9 Mayıs 2020 Cumartesi

OKB: '20 yıl koronavirüs salgını için hazırlandım'

Telif hakkı

PA MEDYA

Resim yazısı

Boris Johnson'un ülkeye hitap ettiği Pazar günü uyarı sistemini duyurması English seo
Virüsün izlenmesi için İngiltere'de hükümet tarafından bir Covid-19 alarm sistemi başlatılacak, başbakanın Pazar günü açıklanması bekleniyor.

Sistem tehdit seviyesini sıralayacak koronavirüsten bir ila beş ölçeğinde ve verilere göre ayarlanacaktır.

Boris Johnson, kilitleme önlemlerinin ilerlemesi konusunda ülkeyi güncelleyen televizyonda bir adres verecek.

Başbakanın yeni bir sloganı açıklaması bekleniyor ve halka "uyanık kalmasını, virüsü kontrol etmesini, hayat kurtarmasını" söylemesi bekleniyor.

Kısıtlamaların ilk açıklandığı tarihler sunması beklenmiyor. 23 Mart - değişebilir.

Yeni sistem sadece İngiltere için geçerli olacak, ancak hükümet kendi yönetimini geliştirirken devredilen yönetimlerle birlikte çalışıyor.

Sistemin anlaşıldığı anlaşılıyor. - uyarıları fro m yeşil (birinci seviye) ila kırmızı (beşinci seviye) - halkı terör tehdidi seviyesi hakkında bilgilendirmek için kullanılana benzer olacaktır.

Bay Johnson'un İngiltere'nin şu anda aşamada olduğunu söylemesi bekleniyor. dördüncüsü ancak üçüncü aşamaya doğru ilerliyor.

Uyarı aracı - yeni bir "ortak biyogüvenlik merkezi" tarafından uygulanacak - aynı zamanda ülkenin farklı bölgelerindeki virüs tehdidini yansıtacak, yani bir Şehir diğerinden oldukça farklı olabilir.

Bu, İngiltere'deki kısıtlamaların yerel olarak değiştirilmesini bildirebilir.

Hükümetin kabineyi, devredilmiş ülkeleri ve Cobra olağanüstü hal komitesini içeren toplantısı Londra Belediye Başkanı, Pazartesi akşamı Parlamento'ya yapılması planlanan planlarla Pazar akşamı Bay Johnson'un televizyon adresinden önce yapılacak.

Başbakan, İngiltere'nin ülkeye giriş yaptığı ülkeyi uyaracak Pazar günkü Güneş'e göre, virüsle mücadelenin en "tehlikeli" aşaması.

Önünde konuşma gazetesinde şöyle dedi: "Şimdi zirveyi aşıyoruz ama her adımı doğru yapmak için daha çok çalışmak zorundayız.

" Dağcılar her zaman zirveden aşağı inmenin en tehlikeli parça. İşte o zaman aşırı güvendiğinizden ve hatalar yaptığınızdan emin olabilirsiniz.

"Tırmanışta çok az seçeneğiniz var - ama çok koşmadığınızdan emin olmanız gereken inişte hızlı, kontrolü kaybet ve yanılmak. "

Medya altyazısı

" Toplu taşıma, bıraktığı yere geri dönemez "- Ulaştırma Sekreteri Grant Shapps

Cumartesi günü, Ulaştırma Bakanı Grant Shapps hükümetin kilitleme önlemlerini kaldırırken "aşırı dikkat" ile devam edeceği konusunda uyardı.

Günlük koronavirüs basın toplantısında konuşan Covid-19'un ötesine geçmenin " bir

VE Day: Nazi'nin Edward Malindine'nin teslim fotoğrafları ortaya çıktı

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı

İngiltere hükümeti herhangi bir Facebook seo 'tamamen kabul edilemez' olduğunu söyledi

Birçok Galli bir milletvekilinin iddia ettiği gibi, hamile kadınlar koronavirüs krizi sırasında yanlış bir şekilde hasta parası veya ücretsiz izinle eve gönderildi.

Gower MP Tonia Antoniazzi, içinde bulunduğuna inanılan işverenlerle ilgili seçmenlerden davalar ele aldığını söyledi Sağlık ve güvenlik kanununun ihlali.

Vakaların NHS çalışanları veya bakım evlerini içerdiğini söylüyor.

Ancak NHS Galler sağlık kurulları, tavsiye edilirlerse personele tam olarak ödeme yapıldığını söylüyor İşyerinde olmamalılar.

Kampanyalar hükümeti hamile kadın işverenlere daha fazla rehberlik yapmaya çağırdı.

Kilit süpermarket çalışanları ikramiyeyi reddetti

'Doğum iznini aldığım için cezalandırılıyorum'

Annelik bakımı sıkıntısına neden olan belirsizlik

İngiltere Hükümeti durumu yakından izlediklerini, ancak herhangi bir analık ayrımcılık "comp Neredeyse kabul edilemez "'

' Hasta maaşı hasta insanlar içindir '

İmge başlığı

Gemma ücretsiz izin aldı

Gemma, gerçek adı değil, 16 haftalık hamile ve Wrexham'daki bir bakım evinde bakım asistanı.

"Ebe tarafından işten ayrılmanın akıllıca olduğu söylendi, “dedi.

" Patronum işsiz kalmamı destekledi, ancak ücretsiz izin olarak verildi.

"Öfkelenmemi ve kafamı sordum Ofis bana kimseyi körüklemediğini söyledi. ”

Gemma, işvereni tarafından doktorunu aradığında hasta parası alabileceği konusunda tavsiyede bulundu.

" Ben hasta parası için telefon edebilir ama bunun doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü hasta parası hasta insanlar içindir "dedi.

" Hasta değilseniz hasta parası almamanız gerekir. Bir ipotek tatili yapmak zorunda kaldık.

"Zaten asgari ücretle çalışıyorum, bu yüzden doğum iznine geldiğimde ipotekimi daha fazla ödeyeceğim.

"Ben de ilk kez annem ve gerçekten çok korkutucu."

İngiltere'deki sağlık ve güvenlik yasası, işte bekleyen bir anne için herhangi bir risk varsa, İşverenler çalışma koşullarını ayarlamalı, alternatif çalışma teklif etmeli veya bu mümkün değilse ücretli izin çalışmalarından askıya alınmasını askıya almalıdır.

İngiltere Hükümeti bazı hamile işçilerin Covid-19'dan ağır hastalık riski daha fazladır ve NHS'den koruyucu bir mektup alacaktır.

İşverenlerin risk değerlendirmelerinde ve eğer çalışmak gibi gerekli kontrol önlemlerinde bunu dikkate almaları gerekir. Ev yerine konamaz, hamile işçiyi tam ücret karşılığında askıya almaları gerekir.

Adı değiştirilen Louise, koruyucu mektup reklamı alan Wrexham'dan bir sağlık asistanı 12 hafta boyunca kendini tecrit etmek için ziyaret etti - bu yüzden işe giremiyor.

Ama işveren ondan annelik izni almasını istedi

Kamerun'un ölümcül savaş ve virüs karışımı

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı

Uzmanlar, birçok ülkede düşük test oranları nedeniyle enfeksiyonların aslında daha yüksek olabileceği konusunda İstiklal seo
Johns Hopkins Üniversitesi tarafından toplanan verilere göre, dünyada dört milyondan fazla onaylanmış koronavirüs vakası bildirildi.

Küresel ölüm oranı da 277.000'in üzerine çıktı. >
ABD, onaylanmış vakaların dörtte birinden fazlasını ve ölümlerin üçte birini oluşturan en kötü etkilenen ülke olmaya devam ediyor.

Uzmanlar, gerçek enfeksiyon sayısının çok daha yüksek olacağı konusunda uyarıyor, Birçok ülkede verileri test eden düşük test oranları ile.

