4 Mart 2020 Çarşamba

Oxford Üniversitesi araştırma dili bağlı bebek tedavileri

Telif hakkı

REUTERS

İngiltere havayolu şirketi Flybe, yeni bir Dijital pazarlama destek teklifi başarısız olduktan sonra 2.000 işi riske atarak yönetime geçti.

Taşıyıcı, koronavirüs salgınının hava yolculuğu talebi üzerindeki etkisinin kısmen çöküşünden sorumlu olduğunu söyledi.

Web sitesi, müşterilere alternatif bir uçuş düzenlemedikleri sürece "havaalanına seyahat etmemelerini" tavsiye ediyor. .

Exeter merkezli Flybe Ocak ayında iflas etmekten çok az kaçındı.

Havayolu çalışanlarına yazdığı bir mektupta, genel müdür Mark Anderson şunları söyledi: "Her türlü çabaya rağmen şimdi Alternatif yok - ticarete devam etmemize izin verecek uygun bir çözüm bulamadık.

"Geri dönüşümü sağlamaya devam etmek için gereken fonu sağlayamadığımız için çok üzgünüm."

Çöküşe yanıt olarak İngiltere hükümeti Flybe çalışanlarının yeni iş bulmalarına yardımcı olmaya hazır olduğunu ve hizmetlerin yerini almak için diğer havayolları ile çalışacağını söyledi: "Biz çalışıyoruz Flybe tarafından işletilen güzergâhlarda, diğer havayollarının halihazırda kapsanmayan güzergâhların endüstri tarafından nasıl yeniden kurulabileceğine bakmak da dahil olmak üzere, endüstri ile yakından ilgilenmek. "

David Manners bu sabah Exeter Havalimanı'na Paris'e Flybe uçuşunun iptal edildiğini bulmak için geldi.

Gezi karısı için sürpriz bir Noel hediyesi olarak planlanmıştı ve "kesinlikle cesaretlendirildiklerini" söyledi.

Resim yazısı

David Manners, havayolunun çöküşü üzerinde "kesinlikle cesaretlendiğini" söyledi

Bay Manners Lyme Regis'te yaşayan Flybe'nin çöküşünün bölge için de kötü olacağını söyledi.

"Bu havaalanını çok kullanıyoruz çünkü çok uygun," dedi.

"Bazı çalışanları çok iyi tanıyoruz… Onlar için hissediyorum."

'Aşırı iddialı genişleme'

Kanal Adaları'ndan Aberdeen'e varış noktalarına hizmet veren Flybe , 100 milyon sterlinlik bir yaşam çizgisi ve Hava Yolcu Vergisi vergilerinde değişiklikler yapılmasını umuyordu.

Taşıyıcı geçen yıl zorluklarla karşılaştı ve Virgin Atlantic'i içeren bir konsorsiyum tarafından satın alındı.

Ocak ayında yeni sahipler, şirkete 30 milyon sterlin harcayacaklarını söyledi. Yulaf, ancak hükümete ek destek çağrısında bulundu. Bir sözcü, konsorsiyumun havayolunun fazladan bir yıl boyunca uçmasını sağlamak için 135 milyon £ 'dan fazla yatırım yaptığını söyledi.

Hava taşımacılığı uzmanı John Strickland, bölgesel pazarın herhangi bir havayolu için son derece zorlayıcı olduğunu, ancak Flybe'nin Aşırı iddialı genişleme ile yıllar önce daha da kötüleşti.

"Flybe'nin önemli finansal zorluklarla karşılaşması şaşırtıcı değil. Havayolu birkaç yıldır mücadele etti, denediği şey için gerçekten çok büyük yapmak için "dedi.

Havayolu şirketi British Airways, Ryanair veya EasyJet'inkine kıyasla küçük olsa da, İngiltere'nin bölgeleri için operatörün kaybının" felaket "olacağını söyledi.

"Bir bütün olarak İngiltere pazarının ölçeğinde küçüktür, ancak Exeter, Newquay veya özellikle Southampton'dan uçuyorsanız, gerçekten tek havayolu seçeneklerinden biridir, aslında Southampton'da bu havaalanındaki faaliyetlerin yaklaşık% 95'i için, bazı bölgesel gruplar b eing hizmet etti. "

Mali sorunları zaten açıkken, bir şirket içeriden BBC'ye koronavirüsün seyahat endüstrisi üzerindeki etkisini söyledi

Freeman, İskoçya'da iki koronavirüs vakasını daha doğruladı.

Telif hakkı

PA MEDYA

Resim yazısı

Bayan Forbes, Derek Mackay'ın finans sekreteri olarak istifa etmesinden sonra bütçeyi Seo etmeye başladı

İskoç hükümetinin önümüzdeki yıl için 40 milyar sterlin bütçesi MSP'ler tarafından resmen imzalanacak.

Planlar, İskoçya'daki gelir vergisi oranlarının, Yüksek oranlar devreye girecek.

Ekstra finansman da sağlık, eğitim ve "iklim acil durumu" na karşı mücadele edecek.

Ve hükümet ücretsiz bir otobüs kuracak Gelecek yılın Ocak ayına kadar 19 yaş altı seyahat planı.

60 yaş üstü için mevcut ücretsiz otobüs seferlerine ek olarak yapılacak plan, azınlık SNP tarafından yapılan anlaşmanın bir parçasını oluşturdu. İskoç Yeşillerinin desteğine karşılık hükümet.

Ne kadar gelir vergisi ödemek zorunda kalacağım?

Douglas Fraser: İskoç bütçesini serbest bırakma

Bir bakışta İskoç bütçesi

Anlaşma, o yerel makamlara ekstra 95 milyon sterlin, polis hizmetlerine 18 milyon sterlin ve düşük karbon projelerine 45 milyon sterlin de dahil, bütçenin Perşembe öğleden sonraki son oylamada geçileceği kesin olduğu anlamına geliyor.

Hükümet ayrıca, bakanların A9 ve A96'daki eserlerin hurdaya çıkarılması yönündeki çağrıları reddetmesine rağmen, Edinburgh baypasındaki Şerifhall kavşağını yükseltme planlarını gözden geçirmeyi kabul etti.

Getty

İskoç Bütçesi 2020/21

Taslak Gelir Vergisi planı

% 19

Başlangıç oranı

% 20

Temel oran

% 21 Orta oran

% 41 Daha yüksek oran

% 46 En yüksek oran

Kaynak: İskoç Hükümeti

Anlaşma üzerindeki görüşmeler, Derek Mackay'ın bütçe konuşmasını yapmasından sadece birkaç saat önce ayrılmasından sonra göreve atanan Maliye Sekreteri Kate Forbes tarafından yönetildi. 6 Şubat'ta

İstifası Bay Mackay'ın genç bir çocuğa 270 mesaj göndererek "aptalca" davrandığını kabul etmesi sonrasında geldi. Sosyal medya, okul çocuğunu "sevimli" olarak tanımlayan sosyal medya dahil.

Bütçede neler var?

Planlara göre İskoçya'nın mevcut vergi oranları artmayacak ve eşik İnsanların temel ve ara oranları ödemeye başladığı enflasyon oranı ile artacaktır.

Yüksek ve üst oranların eşikleri donacak ve Bayan Forbes bunu "en adil ve en ilerici gelir" olarak nitelendirecek. İngiltere'de vergi sistemi ".

Bütçedeki harcama taahhütleri arasında:

Sağlık ve bakım hizmetleri için £ 15 milyardan fazla

£ Akıl sağlığı desteğine 117m yatırım

Konseyler için gelir finansmanında gerçek anlamda bir artış

Okullardaki kazanım boşluğunu kapatmak için 180 milyon £

Demiryolu hizmetleri için 270 milyon £

Alkol ve uyuşturucudan kaynaklanan zararı azaltmak için fonlarda% 60'lık bir artış

Bütçe çevre sorunlarına özel bir odaklanmaya başladı ve Bayan Forbes, "cl ile mücadele etme tutkumuzu imate değişim ".

Bu, emisyonları azaltmak ve aktif seyahat, elektrikli araçlar, tarım ve turbalık restorasyonu için projelere 1.8 milyar sterlinlik sermaye yatırımı da içeriyor.

Muhalefet partileri harcama planlarının İskoçya ekonomisinin ve kamu hizmetlerinin ihtiyaç duyduğundan daha az olduğunu söyledi

Sahipleri Man City FA Cup çeyrek finale kaldı - Öne Çıkanlar & Rapor

Telif hakkı

REUTERS

Havayolu Flybe, yeni finansal destek teklifi başarısız Google serp sonra 2.000 işi riske attı.

Taşıyıcı Koronavirüs salgınının hava yolculuğuna olan talep üzerindeki etkisinin kısmen çöküşünden sorumlu olduğunu söyledi.

Web sitesi şimdi alternatif bir uçuş düzenlemedikleri sürece müşterilere "havaalanına seyahat etmemelerini" tavsiye ediyor.

Exeter merkezli Flybe, Ocak ayında iflas etmekten çok az kaçındı.

Havayolu personeline yazdığı bir mektupta, genel müdür Mark Anderson şunları söyledi: "Her çabaya rağmen artık alternatifimiz yok -Ticaret yapmaya devam etmemize izin verecek uygun bir çözüm bulamadık.

"Geri dönüşümü sağlamaya devam etmek için gereken fonu sağlayamadığımız için çok üzgünüm."

Çöküşe yanıt olarak İngiltere hükümeti, Flybe işçilerinin yeni iş bulmalarına yardımcı olmaya hazır olduğunu ve hizmetlerin yerini almak için diğer havayolları ile çalışacağını söyledi: " diğer havayolları tarafından halihazırda kapsanmayan güzergâhların sanayi tarafından nasıl yeniden kurulabileceğine acilen bakmak da dahil olmak üzere, Flybe tarafından işletilen güzergâhlardaki aksaklıkları en aza indirmek için endüstrilerle birlikte. "

Havayolunun yakında çökeceği haberi BBC tarafından Çarşamba günü erken saatlerde bildirildi.

Çarşamba akşamı Birmingham'a giden Birmingham'a giden bir uçağa binen yolcular "Bir yakıt sorunu" uçuşun iptal edildiği anlamına geliyordu.

Resim yazısı

Paul Winter, havayolunun "Belki Uçabilir" olarak adlandırıldığını söyledi

Paul Glasgow'da araç kiralama işini yürüten ancak Oxfordshire'da yaşayan ve bu uçuşu yapması gereken Winter, havayolunun son altı ay içinde düzeldiğini, ancak düzenli müşteriler tarafından hala "Fly Maybe" olarak adlandırıldığını söyledi.

