3 Nisan 2020 Cuma

Coronavirus: Christopher Eccleston, NHS'ye şiirsel bir övgü okuyor

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı

Brighton sahilinde güneşli bir hafta sonu geleneksel olarak büyük kalabalıklar gören bir yer

Polis, güneşli hava koşullarının kalabalığa parklara ve güzellik noktalarına çekilmesi Facebook seo verdiği için bu hafta sonu kilitlenmenin "en büyük zorluklarından biri" ile karşı karşıya.

Sussex Polisi ve Suç Komiseri Katie Bourne BBC subaylarının halka "orada takılmayı" ve gereksiz seyahatlerden kaçınmalarını söylediler.

Bakanlar "evde kalmanın" bir istek değil bir talimat olduğunu söyledi.

Ve kıdemli sağlık görevlileri insanları koronavirüsten ölen iki hemşire uğruna seyahatten kaçınmaya çağırdı.

Bu hafta sonu bazı bölgelerde sıcak hava tahmini yerel konseylerden, turizm patronlarından ve insanları kalmaya çağıran polisin uyarılarına yol açtı sahil bölgelerinden, milli parklardan ve diğer ziyaretçi yerlerinden uzakta.

Pazar günü, tahminciler güneydoğu İngiltere'de 20C'nin yüksek bir sıcaklığını, İskoçya'nın güneyindeki e Midlands sırasıyla 16C ve 19C'ye ulaşabiliyordu.

"Bu hafta sonu polislik için şimdiye kadarki en büyük zorluklardan biri olacak," dedi Bourne BBC Newsnight'a.

" Çok şey yaşadık, çok yıkıcı ama pes etmeyelim, orada asılı kalalım. Bu kolektif bir çaba, nihayetinde hayat kurtarmak ve NHS ve diğer acil servislerimizi zorlamamakla ilgili. "

BASİT BİR REHBER: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİM KAÇINMAK: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

ARAÇ ARACI: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

HARİTALAR VE GRAFİKLER: Salgın için görsel rehber

STRES: Akıl sağlığınıza nasıl bakacaksınız

En son rakamlar İngiltere'de Cuma günü 684 ölümle birlikte 3.605 kişinin öldüğünü gösterdi. 38.168 dava doğrulandı.

Sağlık Bakanı Matt Hancock Cuma günü 10 No'lu brifingde şunları söyledi: "Şimdi disiplinimizi rahatlatamayız. Eğer yaparsak insanlar ölecek. ”

Bay Hancock evde kalmak ve hayatları korumak için tavsiyenin" bir talep değil - bir talimat olduğunu "söyledi.

Rapor

Virüs ile iki hemşirenin ölümünden sonra, İngiltere baş bakım görevlisi Ruth May Areema Nasreen ve Aimee O'Rourke şöyle dedi: "Lütfen onlar için evde kalın."

Kamu hizmetinin eski başkanı Lord Kerslake, Newsnight UK'ye kilitlenmeyi sürdürmek için "kritik bir an" olduğunu söyledi ancak "% 90 ikna ve% 10 icra" yoluyla yapılması gerektiğini söyledi.

Kilitleme kuralları nelerdir?

Resim yazısı

Polis, halka gereksiz seyahatlerden kaçınmasını söyledi

Koronavirüsün yayılması, hiç kimsenin "makul bir mazeret olmadan" evini terk edemeyeceği anlamına gelir. Makul mazeretler şunları içerir:

Shoppi

İngiltere'de yılda 1,2 milyar ton malzeme kullanılıyor

Telif hakkı

AFP

Resim yazısı

Gelecek için ihtiyacımız olan altyapı daha iyi otoyollar veya geniş bant süper otoyollar mı?

English seo krizinin ardından, İngiltere'de yaşama, çalışma ve seyahat etme şeklimizi değiştirecek, diyor AA.

Seyahat talebinde kalıcı bir düşüş öngörüyor çünkü insanlar Kriz sırasında evde çalışan teknolojiyi kullanmayı öğrendi.

Etkileri, taşıt ve hükümet finansmanı için çok derin.

Şansölye şu anda tıkanıklığı azaltmak için 27 milyar £ harcamayı planlıyor HS2'de yollar ve £ 100 milyar - ancak talep düşerse buna gerek olmayabilir.

AA Başkanı Edmund King, koronavirüs tarafından zorlanan kilitlenme sırasında çalışacak kadar şanslı insanlardan alınan anekdot kanıtlarının altyapı fonlarının olduğunu öne sürüyor Evde çalışmayı desteklemek için genişbantta daha iyi harcanabilir.

İşiniz gezegen için kötü ise?

HS2 maliyetleri 'taşındı' diyor derleme yazarı

' Noel gibi yollar '

BBC News'e şunları söyledi: "Muhtemelen gelecekte geniş bantlara daha fazla yatırım yapmalıyız çünkü mevcut krizin gösterdiği şey şirketlerin çoğunun evden çalışmaya devam edebilmesidir ve Daha verimli olun. "

Ancak hükümetin eski altyapı çar Andrew Adonis, ev işlerindeki artış nedeniyle trafikte kalıcı bir düşüş öngörmenin çok erken olduğunu söyledi.

Bize şöyle dedi: "Birçok kişi Skype ve Zoom'u nasıl kullanacağını düşünüyor, bu da verimliliği artırabilir - ancak diğer yandan ofise geri dönmek için sabırsızlanıyorum.

