10 Haziran 2020 Çarşamba

Eski INLA mahkumu Malachy McAllister ABD'den sınır dışı edilecek

Telif hakkı

PACEMAKER

Resim yazısı

Bay Weir, niyetin Ağustos ayının üçüncü haftasında ilk yedi ana grup için olduğunu söyledi. , 12 ve 14 yıl Dijital pazarlama
Eğitim Bakanı, bazı öğrencilerin okula dönmeleri için 17 Ağustos Pazartesi günü bir hedef tarih belirledi.

Peter Weir, İlk yedi ve GCSE'ler ve A-Düzeyleri oturmak üzere olacak. O zamanlar Bay Weir, Ulusal Baş Öğretmenler Derneği (NAHT) tarafından düzenlenen bir çevrimiçi toplantıda tarihi verdi.

Daha önce bazı öğrencilerin Ağustos ayı sonlarında okula döneceklerini, ancak belirli bir tarih vermediklerini söylemişti.

Bay Weir, çevrimiçi toplantı sırasında yüzlerce öğretmenle bir dizi soru aldı. okulların yeniden açılması planlarını sordu.

Resim yazısı

Bay Weir, 17 Ağustos'ta okulda olması muhtemel sınırlı öğrenci sayıları nedeniyle tüm personelin değil olması gerekirdi.

"17 Ağustos'ta işte orada özel gruplar olacak.

"Buna hazırlanmak için ne gibi hükümler olursa olsun yapılacaktır," dedi Bay Weir.

"Niyet, Ağustos'un üçüncü haftası, esas olarak GCSE ve A-Level yılları olan - ilköğretim yedi, 12 ve 14 numaralı üç ana grup için - o zaman öğretime yeniden başlayacağımızı ”söyledi. /> Diğer öğrencilerin Eylül ayında aşamalı olarak geri dönmeleri, okulda biraz zaman geçirmeleri ve uzaktan öğrenmeleri bekleniyor.

Bakan, plana devam etmeden önce halk sağlığı tavsiyesi ile yönlendirileceğini söyledi. .

Okul Tatilleri

Daha sonra kendisine 17 Ağustos tarihinin okul tatillerini nasıl etkileyeceği soruldu.

"Sanırım amaç, her okul diğer aşamalarda da aynı şekilde aynı aşamada açılıyor "dedi.

" Şu anda kimsenin tatile gideceği konusunda pek emin değilim 17 Ağustos'ta. "

Ayrıca dedi.

Galler'de, hükümet 29 Haziran - 27 Temmuz arasında okullar açmayı planlıyor, ancak bu tartışmalı oldu.

İskoçya'da, okullar 11 Ağustos'ta okul içi ve uzaktan öğrenmenin bir karışımı.

İmge başlığı

Dr Graham Gault bakana "açık rehberlik" sağlaması çağrısında bulundu
< Ancak, Kuzey İrlanda'daki NAHT başkan yardımcısı Dr. Graham Gault, bakanın planı hakkında daha fazla açıklığa ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

"Sözleşme düzenlemelerinin ne olduğu konusunda hiçbir açıklamamız yok personel için olacak, hiçbiri ne olursa olsun, "dedi Dr. Gault.

" Ve bakana sendika organları ile mümkün olan en kısa sürede tam olarak konuşması çok iyi bir şekilde tavsiye edilir. .
Diyerek şöyle devam etti: "Bu, müdürün bu kararları personel adına alması için bırakılamaz ve aynı zamanda

Coronavirus: Büyüyen hükümet 2 milyonluk kuralı hurdaya çıkarmaya çağırıyor

Telif hakkı

AFP

Hükümet, Tory backbenchers tarafından İngiltere'de 2m (6ft) sosyal mesafeli kuralın kaldırılması yönünde çağrılarla karşı karşıya.

Milletvekilleri, Eski kabine bakanları Sir Iain Duncan Smith ve Damian Green de dahil olmak üzere ekonomi için gerekli İstanbul seo uzmanı

Hükümet, koronavirüs kilitleme kılavuzunu sürekli gözden geçirdiğini söyledi.

İngiltere'deki kısıtlamaların daha da hafifletildiğini açıklayarak, bekar yetişkinlerin Cumartesi gününden itibaren başka bir evde kalmasına izin verdi.

No 10, değişikliğin yalnızlıkla mücadeleye yardımcı olmayı amaçladığını ve insanların gözlemlemeye güvendiğini söyledi Kurallar.

Gevşeme, kalkan veya diğer İngiltere ülkeleri için geçerli değildir.

Bu arada, İşçi lideri Sir Keir Starmer bakanları "kötü yönetim" suçlamasıyla suçladı. hükümetin çocukların refahını ve eğitimini riske attığını söyleyerek okulların yeniden açılması.

2 metreden daha yakın olmamıza izin verilmeli mi?

Neyim Şimdi yapmama izin verdim mi?

Sosyal kabarcıklar nedir?

İngiltere'de kilitlenme yavaşlamaya devam ettikçe, Westminster ve iş dünyasında 2 metreyi koruyan korkular var Kural toparlanmayı önemli ölçüde engelleyecektir.

Eski Muhafazakar Parti lideri Sir Iain, toplu taşımacılığın gereğinden daha sessiz çalıştığı ve barların, restoranların ve kafelerin uygun bir toparlanma gerçekleştiremediği veya hatta açamadığı konusunda korkunç ekonomik sonuçlar konusunda uyardı.

Bakanları, şimdiden Fransa, Danimarka ve Singapur gibi ülkeler tarafından takip edilen Dünya Sağlık Örgütü rehberliğine uygun olarak 1 milyonluk bir politikaya geçmeye çağırdı.

"Bir numara ve Ekonominin kilidini açmak için en önemli önceliklerden biri mesafeyi bir metreye kadar düşürmek, "Sir Iain Daily Mail'e söyledi.

" Ağırlama sektörü iki metrede geçimini sağlayamıyor. "

2 metrelik kural hakkında bir karar

Başbakan için bu çok zor bir andır.

Daha fazla milletvekili 2m kuralını rahatlatmanın yapbozun çok önemli olduğuna inanıyorum.

Ve 1 m Danimarka, Fransa veya Hong Kong'da güvenli kabul edilirse, neden burada değilsiniz?

İlk önce hastalık küçülüyor, ancak hızlı bir şekilde yok olmuyor.

Ve hükümetin en iyi sağlık görevlileri, 2m kuralının gitmesi gerektiğini düşünmediklerini açıkça söyledi.

Bu nedenle değiştirmek, tavsiyeye aykırı olmak olacaktır.

Yöntem ve uygulamalar tebeşir ve peynir olsa da, bilim siyaset kadar tartışmalıdır.

Ve nihayetinde krizin ele alınmasına ilişkin kararlar, bilim insanının tavsiyesini aldıktan sonra bakanlar tarafından verildi.

Ancak 2 metreden fazla karar beliriyor ve Boris Johnson'ın görmezden gelemeyeceği bir karar.

Laura'dan daha fazlasını okuyun

Bir başka Muhafazakâr kabine bakanı Bay Green, BBC'nin Newsnight gazetesine 2 milyon rehberlik çağrısı yaparak hükümetin önümüzdeki haftalarda yapması gereken "en büyük değişiklik" olduğunu söyledi. >
"Bence bu mak Endüstrinin birçok bölümünde, özellikle de ağırlama işletmelerinde, restoranlarda, barlarda vb. büyük bir fark var. ”dedi.“ Programa söyledi.

“Diğer ülkelerin bunu yaptığını gördük, aslında iki ülkeden metreden bir metreye, bugüne kadar herhangi bir zarar verici etkisi olmadan. "

Bay Green, hareketin" ekonomimizi elde ettiğimizden emin olmanın bir yolunun "parçası olduğunu görmek istediğini de sözlerine ekledi. , tahta boyunca mümkün olduğunca hızlı açık ".

Tory backbenchers, Çarşamba gecesi kapalı kapıların arkasında, kuralın açılması için işleri zorlaştıran Şansölye Rishi Sunak'a benzer puanlar verdi.

Köle ticaret heykelleri tartışması: Butler, Afolami, Fox

Medya altyazısı

Boris Johnson: Yeni önlem "kilitleme önlemleri nedeniyle özellikle yalnız olanları desteklemek"

İngiltere'de yalnız yaşayan insanlar bir arada kalabilecekler koronavirüs kısıtlamalarının daha da hafifletilmesinin bir parçası olarak diğer haneler.

Başbakan İstanbul seo uzmanı Johnson, Cumartesi gününden itibaren bekar yetişkinlerin geceyi "destek balonunda" başka bir evde geçirebileceğini açıkladı.
Hayır 10, değişikliğin yalnızlıkla mücadeleye yardımcı olmayı amaçladığını ve insanların kurallara uymaya güvendiğini söyledi.

Gevşeme, kalkan olanlara veya diğer İngiltere ülkelerine uygulanmaz.

Başbakan, İngiltere'deki okul öğrencileri için yeni bir ulusal "yetişme programı" da duyurdu, onaylandıktan sonra çoğu çocuk Eylül ayına kadar dersliklere dönmeyecek.

Bay Johnson günlük Downing Street brifingine verdiği demeçte, yeni "destek balonları" tek yetişkin haneler veya 18 yaşından küçük çocukları olan bekar ebeveynler için geçerlidir.

"Destek bubbl'deki herkes Aynı evde yaşıyormuş gibi hareket edebilecekler, yani birbirlerinin evlerinde birlikte zaman geçirebilecekleri ve iki metre aralarında kalmaları gerekmeyecek "dedi.

Neler var? Şimdi yapmama izin verdim mi?

Sosyal baloncuklar nedir?

Coronavirus İngiltere'ye 'en az 1.300 kez geldi'

Ekledi: "Ben Destek kabarcıklarının münhasır olması gerektiğini vurgulamak isteriz, yani bir balonun içinde olduğunuz haneyi değiştiremezsiniz veya birden fazla hane ile bağlantı kuramazsınız.

"Ve destek balonunun herhangi bir üyesi semptom geliştirirse, balonun tüm üyelerinin ev izolasyonu ile ilgili normal tavsiyelere uymaları gerekecek. "

Yeni" destek balonlarına "ek olarak Başbakan, temel olmayan mağazaların 15 Haziran'da dış mekanla birlikte yeniden açılabileceğini de doğruladı. Hayvanat bahçeleri, safari parkları ve sürücü sinemaları.

"Destek balonları" nasıl çalışır?

Hükümet, yeni "destek balonları" nın tek başına nasıl çalışabileceğine ilişkin örnekler verdi İngiltere'de yetişkinler:

Yaşayan bir büyükbaba veya büyükanne Tek başına çocuklarından biriyle bir kabarcık oluşturabilirdi, yani onları görmeye gidebilir ve torunlarıyla normal olarak etkileşime girebilirler

Tek bir ebeveyn bir ebeveyn veya arkadaşla kabarcık oluşturabilir Böylece normal olarak etkileşime girebilirler.

İkisi de kendi başına yaşayan iki kişi kabarcık oluşturabilir.

Birlikte yaşamayan bir çift kabarcık oluşturabilir, ama sadece Eğer ikisi de yalnız yaşıyorsa

Hayır 10, eğer bir kişi yalnız yaşıyorsa, ancak partnerinin bir ev arkadaşı varsa, örneğin bir kabarcık oluşturabilirler, ancak ev arkadaşı başka bir hane ile kendi evlerini oluşturamazlar .

Bir balonun içindeki herkes koronavirüs semptomları geliştirirse, balonun içindeki herkes 14 gün boyunca kendi kendine tecrit etmelidir.

Geçen yıl İngiltere'de yalnız yaşayan 8,2 milyon insan vardı Ulusal İstatistik Ofisi'ne göre, 65 yaş ve altı yaşın hemen altında. 2.9 milyon tek ebeveynli aile de vardı.

Kim "destek balonu" oluşturamaz?

Bay Johnson, yeni kuralın " toplantıya katılmaya hak kazanmayın çünkü bu yasaya aykırıdır ".

Baloncuğun bir kısmı tek bir hanehalkı veya 18 yaşın altındaki çocuklar için tek bir ebeveyn olmalıdır. >
Birlikte yaşayan dedesi, evlerinde yaşayan insanlar için geçerli değildir.

Coronavirus: Uyuşturucu ve alkol yönlendirmelerinin kilitlenmeden bu yana% 57 oranında azaldığı belirtildi

Medya altyazısı

Kilitlenme sırasında uyuşturucu ve alkol yönlendirmeleri düştü

Bir hayır kurumuna göre, koronavirüs İstiklal seo sırasında uyuşturucu ve alkol bağımlılığı yönlendirmeleri% 57 düştü.

Kaleidoscope, "önemli azalma" nın 18 Mart'ta klinik olmayan üsleri ve iyileşme merkezlerini kapattıktan sonra geldiğini söyledi.

Galler Hükümeti, salgın sırasında hizmetlerin "hızla adapte olduğunu" söyledi. Kaleydoskop Gwent bölgesini, Powys ve kuzey Galler'i kapsıyor ve her bölge sevklerde düşüş görüyor. br />
18 Mart'tan 30 Mayıs'a kadar 2019'da ve bu yılın aynı döneminde uyuşturucu tavsiyelerini karşılaştırarak şunları söyledi:

Gwent bölgesinde% 51'i 291'den 143'e düşürdüler

Powys'de 140'dan 83'e% 41 düştüler

Kuzey Galler'de 106'dan 29'a% 73 düştüler

Alkolde benzer düşüşler oldu Yönlendirmeler.

Resim yazısı

Kaleydoskop patronu Martin Blakebrough, insanların sorunlarının daha da kötüleşeceğinden korkuyordu

Genel müdür Martin Blakebrough, "Uyuşturucu veya alkolle, hizmetlere girmiyorsanız, bu sorunlar katlanarak kötüleşir." Blakebrough, sadece uyuşturucu hizmetleri değil, hepatit C aşıları gibi yardımcı hizmetlerle ilgili olduğunu söyledi.

"Dikkatli olmazsak ölümlerde bir artış göreceğiz" dedi. >
Galler'deki kaleydoskop ve diğer yardım kuruluşları insanlara yardım etme şeklini değiştirdi. Değişiklikler video görüşmeleri, çevrimiçi sohbetler ve daha fazla telefon görüşmesi içeriyor.

Welshpool'dan Rachel Cook'un 20 yıldır uyuşturucu sorunu vardı.

44 yaşındaki dört kişiyi tekrarladı kez ama dört yıl önce yardım almasından bu yana bir buçuk yıldır uyuşturucu ve alkolsüz oldu.

Yüz yüze görüşmeler yapmanın "çok zor" olmadığını söyledi. />
"Bu yüz yüze temas olmadığında farklıdır, kapıya girdiğinizde, beklemede oturmuyorsanız o fincan çayı almazsınız. Oda kurtarmada diğer insanlarla sohbet ediyor, "dedi.

Rachel iki yıldır Kaleidoscope ile başkalarına problemleriyle destek olmak için gönüllü oluyor.

" Yüz yüze çok önemli - birisine sadece onlara bakarak çok şey anlatabilirsin, "dedi.

" Sadece iyi olduğumu söylemek çok kolay, ben iyiyim, sen Kesinlikle parçalanıyor. "

Wales'in uyuşturucu ve alkol yardım hattı, 7/24 Dan, telefon görüşmelerinde bir düşüş gördü Kilitlemenin ilk birkaç haftası.

Nisan 2019'da 439 kişi aradı. Bu yıl Nisan ayında 300 çaldı.

Galler'de uyuşturucu ile mücadele çalışmaları 'fark yaratmıyor'

Uyuşturucuya bağlı ölümler Galler'de rekor seviyelere ulaşıyor

Coronavirus: Kilitleme ihlali mazeretleri arasında 'uyuşturucu alacağım'

Yardım hattı hizmet müdürü Luke Ogden şunları söyledi: "Hizmetlerin, işletmelerin ve iş yerlerinin nasıl durması gerektiğine dair haberler hakkında çok şey duyuyoruz Operasyon ve insanlar sağlıkla ilgili hizmetlerde durumun böyle olduğunu düşünüyor olabilir. "

Galler'deki herkes için hala yardımın mevcut olduğunu söyledi.

Dan 24 / 7 Mayıs ayında çağrıların Nisan ayındakinden 120 kat daha fazla arttığını söyledi.

Mo

PMQ'lar: Starmer ve Johnson İngiltere'deki koronavirüs ölüm rakamları hakkında

Medya altyazısı

Boris Johnson: Yeni önlem "kilitleme önlemleri nedeniyle özellikle yalnız olanları desteklemek"

İngiltere'de yalnız yaşayan insanlar bir arada kalabilecekler koronavirüs kısıtlamalarının daha da hafifletilmesinin bir parçası olarak diğer haneler.

Başbakan Boris Johnson, Dijital pazarlama gününden itibaren bekar yetişkinlerin geceyi "destek balonunda" başka bir evde geçirebileceğini açıkladı.
Hayır 10, değişikliğin yalnızlıkla mücadeleye yardımcı olmayı amaçladığını ve insanların kurallara uymaya güvendiğini söyledi.

Gevşeme, kalkan olanlara veya diğer İngiltere ülkelerine uygulanmaz.

Başbakan, İngiltere'deki okul öğrencileri için yeni bir ulusal "yetişme programı" da duyurdu, onaylandıktan sonra çoğu çocuk Eylül ayına kadar dersliklere dönmeyecek.

Bay Johnson günlük Downing Street brifingine verdiği demeçte, yeni "destek balonları" tek yetişkin haneler veya 18 yaşından küçük çocukları olan bekar ebeveynler için geçerlidir.

"Destek bubbl'deki herkes Aynı evde yaşıyormuş gibi hareket edebilecekler, yani birbirlerinin evlerinde birlikte zaman geçirebilecekleri ve iki metre aralarında kalmaları gerekmeyecek "dedi.

Neler var? Şimdi yapmama izin verdim mi?

Sosyal baloncuklar nedir?

Coronavirus İngiltere'ye 'en az 1.300 kez geldi'

Ekledi: "Ben Destek kabarcıklarının münhasır olması gerektiğini vurgulamak isteriz, yani bir balonun içinde olduğunuz haneyi değiştiremezsiniz veya birden fazla hane ile bağlantı kuramazsınız.

"Ve destek balonunun herhangi bir üyesi semptom geliştirirse, balonun tüm üyelerinin ev izolasyonu ile ilgili normal tavsiyelere uymaları gerekecek. "

Yeni" destek balonlarına "ek olarak Başbakan, temel olmayan mağazaların 15 Haziran'da dış mekanla birlikte yeniden açılabileceğini de doğruladı. Hayvanat bahçeleri, safari parkları ve sürücü sinemaları.

"Destek balonları" nasıl çalışır?

Hükümet, yeni "destek balonları" nın tek başına nasıl çalışabileceğine ilişkin örnekler verdi İngiltere'de yetişkinler:

Yaşayan bir büyükbaba veya büyükanne Tek başına çocuklarından biriyle bir kabarcık oluşturabilirdi, yani onları görmeye gidebilir ve torunlarıyla normal olarak etkileşime girebilirler

Tek bir ebeveyn bir ebeveyn veya arkadaşla kabarcık oluşturabilir Böylece normal olarak etkileşime girebilirler.

İkisi de kendi başına yaşayan iki kişi kabarcık oluşturabilir.

Birlikte yaşamayan bir çift kabarcık oluşturabilir, ama sadece Eğer ikisi de yalnız yaşıyorsa

Hayır 10, eğer bir kişi yalnız yaşıyorsa, ancak partnerinin bir ev arkadaşı varsa, örneğin bir kabarcık oluşturabilirler, ancak ev arkadaşı başka bir hane ile kendi evlerini oluşturamazlar .

Bir balonun içindeki herkes koronavirüs semptomları geliştirirse, balonun içindeki herkes 14 gün boyunca kendi kendine tecrit etmelidir.

Geçen yıl İngiltere'de yalnız yaşayan 8,2 milyon insan vardı Ulusal İstatistik Ofisi'ne göre, 65 yaş ve altı yaşın hemen altında. 2.9 milyon tek ebeveynli aile de vardı.

Kim "destek balonu" oluşturamaz?

Bay Johnson, yeni kuralın " toplantıya katılmaya hak kazanmayın çünkü bu yasaya aykırıdır ".

Balonun bir kısmı tek bir hanehalkı veya 18 yaşın altındaki çocuklar için tek bir ebeveyn olmalıdır. >
Birlikte yaşayan büyükanne ve büyükbabalar, yassı hisseler gibi birden fazla doluluk evinde yaşayan insanlar veya zaten birlikte yaşayan çiftler için geçerli değildir.

Koruyucu olanlar olamaz oluşturulması tavsiye edildi

Coronavirus: 'Seyahat koridorları' için yenilenen itme

Medya altyazısı

Boris Johnson: Yeni önlem "kilitleme önlemleri nedeniyle özellikle yalnız olanları desteklemek"

İngiltere'de yalnız yaşayan insanlar bir arada kalabilecekler koronavirüs kısıtlamalarının daha da İstanbul seo uzmanı bir parçası olarak diğer haneler.

Başbakan Boris Johnson, Cumartesi gününden itibaren bekar yetişkinlerin geceyi "destek balonunda" başka bir evde geçirebileceğini açıkladı.

Hayır 10, değişikliğin yalnızlıkla mücadeleye yardımcı olmayı amaçladığını ve insanların kurallara uymaya güvendiğini söyledi.

Gevşeme, kalkan olanlara veya diğer İngiltere ülkelerine uygulanmaz.

Başbakan, İngiltere'deki okul öğrencileri için yeni bir ulusal "yetişme programı" da duyurdu, onaylandıktan sonra çoğu çocuk Eylül ayına kadar dersliklere dönmeyecek.

Bay Johnson günlük Downing Street brifingine verdiği demeçte, yeni "destek balonları" tek yetişkin haneler veya 18 yaşından küçük çocukları olan bekar ebeveynler için geçerlidir.

"Destek bubbl'deki herkes Aynı evde yaşıyormuş gibi hareket edebilecekler, yani birbirlerinin evlerinde birlikte zaman geçirebilecekleri ve iki metre aralarında kalmaları gerekmeyecek "dedi.

Neler var? Şimdi yapmama izin verdim mi?

Sosyal baloncuklar nedir?

Coronavirus İngiltere'ye 'en az 1.300 kez geldi'

Ekledi: "Ben Destek kabarcıklarının münhasır olması gerektiğini vurgulamak isteriz, yani bir balonun içinde olduğunuz haneyi değiştiremezsiniz veya birden fazla hane ile bağlantı kuramazsınız.

"Ve destek balonunun herhangi bir üyesi semptom geliştirirse, balonun tüm üyelerinin ev izolasyonu ile ilgili normal tavsiyelere uymaları gerekecek. "

Yeni" destek balonlarına "ek olarak Başbakan, temel olmayan mağazaların 15 Haziran'da dış mekanla birlikte yeniden açılabileceğini de doğruladı. Hayvanat bahçeleri, safari parkları ve sürücü sinemaları.

"Destek balonları" nasıl çalışır?

Hükümet, yeni "destek balonları" nın tek başına nasıl çalışabileceğine ilişkin örnekler verdi İngiltere'de yetişkinler:

Yaşayan bir büyükbaba veya büyükanne Tek başına çocuklarından biriyle bir kabarcık oluşturabilirdi, yani onları görmeye gidebilir ve torunlarıyla normal olarak etkileşime girebilirler

Tek bir ebeveyn bir ebeveyn veya arkadaşla kabarcık oluşturabilir Böylece normal olarak etkileşime girebilirler.

İkisi de kendi başına yaşayan iki kişi kabarcık oluşturabilir.

Birlikte yaşamayan bir çift kabarcık oluşturabilir, ama sadece Eğer ikisi de yalnız yaşıyorsa

Hayır 10, eğer bir kişi yalnız yaşıyorsa, ancak partnerinin bir ev arkadaşı varsa, örneğin bir kabarcık oluşturabilirler, ancak ev arkadaşı başka bir hane ile kendi evlerini oluşturamazlar .

Bir balonun içindeki herkes koronavirüs semptomları geliştirirse, balonun içindeki herkes 14 gün boyunca kendi kendine tecrit etmelidir.

Geçen yıl İngiltere'de yalnız yaşayan 8,2 milyon insan vardı Ulusal İstatistik Ofisi'ne göre, 65 yaş ve altı yaşın hemen altında. 2.9 milyon tek ebeveynli aile de vardı.

Kim "destek balonu" oluşturamaz?

Bay Johnson, yeni kuralın " uygun değil

Trump, Konfederasyon temel isimlerini bırakma çağrılarını reddetti

Medya altyazısı

"Zorlamaya devam et": Washington DC protestocuları momentumu devam ettirmeye devam ediyor

ABD Başkanı Donald Trump, Konfederasyon generallerine verilen askeri üsleri yeniden adlandırmayacağını bile düşünmeyeceğini söyledi .

Üslerin "Büyük Amerikan Dijital pazarlama bir parçası olduğunu tweetledi.

Bay Trump'ın açıklamaları, üst düzey askeri yetkililerin ülke çapında ruh arayışı içinde değişikliklere açık olduklarını bildiren raporları takip etti. George Floyd'un ölümünden sonra.

Birçokları için, Konfederasyonun sembolleri - 1861-65 Amerikan İç Savaşı'na yol açan, slaveholding güney eyaletleri - ırkçı bir geçmişi çağrıştırdı.

Protestolarda hedeflenen heykellerin ardındaki hikayeler

Binlerce kişi Cecil Rhodes heykelinin kaldırılmasını talep ediyor

Virginia valisi Lee heykelinin kaldırılmasını emretti

Konfederasyon generallerine verilen 10 üssü yeniden adlandırın - hepsi eski Konfederasyon ülkelerinde bulunan - ırksal uzlaşmaya doğru bir adım olarak fikrin savunucuları tarafından sunuldu.

Wedne'de sday, hem sürücülerin hem de taraftarların ezici bir şekilde beyaz olduğu bir lig olan Nascar, Konfederasyon bayraklarının yarışlarında ve diğer etkinliklerde uçmasını yasaklayacağını açıkladı.

Ve bu haftanın başında ABD Deniz Piyadeleri komutanların "Konfederasyon muharebe bayrağının görüntüsünü veya işyerlerindeki, ortak erişim alanlarındaki ve tesislerindeki ortak alanlardaki tasvirlerini belirleyip kaldırmaları" için bir emir yayınladı.

Ancak Bay Trump bunu reddetti gelgit değişikliği, Konfederasyon generallerine verilen üslerin "Büyük Amerikan mirasının, Kazanma, Zafer ve Özgürlük tarihi" haline geldiğini söyleyen bir tweet ile yazdı.

Ekledi: "Amerika Birleşik Devletleri Amerika, HEROES'larımızı bu Hallowed Grounds'ta eğitti ve konuşlandırdı ve iki Dünya Savaşı kazandı. Bu nedenle İdarem, bu Muhteşem ve Müthiş Askeri Tesislerin yeniden adlandırılmasını düşünmeyecektir.

"Dünyanın En Büyük Milleti olarak tarihimiz tahrif edilmeyecek.

Commonwealth Barones için otomatik ikinci dönemi reddetti

Medya altyazısı

Boris Johnson: Yeni önlem "kilitleme önlemleri nedeniyle Facebook seo yalnız olanları desteklemek"

İngiltere'de yalnız yaşayan insanlar bir arada kalabilecekler koronavirüs kısıtlamalarının daha da hafifletilmesinin bir parçası olarak diğer haneler.

Başbakan Boris Johnson, Cumartesi gününden itibaren bekar yetişkinlerin geceyi "destek balonunda" başka bir evde geçirebileceğini açıkladı.

Hayır 10, değişikliğin yalnızlıkla mücadeleye yardımcı olmayı amaçladığını ve insanların kurallara uymaya güvendiğini söyledi.

Gevşeme, kalkan olanlara veya diğer İngiltere ülkelerine uygulanmaz.

Başbakan, İngiltere'deki okul öğrencileri için yeni bir ulusal "yetişme programı" da duyurdu, onaylandıktan sonra çoğu çocuk Eylül ayına kadar dersliklere dönmeyecek.

Bay Johnson günlük Downing Street brifingine verdiği demeçte, yeni "destek balonları" tek yetişkin haneler veya 18 yaşından küçük çocukları olan bekar ebeveynler için geçerlidir.

"Destek bubbl'deki herkes Aynı evde yaşıyormuş gibi hareket edebilecekler, yani birbirlerinin evlerinde birlikte zaman geçirebilecekleri ve iki metre aralarında kalmaları gerekmeyecek "dedi.

Neler var? Şimdi yapmama izin verdim mi?

Sosyal baloncuklar nedir?

Coronavirus İngiltere'ye 'en az 1.300 kez geldi'

Ekledi: "Ben Destek kabarcıklarının münhasır olması gerektiğini vurgulamak isteriz, yani bir balonun içinde olduğunuz haneyi değiştiremezsiniz veya birden fazla hane ile bağlantı kuramazsınız.

"Ve destek balonunun herhangi bir üyesi semptom geliştirirse, balonun tüm üyelerinin ev izolasyonu ile ilgili normal tavsiyelere uymaları gerekecek. "

Yeni" destek balonlarına "ek olarak Başbakan, temel olmayan mağazaların 15 Haziran'da dış mekanla birlikte yeniden açılabileceğini de doğruladı. Hayvanat bahçeleri, safari parkları ve sürücü sinemaları.

"Destek balonları" nasıl çalışır?

Hükümet, yeni "destek balonları" nın tek başına nasıl çalışabileceğine ilişkin örnekler verdi İngiltere'de yetişkinler:

Yaşayan bir büyükbaba veya büyükanne Tek başına çocuklarından biriyle bir kabarcık oluşturabilirdi, yani onları görmeye gidebilir ve torunlarıyla normal olarak etkileşime girebilirler

Tek bir ebeveyn bir ebeveyn veya arkadaşla kabarcık oluşturabilir Böylece normal olarak etkileşime girebilirler.

İkisi de kendi başına yaşayan iki kişi kabarcık oluşturabilir.