İspanya da dahil olmak üzere bazı ülkelerde günlük ölüm ücretleri düşmeye devam ediyor, ancak kilitleme kısıtlamalarının azaltılmasının "ikinci dalga" ya yol açabileceğine dair endişeler var Enfeksiyonlar.

Buna ek olarak, salgın küresel piyasalara ve tedarik zincirlerine çarptığında hükümetler ekonomik serpinti için hazırlanıyorlar.

Üst düzey bir Çinli yetkili bana yerel pandeminin ülkenin halk sağlığı sisteminde zayıflıklara yol açan "büyük bir test" olduğunu açıkladı. Çin Ulusal Sağlık Komisyonu direktörü Li Bin'in nadir kabulü, Çin'in erken yanıtının yurtdışında sürekli eleştiriden sonra geliyor.

Diğer son gelişmelerde:

İngiltere hükümeti ülkenin ulaşım sekreterine göre, kilitleme kısıtlamalarından çıkarken "aşırı dikkat" ile devam edecek.

Çin cumhurbaşkanı koronavirüsün Kuzey Kore'ye yönelik tehdidi hakkında endişelerini dile getirdi ve yardım teklif etti.

Eski ABD Başkanı Barack Obama, Donald Trump'ı koronavirüs krizine verdiği tepki nedeniyle "mutlak kaotik bir felaket" olarak eleştirdi.

Milyarder Tesla patronu Elon Musk elektriği hareket ettireceğini söyledi Otomobil üreticisinin merkezi, yerel koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle Kaliforniya dışında.

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri direktörü Robert Redfield, Washington'a göre koronavirüs olan biriyle temasa geçtikten sonra kendini izole ediyor Post.

Sağlık o Gana'daki fficials, endüstriyel bir tesisteki 500'den fazla işçinin koronavirüs için pozitif test ettiğini söylerken, ülkedeki toplam günlük vaka sayısı yaklaşık% 30 oranında arttı - yetkililerin enfeksiyonların zirveye ulaşmasından sadece bir gün sonra. >
Bu hafta, pandeminin küresel merkez üssü olan İtalya'da bazı kilitleme önlemleri hafifletmeye başladı. İtalyanlar açık havada egzersiz yapabiliyor ve bölgelerindeki aile üyelerini ziyaret edebiliyordu.

Fransa, son 24 saat boyunca 80 ölümle bir aydan fazla bir süre boyunca en düşük günlük koronavirüs ölümlerini kaydetti. Yetkililer, komşu İspanya'daki hükümet gibi Pazartesi'den itibaren kısıtlamaları hafifletmeye hazırlanıyor.

Bu arada, muhalefet partilerinin sona ermesi çağrısına rağmen Güney Afrika gibi ülkelerde kilitlenmeler sürüyor.

Güney Kore'de, Seul'ün eğlence bölgesine bağlı bir dizi iletimden sonra bar ve kulüplere yenilenen kısıtlamalar getiriliyor.

Rusya, Moskova'da ülkenin bir parçası olarak planlanan askeri geçit törenini de iptal etti Zafer Bayramı kutlamaları. Bunun yerine, Cumhurbaşkanı Vladimir Putin Cumartesi günü bastırılmış bir etkinliğe ev sahipliği yaptı ve Sonsuz Alev savaş anısına güller attı.

Ancak bilimsel kanıta rağmen

Anna Jarvis: Anneler Günü yarattığına pişman olan kadın

Telif hakkı Facebook seo
REUTERS

Resim yazısı

2005 yılında Little Richard
Öncü rock 'n' roll şarkıcısı Little Richard 87 yaşında öldü, müzisyenin ailesi onayladı.

Küçük Richard'ın vurduğu İyi Golly Bayan Molly 1958'de listeler yaptı. Diğer tanınmış şarkılar arasında Tutti Frutti ve Long Tall Sally var. Beatles, Elton John ve Elvis Presley ona bir etki gösterdi. Şarkıcı 1986 yılında Rock and Roll Onur Listesi'ne girdi.

Ailesi Tennessee Tullahoma'de kemik kanserinden öldü.

Ölüm ilanı: Küçük Richard

'A-wop-bop-a-loo-bop' ne anlama geliyordu?

Küçük Richard, 1932'de Richard Wayne Penniman olarak doğdu.

En büyük hitlerini 1950'lerde yaptı ve coşkulu performansları, çığlıkları, ahlaksız sesi ve gösterişli kıyafetleriyle tanınıyordu. Dünya çapında 30 milyondan fazla kayıt sattı.

Ölümünün haberleri ortaya çıktıktan sonra övgüler alan eski Beatles davulcusu Sir Ringo Starr tweetledi: "Tanrı, tüm zamanların müzik kahramanlarımdan biri olan Küçük Richard'ı korusun."

Şık kurucularından Nile Rodgers, bunun "gerçek bir devin kaybı" olduğunu söylerken Beach Boys'dan Brian Wilson, müziğinin "sonsuza kadar süreceğini" söyledi.

Richard'ın bas gitaristi Charles Glenn, ünlü haber sitesi TMZ'ye şarkıcının iki ay boyunca hasta olduğunu söyledi. Richard'ın evinde, kardeşi, kız kardeşi ve oğlu yanında öldüğünü söyledi.

Medya altyazısı

Beatles, Elton John ve Elvis'in hepsi Küçük Richard'dan etkilendi

Küçük Richard 12 çocuktan biriydi ve şarkı söylemeye başladığı için kardeşlerinden sıyrılmak istediğini söyledi.

"Ben en büyük başıydım ve ben Hala en büyük kafaya sahip, "2008'de BBC'ye söyledi.

" Yaptığımı yaptım, çünkü dikkat çekmek istedim. Piyanoya vurmaya, çığlık atıp şarkı söylemeye başladığımda dikkatimi çekti. "

Müziği, ABD'nin bazı bölümlerinin hâlâ ayrıldığı bir dönemde hem siyah hem de beyaz hayranlar tarafından kucaklandı ve konserlerde insanları renklere bölmek için oditoryumun merkezinde bir ip vardı. />
Çok yönlü bir doğa gücü

BBC Sanat ve Eğlence Muhabiri Ian Youngs tarafından

Bir elektrik sanatçısı, gösterişli bir karakter, çığlık atan bir vokalist, çok yönlü bir doğa gücü - popüler müzik Little'ınkine benzemiyordu Richard, 1950'lerin ortalarında New Orleans'tan çıkmadan önce.

Küçük Richard olmasaydı, DNA'nın önemli bir kısmı Beatles, Bob Dylan, David Bowie ve Jimi Hendrix - hepsi onu idolleştirdi.

Chuck Berry ve Elvis'in beğenileriyle, ilkel blues, R&B ve gospel çorbasını ortaya çıkaran avuç ABD hareketlerinden biriydi. 60'lı yıllarda rock 'n' roll'un evrimi.

Kabarık saçlarıyla piyanoda durmak ve Tutti Frutti, Uzun Uzun Sally, Lucille ve Good Golly Miss gibi şarkılarla tam boğaz sesiyle dalmak Molly, savaş sonrası boğazı geçtikten sonra temiz bir hava aldı.

Richard, 5 Aralık 1932'de Georgia, Macon'da doğdu. Güney ABD eyaletinde büyüdü, emildi. Müjde müziğinin ritimleri ve New Orleans'ın etkileri, onları kendi piyano yüklü ekstravaganzalarıyla harmanlıyor.

Babası da bir gece kulübü işleten bir vaizdi ve annesi bir geliştiriciydi. Baptist dışında.

"Gecekondu mahallelerinde doğdum. Babam viski, kaçak viskisi sattı. "1970'de Rolling Stone dergisine söyledi.

Şarkıcı, başlangıçta müziğini desteklemeyen babasıyla anlaşmazlıktan sonra gençlerinde evden ayrıldı.

