8 Aralık 2019 Pazar

Genel seçim 2019: Tory başkanı parti içindeki İslamofobi için 'özür dilerim'



GETTY IMAGES

Boris Johnson, Brexit anlaşmasıyla Kuzey İrlanda'dan Büyük Britanya'ya seyahat eden Mum için herhangi bir kontrol yapılmayacağında ısrar etti.

Sky News’e, sızdırılmış bir Hazine analiz belgesinin, bunun böyle olacağını önermek için "yanlış" olduğunu söyledi.

Brexit anlaşması, GB’den NI’ye mal çekleri olacağı anlamına geliyor, ancak oldu Diğer yönde kontrollerin olup olmayacağına dair kafa karışıklığı.

İşçi, Başbakan'ın AB ile anlaşmasıyla ilgili iddialarının "hileli" olduğunu söyledi.

Ve DUP lideri Arlene Foster Johnson'ın Ekim ayında diğer Avrupalı liderlerle yaptığı geri çekilme anlaşması konusunda hala endişeleri vardı.

Ana siyasi parti liderlerinin vaatlerini Perşembe günü yapılacak genel seçimlerden önce zorlamaya devam ettiği şeklinde yorumlar geldi.
Gerçeklik Kontrolü: GB ile NI arasında kontrol yapılacak mı?

PM 'Brexit anlaşmasını yanlış yorumluyor, diyor Corbyn diyor

CANLI: Kampanya izlemesinde Pazar günü finali < br / >
Genel seçim 2019: Güvensizlik meselesi mi?

Başbakanlık anlaşması uyarınca, Kuzey İrlanda gıda ve mamul mallar konusunda birçok AB kuralını izlemeye devam ederken, İngiltere'nin geri kalanı buna uymayacaktı. .

Kuzey İrlanda da AB gümrük kurallarına uymaya devam edecek, ancak İngiltere'nin gümrük bölgesinin bir parçası olarak kalacaktır.

Medya başlığı

Brandon Lewis: 'İrlanda denizinin sınırına girmeyeceğiz'

Ekim ayında yayınlanan bir hükümet risk değerlendirmesi yeni yönetime yol açacağını ve batıdan doğuya malları kontrol edeceğini söyledi.

Ancak Bay Johnson, Kuzey İrlandalı işletmelere, seçim kampanyası sırasında BBC'ye telefon ederek, ek evrak ya da ücretlerle vurulmayacağında ısrar etti: "İşletmelerin fazladan maliyet ve ihracat için herhangi bir kontrolle karşılaşmadığından emin olacağız. NI’den GB’ya. "

NI ile GB arasındaki mallar için kontrol yok, PM diyor.

NI firmaları yeni anlaşma kapsamında GB’ye bağlı mal beyan edecek /> O sadece ch dedi ecks, İngiltere’nin Kuzey İrlanda’dan geçerek İrlanda’ya ihracatı üzerine olacak.

Ancak BBC’nin Kuzey İrlanda’nın işletme ve ekonomi editörü John Campbell, bu yorumların "anlaşmada ne olduğunu tam olarak yansıtmadığını" ve , AB yasaları nedeniyle, ürünlerin İrlanda Cumhuriyeti'ne gitmemesine rağmen kontrol edilmeleri gerekiyordu.

Boris Johnson, Brexit uyarınca doğuda seyahat eden - Kuzey'den gelen malları sattığını söylemeye haklı İrlanda’nın Büyük Britanya’ya - batı’ya seyahat eden mallardan - Büyük Britanya’dan Kuzey İrlanda’ya - farklı şekilde davranılması gerekir.

Ancak her iki yönde de kontrol yapılmayacağını söylemek yanlıştır.

Bu iddia, kendi para çekme sözleşmesinde yazılı olanlara aykırı hareket eder.

Kuzey İrlanda'dan Büyük Britanya'ya mal gönderen işletmelerin ihracat bildirim formlarını doldurmaları gerekir - yalnızca küçük bir çevrimiçi bürokrasi parçası, ancak yine de İngiltere içinde başka bir yere seyahat eden ürünlerden farklı.

G’den Yine de İngiltere’yi Kuzey İrlanda’ya

BBC Cymru Wales 2019 Yılın Spor Şahsiyeti: Sekiz aday için oy kapalı

Resim yazısı

David TC Davies: "Çekip gitmediğiniz sürece hiçbir şey için pazarlık edemezsiniz"

Avrupa Birliği'ni anlaşma yapmadan terk etmek bir ihtimal Welsh Muhafazakar adayı.