'Aşırı iddialı genişleme'

Kanal Adaları'ndan Aberdeen'e varış noktalarına hizmet veren Flybe, 100 milyon sterlinlik bir yaşam çizgisi ve Hava Yolcu Vergisi vergilerinde değişiklikler yapmayı umuyordu.

Taşıyıcı geçen yıl zorluklarla karşılaştı ve Virgin Atlantic'i içeren bir konsorsiyum tarafından satın alındı.

Ocak ayında, yeni sahipler onu tutmak için işe 30 milyon sterlin pompalayacaklarını söyledi. Hava taşımacılığı uzmanı John Strickland, bölgesel pazarın herhangi bir havayolu şirketi için son derece zorlu olduğunu, ancak Flybe'nin birkaç yıl önce aşırı iddialı genişleme ile işleri daha da kötüleştirdiğini söyledi.

"Flybe'nin önemli finansal zorluklarla karşılaşması şaşırtıcı değil. Havayolu birkaç yıldır mücadele etti, yapmaya çalıştığı şey için gerçekten çok büyük "dedi.

Havayolu, British Airways, Ryanair veya EasyJet'inkine kıyasla küçük olmasına rağmen, İngiltere'nin bölgeleri için operatörün kaybının "felaket" olacağını söyledi.

"İngiltere pazarı bir bütün olarak küçüktür, ancak Exeter, Newquay'den uçuyorsanız ya da özellikle Southampton gerçekten tek havayolu seçeneklerinden biri, aslında Southampton'da o havalimanındaki aktivitenin yaklaşık% 95'ini oluşturuyor, bu nedenle bir dizi bölgesel gruba hizmet edilmeme riski olacak. "

Coronav

Kaleci Krul, Norwich Tottenham'ı penaltılarla yendiğinde kahraman

Telif hakkı

REUTERS

Havayolu Flybe, yeni finansal destek teklifi başarısız olduktan sonra 2.000 işi riske attı.

Taşıyıcı Koronavirüs salgınının Bedava seo yolculuğuna olan talep üzerindeki etkisinin kısmen çöküşünden sorumlu olduğunu söyledi.

Web sitesi şimdi alternatif bir uçuş düzenlemedikleri sürece müşterilere "havaalanına seyahat etmemelerini" tavsiye ediyor.

Exeter merkezli Flybe, Ocak ayında büst olmaktan çok az kaçındı.

Havayolu sorunlarının haberleri BBC tarafından Çarşamba günü erken saatlerde bildirildi.

Çarşamba akşamı Birmingham'a giden Glasgow'da bir uçağa binmişti, "bir yakıt sorunu" u uçuşun iptal edildiği anlamına geldikten sonra inmek zorunda kaldı.

Resim yazısı

Paul Winter havayolu şirketine diyor "Belki Uçabilir" olarak adlandırıldı

Glasgow'da araç kiralama işini yürüten ancak Oxfordshire'da yaşayan ve bu uçuşa geçmesi gereken Paul Winter, havayolunun son s ix ay ama yine de düzenli müşteriler tarafından "Belki Uçmak" olarak adlandırılıyordu.

Perşembe günü uçuşlarda rezervasyon yapan yolcular uçamayacaklarını doğrulamayı bekliyorlar. Bu, Almanya'da aileyi ilk kez ziyaret etmek için "bir ömür boyu yolculuk" rezervasyonu yapan Brandon Freeman ve Dudley'den eşi Danielle'i de içeriyor. Manchester Havalimanı'na GMT saatiyle 01:00 'de yola çıkmayı planladıklarını, ancak "bunun yerine ne yapması gerektiğini merak ettiklerini" söyledi.

' Aşırı iddialı genişleme '

Flybe Kanal Adaları'ndan Aberdeen'e varış noktalarına hizmet veren, 100 milyon sterlinlik bir yaşam çizgisi ve Hava Yolcu Vergisi vergilerinde değişiklikler umuyordu.

Taşıyıcı geçen yıl zorluklarla karşılaştı ve şunları içeren bir konsorsiyum tarafından satın alındı Virgin Atlantic.

Ocak ayında, yeni sahipler işi ayakta tutmak için işletmeye 30 milyon sterlin pompalayacaklarını söylediler, ancak ek destek için hükümete başvurdular.

Hava taşımacılığı Uzman John Strickland, bölgesel pazarın herhangi bir havayolu şirketi için son derece zorlayıcı olduğunu, ancak Flybe'nin aşırı hırslı genişleme ile birkaç yıl önce daha da kötüleştiğini söyledi.

"Flybe'nin önemli finansal zorluklarla karşılaşması şaşırtıcı değil. Havayolu birkaç yıldır mücadele etti, yapmaya çalıştığı şey için gerçekten çok büyük "dedi.

Havayolu, British Airways, Ryanair veya EasyJet'inkine kıyasla küçük, İngiltere'nin bölgelerindeki operatörün kaybının "felaket" olacağını söyledi.

"İngiltere pazarında küçük bir bütün olarak, ancak Exeter, Newquay veya özellikle Southampton'dan uçuyorsanız, gerçekten tek havayolu seçeneklerinden biridir, aslında Southampton'da bu havaalanındaki aktivitenin yaklaşık% 95'ini oluşturur, bu nedenle bir dizi bölgesel grup "

Coronavirüs etkisi

Mali sorunları zaten belli olsa da, bir şirket içeriden BBC'ye koronavirüsün seyahat endüstrisi üzerindeki etkisinin" Kötü bir durumu daha da kötüleştirdi. ” Virgin Travel,

Rezervasyonların bir önceki yıla göre% 40 daha düşük olduğunu söyledi.

Geçen Aralık ayının ardından Genel seçimlerinde Başbakan Boris Johnson, Muhafazakârların önceki İşçi Kalelerinde sandalye kazandıktan sonra İngiltere bölgelerini "yükseltmeyi" vaat etti.

Ocak ayında Bay Johnson havayolu şirketini desteklemek için müdahale etmeye hazır görünüyordu. , ülkenin birçok bölgesine hayati bir ulaşım bağlantısı olarak kabul edildi.

İşçi Partisi dem demişti.

Boks: Newport spor salonu 'çocukları sokaktan çıkarmayı' amaçlıyor

İmaj başlığı

Hayır kuruluşları zaten gençlik kulüplerinde ve okullarda sağlıklı ilişki dersleri veriyor

"Bizimle konuşmaya geldikten sonra artık korkmamam gerektiğini fark ettim. "

Dokuz yaşında bir erkeğin geri bildirimi, sağlıklı Facebook seo sınıflarının aile içi istismar yaşayan bir çocuk üzerindeki etkisini özetliyor.

Galler Hükümeti bunu söylüyor fonlar konseyleri ve hayır kurumları eğitim ve destek sağlamak için.

Ancak uzmanlar, hükmün düzensiz olduğunu ve sadece okul oturumlarının yeterli olmadığı konusunda uyardılar.

Çok sayıda Okullarda çocuklar, aile içi istismar veya şiddetten etkilendiklerine dair işaretler sergiliyorlar.

Bu durumlarda, çocukların ekstra desteğe ihtiyacı var.

Genç aile içi istismar mağdurlarının boşluklar arasında düşmesi '

Okullar, ev içi istismardan sonra çocuklara yardım ediyor

Aile içi şiddet bütçesi 2,4 milyon sterlin artırıldı

Bir Blaenau Gwent Phoenix Aile İstismarı Hizmetleri'nden Catherine Hill temelli hayır kurumu Aile içi tacize maruz kalan gençlerle sağlıklı ilişki derslerinin gerekli olduğunu söyledi.

"Gençlerin 'sağlıklı' neye benzediğine dair farkındalığını artırmak önemli olsa da - yeterli destek olduğundan emin olmalısınız Onlara atıfta bulunmak için gerekiyorsa "dedi.

" Soruları sormak zorundasın. Ancak, onlara sorarsak farkında olmalıyız ve gidecek hiçbir yer yok, onları desteklemek için uygun hizmetler olmadan büyük bir solucan kutusu açıyoruz. "

Görüntü telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Nicola Fitzpatrick, okullarda ve gençlik kulüplerinde sağlıklı ilişki oturumları yürüten bir sayıdaki yardım kuruluşu Llamau'dan.

Galler bir "posta kodu piyangosu" idi.

Dersler, gençler arasındaki olumlu ve olumsuz ilişkileri araştırmak için yaşa uygun konuşmaları kullanıyor.

"Galler'de, Erken müdahale hizmetlerine ihtiyaç duyan çocuklar ve yine de bu işe fon sağlamak için [sürekli olarak uygulanması gereken] döngüsel hibelere başvurmamız gerekiyor.

"Sektörün kendisine büyük bir bağımlılığı var Hibe yoluyla kendi gelirlerini elde etmek. "

'Sosyal medyada mutlu aileleri oynamak'

İmaj başlığı

Bu sağlıklı ilişki oturumu, Merthyr Tydfil gençleri

17 yaşındaki Safran, Merthyr Tydfil'deki gençlik merkezinde bir oturumda bulundu.

"Televizyonda normalde kötü ilişkiler görüyorsunuz - bazıları çok kötü niyetli dedi.

"Kötü bir ilişkinin ilk belirtilerini bilmek daha gençseniz önemlidir.

" Bazı insanlar sosyal medyada mutlu aileler oynuyor ama Arka planda değiller. ”

Merkezde gönüllü olan 17 yaşındaki Paige, sosyal medyanın insanların mutsuzluğunu gizleyebileceğini söyledi.

" Gençlerin daha fazla şey bilmesi gerekiyor sağlıklı bir ilişki içinde olma hakkında -

Tottenham yıldızı Dier, fan 'hakaretten sonra'

Telif hakkı

REUTERS

Havayolu Flybe, birkaç saat içinde çökecek ve Seo finansal destek teklifi başarısız olduktan sonra 2.000 işi riske atacak, BBC öğrendi. >
Mücadele eden taşıyıcı, Ocak ayında büst olmaktan çok az kaçındı.

Exeter merkezli Flybe, koronavirüs salgınının hava yolculuğu talebine etkisinin kısmen suçlandığını söyledi.

Web sitesi çalışmayı durdurdu, şimdi "Bu bağlantı artık canlı değil" şeklinde bir mesaj taşıyor.

Çarşamba akşamı Birmingham'a giden Birmingham'a giden bir uçağa binen yolcular " bir yakıt sorunu "uçuşun iptal edildiği anlamına geliyordu.

Resim yazısı

Paul Winter, havayolunun" Belki Uçabilir "olarak adlandırıldığını söyledi

Paul Winter Glasgow'da araç kiralama işini yürüten ancak Oxfordshire'da yaşayan ve bu uçuşu yapması gereken havayolu şirketinin son altı ay içinde düzeldiğini, ancak yine de düzenli müşteriler tarafından "Fly Maybe" olarak adlandırıldığını söyledi.