"Babam yedi erkek istedi ve ben geydim, çünkü ben geydim," dedi şovmen daha sonra.

Resim yazısı

Küçük Richar

Coronavirus: Karantinadan kaçınmak için Viyana havaalanında sunulan testler

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı

Uzmanlar, birçok ülkede düşük test oranları nedeniyle enfeksiyonların aslında daha yüksek olabileceği konusunda Google serp
Johns Hopkins Üniversitesi tarafından toplanan verilere göre, dünyada dört milyondan fazla onaylanmış koronavirüs vakası bildirildi.

Küresel ölüm sayısı da 277.000'in üzerine çıktı. >
ABD, teyit edilen vakaların dörtte birinden fazlasını ve ölümlerin üçte birini oluşturan en kötü etkilenen ülke olmaya devam ediyor.

Uzmanlar, gerçek enfeksiyon sayısının çok daha yüksek olacağı konusunda uyarıyor Birçok ülkede verileri test eden düşük test oranlarıyla.

İspanya da dahil olmak üzere bazı ülkelerde günlük ölüm ücretleri düşmeye devam ediyor, ancak kilitleme kısıtlamalarının hafifletilmesinin "ikinci dalgaya" yol açabileceğine dair endişeler var

Buna ek olarak, salgın küresel piyasalara ve tedarik zincirlerine çarptığında hükümetler ekonomik serpinti için hazırlanıyor.

Son zamanlarda yaşanan en büyük gelişmelerin bazılarında nts:

İngiltere hükümeti, ülkenin ulaşım sekreterine göre, kilitleme kısıtlamalarından çıkarken "aşırı dikkat" ile devam edecek.

Çin cumhurbaşkanı, Koronavirüs Kuzey Kore'ye geldi ve yardım teklif etti.

Milyarder Tesla patronu Elon Musk, yerel koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle elektrikli otomobil üreticisinin merkezini Kaliforniya'dan taşıyacağını söyledi.

Gana, endüstriyel bir tesisteki 500'den fazla işçinin koronavirüs için pozitif test ettiğini söylerken, ülkedeki toplam günlük vaka sayısı yaklaşık% 30 oranında arttı - yetkililerin virüsün zirveye ulaşmasından bir gün sonra.

Bu hafta, bir kez salgının küresel merkez üssü olan İtalya'da bazı kilitleme önlemleri hafifletmeye başladı. İtalyanlar açık havada egzersiz yapabiliyor ve bölgelerindeki aile üyelerini ziyaret edebiliyordu.

Fransa, son 24 saat boyunca 80 ölümle bir aydan fazla bir süre boyunca en düşük günlük koronavirüs ölümlerini kaydetti. Yetkililer, komşu İspanya'daki hükümet gibi Pazartesi'den itibaren kısıtlamaları hafifletmeye hazırlanıyor.

Bu arada, muhalefet partilerinin sona ermesi çağrısına rağmen Güney Afrika gibi ülkelerde kilitlenmeler sürüyor.

Güney Kore'de, Seul'ün eğlence bölgesine bağlı bir dizi iletimin ardından barlara ve kulüplere yenilenen kısıtlamalar getiriliyor.

Birkaç ülkenin liderleri virüs ve ihtiyaç konusunda şüphelerini ifade etmeye devam ediyor

Belarus'ta, Cumhurbaşkanı Alexander Lukashenko daha sert önlemler için çağrıları reddettiği için binlerce asker Zafer Günü'nü kutlamak için yürüdü.

İngiliz tıp dergisi Lancet bir korkutucu yazı yazdı Brezilya hakkında editör

Coronavirus: Elon Musk, Tesla fabrikasını kilitleme sırasında taşımaya söz verdi

Telif hakkı

REUTERS

Resim yazısı

2005 yılında Little Richard

Öncü rock 'n' roll şarkıcısı Little Richard 87 yaşında İstiklal seo müzisyenin ailesi onayladı.

Küçük Richard'ın vurduğu İyi Golly Bayan Molly 1958'de listeler yaptı. Diğer tanınmış şarkılar arasında Tutti Frutti ve Long Tall Sally var. Beatles, Elton John ve Elvis Presley ona bir etki gösterdi. Şarkıcı 1986 yılında Rock and Roll Onur Listesi'ne girdi.

Ailesi Tennessee Tullahoma'de kemik kanserinden öldü.

Ölüm ilanı: Küçük Richard

'A-wop-bop-a-loo-bop' ne anlama geliyordu?

Küçük Richard, 1932'de Richard Wayne Penniman olarak doğdu.

En büyük hitlerini 1950'lerde yaptı ve coşkulu performansları, çığlıkları, ahlaksız sesi ve gösterişli kıyafetleriyle tanınıyordu. Dünya çapında 30 milyondan fazla kayıt sattı.

Ölümünün haberleri ortaya çıktıktan sonra övgüler alan eski Beatles davulcusu Sir Ringo Starr tweetledi: "Tanrı, tüm zamanların müzik kahramanlarımdan biri olan Küçük Richard'ı korusun."

Şık kurucularından Nile Rodgers, bunun "gerçek bir devin kaybı" olduğunu söylerken Beach Boys'dan Brian Wilson, müziğinin "sonsuza kadar süreceğini" söyledi.

Richard'ın bas gitaristi Charles Glenn, ünlü haber sitesi TMZ'ye şarkıcının iki ay boyunca hasta olduğunu söyledi. Richard'ın evinde, kardeşi, kız kardeşi ve oğlu yanında öldüğünü söyledi.

Medya altyazısı

Beatles, Elton John ve Elvis'in hepsi Küçük Richard'dan etkilendi

Küçük Richard 12 çocuktan biriydi ve şarkı söylemeye başladığı için kardeşlerinden sıyrılmak istediğini söyledi.

"Ben en büyük başıydım ve ben Hala en büyük kafaya sahip, "2008'de BBC'ye söyledi.

" Yaptığımı yaptım, çünkü dikkat çekmek istedim. Piyanoya vurmaya, çığlık atıp şarkı söylemeye başladığımda dikkatimi çekti. "

Müziği, ABD'nin bazı bölümlerinin hâlâ ayrıldığı bir dönemde hem siyah hem de beyaz hayranlar tarafından kucaklandı ve konserlerde insanları renklere bölmek için oditoryumun merkezinde bir ip vardı. />
Çok yönlü bir doğa gücü

BBC Sanat ve Eğlence Muhabiri Ian Youngs tarafından

Bir elektrik sanatçısı, gösterişli bir karakter, çığlık atan bir vokalist, çok yönlü bir doğa gücü - popüler müzik Little'ınkine benzemiyordu Richard, 1950'lerin ortalarında New Orleans'tan çıkmadan önce.

Küçük Richard olmasaydı, DNA'nın önemli bir kısmı Beatles, Bob Dylan, David Bowie ve Jimi Hendrix - hepsi onu idolleştirdi.

Chuck Berry ve Elvis'in beğenileriyle, ilkel blues, R&B ve gospel çorbasını ortaya çıkaran avuç ABD hareketlerinden biriydi. 60'lı yıllarda rock 'n' roll'un evrimi.

Kabarık saçlarıyla piyanoda durmak ve Tutti Frutti, Uzun Uzun Sally, Lucille ve Good Golly Miss gibi şarkılarla tam boğaz sesiyle dalmak Molly, savaş sonrası boğazı geçtikten sonra temiz bir hava aldı.

Richard, 5 Aralık 1932'de Georgia, Macon'da doğdu. Güney ABD eyaletinde büyüdü, emildi.

Küçük Richard: 'A-wop-bop-a-loo-bop' ne anlama geliyor?

Telif hakkı

REUTERS

Resim yazısı

2005 yılında Little Richard

Öncü rock 'n' roll şarkıcısı Little Richard 87 yaşında öldü, müzisyenin ailesi onayladı.