“İngiltere'deki nüfus artışına karşı koymak için seyahat talebinin yeterince düşüp düşmeyeceğinden şüpheliyim.” Daha fazla insan genellikle daha fazla seyahat demektir.

Diğer uzmanlar, yol programı ve HS2 demiryolu projesinin on yıl boyunca beklemeye alınması için çağrıda bulunuyorlar, böylece bakanlar para israf etmediklerinden emin olabilirler.

Yolcular, krizden sonra haftada sadece bir gün evden çalışarak ya da daha sonra gidip gelmediklerini söylüyorlar, yollar okul tatillerinde olduğu kadar boş olacak.

Ulaşım Altyapı planları hurdaya çıkarıldı veya ölçeklendirildi, bu da virüsün neden olduğu kamu maliyesindeki kaçınılmaz körfezin tıkanmasına yardımcı olabilir.

Bay King şöyle devam etti: “Gerçekten olağanüstü. Kilitlenmeden bu yana her gün Noel Günü gibidir.

"Sadece toplantı yapmak için otoyollarda yukarı ve aşağı seyahat eden insanlar verimsiz, pahalı ve çevre için iyi değil. Sanırım karayolu, demiryolu ve gerçekten otobüs kullanımı Bu krizden sonra azaltılacak. ”

Bu 'Arka Cam' hissi

Leeds Üniversitesi Ulaştırma Araştırmaları Birimi'nden Prof Greg Marsden, hükümetin karayolları programını destekleyen trafik büyüme tahminlerini söyledi Yılda% 1 - yani 2055 yılına kadar% 35 idi.

BBC News'e, Covid-19'dan sonra trafikte gerçek bir düşüşün daha olası olduğunu söyledi.

: "Covid-19 krizinden sonra trafik seviyelerindeki olası düşüş, yol genişletme programını ertelememiz ve bunun yerine toplu taşımayı yeniden inşa etmek ve daha fazla aracımızı sıfır emisyona dönüştürmemiz gerektiği anlamına geliyor."

O ayrıca t

NHS, Nightingale hastanesine gökkuşağı resimleri göndermeyin diyor

Telif hakkı

PA MEDYA

Resim Organik seo
Matt Hancock ve İngiltere'nin baş hemşirelik görevlisi Ruth May insanlara içeride kalmalarını söyledi

Bu hafta sonu evde kalmak bir talimat ve "bir istek değil", dedi Sağlık Sekreteri Matt Hancock, ülkeyi koronavirüste güncellediğinden, 10 numaralı brifingde konuşan Hancock, Bu hafta sonu bazı bölgelerde sıcak havanın tahmin edilmesine rağmen "hastalık hala yayılıyor" dedi.

İngiltere'nin baş hemşirelik görevlisi Ruth May da hastalıktan ölen iki hemşireye haraç ödedi. >
"Lütfen onlar için evde kalın," dedi insanları.

36 yaşındaki Areema Nasreen, koronavirüs ile haftalarca yoğun bakım harcamış, 39 yaşındaki Aimee O'Rourke ise Bayan hastanede çalıştığı hastane.

"Bizden biriydik, onlar benim mesleğimden biriydi, NHS ailesinden." "Daha fazla olacağından endişeleniyorum ve bugün onları onurlandırmak ve hizmetlerini tanımak istiyorum."

En son rakamlar, İngiltere'de 684 kişinin daha öldüğünü gösterdi. toplam 3.605. 38.168 doğrulanmış vaka var.

İskoçya'da ölüm sayısı 46 arttı, Galler'de 24 kişi daha öldü. NI'de, koronavirüs ile ölen insan sayısı 12 arttı.

Basit bir rehber: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİMDEN KAÇININ: İzolasyon ve egzersiz

ARAÇ ARACI: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

HARİTALAR VE GRAFİKLER: Salgın için görsel rehber

STRES: Nasıl yapılır Zihinsel sağlığınıza bakın

Yakın zamanda virüsü kasıp kavurduktan sonraki yedi günlük öz izolasyonunu sona erdiren Bay Hancock, "Şimdi disiplinimizi rahatlatamayız. Eğer yaparsak, insanlar ölecek.

"Hepimizin bildiği tavsiyelerle bitiriyorum. Bu tavsiye bir talep değil - bir talimattır.

"Evde kalın, hayatları koruyun ve sonra üzerimize düşeni yapacaksınız."

Resim yazısı

Kent Margate'deki bir hastanede çalışan Aimee O'Rourke "son derece yetenekli" olarak tanımlandı

Uyarı, yerel konseylerden, turizm patronlarından ve polisleri insanları Paskalya tatilleri başladığında ve sıcak hava beklendiği için güzellik noktalarından uzak durun.

Bay Hancock, İngiltere'nin mevcut ilaçların Covid- tedavisini tedavi etmek için nasıl değiştirilebileceğini araştıran üç ulusal klinik çalışma kurduğunu söyledi. 19.

Denemelere katılmak için daha fazla hastaya ihtiyaç duyulduğunu sözlerine ekledi - ancak İngiltere'nin baş sağlık görevlisi yardımcısı daha sonra insanların kendilerini uygulayamayacağını ve hastaları sevk etmenin doktorlara bağlı olduğunu açıkladı. br />
'Hemşireler için evde kalın'

Bayan May da halka evde kalmak için çağrıda bulundu: "Bu hafta sonu çok sıcak olacak ve çok olacak dışarı çıkmak cazip ve o yaz ışınlarının tadını çıkarın.

