22 Mart 2020 Pazar

Coronavirus: Zoom görüntülü sohbet uygulamasında düzenlenen dondurulmuş doğum günü partisi

Telif hakkı

GETTY IMAGES / BBC

Evde Organik seo kendinize tecrit ediyorsanız, görüntülü sohbet arkadaşlarınız ve ailenizle iletişim halinde kalmanıza yardımcı olabilir.

Bu kılavuz size bir akıllı telefon kullanarak nasıl video görüşmesi yapacağınızı veya masaüstü bilgisayarınızı kullanarak bir telefon görüşmesi yapacağınızı veya başkalarına nasıl yapacağınızı açıklamanıza yardımcı olacaktır.

Video görüşmesi nasıl yapılır bir Android telefonla

Telefonunuz OnePlus, Google, Honor, Huawei, LG, Samsung veya Sony tarafından yapılmışsa, bir Android telefonudur. Diğer bazı şirketler de Android telefonlar yapıyor.

Google Duo, Facebook Messenger, Skype, WhatsApp ve Zoom dahil olmak üzere görüntülü arama yapmak için kullanabileceğiniz birçok ücretsiz uygulama var.

Bu kılavuz size WhatsApp kullanarak nasıl video görüşmesi yapacağınızı gösterecektir.

Medya başlığı

İZLE: WhatsApp video görüşmesi nasıl yapılır

Kime WhatsApp'ı kullanarak bir arkadaşınıza görüntülü arama yapın, uygulamayı da yüklemeleri gerekir - ve telefon numaralarını akıllı telefonunuzun adres defterine eklemeniz gerekir.

BASİT BİR REHBER: Belirtiler nelerdir?

İRTİBATTAN KAÇINMA: Kendini izole etmeli miyim?

STRES: Zihinsel sağlığınızı nasıl korursunuz

ARAÇ: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

HARİTALAR VE GRAFİKLER: Salgın için görsel rehber

VİDEO: 20 saniyelik el yıkama

iPhone, iPad ile görüntülü arama nasıl yapılır veya Mac

iPhone, iPad veya Mac bilgisayarınız varsa, FaceTime kullanarak bir arkadaşınızı görüntülü arama yapabilirsiniz.

Uygulama önceden yüklenmiş olarak gelir o f bu aygıtlar. Ancak, yalnızca Apple cihazlarında çalışır, bu nedenle arkadaşınızın veya akrabanızın da bir iPhone, iPad veya Mac kullanıyor olması gerekir.

Medya başlığı

İZLE: FaceTime nasıl yapılır Arayın

Arkadaşınız veya akrabanız iPhone, iPad veya Mac kullanmıyorsa, farklı bir uygulama kullanarak görüntülü aramaya devam edebilirsiniz. WhatsApp için sağlanan talimatları bu sayfanın üst kısmında takip edebilirsiniz.

Yazılım yüklemeden video görüşmesi nasıl alınır

Masaüstü bilgisayardan görüntülü görüşme alabilirsiniz herhangi bir yazılım yüklemek. Skype ve Zoom gibi bazı görüntülü arama hizmetleri, bilgisayarınızın web tarayıcısını kullanarak bir sohbete katılmanıza izin verir.

Bunu yapmak için, bir arkadaşınız veya akrabanız tarafından video görüşmesine davet edilmeniz gerekir. Zaten yazılımı yüklemiş olan.

Size kısa mesaj veya e-posta yoluyla davet bağlantısı göndermek için onlardan aşağıdaki videodaki talimatları izlemelerini isteyin.

Medya başlığı

İZLE: Bir masaüstü bilgisayarın web tarayıcısı üzerinden görüntülü arama nasıl alınır

Unutmayın, sadece arkadaşınızla veya akrabanızla konuştuysanız ve

Bir davet beklemiyorsanız, arkadaşınızdan veya akrabanızdan tekrar kontrol etmesini isteyin

Coronavirus: 'Zaman yok. Firmalar şimdi kapanıyor '

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

McDonald's, koronavirüsün yayılmasından korktuğu için İngiltere'deki tüm 1.270 restoranını Pazartesi günü sonuna kadar kapatacak. Google serp Daha önce, fast food devi oturma alanlarını kapatmıştı, ancak paket servisi ve araba servisi sunmaya devam etmişti.

McDonald's, personel ve müşterilerin refahını korumak istediğini söyledi. />
Cuma günü Başbakan Boris Johnson, restoran ve kafelerin kapanması gerektiğini, ancak yiyeceklerin alındığı yerlerden muaf tutulduğunu söyledi.

McDonald's'ın çoğunluğu İngiltere'deki yaklaşık 135.000 kişiyi istihdam ediyor Zincirin, doğrudan şirket tarafından istihdam edilen personelin, 5 Nisan'a kadar planlanan saatleri için tam ücret alacağını söyledi.

O zamana kadar hükümetin Cuma günü yaptığı açıklamada, personelin ücretlerinin% 80'ini ödediğini belirten mali yardım paketi başladı.

Bir sözcü BBC'ye McDonald's'ın franchise'larını beklediğini söyledi. Kendi ödeme politikaları, davayı takip etmek.

