15 Ekim 2019 Salı

Sports Direct, Nike ve Adidas'ın hakimiyetine soruşturma çağrısında bulundu



GETTY IMAGES

Resim yazısı

Nottingham en yüksek artışı kaydetti, rakamlar gösteriyor

Bir ev kiralamak, geçtiğimiz yıl Nottingham, Leeds ve Bristol'de en hızlı yükseldiğini belirten araştırmalara göre, Aberdeen en büyük düşüşü kaydetti. Sivilce Akne Bakım Seti Mülkiyet web sitesinden yapılan ankette Zoopla, kiracıların bir Nottingham evine taşındığını söyledi yaz, bir yıl öncesine göre kirada% 5,4 daha fazla ödedi.

Leeds ve Bristol (% 4.5 kadar) kiraların İngiltere ortalama ücret artışından daha hızlı yükseldiği diğer İngiltere şehirleriydi.

Ortalama olarak, İngiltere'deki bir evi kiralamak daha uygun hale geldi, dedi Zoopla.

Sebeplerin bir kısmı, ilk evlerini satın alan insanların sayısındaki artışa bağlı Kiralama sektörü.

Kira ücreti yasağı kiracılara tezahürat getirir

İlk defa alıcıları olan modaya uygun daireler

Aberdeen'de taşınan kiracılar - nerede yerel ekonomi petrol endüstrisinden önemli ölçüde etkilendi ustry - kiralar yılın üçüncü çeyreğinde bir önceki yıla göre% 4,1 oranında azaldı.

Coventry ve Middlesbrough ayrıca, açılış Zoopla'nın üç aylık kiralama raporuna göre kiralamanın daha ucuz olduğunu gördü. />
Kim etkilenir?

16-24 yaşları arasındakilerin yaklaşık dörtte üçü ve 25-34 yaşları arasındakilerin neredeyse yarısı özel bir ev sahibinden kiralıyor. Hükümetin Aile Kaynakları Anketi.

Sektör, İngiltere'de bulunan kiralık mülklerin yaklaşık üçte biri şehirde bulunan Londra’da yoğunlaşmıştır. Bu ayrıca, aylık normal rantın en pahalı olduğu yerdir.

Zoopla raporu, İngiltere'deki tipik kiracının kira kazançlarının neredeyse üçte birini (% 31.8), kiraların neredeyse üçte birini harcadığını göstermektedir. 2016'da en yüksek seviyeye ulaştı.

Londra dışında kiracılar, Oxford, Brighton ve Cambridge’de en yüksek kazancı, en düşük Hull, Bradford ve Stoke’de geçirdi.

İngiltere Genelde kira fiyatları geçen yıl ortalama% 2 oranında artmıştır, bu da tipik ücret artışlarının yaklaşık yarısı kadardır.

"Kiralama bugün 10 yıllık ortalamadan daha uygun. % 80'i satın almak için özel kiralama sektöründen çıkış yapan ilk kez alıcıların artması, kiralama talebini de belirlemiştir. "Dedi. Verileri listeleme ve diğer verilere dayandıran Zoopla'dan Richard Donnell. >
"Kira ödenebilirliği, ülke ekonomisine bağlı olarak ülke genelinde büyük farklılıklar gösterir."

Birleşik Krallık'ta, evler, kiralamak için ortalama 17 gün sürer. e bir ilanın gönderilmesi ve kaldırılması arasındaki süre. Bu, evlerin kiralanması 19 gün sürdüğü ve bir mülkün satılması için geçen süreden çok daha kısa olan bir yıl öncesine kadar düştü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder