiği" ya da paranın zaten nitelikli personele fayda sağlamak için kullanıldığı konusunda uyarılar var.

Bay Williamson, kıdemli liderler için yönetim nitelikleri üzerinde çıraklık fonu kullanma konusundaki endişeleriyle Çıraklık Enstitüsü'ne yazdı.

Resim yazısı

Çıraklık vergisi Yeni eğitim fırsatları yaratmaya yardımcı olmayı hedefliyor.

"Verginin, genellikle zaten yüksek nitelikli ve yüksek ücretli personel için MBA almak için kullanılması gerektiğine ikna olmadım." Williamson.

"Kariyere başlamak veya beceri ve fırsatları yükseltmek için fon sağlamayı tercih ederim. Bu yüzden amaçlarına ulaştığından emin olmak için kıdemli lider çıraklık standardının gözden geçirilmesini istedim. ”

Levanın para için iyi bir değer sağladığını göstermek ve gözlemlemek gerektiğini söylüyor. Dezavantajlı geçmişlerden insanların şansını artırmaya yardımcı olan çıraklık programının "ruhu".

Ancak 2018-19'da MBA'lar, MA'lar gibi nitelikleri alan 3.000'den fazla "kıdemli lider" çırak vardı. veya yönetimde MScs.

Bunlar çıraklığa başlayanların sadece küçük bir kısmını temsil ediyor, ancak Bay Williamson'ın mektubu "kesinlikle çıraklık markasının bütünlüğünü korumamız gerekiyor" diyor.

Çıraklık ve Teknik Eğitim Enstitüsü sözcüsü, devlet sekreteri tarafından talep edildiği gibi "üst düzey liderlik çıraklık standardına tekrar bakacaklarını" söyledi.

"Enstitü yerleşik bir sürece sahip izleyeceğimiz bireysel standartları gözden geçirmek için.

Coronavirus: Japonya yayılmayı durdurmak için tüm okulları kapatacak

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı

Okul kapanmaları 13 milyon öğrenciyi etkileyecek

Japonya soruyor Başbakan Shinzo Abe, tüm okulların koronavirüsün yayılmasını önlemek için Pazartesi gününden kapanacağını söylüyor.

13 Dijital pazarlama öğrenciyi etkilediği düşünülen kapanış, okul yılının Mart ayı sonuna kadar devam edecek.

Kuzey Hokkaido bölgesinde 13 kişi daha virüsü var ve ülke genelinde kümeler var.

Osaka'daki kırklı yaşlarında bir kadının bir test için pozitif test ettiği söyleniyor. Daha erken toparlanmadan sonra ikinci kez.

Bu arada, Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletindeki sağlık yetkilileri, orada iyileşen ve hastaneden taburcu olan bazı hastaların tekrar pozitif test ettiğini söylüyor.

CANLI: Olguların dünyaya yayıldığı güncellemeler

Bir salgına ne kadar yakınız?

Bilmeniz gerekenler

Coronavirus: salgın

Yetkililer Bu ülkeler hastaneden taburcu olduktan sonra eski hastaları takip edeceklerini söylüyorlar.

Diğer ülkeler ne gibi önlemler alıyor?

Küresel olarak, 40'tan fazla ülkede 80.000'den fazla insan enfekte olmuş. Yaklaşık 2.800 kişi öldü, Çin'in Hubei eyaletindeki büyük çoğunluk.

26 kişinin öldüğü İran, Tahran'da Cuma namazını iptal etti ve Çinli vatandaşların Suudi Arabistan'a girmesini yasakladı

Suudi Arabistan Arabistan, yabancı hacıların ülkeye girişini durduruyor. Bu yıl Temmuz ayında başlayan Hac hacının etkilenip etkilenmeyeceği belli değil

Avustralya, anakara Çin'den gelen yabancı ziyaretçileri yasaklıyor

İtalya, burada 14 İnsanlar öldü, 11 kasabayı karantinaya aldı

Yunanistan tüm karnaval etkinliklerini iptal ediyor

Medya altyazısı

Coronavirus: Beş ülke, beş yanıt

Ancak Dünya Sağlık Örgütü (WHO) başkanı Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus insanları panik yapmamaya çağırdı.

"Bu korku zamanı değil. Bu harekete geçmenin ve hayat kurtarmanın zamanı Gazetecilere verdiği demeçte.

Japonya neden okulları kapatıyor?