Yolcular b Perşembe günü uçuşlar için uçacakları için uçamayacaklarını onaylamayı bekliyorlar. Bu, Almanya'da aileyi ilk kez ziyaret etmek için "bir ömür boyu yolculuk" rezervasyonu yapan Brandon Freeman ve Dudley'den eşi Danielle'i de içeriyor. Manchester Havalimanı'na GMT saatiyle 01:00 'de yola çıkmayı planladıklarını, ancak "bunun yerine ne yapması gerektiğini merak ettiklerini" söyledi.

' Aşırı iddialı genişleme '

Flybe Kanal Adaları'ndan Aberdeen'e varış noktalarına hizmet veren, 100 milyon sterlinlik bir yaşam çizgisi ve Hava Yolcu Vergisi vergilerinde değişiklikler umuyordu.

Taşıyıcı geçen yıl zorluklarla karşılaştı ve şunları içeren bir konsorsiyum tarafından satın alındı Virgin Atlantic.

Ocak ayında, yeni sahipler işi ayakta tutmak için işletmeye 30 milyon sterlin pompalayacaklarını söylediler, ancak ek destek için hükümete başvurdular.

Hava taşımacılığı Uzman John Strickland, bölgesel pazarın herhangi bir havayolu şirketi için son derece zorlayıcı olduğunu, ancak Flybe'nin aşırı hırslı genişleme ile birkaç yıl önce daha da kötüleştiğini söyledi.

"Flybe'nin önemli finansal zorluklarla karşılaşması şaşırtıcı değil. Havayolu birkaç yıldır mücadele etti, yapmaya çalıştığı şey için gerçekten çok büyük "dedi.

Havayolu, British Airways, Ryanair veya EasyJet'inkine kıyasla küçük, İngiltere'nin bölgelerindeki operatörün kaybının "felaket" olacağını söyledi.

"İngiltere pazarında küçük bir bütün olarak, ancak Exeter, Newquay veya özellikle Southampton'dan uçuyorsanız, gerçekten tek havayolu seçeneklerinden biridir, aslında Southampton'da bu havaalanındaki aktivitenin yaklaşık% 95'ini oluşturur, bu nedenle bir dizi bölgesel grup Hizmet edilmeme riski olacak. ”

Coronavirus etkisi

Mali sorunları zaten belli olsa da, içerideki bir şirket

Malezya hükümeti iki yıl içinde nasıl çöktü

Telif hakkı

AFP

Resim yazısı

Taliban savaşçıları bu hafta başında ABD anlaşmasını kutluyorlardı

ABD ordusu Cumhurbaşkanı Donald Trump'ın bir grup lideriyle "çok İngilizce seo bir konuşma" yaptığını söylemesinden birkaç saat sonra Afganistan'daki Taliban savaşçılarına karşı hava saldırısı düzenledi.

ABD Taliban ile anlaşma imzaladı Cumartesi günü savaştan sonra Afganistan'a barış getirmeyi amaçladı.

Ancak bir ABD kuvvetleri sözcüsü, Helmand eyaletinde Afgan güçlerine saldıran Taliban savaşçılarına yanıt olarak Çarşamba günü hava saldırısı başlattığını söyledi.

Taliban kızışmalarını giderme çağrısında bulundu.

Sözcü Suhail Shaheen, Twitter'daki bir yayında grubun "anlaşmanın tüm bölümlerini çatışmanın artmasını önlemek için birbiri ardına uygulamayı planladığını" söyledi.

"Karşı taraf da anlaşmanın tüm bölümlerinin uygulanmasındaki engelleri kaldırmalı, böylece kapsamlı barış ve Afganların temel haklar, "diye ekledi.

Zayiat olup olmadığı belli değildi.

ABD ne söyledi?

Çarşamba günkü grev Birincisi, ABD'nin Taliban'a karşı 11 gün içinde, Cumartesi anlaşmasına kadar iki taraf arasında şiddet anlaşmasının azaltılmasının başladığı.

Twitter'da yaptığı açıklamada Albay Sonny Leggett, Afganistan'daki ABD kuvvetleri sözcüsü, Afgan Ulusal Güvenlik Kuvvetleri kontrol noktasına yapılan saldırıyı bozmanın "savunma grevi" olduğunu söyledi.

Afgan savaşı: Kısa ve uzun hikaye

Taliban, ABD anlaşmasını imzaladıktan sonra ne yapacak?

Taliban kim?

Afganistan: barışa giden uzun yol

Sözcü ABD'nin hala "barışa kararlı" olduğunu, ancak Afgan ortaklarını savunmakla sorumlu olduğunu da sözlerine ekledi. Afganların ve ABD'nin anlaşmanın kendi taraflarına uyduklarını, Taliban'ın da fırsatı kaçırmaya niyetli olduğunu söyledi.

Medya altyazısı

Taliban ile barış Mümkün mü?

Yalnız Salı günü, Taliban'ın Helmand'daki Afgan güçlerine ait kontrol noktalarına 43 saldırı başlattığını söyledi.

"Taliban'ı gereksiz saldırıları durdurmaya çağırıyoruz Gösterdiğimiz gibi, ortaklarımızı gerektiğinde savunacağız "diye yazdı.

Taliban şimdiye kadar herhangi bir saldırı için sorumluluğu onaylamayı veya reddetmeyi reddetti. >
Belirsizlik karışıklık getiriyor

Secunder Kermani, Pakistan / Afganistan muhabiri

ABD ve Afgan yetkilileri, kısmi ateşkes veya "şiddetin azaltılması" Doha'da anlaşmaya yol açan daha sonra devam edecekti. Ancak anlaşmanın metni bundan bahsetmiyor. Bu belirsizlik kısmen yerde gelişen kafa karıştırıcı durumdan sorumlu görünüyor.

Taliban'ın şu anki saldırıları, direnişçilerin Afgan hükümetine binlerce mahkumunu serbest bırakmaları için baskı yapma girişimi olarak görülebilir. . "Afganistan içi" hükümetle görüşmeden önce

Londra Kitap Fuarı virüs korkuları nedeniyle iptal edildi

Telif hakkı

Seo

Havayolu Flybe, birkaç saat içinde çökecek ve yeni finansal destek teklifi başarısız olduktan sonra 2.000 işi riske atacak, BBC öğrendi. >
Mücadele eden taşıyıcı, Ocak ayında büst olmaktan çok az kaçındı.

Exeter merkezli Flybe, koronavirüs salgınının hava yolculuğu talebine etkisinin kısmen suçlandığını söyledi.

Son havadan uçuşlarının Çarşamba akşamı geç saatlerde İngiltere genelindeki havalimanlarında aşağıya inmesi bekleniyor.

Çarşamba akşamı Birmingham'a giden Birmingham'a giden bir uçağa binen yolcuların "yakıt" Sorun "uçuşun iptal edildiği anlamına geliyordu.

Telif hakkı

PAUL WINTER

Resim yazısı

Paul Winter Havayolu şirketi "Fly Maybe" olarak adlandırıldı

Glasgow'da araç kiralama işini yürüten ancak Oxfordshire'da yaşayan ve bu uçuşu yapması gereken Paul Winter, havayolunun son altı ay içinde iyileştiğini söyledi ama hala dublajlı Normal müşteriler tarafından "Belki Uçun".

Perşembe günü uçuşlarda rezervasyon yapan yolcular uçamayacaklarını doğrulamayı bekliyorlar. Bu, Almanya'da aileyi ilk kez ziyaret etmek için "bir ömür boyu yolculuk" rezervasyonu yapan Brandon Freeman ve Dudley'den eşi Danielle'i de içeriyor. Manchester Havalimanı'na GMT saatiyle 01:00 'de yola çıkmayı planladıklarını, ancak "bunun yerine ne yapması gerektiğini merak ettiklerini" söyledi.

' Aşırı iddialı genişleme '

Flybe İngiltere'nin Kanal Adaları'ndan Aberdeen'e kadar birçok bölgesine hizmet veren, 100 milyon sterlinlik bir yaşam çizgisi ve Hava Yolcu Vergisi vergilerinde değişiklik yapmayı umuyordu.

Taşıyıcı geçen yıl zorluklarla karşılaştı ve Virgin Atlantic'i içeren bir konsorsiyum.

Ocak ayında, yeni sahipler işi ayakta tutmak için işletmeye 30 milyon sterlin pompalayacaklarını söylediler, ancak ek destek için hükümete başvurdular.


"Flybe'nin karşı karşıya kalması şaşırtıcı değil Önemli mali zorluklar. Havayolu birkaç yıldır mücadele etti, yapmaya çalıştığı şey için gerçekten çok büyük "dedi.

Altho British Airways, Ryanair veya EasyJet'e kıyasla havayolu küçük olsa da, İngiltere'nin bölgeleri için operatörün kaybının "felaket" olacağını söyledi.

" İngiltere pazarı bir bütün olarak, ancak Exeter, Newquay veya özellikle Southampton'dan uçuyorsanız, gerçekten tek havayolu seçeneklerinden biridir, aslında Southampton'da bu havaalanındaki aktivitenin yaklaşık% 95'ini oluşturur, bu nedenle Bölgesel gruplara hizmet verilmeme riski olacak. "

Coronavirüs etkisi

Mali sorunları zaten görünürken, bir şirket içeriden BBC'ye koronavirüsün

ABD'deki ilk kadın çoğunluğu yasama organı bir fark yarattı mı?

Medya altyazısı

Bloomberg kötü bir şekilde kaybedip Trump şakalarını ortaya koyuyor

Kendi kampanyasına milyonlarca harcadıktan sonra, Michael Bloomberg 2020 başkanlık yarışından ayrılıyor.

"Üç ay önce, Donald Trump'ı yenmek için Arama motoru yarışına girdim. Bugün aynı nedenden dolayı yarıştan ayrılıyorum," dedi bir açıklamada.

Sayın Bloomberg New York şehrinin eski belediye başkanı, Demokrat Partinin adayı olma yarışında en az 409 milyon dolar (313 milyon sterlin) kendi parasını harcadı.

Artık eski Başkan Yardımcısı Joe Biden'i destekleyeceğini söyledi. .

"Her zaman Donald Trump'ı yenmenin en iyi atışla adayın arkasında birleşmekle başladığına inanıyordum. Dünkü oylamadan sonra adayın arkadaşım ve büyük bir Amerikalı olduğu açık, Joe Biden, "dedi Bloomberg yaptığı açıklamada.

Federal Seçim Komisyonu ile yapılan görüşmelere göre Ocak ayının sonuna kadar 409 milyon dolar harcadı, ancak aynı zamanda Süper Salı Şubat ayı öncesinde.

