8 Kasım 2019 Cuma

Bloodhound kara hız rekoru ekibinde güven yüksek

Medya başlığı

Bloodhound supercar'ın çizgiden çıkmasını izleyin

İngilizlerin kara Günlük Bakım Seti girmesi için mücadele eden mühendisler, hafta sonlarını Bloodhound'larındaki bir sensör sorununu kovalayarak geçirecekler Araba.

Ok şeklindeki yarışçı, Cuma günkü Kalahari Çölü'nde geçen en geç koşuda 550 mil (885km / s) hedef alıyordu, ancak şoför Andy Green gazı erken kaldırmak zorunda kaldı.

Bloodhound'un motor bölmesinin aşırı ısınabileceği konusunda bir kokpit uyarısı aldı.

En yüksek hız 481mph (774km / s) idi.

Bu, biraz daha yavaş 501mph (806km / s) Çarşamba günü ulaştı.

Kara hız rekoru ekibinde güven yüksek

Bloodhound araba Güney Afrika'ya geldi

Bloodhound ilk kez çölde sürün

"Firewire" sistemi bu vesileyle de devreye girmişti, ancak koşunun sonunda gerçekleşti - Cuma günü olduğu gibi, 16km'lik parkur boyunca en hızlı noktada değil .

Bloodhound'un Eng'in başkanı Stuart Edmondson iç içe geçmiş operasyonlar, sorunun aile salonundaki "tehlikeli gösterge" gibi olabileceğini söyledi; Işık sebepsiz yere yanar. Ancak kara hız rekoru arabada, bu tür sensörler göz ardı edilemez.

"Bu tür bir şey yüzünden kaybetmeye devam edemeyiz, bu yüzden mermiyi ısırmamız ve BBC News'e verdiği demeçte, bu gösterge sistemiyle ilgili her şeyin tam olarak incelenmesi.

Bu, Bloodhound'un kanatlarını kaldırmak, üst şasisini açmak ve otomobilin Eurofighter-Typhoon jet motorunu çıkarmak anlamına gelir.

Mühendisler, daha sonra plastik bir kılıfla çalışan iki paralel kablo olan sensöre yakından bakabilirler. Bu kablolama motor bölmesini çapraz şekilde geçer.

Çok ısındığında plastik erir ve iki kablo dokunur ve bir alarm tetikler. Basitçe, bir kablo kesiti bir şekilde bozulmuş ya da kırılmış olabilir.

Resim yazısı

Andy Green Cuma günü 550mph isabet etmeyi umuyordu

Eğer mühendisler sebebi tespit edip zamanında düzeltebilirlerse, Bloodhound pazartesi sabahı kuru lakebed pistine geri dönebilir. tonlu araba yine daha hızlı gidiyor, takımda bir öğrenme eğrisinde olduklarının kabulü var.

Bloodhound bir tür benzersizdir - prototip; 763mph (1,228km / h) üzerindeki yeni bir dünya rekoruna giden yolun bir kısmı, otomobilin tüm tuhaflıklarını tanıma ve anlama becerisini içerir. En yüksek hızlara ulaşmak için gerekli işlemler.

Resim yazısı

Hakskeen Pan atları, normal sabah yürüyüşünü göllü zemin üzerinde yaptılar

Resim yazısı

Takımın çölde birkaç haftası daha var

Stuart Edmondson: "Kara hız rekoru için geldiğimizde, kaçma şansı olmaz.

Disney + streaming servisi İngiltere'nin açılış tarihi onaylandı



DISNEY

Resim yazısı

Disney + 'a akıllı TV'ler, akıllı telefonlar ve tabletler gibi erişilebilir.
Mum Yıldız Savaşları, Marvel, Pixar ve National Geographic'in beğenisini içerecek olan akış hizmeti 31 Mart'ta İngiltere'ye geliyor.

Disney + ayrıca Almanya, Fransa, İtalya, İspanya'ya da varacak. Aynı tarihte, Hollanda'da çoktan başlatılmıştı.

Servisin en büyük lansmanı, Yıldız Savaşları evreninde geçen Mandaloryalı, Jon Favreau TV dizisi olacak.

ABD Disney + 12 Kasım’da başladığında merakla beklenen gösteriyi alıyor.



GETTY IMAGES

Resim yazısı

Hizmet sonunda Star Wars filmlerinin ve diğer ayrıştırma içeriğinin özel evi olacak

Apple TV +, Netflix, Amazon Prime ve yakında çıkacak Britbox gibi rakip hizmetlere rakip olacak Disney, birçok zımba içerecek Pamuk Prenses ve t de dahil olmak üzere kendi arka katalogdan Yedi Cüceler, Pinokyo, Dumbo ve Bambi.

Stüdyonun filmleri bu yıl dünya çapındaki gişelerde 8,3 milyar dolar (6,4 milyar £) aldı ve Kuzey'de harcanan her 10 dolar için 4 dolar verdi. Amerikan sinemaları Mart ayının 20'nci Yüzyıl Tilki'sine 70 milyar dolar harcadı, bu yüzden Simpsonlar'ın ilk 30 mevsimi gibi içerikleri birleştirebildi.

Ancak, Radar'a göre, 23 büyüklükten sadece yedi tanesi Başarılı Marvel filmleri başlangıçta kısmen haklar sorunları nedeniyle izlemeye hazır olacak ve ayrıca "Disney'in Marvel film katalogunun tamamını hemen kullanıma sunmak istememesi mümkündür - sonuçta bakılacak DVD ve Blu-ray satışları var ".

Yenilmezler: Endgame, gişe rekorlarını kırdı

Marvel Sinematik Evreni açıklandı



CHUCK ZLOTNICK / MARVEL STUDIOS

Resim yazısı

Tom Hiddleston's Loki, Marvel TV dizisindeki yaramazlık tanrısı rolünü tekrar ediyor.

Disney + ev sahipliği yapacak Tom Hiddleston'un başrol oynadığı Loki, Anthony Mackie ve Sebastian Stan'ın başrol oynadığı The Falcon ve The Winter Soldier gibi harika dizilerde en az bir sonraki ekrana çıkmaları beklenmiyor. yıl ve ötesi.

Star Wars, Marvel & Scorsese'deki Disney boss

TV Yayını: 'Herkes hayatta kalmayacak'

Disney'in sırası Bir akış hizmetini başlattı

Ancak Marvel patronu Kevin Feige, Bloomberg’e son olarak Bloomberg’e, Marvel filmleri için plotlineların üstesinden gelmek için Marvel hayranlarının Disney + gösterilerini izlemesi gerektiğini söyledi.

Bloomberg bildirilen: “Gelecekteki Marvel filmlerinde her şeyi anlamak istiyorsan, muhtemelen bir Disney + üyeliğine ihtiyacın olacak, çünkü yeni şovlardan gelen olaylar Çılgınlıkta Doktor Strange gibi gelecek filmleri etkileyecektir.

"Scarlet Witch, bu filmde kilit bir karakter olacak ve Feige, Loki serisinin de bağlanacağına işaret ediyor. 'Daha önce de bunu doğruladığımızdan emin değilim'. "

Disney +: ABD’de ayda 6,99 ABD Doları tutacaktır, ancak İngiltere’nin fiyatı henüz açıklanmadı.

Bizi Facebook veya Twitter'da takip edin @ BBCNewsEnts .Bir hikaye öneriniz varsa e-posta entertainment.news@bbc.co.uk