Rapor

McDonald's'ın İngiliz patronu Paul Pomroy, "Son 24 saat içinde, güvenli sosyal mesafeyi koruduğu belli oldu Meşgul paket servisi olan restoran ve Drive Thru restoranlarını işletmek gittikçe zorlaşıyor ve bu nedenle İngiltere ve İrlanda'daki her restoranı 23 Mart Pazartesi günü saat 19: 00'a kadar kapatma kararı aldık.

"Tüm bunlar boyunca sadece halkımız için güvenliyken ve franchiselarımızla birlikte çalışmaya devam edecektik, şimdi bu kararı vermenin zamanı geldiğini hissediyoruz. "

Geçen hafta Bay Pomroy zincirin açık kalacağını söylemişti "Bunu yapmak güvenli olduğu sürece".

Ancak açılış saatlerini düşürdü ve ödüllerin bir dizi yabancı bayram ve yolculukları da içerdiği yıllık Tekel promosyonunu iptal etti.

BASİT BİR REHBER: Semptomlar nelerdir?

İLETİŞİM KAÇININ: Kendini izole etmeli miyim?

STRES: Zihinsel sağlığınızı nasıl korursunuz

LO OK-UP TOOL: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

HARİTALAR VE GRAFİKLER: Salgın için görsel rehber

Zaten yavaşlayan tüketici talebiyle mücadele eden otelcilik endüstrisi, Koronavirüs salgını tarafından ağır baskı altına alındı.

Geçen hafta, endüstri liderleri devlet desteği olmadan bar, kafe ve restoranların yaygın olarak kapatılması konusunda uyardı.

Cuma günü Şansölye Rishi Sunak Hükümetin, ay başına en fazla 2.500 £ 'a kadar öfkeli çalışanların ücretlerinin% 80'ini ödeyeceğini duyurdu.

Ancak, bu hareket serbest meslek sahibi ve "konser ekonomisi" işçilerini kapsamaz, McDonald's'ta olduğu gibi şirketlerinin PAYE sistemi üzerinden ödeme yapılmadıkça.

Bir Hazine sözcüsü, Pazar günü hükümetin serbest meslek sahiplerinin evrensel kredi altında güvenlik ağını güçlendirdiğini ve gelir vergisi özdeğerlendirme ödemelerini erteliyordu.

"Her zaman daha ileriye gidebileceğimizi ve aktif olarak daha ileri adımlar atmayı düşündüğümüzü söyledik." sözcüsü dedi

Gazileri 'can sıkıcı iddialardan' koruma planı

Telif hakkı

PA MEDYA

İngiltere'deki en fazla 1,5 milyon kişiye koronavirüs riski taşıyan evde kalmalarını söyleyen mektuplar gönderiliyor.

Yapacaklar Hükümet, kendilerini Organik seo için 12 hafta boyunca dışarı çıkmamalarını şiddetle tavsiye eden mektuplar veya kısa mesajlar aldığını söyledi.

Başbakan, İngiltere'den Anneler Günü'nde sevdiklerini ziyaret etmemesini istedi ve takip etti Sosyal uzaklaşma yönergeleri.

Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan insanlardan tavsiye almasını istedi, "eğer yapmazsan ölecek olan sevgililer için yap" diyerek

İngiltere'de koronavirüs ile ölen insanların sayısı Pazar günü 281'e yükseldi, davalar 5.683'e ulaştı.

Boris Johnson halkı "kolektif bir ulusal çabaya" katılmaya ve sosyal mesafeli rehberliği izlemeye çağırdı NHS'nin "bunalmış olabileceği" konusunda uyarıda bulundu.

Risk altındaki insanlar, organ nakli almış olanları, kistik fibroz gibi ciddi solunum rahatsızlıkları olanları veya spesifik olanları içerir. Kan veya kemik iliği gibi kanserler.

İtalya'nın en kötü etkilenen bölgesi daha sert önlemler aldı

Hindistan 14 saatlik koronavirüs sokağa çıkma yasağı izliyor

Koronavirüs ölümlerini bilmiyoruz

Cumartesi akşamı ülkeye yaptığı bir mesajda, Johnson şöyle dedi: "Rakamlar çok keskin ve hızlanıyor.

"İtalyanların mükemmel bir sağlık sistemi var. Yine de doktorları ve hemşireleri talep karşısında tamamen boğulmuş durumda.

"İtalyan ölüm parası zaten binlerce ve tırmanıyor. Birlikte hareket etmediğimiz sürece, kahramanca ve kolektif ulusal çaba göstermedikçe yayılımı yavaşlat - o zaman kendi NHS'mizin de bunalmış olması çok muhtemel. "

Görüntü başlığı

Sosyal uzaklığa ilişkin tavsiyeye rağmen, Londra'daki Battersea Park meşguldü

Resim yazısı

Doğu Londra'daki Columbia Road çiçek pazarında alışveriş yapanlar her zaman 2m tavsiyesine uymadı

Dedi İngiltere, İtalya'nın sadece "iki ya da üç" hafta gerisindeydi ve hükümetin "daha önce barış ya da savaşta hiç görülmemiş" önlemler aldığını kabul ettiğini söyledi - ancak gerekli olduklarını söyledi.

Orada 13.000'den fazla ölümle dünya çapında 300.000'den fazla virüs vakası.