Süper Salı: Kazananlar ve kaybedenler

Büyük gecenin ortaya çıkışı

Süper Salı tam olarak ortaya çıkıyor

Salı günü oy kullanan 14 ülke ve bölgeden milyarder sadece Amerikan Samoası'nda kazanmayı başardı.

Joe Biden, kampanyası için dikkate değer bir geri tepme olan 10 eyalet kazandı.

Eski ABD başkan yardımcısı, Teksas'ın kilit durumunu ana rakibi Bernie Sanders'tan dar olarak almak için tahminleri bozdu.

Ancak Bay Sanders, California'yı kazanması bekleniyor - Gecenin en büyük ödülü - ve diğer üç eyalet.

Yarışı Kasım ayında Cumhurbaşkanı Donald Trump ile karşı karşıya bıraktılar.

Nerede yanlış gitti?

Michael Bloomberg'in erken devletleri atlamak ve Süper Salı günü yoğun harcama yapmak için alışılmışın dışında başkanlık kampanyası stratejisi ilk önce soğuk ve sert gerçekliğe girdi.

Önemli çıkarımlar:

1) Adayların çoğu Yarışı Demokratlar severdi, Bloomberg su altındaydı. Örneğin Virginia'da, birincil seçmenlerin% 56'sı onu olumsuz bir şekilde izledi. Seçmenlerin sana güvenmemesi durumunda şık televizyon reklamlarında ve parlak postalarda yüz milyonlarca dolar iyi bir şey yapmaz.

2) Bloomberg, Kuzey Carolina, Alabama'daki televizyon ve radyo reklamlarında 34 milyon dolar harcadı ve Virginia, Biden bu miktarın bir kısmını harcadı - ve üçünü de kazandı. Erken uyarı işaretleri - boş kampanya ofisleri, seyrek olarak seçmenlerin oyuna katılma olayları - kıyamet habercileri olduğu ortaya çıktı.

3) Birkaç hafta önce sandıklarda yükseliyordu. Sonra Las Vegas tartışması ve Elizabeth Warren'ın elindeki tahliyesi oldu. Bu kampanyadaki tartışmaların çoğunun ihmal edilebilir etkileri olsa da, bunun önemi vardı.

Michael Bloomberg kim?

Demokratik ırkta şimdi ne olacak?

Super Tuesday, Temmuz ayında Demokratik Beyaz Saray adaylığını kazanmak için gereken 1.991 delegenin 1.300'den fazlasını ödüllendirdi.

İşler devam ederken, Bay Biden, California'nın tam sonuçlarına rağmen başrolde. 415 delegesi var, bunu değiştirebilir.

Medya başlığı

Bu iki acı rakibi birleştiren nedir?

Senatör Elizabeth Warren, bir zamanlar Irk, memleketindeki Massachusetts eyaletinde Bay Biden'i aşağılayıcı bir yenilgiye uğradı.

Biden v San'da tehlikede olan şey

ABD Savunma Bakanlığı dilbilimcisi casusluk yapmakla suçlandı

Telif hakkı

EPA

Resim yazısı

İtalya, Avrupa'daki en ciddi salgına sahip

İtalya, Koronavirüs salgını içerme savaşları sırasında tüm okulları Perşembe gününden 10 gün boyunca kapatacak.

Ve Serie A futbol maçları da dahil olmak üzere tüm profesyonel Dijital pazarlama bir ay boyunca kapalı kapılar ardında oynanacak.

Avrupa'nın en ciddi salgını olan İtalya'daki koronavirüs tarafından şu anda toplam 107 kişi öldürüldü.

Başbakan Giuseppe Conte sağlık hizmetinin bunalma riski taşıdığını söyledi. />
3000'den fazla vakanın çoğu kuzeyde, ancak diğerleri İtalya'nın 20 bölgesinin 19'unda doğrulandı.

Olduğu gibi: Dünyanın dört bir yanından gelen güncellemeler

Koronavirüsün küresel ekonomiyi nasıl etkilediğine dair sekiz grafik

'Yanıltıcı' virüs iddiaları için yasaklanan yüz maskesi reklamları

Küresel olarak yaklaşık 3.200 kişi öldü ve 90.000'den fazla Enfekte olmuş, Çin'de büyük çoğunluğu, vi rus geçen yılın sonlarında ortaya çıktı.

Dünya Sağlık Örgütü şimdiye kadar yerel bir bulaşma yoluyla dünyaya yayılan bir salgın ilan etmeyi bıraktı - ancak Çarşamba günü Almanya'nın sağlık bakanı koronavirüsün

Medya altyazısı

BBC Sağlık ekibi, NHS'nin kendinizi Covid-19'dan korumakla ilgili söylediklerini anlatıyor.

"Durum şu çok hızlı bir şekilde değişiyor ... Açık olan şu ki, salgının zirvesine henüz ulaşamadık, "dedi Jens Spahn. Çin dışında sıcak noktalar olarak ortaya çıkıyor.

Korku derinleşiyor

BBC Roma muhabiri Mark Lowen

İtalya acı çekiyor: kafeler ve oteller ile yarı boş Buradaki turizm sektörünün 6,5 milyar £ (8,5 milyar) kaybedeceği tahmin ediliyor.

Milano'nun kuzeyinde başka bir kasaba, vakalar büyüdükçe karantinaya alınabilir.

Ancak çevreleme önlemleri yayılmayı durduramadı - şimdi Roma'nın güneyinde ilk ölüm oldu.

Ve başbakan dün gece bir adreste güven verici bir not çalarken, bu krizin korkusu derinleşiyor. >
İtalya ne yapıyor?

Bay Conte, tüm İtalyanları “kendi payına düşeni” yapmaya çağırdı.

"Kim olursa olsun, aynı teknedeyiz dümen rotayı göstermekle yükümlüdür, fazladan çaba sarf etmeliyiz, birlikte yapmalıyız "dedi.

Eğitim Bakanı Lucia Azzolina öğrencilerin en kısa sürede derslere devam edebileceğini umduğunu söyledi. Mümkün olduğunca.

"Taahhüdüm, tüm öğrencilerimize uzaktan da olsa temel kamu hizmetinin sağlanmasını sağlamaktır." dedi.

Yerel basında sağlık uzmanları ve İtalya sağlık bakanlığı okulları kapatmaktan yanaydı

Wall Street'in sinir bozucularının ardındaki diğer neden

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Havayolu ile mücadele Flybe, bir kurtarma kredisi ve koronavirüsün rezervasyonlarına etkisi konusunda geleceği konusunda yeni şüphelerle karşı karşıya.

Bedava seo hayatta kalmak için önümüzdeki birkaç gün içinde havayoluna yardım etmeyi taahhüt etmeye çalışıyor.

Ancak, işletmeyi stabilize etmeye yardımcı olmak için 100 milyon £ 'lık bir hükümet kredisi artık mümkün değil BBC anlıyor.

İçerideki koronavirüsün seyahat üzerindeki etkisi "kötü bir durumu daha da kötüleştirdi," dedi içeriden gelenlere BBC'ye.

haberler, havayolu "bu ayın sonuna kadar" hayatta kalmak için yeterli mali kaynak olduğuna inanıyor.

Flybe hükümet ile 100 milyon £ 'luk bir kredi konusunda görüşmelerde bulunmasına yardımcı oluyor. Yazın yağma ayları arasındaki - havayolları tipik olarak para kaybettiğinde - yaz aylarında daha zengin toplamalara kadar geçen süre.

Hükümet ayrıca havayolu yolcu görevini (AP) kesintiye uğratmayı da kabul etti. D). Şu anda, kısa mesafeli uçuşlarda kişi başına 13 £ vergi, İngiltere havaalanlarından ayrılan yolcu başına toplanmaktadır. Bu, iç hatların vergiyi iki kez ödediği ve Flybe'nin İngiltere'deki dahili uçuşlarda verginin yarıya indirilmesi için bastırdığı anlamına geliyor.

Bu seçeneklerin hiçbiri artık olası görünmüyor.

Hükümet Flybe'deki mülkiyet hissesini değerlendiriyor

BBC, Hava Yolcu Vergisi rejimindeki değişikliklerin, İngiltere'nin, geçiş döneminin sonuna kadar hala AB tek pazar kurallarına bağlı olduğu gerçeğiyle kısıtlandığını anlıyor bu yılın. APD'deki değişiklikler o zamandan önce geçerli olamazsa, hükümet önümüzdeki dokuz ay boyunca zarar vermeye devam etmesi muhtemel bir havayoluna her türlü krediyi vermeye isteksizdir.

Tek bir kaynak olarak "hükümet her zaman kötülükten sonra iyi para atacağından endişe duyuyordu - ve bu endişeler yoğunlaştı. Bu konulardaki seyahatin yönü haftalardır hükümete ve şirkete açıktı. Değişen tek şey Coronavirus. "

Bu endişeler, havayolunun derin cep sahibi sahipleri Virgin Atlantic, lojistik şirketi Stobart ve multi- milyar dolarlık ABD hedge fonu Cyrus Capital.

Sahiplerin havayolunu Mart sonuna kadar havada tutacak kadar para enjekte ettikleri düşünülüyor, ancak hükümetten gelen ruh hali müziği doğruysa, bu havayolunun sorunlu yolculuğu yakında feshedebilir.

Flybe se yaklaşık 170 destinasyona sahiptir ve Aberdeen, Belfast City, Manchester ve Southampton gibi İngiltere havaalanlarında önemli bir konuma sahiptir. Londra dışındaki havaalanları arasında İngiltere'nin en çok iç hatlarını uçuruyor.

Rival Ryanair talepteki düşüşü tahmin etti

Emek liderliği: Keir Starmer neden kazanması gerektiği konusunda

Başbakan, işçilerin koronavirüs içermesine yardımcı olmak için dördüncü değil işten ilk gün yasal hastalık ödemesi alacağını söyledi.

Boris Johnson, kendini izole eden insanların başkalarını korumaya yardımcı olduğunu söyledi Virüs ve "doğru olanı yapmaktan dolayı cezalandırılmamalıdır".

Yasal hastalık Seo alanların fazladan £ 40 alacağı anlamına gelir.

Onaylanmış vakaların sayısı Çarşamba günü 34 artışla Salı günü 51'den 85'e yükseldi.

İngiltere'nin baş tıbbi memuru daha önce virüsün İngiltere'de bir salgın haline gelmesinin "muhtemel" olduğunu söyledi.

Profesör Chris Whitty ayrıca BBC Breakfast'a nüfusun% 80'inin "en kötü senaryoda" Covid-19'a neden olan koronavirüs ile enfekte olabileceğini söyledi.

Yetkililer inanıyor İngiltere'deki bir salgının zirvesi sırasında iş gücünün beşte birine kadar hasta olabilir.

Koronavirüs hakkında ne bilmem gerekiyor?

NASIL BİR SALDIRI İÇİN PLANLAMA: Nasıl Hazırlanır? d miyiz?