Küçük Richard'ın vurduğu İyi Golly Bayan Molly 1958'de Bedava seo yaptı. Diğer tanınmış şarkılar arasında Tutti Frutti ve Long Tall Sally var. Beatles, Elton John ve Elvis Presley ona bir etki gösterdi. Şarkıcı 1986 yılında Rock and Roll Onur Listesi'ne girdi.

Ailesi Tennessee Tullahoma'de kemik kanserinden öldü.

Ölüm ilanı: Küçük Richard

'A-wop-bop-a-loo-bop' ne anlama geliyordu?

Küçük Richard, 1932'de Richard Wayne Penniman olarak doğdu.

En büyük hitlerini 1950'lerde yaptı ve coşkulu performansları, çığlıkları, ahlaksız sesi ve gösterişli kıyafetleriyle tanınıyordu. Dünya çapında 30 milyondan fazla kayıt sattı.

Ölümünün haberleri ortaya çıktıktan sonra övgüler alan eski Beatles davulcusu Sir Ringo Starr tweetledi: "Tanrı, tüm zamanların müzik kahramanlarımdan biri olan Küçük Richard'ı korusun."

Şık kurucularından Nile Rodgers, bunun "gerçek bir devin kaybı" olduğunu söylerken Beach Boys'dan Brian Wilson, müziğinin "sonsuza kadar süreceğini" söyledi.

Richard'ın bas gitaristi Charles Glenn, ünlü haber sitesi TMZ'ye şarkıcının iki ay boyunca hasta olduğunu söyledi. Richard'ın evinde, kardeşi, kız kardeşi ve oğlu yanında öldüğünü söyledi.

Medya altyazısı

Beatles, Elton John ve Elvis'in hepsi Küçük Richard'dan etkilendi

Küçük Richard 12 çocuktan biriydi ve şarkı söylemeye başladığı için kardeşlerinden sıyrılmak istediğini söyledi.

"Ben en büyük başıydım ve ben Hala en büyük kafaya sahip, "2008'de BBC'ye söyledi.

" Yaptığımı yaptım, çünkü dikkat çekmek istedim. Piyanoya vurmaya, çığlık atıp şarkı söylemeye başladığımda dikkatimi çekti. "

Müziği, ABD'nin bazı bölümlerinin hâlâ ayrıldığı bir dönemde hem siyah hem de beyaz hayranlar tarafından kucaklandı ve konserlerde insanları renklere bölmek için oditoryumun merkezinde bir ip vardı. />
Çok yönlü bir doğa gücü

BBC Sanat ve Eğlence Muhabiri Ian Youngs tarafından

Bir elektrik sanatçısı, gösterişli bir karakter, çığlık atan bir vokalist, çok yönlü bir doğa gücü - popüler müzik Little'ınkine benzemiyordu Richard, 1950'lerin ortalarında New Orleans'tan çıkmadan önce.

Küçük Richard olmasaydı, DNA'nın önemli bir kısmı Beatles, Bob Dylan, David Bowie ve Jimi Hendrix - hepsi onu idolleştirdi.

Chuck Berry ve Elvis'in beğenileriyle, ilkel blues, R&B ve gospel çorbasını ortaya çıkaran avuç ABD hareketlerinden biriydi. rock 'n' r evrimi

Coronavirus: 'Özgürlüğe tek bir sıçrama' yok, bakan uyardı

Image caption İstiklal seo
Grant Shapps, ulaşım ağına "bir kez nesil değişikliğinde" yapılacak 2 milyar sterlinlik bir fon duyurdu

Ulaşım sekreteri, Yürüyüş ve bisiklete binme,

Grant Shapps, seyahat tarzımızda "bir kez nesil değişiminde" bir şans olduğunu söyledi.

İngiltere ulaşım ağı çalışıyor olsa bile Tam kapasitede, sosyal mesafe kurallarının 10 yolcudan sadece birinin seyahat edebileceği anlamına geleceğini söyledi.

İngiltere'de toplam 346 koronavirüs ölümü kaydedildi ve toplam 31.587'ye ulaşıldı.

Coronavirus: Afganistan gıda yardımı protestosunda altı kişi çatışmalarda öldü

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı Google serp Wuhan'daki sağlık görevlileri Çin'de koronavirüs ile ölenleri yas tutuyor

Koronavirüs pandemisi, Çin kamu sağlığı sisteminde zayıflıklara yol açan "büyük bir test", üst düzey bir yetkili Çin medyasına verdiği demeçte.

Çin Ulusal Sağlık Komisyonu Müdürü Li Bin'den nadir kabul, Çin'in erken müdahalesinin yurtdışında sürekli eleştirilmesinin ardından geliyor.

Ülke şimdi hastalık önleme, halk sağlığı sistemi ve veri toplamayı geliştirecek.

Çin yardım teklif etti Kuzey Kore orada salgınla mücadele ediyor.

Bay Li, gazetecilere pandeminin Çin'in yönetimi için önemli bir zorluk olduğunu ve "büyük salgın ve halk sağlığı sistemine nasıl yaklaştığımızdaki zayıf bağlantıları" ortaya çıkardığını söyledi.

Çin, salgının başladığı Wuhan'daki virüsün erken belirtilerine çok yavaş yanıt vermekle ve internatiği hızlı bir şekilde uyarmamakla suçlandı Salgının onl topluluğu.

Çin, virüsün kökenleri hakkında bağımsız bir uluslararası soruşturma çağrısını reddetti.

Nisan ayında bir AB raporu, Çin'i, virüsle ilgili yanlış bilgi yaymakla suçladı

Aralık ayında virüs hakkında yetkilileri uyarmaya çalışan bir doktora "yanlış yorum yapmayı" bırakması söylendi. Li Wenliang daha sonra Wuhan'daki hastanede Covid-19'dan öldü.

Johns Hopkins üniversitesinin verdiği çetele ve yaklaşık 84.000 vakaya göre, Çin'in koronavirüs nedeniyle 4.637 ölümü var. Küresel olarak yaklaşık 4m doğrulanmış vaka ile 275.000'den fazla insan öldü.

Nadir bir kabul

BBC Asya Pasifik Bölge Editörü Celia Hatton

Çinli liderlerin yanlış yaptıklarını kabul etmeleri nadirdir.

Li Bin, komisyonun sistemlerini merkezileştirerek ve liderliğin uzun süredir devam eden hedeflerinin çoğunu temel alarak büyük veri ve yapay zekayı daha iyi kullanarak sorunları çözeceğini söyledi. br />
Çin, virüsü erken ele alırken, yurt içinde ve yurt dışında sert eleştirilere maruz kaldı. İktidardaki Komünist Partiden birkaç eyalet ve yerel yetkili görevden alındı ancak Partinin üst düzey bir üyesi cezalandırılmadı.

Pekin, medyanın sansürünü ve devlet kontrolünü kolaylaştırma çağrılarına yanıt vermedi. />
Çin, Kuzey Kore lideri Jim Jong-un, Çin devlet medyası raporu Covid-19 ile mücadeledeki başarısını kutladıktan sonra Kuzey Kore'ye yardım teklif etti.

BASİT REHBER: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİMDEN KAÇININ: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

UMUT VE KAYBI: Koronavirüs hikayeleriniz

KRİZ BAĞLANTILARI: Hangi ülkeler yapıyor?

TEST: Koronavirüs için test alabilir miyim?

Kuzey Kore, uzmanlar tarafından sorgulanan onaylanmış bir koronavirüs vakası olmadığını söylüyor. .

Ülkenin ciddi bir salgında büyük olasılıkla bunalmış olabilecek kırılgan bir sağlık sistemi var.