Kapanışlar Pazartesi günü yürürlüğe girecek ve bahar tatilinin sonuna kadar sürecek - tipik olarak erken Nisan.

Sayın Abe, Mart ayının ilk haftalarının virüs bulaşmasını önlemek için "son derece kritik bir dönem" olacağını söyledi.

"Hükümet sağlığa ve çocukların güvenliği "dedi.

Çin'in Bahar Şenliği tatilinden sonra anakaradaki okulları yeniden açmamaya karar verdiler ve bunun yerine yaklaşık 200 milyon öğrenciden evlerini çevrimiçi olarak takip etmelerini istediler. Hong Kong ayrıca okulları Nisan ayına kadar kapalı tutuyor.

Medya başlığı

Koronavirüsün yayılmasını önlemek için başarılı bir şekilde kendini izole etmenin beş yolu

Birçok Japonya'daki ebeveynler konser

Coronavirus: Virüslü ebeveyn Buxton okulunun kapanmasına neden oluyor

Image caption

Okul, kapatma kararının sağlık görevlilerinden bağımsız olarak alındığını söyledi

Derbyshire'daki bir okul, ebeveynleri "ebeveynlerimiz arasında doğrulanmış bir koronavirüs vakası konusunda uyartıktan sonra kapatıldı Nüfus ".

Buxton Burbage İlköğretim Okulu Bedava seo gecesi kapatmanın, kapatılması gereken derin temizlik için ihtiyati bir önlem olduğunu açıkladı.

"onaylanmış bir koronavirüs vakası" nedeniyle okuldan bir mil de kapatıldı.

Hükümet tarafından açıklanan iki yeni vakadan biri olduğu anlaşılıyor.

BBC Sağlık editörü Hugh Pym, söz konusu kişinin Tenerife'deki virüsü aldığını düşündüğünü söyledi.

Zoe Milly Jones BBC'ye, birkaç ambulansın 22:45'te kasabadaki bir mülke gittiğini gördüğünü söyledi. GMT Çarşamba günü, tehlike tarzı beyaz takımlardaki sağlık görevlilerinden birinin birine yardım etmesinden önce.

Ambulansların mavi ışıkları açık olarak sahneden ayrıldığını söyledi.

Buxton Medical Practice de kapatıldı ve şu anda telesekreter mesajı şöyle diyor: "Onaylanmış bir koronavirüs vakamız var.

" Tüm uygun önlemlerin alınmasını sağlamak için Halk Sağlığı İngiltere ve CCG ile irtibat kuruyoruz. Lütfen uygulamaya gelmeyin. "

Resim yazısı

Zoe Milly Jones, Twitter'da Buxton'da ambulans konvoyunun bir videosunu yayınladı

Okulda bir oğlu olan BBC Radyo Derby muhabiri Matt Barlow, ebeveynlerin Çarşamba gecesi kapanması konusunda uyarıldığını ve daha önce başka bir güncellemenin gönderildiğini söyledi.

Ebeveyn olmadan tatilde olduğunu söyledi. Çocuk ve öğrenci Pazartesi ve Salı günleri okula devam etmişti.

Ebeveyn okula etkilenen bir bölgeye seyahat ettiklerini söylediğinde, Çarşamba günü çocuğu okuldan uzak tutma kararı alındı. />
Daha sonra okul, çarşamba akşamı ebeveynin durumunun kötüleştiği konusunda bilgilendirildi ve tam bir kapanışın gerekli olduğuna karar verildi.

İsmini vermek istemeyen başka bir ebeveyn BBC'ye söyledi Radyo Derby: "Bence okul çok mantıklı bir karar verdi.

" [Koronavirüs] çok uzak bir şey gibi gözükmesi şaşırtıcıydı. ”

Resim yazısı

Uyarı yazıldı okulun baş öğretmeni Anthony Tierney tarafından on

Derbyshire İl Meclisi bunun "Halk Sağlığı İngiltere'den onay istediğini" söyledi.

"Daha kısa sürede daha fazla bilgi vereceğiz, "Bir sözcü söyledi.

Analiz

BBC Radyo Derby Matt Barlow tarafından

Kapanma kararı okul yönetimi tarafından verilen bağımsız bir karardı, Sağlık görevlileri tarafından onlara zorlanmak yerine.

Ancak okulda bir çocuğu olan bir ebeveyn olarak kendim için mantıklı bir önlem gibi görünüyor - ve bunu kendilerine aldıklarına güveniyor Bu kemer ve parantez eylemini takın.

