5 Mayıs 2020 Salı

İngiltere ve İskoçya futbolcuları 'önemli' NHS bağışı yapıyor

Telif hakkı

PA MEDYA

Resim yazısı

Yüzbaşı Tom Moore, torunları Georgia (solda) ve Benji (sağda) tarafından yakalandı

Kaptan Tom Moore, NHS için neredeyse 33 milyon £ topladığı için prestijli bir altın Mavi Peter rozeti aldı. Bedava seo Rozet, şovun en yüksek ödülü ve ünlü alıcılar Kraliçe'yi içeriyor, Sir David Attenborough ve Mary Berry.

Savaş gazisi, geçen hafta 100. doğum gününe kadar Bedfordshire bahçesinin 100 turunu 1.5 milyondan fazla destekçiden bağış aldı.

Sunucu Lindsey Russell onu "bir ışık feneri" olarak nitelendirdi.

Perşembe günü Capt Tom'un doğum günü bir RAF flypast ve Kraliçe'den bir mesajla işaretlendi.

Medya başlığı

Yüzbaşı Tom Moore 100. yaş gününü şık bir şekilde kutladı

İkinci Dünya Savaşı sırasında hizmet ettiği 1. Tabur Yorkshire Alayı tarafından da fahri albay yapıldı.

Sadece bir avuç altın kötü Ges, her yıl Blue Peter tarafından rol model olarak kabul edilen ve ülkenin çocuklarına ilham veren seçkin kişilere sunuluyor.

Kaptan Tom Moore hakkında daha fazlası

Ulus mozaik doğum günü selamı yaratıyor Yüzbaşı Tom'a

Yüzbaşı Tom bir ülkeye nasıl ilham verdi

Yüzbaşı Tom 100. doğum günü damgasıyla onurlandırıldı

Bayan Russell'a Capt Tom'un torunları Benji yardım etti ve Gürcistan, rozeti şaşırtmak ve sosyal uzaklaşma önlemlerine uymak için.

Ona şöyle dedi: "Biz Blue Peter olarak geçmişte neler başardığınızı ve yaptıklarınızı mükemmel buluyoruz Birkaç hafta, yarattığınız para ve dikkat.

"Benji'nin bu kadar doğru bir şekilde ifade ettiği gibi, bu karanlığın bu zamanında sizler için bir ışıl ışılsınız.

" Blue Peter'da en büyük ödülümüz altın Mavi Peter rozeti ve Kraliçe'nin, birkaç diğerleri arasında sahip olduğu bir şey, bu yüzden Blue Peter ve harika izleyici adına size w En büyük ödülümüzle. "

Capt Tom yanıtladı:" Bu kesinlikle şaşırtıcı, çok teşekkür ederim. Bunu almaktan gurur duyuyorum çünkü her zaman Blue Peter'ın büyük bir takipçisi oldum - birkaç yıl önce olan fili hatırlıyorum! "

Blue Peter'ın özel bölümü yayınlanacak 7 Mayıs CBBC saat 17: 30 GMT'de ve BBC iPlayer'da

Covid-19'u sallayamayan hastalar

Telif hakkı Arama motoru
STUART FRASER

Resim yazısı

Stuart şu anda evde tedavilerden birini yapıyor

İleri prostat kanseri, kemoterapi için hastaneye girmek yerine evde yüksek oranda hedeflenmiş hormon terapileri alabilir, diyor NHS İngiltere.

Uzmanlar, tüm acil ve temel kanser tedavilerinin yapılmasını isteyen NHS üzerindeki baskıyı hafifleteceğini söylüyor. Koronavirüs pandemisi sırasında devam edin.

İlaçlar da daha akıllı, daha nazik tedaviler ve daha birçok hastanın hayatını uzatabilir diyorlar.

Bu hassas ilaç yaklaşımı zaten Diğer kanserleri tedavi etmek için kullanılır.

'Büyük şok'

Şubat ayında ileri prostat kanseri teşhisi konan Surrey'deki Ashtead'den 66 yaşındaki Stuart Fraser şimdi dört enzalutamid alacak Bir günde tabletler.

"Teşhis büyük bir şoktu," dedi.

"Daha da endişe verici olan şey, koronavirüs nedeniyle bana kemoterapinin her zamanki tedavisi olamazdı Bağışıklık sistemimi etkileyecek olan herapy.

"Abirateron ve enzalutamid gibi diğer olası tedavileri duyduğumda, benim gibi erkeklerin onu alabileceğinden emin olmak için bir dilekçe başlattım.

"Bu yüzden o kadar harika bir haber ki, şimdi kimse bunların başında olduğum pozisyonda olmayacak."

BASİT BİR REHBER: Nasıl yaparım Kendimi korumak mı?

İLETİŞİM ÖNLENMESİ: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

UMUT VE KAYBI: Koronavirüs hikayeleriniz

ARA Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

TEST: Koronavirüs için test edilebilir miyim?

Enzalutamid, testosteron hormonunun prostat kanseri hücreleri üzerindeki etkisini engelleyerek büyümelerini önler.

Enzimutataide toleranssız olan hastalara, vücudun testosteron üretmesini durduran abirateron verilecektir.

Şimdiye kadar, İngiltere ve Galler'de ilaçlar sadece diğer hastalar için mevcuttu Birbirine rağmen hormon tedavisi durmuştu Aterone, İskoçya'da bu yılın başlarında birinci basamak tedavi olarak önerildi.

Şimdi doktorlar, bir hasta ilk teşhis edildiğinde bunları reçete edebilirler.

'Sıkıştırılmış hastaneler'

Londra'daki Kanser Araştırmaları Enstitüsü'nden Prof Nick James, hedeflenen prostat kanseri ilaçları üzerinde büyük denemelere yol açan Profesör James şunları söyledi: "Artık birçok erkeğin Hedeflenen hormon tedavileri ilk teşhis edildikleri andan itibaren.

"Korunmasız hastaları koronavirüse maruz bırakma riskini büyük ölçüde azaltacak ve zor basılan hastanelerimizdeki yükü hafifletecektir. "Erkekler evde tabletlerini alıp kanlarını GP'leri tarafından kontrol ettirebilirler.

" Kemoterapinin aksine enzalutamid ve abirateronun hastaların bağışıklık sistemi üzerinde önemli bir etkisi yoktur. "

Ulusal klinik klinik direktörü Prof Peter Johnson: "NHS, pandemi sırasında kanser hastalarının güvenliğini sağlamak için çok çalışıyor.

" Prostat kanseri için kemoterapiden hormon tedavilerine geçiş, ülke çapındaki binlerce kanser hastasının arabaya erişmeye devam etmesine yardımcı olmak için yaklaşımımızı nasıl uyarladığımızın sadece bir örneğidir.

Airbnb, seyahat düşüşü sırasında personelin% 25'ini düşürdü

Telif hakkı

PA MEDYA
Organik seo Resim yazısı

Çalışanlar işe geri dönmeye hazır mı?

Çoğu firma hesaba katılıyor mu? sadece üç hafta önceden haber vererek işe yeniden başlamaya hazır olabilirler.

Bu, en son İngiliz Ticaret Odaları Coronavirus Business Impact Tracker'a göre.

BBC, Beş farklı sektör, işe geri dönmeye ne kadar hazır olduklarını ve yeni iş yapma yollarını öğrenmek için.

Bazıları dönen personel. Diğerleri uzaktan hizmetler tanıttılar veya ofisi tamamen kapatmayı planlıyorlar.

"İşletmelerin hızla yeniden başlayabilmeleri şirket büyüklüğüne ve sektöre göre değişiyor" diyor BCC genel müdürü Dr. Adam Marshall. br /> Anket, diğer işletmelere hizmet sunan işletmelerin en hazır olduğunu gösteriyor, üçte ikisi operasyonları yeniden başlatmak için bir haftadan daha az bir süreye veya hiç bildirimde bulunmayacaklarını söylüyor.

Daha az tüketicilere hizmet veren firmaların yarısı, bu kadar çabuk hazır olduklarından emin olduklarını söyledi.

"Hükümetin işletmeler için desteği sürdürmesi ve geliştirmesi, mümkün olduğunca fazla firmaya yönlendirme şansı vermesi çok önemli olacak. İşe aşamalı bir geri dönüş, "dedi Dr. Marshall.

Burada ne tür değişiklikler yaptıklarını görmek için ofis, inşaat, restoran, fabrika ve mağaza olmak üzere beş farklı firma ile konuşuyoruz.

Ofisini kapatan pazarlama ajansı

"Ofis çalışmasına geri dönmeyeceğiz. En kısa sürede kapatacağız Reboot Digital Marketing'in genel müdürü Shai Arahoney şöyle diyor:

"Bu bize ciromuzun% 10'unu koruyacak ve yakıt, kirlilik ve tüm Bir ofis sahibi olmanın diğer çevresindeki maliyetleri. "

20 kişiyi istihdam eden Hertfordshire merkezli iş, evden çalışmanın işçilerine uygun olduğunu buldu.

" bizim için büyük bir değişiklik. Ama her şeyin normale döneceğini düşünmüyorum. Birçok şirket hayatta kalmak istiyorlarsa hızlı bir şekilde gelişmek zorunda kalacaklar. ”

Ancak yine de düzenli olarak bir araya gelmeleri gerekecek, diyor Arahoney.

"Her iki haftada bir, işimizin anahtarı olan bir beyin fırtınası oturumu düzenliyoruz.

" Gelecekte, yerel bir otelde yapacağız. Beyin fırtınası yapacağız ve daha verimli bir şekilde yüz yüze ve daha sonra şirket olarak dışarı çıkıyoruz. ”

Tamamen dijitale geçen inşaat firması

" Tüm saha çalışanlarımız sağlık ve güvenlik indüksiyonlarını evde yapın "diyor ev hanımı Bewley Homes'un patronu Andrew Brooks.

Endüksiyonlar normalde şu anda mümkün olmayan gruplar halinde sahada yapılmaktadır.

"Önemli olarak, yeni düzenlemelere uymak için her şeyi bildiklerinden emin oluyor. Küçük bir odada 10 kişiyi teşvik etmenin eski yolu çoktan gitti."

Bir siteye giriş yapmak da gitmek zorunda kaldı. dijital. "Bir kalemi paylaşmak, bir tablete veya parmak izi taramasına delmek artık seçenek değil," diyor Bay Brooks. İnşaatçı dijital oturum açmaları benimsiyor.

Şantiye hayatının neredeyse her yönü, sonsuza dek değilse de, kesinlikle önümüzdeki birkaç ay boyunca değiştiğini söylüyor.

"400 işçiyi aynı anda sahaya geri getirmek için büyük bir lojistik zorluk var ve bunun metodik planlamaya ihtiyacı var." Diyor. arsa ve tüm sitede gezinmek için, yerinde koymak için tüm yeni güvenlik önlemleri de var. "

Bir paket servisi olan restoran

" Ben Seyahat eden yeni yemekler geliştirmek zorunda kaldık "diyor Ambrette'in sahibi Dev Biswal, üç kaliteli yemek

Coronavirus: 'Açılış okulları şimdi NHS'yi haftalar içinde yenebilir'

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

İskoç hükümeti koronavirüs kilitlenmesini kaldırmak için seçenekler belirledi - ancak "aşırı dikkat" ibaresinin uygulanması gerektiği konusunda uyardı.