BELİRTİLER NELER? Basit bir rehber

KENDİNİ İZOL ETMEK İÇİN: Bilmeniz gerekenler

AŞI NEREDEYİZ? Şimdiye kadarki ilerleme

Salgın için görsel bir rehber: Virüs haritaları ve çizelgeleri

Yasal hastalık ücreti (SSP) alabilmek için insanlar haftada en az 118 £ kazanmalıdır. Acil durum mevzuatında başlatılan değişikliğin, SSP alan insanlar için fazladan 40 sterlin olması bekleniyor - ki bu da haftada 94,25 sterlin olarak belirleniyor ve işverenler tarafından ödeniyor.

Ancak TUC genel sekreteri Frances O'Grady, iki milyon işçinin hak kazanmak için yeterli para kazanmadığını söyledi.

Beklenti birliği, serbest çalışanların ve serbest çalışanların " meslektaşları riske attığında işe ya da işe gidecekler. ” sıfır saatlik sözleşmelerde veya serbest meslek sahiplerinde.

Başbakan, "çok sayıda" kişinin SSP'ye hak kazanacağını ve şunları eklediğini söyledi: "Diğerleri, Evrensel kredi gibi mevcut sistemler ve acilen kendi kendine tecrit konusundaki tavsiyeleri yansıtmak için başvuru sürecine acele ediyoruz. "

Bu, başbakan tarafından yapılan önemli bir açıklamadır, ancak Hasta maaşıyla ilgili tartışmanın sonu.

Açıkçası, ilk günden itibaren kanuni hastalık ödemesi yapmanın amacı, koronavirüs hastalarının işe girmesi ve hastalığın yayılma riski hissetmemesini sağlamaktır. Bu değişikliğin sadece salgın döneminde geçici olacağı, ancak tüm hastalıklara etkili bir şekilde uygulanabileceği anlaşılmaktadır. koronavirüs

James Bond filminin piyasaya sürülmesi Koronavirüs korkuları arasında ölmek için zaman yok

Telif hakkı

EVRENSEL

Resim yazısı

Ölmek İçin Zaman Yok Daniel Craig'in kuğu şarkısını James Bond olarak işaret ediyor

Serbest bırakma Yeni James Bond filminin koronavirüs yayılmaya devam ettiği için yedi ay geri döndü.

Yapımcılar, "Dikkatli Düşünme Küresel tiyatro Bedava seo ".

Duyuru, film stüdyolarında iki 007 hayran sitesinin kurucusunun serbest bırakılmasını geciktirmek için çağrı yapmasından günler sonra geliyor.

Şimdi gelecek 12 Kasım'da Birleşik Krallık'ta ve 25 Kasım'da ABD'de.

Daniel Craig'in İngiliz gizli servis ajanı olarak son ortaya çıkması nedeniyle Ölmek İçin Zaman Yok, serbest bırakılması gerekiyordu.

Rapor

Dünya prömiyerinin 31 Mart'ta Londra'daki Royal Albert Hall'da yapılması planlandı.

" Semptom göstermeyen bile sadece bir kişi gerisini enfekte edebilir seyircilerden, "MI6 Confidential ve The James Bond Dossier'in kurucularını Pazartesi günü açık bir mektupta yazdılar.

" Bu, herkesin istediği tanıtım türü değil. "

Son Bond filmi Spectre, 2015 yılında dünya çapındaki gişelerde yaklaşık 900 milyon dolar (690 milyon dolar) aldı.

Bazı film analistleri, koronavirüsün 5 milyar dolar (3,8 milyar dolar) silinebileceğini öne sürdü Küresel gişe, Çin sinemasının birçoğu zaten kapalı ve gelirleri Güney Kore ve İtalya'da vurdu.

Resim yazısı

Bangkok'ta Ölmek İçin Zaman Yok poster

Haberler, bir araya gelen insanlar hakkında artan endişelerin ortasında geliyor, ancak sonuç olarak programını değiştiren ilk büyük film.

Hollywood Reporter yayın yönetmeni Matthew Belloni bunun "Büyük ve çok pahalı bir hamle ve Hollywood'un büyük yaz filmleriyle birlikte gelmesi muhtemel olanların bir işareti".

Ekran Uluslararası milletvekili editör Louise Tutt BBC News'e verdiği demeçte "finansal ri'nin hafifletilmesi hakkında" sk ".

Dedi ki:" Sanırım bunu, dünyanın dört bir yanındaki sinemaların beklentisiyle yapıyorlar. Birçoğu Çin'de zaten kapandı, bu yüzden dünyada başka bir tek sinema olmasa bile, yılın ABD'nin en büyük sürümü olması beklenen için dünyanın ikinci büyük gişesini [pazarı] kaybedeceklerdi. "

James Bond 007 tarafından Youtube yayınını atla

Uyarı: Üçüncü taraf içeriği reklam içerebilir

Rapor

Youtube yazısının sonu James Bond 007

Pazartesi günkü hayran mektubu şöyle dedi: "Bu sadece bir film. Dünyadaki hayranların ve ailelerinin sağlığı ve refahı daha önemlidir.

"Hepimiz bu film için dört yıldan fazla bir süre bekledik. Birkaç ay daha filmin kalitesine zarar vermeyecek ve Daniel Craig'in son yaşadığı gişe için sadece gişeye yardım et. "

Billie Eilish Bond temasıyla bir numaraya yerleşiyor

İlk James Bond fragmanından öğrendiklerimiz

James Bond'un #MeToo çağında hayatta kalma misyonu

25. Bond filmi Oscar ödüllü Rami Malek'i "tehlikeli yeni teknolojiyle donanmış gizemli bir kötü adam" olarak canlandırıyor.


Filmin Pekin galası ve programlanan Çin tanıtım turu

Heathrow Havaalanı: Anne kendini savunmada kokpitte İsviçreli pilotu ısırdı

Image caption

Torquay'de bulunan Chelston Hall Cerrahisi ve Barton Cerrahisi en az English seo Mart'a kadar kapalı olacak.

Devon'daki iki GP ameliyatı " mevcut koronavirüs salgını içeriyor ".

Torels'teki Chelston Salon Cerrahisi ve Barton Cerrahisi, Halk Sağlığı İngiltere'nin tavsiyelerini takip ettiklerini söyledi. En az 16 Mart'a kadar, ancak daha fazla ayrıntı verilmedi.

Pazartesi günü, ortaokul öğrencisi de dahil olmak üzere iki kişi Devon'da bilinen ilk koronavirüs vakaları oldu.

Her ikisi de Brixham bölgesindeki St Margaret Clitherow Katolik İlköğretim Okulu ve Churston Gramer Okulu da dahil olmak üzere Devon'daki bazı okullar önlem olarak kapatıldı.

İş gücünün beşte biri hasta olabilir İngiltere'deki bir salgının zirvesi, uyarıldı.

Hükümet, insanları düzenli olarak n olarak yıkamayı teşvik eden büyük bir halk sağlığı kampanyası başlatıyor. İngiltere'de koronavirüs teşhisi konan insanların umberi yükselmeye devam ediyor.

Görüntü başlığı

Personel, ameliyatlarda rezerve randevu alan hastalarla temasa geçecek

Torquay'den Lesley Blake, BBC'ye doktorlardan ilaç alamama düşüncesiyle "kızgın" ve "korktuğunu" hissettiğini söyledi.

Onu almaya gittiğini söyledi. "hepsi kilitli" bulmak için Chelston Hall Ameliyatından migren reçetesini tekrarlayın.

"Bunun için ne kadar bekleyeceğimi bilmiyorum" dedi. >
"Eğer onları pazartesiye kadar alamazsam bitirdim - ve korkuyorum."

Eczacı tarafından 111'i çalmasını söyledi, ama uyardı "Meşgul" olduğu için sabırlı olmak.

Ameliyatlar ve NHS İngiltere henüz yorum yapmadı.

Resim yazısı

Lesley Blake Ameliyat yakın olduğu için reçetesini tekrar alamadım

Sirius Minerals: Yorkshire yatırımcısı £ 24 bin emekli maaşı kaybediyor

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Havayolu şirketi Flybe, bir kurtarma kredisi ve koronavirüsün rezervasyonlarındaki etkisi ile ilgili geleceği konusunda yeni şüphelerle karşı karşıya.

Havayolunu dengelemeyi amaçlayan işi dengelemeye yardımcı olmak için Google serp milyon sterlinlik bir hükümet kredisi şimdi şüpheye düşebilir.

Bir kaynak, Financial Times raporunda finans talebinin reddedildiğine dair yorumda bulunmayacak .

Ancak kaynak, diğer havayollarında olduğu gibi virüsün de rezervasyon yaptırdığını ekledi.

"Coronavirüs zor bir durumu daha zor hale getirdi" FT'ye göre havayolu, "bu ayın sonuna kadar" hayatta kalabilmek için yeterli mali kaynağa sahip olduğuna inanıyor.

Ocak ayında açıklanan kurtarma anlaşmasının bir parçası olarak. , Flybe'nin HM Revenue and Customs ile "10 milyon sterlin altındaki" vergi ödemelerini erteleyebileceği konusunda anlaştı. Hükümet ayrıca Hava Yolcu Vergisi (APD) hakkında bir inceleme yapmayı kabul etti.

Hükümet Flybe'nin mülkiyet hissesini değerlendiriyor

APD'nin yapısı - fiyata 26 £ ekliyor Flybe tarafından işletilenler gibi çoğu dönüş iç hat uçuşlarının bir sonraki haftanın Bütçesinde değiştirilebilir.

Flybe yaklaşık 170 varış noktasına hizmet veriyor ve Aberdeen, Belfast City, Manchester ve Southampton. Londra dışındaki havaalanları arasında İngiltere'nin en çok iç hatlarını uçuruyor.

Havayolu, Şubat 2019'da Virgin Atlantic, Stobart Group ve Cyrus Capital'i içeren bir konsorsiyum tarafından satın alındı, ancak kayıplar vermeye devam etti. >
Rakip Ryanair, koronavirüs nedeniyle uçuş talebindeki düşüşün bazı Avrupa havayollarının önümüzdeki haftalarda başarısız olmasına neden olacağını tahmin etti.

Flybe'nin kurtarılması sırasında, rakip havayolları şikayet etti kendi başarılarından dolayı cezalandırılmamalı ve vergi tatili de verilmelidir. British Airways sahibi International Airlines Group düzenlemelerin ihlal edildiğini iddia etti.

Ne Flybe ne de Ulaştırma Bakanlığı spekülasyon hakkında yorumda bulunmadı

Coronavirus: İngiltere'deki vakalar 85'e sıçradı

İngiltere, koronavirüs vakalarındaki günlük en büyük artışı gördü ve toplam sayıyı 85'e çıkardı.

