3 Mayıs 2020 Pazar

Coronavirus: NI kilise liderleri toplu ibadet için çok erken

Telif hakkı

BRIANAJACKSON

Resim yazısı

Kilise liderleri hükümeti "özel dua" için kiliseleri yeniden açmayı düşünmeye çağırdı Organik seo /> Kuzey İrlanda'nın dört ana Hıristiyan kilisesinin liderleri, şimdi toplu ibadete dönmek için doğru zaman olmadığını söylediler.

İrlanda Kilisesi başkanları, Metodist Kilisesi, Katolik ve Presbiteryen Kiliseleri tartışıldı Konu Cuma günü yapılacak bir video konferansında.

Bir sonraki açıklamada, kilise hizmetlerine tam bir geri dönüşün "uygun olmayacağını" söylediler.

Ancak ziyaretler Çünkü "özel dua", "farklı bir mesele" idi.

Bireysel ziyaretlerin nerede "yerel olarak istendiğini" ve güvenli bir şekilde yapılabileceğini söylediler, "hükümeti bu özel kısıtlamayı daha kısa sürede hafifletmeyi düşünmeye çağırıyorlardı" Daha sonra ".

Geçen hafta, Çevre Bakanı Edwin Poots, sosyal mesafeye bağlı olabilecek bazı kiliselerin aşamalı olarak yeniden açılmasını önerdi.

'Günün özü'

Ortak açıklamada, Presbiteryen Moderatörü Başrahibe William Henry, Tüm İrlanda Başpiskoposu Eamon Martin Katolik Primat, İrlanda Kilisesi Başpiskopos Başrahisi John McDowell, Metodist Kilise Başkanı Başrahibe İrlanda Kiliseler Konseyi'nden Sam McGuffin ve Rahip Ivan Patterson, yöneticiyi konuyu düzenli olarak gözden geçirmeye çağırdı, "böylece güvenli olduğunda kısıtlamaların hafifletilmesi mümkün olacak."

Pazartesi günü yayınlanan açıklamada şu ifadeyi okuyun: "Hepimiz kiliselerimizde toplu ibadet için tekrar bir araya gelebileceğimiz günü dört gözle beklerken, şu anda tam bir geri dönüşü düşünmenin uygun olmayacağını kabul ediyoruz. O'Neill

Kiliseler çevrimiçi Paskalya sürülerine ulaşıyor

Liderler tanıdıklarını söyledi " Hristiyanlar, kilise binalarımızda dostluk ve kolej için tekrar toplanabileceğimiz gün boyunca Ctive ibadet ".

Ayrıca bakanlarını ve din adamlarını" çeşitli çevrimiçi platformların ve Tanrı'nın sözüyle ve dua yoluyla cesaretlendiren diğer araçların dua edici ve yaratıcı kullanımlarından dolayı övgüyle karşıladılar. "

'Birbirimize bakın'

Ancak, "kelimenin tam anlamıyla bir topluluk olmanın, bireyler olarak karşılıklı bağımlılığımızı kabul ettiğimiz anlamına geldiğini" kabul ettiler.

İmge başlığı

Liderler, toplu ibadet üzerindeki kısıtlamaların "ortak yarar için" olduğunu söylediler

"Komşularımızı sevmede, hepsi birbirini arıyor ve hükümetin sosyal mesafe ve diğer önlemlerle ilgili tavsiyelerine bağlı kalmaya devam ediyor, "ifadesi devam etti.

" Mevcut kısıtlamalar zorlu, ancak ortak yarar ve Adamızdaki herkes. "

Geçen hafta yöneticinin günlük basın toplantısında konuşan Edwin Poots:" Sosyalleşmeyi kolaylaştıramayacağınız bir kiliseniz varsa mesafeli, ama insanlar bir araya gelmek istiyor, bir araba kilisesine sahip olabilir misiniz, böylece insanlar arabalarından çıkmasa da yine de bir araya gelebilirler mi? "

Ancak, Birinci Bakan Yardımcısı Michelle O ' Neill, bu hafta kilitleme kuralları gözden geçirildiğinde halkı büyük bir değişiklik beklememesi konusunda uyardı.

Bayan O'Neill, Covid-19 kısıtlamalarındaki herhangi bir değişikliğin "kademeli ve yavaş" olacağını söyledi.

A SI

Tüm terimler ne anlama geliyor?

Telif hakkı

AİLE FOTOĞRAF

Resim yazısı

19 yaşındaki Harry Dunn, motosikleti Volvo ile çarpıştıktan Organik seo hastanede öldü

20 yaşındaki Niall Dunn, anne ve babasının "cehennemden geçtiğini" söyledi "Kardeşinin Northamptonshire'daki RAF Croughton dışındaki bir kazada ölmesinden bu yana.

Bay Johnson'a, ailesinin acı çektiğini görmek için" hasta ve yorgun "olduğunu ve onu müdahale etmeye çağırdığını söyledi. >
Şüpheli Anne Sacoolas, diplomatik dokunulmazlığa atıfta bulunarak Ağustos ayında meydana gelen kazadan sonra ABD'ye gitti.

Niall, mektubuna kamuya açıklama yapmayan başbakanın kendisinden emin olacağını söyledi. Şahsen cevap verin.

İmge başlığı

Niall Dunn (sağda), Başbakan'dan kardeşinin davasına şahsen müdahale etmesini istedi

" Yalanların, aldatmanın yeterli olduğunu düşünüyorlar. "dedi.

" Annem ve babam cehenneme gitti ve yaşıyor. Ben de hepimiz.

"Sadece ondan nasıl kaçabileceklerini düşündüklerini anlamıyorum."

Mektupta Bay Johnson'ı çağırdı. ailesi Dışişleri Bakanlığı'nın davayı "berbat ettiğine" ve Dışişleri Bakanı Dominic Raab'ın "bu skandalın kontrolünü kaybettiğine" inandığı için davayı ele almak.

Mektubunun bir kısmı şöyle: " Harry'i kaybetmek yeterince kötüydü. Ama [anne babamın] bu işkenceden geçmesini izlemek çok korkunç. Sadece acımasız. "

" Lütfen davamıza dahil olun ... Biz Biz İngiltere vatandaşıyız ve gerçeği bilme hakkına sahibiz. "

İmge başlığı

Tim Dunn ve Charlotte Charles işkence yapıyor" ", oğulları Niall

RAF Croughton merkezli bir istihbarat yetkilisinin eşi Bayan Sacoolas, Aralık ayında tehlikeli sürüş nedeniyle ölüme neden olmakla suçlandı.

Ancak, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen ve İngiltere'ye dönmesi için iade talebi, tarafından reddedildi. Ocak ayında ABD yetkilileri

Coronavirus: Hastalık, Brezilya'nın Amazonunun kalbinde ormansızlaşma ile karşılaşıyor

Telif hakkı

REUTERS

Resim yazısı

Muhalefetin "aşamalı" bir saldırı olduğunu iddia eden Macuto'daki güvenlik güçleri

Venezüella hükümeti Kolombiya'dan İstiklal seo paralı askerler" tarafından deniz saldırısı girişiminde bulunduğunu söyledi.

İçişleri Bakanı Nestor Reverol, grubun La kıyı şeridindeki sürat teknelerine geldiğini söyledi. Guaira Pazar günü erken saatlerde.

Başkan Nicolás Maduro sık sık rakiplerini kendisini ABD'nin desteğiyle devirmeye çalışmakla suçluyor.

Görünüşe göre saldırının Venezüella muhalefeti iddiaları reddetti Aşamalı.

Kolombiya hükümetin iddiasını asılsız olarak nitelendirdi. Venezüella geçen yıl Kolombiya ile diplomatik ilişkileri kopardı.

Venezüella hükümetinin açıklamasında Reverol, grubun başkent Karakas'ın yaklaşık 34 kilometre kuzeyindeki Macuto kasabasına indiğini söyledi. br />
Venezuela hapishane isyanı 40'tan fazla ölü bırakıyor

Coronavirüs neden Venezuela için felaket olabilir

Venezuela krizi 300 kelimeyle

"Ülkede terörist eylemlerde bulunmak, devrimci hükümetin liderlerini öldürmek için Kolombiya'dan bir grup terörist paralı asker deniz yoluyla istila yapmaya çalıştılar." Diosdado İktidardaki Sosyalist Parti genel başkanı Cabello, sekiz kişinin öldüğünü ve iki kişinin gözaltına alındığını, Savunma Bakanı Vladimir Padrino bir sürat teknesinin battığını ve askeri gemilerin kıyıdan sağ kalanları aradığını söyledi.

Görüntü yazısı

ABD, Başkan Maduro'yu zorlu yaptırımlarla görevden almaya zorlama sözü verdi

Ancak tanınan Juan Guaidó Venezüella'nın meşru lideri olarak 50'den fazla ülke tarafından Başkan Maduro'nun yönetimini, Cuma günü ölümcül bir hapishane isyanı ve Cumartesi gecesi Karakas'ta bir çete savaşı da dahil olmak üzere, insanları son şiddet olaylarından uzaklaştırmaya çalışmakla suçladı.


Bay Guaidó, sert yaptırımlar kullanmaya söz veren Washington'un desteğine sahip Cumhurbaşkanı Maduro ve Sosyalist Partisi görevden almaya zorlamak

Coronavirus doktorunun günlüğü: 'Şu anda pek çok kanseri teşhis etmiyoruz'

Telif İstiklal seo

BBC PANORAMA

Resim yazısı

Kaye Flitney, klinik araştırmaya katılan 75 kişiden biri

İngiltere bilim adamları tarafından Covid-19 hastalarını tedavi etmek için geliştirilen yeni bir ilaç Southampton Üniversite Hastanesi'nde deneniyor.

İngiltere biyo teknoloji şirketi Synairgen tarafından geliştirilen, vücudumuzun ürettiği interferon beta adlı bir protein kullanıyor Viral bir enfeksiyon gördüğümüzde.

Çalışmanın ilk sonuçlarının Haziran ayı sonuna kadar olması bekleniyor.

Koronavirüs için doktorların hastalara güvenmesiyle şu anda birkaç etkili tedavi var. Bağışıklık sistemleri.

Yeni ilaç nedir?

İnterferon beta, vücudun virüslere karşı ilk savunma hattının bir parçası olduğunu ve viral bir saldırı beklediğini uyardığını açıkladı, Richard Marsden Southampton merkezli Synairgen'in genel müdürü.

Koronavirüsün bağışıklık sistemlerimizden kaçınma stratejisinin bir parçası olarak üretimini bastırdığını söylüyor.

İlaç özel i formülasyonu Nterferon beta, virüs varken doğrudan hava yollarına iletilir, umarım proteinin doğrudan bir dozu, bağışıklık sistemleri zaten zayıf olan hastalarda bile daha güçlü bir anti-viral yanıtı tetikleyecektir.

Ne zaman Koronavirüs ile savaşmak için bir ilacımız olacak mı?