Kesin sosyal mesafeli Facebook seo Perşembe günü gözden geçirilmesi bekleniyor, ancak önemli değişiklikler olması beklenmiyor.

Birinci Bakan Nicola Sturgeon, üzerinde rahatlatıcı kurallar da dahil olmak üzere, dikkate alınan seçenekler hakkında bir makale yayınladı Günlük egzersiz ve insanlarla tanışmak.

Ayrıca, okulların sonunda tekrar açılmaya başlayabileceği yollar da önerir.

Bu, diğerlerinin önüne dönen bazı yıl gruplarını, okul bölümüne devam eden öğrencileri içerebilir. zaman ve okul içi ve evde öğrenmenin bir kombinasyonu.

Yeni makale, bu noktada ilköğretim okullarının ve kreşlerin tamamen yeniden açılmasının NHS'yi ezecek enfeksiyonlarda yeni bir artış göreceği konusunda uyarıyor. İki ay içinde.

Canlı: En son İskoçya'daki Coronavirus ile ilgili

Okulları yeniden açmak 'NHS'yi alt edebilir'
Ayrıca, daha geniş koronavirüs kısıtlamalarının "güvenli olana kadar" değişmeyeceğini vurgulamaktadır. Bu makale İskoçya'da hala "virüsü kontrol altına almak için şu anda çok fazla sayıda" olan yaklaşık 26.000 bulaşıcı insan olduğu konusunda uyarıyor.

Kilitlemedeki herhangi bir değişiklik, Covid-19 bastırılabilir ve bakanlar bu hafta "önemli bir değişiklik" olmayacağı konusunda uyardılar.

Makalede İskoçya'daki enfeksiyon oranının "biraz daha yüksek" olduğuna dair bazı kanıtlar var İngiltere'nin başka bir yerinde "diyor ve" aşırı dikkatle ilerlemeye devam etmeliyiz "diyor.

Kademeli olarak kaldırılabilecek" yeni normal "e doğru ilerleyen kısıtlamaları kademeli olarak kaldırmak için bir dizi seçenek sunuyor. Öngörülebilir gelecek için bir yer.

Resim yazısı

Nicola Sturgeon değişikliklerin sadece "güvenli olduğunda" yapılacağını söyledi.

insanların yerel bölgelerinde kalırken ve sadece kendi ev gruplarıyla karışarak evlerini daha sık terk etmelerine izin verilebileceğini söylüyor.

Yetkililer insanların evlerinin dışından "az sayıda başkalarıyla" tanışmasına izin verilip verilmeyeceği, başlangıçta tek bir bağımsız birim olarak hareket eden "bir grup" veya "kabarcık" içinde. Bunlar ilk başta açık hava toplantıları olabilir.

Pandemi salgını sırasında askıya alınan NHS hizmetlerine devam etme seçenekleri de inceleniyor, bu nedenle bazı prosedürler ve tarama hizmetleri güvenli olduğunda tekrar başlayabilir. >
Bazı işyerlerinin yeniden açılmasına izin verilebilir, ancak makalede "özellikle güvenli çalışmanın daha zor olduğu durumlarda bir süre iş faaliyetlerinde kısıtlamaların devam edeceği" konusunda uyarıda bulunulmaktadır. />
Bayan Sturgeon, inşaat, perakende ve imalat gibi sektörlere "özel önem" verildiğini, ancak "evde çalışmanın mümkün olduğu yerlerde, öngörülebilir gelecek için ısrar edeceğimizi" söyledi.

Resim yazısı

Okullar şu anda sosyal mesafe için kurulmamış

Bakanlar, öğrencileri güvenli bir şekilde okula döndürmek için aşamalı bir yaklaşım düşünüyor Bunu yapın ".

Bu," öncelikli grupların "bir listesini görebilir - savunmasız öğrenciler de dahil olmak üzere, ortaokula ve S3-S6'da yeterlilik kurslarına başlayanlar - diğer öğrencilerin önünde derslere devam ederler.

Ayrıca, muhtemelen " "okulda ve evde öğrenme". Bu, öğrencilerin birkaç günlük bloklar halinde yarı zamanlı olarak okula gittiklerini ve okulların g arasında temizlendiğini görür.

Coronavirus: Resimlerde yoğun bakım gece vardiyası

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

İskoç hükümeti koronavirüs kilitlenmesini kaldırmak için seçenekler belirledi - ancak "aşırı Facebook seo ibaresinin uygulanması gerektiği konusunda uyardı.

Kesin sosyal mesafeli kısıtlamaların Perşembe günü gözden geçirilmesi bekleniyor, ancak önemli değişiklikler olması beklenmiyor.

Birinci Bakan Nicola Sturgeon, üzerinde rahatlatıcı kurallar da dahil olmak üzere, dikkate alınan seçenekler hakkında bir makale yayınladı Günlük egzersiz ve insanlarla tanışmak.

Ayrıca, okulların sonunda tekrar açılmaya başlayabileceği yollar da önerir.

Bu, diğerlerinin önüne dönen bazı yıl gruplarını, okul bölümüne devam eden öğrencileri içerebilir. zaman ve okul içi ve evde öğrenmenin bir kombinasyonu.

Yeni makale, bu noktada ilköğretim okullarının ve kreşlerin tamamen yeniden açılmasının NHS'yi ezecek enfeksiyonlarda yeni bir artış göreceği konusunda uyarıyor. İki ay içinde.

Canlı: En son İskoçya'daki Coronavirus ile ilgili

Okulları yeniden açmak 'NHS'yi alt edebilir'
Ayrıca, daha geniş koronavirüs kısıtlamalarının "güvenli olana kadar" değişmeyeceğini vurgulamaktadır. Bu makale İskoçya'da hala "virüsü kontrol altına almak için şu anda çok fazla sayıda" olan yaklaşık 26.000 bulaşıcı insan olduğu konusunda uyarıyor.

Kilitlemedeki herhangi bir değişiklik, Covid-19 bastırılabilir ve bakanlar bu hafta "önemli bir değişiklik" olmayacağı konusunda uyardılar.

Makalede İskoçya'daki enfeksiyon oranının "biraz daha yüksek" olduğuna dair bazı kanıtlar var İngiltere'nin başka bir yerinde "diyor ve" aşırı dikkatle ilerlemeye devam etmeliyiz "diyor.

Kademeli olarak kaldırılabilecek" yeni normal "e doğru ilerleyen kısıtlamaları kademeli olarak kaldırmak için bir dizi seçenek sunuyor. Öngörülebilir gelecek için bir yer.

Resim yazısı

Nicola Sturgeon değişikliklerin sadece "güvenli olduğunda" yapılacağını söyledi.

insanların yerel bölgelerinde kalırken ve sadece kendi ev gruplarıyla karışarak evlerini daha sık terk etmelerine izin verilebileceğini söylüyor.

Yetkililer insanların evlerinin dışından "az sayıda başkalarıyla" tanışmasına izin verilip verilmeyeceği, başlangıçta tek bir bağımsız birim olarak hareket eden "bir grup" veya "kabarcık" içinde. Bunlar ilk başta açık hava toplantıları olabilir.

Pandemi salgını sırasında askıya alınan NHS hizmetlerine devam etme seçenekleri de inceleniyor, bu nedenle bazı prosedürler ve tarama hizmetleri güvenli olduğunda tekrar başlayabilir. >
Bazı işyerlerinin yeniden açılmasına izin verilebilir, ancak makalede "özellikle güvenli çalışmanın daha zor olduğu durumlarda bir süre iş faaliyetlerinde kısıtlamaların devam edeceği" konusunda uyarıda bulunulmaktadır. />
Bayan Sturgeon, inşaat, perakende ve imalat gibi sektörlere "özel önem" verildiğini, ancak "evde çalışmanın mümkün olduğu yerlerde ısrar edeceğimizi söyledi.

Coronavirus: Theresa May, dünya pandemik tepkisini eleştiriyor

Telif Bedava seo

GETTY IMAGES

Eski Başbakan Theresa May, dünya liderlerini koronavirüs pandemisine "tutarlı bir uluslararası tepki oluşturmada" başarısız oldukları için eleştirdi.

Times'da yazarken, işbirliği eksikliğinin dünyanın daha tehlikeli hale gelmesine yol açabileceği konusunda uyardı.

Boris Johnson ve Sir Keir Starmer'ın Başbakan'ın Soruları'nda ilk kez karşı karşıya gelmesiyle geliyor .

Ayrıca İngiltere'nin ölüm oranının Avrupa'nın en yüksek olması sonrasında koronavirüs kriziyle ilgili görüşmeler yapacaklar.

İngiltere'de toplam 29.427 kişi öldü - İtalya'nın 29.315 ölüm ücretini geçmesi.

Ancak uzmanlar, tam küresel karşılaştırmalar yapılmasının aylar sürebileceğini söyledi.

İngiltere koronavirüs ölüm ücretinin İtalya'dan daha yüksek olması

NHS koronavirüs izleme uygulamasıyla devam edin

İngiltere'yi İtalya ile karşılaştırabilir misiniz?

Times, Bayan May şöyle yazdı: " Covid-19 ve bir cohe takamamamız kiraya uluslararası yanıt vermesi, ortak kurumlar aracılığıyla bir işbirliği sisteminin etkinliği hakkında yeni sorular gündeme getirdi. ”

Hükümeti, daha geniş uluslararası rolünü günden güne kucaklamaya çağırdı. pandemik "ve" dünya sahnesindeki sorumluluklarımızdan "utangaç değil.

Virüsün" ülkelerin yalnız başa çıkması için ulusal bir sorun olarak ele alındığını "ve araştırmacılar ve bilim adamları çalışabileceğini söyledi. birlikte, "bunu yapan politikacıların çok az kanıtı" vardı.

'Kolektif görüş yok'

"Hükümetler büyük bir meydan okumayla karşı karşıya ve sürpriz olmaları şaşırtıcı değil ilk işleri olarak kendi vatandaşlarının derhal korunması "dedi.

" Ancak virüsle başa çıkmada neyin en iyi işe yaradığına dair ortak bir uluslararası görüş kalmadı - ne de var gibi görünmüyor herhangi bir girişimde bulunmak. Bunun yerine, devletlerin her biri kendi yollarına gitti. ”

Bayan May, bunun" küresel politikada milliyetçiliğe ve mutlakiyetçiliğe geçişi şiddetlendirme riskleri "dedi.

" Birkaç 'güçlü adam' birbirine çarpıyor ve herkesin aralarından seçim yapmasının tehlikeli olacağını düşünüyor "dedi.

İngiltere'de 23 Mart'tan bu yana sosyal mesafelendirme önlemleri uygulandı Virüsün yayılmasının NHS üzerindeki etkilerini sınırlamak amacıyla.

Bakanlar, yasaların bu kısıtlamaları her üç haftada bir, Perşembe günü yapılacak bir sonraki inceleme ile birlikte gözden geçirmeleri gerekiyor. Kısıtlamaları çok erken kaldırmamalı.