Medya altyazısı

Hızlandırılmış Wuhan hastanesini gösteriyor 10 günde inşa edildi

24 saat içinde Sheffield'de dört atış

Telif hakkı

GETTY IMAGES

İngiltere havayollarına, hükümetin İngiltere dışında herhangi bir ülkeden İngiltere'ye gelen herkes için 14 günlük karantina getireceği söylendiğini söylüyor Koronavirüs pandemisine yanıt olarak İrlanda'dan.

Yeni kısıtlamanın bu ayın sonunda yürürlüğe girmesi bekleniyor. English seo Endüstri kuruluşu Airlines UK, bu politikanın " güvenilir çıkış planı "olarak adlandırılır ve haftalık olarak gözden geçirilmelidir.

İngiltere'ye gelen insanlar özel bir konutta kendi kendine tecrit etmek zorunda kalacaklar.

Hükümet ve havacılık kaynakları BBC News'e karantina, insanların sınıra vardıklarında bir adres vermeleri beklenebileceği anlamına gelecektir.

Yeni seyahat kısıtlamasının ne kadar süreceği ve İngiltere vatandaşı olmayanların izin verilip verilmeyeceği açık değil. British Airways, EasyJet ve diğerlerini temsil eden Airlines UK, demiş özel konaklamalarda kalmak.

"Teklif ettiklerinin ayrıntılarını görmemiz gerekiyor" dedi. r İngiltere merkezli havayolları, yaptığı açıklamada.

İngiltere'ye gelen insanların diğer ulaşım araçlarıyla karantinaya alınma planları olup olmadığı net değil. Eurostar ve P&O feribotları yorum yapmayı reddetti, ancak diğer firmalar henüz BBC'nin sorgularına cevap vermedi.

Uçmaya karar verirsem ne bilmem gerekir?

İngiltere havayolları Karantina 'hava yolculuğunu öldürecek' uyardı

Yolcuların İngiltere'deki bazı havaalanlarında eldiven giymeleri gerektiğini söyledi

Havacılık bakanı Kelly Tolhurst'in havayolu şirketlerinde ve havaalanı temsilcilerine yönelik politikayı netleştirmesi bekleniyor. Pazar sabahı yapılması planlanan konferans görüşmesi.

Belfast Uluslararası Havaalanı sözcüsü, planların ne olduğunu açıklığa kavuşturmak için hükümete yazdığını söyledi - havaalanına hareket halindeyken danışılmadığını da ekledi. >
Gölge dışişleri bakanı Lisa Nandy, İşçi Partisi'nin hükümetten haftalarca insanların Birleşik Krallık'a vardıklarında ne yapmaları gerektiği hakkında "karışık mesajlar" açıklamalarını istediğini söyledi.

"İnsanlar geri getirildi göreceli olarak çok sayıda ve birçoğu bize ne zaman yapmaları gerektiği hakkında bilgi veya tavsiye vermediklerini söylüyor. Eve dönün, "dedi.

İngiltere havaalanları karantinanın" İngiltere havacılık endüstrisinde değil, aynı zamanda daha geniş ekonomi üzerinde de yıkıcı bir etkisi olacağını "söyledi.

İngiltere havaalanlarının çoğunu temsil eden Havaalanı İşletmecileri Derneği'nden Karen Dee, önlemin "bilimin ardından seçici bir temelde" uygulanması gerektiğini ve "kilit sektörler üzerindeki ekonomik etkinin hafifletilmesi gerektiğini" söyledi.

BBC News, mal taşıyan kamyon şoförleri ve nakliye endüstrisinde çalışan insanlar gibi kilit işçilerin muaf olacağını anlıyor.

Coronavirus: Rusya hava gösterisi için Zafer Bayramı geçit törenini değiştirdi

Telif hakkı

EPA

Resim yazısı

Başkan Vladimir Putin Moskova'daki Sonsuz Alev savaş anısına çelenk koydu

Rusya, koronavirüs salgını nedeniyle geleneksel askeri geçit törenini iptal etmesine rağmen İkinci Dünya Savaşı'nda Nazi Almanyası'ndan zafer kazanmasından Google serp yana 75 yıl geçti.

Baskın bir kutlamada Başkan Vladimir Putin Ebedi Alev savaşına güller attı Anma töreni.

Halk alaylarına katılamıyor, insanlar aile üyelerinin resimlerini yüklediler ve çevrimiçi savaş hikayeleri anlattılar.

Cumartesi günü Rusya'da 10.000 koronavirüs vakası daha yükseldi. />
Resim yazısı

Normalde büyük kalabalıklar Rusya ve eski Sovyet ülkelerinde Zafer Bayramı kutlamaları için bir araya geldi - bu geçen yıl Moskova'ydı

Büyük hatıralar önemli özellikler İkinci Dünya Savaşı'nda birlikte yaklaşık 26 milyon insanı kaybeden eski Sovyet ülkelerinin takvimlerinin.

Savaş jetleri Moskova'nın üzerinden uçarak bir iz bıraktı Rus bayrağının renkleri ve bir asker sütunu Başkan Putin'i Kremlin'in duvarlarında yürüdü.

Devlet televizyonu geçen yılki Kızıl Meydan geçit töreninin bir tekrarını yayınladı.

Image caption

Zafer Bayramı geçit törenleri Minsk, Belarus'ta devam etti

Ancak Cumhurbaşkanı Alexander Lukashenko'nun koronavirüsü reddettiği Belarus'ta, binlerce insan Zafer Bayramı etkinliklerine katıldı Bay Lukashenko Minsk'te askeri üniforma giyen bir geçit törenine katıldı ve ülkenin etkinliği iptal etmeyi düşünmesinin kabul edilemez olduğunu söyledi.

Belarus geçit töreni pandemiye meydan okuyor

Avrupa, koronavirüs kilitlenmesinin ortasında VE Günü'nü kutladı

Rus hastane personeli 'maskesiz çalışıyor'

Geçen ay Başkan Putin, Zafer Bayramı geçit töreninin sütunlarını gören devasa Zafer Bayramı geçit törenini iptal etti Askerler, gaziler, tarihi Kızıl Ordu araçları ve modern askeri donanım geçit töreni Moskova Kızıl Meydanından geçiyor.

Resim yazısı

Halkla ilişkiler katılamıyor ocessions, insanlar çevrimiçi veya evde aile üyelerinin resimlerini paylaştı

Cumartesi günü Sayın Putin, Rusya'nın "her zamanki gibi bu yıldönümünü kesinlikle ve ciddiyetle kutlayacağını" söyledi. .

Rusya'nın bazı parçaları Mart sonlarından bu yana kilitleniyor, ancak ülke şu anda yaklaşık 200.000 onaylanmış vaka ile dünyanın beşinci en yüksek enfeksiyon oranına sahip.

Görüntü başlığı

Ölçekli kutlama sırasında savaş uçağı Moskova üzerinde uçtu

Geçtiğimiz hafta günlük 10.000 vaka artışı bildirildi.

Cumartesi günü televizyonda konuşulan Putin, "Gazilerimiz ölüme karşı yaşam için savaştılar. Ve her zaman birlik ve dayanıklılıklarına eşit olacağız "

" Biz bir araya geldiğimizde yenilmez olduğumuzu biliyoruz ve kesinlikle inanıyoruz

Streatham'da bisiklet sürerken iki araba ile çarpıştıktan sonra genç yaralandı

Telif hakkı

GETTY IMAGES

İngiltere havayollarına, hükümetin İngiltere dışında herhangi bir ülkeden Facebook seo gelen herkes için 14 günlük karantina getireceği söylendiğini söylüyor Koronavirüs pandemisine yanıt olarak İrlanda'dan.

Yeni kısıtlamanın bu ayın sonunda yürürlüğe girmesi bekleniyor.

Endüstri kuruluşu Airlines UK, bu politikanın " güvenilir çıkış planı "olarak adlandırılır ve haftalık olarak gözden geçirilmelidir.

