11 Aralık 2019 Çarşamba

Neden Emma Watson gibi, Noel'de bekar olduğumuz için mutluyuz



EPA

İngiltere, ülkenin üçüncü Mum seçimleri için beş yıldan kısa bir süre içinde Perşembe günü sandık başına gidecek.

Yarışma yaklaşık 100 yıl içinde Aralık ayında yapılacak olan ilki, 2015 ve 2017 yıllarını takip ediyor.

İngiltere, Galler, İskoçya ve Kuzey İrlanda'da 650 seçim bölgesinde oy kullanma istasyonları 07:00 GMT'de açılıyor.

Anketler 22: GMT 'de kapandıktan sonra sayım hemen başlayacaktır. Çoğu sonucun Cuma sabahının erken saatlerinde açıklanması bekleniyor.

Adayların seçtiği genel seçimler için kullanılan ilk posta sistemi altında toplam 650 milletvekili seçilecek. Her bir seçim bölgesinde en fazla oyu alan kişi seçildi.

2017 yılında, Newcastle Central, anketleri kapattıktan yaklaşık bir saat sonra sonucunu açıklayan ve ilan eden ilk seçmen oldu.

İngiltere'deki seçimler geleneksel olarak dört veya beş yılda bir yapılır. Ancak, Ekim ayında milletvekilleri, uzun yıllar boyunca ikinci hızlı ankete oy verdi. 1974’ten bu yana yapılan ilk kış seçimi ve 1923’ten bu yana Aralık’ta yapılacak olan ilk seçenektir.

BBC 2019 genel seçimlerini nasıl bildirir?

Seçim için kim bekliyor? bölgem?

Parti manifestolarını karşılaştırın

18 yaş ve üstü herkes, bir İngiliz vatandaşı veya Commonwealth veya Cumhuriyet Cumhuriyeti’nin nitelikli vatandaşı olduğu sürece oy kullanma hakkına sahiptir. İrlanda ve oy kullanmak için kayıt oldunuz. Kayıt 26 Kasım'da kapandı.

BBC'deki seçim gecesini izleyin

21:55 GMTon BBC One, BBC Haber Kanalı, iPlayer ile Huw Edwards ile özel seçim gecesini izleyin

Anketler 22: 00'de kapanırken, BBC @bbcbreaking ve @bbcpolitics dahil tüm platformlarında bir çıkış anketi yayınlayacak

BBC News web sitesi ve uygulaması kapsama alanını ve gece boyunca en son analizleri yaşıyorsun

Posta kodları arama, harita ve skor tahtalarıyla geldiklerinde her seçim için sonuçları göstereceğiz

Her birini takip edin seçim sonucu

GMT'den 21:45 GMT'den Jim Naughtie ve Emma Barnett, BBC Radio 4'te canlı seçim gecesi kapsamına ev sahipliği yapacak, BBC Radio 5 gece yarısından itibaren eş zamanlı yayın için canlı olarak katılacak

Nerede oy kullanılacağına ilişkin detaylar Seçim Komisyonu web sitesinde bulunabilir ve ayrıca hanelere gönderilen oy kullanma kartlarında da listelenmiştir.

İnsanların oy kullanabilmeleri için oy kullanma kartına ihtiyaçları yoktur, ancak Yerel sandık merkezinde isimlerini ve adreslerini vermeyi İnsanlar yalnızca bir aday için oy kullanabilir veya oy pusulası sayılmaz.

Ankete katılan seçimlerdeki seçmenlerin seçmenlere, seçmenlerin ve diğer fotoğraf çekmelerinde izinsiz giriş yapmalarına izin verilmediğini hatırlattı. Yasanın ihlali.

Pek çok kişi, seçtikleri adayın isminin yanına oy vererek çoktan seçtiler - yedi milyondan fazla kişi iki yıl önce bir posta oyu kullandı. >
Posta oyu için başvuran ancak henüz Seçim Bürosu'na iade etmemiş olanların saat 22: 00'ye kadar yapmaları gerekir. Alternatif olarak, sandıkların kapanışıyla yerel oy kullanma yerlerine teslim edebilirler.

BBC'nin hava tahminlerine göre Perşembe, ülkenin beş bir köşesinde, beş derecenin en yüksek seviyelerinde, ıslak bir gün olacak Edinburgh’da santigrat, Cardiff’te dokuz, Belfast’te yedi ve Londra’da sekiz.



PA MEDIA

Resim yazısı

Oylama okullarda, kiliselerde yapılır,

Okul fonu: Bazı NI okullarında 'artık' tasarrufu mümkün değil



PA MEDYA

Resim yazısı

Dört Hane Süvari askeri, IRA'nın Hyde Park bomba saldırısında, Muhafız Değişimine girerken öldü Whitehall'daki tören Mum Hyde Park bombalamasından kurtulan bir kişi, dört askerini öldüren patlamayı anlattı.

Simon Utley 18 yaşındaydı ve ilk nöbetçi görevindeydi. Araba bombası 20 Temmuz 1982'de patladığında, Hanehalkı Süvarileri ile.

Utley, öldürülenlerden birinin kızı tarafından getirilen John Downey'ye karşı açılan sivil eylem sırasında konuştu.

2014 yılında, Bay Downey aleyhine cezai kovuşturma tartışmalı koşullarda çöktü.

Bunu yaptıktan sonra, Bay Downey'in hükümetten herhangi bir suçla bağlantılı olarak aranmadığına dair bir güvence aldığına dair bir güvence aldı.

Bay Downey hukuk davasında temsil edilmiyor.

1982'deki patlama, Squadron Quartermaster Cpl Roy Bright'ı öldürdü, 36, Lt Dennis Daly, 23, Trooper Simon Tip L / Cpl Young'un kızı Jeffrey Young, 19.

L / Cpl Young'un kızı Sarah Young, birkaç kurbanın akrabası adına Bay Downey'e karşı bir Yüksek Mahkeme davası açıyor.

Çarşamba günü Londra’da kanıt veren Bay Utley’nin sesi, mahkemeye patlama anında ne olduğunu söylerken duygularını salladı.

"Ben sürüyordum ilk korumamdı ve heyecanlandım "dedi.

" Hatırlıyorum da, sol adamla konuştuğumu hatırlıyorum, sonra ne yapacağımı soruyorum ... ve sonra bomba patladı.