Başbakanın Pazar günü kilitli olmayan bir "yol haritası" açıklaması bekleniyor.

Bu arada Muhafazakâr Milletvekili Ranil Jayawardena atandı Uluslararası ticaret bakanı, Conor Burns bu hafta görevinden istifa ettikten sonra.

Sağlık bakanı Nadine Dorries terfi ederek devlet bakanı oldu

Coronavirus: Hindistan'ın kilitlenmesi hizmetçilerle nasıl bir tartışma başlattı?

Telif hakkı

AFP

Resim yazısı

Hindistan'da kadınların tacizine karşı artan bir öfke var

Hint İstiklal seo 15 yaşındaki bir çocuğu reşit olmayan kızların görüntülerini paylaşan ve onlar hakkında iffetsiz yorumlar yapan bir Instagram grup sohbetine katıldığı için gözaltına alındı.

"Bois Locker Room" grubunun Başkent Delhi'de genç okullardan oluşuyor.

Gruptaki sohbetlerin ekran görüntüleri sosyal medyada geniş çapta paylaşıldı.

Olay Delhi'de öfkeye neden oldu. Hindistan'ın kadınlar için en güvensiz şehirlerinden biri olarak görülüyor.

2012 yılında bir tıp öğrencisinin tecavüz ve cinayeti, küresel bir çıkıntıya ve tecavüz ve cinsel saldırıya karşı daha katı yasaların geçmesine yol açtı.

Ancak, o zamandan beri durumun iyileştiğine dair çok az belirti var.

Grup nasıl halka açıldı?

varlığının farkına varıldı Gruba katılan ve üyeleri davranışları için çağıran.

Üyelerin, bilgi ve rızaları olmadan sınıf arkadaşlarının ve diğer reşit olmayan kızların görüntülerini paylaştığı ortaya çıktı ve vücut sallanmasından şakalara kadar değişen kaba yorumlar. Cinsel saldırı ve tecavüz.

Kadın WhatsApp zorbalığına karşı kendini öldürüyor '

Hintli kadınlara neden sosyal medyada saldırılıyor?

Ekran görüntüleri başladı WhatsApp, Twitter ve diğer sosyal medya platformlarında yaygın olarak paylaşılacak.

Ancak kolluk kuvvetleriyle yakından çalışan ve grubu araştırmaya başlayan ilk insanlardan biri olan bir siber uzman olan Shubham Singh, Bu ekran görüntülerinin birçoğunun düzenlenmiş göründüğüne dikkat çekti.

Bu gruptan ve Snapchat gibi diğer sosyal medya platformlarında bulunan bazı benzer gruplardan bir dizi görüntü göründüğünü ekledi.

Bazı Instagram kullanıcıları onunla iletişime geçip ona ekran gönderdikten sonra gruba bakmaya başladığını söyledi. ts.

"Düzgün araştırmaya çalıştım ama kimse şikayetçi olmaya gelmedi. Bu yüzden grubun arkasında kimin olduğunu bulmaya çalıştık. Instagram hesaplarını silmişlerdi, ancak ekran görüntüleri ve bazı araçlar aracılığıyla onları izleyebildim "dedi.

Bay Singh daha sonra bilgileri bir tanesine yol açan polise aktardı. Genç gözaltına alınıyor.

Başka ne oldu?

Delhi Kadın Komisyonu (DCW) grup hakkında soruşturma istedi.

Delhi polisine, faillere karşı dava açmak ve şimdiye kadar hangi eylemin gerçekleştirildiğini tam olarak açıklayan bir rapor sunmak için bir direktif yayınladı.

Polis, Ancak yerel medyaya bir okulun da aynı davada suç duyurusunda bulunduğunu söylediler.

Grubun daha fazla üyesini yakında gözaltına almaları bekleniyor.

Resim yazısı

Kampanyalar, çocukların evde daha fazla çevrimiçi vakit geçirdiği konusunda uyarıyor

Bu arada DCW, Instagram'a bir bildirimde bulunarak ayrıntıları soruyor. d Grubun tüm üyelerinin IP adresleri ve sosyal medya sitesinden durumla başa çıkmak için tam olarak ne yaptığını detaylandırmasını isteyin.

Instagram şu ana kadar bu konuda yorum yapmadı. br />
Ancak Uluslararası Siber Güvenlik Hukuku Komisyonu başkanı Pawan Duggal, sosyal medya şirketinin sorumlu olduğunu söylüyor.

"Instagram, bunun olduğunu bilmediklerini söyleyemez. . Bu tür içerikleri gönüllü olarak iptal etmeleri gerekiyor. Polis, eğer başarısız olursa onların peşinden gidebilir "dedi.

Trump: Beyaz Saray görev gücü işini yaptı

Medya altyazısı

Trump: 'Mike Pence ve görev gücü harika bir iş çıkardı'

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray coronavirus görev gücünün azalacağını doğruladı Başkan Yardımcısı Mike Pence Arama motoru içinde kapatılabileceğini öne sürdü.

"Ülkemizi geri getiriyoruz," dedi Trump, Arizona'daki bir maske üretim fabrikasını ziyareti sırasında.

Şu anda ABD'de günde yeni teyit edilen enfeksiyonlar şu anda en iyi 20.000 ve günlük ölümler 1.000'i aşıyor.

ABD'li sağlık yetkilileri, işletmeler yeniden açılmaya başladıkça virüsün yayılabileceği konusunda uyarıyorlar. />
Johns Hopkins Üniversitesi'ne göre ABD'de şu anda 1,2 milyon doğrulanmış koronavirüs enfeksiyonu ve 70.000'den fazla ölüm var.

Başkan Trump ne dedi?

Phoenix'teki fabrikayı ziyareti sırasında, Trump gazetecilere şunları söyledi: "Mike Pence ve görev gücü harika bir iş çıkardı, ama şimdi biraz farklı bir forma bakıyoruz ve bu form güvenlik ve açılış. Muhtemelen bunun için kurulmuş farklı bir grubumuz olacak. ”

Başkana“ görev tamamlandı ”olup olmadığı soruldu ve“ Hayır, hiç de değil. bittiğinde. "

Gazetecilere şunları söyledi:" Önümüzdeki beş yıl boyunca ülkemizi kapalı tutamayız. "

Coronavirus: Küresel salgının takibi

Eleştirmenler sacr başkanını suçladı Kasım ayında yeniden seçim savaşı öncesinde ABD ekonomisini yeniden açmak için acele ederek Amerikalıların halk sağlığını anlamak.

Cumhurbaşkanı'na ayrıca Beyaz Saray görev gücü uzmanları Dr Deborah Birx ve Dr Anthony Fauci'nin hala koronavirüsü ele alma çabalarına katılmak.

"Diğer doktorlar da öyle olacak ve alandaki diğer uzmanlar da öyle olacak," diye yanıtladı başkan.

Medya başlığı

' Bu yemek bankasına bağışta bulunurduk, şimdi buna güveniyoruz '

Başkan yardımcısı ne dedi?

Salı günü erkenden Pence gazetecilere verdiği demeçte Görev gücü yakında dağıtılabilirdi.

Trump yönetiminin "Anma Günü penceresine bakmaya başladığımızı, Haziran ayı başlarında, acentelerimizin başlamasına geri dönmeye başlayabileceğimiz bir zaman olduğunu söyledi. yönetmek, ulusal tepkimizi daha geleneksel bir şekilde yönetmeye başlamak "dedi.

Bunun" bir ülke olarak kaydettiğimiz muazzam ilerlemenin bir yansıması "olduğunu söyledi.


Görev gücü, sosyal uzmanlarla ilgili ulusal önerileri formüle etmek için tıp uzmanlarına danıştı. mesafeli.

Beyaz Ho basın basın sekreteri Kayleigh McEnany daha sonra cumhurbaşkanı "veri odaklı yaklaşım devam edecek tweet

Coronavirus: Beyaz Saray virüs görev gücünü dağıtmayı planlıyor

Telif hakkı

REUTERS

Resim yazısı

Donald Trump: "Ülkemizi geri getiriyoruz"

ABD Başkanı Donald Trump, English seo Saray coronavirus görev gücünün sona ereceğini doğruladı, Başkan Yardımcısı Mike Pence haftalar içinde kapatılabileceğini öne sürdü.

Başkan harika bir iş çıkardı, ancak yanıt Yeni form.

"Ülkemizi geri getiriyoruz," dedi Bay Trump, Arizona'daki bir maske imalat fabrikasını ziyareti sırasında.

Şu anda ABD'de günde yeni teyit edilen enfeksiyonlar şu anda en fazla 20.000 ve günlük ölümler 1.000'i aşıyor.

ABD'li sağlık yetkilileri, işletmeler yeniden açılmaya başladıkça virüsün yayılabileceği konusunda uyarıyorlar. />
Başkan Trump ne söyledi?

Phoenix'teki fabrikayı ziyareti sırasında Bay Trump gazetecilere şunları söyledi: "Mike Pence ve görev gücü harika bir iş çıkardı, ama biz ' Şimdi biraz farklı bir forma bakıyoruz ve bu form güvenlik ve açılım. Muhtemelen bunun için kurulmuş farklı bir grubumuz olacak. ”

Bay Trump devam etti: 'Biz şimdi farklı, bir çeşit güvenlik ve yeniden açılma kombinasyonu. Bu yüzden farklı bir şekilde bir şeyimiz olacak. ”

Başkana" görev tamamlandı "olup olmadığı soruldu ve şöyle dedi:" Hayır, hiç de değil. Gerçekleştirilen görev sona erdiğinde. "

Coronavirus: Küresel salgının izlenmesi

Başkana ayrıca Beyaz Saray görev gücü uzmanları Dr Deborah Birx ve Dr Anthony Fauci'nin Yine de koronavirüs ile ilgili çabalara dahil oluyorlar.

"Başkan, diğer doktorlar da öyle olacak ve alandaki diğer uzmanlar da olacak," diye yanıtladı başkan.

O ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence gazetecilere görev gücünün yakında dağıtılabileceğini söyledikten sonra konuştu.

Medya başlığı

'Bu yemek bankasına bağışta bulunurduk, şimdi güveniyoruz

Başkan yardımcısı ne dedi?

Salı günü erken saatlerde gazetecilere verdiği bir brifingde Bay Pence, Trump yönetiminin "Anma Günü'ne bakmaya başladığını" söyledi. pencere, Haziran ayı başlarında, ajanslarımızın yönetmeye başlaması için geri dönmeye başlayabileceğimiz bir zaman olarak, ulusal tepkimizi daha geleneksel bir şekilde yönetmeye başlayacağız ".

Bunun" muazzam yansıması Bir ülke olarak kaydettiğimiz ilerleme ".

Bay Pence, Başkan Trump'a rapor veren ve tıp kurumları, siyasi personel ve eyalet valileri ile koordinasyon sağlayan görev gücüne liderlik etti.

Görev gücü, sosyal mesafeyle ilgili ulusal tavsiyeleri formüle etmek için tıp uzmanlarına danıştı.