"Ama lütfen Aimee ve Areema'yı hatırlamak istiyorum. Lütfen onlar için evde kalın. "

Analiz

BBC News sağlık muhabiri Lau tarafından

Adam Schlesinger: Stacy’nin Mom söz yazarı 52 yaşında coronavirus ile öldü

Ailesi, 1970'lerin alkışlanan ünlü şarkıcısı Güneş Değil ve Bana Yalın isabetin vurduğunu Bill Withers, 81 yaşındaki kalp komplikasyonlarından öldüğünü söyledi. Associated Press'e söyledi.

Onu bir açıklamada "dünyaya bağlanmak için kalbi olan yalnız bir adam" olarak nitelendirdiler.

"İnsanlara dürüstçe konuştu ve Bedava seo

Pürüzsüz bariton vokalleri ve görkemli ruh düzenlemeleri ile tanınan 70'lerin en iyi hatırlanan şarkılarından bazılarını yazdı. Ve Beni Kullan.

Güzel Gün'de, 18 saniye boyunca yüksek bir E tutarak, ABD grafik isabetinde en uzun süren not için rekor kırdı.

Durmasına rağmen 1985'te kaydedilen şarkıları, R&B ve hip-hop üzerinde büyük bir etki olarak kaldı.

Parçasının Büyükannesinin Elleri, Blackstreet'in No Diggity'sinden örneklendi ve Eminem, hit 1997 Bonnie And'da The Two Two'yu yeniden yorumladı Cı

Lean On Me yakın zamanda Coronavirus pandemisiyle ilişkilendirildi ve birçok insan sağlık çalışanlarını desteklemek için kendi versiyonlarını yayınladı.

"Biz, Sevgili, özverili kocamız ve babamız, "dedi Withers'ın ailesi bir açıklamada.

Telif hakkı

GETTY IMAGES

" Şiiri ve müzik, insanlarla dürüstçe konuştu ve onları birbirine bağladı.

"Yaşadığı kadar özel bir hayat olarak, samimi aile ve arkadaşlara yakın, müziği sonsuza kadar dünyaya aittir. Bu zor zamanda, hayranlarının sevdiklerine sıkı sıkıya sarıldıkça müziğinin rahatlık ve eğlence sunduğu için dua ediyoruz. ”

ABD'li müzisyen Rapçi Chance övgüler verdi, şarkıcıyı" en büyük "olarak nitelendirdi ve Kendi kişisel anıları.

@chancetherapper tarafından Twitter gönderisini atla

Hatalı adam, Bill Withers gerçekten en iyisiydi. Beni Kullan, Sadece İkimiz ve Açıkçası Güzel Gün tüm zamanların en iyi şarkılarından bazıları. Kalbim onun için gerçekten acıyor, bana büyükannemin evinde kayıt oynamayı hatırlatıyor

- Chance The Rapper (@chancetherapper) 3 Nisan 2020

Rapor

@chancetherapper tarafından Twitter yazısının sonu

Rock yıldızı ve aktör Lenny Kravitz yayınladı "sesi, şarkıları ve toplam ifadesi bize sevgi, umut ve güç verdiğini" söyledi.

Rapor

Beach Boys beyni Brian Wilson "duymak çok üzücü" dedi hakkında bir şarkı yazarı "- ona seslenmek" geçen Bill Withers hakkında şarkı yazarı "- John Legend" hayatın onsuz aynı olmayacağını "ve müziğini eklerken.

Ve BBC Radio 2'den Trevor Nelson yıldızın müziğini yazdı

Coronavirus: Google, salgın sırasında seyahat alışkanlıklarını ortaya koyuyor

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Google serp yazısı

Koronavirüs sonrasında işçilerin daha sıkı güvenlik önlemleri için artan talepleri var

Dahili bir Amazon toplantısından sızan notlar, yöneticilerin Covid-19 krizi sırasında artan işçi huzursuzluğu ile nasıl başa çıktıklarına ışık tutuyor.

Bir avukat, bir protesto düzenleyen görevden alınmış bir işçiye odaklanmayı önerdi New York deposundaki güvenlik hakkında.

Christian Smalls, "akıllı değil veya eklemli" olarak tanımlandı.

Koşullarla ilgili daha geniş sorulardan ziyade hikaye olmalı. Avukat,

Teknoloji haber sitesi Vice'ın gördüğü ve Amazon tarafından tartışılmadığı notuna göre, genel danışman David Zapolsky şunları söyledi: "Akıllı veya eklemli değil ve basının ölçüsünde değil. bize karşı ona odaklanmak istiyorsa, sadece on beşinci kez işçileri nasıl korumaya çalıştığımızı açıklamaktan çok daha güçlü bir PR pozisyonunda olacağız. ”

Amazon, Bay Staten Island dağıtım deposunda birkaç işçinin grevine yol açan Smalls, Covid-19 için pozitif test eden bir çalışanla temasa geçtikten sonra 14 günlük bir karantinaya aykırı olduğu için kovuldu.

"Yanıtımızın ilk kısmını, organizatörün davranışının neden ahlaksız, kabul edilemez, tartışmasız yasadışı, ayrıntılı olarak davasını güçlü bir şekilde ortaya koymalı ve ancak daha sonra işçi güvenliği ile ilgili olağan konuşma noktalarımızı takip etmeliyiz," .