GETTY / JACK TAYLOR

Resim yazısı

Simon Utley 18 yaşındaydı ve 20 Temmuz 1982'de araba bombası patladığında, Hanehalkı Süvari ile yaptığı ilk nöbetçi görevinde

"Tarif edemediğim bir sesti, ama acı veren bir sesdi çünkü kulak ağrılarımı aldı. "

Parmak izi kanıtı

Çarşamba günü erken saatlerde, mahkemeye parmak izi kanıtlarının Bay Downey'i I ile ilişkilendirdiği söylendi. RA araba bombası, 37 yıl önce Londra'daki Hyde Park'ta dört asker öldürmek için kullanılırdı.

1982 Temmuz'unda saldırıya yol açan günlerde araca ilişkin iki park biletinde beş baskı bulundu. />
Bununla birlikte, mahkeme Hyde Park saldırısına katılmayı reddettiğini duydu.

Davayı getiren akraba avukatı, mahkemeye "parmak izi delillerinin berbat olduğunu" söyledi. />


GETTY IMAGES

Resim yazısı

John Downey, kovuşturmaya maruz kalmayacağına dair güvence aldı

"[Mr Downey] 'nin cevabı yok" avukatını ekledi.

Saldırı "hassas cinayet" olarak tanımlandı.

A 20lb (9kg Çivilerle doldurulmuş ve arabanın bagajına yerleştirilen bomba, askerler Whitehall'a doğru giderken uzaktan kumandayla patlatıldı.

Avukat, amacının "soğukkanlı bir şekilde kısırlıkla öldürülmesi" olduğunu söyledi vahşet ve azami zarar - [Mr Downey] bundan sorumlu ".

" Kaçak "denilen mektuplar ben 1998'deki Kuzey İrlanda barış anlaşmasının bir parçası olarak sunuldu.

Ceza mahkemesindeki yargıç, Downey'nin yargılanmayacağına ve devam etmesinin yürütme yetkisinin kötüye kullanılması olduğuna dair bir mektuba karar verdi. >
Adli işlemler üç gün sürecek ve 2009'da 1998 Omagh bombasında ölenlerin akrabaları tarafından getirilen önemli bir davaya benziyor.

Hukuk davaları çok daha düşük. Suçlu kovuşturmalara göre ispat yükü, hakimin olasılıklar dengesine dayanarak karara varmasıyla.

Downey, Kuzey İrlanda'daki Maghaberry Hapishanesinde ve diğer suçlamalarla karşı karşıya kaldı. br /> 67 yaşındaki İrlanda Cumhuriyeti, Donegal İlçesindeki Creeslough'dan Ulster Defe'yi öldürmekle suçlanıyor

Pennsylvania'daki video oyuncularına tam üniversite bursları sunuldu

Medya başlığı

Joe Biden 'Malarkey yok' otobüs turuna çıktı

Demokratik başkanlık önderi Joe Biden, seçildiği takdirde yalnızca bir terim sunup sunmayacağını tartışmayı reddetti. Biden dedi.
Mum dönem için planlarım yok. Henüz orada bile değilim," dedi Biden.

Politico daha önce dört kişiden alıntı yaptı " Biden'le düzenli olarak konuşarak "2024'te" yeniden seçilmesi için koşacağının neredeyse düşünülemez olduğunu "söyledi.

Bay Biden, şimdi 77 yaşında, 82 yaşında olacak. Amerika hiç oturmadı octogenarian cumhurbaşkanı.

Biden'in kampanya müdür yardımcısı Kate Bedingfield, Politico öyküsündeki iddiaları reddetti.

"Bu konuda çok konuşkan oldu, bu yüzden sadece kristal olmak istiyorum Açık: Bu, kampanyanızın yaptığı bir konuşma değil, VP Biden'ın düşündüğü bir şey değil, "diye tweet yazdı.

Joe Biden'ın Iowa'daki kampanya izini

Fat ya da gerçek? Seçmenle ateşli tartışmalarda Biden

Joe Biden: John Kerry cumhurbaşkanlığı teklifini onayladı

2020'de Trump'a kim katılacak?

Sadece iki ABD başkanı bir dönem rehin verilmiş ve muhafaza edilmiştir: James K Polk (1845-49) ve Rutherford B Hayes (1877-81). Öyleyse William Henry Harrison da yaptı, ancak Nisan 1841'de göreve başladıktan bir ay sonra öldü.

Anketler, Bay Biden'in hala çalkantılı ve kalabalık bir Demokratik başkanlık umutları alanında çalkantılı olduğunu gösteriyor. Geçen hafta eski Dışişleri Bakanı John Kerry’in onayını kazandı.

Kısa bir süre sonra, Kaliforniya senatörü Kamala Harris'in bir zamanlar en sevdiği sayılan yarıştan çekildiğini açıkladı. Harris, haftalar süren düşük oy verme rakamlarından sonra devam etmek için yeterli kaynağa sahip olmadığını söyledi.

Eski Cumhurbaşkanı Barack Obama da dahil olmak üzere pek çok büyük Demokrat şahıs adayı henüz desteklemedi. Obama, adaylık için herhangi bir adayı halka açık bir şekilde desteklemeyeceğini belirtti. Şimdiye kadar dikkate değer bir önerme arasında New York Kongre Üyesi Alexandria Ocasio-Cortez’in Bernie Sanders’i destekleme kararı yer alıyor. br />
Kamala Harris için nerelerde yanlış gitti?

2020’de Trump’a kim katılacak?

Başka kimlerin çalıştığını ve kimlerin katılabileceğini öğrenin

Joe Biden: Demokratik cumhurbaşkanlığı önderi, bir süreliğine verilen sözleri reddetti



COPERNICUS DATA 2019 / ESA / SENTINEL-2

Resim yazısı

Sudd: Doymuş topraklardaki mikroplar metan üretecektir
Mum adamları, şimdi atmosferdeki metan (CH4) seviyesindeki son büyümenin en azından bir kısmını açıklayabileceklerini düşünüyorlar.

İngiltere, Edinburgh Üniversitesi'nden gelen araştırmacılar, çalışmalarının işaret ettiğini söylüyor Güney Sudan'ın sadece sulak alanlarından gelen emisyonlarda büyük bir sıçrama.

Uydu verileri, bölgenin Victoria dahil olmak üzere Doğu Afrika göllerinden büyük miktarda su aldığını gösteriyor.

Bu küresel metandaki yükselişin önemli bir bölümünü oluşturan CH4'ü sulak alanlardan yükseltecekti.

Doğu Afrika ile birlikte düşünüldüğünde 2010-2016 döneminde görülen büyümenin üçte birine bile Bir bütün olarak.