Beyaz Saray basın sekreteri Kayleigh McEnany daha sonra cumhurbaşkanının "güvenli bir şekilde yeniden açılması yolunda veri odaklı yaklaşımını sürdüreceğini" tweetledi. ".

Medya altyazısı

Coronavirus: Hollywood iş için ne zaman tekrar açılabilir

Coronavirus: İngiltere'yi İtalya ile karşılaştırabilir misiniz?

Medya altyazısı

"Bu aşamada önerdiğiniz uluslararası karşılaştırmaları yapabileceğinizi sanmıyorum" - Dominic Raab

İngiltere artık Bedava seo fazla koronavirüs sayısına sahip En son hükümet rakamlarına göre Avrupa'daki ölümler.

İngiltere genelinde 29.427 ölüm kaydedildi - Dışişleri Bakanı Dominic Raab'ın "büyük bir trajedi" olduğunu belirten bir rakam.

Daha önce Avrupa'nın en yüksek olan İtalya için son toplamı şu anda 29.315'te.

Ancak uzmanlar, tam küresel karşılaştırmalar yapılmasının aylar sürebileceğini söylüyor.

Her ikisi de İtalya ve İngiltere, koronavirüs için pozitif test eden insanların ölümlerini kaydediyor.

BBC istatistik başkanı Robert Cuffe, İngiltere'nin bu rakama İtalya'dan daha hızlı ulaştığını söyledi.

Ancak, İngiltere nüfusunun İtalya'dan yaklaşık% 10 daha büyük olması da dahil olmak üzere, böyle bir karşılaştırma yaparken uyarılar olduğunu söyledi.

Her ülkenin farklı test rejimleri var, İtalya daha fazla te Günümüzdeki koronavirüs brifinginde konuşan Raab, kaybedilen 29.427 canın "daha önce hiç görülmediği" büyük bir trajedi "olduğunu söyledi. Bu şekilde ".

Ancak uluslararası karşılaştırmalardan yararlanmayacak ve şöyle diyerek şöyle devam etti:" Ülkelerin pandemi sona erene kadar ne kadar iyi performans gösterdiğine dair gerçek bir karar alacağımızı sanmıyorum. tüm nedenlere bağlı ölümler hakkında kapsamlı uluslararası veriler elde edinceye kadar. ”

Cambridge Üniversitesi'nden Prof Sir David Spiegelhalter, bildirilen tüm rakamların, Virüsle ölen gerçek sayı.

Dedi ki: "Bu ülkelerin hiçbirinin iyi gitmediğini güvenle söyleyebiliriz, ancak bu Eurovision değildir ve onları denemek ve sıralamak anlamsızdır."

"Tek mantıklı karşılaştırma, ülkenin yaş dağılımına göre ayarlanmış aşırı tüm nedenlere bağlı ölüm oranlarına bakmak" diye ekledi. Farklılıkların nedenlerini atfetmek zordur. ”

Bu ayıltıcı bir andır. İtalya, vakaların hızla yükseldiğini gören ilk kısımdı ve bunalmış hastanelerin sahneleri şok ve inançsızlıkla karşılandı.

Ancak rakamları nasıl yorumladığımıza dikkat etmeliyiz.

Yüzünde, her iki ülke de hem hastanelerde hem de toplumda olmak üzere ölümleri benzer şekilde sayıyor.

Ancak dikkate alınması gereken başka faktörler de var.


İngiltere'de, kıyaslandığında, çok daha fazla yayıldı. Lombardiya'ya benzer bir nüfusa sahip olan Londra'da beşte birinden az oldu.

O zaman, insanların diğer koşullara bakmadığı şeylerden dolaylı etkiyi nasıl etkiliyorsunuz?

Ölümle ilgili olarak etkiyi değerlendirmenin en adil yolu, aşırı ölüm oranına bakmaktır - normalde ne olacağından ölen rakamlar. Yeniden yapabilmemiz için aylar, hatta yıllar bile olacak

BBC paradan tasarruf etmek için küçük bölge ofislerini kapatacak

Telif hakkı

GETTY IMAGES / NETFLIX

Netflix'in Tiger King, kilitleme Google serp kaçak hitlerinden biri oldu ve başarısı şaşırtıcı bir şekilde spin-off yapmak için acele etti. ve adaptasyonlar.

Netflix serisi, hayattan daha büyük Oklahoma hayvanat bahçesi sahibi Joe Exotic'in ve hayvan hakları aktivisti Carole Baskin ile rekabetinin şaşırtıcı hikayesini anlatıyor.

Nicolas Cage Joe Exotic olarak

Oscar ödüllü aktör Cage, Baskin cinayetini planlamak için 22 yıl hapis cezasına çarptırılan rezil, çok eşli, silah kullanan Exotic'i oynayacak.

Cage Leif Reigstad tarafından Joe Exotic: Vahşi Bir Dünyaya Bir Karanlık Yolculuk adlı 2019 Teksas Aylık makalesine dayanan sekiz bölümlü yeni senaryo TV dizisinde yıldız.

Kanal veya platform yok açıklandı. Cage 1996'da Las Vegas'tan Ayrılmak için Oscar kazandı ve bu onun ilk normal TV rolü olacak. Dizi, Variety'e göre Amerikalı Vandal showrunner Dan Lagana tarafından yazacak.

Carole Baskin olarak Kate McKinnon

Eserlerde tek drama uyarlaması değil - Emmy ödüllü Saturday Night Live ve Ghostbusters yıldızı Kate McKinnon, Baskin'i başka bir sınırlı seride oynayacak.

Versiyonu, Wondery tarafından yapılan ve Mart ayında başlatılan Joe Exotic: Tiger King adlı bir podcast'e dayanacak. .

Ama her iki senaryo dizisine de yer var mı? Değilse, hangisi yayınlanacak?

Rob Lowe ve Ryan Murphy'nin versiyonu?

Ve diğer drama uyarlamaları kartlarda olabilir ...

Aktör Rob Lowe kısa süre önce Instagram'a ve ünlü TV gurusu Ryan Murphy'nin "bu çılgın hikayenin versiyonunu geliştirdiğini" söylemek için yayınladı.

Kendisine tuhaf bir bakış bile teklif etti. Egzotik, köpeğini kaplan yerine tutarak.

Roblowe tarafından Instagram gönderisini atla

Rapor

Roblowe tarafından Instagram gönderisinin sonu

... Ya da Orlando Bloom ... ya da Jared Leto ...

Aslında, bir rolle bağlantılı ya da içeri girmeye çalışan birkaç Hollywood yıldızı var Eylem.

Sun, Orlando Bloom'un büyük ekranlı bir versiyona yıldız olarak atandığını iddia etti.

Kevin Bacon kısa süre önce bir filmde oynamayı evet diyeceğini söyledi. "Bir saniyede" egzotik.

Aktörler Dax Shepard ve Edward Norton'un, birinin üzerinde oynaması gereken bir Twitter tükürüğü bile vardı.

@Daxshepard tarafından Twitter gönderisini atla

Son biyopside Joe Exotic olarak rol alamazsam Hollywood bozuldu.

-Dax Shepard (@daxshepard) 26 Mart , 2020

Rapor

@daxshepard tarafından Twitter gönderisi

@EdwardNorton tarafından Twitter gönderisini atla

Um, kenara çekil, ahbap. Çok genç ve tutkunsun ve bunu biliyorsun. Muhtemelen Maldonado'yu hala çekebilirsin, aslında. Eğlenceli olmaz mıydı?

-Edward Norton (@EdwardNorton) 26 Mart 2020

Rapor

Twitter gönderisinin sonu @EdwardNorton tarafından

Ve Jared Leto, #JaredLetoTigerKing başlıklı (kabarık) bir kaplan ile kendi fotoğrafını yayınladı.

Jaredleto tarafından Instagram yayınını atla

Bildir

Jaredleto tarafından Instagram mesajının sonu

Egzotik, Tiger King'e takıntılı olan ve ABD'li aktör ve komedyen David Spade de dahil olmak üzere rol için birkaç kişi önerdi. YouTube'daki bazı oyuncularla röportaj yaptı.

Exotic'in önerdiği diğer kişi Brad Pitt idi. Spade şaka yaptı: "Brad'i seçmelere her zaman görüyorum ve her zaman gergin."

N

Galler'deki Coronavirus vakaları: Galler'deki ölümler 1.000'i geçiyor

Telif hakkı

WALES HABER HİZMETİ

Bir kadın öldükten sonra bir kadın cinayet şüphesiyle tutuklandı ve üçü güney Galler'deki bir Seo "bıçaklama" sırasında yaralandı

Güney Galler Polis ve ambulans ekipleri Penygraig, Tylacelyn Road'daki Co-Op'a yaklaşık 13:45 BST'de çağrıldı.

Yaşlı bir adam öldü ve başka bir adam Cardiff'in Galler Üniversite Hastanesi'nde istikrarlı bir durumda.

Diğer iki kişinin hayatı tehdit edici olmayan yaraları var ve 29 yaşındaki bir kadın Porth'tan gözaltında.

Görgü tanığı, kocasının Co-op'de "insanları bıçaklama" içinde bir kadın olduğunu söyledi.

Dedi ki: "Ben sadece Co-op dışındaki yerde bir şapka ve teneke kutu gördüm çekiyordu ve 'bu garip' diye düşündü, sonra sağlık görevlileri geldi.

"Kocam kooperatife gitti ama içeride bıçaklı bir kadın olduğunu söyleyen insanlar tarafından durduruldu İnsanları bıçaklıyordu.

"Cipte daha fazla polis ve sağlık görevlisi olarak kaldım geldi ve Jeep'imin önüne park edilmiş minibüste bir adama gittiler.

"Bu tekrar tekrar bıçaklanan adamdı, onu minibüsten çıkıp yerleştirdiler ambulans. "

Penygraig postanesi müdürü Ravi Raj, Co-op'dan kaçan insanların biraz kanadığını gördüğünü söyledi.

Twitter gönderisini atla @stephenfairc

Ciddi yaralama olayını takiben Penygraig'daki sahne pic.twitter.com/xVsYHkFPYw



- Stephen Fairclough (@stephenfairc) 5 Mayıs 2020

Rapor

@stephenfairc tarafından gönderilen Twitter mesajının sonu

"Dört farklı insana bıçakla saldıran bir kadın vardı" dedi.

"Boynundan bir adam, boynundan bir kadın gördüm."

Sahnenin polis tarafından çabucak engellendiğini söyledi.

"Polis [şüpheliyi] tutukladı, içerideydi. Dükkanın içinde değildim ama insanlar kaçarken yolda yürüdüm, sadece ne olduğunu görmek istedim "diye ekledi.

" İçeri giremedim çünkü Zaten engellenmişti. "

Bir paket servisi olan restoran sahibi, o sırada bulunmamasına rağmen, olaydan sonra bir kadının dükkânına kanadığını söyledi.