Birlikte yaşamayan bir çift kabarcık oluşturabilir, ama sadece Eğer ikisi de yalnız yaşıyorsa

Hayır 10, eğer bir kişi yalnız yaşıyorsa, ancak partnerinin bir ev arkadaşı varsa, örneğin bir kabarcık oluşturabilirler, ancak ev arkadaşı başka bir hane ile kendi evlerini oluşturamazlar .

Bir balonun içindeki herkes koronavirüs semptomları geliştirirse, balonun içindeki herkes 14 gün boyunca kendi kendine tecrit etmelidir.

Geçen yıl İngiltere'de yalnız yaşayan 8,2 milyon insan vardı , Ulusal İstatistik Ofisi'ne göre,

Plymouth'ta karışık ırk yetiştirme deneyimim

Medya altyazısı

Boris Johnson: Yeni önlem "kilitleme önlemleri nedeniyle özellikle yalnız olanları desteklemek"

İngiltere'de yalnız yaşayan insanlar bir arada kalabilecekler koronavirüs kısıtlamalarının daha da hafifletilmesinin bir parçası olarak diğer haneler.

Başbakan Boris Johnson, Cumartesi gününden itibaren bekar yetişkinlerin geceyi Google serp balonunda" başka bir evde geçirebileceğini açıkladı.

Hayır 10, değişikliğin yalnızlıkla mücadeleye yardımcı olmayı amaçladığını ve insanların kurallara uymaya güvendiğini söyledi.

Gevşeme, kalkan olanlara veya diğer İngiltere ülkelerine uygulanmaz.

Başbakan, İngiltere'deki okul öğrencileri için yeni bir ulusal "yetişme programı" da duyurdu, onaylandıktan sonra çoğu çocuk Eylül ayına kadar dersliklere dönmeyecek.

Bay Johnson günlük Downing Street brifingine verdiği demeçte, yeni "destek balonları" tek yetişkin haneler veya 18 yaşından küçük çocukları olan bekar ebeveynler için geçerlidir.

"Destek bubbl'deki herkes Aynı evde yaşıyormuş gibi hareket edebilecekler, yani birbirlerinin evlerinde birlikte zaman geçirebilecekleri ve iki metre aralarında kalmaları gerekmeyecek "dedi.

Neler var? Şimdi yapmama izin verdim mi?

Sosyal baloncuklar nedir?

Coronavirus İngiltere'ye 'en az 1.300 kez geldi'

Ekledi: "Ben Destek kabarcıklarının münhasır olması gerektiğini vurgulamak isteriz, yani bir balonun içinde olduğunuz haneyi değiştiremezsiniz veya birden fazla hane ile bağlantı kuramazsınız.

"Ve destek balonunun herhangi bir üyesi semptom geliştirirse, balonun tüm üyelerinin ev izolasyonu ile ilgili normal tavsiyelere uymaları gerekecek. "

Yeni" destek balonlarına "ek olarak Başbakan, temel olmayan mağazaların 15 Haziran'da dış mekanla birlikte yeniden açılabileceğini de doğruladı. Hayvanat bahçeleri, safari parkları ve sürücü sinemaları.

"Destek balonları" nasıl çalışır?

Hükümet, yeni "destek balonları" nın tek başına nasıl çalışabileceğine ilişkin örnekler verdi İngiltere'de yetişkinler:

Yaşayan bir büyükbaba veya büyükanne Tek başına çocuklarından biriyle bir kabarcık oluşturabilirdi, yani onları görmeye gidebilir ve torunlarıyla normal olarak etkileşime girebilirler

Tek bir ebeveyn bir ebeveyn veya arkadaşla kabarcık oluşturabilir Böylece normal olarak etkileşime girebilirler.

İkisi de kendi başına yaşayan iki kişi kabarcık oluşturabilir.

Birlikte yaşamayan bir çift kabarcık oluşturabilir, ama sadece Eğer ikisi de yalnız yaşıyorsa

Hayır 10, eğer bir kişi yalnız yaşıyorsa, ancak partnerinin bir ev arkadaşı varsa, örneğin bir kabarcık oluşturabilirler, ancak ev arkadaşı başka bir hane ile kendi evlerini oluşturamazlar .

Bir balonun içindeki herkes koronavirüs semptomları geliştirirse, balonun içindeki herkes 14 gün boyunca kendi kendine tecrit etmelidir.

Geçen yıl İngiltere'de yalnız yaşayan 8,2 milyon insan vardı Ulusal İstatistik Ofisi'ne göre, 65 yaş ve altı yaşın hemen altında. 2.9 milyon tek ebeveynli aile de vardı.

Kim "destek balonu" oluşturamaz?

Bay Johnson, yeni kuralın " toplantıya katılmaya hak kazanma çünkü

Polis taktikleri 'Bu temel bir yeniden düşünmek olmalı'

Medya altyazısı

Philonise Floyd: "Siyah bir adamın hayatı buna değer mi? 20 dolar mı?"
Facebook seo gözetiminde ölümü küresel kıvranan Afro-Amerikan adamın kardeşi Protestolar, ABD Kongresi'ni polis vahşeti konusunda reformlar geçirmeye ve "acıyı durdurmaya" çağırdı.

Philonise Floyd, House'a kardeşinin George'un "listede başka bir isim" olamayacağını söyledi. br />
"Bu ülkenin, bu dünyanın ihtiyaç duyduğu liderler olun," dedi Floyd.

George Floyd Mayıs ayında Minneapolis'te beyaz bir polis memuru, Yaklaşık dokuz dakika boyunca boyun.

Son anlar telefonla çekildi. Katılan dört polis memuru öldüğü için görevden alındı ve suçlandı.

ABD polis sorunlarına yedi çözüm

Trump ülkelerinin huzursuzluklarını yapma

Neden ABD protestoları bu sefer çok güçlü

Ayrı bir gelişmede, Başkan Donald Trump yönetiminin protesto meseleleriyle mücadele planlarına işaret etti ve polis vahşeti "nihai düzenlemelere" ulaşıyor ve " Günlerde ".

Evde ne söylendi?

Temsilciler Meclisi Yargı Komitesi'ndeki milletvekilleri, bir gün sivil haklar aktivistlerinden ve kolluk kuvvetlerinden ifade dinliyorlar 46 yaşındaki Houston, George Floyd'un cenaze töreninden sonra. Komite, 4 Temmuz'a kadar polis şiddeti ve ırksal adaletsizlikle mücadele konusunda Demokrat önderliğindeki Meclisin katına bir fatura göndermeyi planlıyor. />
Polis uygulamaları ve hesap verebilirlik ve daha genel olarak ırksal eşitsizlik üzerine ülke çapında ve birçok durumda uluslararası olarak tartışılıyor. br />
Medya altyazısı

Duruşma Houston'daki George Floyd'un cenazesinden bir gün sonra

"Sizden durmanızı istemek için buradayım . Acıyı durdurun, "42 yaşındaki duygusal bir Philonise Floyd milletvekillerine söyledi." George yardım istedi ve göz ardı edildi. Lütfen şimdi size yaptığım çağrıyı, ailemizin çağrılarını ve tüm dünyanın sokaklarında çalan çağrıları dinleyin.

"Sokaklarda yürüyen insanlar yeterince anlatıyor yeter. "

Gözyaşları içinde Bay Floyd daha sonra şunları ekledi:" Çocukları bu videoyu izlemek zorunda kaldı. Sadece acıttı ... bunu bir insana yapmazsın ... Hayatı Tüm hayatlarımız önemli. Siyah hayat önemli. Keşke onu geri alabilsem. Bu memurlar, yaşayacaklar. ”

Medya başlığı

Protestocu Shantania Love , bir gözü kör, "pişmanlık yok" diyor

Demokrat komite başkanı Jerrold Nadler: "[George Floyd] 'un sadece bir neden olmadığını, O bir adamdı. Bir ailesi vardı ... kayıplarını yas tutuyoruz. ”

Demokrat'ın önerdiği yasa tasarısı, polis memurlarını yasadışı hale getirecek, ırkçılık karşıtı eğitim uygulayacak, çuval çuvalla Memurların başka bir kuvvete geçmesini ve kötüye kullanımı kovuşturmayı kolaylaştırmasını.

Repu blican komitesi temsilcisi Matt Gaetz, unsurların "ince ayarlanması" gerekmesine rağmen, "biz bu fikirleri bilip umarım onları iletip başkanın masasına götürürken Cumhuriyetçi işbirliğine güvenebileceğiniz" dedi. />
ABD polis cinayetlerinin zaman çizelgesi

Trump yönetiminin konuyla ilgili önerilerinin yakında kamuoyuna açıklanacağını belirten Beyaz Saray basın sekreteri Kayleigh McEnany, planların dokunulmazlıkta herhangi bir azalma içermeyeceği konusunda ısrar etti "Starter olmayan" olarak adlandırdığı polis memurları için.

Bay Trump'ın endişesinin, polis memurlarının aşağılanmaması gerektiğini söyledi.

başkan h

Kilitlemede daha yaratıcı olmanıza yardımcı olacak çevrimiçi araçlar

Telif hakkı

GETTY IMAGES

Resim yazısı

Oculus PC'ye bağlı kulaklıklarının yaklaşık yarım milyonunu sattı

Bir yazılım geliştiricisi, günde İngilizce seo saat boyunca bir VR kulaklık takmanın görme yeteneğine nasıl zarar verdiğini tweetledi.

Gözlükçüler ziyareti, bir doktor teknolojiyi suçladıktan sonra onu "gelecekteki VR kullanımımdan endişe etti" Görüşüyle ilgili bir sorun için.

Gözlükler sorunu düzeltmeli, ancak normalde sadece "40 yaşındakilere reçete edilecek" tweet attı.

Göz Doktorları Derneği VR kulaklıkların kalıcı göz hasarına neden olabileceğine dair kanıt görmediğini söyledi.

El kitabında Facebook'a ait Oculus, 4000 kişiden birinin "baş dönmesi, nöbetler, göz veya kas seğirmesi" yaşayabileceğini belirtiyor. Bu semptomları yaşayan kullanıcıların kulaklığı kullanmayı bırakmalarını ve bir doktora görünmelerini önerir.

