28 Ekim 2019 Pazartesi

Sunucu Samira Ahmed BBC'yi mahkemeye götürdü



GETTY IMAGES

Resim yazısı

Evans, film yapımına başlamadan önce bir Organik Bebek Bakım Kremi
Robert Evans, filmleri Chinatown ve The Cotton Club da dahil olmak üzere hayattan daha büyük yapımcı ve stüdyo yöneticisi 89 yaşındayken öldü.

Yedi karısı aktris Ali McGraw'ın eski aktörlüğünü otobiyografi yaptı. , Çocuk Resimde Kalıyor, Kendisi bir filme ilham verdi.

Paramount'un yapımcısı olarak Godfather serisindeki ilk iki filmin yapımında kilit rol oynadı.

Diğer ödülleri Urban Cowboy'u ve ünlü 1980 flop Popeye'sını içeriyor.

1930'da Robert J Shapera'da doğdu, Evans bir aktör olarak başladı ve 1957'de The Sun Also Rises'te boğa güreşçisi olarak rol aldı.



GETTY IMAGES

Resim yazısı

Evans ve Ali McGraw, 1969'da evli ve 1973'te boşandı

Paramount'ta prodüksiyon şefliği yapmaya başladı, Rosemary gibi isabetleri denetledi. 'nin Bebek ve Aşk Hikayesi.

"Yapımcı bir filmin en önemli unsuru" diye ilan etti. “Dört ya da beş yıl boyunca bir film izliyor ve bunun için çok az itibar kazanıyor.”

Ölümü, Evans ailesinin henüz bir açıklama yapmadığını söyleyen yayıncısı Monique Moss tarafından doğrulandı.

Bizi Facebook'ta veya Twitter'da @BBCNewsEnts izleyin. Bir hikaye öneriniz varsa e-posta entertainment.news@bbc.co.uk

Uruguay cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura gidecek

Medya yazısı

Arjantin seçimi: Alberto Fernández Başkanlığı kazandı

Merkez sol muhalefet adayı Alberto Fernández, ekonomik endişelerin hakim olduğu bir oylamada Sivilce Akne Bakım Seti seçildi.

Sayın Fernández, muhafazakar görevdeki Mauricio Macri'yi yenerek kazanması gereken oyların% 45'inden fazlasını güvence altına aldı.

Sonu kutlamak için Sayın Fernández seçim merkezinde toplanan Raucous kalabalıklar.

Oylama, Arjantin’in nüfusunun üçte birini yoksulluk içinde bırakan ekonomik bir krizin ortasında yapıldı.

Macri, seçim öncesi anketlerde meydan okuyucusunun arkasında kaldı ve Ağustos ayındaki ilk seçimler.

Arjantin kriz döngüsünün kırılma hayalini

Arjantinli seçmenler için, sadece önemli olan tek şey

Arjantinli seçmenlerin derinlemesine yaradığı ekonomik kriz

Pazar gecesi yenilgiyi kabul etti. Siyasi rakibini tebrik etti ve Fernández’i Pazartesi günkü cumhurbaşkanlığı sarayına düzenli bir geçiş görüşmesi için davet etti.

Fernández, daha sonra taraftarlara giden başkanla işbirliği yapabileceğini söyledi. ", Reuters'e göre.

Oyların% 90'ından fazlası sayılırken, Fernández Fernández, Macri'nin% 40,71'i ile karşılaştırıldığında% 47,79 oy aldı.

Kazanmak için ilk turda, bir adayın oyların en az% 45'ine veya% 40'ına ve ikinci sırayı alan yarışmacıya 10 puan öne geçmesi gerekiyor.

Alberto Fernández başkanlığı 10 Aralık'ta üstlenecek.

Bu seçim neyle ilgiliydi?

Oy, ekonomi konusundaki endişelerin egemenliğinde gerçekleşti. Şu anda yoksulluk içinde yaşayan yaklaşık üç kişiden biriyle, seçmenler ülkeyi krizden çıkarmaya en iyi şekilde yer verdiklerini düşündüğü adayı desteklediler.

Macri, "sıfır yoksulluk" elde etmeye söz verdi, ancak işler Aslında dört yıllık kuralı sırasında daha da kötüleşti. Destekçileri iktidara geldiğinde kırılmış bir ekonomi devraldığını ve çözüme kavuşturması için daha fazla zamana ihtiyaç duyduğunu söylüyor. eski politika için - ve Cristina Fernández de Kirchner

Alberto Fernández kampanya merkezinde, sonuç ortaya çıkmadan önce insanlar kutlamada toplanmaya başladı. Mavi ve beyaz Arjantin bayraklarını sallayarak birçok taraftar aynı zamanda yüzlerinde üzerlerinde tişörtleri vardı.