" Yeğenime söyledi , 'Kepenkleri indirin, kepenkleri indirin' - kanıyordu ve hemen polisi ve ambulansı çağırdı. "

@BBCWalesNews tarafından Twitter gönderisini atla

Resimler Dört kişi hastaneye kaldırılırken 'çoklu bıçaklama' olayından



Devamını oku: https://t.co/21Pg9AZvds pic.twitter.com/ ZtqOySJfQ0

-BBC Galler Haberleri (@BBCWalesNews) 5 Mayıs 2020

Rapor

@BBCWalesNews Twitter mesajının sonu

Yerel işletmeler, polis ve ambulanslar olay yerine geldiklerinde kapılarını kilitlemeleri söylendi, ancak "somut" bilgi verilmediğini de eklediler.

" Penygraig'i kapattım. Tüm dükkanlar caddede kapalı, "dedi yüksek caddede çalışan bir dükkâncı.

Rhondda Milletvekili Chris Bryant BBC Radio Wales'e" Co-op'da bıçaklanma "dedi. sakinler için "tamamen şok edici" olurdu, ancak şartlar hakkındaki spekülasyonlar yardımcı olmaz.

Ekledi: "Bu, Penygraig'deki Kooperatif'te olmasını beklediğiniz şey değil. Aslında, benim üyelerim

Coronavirus: Doktor Milletvekili, 'hükümetin sınav eksikliğinin maliyet ömrü var' diyor

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Araştırmacılar, ekran koruyucu insanlar Google serp korumayı güçlendirirken, herkes için kısıtlamaları hafifletirken, İngiltere'nin koronavirüs kilitlenmesini güvenli bir şekilde kaldırmanın tek acil yolu olduğunu söylüyor. br />
İnsanların risk altında üç gruba ayrılabileceğini söylüyorlar - en savunmasız olanlar, onlarla ve diğer herkesle ilgilenen veya onlarla yaşayanlar.

Ağrısız veya mükemmel değil. diyorlar, ancak birçoğu için kaldırım taşı kaldırabilir, ancak yine de NHS'yi koruyabilir ve hayat kurtarabilirler.

Yayınlanmamış çalışmaları modelleme kullanıyor.

Bilim adamları olası sonuçları incelemek ve karşılaştırmak için modelleme kullanıyorlar. Farklı senaryoların - bu durumda, koronavirüs enfeksiyonları ve ölümlerinde büyük bir dalgalanmaya neden olmadan kilitlemenin nasıl tersine çevrileceği, "ikinci zirve" uzmanları, kısıtlamalar çok hızlı veya çok erken kaldırılırsa korkarlar.

çalışma hangi kesin önlemlerin ne zaman ve ne zaman kaldırılması gerektiğini detaylandırmıyor ve hala 2m de dahil olmak üzere bazı sosyal mesafeli stratejiler olacağını varsayar ( 6ft) kural - baştan sona herkes için yürürlükte.

Akran değerlendirmesi ve bilimsel bir dergide yayınlanmak üzere sunulan bulguları, İngiltere ve İskoç hükümetlerine açıklandı.

BASİT BİR REHBER: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİM ÖNLEMEK: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

UMUT VE KAYBI: Coronavirus hikayeleri

ARAÇ ARAÇ: Bölgenizdeki vakaları kontrol edin

TEST: Koronavirüs için test alabilir miyim?

Şu anda, İngiltere'den evde kalması ve sadece önemli alışveriş, tıbbi ihtiyaçlar veya egzersiz için dışarı çıkması istenir. Ayrıca kesinlikle gerekliyse işe gidip işten de seyahat edebilirler.

Ayrıca, Birleşik Krallık'ta en az 1.6 milyon kişi olan koronavirüs yakalarlarsa ciddi sağlık komplikasyonları riski en yüksek olanlardan isteniyor. Kalkan.

Bu, evlerini hiç terk etmemek ve virüsü taşıyabilecek diğer insanlarla yüz yüze temastan kesinlikle kaçınmak anlamına geliyor.

Kim koruyucu olmalı? ?

Kilitlenmeden nasıl kurtuluruz?

Bu kalkan, hükümetin İngiltere'deki politikayı bilgilendirmek için kullandığı orijinal matematiksel modellere dahil edilmedi.

Ancak, Edinburgh ve Londra Üniversitelerinden akademisyenler tarafından yapılan bu yeni çalışma, bazı önlemler alınırken ekranlama güçlendirilebilirse koronavirüs salgınının bir sonraki aşamasında neler olabileceğine bakıyor.

Kilitlenme nasıl kaldırılır

Diyorlar:

Hastalığa en duyarlı olanlar - yaşlılar ve altta yatan tıbbi koşulları olanlar - Potansiyel olarak virüs bulaşmış olan herkesten korunmaya ihtiyaç duyana kadar

Bunu başarmak için, duyarlı bir kişiyle bir evi paylaşan insanların yanı sıra bakım çalışanları ve sağlık profesyonelleri de kendilerini enfeksiyondan korumalıdır. ve virüsü taşımadıklarını kontrol etmek için - belki de günlük olarak - sık testler yapmak

O zaman, bu grupların dışındaki insanlar tam kilitlenmeden çıkabileceklerdi:

2m (6ft) kuralı gibi bazı sosyal mesafeli önlemleri takip etmeye devam etti

koronavirüs semptomları geliştirdiyse tüm evlerini karantinaya aldı

Ama bile İngiltere nüfusunun sadece% 60'ının kilitlenmeden çıkmasına izin verildi, iletim oranlarını mümkün olduğunca düşük tutmak hala hayati önem taşıyor.

Venezuela iki ABD vatandaşını sürat teknesi ihlali nedeniyle gözaltına aldı

Telif hakkı

GETTY IMAGES

ABD, ikinci çeyrekte koronavirüs ile ilgili kurtarma paketleri patladığı için 3 ton (2,4 Dijital pazarlama rekor borç almak istediğini söyledi Bütçe.

Toplam, 2008 mali krizinin zirvesinde geçen üç aylık rekorun beş katından fazla.

2019'un tümünde ülke 1,28 dolar ödünç aldı tn. ABD, sağlık finansmanı ve doğrudan ödemeler dahil olmak üzere virüsle ilgili yardımda yaklaşık 3 ton dolar onayladı.

ABD hükümetinin toplam borcu şu anda 25 ton civarında.

Medya başlığı

'Eskiden bu gıda bankasına bağış yapıyorduk, şimdi ona güveniyoruz'

En son harcama paketlerinin ülke ekonomisinin yaklaşık% 14'ü değerinde olduğu tahmin ediliyor. Hükümet ayrıca, nakit krizine ek olarak, vergi ödemeleri için yıllık 15 Nisan tarihini de uzattı.

Yeni borçlanma tahmini, hükümetin önceki tahmininin 3 milyon doların üzerinde. Yeni programlar.

Fed'in ekonomiyi kurtarmak için yaptığı dört radikal hamle

ABD'nin 20 dolarlık borcu önemli mi?

Tartışmalar devam ediyor Daha fazla yardım, ancak bazı Cumhuriyetçiler daha fazla harcamanın ülkenin hızla yükselen ulusal borcu üzerindeki etkisi konusunda endişelerini dile getirdiler.

ABD hükümet tahvilleri satarak borçlanıyor. Borçları dünyadaki yatırımcılar tarafından nispeten düşük riskli olarak görüldüğünden, tarihsel olarak nispeten düşük faiz oranlarından yararlanmıştır.

Ancak, koronavirüsten önce bile, ülkenin borç yükü birçok ekonomistin düşündüğü seviyelere doğru yükseliyordu Ülke daha fazla harcadığı için uzun vadeli büyüme için riskli.

Medya altyazısı

Coronavirus: Hollywood iş için ne zaman tekrar açılabilir?

ABD Kongre Bütçe Ofisi geçen ay bütçe açığının bu yıl 3,7 ton $ olacağını tahmin ederken, ulusal borç GSYİH'nın% 100'ünün üzerine çıktı.

Geçen hafta Amerika merkez bankası başkanı Jerome Powell, ABD hükümetinin kitaplarının salgından önce daha iyi durumda olduğunu görmek isteyeceğini söyledi.

Coronavirus: Küresel salgının izlenmesi

Bileklikler, renk kodlaması - yaratıcı Kilitlenmenin çıkış yolları

30 ft'lik bir ağaca kilitlenmeyi harcayan insanlar

Ancak, şimdi harcamanın ekonomik durumu desteklemek için gerekli olduğunu söyledi. Virüsün yayılmasını yavaşlatmak için işletmeleri kapatma emirleri en az 30 milyon kişiye işlerini mal ediyor.

"İyileşme durumunda ekonominin hepimizden daha fazla yardıma ihtiyacı olabilir. sağlam bir olmaktır "dedi.

Medya altyazısı

Armel Omatoko dans derslerini çevrimiçi olarak değiştirdi, böylece insanlar kilitlenme sırasında dahil olabilirler.

Kendi yardım çabalarının bir parçası olarak, Federal Rezerv son haftalarda hazinelerde 1 tondan fazla satın aldı.

Yabancı ülkelerden gelen yatırımcılar, Japonya ile tarihsel olarak önemli miktarda ABD borcuna sahipler, Çin ve İngiltere, Şubat ayı itibariyle paketin zirvesinde.

Son yıllarda ABD ve Çin arasındaki artan gerilimler, Amerika'nın borç pozisyonunun incelemesini yeniledi. Geçen hafta Washington Post'a göre, Trump yönetim yetkilileri Çin'e olan borç yükümlülüklerini iptal etmeyi tartışmışlardı, ancak ABD Başkanı Donald Trump'ın "bu oyunları oynamaya başladınız ve zor" diyerek fikri çözdüğü bildirildi.

Şimdilik devam eden düşük oranlar yatırımcıların ABD borçları için iştah açtığını ve borçlanmanın artmasına izin verdiğini gösteriyor.

SDLP'den John Dallat olarak ödenen övgüler 73 yaşında öldü

Telif hakkı

EPA

Resim yazısı

Covid-19'a neden olan Sars-CoV-2 mikroskobik görüntüsü

Kuzey İrlanda Sağlık Bakanlığı tarafından kaydedilen koronavirüs ile ilgili ölümlerin sayısı 404'e yükseldi.

Bölüm Dijital pazarlama günü 17 ölüm daha bildirdi.

Ölümlerin altısı son 24 saat içinde gerçekleşti.

Bakanlığın rakamları çoğunlukla hastane ölümleri ile ilgili iken, hükümet istatistik ajansı Nisra tarafından yayınlanan haftalık rapor Covid-19'un tüm ölümlerini kaydediyor Ölüm belgesinde belirtildi.

Nisra istatistikleri 24 Nisan'a kadar Kuzey İrlanda'da 393 Covid-19 ile ilgili ölüm kaydetti ve bunların yaklaşık% 40'ı bakım evlerinde gerçekleşti. >
Sağlık Bakanlığı'nın interaktif gösterge panosunda her gün güncellenen en son istatistikleri, şu anda Kuzey İrlanda hastanelerinde 867 Covid-19 hastasının olduğunu gösteriyor.

Doğrulanmış 3,881 vaka var vir Kuzey İrlanda'da bizler.

Gösterge panosu ayrıca 26 hastanın Covid-19'a sahip olduklarından veya sahip olduğundan şüphelenildikleri için yoğun bakımda tedavi edildiğini gösteriyor.

İngiltere genelinde İrlanda'da 28.934 ölüm gerçekleşirken, ölüm bilançosu 1.319'dur.