İyileşmesi ne kadar sürer?

Coronavirüs: Vücuda ne yapar

İnterferon Beta, multipl skleroz tedavisinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Synairgen, hazırlığının astım ve diğer kronik akciğer rahatsızlıkları olan hastaların akciğerlerindeki bağışıklık tepkisini uyarabileceğini zaten göstermiştir.

Ancak Covid-19 hastaları için çalışıp çalışmadığını ancak katı bir klinik araştırmadan sonra öğrenebiliriz.

Hasta

Kaye Flitney, 75 kişiden biri sadece BBC Panorama tarafından çekilen klinik denemeye kaydedilmiştir. Onun gibi Covid-19 hastalarının, nebülizör yoluyla ilacı akciğerlere çekmesi için teneffüs etmesi gerekiyor.

67 yaşındaki Kaye, hastane yatağında oturmaya çalışıyor ve koyarken öksürüyor dağıtıcı dudaklarına. Koronavirüs olduğunu ilk öğrendiğinde ilk düşüncesinin kendi sağlığı için olmadığını söyledi.

"Kocamın kalp yetmezliği olduğu için korktum. Onu öldürecekti."

Nefes darlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan 67 yaşındaki ilaç, ilacı almanın çok rahatsızlık vermediğini söyledi.

"Seni farketmedin '' bitene kadar alıyorum. O kadar da kötü değil. Kendimi evde götürürken görebiliyordum. "

BASİT BİR REHBER: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİMDEN KAÇININ: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

VİRÜS NASIL YAYILIR: Bir açıklama

ARAÇ ARAÇ: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

TEST: Koronavirüs için test alabilir miyim?

Deneme nasıl çalışıyor?

Şu ana kadar katılan 75 gönüllü İngiltere çevresindeki 10 hastaneden işe alındı. Yarısı ilacı, yarısı plasebo - inaktif bir madde olarak bilinir.

Denemeye dahil olan kimse, denemeye kadar hangi hastalara hangi tedavinin verildiğini bilmiyor.

"Bunun bir ilaç olduğunu biliyorsanız, zihninizin bir yanlılığı olabilir," diye açıklıyor ilacı uygulayan hemşire Sandy Aitken.

Umarım, hastalara Profesör Tom Wilkinson şöyle diyor:

Sosyal olarak uzaktaki yıldızlar hala bir krizde TV dizileri yapıyor

Medya altyazısı

Grant Shapps, İngiltere'ye giriş yapanlar için kısıtlamaların dikkate alındığını söyledi.

İşletmelerden, koronavirüs kilitlenmesinin hafifletildiği ulaştırma sekreteri çalışanlarının çalışma saatlerini kademelendirmeleri istenebilir

Grant Shapps BBC'ye, hareketin kalabalık işe gidip gelmeleri Bedava seo yardımcı olacağını söyledi.

Daha fazla otobüs ve trenin çalışacağını ama bisiklet sürmeyi ve yürümeyi teşvik etmeyi umduğunu söyledi. .

Kabine Ofisi bakanı Michael Gove "aşamalı" bir gevşemenin "yerelleştirilmiş" salgınlarla başa çıkmak için önlemlerin yeniden getirilebileceği anlamına geleceğini söyledi.

Hükümetin bir sonraki adımları açıklaması bekleniyor Hükümetin günlük koronavirüs brifinginde konuşan Bay Gove, insanların işlerine geri dönmelerini sağlamak için işverenler, sendikalar ve halk sağlığı uzmanlarıyla istişarelerin devam ettiğini söyledi. "mümkün olan en güvenli" ortamlar ve resmi rehberliği anlayın.

'Dikkatlice aşamalı' kaldırma çağrısını yapın Kilitleme

Bir virüs aşısı öncesinde nasıl bir seyahat gibi görünebilir

Kilitleme kırıcılar: 'Kirli bir görünüme sahibiz ve onu paketledik'

İş dünyasına Gruplar ve sendikalar Pazar günü hükümet taslakları aldı ve yanıt vermek için BST saat 21: 00'a kadar sürdü.

Bay Gove, İngiltere'nin yaklaşımının "bir düğmeye basmak ve ... Eski normal ".

" Aşamalı bir yaklaşım, bu değişikliklerin halk sağlığı üzerindeki etkisini izlememizi sağlayan bir yaklaşımdır "dedi.

" Ve - eğer gerekli, belirli ve yerelleştirilmiş bir şekilde - bu, yerelleştirilmiş salgınlarla başa çıkmak için gerekli olabilecek kısıtlamaları duraklatabileceğimiz veya yeniden uygulayabileceğimiz anlamına gelir. "

" aşamalı "derhal kilitlenme kısıtlamalarını kaldırmaya yönelik plan, pek çok kişi operasyonları sürdürmek için hazırlanmak için haftalara ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Demiryolu patronları geçen ay her türlü sosyal mesafenin" olağandışı ifficult "yönetmek ve polis ve bireysel bir trenin kapasitesini% 70 ila% 90 arasında azaltabilir.

Basit bir rehber: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİMDEN KAÇININ: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

VİRÜS NASIL YAYILIR: Bir açıklama

ARAÇ ARAÇ: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

TEST: Koronavirüs için test alabilir miyim?

Daha önce, Bay Shapps Andrew Marr Show'a hükümetin insanların çalışmak için seyahat etmesi için bir dizi seçenek aradığını söyledi. Bisiklete binme veya yürüme gibi "aktif seyahat" ile ilgilenen "büyük bir genişleme" olarak.

"Şaşırtıcı çalışma süreleri, iş ve organizasyonlarla çalışmak gibi yapabileceğimiz bir dizi farklı şey var. Bunu yaptı, "dedi.

Ayrıca platformlarda ve otobüs duraklarında sosyal mesafe kurallarını korumak için tren şirketleri ve sendikalarla birlikte çalıştığını söyledi.

El dezenfektanı da kullanılabilir ve tek yönlü kullanılabilir Yolcuları tanıttı, Sky News 'Sophy Ridge'e Pazar günü verdiği demeçte.

İngiltere'deki koronavirüs ile ilgili ölümlerin sayısı 28.446'dır - Cumartesi günleri 315

Coronavirus: Sendikalar demiryolu hizmetlerini artırmak için harekete geçti

Medya altyazısı

Grant Shapps, İngiltere'ye giriş yapanlar için kısıtlamaların dikkate alındığını söyledi.

İşletmelerden, koronavirüs kilitlenmesinin hafifletildiği ulaştırma sekreteri çalışanlarının çalışma saatlerini kademelendirmeleri istenebilir

Grant Shapps BBC'ye, hareketin kalabalık işe gidip gelmeleri önlemeye yardımcı olacağını söyledi.

Daha fazla otobüs ve trenin Facebook seo ama bisiklet sürmeyi ve yürümeyi teşvik etmeyi umduğunu söyledi. .

Kabine Ofisi bakanı Michael Gove "aşamalı" bir gevşemenin "yerelleştirilmiş" salgınlarla başa çıkmak için önlemlerin yeniden getirilebileceği anlamına geleceğini söyledi.

Hükümetin bir sonraki adımları açıklaması bekleniyor Hükümetin günlük koronavirüs brifinginde konuşan Bay Gove, insanların işlerine geri dönmelerini sağlamak için işverenler, sendikalar ve halk sağlığı uzmanlarıyla istişarelerin devam ettiğini söyledi. "mümkün olan en güvenli" ortamlar ve resmi rehberliği anlayın.

'Dikkatlice aşamalı' kaldırma çağrısını yapın Kilitleme

Bir virüs aşısı öncesinde nasıl bir seyahat gibi görünebilir

Kilitleme kırıcılar: 'Kirli bir görünüme sahibiz ve onu paketledik'

İş dünyasına Gruplar ve sendikalar Pazar günü hükümet taslakları aldı ve yanıt vermek için BST saat 21: 00'a kadar sürdü.

Bay Gove, İngiltere'nin yaklaşımının "bir düğmeye basmak ve ... Eski normal ".

" Aşamalı bir yaklaşım, bu değişikliklerin halk sağlığı üzerindeki etkisini izlememizi sağlayan bir yaklaşımdır "dedi.

" Ve - eğer gerekli, belirli ve yerelleştirilmiş bir şekilde - bu, yerelleştirilmiş salgınlarla başa çıkmak için gerekli olabilecek kısıtlamaları duraklatabileceğimiz veya yeniden uygulayabileceğimiz anlamına gelir. "

" aşamalı "derhal kilitlenme kısıtlamalarını kaldırmaya yönelik plan, pek çok kişi operasyonları sürdürmek için hazırlanmak için haftalara ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Demiryolu patronları geçen ay her türlü sosyal mesafenin" olağandışı ifficult "yönetmek ve polis ve bireysel bir trenin kapasitesini% 70 ila% 90 arasında azaltabilir.

Basit bir rehber: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİMDEN KAÇININ: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

VİRÜS NASIL YAYILIR: Bir açıklama

ARAÇ ARAÇ: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

TEST: Koronavirüs için test alabilir miyim?

Daha önce, Bay Shapps Andrew Marr Show'a hükümetin insanların çalışmak için seyahat etmesi için bir dizi seçenek aradığını söyledi. Bisiklete binme veya yürüme gibi "aktif seyahat" ile ilgilenen "büyük bir genişleme" olarak.

"Şaşırtıcı çalışma süreleri, iş ve organizasyonlarla çalışmak gibi yapabileceğimiz bir dizi farklı şey var. Bunu yaptı, "dedi.

Ayrıca platformlarda ve otobüs duraklarında sosyal mesafe kurallarını korumak için tren şirketleri ve sendikalarla birlikte çalıştığını söyledi.

El dezenfektanı da kullanılabilir ve tek yönlü kullanılabilir Yolcuları tanıttı, Sky News 'Sophy Ridge'e Pazar günü söyledi.

İngiltere'deki koronavirüs ile ilgili ölümlerin sayısı 28.446'dır - Cumartesi gününe göre 315'lik bir artış.

Hükümet Cumartesi günü sadece 76.500 koronavirüs testinin yapıldığını ve günlük 100.000 hedefinin altında kaldığını söyledi.

Bay Gove, test sayısındaki düşüşün daha az olması nedeniyle insanlar hafta sonu iş başındaydı.

Londra Üniversitesi St George's'ta küresel sağlık alanında öğretim görevlisi olan Dr. Elisabetta Groppelli, 76.500'ün hala "fantastik bir sayı" olduğunu ve İngiltere'nin " karşılaştırılabilir "

Coronavirus: Denenecek plazma tedavisi

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı

Sismologlar, olağandışı kilitleme koşullarının sadece kısa bir süre için var olacağını biliyorlar

İngiltere, Covid kilitlenmesine girdiğinden beri titremiyor.

Normalde depremleri kaydetmek için kullanılan Google serp istasyonları, insan aktivitesine bağlı zemin titreşimlerinde büyük bir düşüş tespit etti .