İtalya, geçtiğimiz ay için ölüm oranının dünyanın en yüksek seviyesi olan 4.825'e ulaştığını gördü. />
'Şeker kat tehdidi olamaz'

Aileler Pazar günü Anneler Günü'nü kutlamaya hazırlanırken, Johnson anneler için en iyi hediyenin uzak durmak olduğunu söyledi.

Bu hafta hükümetin ardından tüm restoranlara, kafelere ve barlara - ayrıca spor salonları ve sinemalar gibi diğer kamusal alanların kapanmasını söyledi.

Görüntü kapağı

Inayat Shah'ın cinayetiyle suçlanan adam

Telif hakkı

PA MEDYA

Sağlık Bakanlığı, Kuzey İrlanda'da ikinci bir Dijital pazarlama ölümüne neden olduğunu söyledi.

Bölüm yaşlı ve altta yatan bir sağlık durumu olan NI hastasının Covid-19 için hastanede tedavi altına alındığını söyledi.

Sağlık Bakanı Robin Swann, haberin "her birimize eve götürmesi gerektiğini" söyledi. Koronavirüs gerçek ve şimdiki bir tehlikedir ".

Şu anda Kuzey İrlanda'da 128 koronavirüs vakası oldu.

Bu Cumartesi'den 20 vakanın artması. İrlandalı yayın kuruluşu RTÉ'ye göre İrlanda Cumhuriyeti'nde dördüncü bir ölüm meydana geldi.

KOLAY ADIMLAR: Nasıl güvende olunur

BASİT BİR REHBER : Semptomlar nelerdir?

KONTEYN: Kendini izole etmenin anlamı nedir

SAĞLIK MİTELERİ: Göz ardı etmeniz gereken sahte tavsiye

HARİTALAR VE ÜCRETLER: Salgın için görsel rehber

VİDEO: 20 saniyelik el yıkama

Bu arada Sağlık Bakanlığı Pazar günü Kuzey İrlanda'daki GP'lerin, daha ayrıntılı tavsiye vermeleri için koronavirüs ile sözleşme yapmaları durumunda daha yüksek hastalık riski olan kişilere yazacaklarını doğruladı.

Bakanlık, yaklaşık 40.000 kişiyi içereceğini söyledi. />
NHS İngiltere'nin şu anda 12 hafta boyunca evde kalması gereken en fazla risk altındaki 1,5 milyon insanı tanımlamasıyla geliyor.

Daha önce, Başbakan bu insanların "kalkan" gerektiğini söyledi Hayatlarını kurtarmak için diğer tüm önlemlerden daha fazlasını yapacağını söyleyerek kendilerini.

Pazar akşamı düzenlediği basın toplantısında Boris Johnson, halkı koronavirüsün yayılmasını durdurmak için sosyal mesafeli tavsiyeyi ciddiye almak için uyardı, Başbakan, "kesinlikle çok önemli" olduğunu söyledi.

Başbakan insanlara yaptıkları "fedakarlık" için teşekkür etti, ancak parklara ve açık alanlara gidenleri diğerlerinden 2 metre uzakta olmaları gerektiği konusunda uyardı.

"Sorumlu bir şekilde yapmazsanız ... daha fazla önlem almamız gerekecek" dedi.

Daha önce, Birinci Bakan Arlene Foster, Westminster'da geçirilen mevzuatın hükümetin sosyal mesafeyi güçlendirmesine izin vereceğini söyledi.

BBC'nin Pazar Politikaları programında konuşan Arlene Foster, bazı durumlarda koronavirüsün yayılmasını önlemek için yaptırıma ihtiyaç duyulduğunu söyledi. />
Bayan Foster, ülkenin "o yoldan gitmek istemediğini" söyledi.

Ancak, bazı durumlarda "bunu uygulamak zorunda kalacağız. ".

Görüşleri, Bayan Foster ve Birinci Bakan Yardımcısı Michelle O'Neill'in insanların Anneler Günü'nde sosyal mesafeyi sürdürmeleri için başvurmalarının ardından geldi.

Bu arada Bayan O'Neill, Pazar Siyaseti'nde de yer alan programa, virüsün yayılmasını önlemek için tüm temel olmayan hizmetlerin kapatılması gerektiğine inandığını söyledi.

Tüm zorunlu olmayan işçilerin işverenlerini personelin Evde kal.

"Ön cephede yemek vermeyen, eczane hizmeti veren herkes, bu kategoride olmayan herkes

Coronavirus: Singapur'da virüsü tutmak için yarışan dedektifler

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı

Bondi Plajı, büyük kalabalıklar sosyal mesafeli tavsiyelerde bulunduktan sonra kapatıldı

Avustralya Ülkede koronavirüs vakaları hızla Bedava seo temel olmayan hizmetleri kapatıyor.

Barlar, kulüpler, spor salonları, sinemalar ve ibadet yerleri Pazartesi günü öğleden sonra kapanacak, restoranlar ve kafeler Sadece paket servisi olan restorana geçin.

Başbakan Scott Morrison ulusal kabine toplantısından sonra kısıtlamaları açıkladı.

Avustralya'daki dava sayısı son günlerde keskin bir artışla 1.315'e ulaştı.