Salı günkü diğer gelişmelerde:

Bazı özel bakımlarda personel ortaya çıktı Evlere sadece Covid-19 için pozitif test ettikleri takdirde yasal hastalık ödemesi teklif ediliyor;

NI'deki dört süpermarket, pandemi sırasında kalkan insanlar için teslimat alanlarına öncelik vermeyi kabul eden Topluluklar Departmanı ile anlaştı; />
Belfast City Havalimanı genel müdürü, bir Aer Lingus uçuşunda iddia önlemlerine uyulmadığını belirten bir uçağın sosyal uzaklaştırma önlemleri konusunda net bir rehberlik olmadığını söyledi;

Yeni Kuzey İrlanda'daki otomobil satışları, coronavirüs nedeniyle Nisan ayında sadece 24'e düştü.

Basit bir rehber: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİMDEN KAÇININ Kendinden izolasyon ve egzersiz ile ilgili kurallar

BİLMEMEK GEREKENLER Ölüm ücretini nasıl anlayabiliriz

TEST: Koronavirüs için test alabilir miyim?

ARAÇ TAKIMI:

Penygraig Co-op dışında 'bıçaklama' üzerinde düzenlenen kadın

Telif hakkı

İYİ GÖRÜNTÜLER

Resim yazısı

Virgin Atlantic, ülkeler sınırları kapatıp seyahat yasaklarını yürürlüğe koydukça yolcu numaralarının düştüğünü gördü

Virgin Atlantic, İngiltere'de 3.000'den fazla işi kesip Gatwick havaalanındaki operasyonunu Seo açıkladı.

Şok duyurusu, rakip British Airways'in, Gatwick işlemi. Pilotlar birliği Balpa bunu "yıkıcı" olarak nitelendirdi.

Koronavirüs pandemisi küresel yolculuğu sanal bir durma noktasına getirdiği için birçok havayolu mücadele ediyor.

Havayolu şirketi şu anda Toplamda yaklaşık 10.000 kişi.

Hükümetten acil durum kredileri için başvuruda bulunan Virgin Atlantic, işlerin yönetim kurulu genelinde kaybedileceğini söyledi.

" 36 yıl önce ilk uçuşumuzdan bu yana pek çok fırtına yıprandık, ancak hiçbiri Covid-19 kadar yıkıcı olmamıştı ve birçoğu için yaşam ve geçim kaybı, "dedi Virgin Atlantic CEO'su Shai Weiss.

'Korkunç durum'

Sendika Balpa: "Bu endüstri için korkunç bir darbe ve İngiltere havacılığının karşı karşıya olduğu korkunç durumun kanıtı.

Balpa genel sekreteri, Brian Strutton, "Virgin Atlantic'teki üyelerimiz ve tüm personelimiz bu bomba ölçeğinden şok olacak. Virgin'i bunu haklı çıkarmak için çok zorlayacağız. "

Virgin Atlantic ayrıca uçuş programını Gatwick'ten Heathrow'a taşıyacağını söyledi. Yuvalarını Gatwick'te tutmayı amaçladığını söyledi." Müşteri talebi doğrultusunda "dedi.

Ancak Bay Weiss, hava yolculuğu endüstrisinin koronavirüs krizinden ne zaman kurtulacağının kesin olmadığını söyledi.

" 11 Eylül'den sonra ve Küresel mali kriz, benzer acı verici önlemler aldık, ancak neyse ki ekibimizin birçok üyesi birkaç yıl içinde bizimle birlikte uçuyordu.

"Pandeminin ne kadar sürdüğüne ve süremize bağlı olarak uçaklar için topraklanmış, umarım bu sefer de olacak. "

Gatwick, şirketin Virgin Atlantic'in planlarını duymak için" çok üzüldüğünü "söyledi.

Havayolu uçtu 1984'ten beri havaalanından ve Gatwick şunları söyledi: "Virgin Atlantic her zaman Gatwick'te karşılanacak ve havayolunun operasyonunu yeniden başlatmanın yollarını keşfetme çabalarımıza devam edeceğiz. Soğanlar mümkün olduğunca çabuk, talep döndüğünde Gatwick'teki slot portföyünü tutmayı planladıkları bilgisiyle. "

British Airways'de% 28 idi. Şimdi Virgin Atlantic'de işlerin% 30'u kaybedilecek.

İngiltere'nin havacılık sektörü küçülüyor. Hiçbir havayolu veya havaalanı bağışık değildir.

Virgin Atlantic, Gatwick'in dokuzuncu en büyük havayolu şirketi, bu yüzden bir darbe, ancak nakavt yumruk değil.

Ancak British Airways, Gatwick'in ikinci en büyük müşterisi olan Gatwick operasyonunu da yeniden başlatamayabileceğini belirtti.

BA çıkarsa, daha derin sonuçlar doğuracak.

Sadece bir Birkaç hafta önce, birkaç Birleşik Krallık havaalanının boru hattında ayrıntılı, pahalı ve çok tartışmalı genişleme planları vardı. Büyük olanlar ya da çok yakın kapasiteyle çalışıyorlardı.

Fakat tüm havacılık sektörü yeni bir gerçek yaşıyor.

Kilitleme kısıtlamaları kolaylaştığında ve uçuş programları tekrar artırıldığında, daha az yolcu olacak, daha az ve muhtemelen daha pahalı uçuşlar olacak ve maalesef binlerce kabin ekibi, pilot ve yer personeli işlerini kaybedecek.

Konsensüs, havacılık sektörünün yıllar alması olduğu yere geri dön

İklim değişikliği: 2070 yılına kadar 3 milyardan fazla aşırı sıcakta yaşayabilir

Telif hakkı

AFP

Resim İstiklal seo

Bir doktor, virüsün daha önce düşünülenden neredeyse bir ay önce Fransa'ya geldiğini öne sürüyor

27 Aralık'ta Paris yakınlarında bir hastanede şüpheli zatürree olduğundan şüphelenilen bir hastada aslında koronavirüs vardı, dedi doktor.

Bu, virüsün Avrupa'ya daha önce düşünülenden neredeyse bir ay önce gelmiş olabileceği anlamına geliyor. .

Dr Yves Cohen, o sırada alınan bir sürüntünün yakın zamanda test edildiğini ve Covid-19 için tekrar pozitif olduğunu söyledi.

O zamandan beri iyileşen hasta, yurtdışına gitmediği için virüsü nerede yakaladığı hakkında hiçbir fikri yoktu.

İlk vakanın kim olduğunu bilmek, virüsün nasıl yayıldığını anlamanın anahtarıdır.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), daha erken vakaların ortaya çıkmasının mümkün olduğunu ve sözcü Christian Lindmeier, salgının daha net bir resmini elde etmek için ülkeleri benzer vakaların kayıtlarını kontrol etmeye çağırdı.

Fransız sağlık bakanlığı için BBC, hükümetin dava hakkında onay aldığını ve gerekli gördükleri takdirde daha fazla soruşturmayı dikkate alacağını söyledi.

Fransa, daha sonraki testlerin önceki davalara işaret ettiği tek ülke değil. İki hafta önce, Kaliforniya'da yapılan ölüm sonrası inceleme, ABD'deki ilk koronavirüsle ilgili ölümün, daha önce düşünülenden neredeyse bir ay önce olduğunu ortaya koydu.

Yeni vaka hakkında ne biliyoruz?

Paris yakınlarındaki Avicenne ve Jean-Verdier hastanelerinde acil tıp başkanı Dr Cohen, hastanın Paris'in kuzeydoğusundaki Bobigny'den 43 yaşında bir erkek olduğunu söyledi.

BBC'nin Newsday programına, koronavirüs semptomlarının ortaya çıkması beş ila 14 gün sürdüğü için hastanın 14 ila 22 Aralık arasında enfekte olması gerektiğini söyledi.

Röportajı dinleyin

Hasta, Amirouche Hammar 27 Aralık'ta kuru öksürük, ateş ve nefes darlığı - daha sonra koronavirüsün ana belirtileri olarak bilinen semptomlar sergileyen hastaneye yatırıldı.

Bu dört DSÖ'nün Çin ülke ofisine, Çin'in Wuhan şehrinde tespit edilen nedeni bilinmeyen pnömoni vakaları hakkında bilgi verildi.

Bay Hammar Fransız yayıncı BFMTV'ye hastalanmadan önce Fransa'yı terk etmediğini söyledi. Dr. Cohen, hastanın çocuklarından ikisi de hastalanırken karısının herhangi bir belirti göstermediğini söyledi.

Ancak Dr Cohen, hastanın karısının Charles de Gaulle havaalanı yakınındaki bir süpermarkette çalıştığını ve Çin'den yeni gelen insanlarla temasa geçti. Hastanın karısı "sık sık müşterilerin doğrudan havaalanından gelip hala valizlerini taşıdığını" söyledi.

"Asemptomatik olup olmadığını merak ediyoruz," dedi Dr. Cohen.


Koronavirüs, 2019'da Avrupa'da resmi olarak tanınmadan ve tehdit ilan edilmeden haftalar önce dolaşıyor olabilir mi? Bu, Fransız bir doktorun tedavi ettiğini açıkladıktan sonra yapılan öneri

Coronavirus: Çift 'deniz kokusu' Whitby 135 mil gezisi için para cezası

Telif hakkı

REUTERS

İngilizce seo yazısı

Sağlık sekreteri Matt Hancock, duruşma sırasında sosyal mesafe kurallarının hala yürürlükte olacağını söyledi.
Koronavirüsün yayılmasını takip etmeyi amaçlayan bir NHS uygulaması, Wight Adası'ndaki bir denemenin bir parçası olarak ilk kez piyasaya sürülüyor.

Konsey ve sağlık çalışanları İlk olarak, temas izleme uygulamasını denemek için, adanın geri kalanı Perşembe gününden indirebilirsiniz.

Deneme başarılı olursa, haftalar içinde ülke çapında kullanılabilir.


Uygulama, virüs için pozitif test eden herkesin son temaslarını hızla izlemeyi amaçlıyor.

Hükümetin, gelecekteki salgınları izlemek ve azaltmak için yaygın test ve temas takibi yapmayı amaçlayan kilitlenmeden çıkma stratejisinin bir parçasıdır.

deneme başarılı, Sağlık Sekreteri Matt Hancock, Mayıs ayının ortalarında ülke çapında yaygınlaştırılacağını söyledi.

Bu arada, İşçi lideri Sir Keir Starmer, İngiltere'nin başlamasıyla virüsle mücadelede "ulusal bir konsensüs" çağrısında bulundu. Kilitlenmeden çıkın.

İngiltere'de koronavirüs ile ilişkili ölümlerin sayısı 28.734'e ulaşarak 28.734'e ulaşıyor.

Ölümlerdeki günlük artış daha düşük Hancock, Mart sonundan bu yana herhangi bir noktadan daha fazla, ancak hafta sonu rapor edilen rakamların daha düşük olma eğiliminde olduğunu ve yükselmesi bekleniyor dedi.

Uygulama nasıl çalışıyor? br /> Apple ve Google'ın uygulama mağazalarında yayınlanan yeni uygulama, bir Bluetooth bağlantısı kullanarak çalışır.