Imperial College London'dan bilim adamları, bu arka plan uğultusunun artık genellikle olacağının yarısı olduğunu söylüyor.

Eşi görülmemiş sismik sessizlik - diğer ülkelerde yansıtılan bir fenomen - Dünyanın iç mekanını incelemek için eşsiz bir fırsat.

"Böyle gürültü seviyelerini görmek için onlarca yıl geriye gitmelisin," diye yorumladı Imperial'dan Dr. Stephen Hicks. BBC News'e verdiği demeçte, "Akşamları ya da hafta sonları sık sık sessiz kalırsınız, ancak haftalarca sürekli olmazsınız" dedi.

Medya altyazısı

Sismik gürültünün nasıl azaldığını görün Başbakan Boris Johnson insanlardan evde kalmalarını istedikten sonra

İnsan etkinliği - arabalar, kamyonlar, trenler, endüstri ve ayak çarpması, vb. - 5 ila 15 Hertz arasında bir frekans bandında sismometrelerde ortaya çıkıyor.

Dr Hicks, Ocak ayının ortasından bugüne sinyalin gelişimini haritalamak için İngiltere'ye yayılmış 127 enstrümandan veri kullandı.

Kısmen aslına uygun bilimsel bilgilere güveniyordu. British Geological Survey (BGS) tarafından işletilen, aynı zamanda Raspberry-Pi mini bilgisayarları içeren dağıtılmış bir vatandaş bilim sismometresi ağı üzerinde çalışan istasyonlar.

Her iki enstrümanda algılanan titreşimlerin düştüğü görülüyor. Başbakan Boris Johnson'un İngiltere'yi 23 Mart'ta kilitlenmesini emrettikten sonra çarpıcı bir şekilde.

"Sismik gürültünün azalması depremden gelen sinyalleri görmemize yardımcı olmalı Normalde gürültüye gömülen uake'ler, "dedi BGS sismoloji başkanı Dr Brian Baptie.

" Bu, daha küçük depremleri tespit etmemize veya düşük genlikli kısımları görmemize izin verebilir Daha büyük depremlerin neden olduğu yer hareketleri. "

İRTİBATTAN KAÇININ: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

UMUT VE KAYBI: Koronavirüs hikayeleriniz

ARAÇ TAKIMI: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

TEST: Koronavirüs için test alabilir miyim?

Dünyanın dört bir yanındaki bilim adamları araştırma potansiyelinden yararlanmak için işbirliği yapıyor

Belçika Kraliyet Gözlemevi'nden Dr. Thomas Lecocq, Slack iletişim platformunda faaliyet gösteren ve kendisine "Kilitleme Sismolojisi" adını veren bir topluluk başlattı.

Grubun daha fazlası var 30'dan fazla ülkede 85 üye.

Dr Lecocq, yanardağ faaliyeti gibi çok düşük büyüklükte depremlerin araştırıldığını söyledi.

Sicilya Etna Dağı'ndaki araştırmacılar dinle Dağın sessiz uğultusu, davranışı hakkında yeni bir şey öğrenmeyi umuyor - gelecekteki izlemede yararlı olabilecek bir şey.

Görüntü başlığı

Dr Hicks'in analizinde kullanılan veriler Ancak bir vatandaş bilimi sismometreleri ağı

Dr. Baptie ihtiyatlı.

"Teorik olarak, [sismik gürültünün azaltılması] yeni anlayışlara yol açabilir, çünkü Dünyanın iç yapısı hakkında bilgi deprem gözlemlerinden gelir.

"Bununla birlikte, bu genellikle uzun süre gözlemlere dayanırken, tespit yeteneğimizin geliştirilebileceği zaman aralığı muhtemeldir. nispeten kısa olması için. "

Dr Hicks ekledi:" Gürültünün nasıl geri döndüğünü ve bunun İngiltere genelinde nasıl değiştiğini görmek kesinlikle ilginç olacak. Londra sensörlerinin kilitlenmeye başladığımızda daha sessiz hale geldiğinden şüpheleniyorum.

Coronavirus: Test, iz, izole etmek için adalara çağrı

Bedava seo hakkı

GETTY IMAGES

Resim yazısı

Salgın Portree'deki bir bakım evini etkiledi

A "önemli "Skye'deki bir bakım evindeki sakin ve personel sayısı Covid-19 ile pozitif test yaptı.

Salgın ilk olarak geçen hafta Portree'deki Home Farm bağımsız bakım evinde tespit edildi.

Yerel milletvekili Ian Blackford, evin 34 sakininin 28'inin ve 52 personelinin 26'sının pozitif test ettiğini söyledi.

NHS Highland ve Highland Council ortak bir açıklamada virüsün yayıldığına dair hiçbir kanıt olmadığını söyledi Daha fazla topluma daha fazla.

Vakaların sayısı hakkında bilgi yayınlamadılar, ancak adalıları enfeksiyonla mücadele için hükümet önlemlerine uymaya çağırdılar.

İlk Covid-19 vakaları doğrulandı Skye üzerinde

Scots'un yarısı şimdi bakım evlerinde öldü

Skye ve Lochaber'i temsil eden SNP milletvekili Bay Blackford, Skye üzerinde böyle bir salgının "şok edici ve endişeli" olduğunu söyledi. .

Orada olduğuna dikkat çekti. Skye üzerinde herhangi bir ventilatör ve en yakın olanın Inverness'te 112 mil uzakta olduğunu söyledi.

Dedi ki: "Geliştirilmiş vaka izleme yapıldı, halk sağlığı rehberliği güçlendirildi ve bunu sağlamak için adımlar atıldı Etkilenenlerin aile üyeleri tamamen desteklenmektedir.

"Tüm sakinler ve personel için testler yapmanın yanı sıra, Portree'deki NHS hastanesinde testlerin kullanılabilirliği bir mobil testle tamamlanacak. Ordunun 3 İskoç taburu tarafından yönetilen Broadford'da bugüne kadar kurulan bir birim.

"Kritik olarak temas izleme, Covid-19'un patlak vermesiyle başa çıkabilme yeteneğimizin önemli bir parçası olacak. Bu, NHS Highland'ın yanıtının hayati bir parçası olacak. "

İnsanların," gerekli tüm hijyen adımlarını "atarak NHS ve bakım çalışanlarının korunmasına yardımcı olabileceğini söyledi.

Ekstra personel

Bölge için MSP Kate Forbes, "Skye üzerinde olduğu gibi bir salgına sahip olmak şok edici ve endişe verici.

" B Tüm ön cephe çalışanlarımızı koruyarak ve gerekli tüm hijyen adımlarını uygulayarak NHS'yi ve bakım personelimizi destekleyerek bu virüsün yayılmasını içerebilir ve hayatları kurtarmak için elimizden geleni yapabiliriz - sadece Skye'de değil, her toplumda. "

Home Farm'da pozitif test eden her personelden yedi gün boyunca kendini tecrit etmesi istendi. Birlikte yaşadıkları kişilerden 14 gün boyunca kendilerini tecrit etmeleri istendi.

NHS Highland ve Highland Council, Home Farm'ın ek personel oluşturduğunu ve sağlık kurulunun bir destek ekibi hazırladığını söyledi.

NHS Yaylası'nda halk sağlığı müdürü Dr Ken Oates, "Bu aşamada Covid enfeksiyonunun daha fazla yayıldığına dair bir kanıt yok

Venezuela Kolombiya'yı 'terörist' deniz işgaline teşebbüs etmekle suçladı

Telif hakkı

AFP

Resim yazısı

İnsanlar Marsilya'da balık satın alıyor. Fransa, 11 Mayıs'taki kilitlenmesini kaldıracak

Fransa, İtalya ve İspanya, kısıtlamaları hafifletmeye hazırlanırken haftalarca en düşük günlük ölüm ücretlerini kaydetti.

Fransa Arama motoru kişinin ölümünü bildirdi ; İspanya'nın 164'ü Mart ortasından bu yana en düşük seviyedeydi; ve İtalya'nın 174'ü iki ayın en düşük seviyesindeydi.

Bu arada Fransız doktor hastalardan alınan numuneler üzerinde yeni testlerin virüsün ülkede geçen yıl - resmi olarak kaydedilen ilk vakadan haftalar önce olduğunu gösterdiğini iddia etti. Rusya'da virüs 10.000 yeni enfeksiyonla ilerliyor gibi görünüyor.

Ancak Rusya'nın ölüm oranı diğer ülkelere göre düşük. Pazar günü 58 ölüm kaydetti ve toplamı 1.280'e ulaştı.

İngiltere 315 yeni ölüm kaydetti ve ABD ve İtalya'nın arkasında en fazla üçüncü ölüm gerçekleşti. Bununla birlikte, İngiliz yetkililer salgının zirve yaptığını ve yeni hastaneye kabul sayısının azaldığını söylüyor.

Bir virüs aşısı öncesinde nasıl bir seyahat gibi görünebilir

Coronavirus: Üç kıta, dört Bir gün hayatını sürdürüyor

Küresel olarak pandemi yaklaşık 3.5 milyon insanın enfekte olduğunu ve yaklaşık 250.000 insanın öldüğünü gördü.

Virüs geçen yıl Fransa'da mıydı?

Kaydedilen yeni ölüm sayısı, yalnızca hastanelerde ölümlerin kaydedildiği Mart ayı sonundan bu yana en düşük düzeydedir. Yeni rakamlar bakım evlerindeki ölümleri içeriyor ve birkaç gündür düşüş gösteriyor.

Bu arada Paris bölgesindeki yoğun bakım şefi yerel basına virüsün 27 Aralık - bir ay Fransa'da bulunduğunu söyledi İlk vakalar teyit edilmeden önce.

Yves Cohen, BFMTV'ye ekibinin Aralık ve Ocak aylarında solunum semptomları olan hastanede yatan 24 hasta üzerinde grip ve diğer koronavirüsler için negatif testler yaptığını söyledi. >
"24 hastadan 27 Aralık'ta bizimle hastaneye yattığında Covid-19 için olumlu bir sonuç elde ettik." diyen söz konusu testin sonucu doğrulamak için birkaç kez tekrarlandığını söyledi. br />
Dr Cohen, davayı bölgesel sağlık otoritelerine bildirdiğini ve aynı dönemden tekrar test edilmesi için başka olumsuz testler yapılmasını istediğini söyledi.

Medya başlığı


Fransa, 11 Mayıs'ta c Hildren aşamalar halinde okula dönecek, bazı işletmeler yeniden açılacak ve insanlar hareketlerinin bir sebebi olan bir belgeye ihtiyaç duymadan evlerinin 100 kilometre (60 mil) içinde seyahat edebilecekler.

Ancak Pazar günü Sağlık Bakanı Olivier Veran, bunun özellikle Paris bölgesi ve kuzeydoğu Fransa gibi en kötü etkilenen bölgelerde yeni enfeksiyonların sayısında daha fazla düşüşe bağlı olacağını söyledi.