Doktorlar daha önce gerçek veya hayali bir ortamın bilgisayar tarafından oluşturulan simülasyonu olan sanal gerçekliğin göz yorgunluğuna neden olabileceği konusunda uyarmışlardı çünkü beyin görsel uyaranları normale farklı bir şekilde işlemek zorunda kalır.

Ve kullanıcılar genellikle kulaklıkları kullanırken kulaklıkları kullanırken bulantı ve baş dönmesinden şikayet ediyorlar, bu da genellikle kullanıcının etrafındaki alanı algılama biçimini ortaya koyuyor, Hareket hastalığına yol açtı.

Dört yıldır sanal gerçeklik geliştiricisi olarak çalışan Danny Bittman, görüşünü etkileyebileceğini önerdi.

"Sadece ilk gözüm vardı üç yıl içinde doktor ziyareti. Şimdi gelecekteki VR kullanımım için çok endişeliyim. Disleksi gibi davranan yeni bir göz yakınsama problemim var. Kulaklık sahibi olan doktor, VR kullanımımın buna neden olduğuna ikna oldu. " Genellikle 40 yaşındakilere reçete ediyoruz "dedi. ittman

İlk göz doktorumu 3 yılda ziyaret ettim. Şimdi gelecekteki VR kullanımım için çok endişeliyim. Disleksi gibi davranan yeni bir göz yakınsama problemim var. Bir kulaklık sahibi olan doktor, VR kullanımımın buna neden olduğuna ikna oldu. “Bunlar genellikle 40 yaşındakiler için reçete ettiğimiz gözlükler” dedi.

-CANny Bittman (@DannyBittman) 9 Haziran 2020

Rapor

@DannyBittman'dan Twitter'ın gönderisi

Sorunu anlatmaya devam etti: "Bir ekran ya da kitap gibi şeyler okuduğumda gözlerim atlıyor. Bunun her zaman küçük bir seviyesi oldu ama Şimdi baş ağrısı ve baş dönmesi ile de bağlantılı. "

Sorunun" uzun süreli kullanım "ile ilgili olduğunu söyledi ve günde bir kulaklık takmış günde altı saate kadar sürebileceğini itiraf etti

Optometristler Derneği'nden Ceri Smith-Jaynes BBC'ye şunları söyledi: "Şu anda VR kulaklıkların çocuklarda veya yetişkinlerde görme yeteneğinde kalıcı bozulmaya neden olduğuna dair güvenilir bir kanıtımız yok Sadece VR kulaklıkların kısa süreli kullanımının etkilerini araştıran bazı çalışmalar yapılmıştır; bunlar görme yeteneğinde bir bozulma ortaya koymadı.

"Howe

Ex-Falkirk Milletvekili Eric Joyce çocuk seks suçundan suçlandı

Medya altyazısı

Facebook seo İskoçya'da turizm Temmuz ortasına kadar yeniden açılabilir
İskoçya'nın barlar, oteller ve restoranlar da dahil olmak üzere turizm işletmelerinin 15 Temmuz'da yeniden açılmaya hazırlanmaları söylendi .

Turizm Sekreteri Fergus Ewing, tarihin kilitleme kısıtlamalarını kolaylaştırmak için rota haritasının üçüncü aşamasına geçmeye şartlı olduğunu söyledi.

Yeni bir görev gücünün duyurulması, işletmelerin ihtiyaç duyduklarını söyledi Yeniden açmayı planlayabilmek için netlik.

Ancak Covid-19'daki kanıtlar gerektirdiğinde tarihin değişebileceği konusunda uyardı.

Bay Ewing, MSP'lere salgını bıraktığını söyledi Endüstrinin eşi görülmemiş zorluklarla karşı karşıya olduğunu söyledi.

Ancak yeni bir görev gücünün sektörün toparlanma ihtiyaçlarına, İngiltere hükümeti tarafından atılan adımlara ve yeni bir yerel ziyaretçi pazarlama kampanyasının geliştirilmesine odaklanacağını söyledi.
Bay Ewing, bunun turizm ve konaklama sektörüne özgü önlemler içeren işletmeler için 2,3 milyar £ değerinde bir destek paketine ek olduğunu söyledi. Yurt içi olmayan oranlarda rahatlama ve özel hibe programlarının tüm yılı.

Bay Ewing, "Koronavirüs pandemisi İskoç ekonomisinin tamamında zorluklar yarattı, ancak istisnai durumlar olduğu çok açık tanınması gereken bu sektörle karşı karşıyayız.

"İşletmelerin karşılaştığı önemli finansal zorlukları ele almak ve kapsamlı bir destek paketi sunmak için elimizden geldiğince çabuk hareket ettik."

'Bu çok, çok hoş geldiniz'

Resim yazısı

Edinburgh'daki Oz Bar'ın sahibi Tom Ponton, kilitlemenin onu ilk kez borç altında bıraktığını söyledi Edinburgh'daki Oz Bar'ın sahibi Tom Ponton, hayatında endüstri için "çok endişeli bir dönemden" sonra haberin "çok hoş ve gecikmiş" olduğunu söyledi.

"Çok heyecanlanmadan önce kuralların ne olduğunu gerçekten bilmeliyiz, ancak bu hala çok, çok hoş geldiniz" dedi.

"Bu şimdiye kadar karşılaştığım en zorlu sıkıntı 40 yıl içinde Ticarette bulundum.

"Kilitlenme sırasında kendimi çok endişeli hissettim ve beni aşmak için 70.000 £ borç almak zorunda kaldım. Hayatımda daha önce hiç borcum olmadı ve şimdi yapıyorum.

"Belki de yaz aylarında her şeyi iptal etmek için bu kadar hızlı olmamalıydık. Ciroumuzu dört hafta boyunca Şimdi sahip olamayacağımız Edinburgh Festivalleri. "

Bay Ewing, İskoç hükümetinin İngiltere hükümetinden KDV oranlarının gözden geçirilmesi de dahil olmak üzere daha fazlasını yapmasını ve aşağıdaki gibi programların uzantılarını değerlendirmesini istediğini söyledi. Coronavirus İş Tutma Programı.

"Salgının başından beri işlerle uğraşıyorum ve bugün sağlayabileceğim daha fazla netlik için çağrılarını duydum" dedi. />
"İşletmeler, 15 Temmuz'da - uygun güvenlik yönergeleriyle - geçici olarak ticarete geri dönmeye hazırlanmalıdır.

Coronavirus: OECD, İngiltere ekonomisinin önde gelen ülkelerin en kötü darbeleri arasında olabileceğini söyledi

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER Bedava seo
İngiltere, büyük ekonomiler arasında Covid-19'un en büyük darbesi olma olasılığı taşıyor, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü uyardı.

İngiltere ekonomisinin 2020'de% 11,5 oranında düşmesi bekleniyor, Almanya, Fransa, İspanya ve İtalya gibi ülkelerde biraz daha fazla düşüş kaydediliyor.

İkinci olsaydı İngiltere ekonomisi% 14'lük bir oranda daralabilir.

"Kriz dünya üzerinde uzun bir gölge oluşturacak" diye ekledi OECD.

"Tek vuruş senaryosu" olarak adlandırdığı şeyde, ikinci zirvesi olmayan Fransa'da% 11,4, İspanya'da% 11,1, İtalya'da% 11,3 ve Almanya'da% 6,6 daralma olabileceğini söyledi.

Son değerlendirmesinde, OECD İngiltere'nin büyük ölçüde hizmete dayalı ekonomisinin, hükümetin kilitleme kısıtlamalarından özellikle kötü etkilendiğini ifade etti.

Finansal hizmetler, misafirperverlik de dahil olmak üzere hizmetler sektörü ve turizm, İngiltere'nin GSYİH'sının geri kalanı.

Düşünce kuruluşunun raporuna yanıt olarak Şansölye Rishi Sunak, İngiltere'nin acı çeken tek kişi olmadığını söyledi: "Dünyadaki diğer birçok ekonomiyle ortak olarak, Koronavirüsün ülkemiz ve ekonomimiz üzerindeki önemli etkisini görüyoruz.

"Ekonomik bozulma yoluyla insanlara ve işletmelere yardımcı olacak yaşam çizgileri sağlamak için gerçekleştirdiğimiz benzeri görülmemiş bir eylem, Güçlü ve mümkün olduğunca hızlı. "

Gölge Şansölyesi Anneliese Dodds:" Bugün OECD'den elde edilen kanıtlar, İngiltere'nin özellikle koronavirüs krizi vurulduğunda ortaya çıktığını gösteren derin endişe verici.

"Hükümetin sağlık krizinin üstesinden gelememesi, kilitlenmeye gecikme ve kilitlenmeden çıkmanın kaotik kötü yönetimi bu krizin ekonomik etkisini daha da kötüleştiriyor."

Küresel etki

OECD, salgının birçok ülkede geri çekilmeye başladığını ve faaliyetin toplanmaya başladığını söyledi, ancak ikna edici bir iyileşme beklemiyor. Halk sağlığına bakış açısını son derece belirsiz görüyor.

OECD baş ekonomisti Laurence Boone, salgının "insanlar, firmalar ve hükümetler için korkunç ve uzun süreli sonuçları" olacağını söyledi.

Ekledi: "İyileşmeye yönelik ipte yürümek için olağanüstü politikalar gerekli olacak. Bazı sektörlerde büyüme artsa bile, genel faaliyet bir süre sessiz kalacak."

OECD ikiye baktı bu yıl sona ermeden önce ikinci bir bulaşma dalgasının olup olmamasına bağlı olarak pandeminin nasıl ortaya çıkabileceğine dair senaryolar.

Bu olursa, iki ülke - Fransa ve İspanya - Bu yıl iktisadi faaliyette İngiltere'den daha derin düşüşler.

Rapor her iki görünümü de ayık olarak tanımladı, ancak her iki durumda da, şimdi ortaya çıkan derin durgunluğu yavaş bir iyileşme izleyecek.

Daha ağır bir durumda, küresel ekonomi bu yıl% 7,6 oranında küçülebilir, diyor OECD.