Uygulamaya sahip iki kişinin birbirinden belirli bir mesafede daha uzun süre kaldığını kaydeder Belirli bir süre sonra.

Bu kişilerden biri daha sonra semptomları olduğunu bildirirse, son günlerde önemli temasta bulundukları tüm diğer uygulama kullanıcıları uyarılır ve yargıç olursa DHS, kendi kendine tecrit etmek için gerekli.

"Ne yapmanız gerektiğine dair kesin tavsiye, gelişen bağlama ve yaklaşıma bağlı olacaktır," dedi NHS.

Bay Hancock, Wight Adası'ndaki herkesi, uygulamayı onlar için hazır olduğunda indirmeye çağırdı. Sosyal mesafe kurallarının duruşma sırasında hala geçerli olacağını söyledi.

"Uygulamayı indirerek kendi sağlığınızı koruyorsunuz, sevdiklerinizin sağlığını ve sizin sağlığınızı koruyorsunuz. dedi.

"Wight Adası'nın nereye gittiğini İngiltere takip ediyor."

Ada, daha az sayıda yeni enfeksiyonu olduğu için deneme için seçildi. , tek bir NHS güveniyle kaplıdır ve adaya gidip gelmek oldukça kısıtlıdır.

Bay Hancock BBC B'ye söyledi

Günlerce yakıt kullanan Letonya dronu hava sahasını kısıtlayarak kayboluyor

Telif hakkı

LATVIYA CAA

Resim yazısı

Saldırgan drone, kaybolduğunda birkaç günlük uçuş için yakıt verildi

Letonya yetkilileri, uçuş ortasında kaybolan ve hava trafiği Bedava seo neden olan haydut bir drone arıyor.

Ülkenin havacılık otoritesi, avlanırken bölgedeki 19.500 feetin altındaki uçuşları kısıtladı. />
Yetkililer, 26kg (57lb) dronun muhtemelen iniş yaptığını söylese de, yaklaşık dört günlük uçuş için yakıt kullanıldı.

Halkı arama ve kurtarma çağrısı yapmaya çağırdı Askeri olmayan dronun yerel bir insansız hava aracı (İHA) üreticisine ait olduğu anlaşılıyor.

Bir test uçuşu sırasında, Letonya basında çıkan haberlere göre, drone ile iletişimi kaybetti ve yerini kaybetti. Haberlere göre yaklaşık 3,5 metre uzunluğunda ve 5,5 metre genişliğinde (18 fit x 18 fit) ve 70 km'ye kadar hava hızı var / sa (43mph).

İrlanda denemesi drone Gıda ve ilaç teslimi

NHS malzemelerini Wight Adası'na teslim etmek için dronlar

En son 200 metre (650 ft) hızla uçtuğunu gördü. Ulaştırma bakanlığı ve ordu uyarıldı ve havacılık otoritesi bir uyarı yaparken drone için bir av başladı.

Drone Cumartesi günü havalandı, ancak 90 saat - veya 3.75 gün boyunca tamamen ateşlendi - uçuş.

Hala havadaysa, yakıtın yerel saatle Salı (17:10 BST) saat 19: 10'da bitmesi planlanıyor.

Resim yazısı

Metre genişliğindeki drone ağır bir 26 kilo ağırlığındadır

Pazartesi akşamı, havacılık otoritesi, drone'nun artık havada bulunma olasılığının giderek daha olası hale geldiğini söyledi. Ancak bu hâlâ birden fazla uçak arıyor.

Halkın çok sayıda üyesi görüldüğünü bildirdi - ancak hiçbiri doğrulanmadı. Komşu hava sahasından herhangi bir UFO (tanımlanamayan uçan cisimler) hakkında rapor da yoktu.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle Avrupa genelinde düşük hava trafiğine rağmen, hatalı İHA bazı sorunlara neden oldu, Riga üzerindeki hava sahasını kapattı Uluslararası Havaalanı ve Çin'den Tallinn'e uçuş yönlendirme zorlama

Bois soyunma odası: Hint gençler lewd Instagram grup neden öfke

Telif hakkı

SANKA VIDANAGAMA

Resim yazısı

8 Nisan'da Christchurch'ten özel bir uçakla ayrılan turistler

Yeni Dijital pazarlama Başbakan Jacinda Ardern, ülkenin "uzun süre" dünyanın geri kalanıyla açık sınırları olmayacağını söyledi.

Bayan Ardern, Avustralya kabine toplantısına video bağlantısı aracılığıyla katıldıktan sonra konuştu.

Toplantıda, insanların Avustralya ile Yeni Zelanda arasında özgürce ve karantina olmadan gidebilecekleri olası bir "trans-Tasman balonu" tartışıldı.

Ancak daha uzaktaki ziyaretçiler Yakında mümkün değildi.

Hem Avustralya hem de Yeni Zelanda Covid-19 yanıtlarının bir parçası olarak neredeyse tüm yabancılara sınırlarını kapattı.

Jacinda Ardern ne dedi ?

Bayan Ardern, Yeni Zelanda ve Avustralya'nın "aramızda bir çeşit kabarcık, güvenli bir seyahat bölgesi" görüştüğünü söyledi.

"Çok fazla iş olduğunu" vurguladı. ilerlemeden önce yapmalıyız ... ama o Açıkçası getireceği faydalardan dolayı yüzer ".

Ancak, ülkenin turizm sektörü ile ilgili bir soruya yanıt olarak Ardern," Dünyanın geri kalanı için açık sınırlarımız olmayacak "dedi. "

Yeni Zelanda'da NZ virüsü nasıl yenip kahvesini geri aldı

Yeni Zelanda'da Coronavirus 'şu anda elendi'

Avustralya, virüs kısıtlamalarının erken kalkmasına dikkat ediyor

Turizm, Yeni Zelanda'nın en büyük endüstrilerinden biri, doğrudan ülkenin işgücünün neredeyse% 10'unu istihdam ediyor ve GSYİH'nın neredeyse% 6'sına katkıda bulunuyor.

Çoğu ziyaretçi Avustralya'dan geliyor, bunu Çin, ABD ve İngiltere takip ediyor.

Avustralya ve Yeni Zelanda'daki virüs durumu nedir?

Bayan Ardern herhangi bir "trans -Temman balonu "sadece her iki ülkenin" dünyanın önde gelen eylemleri "nedeniyle mümkün oldu.

Yeni Zelanda Salı günü üst üste ikinci gün için yeni vaka bildirmedi.


Nüfusu 25 milyon, Yeni Zelanda'nın beş katı olan Avustralya'da yaklaşık 7.000 vaka ve 96 ölüm oldu. />
Ama aynı zamanda enfeksiyonların "eğrisini düzleştirdi" ve çeşitli eyaletler ve bölgeler de kilitlenmelerini kolaylaştırdı.

Medya başlığı

Sydney plajlar yerli halkın zihinsel sağlığı için yeniden açıldı

Premier League: 45 dakikadan kısa bir süre bir seçenek yarıda, diyor PFA başkanı Gordon Taylor

Telif hakkı

REUTERS

Resim yazısı

Sağlık sekreteri Matt Hancock, duruşma sırasında sosyal mesafe kurallarının hala yürürlükte olacağını söyledi.
Koronavirüsün yayılmasını Bedava seo amaçlayan bir NHS uygulaması, Wight Adası'ndaki bir denemenin bir parçası olarak ilk kez piyasaya sürülüyor.

Konsey ve sağlık çalışanları İlk olarak, temas izleme uygulamasını denemek için, adanın geri kalanı Perşembe gününden indirebilir.

Deneme başarılı olursa, haftalar içinde İngiltere genelinde kullanılabilir.

Bakanlar, uygulamanın bu "akıl önü" ile tasarlandığını söylese de, gizlilik konusunda endişeler dile getirildi.

Uygulama, olumlu test yapan herkesin son temaslarını hızla izlemeyi hedefliyor Virüs.

Hükümetin, gelecekteki salgınları izlemek ve azaltmak için yaygın test ve temas takibi yapmayı amaçlayan kilitlenmeden çıkma stratejisinin bir parçasıdır.

Deneme başarılı olursa, Sağlık Sekreteri Matt Hancock, uygulamanın Mayıs ayının ortalarına kadar İngiltere genelinde uygulanacağını söyledi.

Bu arada İşçi lideri Sir Keir Starmer, İngiltere kilitlenmeden çıkmaya başladığında virüs.

İngiltere'de koronavirüs ile ilişkili ölümlerin sayısı 288 artışla 28.734'e ulaştığında ortaya çıkıyor.

Hancock, günlük ölüm artışının Mart sonundan bu yana herhangi bir noktadan daha düşük olduğunu, ancak hafta sonu rapor edilen rakamların daha düşük olma eğiliminde olduğunu ve artmasının beklendiğini söyledi Hancock.

Uygulama nasıl çalışıyor? ?

Apple ve Google'ın uygulama mağazalarında yayınlanan yeni uygulama, bir Bluetooth bağlantısı kullanarak çalışır.

Uygulamaya sahip iki kişinin belirli bir mesafe içinde olduğunu kaydeder Belirli bir süreden daha uzun süre birbirlerinden ayırın.

Bu kişilerden biri daha sonra semptomları olduğunu bildirirse, son günlerde önemli temasta bulundukları diğer tüm uygulama kullanıcıları NHS ertelendi ve gerekli görüldüğünde kendi kendini tecrit etmesini söyledi.

"Ne yapmanız gerektiği konusunda kesin tavsiye, gelişen bağlama ve yaklaşıma bağlı olacaktır," dedi NHS. Br /> Daha fazla bilgi için burayı okuyun.

Bay Hancock, Wight Adası'ndaki herkesi uygulamayı kendileri için kullanılabilir olduğunda indirmeye çağırdı. Sosyal mesafe kurallarının duruşma sırasında hala geçerli olacağını söyledi.

"Uygulamayı indirerek kendi sağlığınızı koruyorsunuz, sevdiklerinizin sağlığını ve sizin sağlığınızı koruyorsunuz. dedi.

"Wight Adası'nın nereye gittiğini İngiltere takip ediyor."

Ada, daha az sayıda yeni enfeksiyonu olduğu için deneme için seçildi. , tek bir NHS güveniyle kaplıdır ve adaya ve adadan seyahat oldukça sınırlıdır.

Bay Hancock, BBC Breakfast'a, uygulamanın virüse karşı mücadelenin "inanılmaz derecede önemli bir parçası" olacağını söyledi. Ne kadar çok kişi indirirse, kilitleme kısıtlamaları o kadar kolay olabilir.

Medya altyazısı

Matt Hancock, Isle of Wight sakinlerinin uygulamayı kullanarak hayat kurtardığını söyledi

Sir Keir uygulamanın başarılı olacağını umduğunu ancak alımın yeterince yüksek olup olmadığını sorguladığını söyledi.