Sidney'e ev sahipliği yapan Yeni Güney Galler (NSW), 533 onaylı vakayla en kötü etkilenen eyalet. Melbourne'un başkenti olduğu Victoria'nın 296 vakası var, Queensland'ın ise 259'u var.

Yeni kısıtlamalar birçok işletmeyi yakından görecek, ancak süpermarketler, benzin istasyonları, eczaneler ve eve teslim hizmetleri çalışmaya devam edecek.

Başbakan okulları açık tutmak istediğini ancak ebeveynlerin çocuklarını evde istedikleri zaman evde tutabileceğini söyledi.

"İstemiyorum Çocuklarımızın eğitimlerinin bir yılını kaybettiğini görün ”dedi.

Victoria dahil bazı eyaletler okulları kapatmak istediklerini belirttiler.

BASİT BİR REHBER: Semptomlar nelerdir?

İLETİŞİM ÖNLENMESİ: Kendini izole etmeli miyim?

STRES: Zihinsel sağlığınızı nasıl korursunuz

GELECEK: Ne zaman Koronavirüs salgını sona erecek mi?

HARİTALAR VE GRAFİKLER: Salgın için görsel rehber

VİDEO: 20 saniyelik el yıkama

Yedi kişi var Covid-19'dan bugüne kadar Avustralya'da öldü.

Yeni önlemler büyük kalabalıktan sonra geldi Cumartesi günü Bondi de dahil olmak üzere Sydney'in plajlarında, sosyal mesafeli tavsiyelerde bulundu.

Bay Morrison, federal ve eyalet hükümetlerinin Avustralyalıların kurallara uymadığı için harekete geçmeye karar verdiğini söyledi.

Ancak şunları ekledi: "İnsanları içine alan ve onları evlerine hapseden kilitlenmeleri yerine koymuyoruz.

" Bu, bu noktada düşünülmüş bir önlem değil. "

Baş Tıbbi Memur Brendan Murphy, insanların, özellikle de gençlerin, virüsü kontrol etmek için "çok farklı" yaşamak ve dışarı çıkmaktan vazgeçmek zorunda olduklarını fark etmeleri gerektiğini söyledi.

Diğer gelişmelerde :

Başbakan ekonomiyi canlandırmak için yeni teşvik tedbirleri açıkladı

Güney Avustralya, Batı Avustralya ve Kuzey Bölgesi sınırlarını Salı gününden itibaren kapatacak. Yeni kurallara göre, gelen herkes 14 gün boyunca kendini tecrit etmek zorunda kalacak.

Bir ada devleti olan Tazmanya, benzer seyahat kısıtlamaları uyguladı

Avustralya Futbol Ligi askıya alındı en az 31 Mayıs'a kadar fikstürü olmayan 2020 sezonu. Kadın ligi de durduruldu

Buna karşılık, Ulusal Ragbi Ligi planlandığı gibi maçlarla devam edeceğini söyledi

Avustralyalıların sosyal mesafeli uyuşukluk

BBC Haber muhabiri Frances Mao, Sydney'de

Yaklaşan kapanıştan sadece birkaç saat sonra

Indyref, koronavirüs nedeniyle bu yıl 'duraklatıldı'

Telif hakkı

PA MEDYA

İngiltere'deki en fazla 1,5 milyon kişiye koronavirüs riski taşıyan evde kalmalarını söyleyen mektuplar gönderiliyor.

Yapacaklar Hükümet, kendilerini korumak için 12 hafta boyunca dışarı çıkmamalarını şiddetle tavsiye eden mektuplar veya kısa mesajlar aldığını söyledi.

Başbakan, İngiltere'den İngilizce seo Günü'nde sevdiklerini ziyaret etmemesini istedi ve takip etti Sosyal uzaklaşma yönergeleri.

Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan insanlardan tavsiye almasını istedi, "eğer yapmazsan ölecek olan sevgililer için yap" diyerek. İngiltere'de koronavirüs ile ölenlerin sayısı Pazar günü 281'e yükseldi, davalar 5.683'e ulaştı.

Boris Johnson halkı "kolektif bir ulusal çabaya" katılmaya ve sosyal mesafeli rehberliği izlemeye çağırdı NHS'nin "bunalmış olabileceği" konusunda uyarıda bulundu.

Risk altındaki insanlar, organ nakli almış olanları, kistik fibroz gibi ciddi solunum rahatsızlıkları olanları veya spesifik Kan veya kemik iliği gibi kanserler.

İtalya'nın en kötü etkilenen bölgesi daha sert önlemler aldı

Hindistan 14 saatlik koronavirüs sokağa çıkma yasağı izliyor

Ne Koronavirüs ölümlerini bilmiyoruz

Cumartesi akşamı ülkeye yaptığı bir mesajda, Johnson şöyle dedi: "Rakamlar çok keskin ve hızlanıyor.

"İtalyanların mükemmel bir sağlık sistemi var. Yine de doktorları ve hemşireleri talep karşısında tamamen boğulmuş durumda.