Fransa da bir kuralın ülkeye giren herkesin iki hafta tecrit edilmesini istemek AB ülkeleri, Schengen bölgesi veya İngiltere'den gelen insanlar için geçerli değildi.

İspanya'da neler oluyor?

İspanya'nın 164 numaralı ölüm oranı, bir buçuk ayın en düşük seviyesiydi ve Cumartesi günkü rakamda yüzden fazla düştü.

Cumartesi günü yetişkinler ilk kez Cumartesi günü açık havada egzersiz yapabildiler yedi hafta içinde. Kilitleme, bir hafta önce 14 yaşın altındaki çocuklar için hafifletildi.

Başbakan Pedro Sanchez, İspanya'nın Avrupa'nın en sıkılarından biri olan kilitlenme sırasında verilen fedakarlıkların ödüllerini aldığını söyledi.

Pazartesi günü toplu taşımada maskeler zorunlu hale gelecek ve kuaför gibi bazı küçük işletmeler bireysel müşteri atamasına açılacak

Coronavirus: Havayolları tekrar nasıl uçacak?

Telif hakkı

GETTY IMAGES

Havayolları, İngiltere'nin ülkeye gelen herkes için 14 günlük bir karantina uygulayabileceği yönündeki hükümet önerilerine öfkeyle tepki gösterdi.

Ulaştırma sekreteri Grant Shapps, "kontrol altındaki ülke içindeki enfeksiyon oranlarımız olduğunda ithal etmeyeceğimiz için aktif olarak Arama motoru konulara baktığını" söyledi.

Ancak Airlines UK böyle bir önlem söyledi " Hava yolculuğunu etkili bir şekilde öldürecekti. "

İngiltere'nin kendisini dünyanın geri kalanından kapatma riski taşıdığı konusunda uyardı.

Coronavirus: Havayolları tekrar nasıl uçacak? >
Havaalanlarında sosyal mesafe 'imkansız' diyor Heathrow patronu

Bay Shapps, Andrew Marr Programına İngiltere'deki koronavirüs enfeksiyon oranı azaldıkça, " İngiliz halkından yapmalarını istediğimiz fedakarlıkların bu ülkeye gelen herkes tarafından eşleştirildiğinden emin olun ".

Ancak British Airw'un beğenilerini temsil eden Airlines UK Easyjet, Virgin Atlantic ve Ryanair, karantinanın "diğer ülkeler ekonomilerini açarken İngiltere'yi dünyanın geri kalanından tamamen kapatacağını" söyledi.

Genel müdürü Tim Alderslade, dedi ki: "Tehlike, İngiltere'nin yapması gereken şey, sağlık taraması da dahil olmak üzere ortak standartlarda sağlık ve havacılık otoriteleri ile uluslararası düzeyde liderlik ederken, sektörümüzün yeniden başlamasını ve insanlara güvenli olduğuna dair güvence vermesini sağlamak için künt bir araç ölçüsü olacaktır. Seyahat etmek. "

Küresel koronavirüs pandemisi nedeniyle hava yolculuğu durdu ve endüstrinin dik iş kesintilerine yol açtı.

Geçen hafta Ryanair planladığını söyledi 3000 işçiyi baltalayıp kalan personelden ücret kesintisi yapmalarını isteyin.

BA, işgücünün 12.000'ini keseceğini ve pandemi geçtikten sonra Gatwick'te yeniden açılmayacağı konusunda uyardı

Coronavirus: Tıbbi esrar erişimi kilitlenme sırasında hafifledi

Seo hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı

Doktorların yaklaşık üçte ikisi ankete salgın sırasında iyi korunmadıklarını söyledi

İngiliz Tabipler Birliği (BMA) tarafından yapılan bir ankete göre, İngiltere'deki doktorların neredeyse yarısı kendi koruyucu ekipmanlarını satın alıyor veya bağışlara güveniyor olabilir.

16.000 doktor ayrıca% 65'inin koronavirüs krizinin ön cephesinde kısmen veya hiç korunmadığını hissettiklerini buldu.

Biri, durumun "tüm personel için bir öfke" olduğunu söyledi. >
Hükümet, ekipmanı teslim etmenin "gece gündüz çalıştığını" söyledi.

Araştırma, doktorların% 48'inin doğrudan kendileri veya cihazları için kişisel koruyucu ekipman (KKD) satın aldığını bildirdi. BMA konseyinin başkanı Dr Chaand Nagpaul, BBC'ye verdiği demeçte veya bir yardım kuruluşundan veya yerel bir şirketten bağış almıştı.

"Şu anda bağışların insafına veya bunları satın almaya merhamet ediyoruz." mola Hızlı.

"Bu size güvenlik sağlamaz ve hükümetin kendi iş gücünü koruyacağına dair kendi taahhüdünü yerine getirmez."

İngiltere bunu başaramadı Stok önemli cankurtaran koruyucu kit

NHS doktoru vizöre cevap vererek 'bunalmış'

Bazı NHS işçileri neden çöp torbaları giyiyor

Ankete dedi Arzın iyileştiğini ancak tüm personelin enfeksiyondan yeterince korunacaklarından emin olabilecekleri bir noktaya gelmediklerini gösterdi.

GP'lerin KKD eksikliklerinden daha fazla etkilendiği görülüyor: Aile hekimlerinin% 55'i Hastane doktorlarının% 38'ine kıyasla kendi ekipmanlarını tedarik etmek zorunda kaldılar.

'En büyük korkumuz "

Dr Helen Kirby-Blount, Riverside Health Partnership'te Retford, Nottinghamshire ile ilgili tarafsız yorumlar, yazılar, öneriler ve görüşler sağlar. BBC News'e, ortaklığın Mart ayı başından beri hükümetten herhangi bir KKD almadığını söyledi.

Personelin çevrimiçi olarak kendi KKD'lerini almaya başvurduğunu ve aksi halde gözlük ve vizör dahil bağışlara bağımlı olduğunu söyledi. Yerel okullar tarafından yapıldı.

Maliyetler artmaya devam ediyor ve personelin kendi satın aldıkları ekipman için iade edileceğinin garantisi yok.

Mümkün olan yerlerde Dr Kirby-Blount personelin ekipmanı yeniden kullandığını ancak şimdiye kadar önlükleri, eldivenleri veya cerrahi maskeleri tekrar kullanmaktan kaçındığını söyledi.

"Maskeleri yeniden kullanmak konusunda rahat değiliz." dedi. "Normalde bunu başka herhangi bir durumda yapmazdık."

Personelinin yaklaşık beşi bakım evlerindeki hastalar ve 111 telefon tarafından sevk edilenler de dahil olmak üzere koronavirüsü olabilecek hastalarla sık temas halinde. hizmet. Kirby-Blount, "en iyi KKD" nin yüksek riskli durumlar için ayrıldığını söyledi.

Mevcut maske malzemelerinin 1-2 hafta içinde tükeneceğini tahmin ediyor.

Dr Kirby -Blount belie

Sırıkla yüksek atlama şampiyonu bahçelerinde yarışıyor

Telif hakkı

AFP

Resim yazısı

Rusya dünyanın en fazla yedinci koronavirüs vakasına sahip

Rusya son 24 saat içinde 10.633 yeni koronavirüs enfeksiyonu kaydetti, salgının ülkede başlamasından bu yana en İstiklal seo artış.

Artış, Rusya'nın toplam koronavirüs vakası sayısını 134.686'ya getiriyor. Ancak

Rusya'nın ölüm oranı ABD, İtalya ve İspanya gibi diğer ülkelere göre düşük kalıyor.

Pazar günü 58 koronavirüs ile ilgili ölüm daha açıklandı Rusya'da toplam 1.280'e ulaştı.

Moskova, virüs tarafından özellikle sert bir şekilde vuruldu ve sağlık sistemi başa çıkmakta zorlanıyor.

Cumartesi günü Moskova belediye başkanı Sergei Sobyanin uyarıldı başkentin koronavirüs salgınının zirvesinden geçmediğini söyleyerek gönül rahatlığına karşı verdi.

Belediye başkanı şehirde yaşayanların yaklaşık% 2'sinin - yaklaşık 250.000 kişi - pozitif test ettiğini söyledi koronavirüs için. Pazar günü, Moskova'nın toplam dava sayısı 5.948'e sıçradı ve 68.606'ya yükseldi.

Moskova'da, 12 milyon sakininin birkaç istisna dışında evde kalması emredildi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, durumun "çok ciddi" olduğunu söyledi ve Rusları önümüzdeki haftalarda "salgının zorlu bir aşaması" için destek vermeye ikna etti.

hafta Rusya Başbakanı Mikhail Mishustin, ülkedeki ilk kıdemli bakan Covid-19 teşhisi konduğunu doğruladı.

İmge başlığı

Bay Mishustin'in teşhisi Ocak ayında Başbakan olarak atanan Cumhurbaşkanı Putin ile yapılan görüntülü görüşme sırasında duyuruldu. Pazar günü halen hastanede tedavi altına alındı. Sözcüsü iyi hissettiğini ve hastaneden çalışmasını sağladığını söyledi.

Cuma günü, Rusya'nın konut bakanı Vladimir Yakushev Covid-19'a sahip olduğu onaylanan ikinci kıdemli bakan oldu. >
Rusya testlere büyük artış gösterdi

Buradaki onaylanmış koronavirüs vakalarının sayısı her geçen gün artmaktadır. Rus yetkililer, testte büyük bir artışa neden oldular - günde sadece 40.000'den fazla kişi, sadece Moskova'da.

Ayrıca, yeni vakaların yarısının semptomları olmayan insanlar olduğunu söylüyorlar. Sağlık çalışanları gibi tarama.

Yine de virüs, hastane tesislerinin başkentten çok daha kötü olduğu ve sağlık görevlilerinin maskeleri olmadığı şikayet ettikleri Rusya bölgelerinde daha hızlı yayılıyor. ve onları güvende tutmak için koruyucu kıyafetler.

Ve burada bile, Moskova'da, her gün yaklaşık 1.700 kişi hastaneye yatırılıyor ve sistemdeki yükü artırıyor.

Coronavirus Kriz testleri Putin'in iktidarı ele geçirmesi

Putin, kilitlenme süresi uzadıkça KKD eksikliğini kabul ediyor

Başkan Putin 11 Mayıs'a kadar ülke genelinde çalışma dışı bir süreyi uzattı. Biz ".

Cumhurbaşkanı bunun ötesinde, hükümetinin kademeli olarak

Coronavirus: Pompeo Çinlileri soruşturmayı engellemekle suçluyor

Telif hakkı

AFP

Resim yazısı

Rusya dünyanın en fazla yedinci koronavirüs vakasına sahip

Rusya son 24 saat içinde 10.633 yeni koronavirüs enfeksiyonu kaydetti, salgının ülkede başlamasından bu yana en yüksek günlük artış.