34 yeni hastanın 29'u yakın zamanda etkilenen ülkelere seyahat etti veya başkalarından aldı Bunu yapan İngiltere'nin baş tıbbi memuru Prof Chris Whitty,

Ancak İngiltere'de üç yeni hastanın Seo enfekte olduğu net değil.

Sağlık Bakanı Matt Hancock, Downing Street, 17:00 GMT'de bir Cobra toplantısına başkanlık ettiğini söyledi.

Daha önce İngiltere'de bir salgının "muhtemel" olduğunu söyleyen Prof Whitty - yeni hastalarla temas halinde olan insanlar İngiltere'deki 85 vakanın İngiltere'de 80'i, üçü İskoçya'da, biri Galler'de ve biri Kuzey İrlanda'da var.

Neye ihtiyacım var? Koronavirüs hakkında bilgi edinmek için?

İngiltere bir salgın için nasıl planlanıyor: Nasıl hazırlanıyoruz?

BELİRTİLER NELERDİR? Basit bir rehber

KENDİNİ İZOL ETMEK İÇİN: Bilmeniz gerekenler

AŞI NEREDEYİZ? Şimdiye kadarki ilerleme

Salgın için görsel bir rehber: Virüs haritaları ve çizelgeleri

"En kötü durum senaryosunda" İngiltere nüfusunun% 80'ine bulaşabilir Covid-19 hastalığına neden olan koronavirüs, dedi Prof Whitty.

Ancak İngiltere'deki tüm kasabaları ve şehirleri kilitlemek için bir hareketin "çok düşük" olacağını söyledi.

Diğer önemli gelişmelere göre:

İtalya, ülkenin dört bir yanındaki okulları ve üniversiteleri Mart ayı ortasına kadar kapatmayı düşünüyor - eğitim bakanının "önümüzdeki birkaç saat içinde" bir karar verileceğini söyledi. İtalya, bugüne kadar 2.260 vaka ve 79 ölümle en kötü etkilenen Avrupa ülkesi - son 24 saat içinde 20'den fazla da dahil olmak üzere

Tenerife'de karantinaya alınan bir hastaneden ayrılan konuklara kendi kendini tecrit etmeleri söylendi Oteldeki bir İngiliz kadının 2 Mart'ta pozitif test yaptıktan sonra bir hafta daha

Londra'nın Oxford Caddesi'nde ırkçı bir saldırı olduğu iddia edilen dört erkeğin virüs korkuları tarafından motive edildiği bildirilen CCTV görüntüleri yayınlandı

Hindistan'ın bazı ilaçların ihracatını sınırlandırmasından sonra bazı yaygın ilaçların küresel kıtlığı korkusu var

Hibeler ve düşük maliyetli krediler, 12 milyar dolarlık (9,4 milyar £) acil durumun bir parçası Gelişmekte olan ülkelere yardımcı olmak için yardım paketi

Ve Avustralyalılar, ülkenin ilk ölümünün rapor edilmesinden sonra tuvalet kağıdı biriktiriyorlar.

İngiltere'deki hastanelerden video ile daha fazla konsültasyon yapmaları isteniyor Virüsün yayılma riskini azaltın.

İnsanları ellerini yıkamaya çağıran büyük bir halk sağlığı kampanyası en az 20 saniye boyunca lanse edildi.

Medya başlığı

BBC Sağlık ekibi, NHS'nin kendinizi Covid-19'dan korumakla ilgili söylediklerinden bahsediyor

Boris Johnson, virüsü içermeye yardımcı olmak için işçilerin dördüncü değil, işten çıktıkları ilk günden itibaren yasal hasta maaşları alacaklarını söyledi.

Müşterekler, başbakan Kendi kendine tecrit eden insanlar "doğru şeyi yapmaktan dolayı cezalandırılmamalıdır".

Canlı: İtalya tüm okulları kapatmayı düşündüğü için dünyadaki güncellemeler

Koronavirüsün nasıl olduğuna dair sekiz grafik Küresel ekonomiyi vurun

'Yanıltıcı' virüs iddiaları için yasaklanan yüz maskesi reklamları

Hasta ödeme duyurusu,

Trans adam Freddy McConnell, baba olarak adlandırılmama kararına itiraz ediyor

İngiltere'deki koronavirüs vakalarının sayısı günde 34 artarak toplam 85'e yükseldi.

Yakın zamanda etkilenen ülkelere yirmi dokuz seyahat etti veya seyahat ettiği bilinen insanlardan aldı

Ancak İngiltere'de üç virüs daha bulaştı ve kimse virüsü nereden aldıklarını Organik seo
İngiltere baş tıbbi danışmanı soruşturma ve temas takibinin başladığını söyledi.

Daha önce, Profesör Chris Whitty devam eden iletimin ve İngiltere'de bir salgının "muhtemel" olduğunu söyledi.

İngiltere'de teyit edilen vakaların sayısı şu anda 80, üçü de İskoçya ve bir tanesi Galler ve Kuzey İrlanda'da.

Koronavirüs hakkında ne bilmem gerekiyor?

Birleşik Krallık bir salgın için nasıl planlanıyor: Ne kadar hazırız?

belirtileridir NE? Basit bir rehber

KENDİNİ İZOL ETMEK İÇİN: Bilmeniz gerekenler

AŞI NEREDEYİZ? Şimdiye kadarki ilerleme

Salgın için görsel bir rehber: Virüs haritaları ve çizelgeleri

Boris Johnson, işçilerin işten ayrıldıkları ilk günden itibaren yasal hastalık ödemesi alacağını söyledi virüsü içermesine yardım et.

Daha önce Commons'ta. Kendini izole eden insanların "doğru olanı yapmaktan dolayı cezalandırılmaması" gerektiğini söyledi.

Bu, yasal hastalık ödemesi alanların fazladan £ 40 alacağı anlamına geliyor.

Yetkililer İngiltere'de bir salgının zirvesi sırasında iş gücünün beşte birine kadar hasta olabileceğine inanıyorum

Taze zorbalık iddialarını takiben PM 'Priti Patel tarafından yapılıyor

Başbakan, işçilerin koronavirüs içermesine yardımcı olmak Arama motoru dördüncü gün değil, işten ilk günden yasal hastalık ödemesi alacağını söyledi.

Boris Johnson, kendini izole eden insanların başkalarını korumaya yardımcı olduğunu söyledi Virüs ve "doğru olanı yapmaktan dolayı cezalandırılmamalıdır".

Acil durum mevzuatı, insanların fazladan £ 40 alacağı anlamına geliyor.

İngiltere'nin baş tıbbi memuru daha önce söyledi virüs "İngiltere'de" bir salgın haline gelecekti.

Prof Chris Whitty ayrıca BBC Breakfast'a nüfusun% 80'inin Covid-19'a neden olan koronavirüs ile enfekte olabileceğini söyledi. " En kötü senaryoda ".

Yetkililer, İngiltere'deki bir salgının zirvesi sırasında iş gücünün beşte birine kadar hasta olabileceğine inanıyorlar.

İşçi lideri Jeremy Corbyn, Bay Johnson'a hasta ödeme duyurusunun, şu anda yasal hastalık ödemesine uygun olmayanlara (sıfır saat sözleşmeleri veya serbest çalışanlar gibi) yardımcı olup olmayacağını sordu.

Ne d o Koronavirüs hakkında bilmem gerekiyor mu?

İngiltere bir salgın için nasıl planlanıyor: Nasıl hazırlanıyoruz?

BELİRTİLER NELERDİR? Basit bir rehber

KENDİNİ İZOL ETMEK İÇİN: Bilmeniz gerekenler

AŞI NEREDEYİZ? Şimdiye kadarki ilerleme

Salgın için görsel bir rehber: Virüs haritaları ve çizelgeleri

Yasal hastalık ücreti (SSP) alabilmek için insanlar haftada en az 118 £ kazanmalıdır. .

Başbakan "çok sayıda insanın buna hak kazanacağını söyledi, ancak TUC genel sekreteri Frances O'Grady 2 milyon işçinin hak kazanmak için yeterli para kazanmadığını söyledi.

Medya altyazısı

Başbakan Boris Johnson: "Doğru şeyi yapmaktan kimse cezalandırılmamalı"

"Diğerleri, evrensel kredi gibi mevcut sistemlerde yardım almaya hak kazanacak acilen kendi kendine tecrit konusundaki tavsiyeleri yansıtmak için başvuru sürecine aceleyle bakıyoruz. ”diye ekledi.

SSP haftada 94,25 £ olarak belirlendi. Ekstra 40 £ almak için.

Bu, başbakan tarafından yapılan önemli bir açıklama, ancak hasta maaşına ilişkin tartışmanın sonundan çok uzak.

Açıkçası, İlk günden itibaren kanuni hastalık ödemesini ödemenin amacı koronavirüslü kişilerin işe başlaması için mali baskı hissetmediğinden ve hastalığın yayılma riskinden emin olun. Bu değişikliğin sadece salgın döneminde geçici olacağı, ancak tüm hastalıklara etkili bir şekilde uygulanabileceği anlaşılıyor.

Sendikalar, bunun herhangi bir hastalık için her zaman böyle olması gerektiğini savunacak - sadece değil koronavirüs şiddetlenirken. Ayrıca, özellikle kadınlar olmak üzere çok düşük maaşlı olanların da uygun olması gerektiğini söyleyen bir kampanya sürdürecekler. Milyonlarca serbest çalışan ve serbest meslek sahibi için de lobi var.

Artık daha büyük bir hastalık faturası ile karşılaşacak olan özel sektördeki işverenler, şüphesiz hükümetten mali destek için baskı yapacaklar.

Bu özel imtiyazın kısa vadede nasıl işleyeceği konusunda daha fazla ayrıntıya ihtiyaç var, ancak uzun vadede tüm hastalık ücreti sisteminin haksız olduğunu ve olması gerektiğini söyleyenlere cesaret verebilir.

Başbakan'ın Soruları sırasında Bay Johnson'un yaptığı duyuru, NHS İngiltere'nin hastane güvenlerine ve diğer sağlık kuruluşlarına, sayıdaki olası bir artışa hazırlanmak için atmaları gereken adımları özetleyen bir mektup göndermesinin ardından geliyor. Hastaların evlerinden ve evlerinden daha fazla video konsültasyonu yapmaları istendi.

Ronan Farrow Woody Allen anısına yayıncıya saldırdı

Telif hakkı

GETTY IMAGES

Resim yazısı

Caroline Flack, 2018 yılında Love Island için bir İngiliz Akademi Televizyon Ödülü kazandı

Facebook seo > Kraliyet Savcılığı (CPS), geç Love Island sunucusu Caroline Flack'a karşı saldırı davasını ele almayı gözden geçirecek.