"Onu hikayenin en ilginç kısmı yap ve mümkünse onu bütün sendika / örgütlenme hareketinin yüzü yap."

Daha sonra kendini Vice'a savundu. "yorumları kişisel ve duygusal" dedi.

"Hayal kırıklığına uğradım ve bir Amazon çalışanının kendisini karantinaya alması için uyarıldıktan sonra tekrar tekrar tesislere geri dönerek diğer Amazonluların sağlığını ve güvenliğini tehlikeye atacağı için üzüldüm. Covid-19 virüsüne maruz kaldıktan sonra.

"Duygularımın Benimle daha iyi olun. ”

BBC, yorum yapmak için Bay Smalls ile temasa geçti ancak henüz bir yanıt alamadı.

Basit bir rehber: Kendimi nasıl koruyabilirim? ?

İLETİŞİMDEN KAÇININ: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

ARAÇ TAKIMI: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

HARİTALAR VE GRAFİKLER: Salgına görsel rehber

VİDEO: 20 saniyelik el yıkama

Protestolar yükseliyor

Amazon sendikaları tanımak için uzun süredir direnişe geçti

Bu hafta Chicago'daki bir depodaki işçiler de çalışma koşullarını protesto etmek için dışarı çıktılar. İş arkadaşlarına koronavirüs teşhisi konduğunda daha güncel güncellemeler de dahil olmak üzere patronların uğraşmak istedikleri sorunları ortaya koydular.

"Cuma günü iki hafta önce teyit edilmiş bir vaka olduğunu söylediler .. ve bize söylemeden önce gece vardiyamızı bitirmemize izin verdiler. "

İşçi liderliği: Jeremy Corbyn'in karısı onun 'aşağılandığını' söyledi

Telif hakkı

PA MEDYA

Resim yazısı

Matt Hancock ve İngiltere'nin baş English seo görevlisi Ruth May insanlara içeride kalmalarını söyledi

Bu hafta sonu evde kalmak bir talimat ve "bir istek değil", dedi Sağlık Sekreteri Matt Hancock, ülkeyi koronavirüste güncellediğinden, 10 numaralı brifingde konuşan Hancock, Bu hafta sonu bazı bölgelerde sıcak havanın tahmin edilmesine rağmen "hastalık hala yayılıyor" dedi.

İngiltere'nin baş hemşirelik görevlisi Ruth May da hastalıktan ölen iki hemşireye haraç ödedi. >
"Lütfen onlar için evde kalın," dedi insanları.

36 yaşındaki Areema Nasreen, koronavirüs ile haftalarca yoğun bakım harcamış, 39 yaşındaki Aimee O'Rourke ise Bayan hastanede çalıştığı hastane.

"Bizden biriydik, onlar benim mesleğimden biriydi, NHS ailesinden." "Daha fazla olacağından endişeleniyorum ve bugün onları onurlandırmak ve hizmetlerini tanımak istiyorum."

En son rakamlar, İngiltere'de 684 kişinin daha öldüğünü gösterdi. toplam 3.605. 38.168 doğrulanmış vaka var.

İskoçya'da ölüm sayısı 46 arttı, Galler'de 24 kişi daha öldü. NI'de, koronavirüs ile ölen insan sayısı 12 arttı.

Basit bir rehber: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİMDEN KAÇININ: İzolasyon ve egzersiz

ARAÇ ARACI: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

HARİTALAR VE GRAFİKLER: Salgın için görsel rehber

STRES: Nasıl yapılır Zihinsel sağlığınıza bakın

Yakın zamanda virüsü kasıp kavurduktan sonraki yedi günlük öz izolasyonunu sona erdiren Bay Hancock, "Şimdi disiplinimizi rahatlatamayız. Eğer yaparsak, insanlar ölecek.

"Hepimizin bildiği tavsiyelerle bitiriyorum. Bu tavsiye bir talep değil - bir talimattır.

"Evde kalın, hayatları koruyun ve sonra üzerimize düşeni yapacaksınız."

Resim yazısı

Kent Margate'deki bir hastanede çalışan Aimee O'Rourke "son derece yetenekli" olarak tanımlandı

Uyarı, yerel konseylerden, turizm patronlarından ve polisleri insanları Paskalya tatilleri başladığında ve sıcak hava beklendiği için güzellik noktalarından uzak durun.

Bay Hancock, İngiltere'nin mevcut ilaçların Covid- tedavisini tedavi etmek için nasıl değiştirilebileceğini araştıran üç ulusal klinik çalışma kurduğunu söyledi. 19.

Denemelere katılmak için daha fazla hastaya ihtiyaç duyulduğunu sözlerine ekledi - ancak İngiltere'nin baş sağlık görevlisi yardımcısı daha sonra insanların kendilerini uygulayamayacağını ve hastaları sevk etmenin doktorlara bağlı olduğunu açıkladı. br />
'Hemşireler için evde kalın'

Bayan May da halka evde kalmak için çağrıda bulundu: "Bu hafta sonu çok sıcak olacak ve çok olacak dışarı çıkmak cazip ve o yaz ışınlarının tadını çıkarın.