Artış, Rusya'nın toplam koronavirüs vakası Arama motoru 134.686'ya getiriyor. Ancak

Rusya'nın ölüm oranı ABD, İtalya ve İspanya gibi diğer ülkelere göre düşük kalıyor.

Pazar günü 58 koronavirüs ile ilgili ölüm daha açıklandı Rusya'da toplam 1.280'e ulaştı.

Moskova, virüs tarafından özellikle sert bir şekilde vuruldu ve sağlık sistemi başa çıkmakta zorlanıyor.

Cumartesi günü Moskova belediye başkanı Sergei Sobyanin uyarıldı başkentin koronavirüs salgınının zirvesinden geçmediğini söyleyerek gönül rahatlığına karşı verdi.

Belediye başkanı şehirde yaşayanların yaklaşık% 2'sinin - yaklaşık 250.000 kişi - pozitif test ettiğini söyledi koronavirüs için. Pazar günü, Moskova'nın toplam dava sayısı 5.948'e sıçradı ve 68.606'ya yükseldi.

Moskova'da, 12 milyon sakininin birkaç istisna dışında evde kalması emredildi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, durumun "çok ciddi" olduğunu söyledi ve Rusları önümüzdeki haftalarda "salgının zorlu bir aşaması" için destek vermeye ikna etti.

hafta Rusya Başbakanı Mikhail Mishustin, ülkedeki ilk kıdemli bakan Covid-19 teşhisi konduğunu doğruladı.

İmge başlığı

Bay Mishustin'in teşhisi Ocak ayında Başbakan olarak atanan Cumhurbaşkanı Putin ile yapılan görüntülü görüşme sırasında duyuruldu. Pazar günü halen hastanede tedavi altına alındı. Sözcüsü iyi hissettiğini ve hastaneden çalışmasını sağladığını söyledi.

Cuma günü, Rusya'nın konut bakanı Vladimir Yakushev Covid-19'a sahip olduğu onaylanan ikinci kıdemli bakan oldu. >
Rusya testlere büyük artış gösterdi

Buradaki onaylanmış koronavirüs vakalarının sayısı her geçen gün artmaktadır. Rus yetkililer, testte büyük bir artışa neden oldular - günde sadece 40.000'den fazla kişi, sadece Moskova'da.

Ayrıca, yeni vakaların yarısının semptomları olmayan insanlar olduğunu söylüyorlar. Sağlık çalışanları gibi tarama.

Yine de virüs, hastane tesislerinin başkentten çok daha kötü olduğu ve sağlık görevlilerinin maskeleri olmadığı şikayet ettikleri Rusya bölgelerinde daha hızlı yayılıyor. ve onları güvende tutmak için koruyucu kıyafetler.

Ve burada bile, Moskova'da, her gün yaklaşık 1.700 kişi hastaneye yatırılıyor ve sistemdeki yükü artırıyor.

Coronavirus Kriz testleri Putin'in iktidarı ele geçirmesi

Putin, kilitlenme süresi uzadıkça KKD eksikliğini kabul ediyor

Başkan Putin 11 Mayıs'a kadar ülke genelinde çalışma dışı bir süreyi uzattı. Bunun ötesinde, cumhurbaşkanı, hükümetinin koronavirüs kısıtlamalarını 12 Mayıs'tan itibaren kademeli olarak kaldırmayı düşüneceğini söyledi.

Geçen hafta, Bay Putin koronavirüs krizinin ön cephesinde sağlık görevlileri için koruyucu kit sıkıntısı olduğunu itiraf etti.

BASİT BİR REHBER: Nedir Semptomlar?

FRONTLINE: Genç doktorlardan tanrı oynaması isteniyor

İÇ HİKAYE: S

Coronavirus: İskoç uyuşturucu kullanıcıları için destek artışı

Telif hakkı

BİLİM FOTOĞRAF KÜTÜPHANESİ Dijital pazarlama
Günlük metadon reçetelerindeki mahkumlar, hapishanelerde sosyal izolasyona yardımcı olmak için haftalık veya aylık bir alternatifle değiştirilmelidir.

Her dört mahkumdan birine eroin ikamesi yazılıyor ancak hapishane servisi şimdi Buvidal verecek.

Bu tedavi yedi veya 28 günlük enjekte edilebilir doz ile uygulanır.

İskoç hükümeti, hareketin günlük temas ihtiyacını azaltacağını ve cezaevi görevlileri ile NHS üzerindeki baskıyı azaltacağını söyledi.

Buna ek olarak, opioid doz aşımlarının etkilerini geçici olarak tersine çeviren özel kitlerin kullanılması Genişletildi.

Lord Avukatı, Nalokson kitlerini veren kayıtlı herhangi bir hizmetin kovuşturmaya maruz kalmayacağına hükmetti.

Medya başlığı

Coronavirüs: Nalokson kullanımı Uyuşturucu kullanıcılarına yardımcı olmak için artırılması

Bu, aşırı doz ters ilacın kullanılabilirliğini genişletmenin bir "önlem" olduğunu belirten Sağlık Sekreteri Jeane Freeman tarafından memnuniyetle karşılandı. ry "tedbiri, uyuşturucu destek hizmetlerine erişimin salgından etkilendiği göz önüne alındığında.

Halk Sağlığı Bakanı Joe FitzPatrick şunları ekledi:" Önemli sayıda yüksek seviyede olmaya devam ettiği gerçeğini gözden kaçırmamalıyız. alkol ve uyuşturucu kullanımı nedeniyle büyük zarar görme riski bulunan, çok çeşitli yardım ve desteğe ihtiyaç duymaya devam eden savunmasız bireyler. ”

Bay Fitzpatrick, efendisi savunucusunun kovuşturma politikası hakkındaki ifadesini memnuniyetle karşıladı. Naloxone, "uyuşturucu kullanımından etkilenenleri desteklemeye devam edebilmemizi ve onları güvende tutabilmemizi sağlamaya yardımcı olacağını" söyledi.

Görüntü başlığı

Naxolone'un tek enjeksiyonu Panzehir, vücuttaki opiat reseptörlerini devre dışı bırakarak, alınan opiat ilaçlarının etkilerini bloke ederek çalışır

İskoç hükümeti tarafından yayınlanan son rakamlar, Covid-19 için pozitif test eden 12 kişinin daha öldüğünü gösteriyor, Bu önlemle İskoçya'da toplam 1.571 ölüm gerçekleşti.

Şüpheli veya teyit edilmiş bir koronavrius vakası olan ve 99'u yoğun bakımda tedavi edilen bir hastaneye sahip.

Bayan Freeman, yoğun bakımdaki hasta sayısının 29 Mart'tan bu yana ilk kez 100'ün altında olduğunu belirterek "çok cesaret verici bir haber".

Paramedik kontrat yaptıktan sonra öldü Covid-19

Hastane koruyucu ekipman tedarikinde 'kıtlıklar'

İskoçya'da Coronavirus : Önemli rakamlar ve eğilimler

Günlük brifingde, sağlık sekreteri İskoç hükümetinin akıl sağlığı üzerinde "önemli adımlar atıldığını" söyledi.

Ekstra 200.000 £ açıkladı. Otizm örgütleri için fon ve sosyal medya yayınlarında bulunan çocuklar ve gençler için zihinsel refah konusunda yeni dijital içerik sağlanması için 105.000 £ Young Scot'a gidiyor.

Hissedebilecek aileler için destek hakkında Kilitleme sırasında zorlanma, Spark danışmanlık hizmeti için 700.000 £ tutarında bir rehin var.

İrtibat izleme endişeleri

Bayan Freeman, İskoç hükümetinin önümüzdeki günlerde bir temas izleme programı başlatmak için uygulayacağı önlemlerin ayrıntılarını açıklayacağını söyledi.

Edinburgh Üniversitesi'nden Profesör Linda Bauld, İskoçya Siyaset İskoçya'ya söyledi teknolojinin - uygulamaların kullanılmasıyla - ve izleme yapabilen bir insan işgücüne dayanan iletişim izleme sistemlerinin kurulumunda "yavaş" olmuştu.

Akademik, İngiltere'de reklam gördüğünü söyledi temas izleme personeli ve klinik olmayan personel için, bu

Coronavirus: 'Facebook'ta Covid-19'u taklit ettim ve tutuklandım'

Dünyanın ilk büyük bilgisayar virüsü salgınının arkasındaki adam, yazılımının dünya çapında milyonlarca makineye bulaşmasından 20 yıl sonra suçluluğunu itiraf etti.

Şu anda 44 yaşındaki Filipino Onel de Bedava seo Love Bug bilgisayar solucanını serbest bıraktığını söyledi. Parolaları çalmak için ödemeden internete erişebiliyordu.

Hiçbir zaman küresel olarak yayılmayı amaçlamadığını iddia ediyor.

Kodunun verdiği zarardan pişman olduğunu söylüyor.

"ABD ve Avrupa'ya gelmesini beklemiyordum. Şaşırdım," dedi siber suçla ilgili yeni bir kitap olan Crime Dot Com'e verdiği röportajda.

Aşk Böceği salgını 4 Mayıs 2000'de başladı.

Mağdurlar LOVE-LETTER-FOR-YOU adlı bir e-posta eki aldı. Dosyaların üzerine yazacak, şifreleri çalacak ve kurbanın Microsoft Outlook adres defterindeki tüm kişilere otomatik olarak kopyalarını gönderecek kötü amaçlı kod içeriyordu.

24 saat içinde dünya çapında büyük sorunlara neden oluyordu, 45 milyon makineye bulaştığı bildiriliyor. Ayrıca kuruluşların e-posta sistemlerini de ezdi ve bazı BT yöneticileri, enfeksiyonu önlemek için altyapılarının bazı bölümlerini ayırdı.

Bu, milyarlarca lira olan hasar ve bozulma tahminlerine yol açtı.

İngiltere'de Parlamento, kendisini korumak için e-posta ağını birkaç saat boyunca kapattı ve Pentagon'un bile etkilendiği bildirildi.

Önceki yıl, Melissa böceğinin kullanarak bir milyon makineye bulaştığına inanılıyor benzer taktikler. Ancak, Love Bug önceki salgınları gölgede bıraktı ve dünyanın artan internet bağlantısına saldırmaya ne kadar savunmasız olduğunu ortaya koydu.

Araştırmacılar virüsü Filipinler'in başkenti Manila'daki bir daireye kayıtlı bir e-posta adresine kadar takip ettiler. />
İşgalcinin erkek kardeşi, şehrin AMA Bilgisayar Koleji'nde bilgisayar bilimi öğrencisi Onel de Guzman'dı. Grammersoft adlı bir yeraltı hack grubunun üyesiydi ve bir polis soruşturmasında hızla şüpheli oldu.

De Guzman'ın avukatı, 11 Mayıs'ta de Guzman'nin çok az İngilizce konuştuğu bir basın toplantısı düzenledi. .

Virüsün kazara salınıp salınmadığı sorulduğunda, de Guzman şunları söyledi: "Mümkün."