Bu rakam önemli ölçüde Uluslararası Para Fonu ve Dünya Bankası gibi bu konuda uyaran diğer ajanslar tarafından yapılan tahminlerden daha kötü

Bir görevin genç mucidi

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

İngiltere, büyük ekonomiler arasında Covid-19'un en büyük darbesi olma olasılığı taşıyor, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü uyardı.

İngiltere ekonomisinin 2020'de% 11,5 oranında düşmesi bekleniyor, Almanya, Fransa, English seo ve İtalya gibi ülkelerde biraz daha fazla düşüş kaydediliyor.

İkinci olsaydı İngiltere ekonomisi% 14'lük bir oranda daralabilir.

"Kriz dünya üzerinde uzun bir gölge oluşturacak" diye ekledi OECD.

"Tek vuruş senaryosu" olarak adlandırdığı şeyde, ikinci zirvesi olmayan Fransa'da% 11,4, İspanya'da% 11,1, İtalya'da% 11,3 ve Almanya'da% 6,6 daralma olabileceğini söyledi.

Son değerlendirmesinde, OECD İngiltere'nin büyük ölçüde hizmete dayalı ekonomisinin, hükümetin kilitleme kısıtlamalarından özellikle kötü etkilendiğini ifade etti.

Finansal hizmetler, misafirperverlik de dahil olmak üzere hizmetler sektörü ve turizm, İngiltere'nin GSYİH'sının geri kalanı.

Düşünce kuruluşunun raporuna yanıt olarak Şansölye Rishi Sunak, İngiltere'nin acı çeken tek kişi olmadığını söyledi: "Dünyadaki diğer birçok ekonomiyle ortak olarak, Koronavirüsün ülkemiz ve ekonomimiz üzerindeki önemli etkisini görüyoruz.

"Ekonomik bozulma yoluyla insanlara ve işletmelere yardımcı olacak yaşam çizgileri sağlamak için gerçekleştirdiğimiz benzeri görülmemiş bir eylem, Güçlü ve mümkün olduğunca hızlı. "

Gölge Şansölyesi Anneliese Dodds:" Bugün OECD'den elde edilen kanıtlar, İngiltere'nin özellikle koronavirüs krizi vurulduğunda ortaya çıktığını gösteren derin endişe verici.

"Hükümetin sağlık krizinin üstesinden gelememesi, kilitlenmeye gecikme ve kilitlenmeden çıkmanın kaotik kötü yönetimi bu krizin ekonomik etkisini daha da kötüleştiriyor."

Küresel etki

OECD, salgının birçok ülkede geri çekilmeye başladığını ve faaliyetin toplanmaya başladığını söyledi, ancak ikna edici bir iyileşme beklemiyor. Halk sağlığına bakış açısını son derece belirsiz görüyor.

OECD baş ekonomisti Laurence Boone, salgının "insanlar, firmalar ve hükümetler için korkunç ve uzun süreli sonuçları" olacağını söyledi.

Ekledi: "İyileşmeye yönelik ipte yürümek için olağanüstü politikalar gerekli olacak. Bazı sektörlerde büyüme artsa bile, genel faaliyet bir süre sessiz kalacak."

OECD ikiye baktı bu yıl sona ermeden önce ikinci bir bulaşma dalgasının olup olmamasına bağlı olarak pandeminin nasıl ortaya çıkabileceğine dair senaryolar.

Bu olursa, iki ülke - Fransa ve İspanya - Bu yıl iktisadi faaliyette İngiltere'den daha derin düşüşler.

Rapor her iki görünümü de ayık olarak tanımladı, ancak her iki durumda da, şimdi ortaya çıkan derin durgunluğu yavaş bir iyileşme izleyecek.

Daha ağır bir durumda, küresel ekonomi bu yıl% 7,6 oranında küçülebilir, diyor OECD.

Bu rakam önemli ölçüde Uluslararası Para Fonu ve Dünya Bankası gibi, tahminlerine eklenmiş yüksek belirsizlik seviyesi hakkında uyaran diğer ajanslar tarafından öne sürülen tahminlerden daha kötü.

2021'in sonunda, rapor fi diyor

Coronavirus: Hava yolcuları nasıl güvende kalabilir?

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

İngiltere, büyük ekonomiler arasında Covid-19 tarafından İngilizce seo çok etkilenen ülke olacak, önde gelen bir kurum uyardı.


Eğer pandemide ikinci bir zirve varsa, İngiltere ekonomisi% 14 oranında daralabilir.

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü, etkiyi her yerde "korkunç" olarak nitelendirdi.

İkinci bir zirvesi olmayan bir "tek vuruş senaryosu" Fransa'da% 11,4, İspanya'da% 11,1, İtalya'da% 11,3 ve Almanya'da% 6,6 daralma olabilir.

Son değerlendirmesinde OECD, İngiltere'nin hizmete dayalı ekonomisinin büyük bir bölümünü oluşturan ticaret, turizm ve konaklama sektörlerinin, hükümetin getirdiği kilitleme kısıtlamaları altında olduğunu tespit etti.

Düşünceye yanıt olarak tankın raporu, Şansölye Rishi Sunak İngiltere'nin acı çeken tek kişi olmadığını söyledi: "Dünyadaki diğer birçok ekonomide olduğu gibi, koronavirüsün ülkemiz ve ekonomimiz üzerindeki önemli etkisini görüyoruz.

" Eşi görülmemiş eylem Ekonomik bozulma yoluyla insanlara ve işletmelere ekonomik iyileşmenin mümkün olduğunca güçlü ve hızlı olmasını sağlayacak yaşam çizgileri sağladık. ”

Küresel etki

Paris merkezli örgüt, pandemi nedeniyle birçok ülkede beş yıl veya daha fazla gelir büyümesinin kaybedilebileceğini söylüyor.

OECD, pandeminin nasıl ortaya çıkabileceğine dair iki senaryoya baktı. />
Daha ciddi bir durumda, küresel ekonomi bu yıl% 7,6 oranında küçülebilir.

Raporda, pandeminin birçok ülkede geri çekilmeye başladığı ve faaliyetlerin almaya başladı, ikna edici bir iyileşme beklemiyor. Halk sağlığı konusundaki görünümü son derece belirsiz olarak görüyor ve bu iki alternatif senaryoyu değerlendirme kararında yansıtılıyor.

Daha ılımlı senaryoda virüs yavaş yavaş gerilemeye devam ediyor. Alternatif olarak, daha sonra 2020'de patlayan ikinci bir bulaşma dalgası var.

Rapor her iki görünümü de ayık olarak nitelendiriyor. OECD'nin dikkate aldığı süre içinde iktisadi faaliyet de normale dönemez. Şu anda devam eden derin durgunluğu yavaş bir toparlanma takip edecek.

İki ihtimalin kasvetinde, bu yılki düşüş çok şiddetli olabilir.

Bu senaryoda iki Ülkeler - Fransa ve İspanya - bu yıl iktisadi faaliyette bu yıl İngiltere'den daha derin düşüşler yaşayacak.

% 7,6'lık küresel tahmin, diğer para birimlerinin (Uluslararası Para Fonu gibi) öngördüğünden çok daha kötü ve Dünya Bankası - t hakkında uyardı

Paris'teki Bataclan'dan çalınan Banksy sanat eseri İtalya'da bulundu

Telif hakkı

GETTY IMAGES

Resim yazısı İngilizce seo ABD gerçeklik TV yıldızları Stassi Schroeder (solda) ve Kristen Doute,

ABD gerçeklik TV şovu Vanderpump Kuralları'nın iki oyuncu kadrosu, siyah bir yıldızın şakası üzerine görevden alındı.

ABD ağı Bravo, ortaya çıkan Stassi Schroeder ve Kristen Doute ile bağlarını kesti. Sekiz mevsimin tamamı.

Siyah eski bir oyuncu olan Faith Stowers'ın ardından gelir ve çift, polisi işlemediği bir suçtan dolayı ona çağırdı.

Çift, eylemlerinin neden olabileceği etkiyi takdir etmediklerini ekleyerek özür diledi.

Geçmişteki ırkçı tweetler ortaya çıktıktan sonra, diğer iki oyuncu da görevlerinden kurtuldu.

"Bravo ve Evolution Media bugün Stassi Schroeder, Kristen Doute, Max Boyens ve Brett Caprioni'nin Vanderpump Kurallarına geri dönmeyeceğini doğruladı." dedi. Ru olan kurallar 2013'ten beri nning, Beverly Hills serisinin Gerçek Ev Hanımları'nın bir spin-off'udur ve Lisa Vanderpump ve Hollywood'daki restoranındaki personele sahiptir.

'Ayrıcalığım beni kör etti'

Geçen hafta bir Instagram Canlı sohbetinde Stowers, Schroeder ve Doute'un 2018'de onu yasal belaya sokmak için polise yanlış yönlendirdiğini söyledi.

Parite onu bir süre için bildirdiğini söyledi. Stowers açıkladı.

"Daily Mail'de Afrikalı-Amerikalı bir kadının olduğu bu makale vardı," diye açıkladı Stowers.

Resim yazısı

Gösterinin iki sezonunda Faith Stowers ortaya çıktı

"Tuhaf bir fotoğraftı, bu yüzden çok açık tenli görünüyordu ve bu farklı, garipti dövmeler. Onu sergilediler ve sanırım bu kadın insanları soyuyordu.

"Ve polisleri aradılar ve ben olduğumu söylediler. Bu gerçek bir hikaye. Bunu bir röportaj sırasında aslında Stassi'den duydum "

Schroeder, 2018'deki bir podcast kaydı sırasında olayı tartıştı ve polisi aramayı kabul etti.

O zaman Doute, Stowers'a gazete hakkında bir tweet attı. Daha sonra silmeden önce kadının "tanıdık" göründüğünü söyleyen bir makale.

Schroeder'in, silinmiş olan başka bir podcast'te ırksal olarak duyarsız yorumlar yaptığı görünen başka örnekleri de yeniden ortaya çıktı.

Birinde "ırkla ilgili her şeyi yapan herkesten bıktığını" ve "bunun üstesinden geldiğini" açıkladı.

