6 Kasım 2019 Çarşamba

Eski Downing Sokağı şefi Nick Timothy, Meriden adayı olarak reddetti



PA MEDYA & EPA

Genel seçimlerde kampanya, Parlamentosu Çarşamba Yatıştırıcı Krem erken saatlerinde feshedildikten sonra resmen başlayacak.

Boris Johnson, 12 Aralık tarihli ankete kadar yapılan seçim süresinin başlangıcını işaretlemek için daha sonra Buckingham Sarayı'ndaki Kraliçeyi görecek.

Muhafazakarlar, kampanyalarını da Bay Johnson ile başlatacak “Brexit’i bitirebileceğini” vaat ediyor.

Bu arada, bir konuşmada Jeremy Corbyn, İşçilik kapsamında "gerçek değişiklik" sözü verecek.

Başlangıç tabancasının ateşlendiği gibi başka yerlerde Beş haftalık resmi kampanya:

Yeşil Parti, iklim eylemine yılda 100 milyar sterlin yatırım yapma sözü vererek kampanyasını başlatacak.

Liberal Demokratlar 2,2 sterlin harcama sözü verdi. Yılda% 1'lik bir gelir vergisi artışıyla finanse edilen zihinsel sağlık hizmetleri konusunda

Tory Milletvekili Andrew Bridgen, Grenfell İtfaiye Trajedisi hakkındaki yorumlar için "kayıtsız şekilde" özür diledi

SNP lider Nicola Sturg eon İskoçya’daki Remain seçmenlerini partisini Brexit’i durdurmak amacıyla destekleme çağrısı yapacak.

Tory Partisi genel başkanı James Cleverly, iki Muhafazakâr hakkındaki yorumlar için özür dilemek zorunda kaldıktan sonra kampanyanın yürütülmesini savundu. Grenfell trajedisi ve parti, İşçi Sir Keir Starmer'ın Brexit hakkında konuştuğu bir videoyu "doktorluk yapmakla" suçlamakla suçlandı.

Akıllıca Jacob Rees Mogg ve Andrew Bridgen'in Grenfell kurbanlarının eylemleriyle ilgili söylediklerinin "neden olduğunu söyledi "BBC Breakfast'a söyleyerek" incitip üzmek, her zaman doğru şeyler alamıyoruz ve yanlış yaptığımız zaman özür diliyoruz ".

Ancak," anlaşılmaz "olarak tanımlanan Starmer videosunda ısrar etti "kendi milletvekillerinden biri olan Johnny Mercer -" açık yürekli "ve kaldırılmazdı.

Kuenssberg: Tahmin edilebileceği gibi tahmin edilemez bir seçim kampanyası

Canlı: Seçim kampanyası resmi olarak başlar

İngiltere genel seçimleri için gerçekten basit bir rehber

Milletvekilleri hala ödenir mi - ve diğer seçim soruları

Bu bir iklim değişikliği seçimi olabilir mi?

BBC’nin siyasi editörü Laura Kuenssberg, kampanyanın daha yeni başladığını, ancak “kötü bir hava” olduğunu söyledi. Kimya, "şu ana kadar Tories’in çabaları hakkında.

Parlamento gece yarısından hemen sonra dağıldı - ya da resmi olarak kapatıldı - bu da bütün milletvekillerinin halkın üyesi olmaya geri döndüğü anlamına geliyor. Hükümet bakanları görevlerini sürdürüyorlar.

Tasfiye, en kısa parlamento toplantısını 70 yıldan kısa bir süre içinde sona erdirdi, Commons eyalette 14 Ekim’deki açılıştan bu yana yalnızca 19 gün boyunca bir araya geldi. Muhafazakar Partinin kampanyasını başlatmak için Daily Telegraph’da yazan Johnson, rakibi Bay Corbyn’i Sovyet diktatör Joseph Stalin’le karşılaştırdı.



GETTY IMAGES

Resim yazısı

Salı günü Boris Johnson, genel seçimden önce kabinesinin son toplantısına başkanlık etti

Partideki kişilerin "parmaklarını göster" dedi Zengin "Stalin'in kulaks zulmünden beri görülmeyen bir zevk ve hakaret ile" - Ru sırasında zengin köylüler