O zamanlar Filipinler'in bilgisayar korsanlığını kapsayan bir yasası yoktu. ve ne de Guzman ne de başka hiç kimse hakkında dava açılmadı.

Şüphe, de Guzman'ın çevrimiçi olarak Aşk Böceğinin ortak yazarı olarak anılan arkadaşı Michael Buen'a da düştü.

Onel de Guzman'ı takip etmeye ve Love Bug'un kökeninin 20 yıllık gizemini çözmeye karar verdim.

Çevrimiçi söylentiler de Guzman'ın Almanya, Avusturya veya ABD'ye taşındığını iddia etti. Bazıları, salgının ardından Microsoft tarafından işe alındığını iddia etti. Hepsi markanın geniş olduğu kanıtlandı.

Filipin yeraltı dünyasına adanmış bir forumda, bir kullanıcı 2016 yılında de Guzman'nın Manila'nın Quiapo bölgesinde bir cep telefonu tamircisi işlettiğini iddia etti. Nisan 2019'da, sus ile karşılaşmak için bölgeyi ziyaret ettim

Coronavirus: Bakım evleri kriz sırasında 'yapabileceğimiz her şeyi kutlıyor'

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı

Bazı okullar kilit çalışanların ailelerine açık kaldı

Okullar Birinci Bakan Mark Drakeford'a göre aşamalı bir dönüşe hazırlanmak için yaklaşık üç hafta gerekiyordu.

Andrew Marr Show'a verdiği röportajda Bay Drakeford, Organik seo ayından bazı çocukların ne zaman geri dönebileceğine örnek olarak bahsetti. Okula.

Bir öğretim birliğine göre bu karışıklığa neden oldu.

NAHT Cymru, "Galce Hükümeti ile ticaret arasındaki görüşmelerde Haziran ayından hiç bahsedilmedi Sendikalar. "

Galler Hükümeti ayrıca, okulların kısmen yeniden açılacağı konusunda herhangi bir karar alınmadığını açıkladı.

Bazı okullar altı hafta boyunca kapatıldı, ancak diğerleri kapatıldı. Kilit işçilerin ve savunmasız öğrencilerin çocuklarına açık.

Eğitim Bakanı Kirsty Williams Salı günü "daha fazla öğrencinin okula dönmesine izin verme aşamalı bir yaklaşım" olacağını söyledi.

BASİT GUI DE: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİM ÖNLENMESİ: Kendini tecrit etme ve egzersiz yapma kuralları

BİLMEMEK NE BİLİYORUZ Ölüm ücretini nasıl anlayacağız

TEST: Koronavirüs için test alabilir miyim?

ARAÇ ARAÇ: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

Marr programında konuşan ilk bakan verdi "Daha özel eğitim ihtiyacı olan gençleri eğitime geri getirebilmenin yollarını düşünüyoruz.

" Belirli yıl gruplarını, ilkokulda 6. sınıf çocuklarını düşünüyoruz Okullar, çocuklar bu Eylül ayında ortaokula gidiyor. "

" Burada Galler'de iki dilli bir eğitim sistemimiz var.

"Galce aracılığıyla öğrenen çocuklar ve Galce evde konuşamayanlar için, o çocukları daha erken eğitime almamız gerekiyor mu?

"Bunlar şu anda üzerinde çalıştığımız şeyler." br />
'Üç yıllık GCSE hiçbir şeye düşmedi'

Dizüstü bilgisayarlar offere d Kilitleme sırasında okul öğrencilerine

Kilitleme kaldırıldığında 'aşamalı' okul yeniden açılma

Galler'deki okulların kısmen tekrar açabileceği konusunda, Drakeford şöyle dedi: sendikalar ve yerel eğitim yetkililerinden, bunu yapmaya karar verdiğimiz noktadan okulların yeniden açılabileceği zamana kadar en az üç haftaya ihtiyacımız var, bu yüzden Haziran ayının başından söz ediyoruz. ”

Programdan sonra BBC Wales ile konuşan Drakeford, Haziran'ı örnek olarak kullandığını söyledi: "Gelecek hafta dönmeye karar verirsek okula dönüş Haziran ayında olacak."


BBC'nin Politika Galler programı üzerine bir röportajda Başkonsolos Jeremy Miles şunları söyledi: "Bunun Haziran'ın başlangıcı olduğunu söylemiyoruz. />
"Okulların ve yerel eğitim otoritelerinin buna uyum sağlayabilmeleri için zaman içinde bir lider olması gerektiğini söylüyoruz."

@CymruNAHT tarafından Twitter gönderisini atla

@CymruNAHT Tıbbi ve bilimsel kanıt desteklediğinde ve @wgmin_education tarafından belirtildiği gibi okulların yeniden açılmasını destekler. Meslek, yeniden açılma kararlarının merkezinde olmalıdır - personel ve öğrencilerin sağlığı ve refahı çok önemlidir. 2/2

-NAHTcymru (@CymruNAHT) 3 Mayıs 2020

Rapor

Twitter gönderisinin sonu @CymruNAHT

Öğretim birliği NAHT Cymru, Galce Hükümeti ve sendikalar arasında "hiçbir zaman Haziran'da müzakerelerde bahsedilmedi" tweetledi.

"Tarih spekülasyonu yararsızdır" dedi.

Bunu söylemeye devam etti

Underriver kaplan heykel silahlı polis yanıt kıvılcım

Telif hakkı

STHNHSFT

"Mükemmel baba ve büyükbaba" olarak English seo bir sağlık çalışanı, Covid-19 ile sözleşme yaptıktan sonra öldü.

Ray Lever, Güven, Sheffield'in Kuzey Genel Hastanesi'nde bir yerel hizmet asistanı olan "NHS'ye verilen bir kredi" olduğunu belirtti.

Kızları, son bir içki alma talebini yerine getiren sağlık personeline haraç ödedi En sevdiği bira.

Kızları Rachel, Kathryn ve Rebecca şöyle dedi: "Dünyamız bir daha asla aynı olmayacak."

Eklediler: "Baba mükemmel bir baba ve Büyükbaba ve başka birisine yardım etmek istiyorsa hiçbir şey onun için çok fazla sorun değildi.

'İnanılmaz bakım'

"Her zaman neşeli ve gülüş ve şakayı severdi. "

Sheffield Hastanelerine" inanılmaz bakım "için teşekkür ettiler, bunlardan birinin hayatının sonunda onunla birlikte olmasını sağlamak için koruyucu giysiler sağlamayı da içeriyordu.

Kızları ekledi: "Hatta bir içki içmek için son isteğini yerine getirdiler En sevdiği bahşişten bir şişe almak için birini göndererek.

"Küçük bir jest ama inanılmaz bir ekibin nezaketini gösterdi."

BASİT BİR REHBER: Nasıl Kendimi koruyabilir miyim?

İLETİŞİM KAÇININ: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

ARAÇ ARAÇ: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

HARİTALAR VE GRAFİKLER: Salgın için görsel rehber

VİDEO: 20 saniyelik el yıkama

Cuma günü ölen Bay Lever, daha önce hasta alanlarında çalışmış ancak taşınmıştı Sheffield Eğitim Hastaneleri NHS Vakfı Vakfı'na (STHNHSFT) göre, salgının başlarında hasta olmayan alanlara.

STHNHSFT tesis direktörü Andrew Jones, "Her zaman ailesinin fotoğraflarını gösteriyordu ve özellikle de üzerinde durduğu torunları.

"Ray ile tanışma ve çalışma ayrıcalığına sahip herkes için çok üzücü."

Güven müdürü Kirsten Major söyledi. : "Ailesi, insanların hayatında fark yarattığı için haklı olarak gurur duyabilir. her gün yaşıyor. ”

Ekledi:" O, kişisel ve iş hayatında başkalarını kendinden önce yapan gerçekten, sevimli, kibar bir adamdı ve onun gibi birine sahip olduğumuz için çok şanslıydık ekibimizin bir parçası olarak. "

BBC Yorkshire'yı Facebook, Twitter ve Instagram'da takip edin. Hikaye fikirlerinizi yorkslincs.news@bbc.co.uk adresine gönderin

Brexit: Seçim Komisyonu ve Arron Banks uzlaşmaya varıyor

Telif hakkı

DOWNING Bedava seo

Boris Johnson, koronavirüs hastanesinde ağır hastalanırken ölümü için "acil eylem planlarının" yapıldığını açıkladı.

Pazar günü Sun'a verdiği röportajda başbakan, bir noktada ventilatöre konulup konulmayacağının "50-50" olduğunu söyledi.

"İşte o zaman biraz ... sunumu nasıl ele alacağını düşünmeye başlamışlardı, "dedi.

" Zor, eski bir andı, inkar etmeyeceğim "dedi gazeteye.

Doktorların ölümü durumunda bir plan hazırladıklarını bildiğini söyledi.

"Stalin tipi bir senaryo ölümü ile başa çıkmak için bir stratejileri vardı" dedi, eski Sovyetler Birliği lideri Joseph Stalin'e atıfta bulundu.

Bay Johnson, onu hayatta tutmak için "litre ve litre oksijen" verildiğini ve iyileşmesini "harika, harika hemşireliğe borçlandırdığını" söyledi. “.

" Bu konuda duygusallaşıyorum. ... ama olağanüstü bir şeydi. "

"Sadece birkaç gün içinde sağlığımın bu ölçüde kötüleştiğine inanmak zor oldu" dedi.

BASİT BİR REHBER: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİM ÖNLENMESİ: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

VİRÜS NASIL YAYILIR: Bir açıklama

BAKIM ALETİ: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

TEST: Koronavirüs için test alabilir miyim?

Hastalığın ciddiyetini açıklayarak, "Ben Burnumu kırdım, parmağımı kırdım, bileğimi kırdım, kaburcumu kırdım, hemen hemen her şeyi kırdım.Bazı durumlarda her türlü şeyi kırdım.

"Ama hiç bu kadar ciddi bir şey yaşamadım."

Hastanede geçirdiği haftanın onu hem diğerlerinin acı çekmesini engelleme hem de İngiltere'yi "tekrar sağlıklı" hale getirin.

Perşembe günü Bay Johnson, İngiltere'nin koronavirüs salgınının "zirveye ulaştığını" söyledi, ancak ülkenin " İkincil artış ".

İngiltere genel başkan yardımcısı Dr Jenny Harries'e göre, virüs nedeniyle hastanelerde tedavi görenlerin sayısı geçen hafta% 13 düştü.

İngiltere'de bildirilen toplam koronavirüs ile ilgili ölüm sayısı şu anda 28.131'dir - Cuma günkü rakamda 621'lik bir artış.

Cumartesi günü, hükümet savunmasız çocukları, Kilitlenme sırasında evde "hapsolmuş" olan aile içi şiddet ve modern kölelik.