"İtalyan ölüm parası zaten binlerce ve tırmanıyor. Birlikte hareket etmediğimiz sürece, kahramanca ve kolektif ulusal çaba göstermedikçe yayılmayı yavaşlat - o zaman kendi NHS'mizin de bunalmış olması çok muhtemel. "

Görüntü başlığı

Sosyal uzaklığa ilişkin tavsiyeye rağmen, Londra'daki Battersea Park meşguldü

Resim yazısı

Doğu Londra'daki Columbia Road çiçek pazarında alışveriş yapanlar her zaman 2m tavsiyesine uymadı

Dedi İngiltere, İtalya'nın sadece "iki ya da üç" hafta gerisinde olduğunu ve hükümetin "daha önce barış ya da savaşta daha önce hiç görülmediği" önlemler aldığını kabul ettiğini söyledi - ancak gerekli olduklarını söyledi.

13.000'den fazla ölümle dünya çapında 300.000'den fazla virüs vakası.

İtalya, geçtiğimiz ay için ölüm oranının dünyanın en yüksek seviyesi olan 4.825'e ulaştığını gördü. />
'Şeker kat tehdidi olamaz'

Aileler Pazar günü Anneler Günü'nü kutlamaya hazırlanırken, Johnson anneler için en iyi hediyenin uzak durmak olduğunu söyledi.

Hükümetin bu hafta tüm restoranlara, kafelere ve barlara - ayrıca spor salonları ve sinemalar gibi bazı diğer kamusal alanlara - kapanmasını söyledi.

Resim yazısı

Keele'de bir kadın, Pazar günleri kızartılarak teslim edildiği için bir pencereden ailesiyle sosyalleşti

Resim yazısı

Ve alışveriş yapanların Londra'nın güneyinde bir süpermarket dışında sıraya girmesi

Resim yazısı

Bu arada, kiliseler ibadet edenlere kapılarını kapattıkça, Durham Dekanı gibi bazı inanç liderleri hizmeti canlı yayınladı

"Bu sefer , en iyi şey onu aramak, video görüşmesi yapmak, Skype'ı aramak, ancak gereksiz fiziksel temas veya yakınlıklardan kaçınmaktır

Coronavirus: Sağlık şefinin NHS işçilerini hatırlama isteği

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Palyatif bakım doktorları, insanları ya da Organik seo koronavirüs ile ciddi bir şekilde rahatsız olsaydı, ne istedikleri hakkında konuşmaya çağırıyor.

Mümkün olan tüm senaryoları tartışmalıyız - "konuşmak için rahat olmadığımız" bile, dediler.

Sağlık görevlileri, virüsün bu konuşmaların öneminin altını çizdiğini söyledi. />
BBC, Covid-19 hastalarına palyatif bakım için yeni kılavuzlar üretildiğini anlıyor.

Büyük Britanya ve İrlanda Palyatif Tıp Derneği başkanı Dr Iain Lawrie, Ülkedeki palyatif bakım ekiplerinin rehberlik oluşturmak için birlikte çalıştığı BBC.

Virüsün etkisinin gelecekte palyatif bakımın nasıl sağlanacağını değiştireceğini söyledi.

Covid-19 hastalarının çoğunluğu hafif veya orta şiddette semptomlar alırken, bazı hastalar için virüs hayatı tehdit edici olacaktır.

Bazı t Virüsten daha önce ölen hastalar yoğun bakımda değildi, çünkü bu sonuçlarında herhangi bir fark yaratmayacaktı. Bunun yerine bir NHS koğuşuna bakılıyorlar.

Gelişmiş bakım planlaması

"Korktuğunuzda ve elbette hepimiz korktuğumuzda, zihninizi en kötü korkularınıza kapatmaya çalışın, "diyor yazar ve palyatif bakım uzmanı Dr Rachel Clarke.

" Neden herkes şu anda herkes tehdit edilebilse kendi ölümlerini düşünmek ister ki? " tam da bunu gelişmiş bakım planlaması için en önemli zaman yapan belirsizliktir. ”

Gelişmiş bakım planlaması teknik bir terim olmakla birlikte,“ gerçekten gelişmiş bakım planlaması, düşünmekten daha karmaşık bir şey değildir. en yakın ve sevgili - ölecek kadar hasta olsaydın senin için neyin önemli olduğu hakkında "dedi Dr Clarke.

" Hastaneye gitmek isteyecek türden bir kişi misin? yoğun bakım mı yoksa evde mi kalmak istersiniz? " diye ekledi.

"Bu sohbetler yapmadıysanız ve en kötüsü olursa, sevdikleriniz aniden hastalandıysa ve kendileri için konuşamazsa, korkunç olurdu. Annemin ne isteyeceğini bilmiyordum - 'Bilmiyorum' demelisin, "diyor Dr Clarke.

" Her zaman akıldan çıkmayan korkuyla geride kalabilirsin Onun için savunuculuk yapamıyorsunuz.

"Bu konuşmaları yapmak, ne olursa olsun, panik içinde olmaktan, sevilen birinin ne isteyeceğini merak etmekten daha önemli değil mi? "

Macmillan Kanser Desteği'nden Adrienne Betteley şunları söyledi:" Önceden bakım planları hakkında konservasyon yapmak asla erken değildir. İnsanları en kısa sürede istekleri hakkında konuşmaya teşvik etmeliyiz. ”

Yeni çalışma yolları

D

Vinnie Jones karısının ölümünden sonra organ bağışı değişikliğini memnuniyetle karşılıyor

Telif hakkı

REUTERS

Resim yazısı

Sosyal mesafeli tavsiyeye rağmen birçok insan hala egzersiz için parklara gitti

Londra'daki parklar, plajları ve güzellik yerlerini ziyaret eden çok sayıda turistin eleştirilmesinden sonra kapatılıyor.