Vurgulanan OscarsSoWhite kampanyasının tartışılması Akademi Ödülü adayları arasında çeşitlilik eksikliği, Schroeder şöyle dedi: "Belki de aday göstermediniz çünkü

Coronavirus: OECD, İngiltere ekonomisinin önde gelen ülkeler arasında en kötü darbeye sahip olabileceğini söyledi

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

İngiltere, büyük ekonomiler arasında Covid-19 tarafından en çok etkilenen ülke olacak, önde gelen bir kurum uyardı.

İngiltere ekonomisinin 2020'de% 11,5 oranında düşmesi muhtemeldir, Almanya, Fransa, İspanya ve İtalya'nın diğer İngilizce seo ekonomilerine göre daha yüksek düşüşler söz konusudur.

Eğer salgında ikinci bir zirve varsa, İngiltere ekonomisi% 14 oranında daralabilir.

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü, etkiyi her yerde "korkunç" olarak nitelendirdi.

Son değerlendirmesinde OECD İngiltere'nin hizmete dayalı ekonomisinin büyük bir bölümünü oluşturan ticaret, turizm ve konaklama sektörlerinin hükümetin getirdiği kilitleme kısıtlamaları altında kaldığını tespit etti.

Coronavirus krizi

Düşünce kuruluşunun raporuna yanıt olarak Şansölye Rishi Sunak, İngiltere'nin acı çeken tek ülke olmadığını söyledi: "Dünyadaki diğer birçok ekonomiyle ortak olarak, koronavirüsün Ülkemiz ve ekonomimiz.

"Ekonomik bozulma yoluyla insanlara ve işletmelere ekonomik iyileşmenin mümkün olduğunca güçlü ve hızlı olmasını sağlayacak yaşam çizgileri sağlamak için yaptığımız benzeri görülmemiş bir eylem."

Küresel etki

Paris merkezli kuruluş, salgın hastalığın bir sonucu olarak birçok ülkede beş yıllık veya daha fazla gelir artışının kaybedilebileceğini söylüyor.

OECD, pandeminin nasıl ortaya çıkabileceğine dair iki senaryoya baktı.

Daha ciddi durumda, küresel ekonomi bu yıl% 7,6 oranında daralabilir.

Yine de raporda, salgının birçok ülkede geri çekilmeye başlandığı ve faaliyetlerin toplanmaya başladığı, ikna edici bir iyileşme beklemediği belirtiliyor. Halk sağlığı için görünümü son derece belirsiz olarak görüyor ve iki alternatif senaryoyu değerlendirme kararında yansıtılıyor.

Daha ılımlı senaryoda virüs yavaş yavaş gerilemeye devam ediyor. Alternatif olarak, daha sonra 2020'de patlayan ikinci bir bulaşma dalgası var.

Rapor her iki görünümü de ayık olarak nitelendiriyor. OECD'nin dikkate aldığı süre içinde iktisadi faaliyet de normale dönemez. Şu anda devam eden derin durgunluğu yavaş bir toparlanma takip edecek.

İki ihtimalin kasvetinde, bu yılki düşüş çok şiddetli olabilir.

Bu senaryoda iki Ülkeler - Fransa ve İspanya - ekonomik faaliyette bu yıl İngiltere'den daha derin düşüşler yaşayacaktır.

% 7,6'lık küresel tahmin, diğer para birimleri ve Uluslararası Para Fonu gibi öngörülenlerden çok daha kötü. Raporda, tahminlerine bağlı yüksek düzeyde belirsizlik konusunda uyaran Dünya Bankası.

Rapor, 2021'in sonunda birçok ülkede beş veya daha fazla gelir artışının kaybedilebileceğini söylüyor. Geçim kaynakları üzerindeki etkinin en savunmasız gruplar arasında özellikle şiddetli olacağını söylüyor.

OECD, pandeminin "büyük entegrasyon" olarak adlandırdığı şeyden "büyük parçalanma" ya geçişi hızlandırdığını söylüyor. Bu aslında ek ticarete yansıyan küreselleşme için bir engel

İskoçya'daki Coronavirus ölüm sayısı 4.000'e ulaştı

Telif hakkı

GETTY IMAGES

En son Bedava seo göre İskoçya'da toplam 4.000 ölüm Covid-19 ile bağlantılı.

İskoçya Ulusal Kayıtları (NRS) verileri, 7 Haziran'da sona eren haftada 89 kişinin bir önceki haftada 42 düşerek öldüğünü gösterdi.

NRS rakamları şu anda ölümlerin sayısında bir azalma olduğunu gösterdi. Covid-19, üst üste altı hafta boyunca.

Covid-19'u içeren ölümler, geçen hafta kaydedilen tüm ölümlerin% 8'ini, zirvesindeki% 36'dan düştü.

Geçen hafta koronavirüs ölümlerinin en büyük kısmı (% 47) hala bakım evleri ile ilgiliydi, ancak oran önceki haftalardan düştü.

Covid-19'u içeren tüm ölümlerin dörtte üçü yaşlı insanlardan oluşuyor 75 veya üstü.

NRS rakamları, her gün Birinci Bakan Nicola Sturgeon tarafından açıklananlardan daha yüksektir, çünkü hasta olmasa bile, Covid-19'un ölüm sertifikasında belirtildiği tüm vakaları içerir. test edilmiş

George Floyd'un yeğeni: 'Bu sadece cinayet değil, nefret suçudur'

Seo hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı

Olof Palme, Cuma gecesi İsveç'in en işlek caddesinde yürürken suikaste uğradı

İsveç savcıları, yıllarca gizemini sona erdiren 1986 yılında eski İsveç başbakanı Olof Palme'yi öldürdüklerini söyledikleri ada adını verdiler.

Bunun "Skandia Man" olarak bilinen grafik tasarımcı Stig Engstrom olduğunu söylediler. Başsavcı Krister Petersson, 2000 yılında kendini öldürdü.

Başsavcı, Palme'nin ölümüyle ilgili soruşturmayı kapattıklarını söyledi.

Palme eve doğru yürürken arkadan vuruldu sinemayla karısı Stockholm'de.

O gün güvenlik ekibini zaten görevden almıştı. Suikast, İsveç'in en işlek yolunda gerçekleşti ve bir düzineden fazla tanık, bir adamın olay yerinden kaçmadan önce ateşleri ateşlediğini gördü.

Palme'nin oğlu Marten, İsveç radyosuna savcıların doğru sonuca ulaştığına inandığını ve Davayı kapatma hakkı.

Palme'nin ölümü üzerine binlerce insanla röportaj yapıldı. Ölümden küçük bir suçlu mahkum edildi ancak karar daha sonra reddedildi.

Savcı ne dedi?

"Kişi Stig Engstrom," dedi Petersson bir haber söyledi konferans. "Kişi öldüğü için, ona karşı suçlama getiremiyorum ve soruşturmayı kapatmaya karar verdim."

Cinayet silahı bulunamadı ve yeni bir adli delil bulunmadı, ancak Engstrom'u inceleyen savcılar Polise yaptığı açıklamada, olay versiyonunun toplanmadığı sonucuna vardı.

"Katilin nasıl davrandığına nasıl davrandığımız oldu," diye ekledi Petersson.

Stig Engstrom başlangıçta soruşturmaya odaklanmamıştı, savcı, ancak araştırmacılar arka planına baktığında silah kullanmaya, orduya gitmeye alışık olduğunu ve bir atış kulübünün üyesi olduğunu keşfettiler.

Yerel bölgesinde aynı zamanda Palme politikalarının ve akrabalarının bir dizi eleştirmeninin bir parçasıydı ve başbakana olumsuz baktığını söyledi.

Engstrom'un uzun süredir devam eden mali sorunları ve Alkol ile ilgili artan sorun.

Ancak araştırmacılar hala Engstrom'un moti'sinin "net bir resmine" sahip değildi Palme'yi öldürmek için, dedi Petersson.

Telif hakkı

RESİM GÖRÜNTÜLERİ

Resim yazısı

Suikast şok oldu İsveç ve sayısız komplo teorisi ortaya çıkardı

Stig Engstrom kimdi?

Stig Engstrom, Skandia sigorta şirketinde çalıştığı için Skandia Man olarak tanındı. Suç mahalline yakın olan firmanın KM'sinde cinayet akşamı geç saatlerde çalışıyordu.

Engstrom'un cinayet mahallinde bulunduğu biliniyordu. Polis tarafından birkaç kez sorgulandı, ancak hızlı bir şekilde şüpheli olarak görevden alındı.

Bay Petersson, silahlı kişinin tanık açıklamalarının Engstrom'un görünüşüyle ilişkili olduğunu ve tanıkların da Engstrom'un olay yerindeki hareketlerini açıklamasına da aykırı olduğunu söyledi. br />
Engstrom anlar hakkında yalan söyledi

Coronavirus: NHS bekleme listeleri, yeniden açılacak hayvanat bahçeleri ve okulların baskısı

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Sağlık patronları Covid-19 krizinin NHS tedavisini bekleyen insan sayısını yıl sonuna kadar iki katına çıkarabileceğinden korkuyor.

NHS Konfederasyonu, zorlukların, sosyal mesafeyi koruyan ve personel istihdam eden bir dava birikimi içerdiğini söyledi. Bedava seo Sağlık ve bakım liderlerini temsil eden organ, acil durum finansmanı ve uzun vadeli Harcamalara ihtiyaç duyuldu.

Sağlık Bakanlığı, NHS ihtiyaçlarını karşılamaya, finanse etmeye ve desteklemeye devam edeceğini söyledi.

NHS'nin nasıl yönlendirildiği konusunda rehberlik yapıldı " bir sözcüsü, hizmetleri güvenli bir şekilde geri yüklemeye başlamalıdır "diye ekledi.

Başbakan Boris Johnson, daha sonra hayvanat bahçeleri ve arabaya binme sinemalarıyla İngiltere'deki kilitleme kısıtlamalarını hafifletmek için daha fazla plan açıklayacak. Pazartesi gününden itibaren tekrar açılmasına izin verilmesi beklenen işletmeler arasında.

Bay Johnson, soruları ile karşı karşıya kalabileceği günlük Downing Street brifingine liderlik edecek. İngiltere'deki tüm ilkokul çocuklarının yaz tatilinden önce okula dönme planları hakkında hükümet hurdaya çıkarma planları hakkında.