Duyuru, kilitlenmenin başlamasından sonraki haftalarda şiddette bir "dalgalanma" raporunu izledi.
< Br /> Bu arada, Johnson'un nişanlısı Carrie Symonds, Çarşamba günü doğan oğullarını - Wilfred Lawrie Nicholas Johnson olarak adlandırdıklarını açıkladı.

Resim yazısı

Carrie Symonds Instagram'daki bir yayında oğlunun doğumundan sonra NHS personeline teşekkür etti

Bayan Symonds, yenidoğanın ikinci ikinci adı olan Nicholas'ın "Dr Nick Pric'e bir haraç olduğunu söyledi. e ve Dr Nick Hart - Boris'in hayatını kurtaran iki doktor ".

Carrie Symonds kim?

Politikacılar ve liderler bebeği PM'den kutluyorlar

Tanzanya cumhurbaşkanı koronavirüs 'tedavisini' ithal etme sözü verdi

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Test, hastalığın ne kadar yayıldığını anlamamıza yardımcı olduğu için koronavirüse yanıtta önemli bir rol oynar.

Kıtadaki pandemi müdahalelerini koordine eden Afrika Hastalık English seo ve Önleme Merkezleri, ülkeler arasındaki test oranlarında büyük bir boşluk olduğunu söylüyor.

Peki hangi ülkeler testte başarılı oluyor ve Kim geride kalıyor?

En çok kim test ediyor?

Afrika'nın bazı küçük ülkeleri, büyük komşularına göre önemli ölçüde daha iyi test oranları elde etti.

Mauritius ve Cibuti, örneğin, kişi başına yüksek test oranları elde etti.

Gana, hükümetinin yayılmasının kontrol altına alınmasına yardımcı olacağını söylediği test seviyesi için de övgü aldı Kilitlenme kaldırıldıktan sonra virüs.

Güney Afrika da nispeten agresif bir test stratejisi izledi ve şu ana kadar 200.000'den fazla testi yönetti. Ancak bu, Güney Kore, İtalya ve Almanya gibi ülkelerdeki sayıların çok gerisinde.

Afrika'daki Coronavirus izci

Afrika'daki kilitlenmelere farklı yaklaşımlar


Resim yazısı

Uganda'da sosyal mesafe

BBC'nin Nijerya merkezli muhabiri Chi Chi Izundu yetkililerin testleri artırdığını söylüyor.

"Amaç günde 5.000'de olmak - ama 1000'e bile ulaşmadılar. "

Kıtada, Eritre ve Cezayir gibi test verilerinin mevcut olmadığı bazı ülkeler olduğunu eklemeye değer.

Bazılarının test kapasitesi yoktur, diğerleri çeşitli nedenlerle veri vermeyecektir.

Örneğin, Tanzanya Cumhurbaşkanı Magufuli bu tür verilerin serbest bırakılmasının korku yarattığını söyledi. Ülkesi sadece aralıklı olarak bilgi yayınladı, bazen sadece virüsten iyileşen insan sayısını veriyor.

Daha fazla testin önündeki engeller neler?

testleri işlemek için gereken kimyasal reaktifler zor olabilir, çünkü Afrika ülkeleri kendi ürünlerini üretmiyor ve sınırlı küresel malzemeler için rekabet etmek zorunda kalıyorlar.

Afrika Hastalık Kontrol Merkezleri'nden John Nkengasong " Küresel işbirliği ve uluslararası dayanışma başarısızlığı Afrika'yı teşhis pazarından kurtardı "dedi.

Afrika ülkelerinin fonları olabileceğini, ancak" tıbbi malzeme ihracatına kısıtlama getiren 70 ülke " Gerekli malları satın almak zor.

Resim yazısı

Nijerya'da el ilanı tutan ve insanlara virüsün yayılmasını nasıl engelleyeceğini söyleyen bir kişi

Ayrıca, testi kısıtlamak için hareketi kısıtlamak için kilitleme önlemleri de dahil olmak üzere başka engeller de vardır. İnsanların siteleri test etmeleri zor değil.

Ancak, Londra Hijyen ve Tropikal Tıp Okulu'nda yardımcı doçent olan Ngozi Erondu, daha büyük sorunun ekipman olduğunu söylüyor.

"Yeterli kit ve reaktif yok" diyor.

Rapor

Nijerya Hastalık Kontrol Merkezi'nde şu anda size şunları söyleyebilecek testleri işleyebilen 18 test laboratuvarı var hastalık var. Ancak, temel test ekipmanı için acil bir itirazda bulundu.

Kenya, test kitleri, swablar ve reaktifler almakta zorluklarla karşılaştığını da kabul etti ve sonuç olarak genel test rakamı son zamanlarda düştü. br />
Kenya'nın bölgesel hükümetlerinden birinin başkanı son zamanlarda sadece 5 kişi olduğunu söyledi.

Coronavirus: Kilitleme kolaylığı olarak kabul edilen aşamalı çalışma süreleri

Telif hakkı

AFP

Boris Johnson, koronavirüs hastanesinde ağır hasta olduğu sırada "beklenmedik durum planlarının" yapıldığını açıkladı.

Bir röportajda Pazar günü Güneş'le birlikte Başbakan ona hayatta kalması için ona "litre ve litre oksijen" verildiğini söyledi.

Londra'daki Dijital pazarlama Thomas Hastanesinde geçirdiği haftanın onu her ikisine de Diğerlerinin acı çekmesini önleyin ve İngiltere'yi "ayaklarına geri almak".

Daha önce nişanlısı Carrie Symonds, erkek bebekleri Wilfred Lawrie Nicholas Johnson adını verdiklerini açıkladı.

İsimleri dedelerine ve Koronavirüs ile hastanedeyken Bay Johnson'ı tedavi eden iki doktor için bir övgüdür, Bayan Symonds bir Instagram yazısında yazdı.

Çocuk Çarşamba günü, sadece haftalar sonra doğdu. Johnson'un yoğun bakımdan taburcu olması.

Başbakan, gazete röportajında monitörlere bağlandığını ve "göstergelerin yanlış yönde gitmeye devam ettiğini" bulduğunu anlatıyor.

"Bir Zor eski anı inkar etmeyeceğim, "diyerek alıntı yaparak kendi kendine sormaya devam ettiğini ekledi:" Bundan nasıl çıkacağım? "

Basit bir rehber: Nasıl? Kendimi koruyor muyum?

İLETİŞİMDEN KAÇININ: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

VİRÜS NASIL YAYILIR: Bir açıklama

ARAÇ ARACI : Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

TEST: Koronavirüs için test alabilir miyim?

Bay Johnson'a 26 Mart'ta koronavirüs teşhisi konuldu ve 10 gün sonra hastaneye yatırıldı. Ertesi gün yoğun bakıma alındı.

"Birkaç gün içinde sağlığımın bu ölçüde kötüleştiğine inanmak zor oldu," dedi başbakan Pazar günkü Güneş'e. br />
"Doktorlar, işler kötü bir şekilde yanlış gittiğinde ne yapmaları için her türlü düzenlemeye sahipti."

İyileşmesi, "harika, harika hemşirelik" e bağlıydı.

Bay Johnson, diğerlerinin hala acı çektiği göz önüne alındığında, "şanslı" hissettiğini söylüyor: "Ve bana sorarsanız, 'Diğer insanların acı çekmesini durdurmak arzusuyla mı sürülüyorum?' Evet, kesinlikle öyleyim.

"Ama aynı zamanda ülkemizi bir bütün olarak ayakları üzerinde geri almak, tekrar sağlıklı olmak, yapabileceğimiz bir şekilde ilerlemek için ezici bir istekle de sürüyorum. '' Oraya varacağımızdan çok eminim. "

İngiltere'de daha az hasta hastaneye yatırıldı

İngiltere'de bildirilen koronavirüs ile ilgili toplam ölüm sayısı şu anda 28.131'de - 621 artış

Bununla birlikte, İngiltere başsavcı yardımcısı Dr Jenny Harries, virüs nedeniyle hastanelerde tedavi görenlerin sayısının geçen hafta% 13 düştüğünü söyledi.

Cumartesi günü hükümet, kilitlenme sırasında evde "tuzağa düşürülen" korunmasız çocukları, aile içi şiddet mağdurlarını ve modern köleliği destekleyecek 76 milyon sterlin vaat etti.

Duyuru, bir "dalgalanma" "Kilitlemenin başlamasından bu yana geçen haftalarda şiddet içinde.

Resim yazısı

Carrie Symonds, NHS personeline teşekkür etti

Araba hırsızlığı kovalamaca polis köpeği Elvis ateş mancınık

Bir NHS çalışanı, koronavirüs ile "hastalara bakmanın etkilerinin duygu ve yorgunluğunu" göstermek için yüz maskelerinde hastane personelinin fotoğraflarını çekiyor.

41 yaşındaki Colin Young, English seo meslektaşlarını fotoğrafladı Ipswich Hastanesi'nde Ward.

"Klinik destek teknisyeni önümüzdeki yıllarda geriye bakacak bir şeyin yanında çalışmak istediğimi vermek istedim." Dedi.

dedi. : "Tamamen kırılmış görünüyorum, gerçekten böyle mi görünüyorum?" ve 'Bin avluya bakıyorum, savaşa benziyordum'. ”

" Maskenin arkasındaki gözler "başlıklı resimler sosyal medyada övgü aldı. />
Bay Young: "Kesinlikle tüm güzel yorumlara ve olumlu geri bildirimlere hayran kaldım."

Doğu Suffolk ve North Essex NHS Vakfı Vakfı görüntüleri çevrimiçi yayınladıktan sonra Telefon "sadece kapalı kalmaya devam etti."

"Bir şeylerin yanlış olduğunu düşündüm, paylaşan insanlarla çok fazla mesaj ve etiket aldım. Kaç kişinin gördüğü konusunda kesinlikle şok oldum. Binlerce insan tarafından görülmesi gerçekten şaşırtıcı. ”

Bay Young 20 yılını bir Ordu doktoru olarak geçirdi ve" en büyük pişmanlıklarından "birinin özellikle daha fazla fotoğraf çekmediğini söyledi. Operasyonlardaki zor zamanlar veya tarihin tam anlamıyla gözlerimin önünde açıldığı durumlar. ”

Dedi ki:“ Peki Covid-19 hastalarına bakmanın etkilerinin duyguları ve yorgunluğu başladığındameslektaşlarımın yüzüne göstermek, onu yakalamak istedim. ”

Dedi ki“ bir gece iki ya da üç kişinin fotoğrafını çekerek başlamıştı. Sil ".

Ancak, fotoğrafladığı hiçbir personelin, yayınlanan fotoğraflarda adlandırılmamasına rağmen, silinmesini istemediğini söyledi.

Bay Young, meslektaşlarının "ilk başta biraz şüpheli hissettiklerini ve görüntüleri görene kadar koşullar altında yapılacak doğru şey olup olmadığından emin olmadığını söyledi."