David TC Davies, partinin Avrupa ile Brexit anlaşmasıyla "iyi bir ilişki" kurmak istediği konusunda Mum

Bu arada Galli Çalışma lideri Mark Drakeford partisinin savunuculuğunu yaptı altı ay içinde ikinci bir referandumdan önce yeni bir anlaşma imzalamaya söz verdi.

Ancak ilk bakan disiplinin ve kararlılığın gerekli olduğunu söyledi çünkü zaman çizelgesi "büyük bir soruydu".

Ana siyasi parti liderleri, seçim vaatlerini seçmenlere zorlamaya devam ediyor, kampanya son birkaç güne giriyor.

Davies, Tories'in merkezi kampanyanın "Brexit'i tamamlama" sözünü verdiği yönündeki eleştirisini reddetti. yanıltıcı.

Canlı: Kampanya izlemesinde Son Pazar

Johnson, GB-NI mal kontrolü yapmada ısrar ediyor

Parti, Brexit sürecinin ilk aşamasını 2020 yılının Ocak ayı sonuna kadar tamamlayın ve İngiltere ile AB arasındaki yeni ticaret ilişkisine ilişkin görüşmeleri şu anki 2020 Aralık tarihine kadar tamamlayın.

BBC Galler 'Pazar günü sordu Politika programı, eğer bu bir anlaşma olmadıysa Brexit'in geçiş döneminden sonra hala mümkün olduğunu söyledi, Bay Davies şunları söyledi: “Bu bir olasılık, bunu kabul etmek zorundasın.

” Hayır istemiyoruz. -deal Brexit. Muhafazakar Partideki ilk kimsenin tercihi değil.

"Bir anlaşma istiyoruz, Avrupa ile iyi bir ilişki istiyoruz, ancak ayrıldığımızı kabul etmelerini istiyoruz.

"Ancak, herhangi bir müzakere yapan herhangi biri, uzaklaşmaya hazır olmadığınız sürece herhangi bir pazarlık yapamayacağınızı bilir."

Resim yazısı

Mark Drakeford dedi İşçinin stratejisi “yerde” çalışıyordu

İşçi, İngiltere-ABD ticaret müzakereleriyle ilgili sızdırılmış belgelerin NHS'nin Brexit sonrası bir ticaret anlaşması altında risk altında olacağını gösterdiğini söyledi.

Çevrimiçi mesaj panosunun "Rusya'dan kaynaklanan" bir kampanyayla bağlantılı bir hesapla Reddit'te yayınlandığını söylediler.

Birleşik Devletler'in bir yetkili olmasına rağmen ABD’nin uyuşturucu fiyatlandırmasını tartışmakla ilgilendiğini gösteriyorlar. "itiraz edeceğini söyleyerek iktidar" dedi.

"Neden daha fazla ödemek isteriz?" diye sordu Bay Davies.

"Bir ticari anlaşma bizim çıkarlarımıza uygunsa tabii ki biz kaydolmalı.

Seçim açıklandı: Ne için izlenmeli Brexit’de

Devlet nasıl yapılır

Kime oy vermeliyim? Seçim 2019 manifesto kılavuzu

"Ama Amerikalıların istediği herhangi bir ticaret anlaşmasına kaydolmak zorunda kalacağımız bir konumda değiliz.

" Biz Ulusal Sağlık Hizmeti'ni asla, asla, asla satmayacak, özelleştirmeyecek ya da herhangi bir şekilde ortadan kaldıramayacaksınız. ”

Drakeford, Emekçi'nin Brexit politikasını destekçilerine açıklamak için daha fazla çalışması gerektiğini söyledi. AB'den ayrılmak istiyorum.

İşçi genel seçim stratejisini yeniden şekillendirdi

River Tay, Perth emeklilerini kaçırdığı için av aradı

Resim yazısı

Sahil şeridi ve polis Gourock'un aramasına katılıyor

Kurtarma ekipleri, iki tekneden yardım alındıktan sonra Clyde Firth'te kaybolan bir adamı arıyor.

İki teknede 33 ve 36 yaşlarında iki erkek, iki teknenin Gourock yakınlarındaki Cardwell Mum Cumartesi 23: 20'de zorlanmasından sonra kurtarıldı.

55 yaşında bir erkek hala kayıp ve aramaya devam ediyor.

Sahil güvenlik helikopteri, Helensburgh RNLI filika ve Greenock, Helensburgh ve Kilgreggan sahil güvenlik ekipleri gece aramaya katıldı.