NHS Konfederasyonu tarafından yapılan projeksiyonlar, NHS bekleme listesinin şu anda yaklaşık 4,2 milyondan yükselmesi bekleniyor. Noel'den yaklaşık 10 milyon.

Bu, sağlık hizmetinin önümüzdeki 12 ay içinde tam kapasiteye düzenli bir şekilde geri döndüğünü varsayar.

Yeni bir raporda, NHS Konfederasyonu sağlık hizmetlerinin Hizmetler, enfeksiyon kontrol önlemleri nedeniyle yaklaşık% 60 oranında azaltılmış bir kapasitede çalışıyordu.

İngiltere, Galler ve Kuzey İrlanda'da hizmet veren ve sağlık hizmeti veren kuruluşları kapsayan organ, "yokuş yukarı" savaş ", binlerce hasta yönetmeye ve Covid-19 hastasını tedavi etmeye devam ederken kanser, felç ve kalp bakım hizmetlerini yeniden başlatmaya çalışırken.

NHS'nin yakın geleceğini ve olası hasta yolunu tahmin etme talep rüzgarda parmağını tutmak gibi.
Kimse, Covid-19 vakalarında ikinci bir artış olup olmayacağını ve varsa, bunun ne zaman olabileceğini ve ne kadar ciddi olabileceğini bilmiyor.

Bunların ne kadar hızlı olduğunu tahmin etmek zor virüs korkusu nedeniyle hastanelerden uzak kalan hastalar acil tedavi için geri dönecekler.

Hastaneler, GP ameliyatları ve diğer NHS sahaları sosyal uzaklaşma kurallarına uyum sağlamak ve nasıl yönettiklerini değerlendirmek için zamana ihtiyaç duyacaklar.

NHS Konfederasyonu, İngiltere'deki rutin cerrahi için bekleme listesinin bu yıl sonuna kadar 10 milyona varabileceğini gösteren bağımsız bir tahminin makul olduğunu söylüyor. Diğerleri de benzer tahminlerde bulundu.

Konfederasyon tarafından yapılan en büyük nokta, Westminster hükümetinin önümüzdeki aylarda sağlık hizmetinin nasıl yönetildiği ve hastaların beklentilerinin nasıl olması gerektiği konusunda çok düşünmesi gerektiğidir. hazırlanın.

İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda'daki yerleşik yönetimler de aynı zorluklarla yüzleşmek zorunda kalacaklar.

Sağlık liderleri hükümeti halkı Aynı hizmet düzeyini aylarca beklemek.

Geçtiğimiz iki hafta boyunca İngiltere'de kardiyoloji hizmetleri yeniden başladı, ancak Cuma günü British Heart Foundation, tahmini 28.000 kalp prosedürünün ertelendiği için bir birikmişlik konusunda uyardı. Koronavirüs salgını.

Kanser hizmetleri de yeniden açılmaya başlıyor.

Kanser Res

Aktörler drama okulu ırkçılığı hakkında eylem planı sunuyor

Medya altyazısı

Shaniqua İstanbul seo uzmanı "Bu ağırlığı gerçekten omuzlarımda hissettim"

Önde gelen bir dramada yaşadıkları ırk ayrımcılığından bahseden bir grup genç BAME oyuncusu Okul kendi eylem planlarını önerdi.

Londra'daki Kraliyet Merkez Konuşma ve Drama Okulu sistemik ırkçılığa suç olduğunu itiraf etti.

Şimdi 240 eski öğrenci var Diğer drama okulları için bir model olabileceğini umdukları bir plan mektubu imzaladılar.

"Irkçılık Merkezde gerçek ve birçok öğrencinin ve personelinin hayatını yaralıyor" diyorlar. .

Kurum geçen hafta Black Lives Matter'i destekleyen bir mesaj yayınladığında dehşete düştükten sonra kurulan grup.

'Tutarlı ve düzenli' ırkçılık

Mektupları şöyle diyor: "Öncelikle personel tarafından öğrencilere yönelik açık ve açık ırkçılığın sözcükleri ve eylemleri, mola veya sonuç olmadan tutarlı ve düzenli bir şekilde gerçekleşti."

Tiyatrodan büyük isimler Young Vic sanat yönetmeni Kwame Kwei-Armah ve yazar Russell T Davies de dahil olmak üzere yeniden ve TV isimlerini eklediler.

Rada, Oxford Drama Okulu, Alra da dahil olmak üzere diğer drama okullarının eski öğrencileri ve Liverpool Sahne Sanatları Enstitüsü de benzer mesajlardan sonra son günlerde konuştu.

Central'ın oyunculuk müdürleri "kişisel olarak kalıcı ve geniş kapsamlı değişiklikler getirmeyi taahhüt ettiklerini" söyledi.

Köle yorumları

Eski bir öğrenci kariyerinde nasıl bir köle oynayacağını kabul etmesinin nasıl söylendiği hakkında konuştu çünkü “bu travmayı miras almıştı” ve şikayet ettiğinde susturuldu.

Diğerleri okulun yöneticiler ve diğer öğrenciler tarafından ırkçılık konusunda harekete geçmediğini söylediler; öğretmenlerin düzenli olarak siyah öğrencileri yanlış isimlerle çağırdıkları; kendilerine verilen rol ve yorumlarda kalıplaşmış olduklarını; ve personel ve çalıştıkları oyunlarda çeşitlilik eksikliği olduğunu söyledi.

2016 yılında mezun olan Anna Crichlow, ikinci yılına kadar siyah bir oyun yazarı tarafından bir oyunda çalışmadığını söyledi. BBC News'e verdiği demeçte, üç yıl boyunca siyah bir İngiliz oyun yazarı tarafından hiç kimse yoktu.

"Bir öğretmen tarafından klasik olarak asla çalışamayacağımı söyledim" dedi. "Mezun olduğumda, ilk işim Pride & Prejudice yapımındaydı. Bu sadece doğru değil."

O ekledi: "İnsanlar onları buna hazırlayan eğitimin genişliğini elde etmiyorlar Gerçekten çok çeşitli bir endüstri. Kendileri ve deneyimleri için kapsayıcı bir eğitim almıyorlar.

"Herkes okulun devam etmesine yardımcı olmak istiyor çünkü devam eden büyük bir eğitim var, ancak Bu sistemik sorun ve okulun merkezinden geçen bu ırkçılık yüzünden. "

'Çok aptal'

Başka bir siyah eski öğrenci Cen dedi

CrossFit CEO'su Greg Glassman, George Floyd hakkında şaka yaptıktan sonra vazgeçti

Telif hakkı

GETTY IMAGES

Resim yazısı

CrossFit fitness planı Greg Glassman tarafından geliştirildi

Baş yönetici CrossFit, George Floyd'un ölümü ve ortaya çıkan İstiklal seo hakkında sözlerle suçladıktan sonra istifa etti.

Greg Glassman, sporcular, spor salonları ve spor giyim firmaları 4 milyar dolar (3,1 milyar £) ile ilişkileri kestikten sonra istifa etti Bay

Bay Glassman, CrossFit topluluğunda bir “çatlak” yarattığını kabul etti.

Çıkışı Floyd'un Teksas'taki cenaze gününde gerçekleşti. Silahsız zenci geçen ay Minneapolis'teki bir polisin boynunda diz çökmesinden sonra öldü.

George Floyd'un cenazesinde ırksal adalet çağrısı

Tartışma neydi?

Irkçılığın bir halk sağlığı sorunu olduğunu söyleyen bir halk sağlığı kurumuna cevap veren Greg Glassman, Cumartesi gecesi tweet attı: Covid-19'a aşikar bir referans olan "Bu FLOYD-19" dedi.

O Bunu ikinci bir tweet ile takip etti: "Başarısız modeliniz bizi karantinaya aldı ve şimdi ırkçılığa bir çözüm modelleyeceksiniz mi? George Floyd'un vahşi cinayeti ulusal olarak isyanlara yol açtı."

O da bir üye olarak adlandırdı CrossFit'in Minneapolis'teki cinayette neden sessiz olduğunu sorguladığı için "sanrısal".

Buzzfeed'e göre, kader tweet'leri göndermeden saatler önce, Bay Glassman spor salonuna sahiplerine özel bir Zoom çağrısı yaptı: George Floyd için yas tutmuyorum - Beni veya hiçbir çalışanımın öyle olduğunu sanmıyorum.

"Bana neden onun için yas tutmam gerektiğini söyleyebilir misin? Bunun dışında yapılacak beyaz şey. "

Glassman nasıl istifa etti?

Salı günü yaptığı açıklamada, Glassman şöyle dedi:" CEO olarak istifa ediyorum CrossFit, Inc ve emekli olmaya karar verdim.

"Cumartesi günü CrossFit topluluğunda bir yarık yarattım ve istemeden birçok üyeye zarar verdim."

Ekledi : "Davranışımın karargâhın veya iştiraklerinin misyonlarının önünde durmasına izin veremem. Onlar tehlikeye atılmak için çok önemli."

Medya başlığı

George Floyd'un yeğeni: 'Bu sadece bir cinayet değil, bir nefret suçudur '

İfadesini, şirketin yönetimindeki halefi Dave Castro'dan takip etti.

Gelen CEO: "CrossFit bir topluluktur - küresel, çeşitli ve sert bir topluluk."

Ekledi: "Topluluğumuz zarar görse de. Paylaşılan bağımız milyonlarca insanı farklı görüşlere, bakış açılarına, ve deneyimler. "

Bay Glassman, şirketi ailesinde bir lise jimnastiği olarak tasarladı. Kaliforniya'da bir garaj. Şimdi dünya çapında tahmini 13.000 spor salonuna bağlı.

George Floyd'un ölümü hakkında daha fazla bilgi

GÖRÜNÜM: Irksal olarak bölünmüş ulus için devrilme noktası

İZLE: 'Bu yüzden protesto ediyoruz'

ZAMAN ÇİZELGESİ: Polisin elinde son zamanlarda meydana gelen kara ölümler

ARKA PLAN: Protestoları anlamak için beş bağlam parçası

SUÇ VE ADALET: Afrikalı Amerikalılar nasıl tedavi edilir?

Sözlerine cevap neydi?

Yüzlerce bağlı spor salonu CrossFit'i markalarından çıkardı.

Şunlardan biri