İngiltere'ye gelen insanlar özel bir konutta kendi kendine tecrit etmek zorunda kalacaklar.

Hükümet ve havacılık kaynakları BBC News'e karantina, insanların sınıra vardıklarında bir adres vermeleri beklenebileceği anlamına gelecektir.

Yeni seyahat kısıtlamasının ne kadar süreceği ve İngiltere vatandaşı olmayanların izin verilip verilmeyeceği açık değil. British Airways, EasyJet ve diğerlerini temsil eden Airlines UK, demiş özel konaklamalarda kalmak.

"Teklif ettiklerinin ayrıntılarını görmemiz gerekiyor" dedi. r İngiltere merkezli havayolları, yaptığı açıklamada.

Tekrar uçmak ne zaman güvenli olacak?

İngiltere havayolları karantinayı 'hava yolculuğunu öldürecek' konusunda uyarıyor
< Br /> Yolcuların bazı İngiltere havaalanlarında eldiven giymeleri söylendi

Havacılık bakanı Kelly Tolhurst'in Pazar sabahı yapılacak bir konferans görüşmesinde havayolu ve havaalanı temsilcilerine yönelik politikayı açıklaması bekleniyor.

İngiltere havaalanları karantinanın "sadece İngiltere havacılık endüstrisi üzerinde değil, aynı zamanda daha geniş ekonomi üzerinde de yıkıcı bir etkisi olacağını" öne sürdü.

Birleşik Krallık'ın çoğunu temsil eden Havaalanı Operatörleri Birliği'nden Karen Dee havaalanlarında, tedbirin "bilimi takiben seçici bir temelde" uygulanması gerektiğini ve "kilit sektörler üzerindeki ekonomik etkinin hafifletilmesi gerektiğini" söyledi.

BBC News, kamyon sürücüleri gibi taşımacılık yapan kamyon şoförleri gibi kilit çalışanların Denizcilik sektöründe çalışan mallar ve insanlar muaftır.

BASİT BİR REHBER: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİMDEN KAÇININ: izolasyon ve egzersiz

UMUT VE KAYBI: Koronavirüs hikayeleriniz

ARAÇ ARACI: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

YÜZ MASKELERİ: Olmalı mıyım Geçen Pazar günü, Andrew Marr ulaşım sekreterine İngiltere'nin İngiltere'ye gelen insanlara karantina getirip getirmeyeceğini sordu.

Grant Shapps "aktif olarak Bu konularda, şu anda, kontrol altında olan ülke içinde enfeksiyon oranlarımız olduğunda, ithalat yapmıyoruz ".

Önemli olduğunu söyledi." İngiliz halkından yapmalarını istediğimizi hisseden, sosyal uzaklıklar, bu ülkeye gelen herkes tarafından eşleştirildi ".

Bir İçişleri Bakanlığı sözcüsü:" Sızıntılar hakkında yorum yapmıyoruz. NHS'yi korumak ve hayat kurtarmak için evde kalmaya odaklanılıyor. "

Şimdi bir karantina gerekiyorsa, bazıları neden haftalar önce neden gerekli olmadığını sorgulayacak.

Hükümet, büyük çoğunluğun eve döndüğünü söylese de, pandemi sırasında on binlerce insan İngiltere'ye uçtu.

Diğer gelişmelerde:

BBC Ulaştırma Sekreterini anlıyor Grant Shapps halkı mümkünse evden çalışmaya devam etmeye teşvik ederken, seyahat etmesi gerekenler yürümeye veya bisiklete binmeye teşvik edilecek

Cuma günü İngiltere'yi alarak 626 koronavirüs ölümü daha doğrulandı Toplam 31.241

Çevre sekreteri, halkın kilitleme kısıtlamalarını hafifletme konusunda "gerçekçi" olması gerektiğini söyledi

Siz

Atletico Ottawa - İspanya'da tasarlanan Kanadalı kulüp nasıl görücüye çıkıyor?

Telif hakkı

GETTY IMAGES

İngiltere havayollarına, hükümetin İngiltere dışında herhangi bir ülkeden İngiltere'ye gelen herkes için 14 günlük karantina getireceği söylendiğini söylüyor Koronavirüs pandemisine yanıt English seo

Yeni kısıtlamanın bu ayın sonunda yürürlüğe girmesi bekleniyor.

Endüstri kuruluşu Airlines UK, bu politikanın " güvenilir çıkış planı "olarak adlandırılır ve haftalık olarak gözden geçirilmelidir.

İngiltere'ye gelen insanlar özel bir konutta kendi kendine tecrit etmek zorunda kalacaklar.

Hükümet ve havacılık kaynakları BBC News'e karantina, insanların sınıra vardıklarında bir adres vermeleri beklenebileceği anlamına gelecektir.

Yeni seyahat kısıtlamasının ne kadar süreceği ve İngiltere vatandaşı olmayanların izin verilip verilmeyeceği açık değil. British Airways, EasyJet ve diğerlerini temsil eden Airlines UK, demiş özel konaklamalarda kalmak.

"Teklif ettiklerinin ayrıntılarını görmemiz gerekiyor" dedi. r İngiltere merkezli havayolları, yaptığı açıklamada.

Tekrar uçmak ne zaman güvenli olacak?

İngiltere havayolları karantinayı 'hava yolculuğunu öldürecek' konusunda uyarıyor
< Br /> Yolcuların bazı İngiltere havaalanlarında eldiven giymeleri söylendi

Havacılık bakanı Kelly Tolhurst'in Pazar sabahı yapılacak bir konferans görüşmesinde havayolu ve havaalanı temsilcilerine yönelik politikayı açıklaması bekleniyor.

İngiltere havaalanları karantinanın "sadece İngiltere havacılık endüstrisi üzerinde değil, aynı zamanda daha geniş ekonomi üzerinde de yıkıcı bir etkisi olacağını" öne sürdü.

Birleşik Krallık'ın çoğunu temsil eden Havaalanı Operatörleri Birliği'nden Karen Dee havaalanlarında, tedbirin "bilimi takiben seçici bir temelde" uygulanması gerektiğini ve "kilit sektörler üzerindeki ekonomik etkinin hafifletilmesi gerektiğini" söyledi.

BBC News, kamyon sürücüleri gibi taşımacılık yapan kamyon şoförleri gibi kilit çalışanların Denizcilik sektöründe çalışan mallar ve insanlar muaftır.

BASİT BİR REHBER: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİMDEN KAÇININ: izolasyon ve egzersiz

UMUT VE KAYBI: Koronavirüs hikayeleriniz

ARAÇ ARACI: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

YÜZ MASKELERİ: Olmalı mıyım Geçen Pazar günü, Andrew Marr ulaşım sekreterine İngiltere'nin İngiltere'ye gelen insanlara karantina getirip getirmeyeceğini sordu.

Grant Shapps "aktif olarak Bu konularda, şu anda, kontrol altında olan ülke içinde enfeksiyon oranlarımız olduğunda, ithalat yapmıyoruz ".

Önemli olduğunu söyledi." İngiliz halkından yapmalarını istediğimizi hisseden, sosyal uzaklıklar, bu ülkeye gelen herkes tarafından eşleştirildi ".

Bir İçişleri Bakanlığı sözcüsü:" Sızıntılar hakkında yorum yapmıyoruz. NHS'yi korumak ve hayat kurtarmak için evde kalmaya odaklanılıyor. "

Şimdi bir karantina gerekiyorsa, bazıları neden haftalar önce neden gerekli olmadığını sorgulayacak.

Hükümetin büyük çoğunluğun eve döndüğünü söylese de, pandemi sırasında on binlerce insan İngiltere'ye uçtu.