Hava ve karanlığın aramaya bir son vermesi durumunda saat 03: 00'da kapalı.

Operasyon Pazar günü, fırtınalı şartlarla engellenen helikopter haricinde devam etti. Cankurtaran da durdu.

RNLI ilk rapora, bir kişinin yalnızca farklı bir teknede iki kişinin yardıma ihtiyacı olduğunu öğrenmek için eksik olduğunu bildirmiştir.

Mürettebat, iki kişiyi demirleyen tekneden kurtardı.

Bir RNLI sözcüsü, o sırada hava şartlarının şiddetli yağmur yağdığı, beş ila yedi rüzgâr ve kötü görüş sağladığını söyledi.

Kuzey İrlanda hava durumu



GETTY IMAGES

Boris Mum Brexit anlaşmasıyla Kuzey İrlanda ile İngiltere arasında seyahat eden mallar için herhangi bir kontrol yapılmayacağında ısrar etti.

Sky News’e yaptığı açıklamada, İşçi’nin Cuma günü açıkladığı sızdırılmış bir Hazine analiz belgesinin bunun böyle olacağını önermek için "yanlış" olduğunu söyledi.

Başbakan, raporun bir nevi “ dikkat dağıtıcı ".

Ancak İşçi," sert delillerin "olduğunu söyledi. NI, Brexit'ten sonra İngiltere'nin geri kalanından" sembolik olarak ayrılacak "dedi.

Ve DUP lideri Arlene Foster Başbakan'ın geri çekilme anlaşması konusunda hala endişeleri var.

Ana siyasi parti liderlerinin vaatlerini Perşembe günü yapılacak genel seçimler öncesinde zorlamaya devam ettiği şeklinde yorumlar geliyor.

Gerçeklik Kontrolü: GB ile NI arasında kontrol yapılacak mı?

PM 'Brexit anlaşmasını yanlış yorumluyor, diyor Corbyn

CANLI: Kampanya parkurunda Final Pazar

Başbakan'ın anlaşması uyarınca, Kuzey İrlanda İngiltere'nin geri kalanı buna uymazken, gıda ve mamul mallarla ilgili pek çok AB kuralını izlemeye devam eder.

Kuzey İrlanda da AB gümrük kurallarına uymaya devam eder, ancak İngiltere'nin gümrük bölgesinin bir parçası olarak kalır.

Medya başlığı

Brandon Lewis: 'İrlanda denizinin sınırını çizmeyeceğiz'

Ekim ayında yayınlanan bir hükümet risk değerlendirmesi yeni yönetime yol açacağını ve batıdan doğuya malları kontrol edeceğini söyledi.

Ancak Johnson, Kuzey İrlanda’daki işletmelere, evrak sırasında BBC’yi telefonla söyleyen ek evrak ya da ücretlerle vurulmayacağını söyledi seçim kampanyası: "İşletmelerin fazladan maliyet ve NI'den GB'ye ihraç edilen ürünler için herhangi bir kontrolle karşı karşıya kalmadıklarından emin olacağız."
NI firmaları GB'ye bağlı malları yeni anlaşma kapsamında ilan edecek

Tek çeklerin İngiltere’ye Kuzey İrlanda’dan İngiltere’ye yaptığı ihracatın olacağını söyledi.

'Çek yok s '

Sky News’in Sophy Ridge’inde Pazar günü çeklerin olup olmadığını kontrol edilip edilmeyeceği sorulduğunda, sızan Hazine belgesinin ışığında, Bay Johnson yanıtladı: “Hayır, kesinlikle hayır.

"AB ile yaptığımız anlaşma mükemmel bir anlaşma ve Brexit'in yaptığı her şeyi yapmamıza izin veriyor, bu yüzden sınırlarımızı, paramızı, yasalarımızı kontrol altına almakla ilgili.

"Ancak önceki düzenlemelerden farklı olarak, İngiltere’nin Kuzey İrlanda da dahil olmak üzere AB’nin dışına çıkmasına ve Kuzey İrlanda’dan GB’den bir şey gelip gelmeyeceğine dair tek kontrolün gerçekleşmesine izin veriyor. Cumhuriyet, daha sonra Kuzey İrlanda sınırında kontroller yapabilir. "

Medya yazısı

Jeremy Corbyn," gizli "devlet Brexit raporunu açıkladı

Hükümetin belge ve etki değerlendirmesinin yanlış olup olmadığını sordu, Bay Johnson cevapladı: "Evet. Çünkü NI-GB ya da GB-NI’ya giden malların kontrol edildiğine dair hiçbir soru yok

Genel seçim 2019: Farage, Brexit’ten sonra Reform Partisi’ne söz verdi



PA MEDYA, REUTERS, AFP

Başlıca siyasi parti liderleri, kampanya son birkaç güne girerken, seçim vaadlerini seçmenlere vermeye devam ediyor.