"Ama lütfen Aimee ve Areema'yı hatırlamak istiyorum. Lütfen onlar için evde kalın. "

Analiz

BBC News tarafından sağlık sorunları

Coronavirus: Whistleblower'in hasta güvenliği konusundaki iddiaları reddedildi

Telif hakkı

GOOGLE

Resim yazısı

İhbarcı Carmarthen'deki Facebook seo Hastanesinde kıdemli hemşire olarak çalışıyor

A kıdemli hemşirenin iddiaları personeline koruyucu dişli sıkıntısı nedeniyle kardiyak arrest sırasında koronavirüs hastalarından uzaklaşmaları söylendi.

Carmarthen'deki Glangwili Hastanesindeki bilgi uçurucu personele kişisel koruyucu ekipman (KKD) Koğuşta mevcut değil.

Fakat Hywel Dda Üniversitesi Sağlık Kurulu iddiaları reddetti.

Yönetim kurulu başkanı doğru malzemeleri bulunduğunu ve koronavirüs yolunda ilerlediğini söyledi Bakım.

I gazetesine anonim olarak konuşan kıdemli hemşire, klinisyenlerden korktuğunu ve hastaların risk altına alındığını söyledi çünkü koruma olarak sadece standart cerrahi maskeler ve plastik önlükler sağlandı.


Müdahalelere başlamak için eğitim alan personelden hastanenin başka yerlerinden bir acil tıbbi ekip çağırması istendi. Kimin yeterli KKD'ye sahip olması beklenir diye devam etti.

İmge başlığı

Sağlık kurulu başkanı İcra Kurulu Başkanı Steve Moore iddiaları reddetti

Ancak Koronavirüs ile enfekte olduktan sonra iyileşen sağlık kurulu başkanı Steve Moore, sağlık kurulunun "zorlu" tedarik zincirleriyle mücadele ettiğini ancak doğru ekipmanların yerinde olduğunu söyledi.

Çiftçiler riskten korkuyor ' Yürüyüşçülerdeki büyük artış

Cardiff Havalimanı'nın İngiltere hükümetinden daha fazla paraya ihtiyacı var '

Donörler kan vermek için daha fazla seyahat etmeye çağırdı

"Tamamen şu anki korkuyu ve endişeyi anlıyorum - ve bu şeylerin nasıl olduğunu anlayabiliyorum, "dedi.

" Bu sorunlarla başa çıkmamız ve insanları kendimize kadar güvence altına almamız gerekiyor Onlar ve hastaları için doğru olan şey açısından olabilir.

"Her zaman daha fazla [KKD] ile yapabiliriz, ancak bu dalgalanma için hazır olmakla ilgilidir - tedarik zinciri sorunlarına sahip olduğumuzdan emin olmak vaka sayısında büyük bir artış olmasını beklediğimiz zamana göre sıralandı. Şu anda doğru malzemelerimiz var. ”

Galler Kraliyet Hemşirelik Koleji müdürü Helen Whiley,“ Genellikle uygun ve yeterli kişisel koruyucu ekipman sağlanması ile ilgili bir sorun var. Elbette Galler genelinde.

"Elbette Hywel Dda'daki hükmü ile ilgili bazı sorunlar var ve bunu Galler'de yaşıyoruz.

Coronavirus: Doktorlar yaşam-ölüm kararlarını acı çekiyor

Telif hakkı

PA MEDYA

Resim yazısı

Matt Hancock ve İngiltere'nin baş hemşirelik görevlisi Ruth May insanlara içeride kalmalarını söyledi

Bu hafta sonu evde kalmak bir İngilizce seo ve "bir istek değil", dedi Sağlık Sekreteri Matt Hancock, ülkeyi koronavirüste güncellediğinden, 10 numaralı brifingde konuşan Hancock, Bu hafta sonu bazı bölgelerde sıcak havanın tahmin edilmesine rağmen "hastalık hala yayılıyor" dedi.

İngiltere'nin baş hemşirelik görevlisi Ruth May da hastalıktan ölen iki hemşireye haraç ödedi. >
"Lütfen onlar için evde kalın," dedi insanları.

36 yaşındaki Areema Nasreen, koronavirüs ile haftalarca yoğun bakım harcamış, 39 yaşındaki Aimee O'Rourke ise Bayan hastanede çalıştığı hastane.

"Bizden biriydik, onlar benim mesleğimden biriydi, NHS ailesinden." "Daha fazla olacağından endişeleniyorum ve bugün onları onurlandırmak ve hizmetlerini tanımak istiyorum."

En son rakamlar, İngiltere'de 684 kişinin daha öldüğünü gösterdi. toplam 3.605. 38.168 doğrulanmış vaka var.

İskoçya'da ölüm sayısı 46 arttı, Galler'de 24 kişi daha öldü. NI'de, koronavirüs ile ölen insan sayısı 12 arttı.

Basit bir rehber: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİMDEN KAÇININ: İzolasyon ve egzersiz

ARAÇ ARACI: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

HARİTALAR VE GRAFİKLER: Salgın için görsel rehber

STRES: Nasıl yapılır Zihinsel sağlığınıza bakın

Yakın zamanda virüsü kasıp kavurduktan sonraki yedi günlük öz izolasyonunu sona erdiren Bay Hancock, "Şimdi disiplinimizi rahatlatamayız. Eğer yaparsak, insanlar ölecek.

"Hepimizin bildiği tavsiyelerle bitiriyorum. Bu tavsiye bir talep değil - bir talimattır.