"Bu bölgede, sonuçlarımızı kanıtlayabilecek veya ispatlayabilecek çok fazla zemin izlemesi yok, ancak elimizdeki veriler güzel bir şekilde uyuyor" dedi Prof Paul Palmer. br /> "Bağımsızlığımız var Sudd sulak alanlarının büyüklüğünü genişlettiğini gösteren kanıtlar ve hava görüntülerinde bile görebiliyorsunuz - daha yeşil bir hale geldiler "dedi. BBC News'e.

Metan dalgalanmasının 'acil dikkat etmesi gerekiyor'

Sera gazı konsantrasyonları ara rekorları

Son on yıl 'kursta' en sıcak

Metan güçlü bir sera gazıdır ve - aynı karbondioksit gibi - Ancak atmosferdeki konsantrasyonunu arttırmak.

Ancak, sürekli bir yükseliş olmadı. Nitekim, 2000'li yılların başlarında, gaz miktarı bir süre için bile dengelenmiştir. Fakat daha sonra, konsantrasyon 2007 yılında artmış ve 2014 yılında kaydedilen bir artış daha yükselmiştir.

CH4 (metan) şimdi hızla tırmanıyor ve bugün hacmen milyarda 1,860 civarında duruyor.

Hali hazırda muhtemel kaynaklar hakkında tarışmada şüphesiz tarım ve fosil yakıt kullanımı gibi insan faaliyetlerinden kaynaklanan emisyonlarla ilgili bir tartışma var. Ancak, aynı zamanda büyük bir doğal bileşen var ve birçok araştırma mevcut tropiklerden gelen katkılara dayanıyor.

Medya yazısı

Mark Lunt: "Hala çok büyük var metan kaynakları konusunda belirsizlik "

Edinburgh grubu, Afrika'daki turbalık ve sulak alanlar üzerindeki sera gazı davranışını gözlemlemeye çalışmak için Japon GOSAT uzay aracını kullanıyor ve Güney Sudan merkezli üstündeki metan emisyonlarında önemli artışlar buldu. 2011-2014 yılları arasında

Sudd olarak adlandırılan bölgenin suçlu olabileceğine inanarak (sulak alanlardaki toprak mikroplarının çok fazla metan ürettiği bilinmektedir), ekip diğer uydu veri setlerine bakmaya başladı. Bağlantıyı yapmak için.

Arazi yüzey sıcaklığı gözlemleri bu fikri destekledi

USMCA: Nafta ticaret anlaşmasının değişmesi konusunda anlaşmaya varıldı



EPA

Resim yazısı

Uçağın pazartesi günü kayıp gittiği bölgede yüzen döküntüler bulundu

Şili'li yetkililer, Pazartesi günü kaybolan Mum kuvvetleri uçağından geldiğine inanılan enkazları bulunduğunu söylediler.

Enkazın C-130 Herkül kargolarının bulunduğu yerden 30km (19 mil) uzakta yüzerken bulunduğunu söylediler. Gemideki 38 kişiyle uçak en son temas kurdu.

Enkaz Drake Pasajı olarak bilinen bir su kütlesinde tespit edildi.

Uçak Şili'nin güneyindeki şehirden yola çıktı. Hava Kuvvetleri Komutanı Eduardo Mosqueira gazetecilere verdiği demeçte, Punta Arenas’ın Antarktika’daki Cumhurbaşkanı Eduardo Frei Montalva’nın Antarktika’daki üssüne getirildi.

Yerleşik atıklar Çarşamba günü

Mosqueira, hava kuvvetlerinin enkazın kayıp uçaktan olup olmadığını belirlemek için "ilgili kontroller" yapacağını söyledi.

Resmin telif hakkı

EPA

Uçakla temas, Pazartesi günü saat 18: 13'te yerel saatte (21:13 GMT), C-130'un Punta Arenas'tan ayrılmasından kısa bir süre sonra kayboldu.

Şili hava kuvvetleri bir harita yayınladı. Uçağın uçuş yolunun ve onun pazartesi günü 19:17'de Presidente Eduardo Frei Montalva'da karadan kaynaklandığını gösteren bir zaman çizelgesi.

Uçağın kaybolmasından kısa bir süre sonra büyük bir hava ve deniz araştırması yapıldı.

Bir uçak kazasında hayatta kalma ihtimaliniz ne kadardır?

Arjantin, Brezilya, İngiltere ve Uruguay buzlu sularda arama yaparken yardımcı olacak uçaklar göndermişlerdir. ve İsrail uydu görüntüleri veriyordu.

Gemideki kimdi?

Yolcuların üçü Şili askeriydi, ikisi mühendislik ve inşaat firması Inproser tarafından istihdam edilecek sivillerdi. Askeri üssünde çalışmayan biri öğrenci, kalan 15 yolcu hava kuvvetlerinin üyesiydi, bir yetkili dedi.



AFP

Resim yazısı

C-130 Antarktika'daki insanları ve malları üsse taşımak isteyenler

Ignacio Parada Magallanes Üniversitesi'nde inşaat mühendisliği okuyordu ve stajyerlik için Antarktika üssüne yöneldi. Profesörleri 24 yaşındaki çocuğu "mükemmel bir öğrenci" olarak nitelendirdi. Özellikle yenilenebilir enerji ile ilgilendiğini, yakın zamanda üniversiteye verdiği röportajda söyledi.

Inproser çalışanları Leonel Cabrera ve Jacob Pizarro, askeri üssünde çalışma yapacaklardı.



AFP

Resim yazısı

Gemideki kişilerin yakınları Cerrillos hava üssünde haber bekliyorum

Herkül uçağına Pazartesi günü çıkan üç asker, Col Christian Astorquiza, Lt Col Oscar Saavedra ve Maj Gen Daniel Ortiz idi.

Gemide sadece bir kadın vardı: 37 yıl- yaşlı coğrafyacı Claudia Manzo 2008 yılında hava kuvvetlerine katıldı ve uzaktan kumanda konusunda tutkulu oldu

Yanlış harcamalar milletvekili Chris Davies ofis yöneticisi iddialarını reddetti



GETTY IMAGES

Resim yazısı
Mum Cooper 2001 ve 2010 yılları arasında Galler tarafından 46 kez kapatıldı

Eski bir Galler ve İngiliz ve İrlandalı Lions rugby oyuncusunun eski karısı, kocasını 1 milyon sterlinden fazla dolandırdığını ve onu iflas ettiğini itiraf etti.

Gareth Cooper, karısının Debra'nın bulunduğu bir spor salonu ve yük işletmesi kurdu Leyshon kaçtı, ancak iş uğraşırken arkasından borç aldı.