Londra Belediye Başkanı Sadiq İstanbul seo uzmanı halkı "insanların öleceğini" söyleyerek "sosyal karmayı durdurmaya" çağırdı "Olmazlarsa.

Yorkshire Dales ve Göller Bölgesi yetkilileri," şimdi turizm zamanı değil "diyerek insanlardan uzak durmalarını istedi.

Bay Khan dedi. "Gerçekten zorunda olmadıkça insanlar evden ayrılmamalıdır".

Hammersmith ve Fulham konseyi Pazar gecesi parkları kapatacak, Hyde, Regent's ve St James 'Parks'dan sorumlu Royal Park'lar kapanacak Köşkler ve kafeler.

Dış parklara giden yollar - Richmond, Bushy ve Greenwich Parkları da dahil olmak üzere - kapatılacak ve Royals Parks sosyal mesafeyi "kesinlikle çok önemli" olarak nitelendirecek.

" İnsanlar sosyal medyayı takip etmezse Ancing yönergeleri, parkları kapatmayı düşünmekten başka seçeneğimiz olmayacak, "dedi vücut.

Resim yazısı

Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, insanları toplu taşıma araçlarını kullanmaktan kaçınmaya da çağırdı Kesinlikle yapmak zorunda olmadıkları sürece

Son rakamlar Londra'daki 2.000'den az kişinin 93 ölümle koronavirüs ile enfekte olduğunu gösteriyor ve Bay Khan BBC One'dan Andrew Marr Show'a başkentin Ülkenin geri kalanı ".

Tüpün tamamen kapatılması gerekip gerekmediğini sordu. Bay Khan," kritik işçilerin "işe yaraması için bazı trenleri çalıştırmaya istekli olduğunu söyledi.

"Başka kimse toplu taşıma araçlarını kullanmamalıdır" diye ekledi.

@nationaltrust tarafından gönderilen Twitter yayınını atlayın

Park ve bahçelerimizin yayılmasını kısıtlamak için kapattık koronavirüs ve ayrıca yapılı özellikler. Kırsal ve kıyı bölgelerine yönelik otoparklarımızın çoğunun kapalı olması muhtemeldir. İnsanlardan acilen yerel kalmalarını, sosyal mesafeleri gözlemlemelerini ve seyahat etmemelerini istiyoruz. pic.twitter.com/FIuP9l744a

- National Trust (@nationaltrust) 22 Mart 2020

Rapor

Twitter gönderisinin @nationaltrust tarafından yazılması

Ulusal Vakıf hafta sonu parkları ve bahçeleri kapattı ve kırsal ve kıyı otoparklarının "artık kapalı olması muhtemel" olduğunu söyledi.

Cumartesi günü, kıyı tatil köyleri paketlendi ve Yorkshire Dales Ulusal Parkı genel müdürü David Butterworth, sosyal mesafeli rehberliğin dağıtıldığı için ziyaretçi davranışının "dilenci inancı" olduğunu söyledi.

"Bölgeye gelen ve ulusal kriz zamanında çok sorumsuzca davranan insanların sayısı Kabul edilemez, "dedi.

" Eğer insanlar buraya gelip sosyal mesafeyle ilgili hükümet tavsiyelerini görmezden gelirlerse, Yorkshire Dales'e hiç seyahat etmediklerini ve evde kalmadıklarını öneririm. "

Dales sakinleri de bazı ziyaretçileri kınadılar ve yetkililere otoparklarını kapatmasını önerdiler.

Resim yazısı

Yorkshire Dales aut hority, ziyaretçilerin hükümet tavsiyelerine uymaları veya uzak durmaları gerektiğini söyledi.

Biri şöyle dedi: "'Gereksiz seyahatlerden kaçın' tam olarak demek. bir

Coronavirus: Kızılderililer dövüşü desteklemek için tencere ve tavaları patlattı

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı

Bondi Plajı, büyük kalabalıklar Bedava seo mesafeli tavsiyelerde bulunduktan sonra kapatıldı

Avustralya Ülkede koronavirüs vakaları hızla yükseldikçe temel olmayan hizmetleri kapatıyor.

Barlar, kulüpler, spor salonları, sinemalar ve ibadet yerleri Pazartesi günü öğleden sonra kapanacak, restoranlar ve kafeler Sadece paket servisi olan restorana geçin.

Başbakan Scott Morrison ulusal kabine toplantısından sonra kısıtlamaları açıkladı.

Avustralya'daki dava sayısı son günlerde keskin bir artışla 1.315'e ulaştı.

Sidney'e ev sahipliği yapan Yeni Güney Galler (NSW), 533 onaylı vakayla en kötü etkilenen eyalet. Melbourne'un başkenti olduğu Victoria'nın 296 vakası var, Queensland'ın ise 259'u var.