Ancak her yerde daha yaygın olan, başkan yardımcısı ve eski lideri Cristina Fernández de Kirchner'in görüntüsü oldu. Birçokları için, günümüzün Eva Perón'u - yoksulları sosyal programlarla desteklemiş bir kadın.

Bu yarıştaki varlığı Alberto Fernández'i zirveye çıkarmaya açıkça yardımcı oldu. Öyle ki, birçok kişi, kime oy verdiklerini sorduğunda, başkan yardımcısı yerine başkanlık görevinde olan sanki "Cristina" ya cevap verdi.

Ama aynı zamanda bölücü bir şahsiyet. yolsuzluk ve ekonomik olarak sorumsuz olmakla suçlanıyor.



REUTERS

Resim yazısı

Eski Cumhurbaşkanı Cristina Fernández de Kirchner (C)

Bovling kolumu Dünya Kupası'ndan önce kaldıramadım - Rashid

Medya başlığı

AB müzakerecisine 'mutlu' Brexit eklentisi verildi

AB liderleri, Brexit'in 31 Buhurdanlık 2020'ye kadar uzatılmasını prensipte kabul etti - bu da İngiltere’nin planlandığı gibi gitmeyeceği anlamına geliyor Perşembe günü,

AB Konseyi Başkanı Donald Tusk, bunun "esneklik" olduğunu söyledi - bunun anlamı, İngiltere’nin Meclis tarafından bir anlaşma yapılması halinde Milletvekillerinin 12 Aralık'ta yapılacak erken genel seçimler için Boris Johnson tarafından verilen tekliflere oy vermeye hazırlanırken.

SNP ve Lib Dems’ler de 9 Aralık’ta bir seçim önerdiler.

A Hiçbir kaynak, hükümetin İşçi daha sonra planlarını aşağıya oylaması ve "yine de Noel öncesi seçim yapmamız gerekecek" olması durumunda Salı günü Lib Dem / SNP seçeneğine "neredeyse aynı" bir yasa tasarısı sunacağını söyledi.

İngiltere’nin Perşembe günü AB’den ayrılması gerekiyordu, ancak Bay Johnson’ın Parlamentonun Brexit anlaşmasını kabul etmemesi sonrasında uzatma talep etmesi gerekiyordu.

Başbakan, İngiltere’nin sürekli olarak ayrılacağını söyledi. ve 31 Ekim tarihinde, anlaşma imzalanmış veya imzalanmamış, ancak Benn Yasası olarak bilinen yasa, AB'nin uzatma teklifini kabul etmesini gerektiriyor.

Bir seçim nasıl çağrılabilir?

Seçmenler gerçekten başka bir genel seçim istiyor mu?

Brexit'te neler oluyor?

Halkın Oy kampanyası sırasında satır sonları

Bay Johnson milletvekillerini Brexit anlaşma mevzuatı için yeni bir zaman çizelgesi ve 12 Aralık'ta yapılacak bir seçim konusunda anlaşmaya ikna etmeye çalışıyor.

Lib Dem / SNP planında yasası için yeni bir zaman çizelgesi bulunmuyor - Çekilme Anlaşması Bill.

BBC’nin siyasi editörü Laura Kuenssberg, hükümetin 9 Aralık’a kadar bir seçim tarihine sadık kalacağının belli olmadığını, ancak zımni bakanların "vazgeçme teşebbüsünden vazgeçeceklerini" söyledi Tasarıyı ".

Ayrıca, hükümetin" neredeyse özdeş "bir tasarıyı takdir edip edemeyeceği de belli değildi, milletvekillerinin bir gümrük birliği veya başka bir referandum gibi konularda oy kullanmalarına izin verdi.

İşçi Her ne kadar kabine, Commons oyu öncesinde pozisyonlarına karar vermek için bir araya geldi.

Boris Johnson "yap ya da öl" 31 Ekim'e kadar ayrılma vaadi artık yok - öldü.

Pek çok kişi bunu en az 31 Ocak tarihine kadar masadan kaldırılan anlaşmaz bir Brexit olarak görecek.

Yani, Commons'da anlaşma yapılmaması gereken parlamentodaki argümanları artıracak. şimdi bir seçim hakkında karar vermek zorunda.