Cardiff Crown Court'taki bir duruşmada 13 tane dolandırıcılık suçu kabul etti.

İki ortak Cooper, Mark Lee ve Simon Thomas sırasıyla bir ve iki sahtekarlığa itiraf ettiler.

Cooper'ın iş ortağı Thomas, 380.000 £ aldığını ve Lee'nin 50.000 £ aldığını kabul etti. Dolandırıcılıktan.

Mahkeme 41 yaşındaki Leyshon'un işin "başarılı" olduğunu iddia ettiğini, ancak borç aldığını ve aile evini ve diğer dört mülkünü ipotek ettiğini duydu.

Savcılık yapan Roger Griffiths, şöyle dedi: "[Bay Coope r] bunun hakkında hiçbir şey bilmiyordu. Şubat 2017'de iflas etti ve mahkemeye emredildi. Bir ay sonra dolandırıcılık kurbanı olduğu kabul edildi. "

Resim yazısı

Gareth Cooper, Bath, Celtic Warriors, Newport Gwent Dragons, Gloucester ve Cardiff Blues için oynadı kulüp kariyerinde

'Gizemli oldu'

Galler için 46 kazanan ve 2005 Yeni Zelanda Lions turuna katılan Bay Cooper geri dönmek zorunda kaldı. Ebeveynleriyle birlikte, emekli maaşlarından 120.000 £ ödünç aldılar.

Destekleri için "çok müteşekkir" olduğunu söyledi.

Salı günü mağdur etki bildirimi verilmesi. eski scrum-yarısı şöyle dedi: "Debra ve ben artık boşandık. Yaptıklarını affedemem, ama o benim çocuklarımın annesi.

"İşletmelerin nasıl gittiği konusunda çok gizli biri oldu. Ona sorduğumda beni susturacaktı. En çok güvendiğim kişi tarafından kandırıldı ve manipüle edildi - karım ve çocuklarımın annesi. "

Hakim David Wynn Morgan:" Bu dava son derece zor bir ceza alıştırması sunuyor. Mahkeme yansıtmak için zamana ihtiyacım var. "

Wind Street, Laleston, Bridgend'den Leyshon; Beaconsfield, Thomas, Glamorgan Vadisi'nden Thomas; Exeter'in Lower Hill Barton Road'undan Lee ve Cuma günü Cardiff Crown Court'ta hapis cezası verilecek

Thomas Cook: Belfast müşterisi hala 740 £ borcu olduğunu söyledi



PA MEDYA

Resim yazısı

Dört Hane Süvari askeri, IRA'nın Hyde Park bomba saldırısında, Muhafız Değişimine girerken öldü Whitehall'daki tören

Hyde Park bombalamasından kurtulan bir kişi, dört askerini öldüren patlamayı anlattı. Mum Simon Utley 18 yaşındaydı ve ilk nöbetçi görevindeydi. Araba bombası 20 Temmuz 1982'de patladığında, Hanehalkı Süvarileri ile.

Utley, öldürülenlerden birinin kızı tarafından getirilen John Downey'ye karşı açılan sivil eylem sırasında konuştu.

2014 yılında, Bay Downey aleyhine cezai kovuşturma tartışmalı koşullarda çöktü.

Bunu yaptıktan sonra, Bay Downey'in hükümetten herhangi bir suçla bağlantılı olarak aranmadığına dair bir güvence aldığına dair bir güvence aldı.

Bay Downey hukuk davasında temsil edilmiyor.

1982'deki patlama, Squadron Quartermaster Cpl Roy Bright'ı öldürdü, 36, Lt Dennis Daly, 23, Trooper Simon Tip L / Cpl Young'un kızı Jeffrey Young, 19.

L / Cpl Young'un kızı Sarah Young, birkaç kurbanın akrabası adına Bay Downey'e karşı bir Yüksek Mahkeme davası açıyor.

Çarşamba günü Londra’da kanıt veren Bay Utley’nin sesi, mahkemeye patlama anında ne olduğunu söylerken duygularını salladı.

"Ben sürüyordum ilk korumamdı ve heyecanlandım "dedi.

" Hatırlıyorum da, sol adamla konuştuğumu hatırlıyorum, sonra ne yapacağımı soruyorum ... ve sonra bomba patladı.



GETTY / JACK TAYLOR

Resim yazısı

Simon Utley 18 yaşındaydı ve 20 Temmuz 1982'de araba bombası patladığında, Hanehalkı Süvari ile yaptığı ilk nöbetçi görevinde

"Tarif edemediğim bir sesti, ama acı veren bir sesdi çünkü kulak ağrılarımı aldı. "

Parmak izi kanıtı

Çarşamba günü erken saatlerde, mahkemeye parmak izi kanıtlarının Bay Downey'i I ile ilişkilendirdiği söylendi. RA araba bombası, 37 yıl önce Londra'daki Hyde Park'ta dört asker öldürmek için kullanılırdı.

1982 Temmuz'unda saldırıya yol açan günlerde araca ilişkin iki park biletinde beş baskı bulundu. />
Bununla birlikte, mahkeme Hyde Park saldırısına katılmayı reddettiğini duydu.

Davayı getiren akraba avukatı, mahkemeye "parmak izi delillerinin berbat olduğunu" söyledi. />


GETTY IMAGES

Resim yazısı

John Downey, kovuşturmaya maruz kalmayacağına dair güvence aldı

"[Mr Downey] 'nin cevabı yok" avukatını ekledi.

Saldırı "hassas cinayet" olarak tanımlandı.

A 20lb (9kg Çivilerle doldurulmuş ve arabanın bagajına yerleştirilen bomba, askerler Whitehall yolunda ilerlerken uzaktan kumanda ile patlatıldı.

Avukat, amacının "soğukkanlı bir şekilde kısırlıkla öldürülmesi" olduğunu söyledi vahşet ve azami zarar - [Mr Downey]

Çevrimiçi reçete 'daha güvenli olmalı'



GETTY IMAGES

Gıda paketleri, bir kişinin üründe bulunan kalorileri yakmak için ne kadar egzersiz yapması gerektiğini göstermelidir, diyor İngiltere araştırmacılar. >
Kalorilerin pizzadan atılmasının dört saat sürdüğünü veya bir çikolatadan 22 dakikada ayrılmasının, yiyeceklerin Mum maliyeti konusunda bir farkındalık yarattığını söylüyorlar.

etiketler, insanların daha az şımartmaya yardımcı olacağını ve keşif çalışmalarının öne sürdüğünü gösteriyor.