Yeni kısıtlamalar birçok işletmeyi yakından görecek, ancak süpermarketler, benzin istasyonları, eczaneler ve eve teslim hizmetleri çalışmaya devam edecek.

Başbakan okulları açık tutmak istediğini ancak ebeveynlerin çocuklarını evde istedikleri zaman evde tutabileceğini söyledi.

"İstemiyorum Çocuklarımızın eğitimlerinin bir yılını kaybettiğini görün ”dedi.

Victoria dahil bazı eyaletler okulları kapatmak istediklerini belirttiler.

BASİT BİR REHBER: Semptomlar nelerdir?

İLETİŞİM ÖNLENMESİ: Kendini izole etmeli miyim?

STRES: Zihinsel sağlığınızı nasıl korursunuz

GELECEK: Ne zaman Koronavirüs salgını sona erecek mi?

HARİTALAR VE GRAFİKLER: Salgın için görsel rehber

VİDEO: 20 saniyelik el yıkama

Yedi kişi var Covid-19'dan bugüne kadar Avustralya'da öldü.

Yeni önlemler büyük kalabalıktan sonra geldi Cumartesi günü Bondi de dahil olmak üzere Sydney'in plajlarında, sosyal mesafeli tavsiyelerde bulundu.

Bay Morrison, federal ve eyalet hükümetlerinin Avustralyalıların kurallara uymadığı için harekete geçmeye karar verdiğini söyledi.

Ancak şunları ekledi: "İnsanları içine alan ve onları evlerine hapseden kilitlenmeleri yerine koymuyoruz.

" Bu, bu noktada düşünülmüş bir önlem değil. "

Baş Tıbbi Memur Brendan Murphy, insanların, özellikle de gençlerin, virüsü kontrol etmek için "çok farklı" yaşamak ve dışarı çıkmaktan vazgeçmek zorunda olduklarını fark etmeleri gerektiğini söyledi.

Diğer gelişmelerde :

Başbakan ekonomiyi canlandırmak için yeni teşvik tedbirleri açıkladı

Güney Avustralya, Batı Avustralya ve Kuzey Bölgesi sınırlarını Salı gününden itibaren kapatacak. Yeni kurallara göre, gelen herkes 14 gün boyunca kendini tecrit etmek zorunda kalacak.

Bir ada devleti olan Tazmanya, benzer seyahat kısıtlamaları uyguladı

Avustralya Futbol Ligi askıya alındı en az 31 Mayıs'a kadar fikstürü olmayan 2020 sezonu. Kadınlar ligi de durduruldu

Devam ediyor

Coronavirus: Boş bir Kore yatılı okulunda yaşamak

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Palyatif bakım doktorları, insanları ya da sevdiklerini koronavirüs ile ciddi bir şekilde rahatsız olsaydı, ne istedikleri hakkında konuşmaya çağırıyor.

Mümkün olan tüm senaryoları tartışmalıyız - "konuşmak için Google serp olmadığımız" bile, dediler.

Sağlık görevlileri, virüsün bu konuşmaların öneminin altını çizdiğini söyledi. />
BBC, Covid-19 hastalarına palyatif bakım için yeni kılavuzlar üretildiğini anlıyor.

Büyük Britanya ve İrlanda Palyatif Tıp Derneği başkanı Dr Iain Lawrie, Ülkedeki palyatif bakım ekiplerinin rehberlik oluşturmak için birlikte çalıştığı BBC.

Virüsün etkisinin gelecekte palyatif bakımın nasıl sağlanacağını değiştireceğini söyledi.

Covid-19 hastalarının çoğunluğu hafif veya orta şiddette semptomlar alırken, bazı hastalar için virüs hayatı tehdit edici olacaktır.

Bazı t Virüsten daha önce ölen hastalar yoğun bakımda değildi, çünkü bu sonuçlarında herhangi bir fark yaratmayacaktı. Bunun yerine bir NHS koğuşuna bakılıyorlar.

Gelişmiş bakım planlaması

"Korktuğunuzda ve elbette hepimiz korktuğumuzda, zihninizi en kötü korkularınıza kapatmaya çalışın, "diyor yazar ve palyatif bakım uzmanı Dr Rachel Clarke.

" Neden herkes şu anda herkes tehdit edilebilse kendi ölümlerini düşünmek ister ki? " tam da bunu gelişmiş bakım planlaması için en önemli zaman yapan belirsizliktir. ”

Gelişmiş bakım planlaması teknik bir terim olmakla birlikte,“ gerçekten gelişmiş bakım planlaması, düşünmekten daha karmaşık bir şey değildir. en yakın ve sevgili - ölecek kadar hasta olsaydın senin için neyin önemli olduğu hakkında "dedi Dr Clarke.

" Hastaneye gitmek isteyecek türden bir kişi misin? yoğun bakım mı yoksa evde mi kalmak istersiniz? " diye ekledi.

"Bu sohbetler yapmadıysanız ve en kötüsü olursa, sevdikleriniz aniden hastalandıysa ve kendileri için konuşamazsa, korkunç olurdu. Annemin ne isteyeceğini bilmiyordum - 'Bilmiyorum' demelisin, "diyor Dr Clarke.