Diğer gelişmelerde:

BBC Ulaştırma Sekreterini anlıyor Grant Shapps halkı mümkünse evden çalışmaya devam etmeye teşvik ederken, seyahat etmesi gerekenler yürümeye veya bisiklete binmeye teşvik edilecek

Cuma günü İngiltere'yi alarak 626 koronavirüs ölümü daha doğrulandı toplam 31.241

Çevre sekreteri, halkın kilitlenmeyi kolaylaştırmak konusunda "gerçekçi" olması gerektiğini söyledi

Kilitli yürüyüşlere gülümsemeler getiren papağanlar

Telif hakkı

Google serp GÖRÜNTÜLER

Halk, sahte koronavirüs ile ilgili ürünler satan suçlulara karşı uyanık kalması konusunda uyarıldı.

Yerel Yönetim Derneği, Bazı konseyler, virüs korkularından yararlanmak isteyenlerin dolandırıcılık raporlarında "önemli bir artış" gördü.

Bir Londra konseyi tarafından 500.000'den fazla alt standart maske ele geçirildi, diğer suçlular kandırmaya çalıştı İnsanlar kişisel detaylar vermeye başladı.

LGA, halka yerel meclisine dolandırıcılık bildirme çağrısında bulunuyor.

Dolandırıcıların sahte tıbbi ürünler satarak kamu korkularından yararlanmaya çalışıyor Ürünler ve diğer sahte ürünler.

Mağdurlar sahte köpek yavrusu satışlarına binlerce dolar kaybetti

Emziren fotoğraf dolandırıcılığını hedefleyen yeni anneler

Dolandırıcılar koronavirüs 'kanca' kullanıyor ' Mağdurları hedeflemek için

İngiltere ve Galler'deki konseyleri temsil eden LGA, suçluların kendilerini tecrit eden savunmasız ve yaşlı insanları avladıklarını söyledi. >
Bir durumda, 80'li yaşlarındaki bir kadın, sağlık ve güvenlik kontrolünü tamamlamak için 220 £ talep eden bir adamın kapısını yanıtladı.

Bu arada, poz verdikten sonra bir telefon görevlisi soruşturuluyor Emekli maaşının kişisel bilgilerini elde etmek amacıyla bir Swindon Konseyi çalışanı olarak kilitli gıda parsellerini sıralayan bir müşteri olarak. br /> Ealing'de LGA'ya göre yerel konsey tarafından 2.600 yasadışı şişe el dezenfektanı ve 500.000 standart altı yüz maskesi piyasadan çıkarıldı.

Basit bir rehber: Nasıl korurum Kendim?

İLETİŞİMDEN KAÇININ: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

UMUT VE KAYBI: Koronavirüs hikayeleriniz

ARAÇ ARAÇ: Kontrol edin Bölgenizdeki davalar

YÜZ MASKELERİ: Bir tane giymeli miyim?

Sakinler çevrimiçi, kapıdan kapıya, telefon, metin ve e-posta ile mal satın almak için kandırılıyor dedi LGA, konseylere insanlara Yabancılardan veya soğuk arayanlardan hizmet kabul etmek için.

LGA'nın Daha Güvenli ve Daha Güçlü Topluluklar Kurulu başkanı Simon Blackburn, halkı "temkinli" olduğu konusunda uyardı ve ekledi: " veya gerçek olamayacak kadar iyi geliyor, bir telefon görüşmesini bitirmek, bir mektup atmak, bir e-postayı silmek veya kapıyı kapatmaktan çekinmeyin. Bu "aşağılık suçlar" ve böylece dolandırıcıların adalete teslim edilmesi mümkün, konseyler "en sert cezalar" peşinde koşuyor.

Ulusal Suç Ajansı'nın (NCA) virüsün giderek daha fazla bir "dolandırıcılık yapmak için bir kanca" ve bu tür dolandırıcılıkların salgın sırasında "artması muhtemel" olduğunu söyledi.

Ve sadece sahtekarlar tarafından satılan sahte sağlık ürünleri değil.

Bazıları Action Fraud'a göre, kilitlenme sırasında yavru kedi ve köpek yavrusu satın almayı uman insanlar, sahte çevrimiçi reklamlarla bağlantılı. wo aylar

Koronavirüs pozitif test ettikten sonra UFC 249'dan Souza

Telif hakkı

GETTY IMAGES

İngiltere havayollarına, hükümetin İngiltere dışında herhangi bir ülkeden İngiltere'ye gelen herkes için 14 günlük karantina getireceği Bedava seo söylüyor Koronavirüs pandemisine yanıt olarak İrlanda'dan.

Yeni kısıtlamanın bu ayın sonunda yürürlüğe girmesi bekleniyor.

Endüstri kuruluşu Airlines UK, bu politikanın " güvenilir çıkış planı "olarak adlandırılır ve haftalık olarak gözden geçirilmelidir.

İngiltere'ye gelen insanlar özel bir konutta kendi kendine tecrit etmek zorunda kalacaklar.

Hükümet ve havacılık kaynakları BBC News'e karantina, insanların sınıra vardıklarında bir adres vermeleri beklenebileceği anlamına gelecektir.

Yeni seyahat kısıtlamasının ne kadar süreceği ve İngiltere vatandaşı olmayanların izin verilip verilmeyeceği açık değil. British Airways, EasyJet ve diğerlerini temsil eden Airlines UK, demiş özel konaklamalarda kalmak.

"Teklif ettiklerinin ayrıntılarını görmemiz gerekiyor" dedi. r İngiltere merkezli havayolları, yaptığı açıklamada.

Tekrar uçmak ne zaman güvenli olacak?

İngiltere havayolları karantinayı 'hava yolculuğunu öldürecek' konusunda uyarıyor
< Br /> Yolcuların bazı İngiltere havaalanlarında eldiven giymeleri söylendi

Havacılık bakanı Kelly Tolhurst'in Pazar sabahı yapılacak bir konferans görüşmesinde havayolu ve havaalanı temsilcilerine yönelik politikayı açıklaması bekleniyor.

İngiltere havaalanları karantinanın "sadece İngiltere havacılık endüstrisi üzerinde değil, aynı zamanda daha geniş ekonomi üzerinde de yıkıcı bir etkisi olacağını" öne sürdü.

Birleşik Krallık'ın çoğunu temsil eden Havaalanı Operatörleri Birliği'nden Karen Dee havaalanlarında, tedbirin "bilimi takiben seçici bir temelde" uygulanması gerektiğini ve "kilit sektörler üzerindeki ekonomik etkinin hafifletilmesi gerektiğini" söyledi.

BBC News, kamyon sürücüleri gibi taşımacılık yapan kamyon şoförleri gibi kilit çalışanların Denizcilik sektöründe çalışan mallar ve insanlar muaftır.

BASİT BİR REHBER: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİMDEN KAÇININ: izolasyon ve egzersiz

UMUT VE KAYBI: Koronavirüs hikayeleriniz

ARAÇ ARACI: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

YÜZ MASKELERİ: Olmalı mıyım Geçen Pazar günü, Andrew Marr ulaşım sekreterine İngiltere'nin İngiltere'ye gelen insanlara karantina getirip getirmeyeceğini sordu.

Grant Shapps "aktif olarak Bu konularda, şu anda, kontrol altında olan ülke içinde enfeksiyon oranlarımız olduğunda, ithalat yapmıyoruz ".

Önemli olduğunu söyledi." İngiliz halkından yapmalarını istediğimizi hisseden, sosyal uzaklıklar, bu ülkeye gelen herkes tarafından eşleştirildi ".

Bir İçişleri Bakanlığı sözcüsü:" Sızıntılar hakkında yorum yapmıyoruz. NHS'yi korumak ve hayat kurtarmak için evde kalmaya odaklanılıyor. "

Şimdi bir karantina gerekiyorsa, bazıları neden haftalar önce neden gerekli olmadığını sorgulayacak.