Amaç, obezite ile mücadelede daha sağlıklı beslenme alışkanlıklarını teşvik etmektir.

Bakanlar, Loughborough Üniversitesi'nden araştırmacılara göre 14 çalışma, bu tür bir etiketleme, bir kişinin günlük ortalama alımından yaklaşık 200 kaloriyi kesebilir.

Kaloriler hakkında

Bir yiyecek veya içecek maddesindeki enerji miktarı ölçülür Kalorilerde (kcal)

Erkeklerin günde yaklaşık 2.500 kcal'a ve kadınların vücudunuzun çalışması için yeterli enerji sağlamak için yaklaşık 2.000 kcal'a ihtiyacı vardır - nefes almaktan koşuya kadar her şey için

Yeme yaktığınızdan daha fazla kalori almak aşırı şişmanlığa neden olur çünkü fazla kaloriler yağ olarak depolanır

Her gün biraz fazla yemek bile ekler

Bu çok fazla gelmeyebilir ancak, Epidemiyoloji ve Toplum Sağlığı Dergisi'nde, ülke genelinde şişmanlık düzeylerini etkileyeceğini söylüyorlar.

İngiltere'de yetişkinlerin üçte ikisinden fazlası aşırı kilolu veya obezdir.

Egzersiz kalorisi etiketleri 'tetikleyebilir'

İhtiyacınız olan kalori miktarını hesaplayın

Doğru kalori türünü aldığınızdan emin olun

Şenlikli sıcak içecekler için şeker aşırı yük uyarısı

Lider araştırmacı Prof Amanda Daley: “Halkı ne yediklerine dair iyi kararlar almanın ve aynı zamanda elde etmeye çalıştıklarının iyi kararlarını almanın farklı yollarıyla ilgileniyoruz halk daha fiziksel olarak aktif. "

Yiyecekleri" egzersiz kalorileri "ile etiketlemek, insanların ne yediklerini anlamalarını ve onları daha iyi seçimler yapmaları için dürtmelerini kolaylaştırdı.

Prof Daley s Belirli atıştırmalıklar ve işlemlerden kalorileri yakmak için ne kadar fiziksel egzersiz yapılması gerektiğinin farkına varmak için birçok insanın şok edilmesine yardım edin.

"Halkın gıdalardaki kalori sayısını rutin olarak hafife aldığını biliyoruz, "dedi.

" Yani bir çikolatalı kek alırsanız ve örneğin 500 kalori içeriyorsa, o zaman yaklaşık 50 dakika çalışıyor.

"Bu kesinlikle değil Diyet yapmak hakkında.

"Bu, halkı yiyecek tükettiğinizde, enerji maliyeti bulunduğunu, böylece 'Çikolatalı keki yakmak için iki saat harcamak ister miyim?' diye düşünmek için eğitmekle ilgilidir. ? Çikolatalı kek gerçekten buna değer mi? '"

' Tetikleme 'riski

Kraliyet Halk Sağlığı Derneği, en kısa zamanda tanıtılan etiketi görmek ister ve Birçok tüketicinin de memnuniyetle karşılayabileceği bir harekettir.

Diyor ki: "Bu etiketleme türü bir bireyin kalori tüketimini enerji harcaması bağlamında gerçekten belirliyor ve katilin ne kadarını kısmen açıklayabileceğimizi biliyor. Karşılaştığımız obezite seviyelerini kaydedin.

"Küçük değişiklikler kalori tüketiminde ve sonuçta kilo alımında büyük bir fark yaratabilir."

Prof Daley büyük bir gıda zincirini umut ediyor veya Şirket ürünlerinde yeni etiketleri denemeye istekli olacak, böylece sisteme “gerçek hayat” denemesi verilecek.

Ancak bu şekilde gıda etiketlemeyle ilgili endişeler dile getirildi.

Tom Quinn, yeme bozukluğu sadakalarından Beat, “dedi.

Soğutulmuş jogging yapan, sakince Kanada'da çığ atlatıyor

Medya başlığı
Mum Olay sırasında silah sesi duyma turları duyduğunu belirten tanıklar
New Jersey’deki polis, bir Yahudi süpermarketinin Salı günü altı kişiyi öldüren bir silahlı saldırı hedefi olduğunu söyledi. İki şüpheli de dahil olmak üzere.

Henüz bir sebep verilmedi, ancak Jersey City belediye başkanı Çarşamba sabahı "nefret ve Semitizm karşıtı" kentin yeri olmadığını söyledi.

Şüpheliler kasaba genelinde bir dedektifi öldürdüklerinde silah savaşı başladı, sonra piyasaya bir kiralık minibüs sürdü.

Güvenlik videosu içeri girmeden önce piyasaya sürüldüğünü gösteriyor.

Müfettişler, koşer pazarında ölü bulunan üç kişinin saldırganlar tarafından öldürüldüğünü, binanın içinde ölü bulunan polisin dört saatlik bir duruşun ardından öldürüldüğünü düşünüyor.

Çarşamba sabahı Jersey City belediye başkanı Steven Fulop, gazetecilere verdiği demeçte, sokak kameralarının şüphelilerin piyasaya doğru "yavaş" sürdüklerini gösterdiğini ve ardından kapıyı iki uzun süre sakince açtığını söyledi. tüfekler ve sokaktan "dükkana girmeye başlarlar.

Kamu Güvenliği Direktörü James Shea, videonun minibüslerini park ettiklerini" ve hemen yere ateş etmeye başladığını "söyledi. Polisin dükkanın hedeflendiğinden nasıl emin olduğu sorulduğunda, sokakta yürüyen birçok kişiyi mağazaya saldırmak için "atladıklarını" söyledi.

Saldırganlar henüz halka açık değil, ancak New York medyası Onları David Anderson ve Francine Graham olarak tanımladı.

Kaynaklar NBC'ye, Anderson'ın, inananları eski İsraillilerin gerçek soyundan geldiklerini söyleyen Kara İbranice İsrailliler hareketinin bir takipçisi olduğunu söyledi.

Resim yazısı

Saldırıda Dedektif Joseph Seals öldürüldü

Bir komşu NBC’ye, Graham’ın Manhattan’da eski bir ev bakıcısı olduğunu söyledi. iş. Kaynak, tanıştıktan sonra “karanlık bir kişi” olduğunu ekledi.

New York Times ve New York Post Çarşamba günü, şüphelilerden birinin Yahudi karşıtı ve polis karşıtı sosyal medya yaptığını bildirdi Saldırıdan önce çevrimiçi yayınlar.