Okulda çocuklu diğer birkaç ebeveynle konuştum ve bana neler olduğu konusunda gergin olduklarını söylediler.

Hala çok fazla bilinmeyen var - bu kişi kim?

İklim kampanyaları Heathrow genişleme davasını kazandı

Telif İngilizce seo

PA MEDYA

Heathrow Havalimanı'nın üçüncü bir pist inşa etme konusundaki tartışmalı planları, mahkeme kararından sonra şüpheye düştü.

Hükümetin Heathrow'su Temyiz Mahkemesi, genişleme kararının yasadışı olduğunu çünkü iklim taahhütlerini dikkate almadığını söyledi.

Heathrow karara itiraz edeceğini, ancak hükümetin itiraz etmeyeceğini söyledi.
< Br /> Yargıçlar gelecekte İngiltere'nin iklim politikasına uyduğu sürece üçüncü bir pistin devam edebileceğini söyledi.

Dava çevre grupları, konseyler ve Londra Belediye Başkanı tarafından getirildi BBC çevre analisti Roger Harrabin, kararın ardından "mahkeme salonunun dışındaki çevrecilerden kepçeler ve sevinç atlamaları" olduğunu bildirdi. BBC çevre analisti Roger Harrabin bildirdi.

Ulaştırma Sekreteri Grant Shapps, Hükümet karara itiraz etmeyecek.

Rapor

Ancak Heathrow, mahkemenin Yargıtay'daki kararına itiraz edeceğini söyledi, Heathrow sözcüsü, "başarılı olacağımızdan emin olduğumuzu" söyledi.

"Bu arada, mahkemenin gündeme getirdiği sorunu çözmek için hükümetle birlikte çalışmaya hazırız." dedi. br />
"İngiltere'nin en büyük limanı ve tek merkezi olan Heathrow'u genişletmek, başbakanın küresel İngiltere vizyonunu başarmak için şart. Gezegenin geleceğini tehlikeye atmadan doğru şekilde yapacağız. ”

Heathrow genişlemesi: Üçüncü pist planı nedir?

İklim değişikliği nedir?

Davayı getiren çevre gruplarından Dünya'nın dostları, kararın "iklim adaleti için kesinlikle çığır açıcı bir sonuç" olduğunu söyledi.

Hukuk müdürü Will Rundle kampanya grubu, "Bu kararın iklim değişikliğini tüm planlama kararlarının merkezinde tutmak için heyecan verici daha geniş etkileri var.

" Konu söz konusu olduğunda geliştiricilerin ve kamu otoritelerinin hesaba katılmasının zamanı geldi. zarar verici gelişmelerinin iklim üzerindeki etkisi. "

Greenpeace, hükümetin" Heathrow'un genişleme planlarını kalıcı olarak topraklaması "gerektiğini söyledi.

Greenpeace İngiltere genel müdürü John Sauven," The üçüncü pist zaten maliyetler, gürültü, hava kirliliği, habitat kaybı ve erişim eksikliği üzerinde dizlerinin üstünde ve şimdi Heathrow'un temizlemek için imkansız yüksek bir engeli daha var

"Boris Johnson şimdi Heathrow'u sefaletinden çıkarmalı ve üçüncü pisti bir kez ve herkes için iptal etmelidir. Hayır, kıvılcım yok, yalan yok, U dönüşü yok. ”

Milletvekilleri 2018'de Heathrow'un genişlemesini desteklemek için ezici bir çoğunlukla oy kullandılar. Boris Johnson başbakan olmadan önce 2015'te önünde yatmaya söz verdi" Bu buldozerlerden binayı durdurun, Heathrow'daki üçüncü pistin inşasını durdurun.

Bu karar, dünya çapında 747'den daha hızlı uçacak.

Daha fazla ve daha fazlası Dünya çapındaki politikacılar ekonomilerini iklimini nötr hale getirme sözü veriyorlar, ancak Temyiz Mahkemesi hakimleri bu niyetin tam olarak ne anlama geldiğini gösterdi.

Bundan böyle, Birleşik Krallık'taki tüm altyapı harcama kararları, 2050 yılına kadar neredeyse sıfır emisyonu zorunlu kılan İklim Değişikliği Yasası'na uymuyor.

Milletvekillerinin 2050 hedefine kaydolduklarında amaçladıkları belli değil, ancak bugünün mahkeme kararında,

Başbakan karara itiraz etmemeye karar verirse, havacılık açılımını da sorgulayabilir. sion in o