" Her zaman akıldan çıkmayan korkuyla geride kalabilirsin Onun için savunuculuk yapamıyorsunuz.

"Bu konuşmaları yapmak, ne olursa olsun, panik içinde olmaktan, sevilen birinin ne isteyeceğini merak etmekten daha önemli değil mi? "

Macmillan Kanser Desteği'nden Adrienne Betteley şunları söyledi:" Önceden bakım planları hakkında konservasyon yapmak asla erken değildir. İnsanları konuşmaya başlamaya teşvik etmeliyiz

Coronavirus: İskoçya'da ölüm sayısı 10'a yükseldi

İskoç hükümeti, toplam ölüm sayısını 10'a getiren koronavirüs pozitif test ettikten sonra üç hasta daha öldü. İskoç hükümeti doğruladı. Dijital pazarlama Bu son dakika haberi güncelleniyor ve kısa süre içinde daha fazla ayrıntı yayınlanacak. Lütfen tam sürüm için sayfayı yenileyin.

Breaking News'i bir akıllı telefon veya tablette BBC News App aracılığıyla alabilirsiniz. En son uyarıları almak için Twitter'da @BBCBreaking'i de takip edebilirsiniz.

Coronavirus: Gönüllüler topluluk destek gruplarına katılmak için akın ediyor

Telif hakkı

KELSEY MOHAMMED

Resim yazısı

Kelsey Mohammed, halkın desteği tarafından boğulmuş olduğunu söylüyor.

Koronavirüs salgını sırasında kendi kendine tecrit edenlere yardımcı olmak için 1.000'den fazla gönüllü grup oluşturuldu.

On binlerce kişi alışverişi almak Organik seo en savunmasız olanlara ilaç sunmak için öne çıktı.

Grupları koordine eden bir şemsiye organizasyon olan Covid-19 Karşılıklı Yardım İngiltere, Güney Londra'dan yaklaşık bir düzine gönüllü tarafından yönetiliyor.

Kurucu ortak Kelsey Mohamed, 28 , cevabın "ezici" olduğunu söyledi.

"Basit şefkate öncelik verdiğimizde neyin mümkün olduğunu gösteriyor," dedi.

"İnsanlar inanılmaz derecede kendi kendini örgütlüyor verimlilik, saygı ve yaratıcılık. "

Destek gruplarının tam listesine buradan bakın

24 yaşındaki Seren John-Wood, güney Lewisham'da ilk karşılıklı yardım grubunun kurulmasına yardımcı oldu 12 Mart'ta Londra.

Tiyatro çalışanı ve ev arkadaşı İnsanların yiyecek veya ilaç dağıtımına ihtiyaç duyup duymadıklarını soran yerel bölgelerinde dağıtılmış broşürler.

Kısa bir süre sonra, arkadaşlar İngiltere çevresindeki çeşitli gruplara rehberlik etmek için bir şemsiye organizasyon başlatmaya karar verdi.

Resim yazısı

Seren John-Wood, Lewisham'da yardım grubunun bulunmasına yardımcı oldu

Web sitesinde, Kuzey İrlanda, Cornwall, Kuzey İrlanda da dahil olmak üzere bilinen gönüllü grupların bir haritası gösteriliyor ve İskoçya.

Bazıları tek bir caddeyi kaplıyor, diğerleri bir mahalle, koğuş veya kasaba.

Lewisham'da, destek ağı o kadar büyük büyüdü ki yardıma muhtaç olanlar işaretleniyor Pencerelerini kırmızı bir kartla.

Şu anda yerel Covid-19 Karşılıklı Yardım sayfasında 4.000 üye var.

İhtiyacı olan insanlara Potansiyel dolandırıcılara, özellikle parayı teslim ederken dikkatli olun.

Görüntü başlığı

Karşılıklı Yardım grupları tarafından dağıtılan broşür.

Nicola Spurr, 46, kim olmayan için çalışıyor Kâr örgütleri, Cumartesi günü Westminster'de bir WhatsApp grubu başlattı.

Yüzlerce insan hızla yaşlılara alışveriş yapmak, ilaç dağıtmak ve köpek yürümek için gönüllü olarak kaydoldu.

"I İki yıl boyunca Lancaster Gate'de yaşadım ve komşularımla hiç konuşmadım, "dedi.

" Londra biraz böyle olabilir, yalnız bir yer olabilir.

"Ancak bu büyük dayanışma ve komşuluk kaynağını hemen gördük."

Diyetisyenler, terapistler ve bunama uzmanları, hizmetlerini ücretsiz sunan bazı kişiler arasında yer aldığını söyledi.

Resim yazısı

Meclis Üyesi Olly Wehring, Norbiton, Kingston'da bir grup oluşturdu.

Yakındaki Kingston'da Meclis Üyesi Olly Wehring,

"Norbiton her zaman güçlü bir topluluk hissine sahipti, ancak kaç sakinin yardım etmeyi teklif ettiğine şaşırdım" dedi.

Ancak suçluların gayri resmi kurulumlardan yararlanabileceği endişeleri var Savunmasız olanları sömürmek için.

Brighton ve Hove'da bir meclis üyesi, yardımcıya söylediklerini sağlamak için fotoğraf için bir alan içeren bir kimlik kartı hazırlıyor.

M