Resim yazısı

Şüphelilerin bir süpermarkette sığındığı bir düzine silahlı memur görevlendirildi

Saldırı nasıl gerçekleşti açılmak?

Jersey Şehri Polis Şefi Mike Kelly Salı günü yaptığı açıklamada, şiddetin ilk kez yerel bir saatten 12: 00'den sonra (17:00 GMT) marketten yaklaşık bir mil (1,6 km) uzakta bir mezarlıkta patladığını söyledi Salı günü. Yerel basında polis ve şüpheliler arasındaki yüzleşmenin cinayet soruşturmasıyla bağlantılı olduğu bildirildi, ancak bunun yetkililer tarafından onaylanmadığı bildirildi.

Bir devletin parçası olan 39 yaşındaki Dedektif Joseph Seals'ın olduğuna inanılıyor. yasadışı silahlara el koyma amaçlı geniş çaplı bir program

'Seçim gecesinde 24 saatten fazla uyumam'



AFP / GETTY

Resim yazısı

Federal Havacılık İdaresi (FAA) Yöneticisi Stephen Dickson

ABD güvenliği ilk ölümcül Boeing 737 Max kazasını inceleyen düzenleyiciler, şirketin değişiklik yapmaması Mum gelecekteki kaza ihtimalinin yüksek olduğunu gördüler.

Bir düzineden fazla kaza yapabileceğini tahmin eden analistler - veya kabaca her iki veya üç yılda bir .

Buna rağmen, Federal Havacılık İdaresi (FAA), beş ay sonra ikinci bir kazadan sonra uçağı topraklamadı.

FAA başkanı Steve Dickson ajansın yaptığı açıklamada bulundu. Gözetiminde bir hata.

FAA risk değerlendirmesi Çarşamba günü yapılan kongre oturumunda ortaya çıktı. Milletvekilleri, birlikte 346 kişiyi öldüren Endonezya ve Etiyopya'daki ölümcül 737 Max kazasının ardından Boeing'i soruşturuyorlar.

Yetkililer, her ikisi de bir faktör olarak MCAS olarak bilinen 737 Max 8'de otomatik bir kontrol sistemi belirlediler. kazalar.

Boeing, tek bir sensöre dayanan sistemin, pilot komutları geçersiz kılmasına ve uçağı aşağı doğru itmesine neden olan hatalı veriler aldığını söyledi.

Ne gitti Boeing'in kokpitinde yanlış mı?

FAA'nın Boeing'in sistemini yeniden tasarlamaya çağırdığı ilk kazayla ilgili soruşturma, kabaca 4.800 737 Max'in 45 yıllık ömrü boyunca bir düzineden fazla kaza riski olduğu uyarısı Hizmet veren uçaklar.

Düzenleyiciler ayrıca havayollarına da bir uyarı verdiler, ancak ajans, diğer ülkelerin eylemlerinden birkaç gün sonra 10 Mart Etiyopya kazasına kadar uçağı topraklamadı.

"Bir hata mı yapıldı?" Demokrat kongre üyesi Henry Johnson'a sordu.

"Belli ki sonuç tatmin edici değildi," dedi kazalardan sonra yaz aylarında FAA'nın sorumlusu Bay Dickson.

Daha sonraki sorulara cevaben, ajansın süreçte bir noktada bir hata yaptığını itiraf etti.

Boeing, MCAS yazılımını revize ediyor, ancak milletvekilleri soruşturmalarının uçak üreticisinin farkında olduğunu gösterdiğini söylüyor sistemdeki kusurların.

Boeing personeli, şirketin Max 737'yi üreten fabrikada güvenlik için hıza öncelik verdiğine dair endişelerini de dile getirdi.

Dickson, ajansının, üretim sorunlarının araştırılması. Ayrıca Boeing'e karşı daha fazla eylem planladığını da belirtti.

BBC iPlayer bazı Samsung televizyonlarda çalışmayı durduruyor

Resim telif Mum

GETTY IMAGES

YouTube, artık ırk, cinsiyet kimliği veya cinsellik gibi "korunan özellikler" temelinde "birisine kötü niyetli hakaret" eden videolara izin vermeyecek.

Video paylaşım platformu aynı zamanda yeni taciz politikasının bir parçası olarak "ima edilen şiddet tehditlerini" de yasaklayacak.

Tanınmış bir video yapımcısının yaptığı açıklamadan sonra Haziran ayında çıkan bir sıra Başka bir YouTube yıldızı tarafından kötüye kullanma hedefi.

O sırada, YouTube kurallarının ihlal edilmediğini söyledi. Ancak, söz konusu videoların birçoğunu sildi.

"Tek bir video çizgiyi aşmasa bile, yeni taciz politikamızla uygulatma için bir davranış biçimini dikkate alabiliriz, "YouTube’un baş ürün sorumlusu Neal Mohan BBC’ye konuştu.

Politika değişikliğinin bir sonucu olarak, Google’ın işletmesi, Başkan Trump’ın Demokrat Senatör Elizabeth Warren’ı çağıran klipleri indirmeyi de düşündü" Pocahontas “Uzak Amerikan-Amerikan mirasına sahip olduğu iddiasıyla alay etmek için.

Ancak, cumhurbaşkanının niyetinin yarışa rakibine saldırmak yerine seçmenlerle iyilik yapmak için köreltilmesi ve videoların kalması gerektiğine karar verdi. çevrimiçi.

Satır neyle ilgiliydi?

Anlaşmazlığın merkezinde Vox kanalı için videolar sunan gazeteci Carlos Maza vardı.

Maza, YouTube'da bir talk-show sunan rakip video yapımcısı Steven Crowder'ın ısrarcı tacizine maruz kaldığını söyledi.

Bay Crowder'ın haberi vardı. t O zaman dört milyon aboneye sahipken Vox’un altı milyondan fazla takipçisi vardı.

Maza, Crowder’ın cinsel yöneliminde ve etnik kökeninde eğlendiği her zaman video derlemesi yaptı.
Kliplerde, Crowder, Bay Maza'nın aksanını taklit etti ve diğer şeylerin yanı sıra, “lispy queer”, “gay Vox sprite” ve “gay Meksikalı” olarak da adlandırdı.

Bay Crowder, Maza ile alay etmek için kullandığı dilin "dostça can sıkıcı" olduğunu söyledi.

Ancak videolar, Bay Crowder'ın birçok izleyicisinin Maza'yı sosyal medyada taciz etmeye yönlendirdiğini söyledi.