Slovenya bisikletçiler hükümet karşıtı protesto düzenlediler

Telif hakkı

AFP

Resim yazısı

Milano belediye başkanı, kalabalıklar toplandıkça popüler Navigli bölgesini kapatmakla tehdit etti

İtalya, Avrupa Birliği'nde 30.000'den fazla koronavirüs ile ilgili ölüm kaydeden Dijital pazarlama oldu.

Cuma günü, bir önceki gün 274'ten 243 yeni ölüm gerçekleştiğini bildirdi. br />
Onaylanmış yeni vakaların günlük sayısı hafifçe 1.327'ye düşerek toplam enfeksiyon sayısını 217.185'e getirdi.

İlçe çevresinde kısıtlamalar hafifletmeye başladı, ancak bir doktor Yerel basında çıkan haberlere göre Milan şehri, bir zaman "bomba" olarak.

İtalya, Birleşik Devletler ve Birleşik Krallık'tan sonra dünyanın en fazla resmi olarak kaydedilen üçüncü koronavirüs ölümüne sahip. AB üyesi.

İngiltere Çarşamba günü 30.000 puanını geçti. İspanya, 26.000'den fazla ölümle Avrupa'nın en kötü etkilenen üçüncü ülkesi.

Gerçeklik kontrolü: İngiltere'yi İtalya ile karşılaştırabilir misiniz?

İtalya Avrupa'da ilk empoze eden ülke oldu. Şubat ayında koronavirüs vakalarının kuzey bölgelerinde ilk kez ortaya çıkmaya başladığı bir kilitlenme.

Bazı kilitleme önlemleri geri alındı. Bu hafta, İtalyanlar fiziksel mesafe kurallarına uydukları ve mesafenin zor olduğu maskeler giydikleri sürece haftalar boyunca ilk kez egzersiz yapabildiler. Bölgelerinde akrabaları ziyaret edebilirler - ancak arkadaşları değil.

Katolik kiliseleri de 18 Mayıs'ta Mass'in yeniden başlaması için hazırlanıyorlar, ancak katı sosyal mesafeler olacak ve ibadet edenlerin yüz maskeleri giymeleri gerekiyor . Diğer inançların da dini hizmet sunmasına izin verilecektir.

İmge başlığı

Kısıtlamalar hafifletildiğinden Roma'da daha fazla insan dışarıda kaldı.

Ancak, okullar, sinemalar ve çoğu dükkan kapalı kalacak ve tüm halka açık toplantılar hala yasak. Barlar ve restoranlar, müşterilerin Haziran ayında masalara oturmasına izin vermeye başlayacaklar.

Bazı kısıtlamalar devam ederken, sosyal medyada paylaşılan görüntüler, meşgul alanlardaki insanları uzaktaki kuralları göz ardı ettiklerini ve koruyucu maske takmadıklarını gösteriyor. bir salgına yol açtı.

Milan'ın Sacco hastanesindeki bulaşıcı hastalıklar bölümünün başkanı Massimo Galli, La Reppublica gazetesine, kilitlenmenin "problemler doğurabileceğinin" açık olduğunu söyledi.

Dedi: "Çok sayıda enfekte insan dolaşıma geri döndü."

Coronavirus komiseri Angelo Borrelli halkı, virüsün çıkarıldığını gösteren işaretler varsa, çevreleme önlemlerinin "katılacağı" konusunda uyardı. Tekrar.

"Olayları dikkatle izliyoruz," dedi Perşembe günü.

Medya altyazısı

"Hayatta kalmak için her şeyi riske attık" - Napoli yeniden

Dünya Kupası Geri Sarma: Italia 90'da İngiltere'nin Kamerun'u izleyin

Telif hakkı

GETTY IMAGES

İngiltere havayollarına, hükümetin İngiltere dışında herhangi bir ülkeden İngiltere'ye gelen herkes için 14 günlük karantina getireceği söylendiğini söylüyor Koronavirüs pandemisine yanıt olarak İrlanda'dan.

Yeni kısıtlamanın bu ayın sonunda yürürlüğe Arama motoru

Endüstri kuruluşu Airlines UK, bu politikanın " güvenilir çıkış planı "olarak adlandırılır ve haftalık olarak gözden geçirilmelidir.

İngiltere'ye gelen insanlar özel bir konutta kendi kendine tecrit etmek zorunda kalacaklar.

Hükümet ve havacılık kaynakları BBC News'e karantina, insanların sınıra vardıklarında bir adres vermeleri beklenebileceği anlamına gelecektir.

Yeni seyahat kısıtlamasının ne kadar süreceği ve İngiltere vatandaşı olmayanların izin verilip verilmeyeceği açık değil. British Airways, EasyJet ve diğerlerini temsil eden Airlines UK, demiş özel konaklamalarda kalmak.

"Teklif ettiklerinin ayrıntılarını görmemiz gerekiyor" dedi. r İngiltere merkezli havayolları, yaptığı açıklamada.

Tekrar uçmak ne zaman güvenli olacak?

İngiltere havayolları karantinayı 'hava yolculuğunu öldürecek' konusunda uyarıyor
< Br /> Yolcuların bazı İngiltere havaalanlarında eldiven giymeleri söylendi

Havacılık bakanı Kelly Tolhurst'in Cumartesi sabahı yapılacak bir konferans görüşmesinde havayolu ve havaalanı temsilcilerine yönelik politikayı açıklaması bekleniyor.

İngiltere havaalanları karantinanın "sadece İngiltere havacılık endüstrisi üzerinde değil, aynı zamanda daha geniş ekonomi üzerinde de yıkıcı bir etkisi olacağını" öne sürdü.

Birleşik Krallık'ın çoğunu temsil eden Havaalanı Operatörleri Birliği'nden Karen Dee havaalanlarında, tedbirin "bilimi takiben seçici bir temelde" uygulanması gerektiğini ve "kilit sektörler üzerindeki ekonomik etkinin hafifletilmesi gerektiğini" söyledi.

BBC News, kamyon sürücüleri gibi taşımacılık yapan kamyon şoförleri gibi kilit çalışanların Denizcilik sektöründe çalışan mallar ve insanlar muaftır.

BASİT BİR REHBER: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİMDEN KAÇININ: f-izolasyon ve egzersiz

UMUT VE KAYBI: Koronavirüs hikayeleriniz

ARAÇ ARACI: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

YÜZ MASKELERİ: Gerekir Ben giyiyorum?

Geçen Pazar Andrew Ulaştırma sekreterine İngiltere'nin İngiltere'ye gelen insanlara karantina verip vermeyeceğini sordu.

Grant Shapps, şu anda aktif olarak bu konulara bakarak, kontrol altındaki ülke içinde enfeksiyon oranlarımız olduğunda ithalat yapmıyoruz ".

Önemli olduğunu söyledi" fedakarlıkların bir anlamda, sosyal uzaklaşma, İngiliz insanlardan yapmalarını istediğimiz bu ülkeye gelen herkes tarafından eşleştirildi "dedi.

Bir İçişleri Bakanlığı sözcüsü:" Sızıntılar hakkında yorum yapmıyoruz. NHS'yi korumak ve hayat kurtarmak için evde kalmaya odaklanılıyor. "

Şimdi bir karantina gerekiyorsa, bazıları neden haftalar önce neden gerekli olmadığını sorgulayacak.

Hükümet, büyük çoğunluğun eve döndüğünü söylese de, pandemi sırasında on binlerce insan İngiltere'ye uçtu.

Diğer gelişmelerde:

BBC Ulaştırma Sekreterini anlıyor Grant Shapps halkı mümkünse evden çalışmaya devam etmeye teşvik ederken, seyahat etmesi gerekenler yürümeye veya bisiklete binmeye teşvik edilecek

Cuma günü İngiltere'yi alarak 626 koronavirüs ölümü daha doğrulandı toplamda 31.241

Çevre sekreteri halkın