Günlük Aynadan Bilgi Özgürlüğü talebini izliyor ve CPS, yıldıza karşı bir "gösteri duruşması" yürüttü.

Şubat ayında kendi hayatını alan sunumcu, erkek arkadaşına saldırdığı yönündeki suçlamaları reddetti.

CPS, herhangi bir "dava sonrası incelemenin" sonucunun halka açıklanmayacağını söyledi.

Bayan Flack, erkek arkadaşının duyulduğu 23 Aralık 2019'da mahkeme duruşmasında bir saldırı suçundan suçlu olmadığını iddia etti. Lewis Burton kovuşturmayı desteklemedi.

Kefaletle serbest bırakıldı, ancak Çarşamba günü başlayacak olan duruşma öncesinde Burton ile herhangi bir teması durdurması emredildi.

TV sunucusu, 40 yaşındaydı Geçtiğimiz ay Londra'daki dairesinde ölmedi - CPS'nin kendisine karşı suçlamada bulunduğunu öğrendikten bir gün sonra.

Burton'a saldırmakla suçlandıktan sonra Love Island'ı sunma rolünü bırakmıştı.

CPS sözcüsü Daily Mirror'a şunları söyledi: "İnceleme, davanın genel CPS yönetimine bakacak ve açıkçası, şarjın arkasındaki kararlar bunun bir parçası."

O Dava sonrası bilgilendirmelerin "nadir olmadığını" ancak CPS "sonuca yorum yapmadığını" söyledi.

Birinin duruşmaya gidip gitmeyeceğine kim karar veriyor?

TV sunucusu Caroline Flack 40 yaşında öldü

Flack ölümünün ardından incelenen sosyal medya

Ailesi tarafından paylaşılan yayınlanmamış bir Instagram yayınında, Bayan Flack ona "tüm dünya ve gelecek "tutuklanmasının ardından ayaklarımın altından süpürüldü - ki bu sunum yapan kişinin medya incelemesinin odak noktası olduğunu gördü.

Dilekçe

Ölüm anında Bayan Flack'in yönetim şirketi yıldız hu altındaydı ge baskısı "dedi ve Burton davanın devam etmesini istemediğini söylemesine rağmen CPS'yi suçlamaları düşürmeyi reddettiği için eleştirdi.

Ölümünden sonraki gün yayınlanan bir açıklamada, CPS dedi ki: "Bir kişinin bir suçtan - yani jüri, yargıç veya sulh yargıcı - suçlu olup olmadığına karar vermiyoruz, ancak bir davanın mahkemeye çıkarılması gerekip gerekmediğine dair temel kararı vermeliyiz.”

Bu haftanın başlarında, 850.000'den fazla insanın imzaladığı bir dilekçeye hükümete teslim edildi ve Bayan Flack'in ölümü üzerine İngiliz medyasında kaldırım çağrısı çağrısı yapıldı. Medyada zorbalık ve tacizi ceza gerektiren bir suç haline getirecek olan Caroline Yasası olarak adlandırılan yeni bir yasanın kurulmasını gerektiriyor.

"Politikacılar acilen zorla içeri girmeli ve medya zorbalığında sonuçların olduğundan emin olmalılar ve taciz "dedi. 38 derece kampanya grubundan Holly Maltby.

Büyükşehir Polisi, 15 Şubat'ta eski X Factor sunucusu ve Strictly Come Dancing kazananının ölümünden sonra kendisini polis gözlemcisine sevk etti. Met, polisle yakın temasta bulunan bir kişinin öldüğü ve "hiçbir memur kısıtlı görevlerde bulunmadığı veya askıya alındığı zaman" standart bir uygulama olduğunu söyledi

Graeme McDowell: Yenilenmiş büyük kazanan yine zirveye çıktı

Telif hakkı

KELVIN BOYES / BASIN GÖZ / PA TEL İngilizce seo yazısı

İlk ve ilk bakan yardımcıları gelecek hafta yapılacak acil toplantılara katılacaklar

Kuzey İrlanda liderleri yıllık St Patrick Günü gezilerini ABD'ye geri koydular, böylece koronavirüs toplantılarına katılabildiler, diyor Arlene Foster.

Stormont'un ilk bakanı Bayan Foster ve Birinci Bakan Yardımcısı Michelle O'Neill Amerikan ziyaretinin New York ayağını iptal etti.

Hala Washington'a gidecekler.

Ancak Bayan Foster karar verdiklerini söyledi 9 Mart Pazartesi günü koronavirüsle ilgili "acil" toplantılara katılmak için Kuzey İrlanda'da kalmaları gerekiyordu.

"ABD'deki en güçlü seslerden bazılarıyla tanışmak ve Kuzey İrlanda gündeminin en üstünde, "Bayan Foster BBC'nin Günaydın Ulster programına söyledi.

" Ama icra liderleri olarak bizim önceliğimiz, çünkü Covid-19 ve koronavirüs ile ilgili olarak iyi bir pozisyondayız ve tüm planlamaya sahibiz. "

Bayan Foster, Bayan O'Neill'in hafta sonu gezisini sınırlamak için "acil toplantılar için burada olmamız gerektiğini hissettim" dedi.

İlk bakan Stormont İcra Ofisinin kendi "sivil beklenmedik operasyonlar odası" nı oluşturduğunu ve temel Virüsün daha da yayılması durumunda servisler.

Şimdiye kadar, Kuzey İrlanda'da sadece bir onaylanmış koronavirüs vakası ve İrlanda Cumhuriyeti'nde iki vaka var.

Bayan Foster, koronavirüsün "tüm dünya için önemli bir zorluk oluşturduğunu" söyledi, ancak potansiyel bir yayılımla başa çıkma hazırlıklarında Birleşik Krallık'taki yetkililerin ve sağlık çalışanlarının tepkisi ile "güvence altına alındığını" söyledi. > Coronavirus: Semptomlar neler?

İngiltere koronavirüsü durdurmak için ne yapabilir?

İlk bakana soruldu yetkililer bu yıl Kuzey İrlanda'daki St Patrick's Day kutlamaları için koronavirüsün etkilerini dikkate almaları gerekiyorsa.

Stormont'un yaklaşmakta olan "tüm büyük ölçekli etkinlikler" planlarına bakacağını söyledi. Ancak karar vermek için hala çok erken.

"Tüm bunlarda, bilim tarafından yönetilmeliyiz ve bu alanda uzmanlarımızı çok dikkatli bir şekilde dinliyoruz, en azından baş tıbbi memur değil "dedi.

" Şu anda bu konularla ilgili bir karar vermenin çok erken olduğu görüşündedir. "

İlk bakan ayrıca Stormont'un iptal edilen okul gezilerinin maliyetini karşılayıp karşılamayacağını sordu

Intu: Alışveriş merkezi sahibi acil durum fonu kaldırmayı bıraktı

Çin menşeli koronavirüs salgını on binlerce insana bulaştı. Yayılması, dünyanın dört bir yanındaki işletmelerin maliyetleri saymasına neden oldu.

Şimdiye kadar farklı ekonomiler ve endüstriler üzerinde görülen etkiyi anlamanıza yardımcı olacak sekiz önemli harita ve çizelge.

Büyüme Durgun olabilir

Ekonomi büyüyorsa, bu genellikle Arama motoru fazla servet ve daha fazla yeni iş anlamına gelir.

Gayri safi yurtiçi hasıladaki yüzde değere veya değere bakarak ölçülür. Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü'ne göre, genellikle üç ay veya bir yıl boyunca üretilen mal ve hizmetlerin oranı.

Dünya ekonomisi, bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle 2009'dan bu yana en düşük hızda büyüyebilir. (OECD).

Düşünce kuruluşu Kasım ayında% 2,9'dan 2020'de sadece% 2,4 büyüme tahmin etti.

Ayrıca "daha uzun ömürlü ve daha fazlası Fabrikaların faaliyetlerini askıya alması ve işçilerin virüsü tutmaya çalışmak için evde kalması nedeniyle yoğun "salgın 2020'de büyümeyi yarıya indirebilir.

Küresel paylaşımlar t

Yatırımcılar, Çin dışında yayıldıkça koronavirüsün etkisi konusunda endişe duyuyorlar.

Şirketlerdeki hisselerin alınıp satıldığı borsalarda büyük değişimler olabilir Bazı emeklilik veya bireysel tasarruf hesaplarındaki (Isas) yatırımları etkiler.

Şubat ayının son haftasında, 2008 mali krizinden bu yana büyük borsalar için en kötü performans görülmüştür.

Avrupa ve ABD borsaları, ülkelerin ekonomileri koronavirüs salgından korumak için müdahale edeceği umuduyla o zamandan beri hafif bir artış yaşadı.

Örneğin ABD merkez bankası, montaja yanıt olarak faiz oranlarını düşürdü kaygılar. Bu, teorik olarak, borçlanmayı daha ucuz hale getirmeli ve ekonomiyi artırmak için harcamaları teşvik etmelidir.

Yavaşlayan fabrikalar

Çin küresel üretimin üçte birini oluşturuyor ve dünyanın en büyük Malların ihracatçısı.

Ancak fabrikalar Covid-19'un yayılmasını kontrol altına almak için faaliyetlerini duraklattıklarından, "dünya atölyesi" olarak adlandırılan etkinlik azaldı.

Nasa, kirlilik izleme uydularının ülke genelinde azot dioksitte önemli bir düşüş tespit ettiğini söyledi. Kanıtlar bunun salgının neden olduğu ekonomik yavaşlama nedeniyle "en azından kısmen" olduğunu öne sürüyor.

Kısıtlamalar, Çin'in üretimine ve üretimine dayanan Diageo, JCB ve Nissan gibi büyük şirketlerin tedarik zincirlerini etkiledi. 300 milyon göçmen işçi. Jaguar Land Rover, bazı fabrikalar araçlar için parça bittiği için bavullarda araba parçaları uçtuğunu bile söyledi.

Müşteriler daha az satın alıyor

Koronavirüs salgını korkusu bazı insanların alışverişe çıkmak gibi onları enfeksiyon riskine maruz bırakabilecek faaliyetlerden kaçınmayı seçiyorlar.

Restoranlar, otomobil bayileri ve dükkanların hepsi müşteri talebinde bir düşüş bildirdi.


Akıllı telefon gönderilerinin de köknarlarda büyük bir darbe alması bekleniyor.

Coronavirus: Acil görüşmeler New York gezisini gölgede bıraktı

Telif hakkı

KELVIN BOYES / BASIN GÖZ / PA TEL

Resim Dijital pazarlama
İlk ve ilk bakan yardımcıları gelecek hafta yapılacak acil toplantılara katılacaklar

Kuzey İrlanda liderleri yıllık St Patrick Günü gezilerini ABD'ye geri koydular, böylece koronavirüs toplantılarına katılabildiler, diyor Arlene Foster.