"Evde kalın, hayatları koruyun ve sonra üzerimize düşeni yapacaksınız."

Resim yazısı

Kent Margate'deki bir hastanede çalışan Aimee O'Rourke "son derece yetenekli" olarak tanımlandı

Uyarı, yerel konseylerden, turizm patronlarından ve polisleri insanları Paskalya tatilleri başladığında ve sıcak hava beklendiği için güzellik noktalarından uzak durun.

Bay Hancock, İngiltere'nin mevcut ilaçların Covid- tedavisini tedavi etmek için nasıl değiştirilebileceğini araştıran üç ulusal klinik çalışma kurduğunu söyledi. 19.

Denemelere katılmak için daha fazla hastaya ihtiyaç duyulduğunu sözlerine ekledi - ancak İngiltere'nin baş sağlık görevlisi yardımcısı daha sonra insanların kendilerini uygulayamayacağını ve hastaları sevk etmenin doktorlara bağlı olduğunu açıkladı. br />
'Hemşireler için evde kalın'

Bayan May da halka evde kalmak için çağrıda bulundu: "Bu hafta sonu çok sıcak olacak ve çok olacak dışarı çıkmak cazip ve o yaz ışınlarının tadını çıkarın.

"Ama lütfen

Coronavirus: Hemşire Areema Nasreen Covid-19 ile öldü

Telif hakkı

İstanbul seo uzmanı MEDYA

Resim yazısı

Matt Hancock ve İngiltere'nin baş hemşirelik görevlisi Ruth May insanlara içeride kalmalarını söyledi

Bu hafta sonu evde kalmak bir talimat ve "bir istek değil", dedi Sağlık Sekreteri Matt Hancock, ülkeyi koronavirüste güncellediğinden, 10 numaralı brifingde konuşan Hancock, Bu hafta sonu bazı bölgelerde sıcak havanın tahmin edilmesine rağmen "hastalık hala yayılıyor" dedi.

İngiltere'nin baş hemşirelik görevlisi Ruth May da hastalıktan ölen iki hemşireye haraç ödedi. >
"Lütfen onlar için evde kalın," dedi insanları.

36 yaşındaki Areema Nasreen, koronavirüs ile haftalarca yoğun bakım harcamış, 39 yaşındaki Aimee O'Rourke ise Bayan hastanede çalıştığı hastane.

"Bizden biriydik, onlar benim mesleğimden biriydi, NHS ailesinden." "Daha fazla olacağından endişeleniyorum ve bugün onları onurlandırmak ve hizmetlerini tanımak istiyorum."

En son rakamlar, İngiltere'de 684 kişinin daha öldüğünü gösterdi. toplam 3.605. 38.168 doğrulanmış vaka var.

İskoçya'da ölüm sayısı 46 arttı, Galler'de 24 kişi daha öldü. NI'de, koronavirüs ile ölen insan sayısı 12 arttı.

Basit bir rehber: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİMDEN KAÇININ: İzolasyon ve egzersiz

ARAÇ ARACI: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

HARİTALAR VE GRAFİKLER: Salgın için görsel rehber

STRES: Nasıl yapılır Zihinsel sağlığınıza bakın

Yakın zamanda virüsü kasıp kavurduktan sonraki yedi günlük öz izolasyonunu sona erdiren Bay Hancock, "Şimdi disiplinimizi rahatlatamayız. Eğer yaparsak, insanlar ölecek.

"Hepimizin bildiği tavsiyelerle bitiriyorum. Bu tavsiye bir talep değil - bir talimattır.

"Evde kalın, hayatları koruyun ve sonra üzerimize düşeni yapacaksınız."

Resim yazısı

Kent Margate'deki bir hastanede çalışan Aimee O'Rourke "son derece yetenekli" olarak tanımlandı

Uyarı, yerel konseylerden, turizm patronlarından ve polisleri insanları Paskalya tatilleri başladığında ve sıcak hava beklendiği için güzellik noktalarından uzak durun.

Bay Hancock, İngiltere'nin mevcut ilaçların Covid- tedavisini tedavi etmek için nasıl değiştirilebileceğini araştıran üç ulusal klinik çalışma kurduğunu söyledi. 19.

Denemelere katılmak için daha fazla hastaya ihtiyaç duyulduğunu sözlerine ekledi - ancak İngiltere'nin baş sağlık görevlisi yardımcısı daha sonra insanların kendilerini uygulayamayacağını ve hastaları sevk etmenin doktorlara bağlı olduğunu açıkladı. br />
'Hemşireler için evde kalın'

Bayan May da halka evde kalmak için çağrıda bulundu: "Bu hafta sonu çok sıcak olacak ve çok olacak

Coronavirus: 'Akıllı değil' notu Amazon'un sendika tutumunu gösteriyor

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı

Koronavirüs sonrasında işçilerin daha sıkı güvenlik önlemleri için artan talepleri var

Dahili bir Amazon toplantısından sızan notlar, yöneticilerin Covid-19 krizi sırasında artan işçi huzursuzluğu ile nasıl başa Arama motoru tutuyor.

Bir avukat, bir protesto düzenleyen görevden alınmış bir işçiye odaklanmayı önerdi New York deposundaki güvenlik hakkında.

Christian Smalls, "akıllı değil veya eklemli" olarak tanımlandı.