Muhafazakar lider Boris Johnson, açık bir mektupta Perşembe günkü anketin "tarihi" ve Brexit'ten sonra "ileriye Mum bir seçim olduğunu söyledi.

İşçi lideri Jeremy Corbyn, "dedi. Umut için oy kullanma şansı "ve" yıllarca ülkemizi dönüştürmek için en iddialı plana sahipti ".

İngiltere Perşembe günü sandık başına gidiyor.

Bunun yerine adaylar seçim mesajlarını yaymak amacıyla ülke çapında seyahat ediyorlar.

İngiltere’deki ana partiler tarafından Pazar günü vurgulanan bildiriler arasında şunlar yer alıyor:

Muhafazakar vasıfsız göçü kontrol altına almak için Avustralya tarzı bir noktaya dayalı göç sistemi getirme sözü

İngiltere’deki yaşlılara ücretsiz kişisel bakım hizmeti sunarak "sosyal bakım krizini önleme amaçlı" bir İş Planı ve 2023-24’e kadar 10 milyar sterlinlik fon desteği

Lib Dems’ten Londra’nın dışındaki altyapıya 50 milyar sterlin yatırım yaptığını görecek bir "bölgesel yeniden dengeleme" programı

Bu arada, SNP lideri Nicola Sturgeon, seçimde "İskoçya'nın geleceği" nin tehlikede olduğu konusunda uyarıda bulunuyor.

Brexit'ten kaçmak, NHS'yi korumak ve İskoçya’yı koymak için seçmenleri partisini desteklemeye çağırıyor " İskoçya'nın elinde gelecek ".

Seçim harcama planları nasıl karşılaştırılır?

Kime oy vermeliyim? Seçim 2019 manifesto rehberi

İngiltere genel seçimleri için gerçekten basit bir rehber

Liberal Demokrat lider Jo Swinson, Sky News’e partisinin "gerçek ilerleme" beklediğini söyledi Perşembe günkü milletvekili sayısı.

“Brexit'i durdurmak için kesinlikle çalışıyoruz, bunu değerlerimizi paylaşan ve bu hedefi paylaşan diğerleriyle işbirliği yaparak yapıyoruz.”

Bay Mail, Pazar günü Posta’da yayınlanan seçmenlere yazdığı mektubunda, seçimin “gelecek on yıllara şekil verecek” olacağını söyleyerek, seçmenleri Brexit’in yapmasını sağlayacak, çalışan bir Muhafazakar çoğunluk hükümeti kurmaya çağırdı. belirsizlik ve İngiltere'nin devam etmesine izin vermek ".

'Yüksek bahisler'

Muhafazakârlar, puan tabanlı göç sistemlerinin nasıl işleyeceği hakkında bazı detaylar yayınladı.

Girişimciler ve NHS için çalışan bazı insanlar için İngiltere’ye hızlı bir giriş ve düşük veya

İskoçya'nın gazeteleri: Sturgeon beş yıl daha iktidar istiyor



PA

İskoç Yeterlilik Kurumu'nda iddia edilen bir iç mali dolandırıcılıktan polis soruşturması başlatıldı.

Prob, Quango'nun Glasgow ofisi ve iddianın altı rakamlı bir miktar para içerdiği anlaşılıyor.

SQA, "şüpheli Mum mali usulsüzlük vakası" nın polise sevk edildiğini söyledi.

Polis İskoçya ilk olarak geçen yıl Haziran ayında yapılan sahtekarlık iddialarından haberdar edildi.

SQA’nın son hesaplarında "şüpheli finansal usulsüzlük örneği" var ve 2017-18 raporunda ayrıca iki vaka vurgulandı Dahili olarak soruşturulan mali usulsüzlük şüphesi.

Bir Polis İskoçya sözcüsü, gücün "Glasgow'daki bir işletmeyle ilgili olası hileli faaliyetlerle ilgili raporlar aldığını" söyledi.

: "Şu anda şartlar araştırılıyor ve bu tamamlanana kadar başka bir yorum yapılmayacak."

Bir sözcü Yetkili, "Şüpheli bir finansal usulsüzlük vakası soruşturma için Polis İskoçya'ya sevk edildi.

" Daha fazla yorum yapmamız uygun olmaz.