BBC News'i Bulun: Doğu İngiltere , Instagram ve Twitter. Bir hikaye öneriniz varsa eastofenglandnews@bbc.co.u adresine e-posta gönder

Coronavirus doktorunun günlüğü: Bakıcılar için alkışlarken dikkatli olun

Telif hakkı

AFP

Boris Johnson, koronavirüs hastanesinde ağır hasta olduğu sırada "beklenmedik durum planlarının" yapıldığını açıkladı.

Bir röportajda Pazar günü Güneş'le birlikte Başbakan ona hayatta kalması için ona "litre ve litre oksijen" verildiğini söyledi.

Londra'daki St Thomas Hastanesinde geçirdiği İngilizce seo onu her ikisine de Diğerlerinin acı çekmesini önleyin ve İngiltere'yi "ayaklarına geri almak".

Daha önce nişanlısı Carrie Symonds, erkek bebekleri Wilfred Lawrie Nicholas Johnson adını verdiklerini açıkladı.

İsimleri dedelerine ve Koronavirüs ile hastanedeyken Bay Johnson'ı tedavi eden iki doktor için bir övgüdür, Bayan Symonds bir Instagram yazısında yazdı.

Çocuk Çarşamba günü, sadece haftalar sonra doğdu. Johnson'un yoğun bakımdan taburcu olması.

Başbakan, gazete röportajında monitörlere bağlandığını ve "göstergelerin yanlış yönde gitmeye devam ettiğini" bulduğunu anlatıyor.

"Bir Zor eski anı inkar etmeyeceğim, "diyerek alıntı yaparak kendi kendine sormaya devam ettiğini ekledi:" Bundan nasıl çıkacağım? "

Basit bir rehber: Nasıl? Kendimi koruyor muyum?

İLETİŞİMDEN KAÇININ: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

VİRÜS NASIL YAYILIR: Bir açıklama

ARAÇ ARACI : Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

TEST: Koronavirüs için test alabilir miyim?

Bay Johnson'a 26 Mart'ta koronavirüs teşhisi konuldu ve 10 gün sonra hastaneye yatırıldı. Ertesi gün yoğun bakıma alındı.

"Birkaç gün içinde sağlığımın bu ölçüde kötüleştiğine inanmak zor oldu," dedi başbakan Pazar günkü Güneş'e. br />
"Doktorlar, işler kötü bir şekilde yanlış gittiğinde ne yapmaları için her türlü düzenlemeye sahipti."

İyileşmesi, "harika, harika hemşirelik" e bağlıydı.

Bay Johnson, diğerlerinin hala acı çektiği göz önüne alındığında, "şanslı" hissettiğini söylüyor: "Ve bana sorarsanız, 'Diğer insanların acı çekmesini durdurmak arzusuyla mı sürülüyorum?' Evet, kesinlikle öyleyim.

"Ama aynı zamanda ülkemizi bir bütün olarak ayakları üzerinde geri almak, tekrar sağlıklı olmak, yapabileceğimiz bir şekilde ilerlemek için ezici bir arzum var. '' Oraya varacağımızdan çok eminim. "

İngiltere'de daha az hasta hastaneye yatırıldı

İngiltere'de bildirilen koronavirüs ile ilgili toplam ölüm sayısı şu anda 28.131'de - 621 artış

Bununla birlikte, İngiltere başhekimi sağlık görevlisi Dr Jenny Harries, virüs nedeniyle hastanelerde tedavi gören kişilerin sayısının geçen hafta% 13 düştüğünü söyledi.

Cumartesi günü hükümet, kilitlenme sırasında evde "tuzağa düşürülen" korunmasız çocukları, aile içi şiddet mağdurlarını ve modern köleliği destekleyecek 76 milyon sterlin vaat etti.

Duyuru, bir "dalgalanma" "Kilitlemenin başlamasından bu yana geçen haftalarda şiddet içinde.

İmge altyazısı

Carrie Symonds, NHS personeline Instagram'daki bir yayında oğlunun doğumundan sonra teşekkür etti

Bay Jo hnson geçtiğimiz pazardan bu yana hükümetin başına geçti. Ancak Bayan Symonds'un doğum yapmasından birkaç gün önce Downing Caddesi'ndeydi.

Yenidoğanlarının fotoğraflarını Instagram'a gönderirken, ikinci ikinci adı olan Nicholas'ın "Dr Nick Price ve Dr Nick Hart - Boris'in hayatını kurtaran iki doktor ".

Carrie Symonds kim?

Politikacılar ve liderler bebeği PM'den kutluyorlar

Bebekleriyle tanışın

Kolombiya: Bir zamanlar savaşla korunan ormanlarda nadir türleri kurtarmak

Telif hakkı

REUTERS

Resim yazısı

Yaralılar Guanare'deki bu hastaneye getirildi

40'tan fazla kişi Venezüella Hapishanesi Gözlemevi'ne göre, Guanare kentinin yakınındaki Los Llanos hapishanesindeki mahkumlar yiyecek ve su eksikliğine kızdılar.

Örgüt, mahkumların hapishaneye girmeye çalıştıklarının İstiklal seo versiyonundan şüphe ederek bir soruşturma çağrısında bulundu.

Olayda vali de dahil olmak üzere hapishane personeli yaralandı.

Hapishaneler Bakanı Iris Varela, Venezüella gazetesine hapishanede bir olay olduğunu ancak ölüm parası vermediğini söyledi. Olay, bu raporda bir kaçış denemesi olarak tanımlandı.

Latin Amerika'nın sağlıksız ve aşırı kalabalık cezaevlerindeki ayaklanmalar, hükümetler koronavirüs salgınını yavaşlatmaya yardımcı olmak için sınırlama önlemleri getirdikçe artıyor.

Karantina önlemleri, mahkumların, akrabalarının getirdikleri, bağımlı olabilecekleri yiyecek alamayacakları anlamına gelebilir.

Ayrıca ilginizi çekebilir:

El Salvador'un hapishaneleri: Nerede Sosyal uzaklaşma mümkün değil

Kolombiya, bulaşıcı korkuların ortasında hapishane molası girişimi yapıyor

Peru hapishane isyanı: Covid ölümlerinden sonra dokuz mahkmatm öldü

Gözlemevi, 46 mahkumun öldüğünü ve yerel hastanenin acil servisinin yaralıların sayısıyla boğulduğunu söyledi.

Muhalefetteki Ulusal Meclis üyesi Maria Beatriz Martinez, cezaevinin dışından tweet atıyor (İspanyolca), olayı "katliam" olarak nitelendiren ve akrabaları sevdiklerinin toplu mezarlara gömüldüğünü anladılar. Cesetlerin kendilerine iade edilmelerini talep ediyorlardı.

İmge milletvekili Beatriz Martinez, hapishane dışındaki yaslı akrabaların görüntülerini filme çekti

Koronavirüs pandemisinin yanı sıra Venezuela, ülkenin meşru lideri olduğunu iddia eden iki rakip politikacıyla siyasi bir krizde yutuldu.

Cumhurbaşkanı Nicolás Maduro yönetiminde ekonomi çöktü ve temel meta sıkıntısı oldu yaygın. Milyonlarca insan komşu ülkelere kaçtı.

300 kelimeyle Venezuela krizi

Coronavirus: Sütçülerin ve kadınların yükselişi

Telif hakkı

Seo

Boris Johnson, koronavirüs hastanesinde ağır hasta olduğu sırada "beklenmedik durum planlarının" yapıldığını açıkladı.

Bir röportajda Pazar günü Güneş'le birlikte Başbakan ona hayatta kalması için ona "litre ve litre oksijen" verildiğini söyledi.

Londra'daki St Thomas Hastanesinde geçirdiği haftanın onu her ikisine de Diğerlerinin acı çekmesini önleyin ve İngiltere'yi "ayaklarına geri almak".

Daha önce nişanlısı Carrie Symonds, erkek bebekleri Wilfred Lawrie Nicholas Johnson adını verdiklerini açıkladı.

İsimleri dedelerine ve Koronavirüs ile hastanedeyken Bay Johnson'ı tedavi eden iki doktor için bir övgüdür, Bayan Symonds bir Instagram yazısında yazdı.

Çocuk Çarşamba günü, sadece haftalar sonra doğdu. Johnson'un yoğun bakımdan taburcu olması.

Başbakan, gazete röportajında monitörlere bağlandığını ve "göstergelerin yanlış yönde gitmeye devam ettiğini" bulduğunu anlatıyor.

"Bir Zor eski anı inkar etmeyeceğim, "diyerek alıntı yaparak kendi kendine sormaya devam ettiğini ekledi:" Bundan nasıl çıkacağım? "

Basit bir rehber: Nasıl? Kendimi koruyor muyum?

İLETİŞİMDEN KAÇININ: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

VİRÜS NASIL YAYILIR: Bir açıklama

ARAÇ ARACI : Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

TEST: Koronavirüs için test alabilir miyim?

Bay Johnson'a 26 Mart'ta koronavirüs teşhisi konuldu ve 10 gün sonra hastaneye yatırıldı. Ertesi gün yoğun bakıma alındı.

"Birkaç gün içinde sağlığımın bu ölçüde kötüleştiğine inanmak zor oldu," dedi başbakan Pazar günkü Güneş'e. br />
"Doktorlar, işler kötü bir şekilde yanlış gittiğinde ne yapmaları için her türlü düzenlemeye sahipti."

İyileşmesi, "harika, harika hemşirelik" e bağlıydı.

Bay Johnson, diğerlerinin hala acı çektiği göz önüne alındığında, "şanslı" hissettiğini söylüyor: "Ve bana sorarsanız, 'Diğer insanların acı çekmesini durdurmak arzusuyla mı sürülüyorum?' Evet, kesinlikle öyleyim.

"Ama aynı zamanda ülkemizi bir bütün olarak ayakları üzerinde geri almak, tekrar sağlıklı olmak, yapabileceğimiz bir şekilde ilerlemek için ezici bir arzum var. '' Oraya varacağımızdan çok eminim. "

İngiltere'de daha az hasta hastaneye yatırıldı

İngiltere'de bildirilen koronavirüs ile ilgili toplam ölüm sayısı şu anda 28.131'de - 621 artış

Bununla birlikte, İngiltere başhekimi sağlık görevlisi Dr Jenny Harries, virüs nedeniyle hastanelerde tedavi gören kişilerin sayısının geçen hafta% 13 düştüğünü söyledi.

Cumartesi günü hükümet, kilitlenme sırasında evde "tuzağa düşürülen" korunmasız çocukları, aile içi şiddet mağdurlarını ve modern köleliği destekleyecek 76 milyon sterlin vaat etti.

Duyuru, bir "dalgalanma" "Kilitlemenin başlamasından bu yana geçen haftalarda şiddet içinde.

İmge altyazısı

Carrie Symonds, NHS personeline Instagram'daki bir yayında oğlunun doğumundan sonra teşekkür etti

Bay Jo hnson son Sund'dan beri hükümetin başına geçti