Koşullarla ilgili daha geniş sorulardan ziyade hikaye olmalı. Avukat,

Teknoloji haber sitesi Vice'ın gördüğü ve Amazon tarafından tartışılmadığı notuna göre, genel danışman David Zapolsky şunları söyledi: "Akıllı veya eklemli değil ve basının ölçüsünde değil. bize karşı ona odaklanmak istiyorsa, sadece on beşinci kez işçileri nasıl korumaya çalıştığımızı açıklamaktan çok daha güçlü bir PR pozisyonunda olacağız. ”

Amazon, Bay Staten Island dağıtım deposunda birkaç işçinin grevine yol açan Smalls, Covid-19 için pozitif test eden bir çalışanla temasa geçtikten sonra 14 günlük bir karantinaya aykırı olduğu için kovuldu.

"Yanıtımızın ilk kısmını, organizatörün davranışının neden ahlaksız, kabul edilemez, tartışmasız yasadışı, ayrıntılı olarak davasını güçlü bir şekilde ortaya koymalı ve ancak daha sonra işçi güvenliği ile ilgili olağan konuşma noktalarımızı takip etmeliyiz," .

"Onu hikayenin en ilginç kısmı yap ve mümkünse onu bütün sendika / örgütlenme hareketinin yüzü yap."

Daha sonra kendini Vice'a savundu. "yorumları kişisel ve duygusal" dedi.

"Hayal kırıklığına uğradım ve bir Amazon çalışanının kendisini karantinaya alması için uyarıldıktan sonra tekrar tekrar tesislere geri dönerek diğer Amazonluların sağlığını ve güvenliğini tehlikeye atacağı için üzüldüm. Covid-19 virüsüne maruz kaldıktan sonra.

"Duygularımın Benimle daha iyi olun. ”

BBC, yorum yapmak için Bay Smalls ile temasa geçti ancak henüz bir yanıt alamadı.

Basit bir rehber: Kendimi nasıl koruyabilirim? ?

İLETİŞİMDEN KAÇININ: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

ARAÇ TAKIMI: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

HARİTALAR VE GRAFİKLER: Salgına görsel rehber

VİDEO: 20 saniyelik el yıkama

Protestolar yükseliyor

Amazon sendikaları tanımak için uzun süredir direnişe geçti

Bu hafta Chicago'daki bir depodaki işçiler de çalışma koşullarını protesto etmek için dışarı çıktılar. İş arkadaşlarına koronavirüs teşhisi konduğunda daha güncel güncellemeler de dahil olmak üzere patronların uğraşmak istedikleri sorunları ortaya koydular.

"Cuma günü iki hafta önce teyit edilmiş bir vaka olduğunu söylediler .. ve bize söylemeden önce gece vardiyamızı bitirmemize izin verdiler, "filme düzenlenen protestoda bir işçi iddia etti.

" Ellerimizi yıkamak için yeterli zamanımız yok. Asla altı metre uzakta değiliz. Bu şirket arkadan çok para kazanıyor ve temizleyemiyorlar, "diye iddia etti.

Yanıt olarak Amazon

Lean On Me şarkıcı Bill Withers 81 yaşında öldü

Ailesi, 1970'lerin alkışlanan ünlü şarkıcısı Güneş Değil ve Bana Yalın isabetin vurduğunu Bill Withers, 81 yaşındaki kalp Arama motoru öldüğünü söyledi. Associated Press'e söyledi.

Onu bir açıklamada "dünyaya bağlanmak için kalbi olan yalnız bir adam" olarak nitelendirdiler.

"İnsanlara dürüstçe konuştu ve ifadelerini kullandı.

Pürüzsüz bariton vokalleri ve görkemli ruh düzenlemeleri ile tanınan 70'lerin en iyi hatırlanan şarkılarından bazılarını yazdı. Ve Beni Kullan.

Güzel Gün'de, 18 saniye boyunca yüksek bir E tutarak, ABD grafik isabetinde en uzun süren not için rekor kırdı.

Durmasına rağmen 1985'te kaydedilen şarkıları, R&B ve hip-hop üzerinde büyük bir etki olarak kaldı.

Parçasının Büyükannesinin Elleri, Blackstreet'in No Diggity'sinden örneklendi ve Eminem, hit 1997 Bonnie And'da The Two Two'yu yeniden yorumladı Cı

Lean On Me yakın zamanda Coronavirus pandemisiyle ilişkilendirildi ve birçok insan sağlık çalışanlarını desteklemek için kendi versiyonlarını yayınladı.

"Biz, Sevgili, özverili kocamız ve babamız, "dedi Withers'ın ailesi bir açıklamada.

Telif hakkı

GETTY IMAGES

" Şiiri ve müzik, insanlarla dürüstçe konuştu ve onları birbirine bağladı.

"Yaşadığı kadar özel bir hayat olarak, samimi aile ve arkadaşlara yakın, müziği sonsuza kadar dünyaya aittir. Bu zor zamanda, hayranlarının sevdiklerine sıkı sıkıya sarıldıkça müziğinin rahatlık ve eğlence sunduğu için dua ediyoruz. "

ABD'li müzisyen Rapçi Chance övgüyle önderlik etti, şarkıcıyı" en büyük "olarak nitelendirdi ve Kendi kişisel anıları.