"Singapur'daki benzer bir uygulamanın yalnızca , Sanırım, bazı gibi bir şey

Alman üst mahkemesi Avrupa Merkez Bankası kriz tahvilini satın aldı

Telif hakkı

AFP

Resim yazısı

Bir doktor, virüsün daha önce düşünülenden neredeyse bir ay English seo Fransa'ya geldiğini öneriyor

27 Aralık'ta Paris yakınlarında pnömoni tanısı konan bir hastada aslında koronavirüs vardı, doktor söyledi.

Bu, virüsün Avrupa'ya daha önce düşünülenden neredeyse bir ay önce gelmiş olabileceği anlamına geliyor. >
Dr Yves Cohen, Fransız medyasına o sırada alınan bir sürüntünün yakın zamanda test edildiğini ve Covid-19 için tekrar olumlu geldiğini söyledi.

O zamandan beri tamamen iyileşen hasta, Virüsün bulaştığı herhangi bir bölgeye gelmediği için virüsü nerede yakaladığı hakkında hiçbir fikrim yok.

İlk vakanın kim olduğunu bilmek, virüsün nasıl yayıldığını anlamanın anahtarı. Yeni vakayı biliyoruz?

Paris yakınlarındaki Avicenne ve Jean-Verdier hastanelerinde acil tıp başkanı Dr Cohen, hastanın kuzey doğusunda Bobigny'den 43 yaşında bir adam olduğunu söyledi. Paris.

Daha sonra kn olacak olanları sergiliyordu kuru öksürük, ateş ve nefes darlığı da dahil olmak üzere koronavirüsün ana semptomlarıdır.

Dünya Sağlık Örgütü'nün Çin ülke ofisi vakalardan dört gün önce 27 Aralık'ta hastaneye kaldırıldı Çin'in Wuhan şehrinde bilinmeyen bir nedenden dolayı pnömoni tespit edildi.

Fransız hasta Fransız yayıncı BFMTV'ye hastalanmadan önce seyahat etmediğini söyledi.

Dr Cohen iki hastanın çocuklarının bir kısmı hastalanmıştı ama karısı hiçbir belirti göstermemişti. Ancak Dr. Cohen, hastanın karısının Charles de Gaulle havaalanı yakınındaki bir süpermarkette çalıştığını ve yakın zamanda Çin'den gelen insanlarla temasa geçebileceğini belirtti.

Hastanın karısı, "sık sık müşteriler doğrudan havaalanından geliyor, hala bavullarını taşıyor ".

" Asemptomatik olup olmadığını merak ediyoruz, "dedi Dr. Cohen. Potansiyel bağlantının daha fazla araştırılmasını istedi.

Neden önemli?

Şimdiye kadar, ülkenin ilk üç koronavirüsü vakası 24 Ocak'ta doğrulandı. />
Bunlardan ikisi, salgının ilk tespit edildiği Wuhan'a gelmişti ve üçüncüsü yakın bir aile üyesi idi.

Bu pozitif test sonucu, virüsün Fransa'da bulunduğunu gösteriyor. Çok daha erken ve nasıl yayıldığına dair anlayışı değiştirecek.

Avrupa'daki ilk insandan insana bulaşma, şimdiye kadar Almanya'yı ziyaret eden Çinli bir meslektaşı tarafından enfekte olmuş bir Alman adam olduğunu düşünmüştü. 19-22 Ocak arasında.

Amerika Birleşik Devletleri de yakın zamanda koronavirüs zaman çizelgesini revize etmek zorunda kaldı. Kaliforniya'da yapılan ölüm sonrası inceleme, ABD'deki ilk koronavirüs ile ilgili ölümün, daha önce düşünüldüğünden neredeyse bir ay önce olduğunu ortaya koydu.

BASİT BİR REHBER: Kendimi nasıl koruyabilirim?

GÖVDE NELER YAPIYOR? Ön cephedeki doktorlar açıklıyor

UMUT VE KAYIP: Koronavirüs hikayeleriniz

VİRÜS NASIL YAYILIR: Bir açıklama

Coronavirus: Uygulama denemesi başlıyor, cenaze davası ve kilitlenme resimleriniz

Telif hakkı

REUTERS

Resim yazısı

Sağlık sekreteri Matt Hancock, duruşma sırasında sosyal mesafe kurallarının hala yürürlükte olacağını söyledi.
Koronavirüsün yayılmasını takip etmeyi amaçlayan bir NHS Seo Wight Adası'ndaki bir denemenin bir parçası olarak ilk kez piyasaya sürülüyor.

Konsey ve sağlık çalışanları İlk olarak, temas izleme uygulamasını denemek için, adanın geri kalanı Perşembe gününden indirebilirsiniz.

Deneme başarılı olursa, haftalar içinde ülke çapında kullanılabilir.


Uygulama, virüs için pozitif test eden herkesin son temaslarını hızla izlemeyi amaçlıyor.

Hükümetin, gelecekteki salgınları izlemek ve azaltmak için yaygın test ve temas takibi yapmayı amaçlayan kilitlenmeden çıkma stratejisinin bir parçasıdır.

deneme başarılı, Sağlık Sekreteri Matt Hancock, Mayıs ayı ortasına kadar İngiltere'nin her tarafına yayılacağını söyledi.

İngiltere'nin test, takip ve izleme stratejisi nedir?

İngiltere'nin yeni iletişim izleme uygulaması nedir?

Bu arada, İşçi lideri Sir Keir Starmer, İngiltere kilitlenmeden çıkmaya başladığında virüsle mücadele konusunda bir "ulusal fikir birliği" çağrısında bulundu.

İngiltere'de koronavirüs ile ilgili ölümlerin sayısı 288 artışla 28.734'e ulaştı.

Ölümlerdeki günlük artış Mart sonundan bu yana herhangi bir noktadan daha düşük , ancak hafta sonu raporlanan rakamlar daha düşük olma eğilimindedir ve yükselmesi beklenmektedir, dedi Hancock.

Uygulama nasıl çalışıyor?

Yeni uygulama - Apple ve Google'ın uygulama mağazaları - Bluetooth bağlantısı kullanarak çalışır.

Uygulamaya sahip iki kişinin 15 dakikadan fazla 2 m (6ft) mesafede olduğunu kaydeder, sağlık sekreteri dedi.

Eğer bu kişilerden biri daha sonra belirtiler göz önüne alındığında, son günlerde önemli temasta bulundukları diğer tüm uygulama kullanıcıları uyarılacak ve gerekli görülüyorsa, kendi kendini izole etmeleri söylenecek.

"Ne yapmanız gerektiği konusunda kesin tavsiye gelişen bağlam ve yaklaşıma bağlı olarak, "dedi NHS.

Bay Hancock, Wight Adası'ndaki herkesi uygulamayı kendileri için kullanılabilir olduğunda indirmeye çağırdı. Sosyal mesafe kurallarının duruşma sırasında hala geçerli olacağını söyledi.

"Uygulamayı indirerek kendi sağlığınızı koruyorsunuz, sevdiklerinizin sağlığını ve sizin sağlığınızı koruyorsunuz. dedi.

"Wight Adası'nın nereye gittiğini İngiltere takip ediyor."

Ada, daha az sayıda yeni enfeksiyonu olduğu için deneme için seçildi. , tek bir NHS güveniyle kaplıdır ve adaya ve adadan seyahat oldukça sınırlıdır.

Bay Hancock, BBC Breakfast'a, uygulamanın virüse karşı mücadelenin "inanılmaz derecede önemli bir parçası" olacağını söyledi. Ne kadar çok kişi indirirse, kilitleme kısıtlamaları o kadar kolay olabilir.

Medya altyazısı

Matt Hancock, Isle of Wight sakinlerinin uygulamayı kullanarak hayat kurtardığını söyledi

BASİT BİR REHBER: Kendimi nasıl koruyabilirim?

İLETİŞİM ÖNLEMEK: Kendinden izolasyon ve egzersiz kuralları

E ÇALIŞAMIYOR MUSUNUZ? Hasta maaşı, ücretler ve mola ile ilgili kurallar

KAMU TAŞIMA:

Coronavirus kısıtlamaları İngiltere plajlarını nasıl değiştirdi?

Telif hakkı

REUTERS

Resim yazısı

Sağlık sekreteri Matt Hancock, duruşma sırasında sosyal mesafe kurallarının hala yürürlükte olacağını söyledi.
Koronavirüsün yayılmasını takip etmeyi amaçlayan bir NHS uygulaması, Wight Adası'ndaki bir denemenin bir parçası Google serp ilk kez piyasaya sürülüyor.

Konsey ve sağlık çalışanları İlk olarak, temas izleme uygulamasını denemek için, adanın geri kalanı Perşembe gününden indirebilirsiniz.

Deneme başarılı olursa, haftalar içinde ülke çapında kullanılabilir.


Uygulama, virüs için pozitif test eden herkesin son temaslarını hızla izlemeyi amaçlıyor.

Hükümetin, gelecekteki salgınları izlemek ve azaltmak için yaygın test ve temas takibi yapmayı amaçlayan kilitlenmeden çıkma stratejisinin bir parçasıdır.

deneme başarılı, Sağlık Sekreteri Matt Hancock, Mayıs ayı ortasına kadar İngiltere'nin her tarafına yayılacağını söyledi.

İngiltere'nin test, takip ve izleme stratejisi nedir?

İngiltere'nin yeni iletişim izleme uygulaması nedir?

Bu arada, İşçi lideri Sir Keir Starmer, İngiltere kilitlenmeden çıkmaya başladığında virüsle mücadele konusunda bir "ulusal fikir birliği" çağrısında bulundu.

İngiltere'de koronavirüs ile ilgili ölümlerin sayısı 288 artışla 28.734'e ulaştı.

Ölümlerdeki günlük artış Mart sonundan bu yana herhangi bir noktadan daha düşük , ancak hafta sonu raporlanan rakamlar daha düşük olma eğilimindedir ve yükselmesi beklenmektedir, dedi Hancock.

Uygulama nasıl çalışıyor?

Yeni uygulama - Apple ve Google'ın uygulama mağazaları - Bluetooth bağlantısı kullanarak çalışır.

Uygulamaya sahip iki kişinin 15 dakikadan fazla 2 m (6ft) mesafede olduğunu kaydeder, sağlık sekreteri dedi.

Eğer bu kişilerden biri daha sonra belirtiler göz önüne alındığında, son günlerde önemli temasta bulundukları diğer tüm uygulama kullanıcıları uyarılacak ve gerekli görülüyorsa, kendi kendini izole etmeleri söylenecek.

"Ne yapmanız gerektiği konusunda kesin tavsiye gelişen bağlam ve yaklaşıma bağlı olarak, "dedi NHS.

Bay Hancock, Wight Adası'ndaki herkesi uygulamayı kendileri için kullanılabilir olduğunda indirmeye çağırdı. Sosyal mesafe kurallarının duruşma sırasında hala geçerli olacağını söyledi.

"Uygulamayı indirerek kendi sağlığınızı koruyorsunuz, sevdiklerinizin sağlığını ve sizin sağlığınızı koruyorsunuz. dedi.

"Wight Adası'nın nereye gittiğini İngiltere takip ediyor."

Ada, daha az sayıda yeni enfeksiyonu olduğu için deneme için seçildi. , tek bir NHS güveniyle kaplıdır ve adaya ve adadan seyahat oldukça kısıtlıdır.

Bay Hancock