YouTube "derinlemesine bir inceleme" yürüttüğünü ve "yayınlanan videoların politikalarımızı ihlal etmediğini" bulduğunu söyledi.

Ancak, daha sonra Bay Crowder’ın reklam geliri elde etme kabiliyetini kısıtladı " İğrenç eylemler ".

Çarşamba günü, Crowder'ın güncellenmiş taciz politikasına aykırı olan videolarını silmek istiyor.

Güncellenen politika ne diyor?

Değişiklikten önce, YouTube

açıkça şiddet tehdidi içerdiği videoları yasakladı

birisinin görünüşü hakkında kabadayı

birinin kişisel bilgilerini açıkladı

izleyicileri bir kişiyi taciz etmeye teşvik etti

Ancak yeni politika, şunları da yasaklıyor:

"örtülmüş" veya "daha iyi dikkat et" diyen gibi şiddet içeren tehdit tehditleri << />
Bireye karşı simüle edilmiş şiddet

Kötü niyetli

Southampton park tecavüz: Saldırgan öğrenci suçlu adam



MET POLICE

Resim yazısı

Jaden Moodie, bu yıl Londra’daki en genç cinayet kurbanı oldu

A Adam, 14 yaşındaki bir çocuğu "şiddetli ve çılgınca" bıçaklı bir saldırıda öldürmekten suçlu bulundu. Mum 19 yaşındaki Ayoub Majdoulin, Jaden Moodie'nin bir paspasla vurulduktan ve defalarca bıçaklanmasından sonra mahkum edildi Bickley Road, Leyton'da, Ocak ayında.

Jüri üyeleri, DNA'larının bir drenaja atılmış olan bir bıçak ve sarı renkli yıkama eldivenlerinde bulunduğunu duymuşlardır.

Majdoulin, Londra'nın kuzeyindeki Wembley 18 Aralık'ta hapse mahkum edilecek.

Eski Bailey'deki sekiz erkek ve dört kadının bir jürisi de Majdouline'nin bir saldırı silahı bulunmasından suçlu bulundu.

Jaden, bu yıl Londra’daki en genç cinayet kurbanıydı.

Bakımlı, avlanmış ve öldürülmüş genç

Majdouline, sürünen bıçaklayanla bağlantılı beş kişiden biriydi Doğu Londra'nın etrafında, çalınan bir Mercedes'te rakip bir çetenin üyelerini arayarak aradı 8 Ocak gecesi ck, mahkeme duyuldu.



MET POLİS

Resim yazısı

Ayoub Majdouline, Jaden'in cinayetini 11 kişiden çoğunluğa kadar suçlu buldu.

Mali Çocukları’nın çetesiyle bağlantılı grup Mali Çocukları’nın yüzünü kapattı ve Majdouline de dahil olmak üzere ikisi sarı lastik eldiven giydi. tespit edilmekten kaçındığında, jüriye anlatıldı.

Jaden'i gördükten sonra, Mercedes çete girdi ve bazı çete üyeleri arabadan çıkıp onu bıçaklarken bıçakladı. Rakip çeteye ilaç satmakta olan Jaden, Beaumont Mürettebatı, dokuz bıçak yarası aldı ve saldırganlar arabaya geri koşup kaçarken, yolda ölümcül kanadı Mahkeme duyuldu.



METROPOLITAN POLICE

Resim yazısı

Jaden’ın çalındığı anın CCTV’si moped ve bıçaklanarak ölümüne jüri üyeleri gösterildi

Savcı Oliver Glasgow QC sa id: "On dört saniye sürdü - Jaden hiç şansı yoktu."

Jüri üyelerine, "korkakça" saldırının Londra'da "çılgınca çete suçu dalgası" nın bir parçası olduğunu söyledi. Genç insanlar.

Jüri üyeleri cinayetten bir gün önce duydukları Majdouline, Jaden’e yapılan bıçak saldırısı sırasında giydiği aynı Nike Air Max eğitmenleriyle Walthamstow’daki bir Travelodge otelindeki CCTV’de yakalandı. />
Eğitmenler de dahil olmak üzere yanmış kıyafetler daha sonra cinayet mahallinden uzak olmayan bir kilisede bulundu.

Majdouline, Mali Erkeklere ilaç sattığını kabul etti, ancak ölümcül saldırı sırasında bulunmadığını söyledi. .



MET POLICE

Resim yazısı

CCTV'de mor bir JD Spor çantasıyla yakalanan Majdouline bulundu bir

Alıcı açık artırmadan sonra Grease ceketini Olivia Newton-John'a iade etti

Resim telif Mum

MET POLICE

Resim yazısı

Jaden Moodie, bu yıl Londra’daki en genç cinayet kurbanı oldu

A Adam, 14 yaşındaki bir çocuğu "şiddetli ve çılgınca" bıçak saldırısında öldürmekten suçlu bulundu.

Jaden Moodie, Ocak ayında, Leyton'da Bickley Road'da defalarca bıçaklanarak vuruldu ve bıçaklanarak vuruldu. .

Londra’nın kuzeyindeki Wembley’den 19 yaşındaki Ayoub Majdouline, Eski Bailey’de yapılan bir duruşmadan sonra mahkum edildi.

Jüri üyeleri hem DNA'sını hem de Jaden'in bıçağında bulunduğunu duydular ve bir kanalizasyona atılan sarı bulaşık eldivenleri.

Sekiz erkek ve dört kadından oluşan bir jüri aynı zamanda Majdouline’nin bir saldırı silahı bulunmasından suçlu olduğunu da buldu.

Jaden, Bu yıl Londra’daki en genç cinayet kurbanı.

Bakımlı, avlanmış ve öldürülmüş genç.

Majdouline, Londra’nın doğusunda Doğu Londra’da sürünerek bıçaklayan beş kişiden biriydi. 8 J gecesinde saldırmak için rakip bir çetenin üyelerini arayan Mercedes'i çaldı anaryo, mahkeme duydu.

Resim yazısı

Ayoub Majdouline, Jaden cinayeti suçunu 11'e 1 çoğunluğu ile buldu.

Bağlantılı grup Mali Çocuklarının uyuşturucu çetesine yüzlerini kapattılar ve Majdouline de dahil olmak üzere ikisinin, tespit edilmekten kaçınmak için sarı lastik eldivenler giydiği söylendi, jüriye anlatıldı.

Jaden'ı gördüklerinde, Mercedes'in içine çarptı Gençler ve çete üyelerinden bazıları arabadan çıkmadan önce onu paspasladılar ve yere çarptırırken bıçakladılar.