Rapor

Rock yıldızı ve aktör Lenny Kravitz "sesinin, şarkılarının ve toplam ifadesinin bize sevgi, umut ve güç verdiğini" söyledi.

Rapor

Beach Boys beyni Brian Wilson, "Bill Withers'ın geçtiğini duymaktan çok üzüldüğünü" söyledi - ona "bir şarkı yazarının söz yazarı" diyor - John Legend ise "hayat

Ve BBC Radio 2'den Trevor Nelson, yıldızın müziğinin "bu saçma günler için bir çare" olduğunu yazdı.

" Dahi bir şarkıcı / söz yazarı idi. Bill'i duygusal hissetmeden dinleyemiyorum. "

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

1938 doğumlu Withers, altı çocuğun en küçüğüydü Babası çocukken öldü ve annesi ve büyükannesi tarafından büyüdü.

Müzik dünyasına girişi, 29 yaşındayken, Navy

Boeing uçak şirketi için tuvalet koltukları yaparak işinde vardiyalar arasında gitar çalmayı öğretti ve maaşlarını LA'daki stüdyo seanslarını ödemek için kullandı.

" Yaptığını anladım

Coronavirus: Hindistan doktorları tükürdü ve saldırdı '

Telif hakkı

MAJORITY WORLD

Resim yazısı

Hintli doktorlar, koronavirüsün yayılmasını durdurmak için fazladan saatlerce çalışıyor

Hindistan'daki birkaç sağlık Dijital pazarlama koronavirüsün yayılmasını durdurmak için savaşırken saldırıya uğradı.

Raporlar, doktorların tükürdüğünü ve evlerden kovulduğunu ve bir durumda hastaların küfürlü yönlendirildiğini söylüyor ve kadın hemşirelere karşı kaba dil.

Bazı doktorlar ve aileleri de Covid-19 ile enfekte olan hastalara maruz kaldıkları için komşuları tarafından dışlanmış durumda.

Hindistan 2.300'den fazla vaka ve en az 50 kişi öldü.

Viral hale gelen bir video, Indore şehir merkezinde kişisel koruyucu ekipman giyen iki kadın doktorda taş atma gösterdi. />
Doktorlar, saldırıya uğradıklarında Covid-19 olduğundan şüphelenilen bir kadını kontrol etmek için yoğun nüfuslu bir bölgeye gitmişlerdi.

Twitter gönderisini atla b y @Anurag_Dwary

Indore, MP'nin #COVID hastalarının% 76'sına sahip, ancak Ranipura yerlileri tekrar sağlık görevlilerine saldırdı @ChouhanShivraj @DGP_MP @ndtvindia # COVID19Pandemik #CoronaKoDhona #COVIDIOTS pic.twitter.com/GPDMEbrEBE />
-Aurag Dwary (@Anurag_Dwary) 2 Nisan 2020

Rapor

@Anurag_Dwary tarafından Twitter yazısının sonu

Rağmen yaralanan, videoda görülen doktorlardan biri olan Zakiya Sayed, olayın "görevimi yapmaktan caydırmayacağım" dedi.

"Şüpheli vakaları taramak için her zamanki turumuzdaydık, "dedi BBC'ye. “Saldırıyacağımızı hiç düşünmemiştik.”

"Daha önce hiç böyle sahneler görmemiştim. Korkutucu bir şeydi. Bir şekilde çeteden kaçtık. Yaralandım ama hiç korkmadım."

Dr Sayed ekledi: "İnsanların sağlık ekiplerine karşı tedirgin olacağından şüphelenmek için hiçbir nedenimiz yoktu."

"İnsanları güvende tutmak için çalışıyoruz. Covid-19 hastasına temas eden kişi. Sakinler bizi kızdırıp saldırıya uğradığında kişiyle konuşuyorduk. ”

Görüntü başlığı

Doktorlar istismar edildi ve saldırıya uğradı Hindistan'ın farklı bölgelerinde

Olayla ilgili olarak yedi kişi tutuklandı.

Indore'daki Covid-19 görev gücünün bir parçası olan Dr Anand Rai, BBC'ye verdiği demeçte: "Hiçbir şey sağlık ekibine yönelik saldırıyı haklı gösteremez. Ancak hükümete karşı genel güvensizliğin olduğu Müslüman egemen bir bölgede gerçekleşti."

Bölgenin son zamanlarda protestolara tanıklık ettiğini söyledi tartışmalı yeni bir vatandaş p kanunu.

"Böylece öfke yayıldı ve bu saldırının şeklini aldı. Ama nedeni ne olursa olsun, hiçbir şey, özellikle ulusal sağlık acil durumlarında doktorlara karşı şiddeti haklı gösteremez. ”Diye ekledi.

Basit bir rehber: Kendimi nasıl korurum?

İLETİŞİMDEN KAÇININ: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

HARİTALAR VE GRAFİKLER: Salgın için görsel rehber

VİDEO: 20 saniyelik el yıkama

STRESS: Akıl sağlığınıza nasıl bakacaksınız

Bu arada, kuzeydeki Ghaziabad kentindeki bir hastane de Perşembe günü haksız sahnelere tanık oldu.

Hastane en az 21 ülke çapında yüzlerce olumlu olayla bağlantılı dini bir etkinliğe katıldıktan sonra karantinadaki insanlar.

İslami vaaz grubu Tablighi Jamaat tarafından düzenlenen Delhi'deki toplantıya katılan binlerce kişi