Ve bu, Bay Johnson'ın önümüzdeki birkaç gün boyunca tartışmaya çalıştığı şey.

Başbakan için, bir Brexit olmadan bir seçim çağrısı yapma kararı, oy sandığı için cezalandırılabileceği için çözülmedi.

Dolayısıyla, daha fazla zaman alırken, aynı zamanda başbakan için belirsizlik unsuru da yaratıyor.

Şimdi Muhafazakar liderlik seçiminde kampanyası imzaladığı imza politikasında başarısız olduğu bilgisinde bir seçim için kampanya yürütecek.

Avrupa Parlamentosu Başkanı , David Sassoli, uzantısı wa dedi "Olumlu" ve "İngiltere'nin istediğini netleştirmesi için zaman veriyor".

Downing Street, Bay Johnson dedi

İngiltere'nin Gururu Ödüller: 'Sadece içgüdüsel olarak hareket ettim'



REUTERS

Milletvekillerinin hükümetin 12 Aralık'ta seçim yapma çağrısına Leke ve İz Bakım Seti gerekiyor.

Boris Johnson, Hareket onaylandı, Brexit faturası 6 Kasım’da sona erene kadar Parlamento’daki ilerlemesine devam edecek.

Milletvekillerinin üçte ikisi - 434 - yasaya geçme hareketini geri almak zorunda kalacak seçim zamanlarını belirliyor.

Bu arada diğer 27 ülkenin AB elçileri de Brexit’in son tarih uzatma tarihini dikkate almak üzere bir araya gelecekler.

Brexit’i geciktirmeyi kabul ettiler ve bekleniyorlar. Yeni bir tarihte karar vermek için, bir anlaşma imzalandığında ve imzalandığında daha erken ayrılma seçeneği olan Birleşik Krallık için bir seçenek.

Büyükelçiler için bir anlaşmanın taslak metni Brexit için birden fazla olası tarih içeriyor : 30 Kasım, 31 Aralık veya 31 Ocak.

İngiltere’nin AB’den çıkmasıyla ilgili Para Çekme Anlaşması’nın gelecekte müzakere edilemeyeceğine dair bir taahhüt de verilecektir.

Westminste r, başbakan, seçtiği tarihte bir seçim için istediği desteği alamayabilir.

Jeremy Corbyn, İşçi'nin, anlaşma yapılmayan bir Brexit riski olana kadar onu desteklemeye hazır olmadığını söyledi. reddedildi.

SNP, hükümetin seçim girişimini engelleyeceğini söyledi.

Liberal Demokratlarla birlikte, parti 9 Aralık'ta bir seçim için bastırıyor - AB, 31 Ocak'a kadar bir Brexit uzantısı veriyor.

Hükümet, seçime göre 'seçeneklere bakmak' için

Seçim nasıl çağrılabilir?

Brexit planından kaldırılan 'yeterli' anahtar sözcüğü

Gelecek birkaç gün içinde Brexit’e ne olacak?

Sabit vadeli Parlamento Yasasını çimdikleyecek bir fatura önerdiler. 2011 - seçimler için zaman dilimi belirleyen yasa. Bu, milletvekillerinin basit bir çoğunluğuna ihtiyaç duyacaktı.

Lib Dem lideri Jo Swinson, BBC Radio 4'ün Bugün programına daha erken bir tarih için bastırdıklarını, çünkü öğrencilerin daha ileri alarak oy kullanabilmelerine yardımcı olacağını söyledi. süre sonunda.

Başbakan'a yazdığını, ancak henüz bir cevap alamayacağını belirtti.

Pazar günü milletvekillerinin oy kullanacağını belirten 10 numaralık bir kaynak bir seçim "böylece yeni bir Parlamento alabiliriz".

Oylama kaybedilirse, hükümetin daha sonra diğer taraflarca önerilenlere benzer fikirler de dahil olmak üzere "tüm seçeneklere bakacağını" söylediler. />
Milletvekilleri genel seçimler için Başbakanlıktan yapılan çağrıyı iki kez reddetti.

Brexit son tarihi

Bay Johnson AB talebinde bulunan bir mektubu gönderdi 31 Ocak'a kadar Brexit gecikmesi. Benn Yasası olarak bilinen milletvekilleri tarafından kabul edilen bir yasa ile bunu yapmak zorunda kaldı. .

İngiltere hala Perşembe günü AB'den ayrılacak - ancak AB büyükelçileri alternatif bir tarihte çalışıyor.

The Guardian sızdırılmış bir rapor veriyor