Beaumont ekibine rakip çete için ilaç tedavisi gören Jaden, dokuz bıçak yarası vardı ve saldırganlar arabanın arkasına koştu ve mahvolurken yoldan ölmüştü, mahkeme duyuldu.

Resim yazısı

Anında CCTV mopedinin çalındığı ve bıçaklanarak öldürüldüğü için jüri üyeleri gösterildi

Savcı Oliver Glasgow QC: "On dört saniye sürdü - Jaden hiç şansını beklemiyordu."

Jüri üyelerine "korkakça" saldırının olduğunu söyledi Londra'da genç insanları cezbeden "şok edici bir çete suçu dalgası" nın bir parçası.

Jüri üyeleri cinayetten bir gün önce duydular, Majdouline aynı ayırt edici şeyi giyen Walthamstow'daki bir Travelodge otelindeki CCTV'de yakalandı. Jaden’e bıçak saldırısı sırasında katıldığı Nike Air Max eğitmenleri.

Eğitmenler de dahil olmak üzere yanmış giysiler daha sonra cinayet mahallinden uzak olmayan bir kilisede bulundu.

Majdouline Mali Boys için uyuşturucu kullandığını itiraf etti, ancak ölümcül atak sırasında hazır bulunduğunu reddetti.

Resim yazısı

CCTV'de yakalanan yanık kazıkların arasında mor bir JD Spor çantası ile yakalanan Majdouline giysilerin

Sorunlu bir olaydan sonra, sanığın "hayatta kalmak" ile ilgili ilçe hatlarına döndüğü, mahkemeye söylendiği söylendi.

Uyuşturucu ve taşıtlarla yakalandığı Bıçaklar, ancak barların ardındaki hizmet süresine rağmen, doğrudan pazarlığa geri döndüler. "Kölelik", yaşlı gençler tarafından sömürülme kaygıları arasında.

Jaden, 13 yaşından beri polisle de başını belaya soktu.

Mart ayında bir gençliğe şartlı dikkat verildi geçtiğimiz yıl polis Nottingham'daki bir kavga sırasında hava ile çalışan bir tabanca, Rambo bıçağı ve esrar ele geçirdikten sonra.

Mahkemeye okunan kabul edilen gerçeklere göre, annesi ailesi nedeniyle doğu Londra'ya taşındı.

Greta Thunberg 2019 İçin Yılın Zaman Kişisi seçildi.

Medya yazısı

Greta Thunberg, CEO'ları ve politikacıları eylem yetersizliği nedeniyle eleştirdi

İklim değişikliğiyle mücadele için küresel bir harekete ilham veren İsveçli kız öğrenci Mum Thunberg, Time dergisinin seçildi. 2019 Yılının Kişisi.

16 yaşında, dergi tarafından 1927'de başlayan bir gelenek tarafından seçilen en genç kişidir.

Bir konuşma Duyuru öncesi Madrid’deki BM iklim değişikliği zirvesinde, dünya liderlerinden gerçek eylemden kaçınmak için "yaratıcı PR" kullanmayı bırakmalarını istedi.

Gelecek on yılda gezegenin geleceğini belirleyecekti.
Geçen yıl gençler, Cuma günleri İsveç parlamento binasının dışını protesto etmek için dersleri kaçırarak çevre grevine başladılar. #FridaysForFuture hashtagında popüler olan dünya çapında bir harekete yol açtı.

Greta Thunberg kim?

Ada milletinin 'ölümle savaşması'

İklim değişikliği nedir?

Yedi çizelgede olduğumuz yer

O zamandan beri, iklim değişikliği konusunda harekete geçmek için güçlü bir ses haline geldi ve milyonlarca öğrenciyi protestolara katılmaya teşvik etti. Dünya. Bu yılın başlarında, Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi.

Eylül ayında New York'taki BM İklim Konferansında, iklim değişikliğine cevapları için genç insanlara güvendikleri için politikacıları patlattı. Ünlü bir konuşmada şöyle dedi: "Hayallerimi ve çocukluğumu boş sözlerinle çaldın. Seni izliyoruz."

Resim yazısı

Time dergisinin Yılın Personeli baskısı için kapağı

Ancak genç kızın mesajı, en belirgin şekilde muhafazakar sesler olan herkes tarafından iyi karşılanmadı. Madrid’de görünmeden önce, Brezilya’nın Başkanı Jair Bolsonaro, Amazon’da yerli Brezilyalıların öldürülmesiyle ilgili endişelerini dile getirdikten sonra “velet” olarak nitelendirdi.

"Greta, Hintlilerin savunucu oldukları için öldüğü için öldüğünü söyledi Amazon, "Bay Bolsonaro gazetecilere söyledi. "Basının böyle bir çocuğa yer vermesi çok etkileyici" dedi. "Portekizce sözcükleri" pirralha "için kullanıyor. Eylemci, Twitter biyografisini" Pirralha "olarak değiştirerek cevap verdi. ".

Daha önce iklim bilimini sorgulayan ve pek çok ABD iklim yasalarını geri alan ABD Başkanı Donald Trump ve bir zamanlar onu" kötü niyetli "olarak nitelendiren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile başa çıkabiliyordu. Bilgilendirilmiş genç ".

Medya yazısı

UN iklim değişikliği müzakerelerinde Greta - bir yıl arayla

Zamanın NBC hakkındaki editörünün açıklanması, editörün içinde- Edward Felsenthal şöyle dedi: “Bu yıl gezegenin karşılaştığı en büyük sorun hakkında en büyük ses haline geldi, esasen hiçbir yerde dünya çapında bir harekete öncülük etmek için gelmedi.”

Derginin geleneği, Adamı Yıl, "daha iyi veya daha kötüsü için ... yılın olaylarını etkilemek için en iyisini yapan" kişiyi tanır. Geçen yıl öldürülen ve tutuklu gazetecilere "Gardiyanlar" adını verdi.

Madrid'de ne oldu?

Madrid'deki COP25 İklim Konferansında Greta Thunberg dünyayı suçladı Önemli değişiklikler yapmaktan kaçınmak için boşlukları bulmak için sürekli girişimlerde bulunma güçleri.

"Asıl tehlike, politikacıların ve CEO'ların, neredeyse hiçbir şey yapılmadığında, gerçek bir eylem gerçekleşiyormuş gibi görünmesidir. Akıllı muhasebe ve yaratıcı PR dışında, "dedi, alkış çekiyor.

Medya yazısı

Neden bu başlık