Stormont'un ilk bakanı Bayan Foster ve Birinci Bakan Yardımcısı Michelle O'Neill Amerikan ziyaretinin New York ayağını iptal etti.

Hala Washington'a gidecekler.

Ancak Bayan Foster karar verdiklerini söyledi 9 Mart Pazartesi günü koronavirüsle ilgili "acil" toplantılara katılmak için Kuzey İrlanda'da kalmaları gerekiyordu.

"ABD'deki en güçlü seslerden bazılarıyla tanışmak ve Kuzey İrlanda gündeminin en üstünde, "Bayan Foster BBC'nin Günaydın Ulster programına söyledi.

" Ama icra liderleri olarak bizim önceliğimiz, çünkü Covid-19 ve koronavirüs ile ilgili olarak iyi bir pozisyondayız ve tüm planlamaya sahibiz. "

Bayan Foster, Bayan O'Neill'in hafta sonu gezisini sınırlamak için "acil toplantılar için burada olmamız gerektiğini hissettim" dedi.

İlk bakan Stormont İcra Ofisinin kendi "sivil beklenmedik operasyonlar odası" nı oluşturduğunu ve temel Virüsün daha da yayılması durumunda servisler.

Şimdiye kadar, Kuzey İrlanda'da sadece bir onaylanmış koronavirüs vakası ve İrlanda Cumhuriyeti'nde iki vaka var.

Bayan Foster, koronavirüsün "tüm dünya için önemli bir zorluk oluşturduğunu" söyledi, ancak potansiyel bir yayılımla başa çıkma hazırlıklarında Birleşik Krallık'taki yetkililerin ve sağlık çalışanlarının tepkisi ile "güvence altına alındığını" söyledi. > Coronavirus: Semptomlar neler?

İngiltere koronavirüsü durdurmak için ne yapabilir?

İlk bakana soruldu yetkililer bu yıl Kuzey İrlanda'daki St Patrick's Day kutlamaları için koronavirüsün etkilerini düşünmeleri gerekiyorsa.

Stormont'un yaklaşmakta olan "tüm büyük ölçekli etkinlikler" planlarına bakacağını söyledi. Ancak karar vermek için hala çok erken.

"Tüm bunlarda, bilim tarafından yönlendirilmeliyiz ve bu alanda uzmanlarımızı çok dikkatli bir şekilde dinliyoruz. "dedi.

" Şu anda bu konularla ilgili bir karar vermenin çok erken olduğu görüşündedir. "

İlk bakan Ayrıca Stormont'un koronavirüs konusundaki endişeler nedeniyle iptal edilen okul gezilerinin maliyetini karşılayıp karşılamayacağını sordu.

SDLP MLA Justin McNulty tarafından 12 okulun İtalya'nın kuzeyine yaklaşan geziler planladığı Toplam maliyeti 600.000 £.

Bay McNulty "kesin rehberlik" çağrısında bulundu, böylece 12 okul

Genesis 13 yılda ilk tur için yeniden bir araya geldi

Telif hakkı

Organik seo BALLS / MARTIN GRIFFIN

Resim yazısı
Genesis (LR): Tony Banks, Phil Collins ve Mike Rutherford

Rock grubu Genesis, son konser verdikten 13 yıl sonra bir tur için reform yaptı.

Tony Banks, Phil Collins ve Mike Rutherford, Çarşamba günü Zoe Ball'un BBC Radio 2 şovunda tekrar bir araya geldiğini doğruladı. br />
"Bence bu doğal bir an," dedi Bankalar. "Hepimiz iyi arkadaşız, hepimiz çimlerin üzerindeyiz ve ... işte buradayız."

Vuruş Diyarı ve Ben Dans Edemediğim kıdemli grup, Son Domino'larından mı? 16 Kasım'da Dublin'de tur.

Ayrıca Liverpool, Leeds, Birmingham, Belfast, Manchester, Newcastle ve Glasgow'da şovlar ve Londra O2 Arena'da iki gece gösterilecek.
< tr /> Üçlü, Collins'in 18 yaşındaki oğlu davulda Nicholas ve gitar ve basta Daryl Stuermer ile katılacak.

1975'te gruptan ayrılan kurucu üye Peter Gabriel, Gitarist Rutherford,

"Bunu dört gözle bekliyorum" dedi. "Ben çalıştım ve son 28 yıldır İngiltere'de sadece iki gösteri yaptık, bu yüzden fazla çalışmadık."

Son zamanlarda sesi hırsız olan Collins Hastalık, set listesinin hala bir araya geldiğini söyledi.

"Çalmanız gerektiğini düşündüğünüz şarkılar var, çünkü seyirci almazsanız aldatılmış hissedecek" dedi Ball'a. “Hala emrin ne olacağı üzerinde çalışıyoruz.”

Phil Collins geri döndü

Collins ve Rutherford birlikte çalıştıklarından beri bir araya gelme söylentileri dolaşıyor

Collins daha sonra yeniden birleşme olasılığına işaret etti ve şöyle dedi: "Biz yakın arkadaşız, böylece asla bilemezsin."

Bu haftanın başlarında, Üç üyenin fotoğrafı Genesis'in resmi Instagram hesabında altyazıyla çıktı: "Ve sonra üç tane vardı."

genesis_band tarafından Instagram yayınını atla

Rapor

genesis_band tarafından Instagram mesajının sonu

Genesis, 1970'lerde ilerici bir rock grubu olarak başladı, ancak bir dizi kadro değişikliğinden sonra seslerini dönüştürdüler ve en başarılı olanlardan biri oldular 80'lerin ana akım rock grupları.

Görünmez Dokunuş, Tekrar Aç ve Çok Derin gibi şarkılarla en iyi 20 hit puan alırken, 100 milyondan fazla albüm satan 15 stüdyo ve altı canlı albüm kaydettiler. .

Grup son olarak 2007 yılında Surrey'deki Charterhouse School'da formasyonlarının 40. yıldönümünü kutlamak için birlikte çaldı.

Bu şovlar, hitlerini 70'lerin albümlerinden daha geniş, deneysel materyalle karıştırdı. Pound Tarafından İngiltere'yi Satmak ve Kuzu Broadway'de Aşağı Yatıyor.

Collins, sinir hasarı onu davul çalamaması için 2011 yılında emekli olduğunu açıkladı, ancak 2016'da bir sırtın ardından sahneye geri döndü

Bu, Genesis'in daha sonra reform yapabileceği yönünde spekülasyona yol açtı, ancak klavye oyuncusu Banks, 2018'de spekülasyonu düşürerek, "herkesi aynı anda aynı yerde tutuyor.

Coronavirus: 1 Ocak'tan beri Çin uygulaması WeChat virüs içeriğini sansürledi

Telif hakkı

GETTY IMAGES

Joe Biden, kampanyası için dikkate değer bir sıçrama olan Süper Salı günü Demokratik Beyaz Saray adayı seçmeye oy veren 14 eyaletten sekizini kazandı.

Bay Biden, Kuzey Carolina, Massachusetts, İstiklal seo Oklahoma, Arkansas, Alabama, Tennessee ve Virginia'yı aldı ve Teksas'ı kazanmak için hazırlanıyor.

Ancak Bernie Sanders, California'yı kazanması bekleniyor - Gecenin en büyük ödülü - ve diğer üç eyalet.

Yarışı Kasım ayında Cumhurbaşkanı Donald Trump ile karşı karşıya getirdiler.

Süper Salı: Kazananlar ve kaybedenler

Büyük gece nasıl ortaya çıktı

Eski New York belediye başkanı Michael Bloomberg, kampanyasına yarım milyar dolardan fazla kendi parasını harcadı, ancak tek bir devlet kazanamadı.

Süper Salı Temmuz ayında Demokratik Beyaz Saray'a aday gösterilmesi için gereken 1.991 delegenin 1.300'den fazlasını ödüllendirdi. Biden, Bay Biden'in 396 delegesi ve Sanders 314'ü var.

Biden'ın performansı ne kadar önemli?

Virginia ve Kuzey Carolina, 2020 seçimi.

Yönetim kurulu genelindeki anket verileri çıkışında, eski ABD başkan yardımcısı Bay Biden'in Demokrat parti için çok önemli bir blok olan Afro-Amerikan seçmenlerin büyük çoğunluğunu çektiğini gösteriyor.

İlkokullar veya seçim hakkında bir soru sorun

Başkalarının sorduğu şeyler

Yurtdışındaysam oy verebilir miyim?

Ne var? Joe Biden'ın politikaları?

Bernie Sanders'in politikaları nelerdir?

Bay Biden, anketörlerin şu anki ABD'den uzaklaştıklarını söyleyen banliyö seçmenleri arasında da kazanmış gibi görünüyor. Başkan.

"Biz çok yaşıyoruz," dedi Bay Biden Los Angeles'taki bir kalabalığa. "Bu konuda hiç kuşkunuz olmasın, bu kampanya Donald Trump paketini gönderecek."

Telif hakkı

GETTY IMAGES

Sanders nasıl yapıyor?

Bay Sanders, Associated Press haber ajansı projeleri olarak California'yı kazanırsa, Altın Devletin parti toplantısına gönderdiği çılgın 415 delegenin aslan payını alacak.

Primerler nelerdir ve nasıl çalışırlar?

ABD seçimleri 2020: Bilmeniz gereken her şey

Sol kanatlı senatör de Vermont'un kendi eyaletini kazandı Colorado ve Utah ile.

Artık bütün gözler gecenin en büyük ikinci oylama eyaletinde, Teksas.

Bay Sanders, Yalnız Yıldız Devleti'ni kazanmak için çok tercih edilmişti, Ancak şu anda kendisi ve Bay Biden arasında arama yapmak için çok yakın.

Medya altyazısı

Süper Salı konuşmalarında Sanders ve Biden yumruklarını takas etti

Kısmi Maine'nin birincil sonuçları ayrıca Bay Sanders ve Bay Biden boynunu ve boynunu gösteriyor.

Zafer konuşmasında Bay Sanders Bay Trump, ancak Bay Biden'e de ateş etti.

"Siyasi kuruluşu ele alıyoruz" dedi. “Trump'ı aynı eski, aynı eski siyasetle yenemezsin.”

Biden nasıl geri döndü?

Joe Biden, süper Salı günü momentumunu umarak geldi. Şaşırtıcı derecede büyük bir Güney Carolina galibiyetinden, Süper Salı eyaletlerinin bazılarında güçlü bir gösteriye dönüşecek ve delege sayısında Bernie Sanders'in gözetiminde kalmasına izin verecekti.

Bu metrikle, akşamı başarılı oldu. En iyi beklentilerinin ötesinde.

Kara seçmen arasındaki desteği